29. april 2020

Voxmeter: Socialdemokratiet er større end hele oppositionen, sølle 14 mandater til strammerpartier…

“Vi må have en samlingsregering med Støjberg, Messerschmidt, Vermund, Jarlov, Vanopslagh og Henriksen.”, skrev en kommentator her på siden tidligere i dag. Sandheden er desværre, at hvis der var valg i dag, så ville kun tre af de nævnte klare skærene. Det strammerflertal højrefløjen er nødt til at sætte sin lid til, omfatter i skrivende stund sølle fjorten mandater. Det er ikke nok til en samlingsregering. Det er ikke nok til en mindretalsregering. Det er noget nær statsgaranti for status quo i forhold til alt væsentligt.

Netavisen Pio jubler over seneste Voxmeter-måling – Ny rekordmåling: Socialdemokratiet alene er større end hele oppositionen.

“Socialdemokratiet står dermed til hele 68 mandater, mens den samlede opposition bestående af Venstre, Dansk Folkeparti og De Konservative står til 66. …

Samlet set, så er der flyttet 13 mandater fra den blå blok og over til den røde, siden valget.

Venstre står til at få opbakning fra 20,9 procent af vælgerne… I denne uge ligger Dansk Folkeparti med 7,2 procent fortsat et stykke under valgresultatet og hvis der var valg i dag, ville Kristian Thulesen Dahl miste yderligere to partifæller i folketingsgruppen.

Hverken Liberal Alliance eller Nye Borgerlige står til at krydse spærregrænsen. Heller ikke Rasmus Paludans parti Stram Kurs, der fortsat er opstillingsberettiget, står til at komme ind.

(Grafik: Blak, Nede Mette, 2016)

Oploadet Kl. 00:56 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109710/trackback

22 Comments »

 1. Vi er mere færdige end vi har fantasi til at forstille os. Vi er ved at være der hvor at hvis Danmark og det danske skal bevares, så er det desværre ikke kun en kamp mod islam og islamisterne, det er også en kamp mod vores egen dvs., alle dem som er vores modstandere som f.eks Fake News og ca. 80-90% af vores politikere samt det mohammedanske politi som er håndlanger for vores fjender præcis som det var det under anden verdens krig og før der.
  Pt. har vi danskere kun ét valg hvis vi skal overleve, og det er NB og RP.

  Kommentar by Piphans — 29. april 2020 @ 01:20

 2. Hvorfor følge satanisternes dukker i Danmark, når deres modbydeligt onde netværk optrævles af præsident Trump og patrioterne.

  Porno-Mette og hendes lige har talte dage. Der bliver ryddet op og Babylons slottet i Bruxelles ramler.

  De åbne lastbiler transporterer landsforræderne til pælene – igen.

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2020 @ 01:46

 3. O.T. Uwe Max har fat i en vederstyggelig led kælling.
  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/04/28/sundhedsstyrelsens-pressechef-tina-gustavsen-truer-med-afghanistanveteraner/

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2020 @ 01:47

 4. Selv om det forekommer at være en håbløs kamp, så bør man ikke give op.

  Kommentar by Henning Jensen — 29. april 2020 @ 05:46

 5. Jeg har sagt det før:—Stemmer man på mere af det samme, så får man mere af det samme.
  Jeg kan ikke se andet end et blodrødt flertal i Folketinget i al fald fem-ti år frem i tiden; hvordan ser I, det kan blive anderledes?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. april 2020 @ 07:38

 6. Korruption og magtmisbrug breder sig som ringe i vandet.
  Se på sundhedsstyrelsen. Gammelkommunisten Brostrøm, og nu afsløres et kvindemenneske i samme styrelse, der truer med at sende sine egne sønner ud som tæskehold.
  Rasmus Paludan må ikke samle vælgerunderskrifter, man røvrender demokratiet.

  I må tro hvad I vil, jeg stoler ikke på meningsmålinger.

  Valget sker i stemmeboksen. Selv der kan man tvivle på om alt foregår på lovlig vis.

  Kommentar by k.m. — 29. april 2020 @ 07:59

 7. Det er lige meget om Socialdemokratiet er større end oppositionen. Det er alligevel det danske “demokrati” der kommer til at redde os. Venstre og Konservative vil aldrig gå med til de nødvendige ændringer. Selv DF har givet op; Nye Borgerlige står kun for en halv løsning; og Rasmus Paludan får aldrig mere end 10% af stemmerne.. Nej, det bliver noget andet der redder os; hvis der altså findes noget “andet” der kan det.

  Kommentar by Morten/Realisten — 29. april 2020 @ 08:00

 8. ^^alligevel *aldrig* det danske demokrati der kommer til at redde os, skulle der have stået.

  Kommentar by Morten/Realisten — 29. april 2020 @ 08:01

 9. Hvordan kan man se om politikere lyver ?

  Når de åbner munden

  Kommentar by k.m. — 29. april 2020 @ 08:10

 10. Ja Ja Ja, og i næste uge eller måned finder Danskerne ud af at den her kina-virus krise kommer til at koste hver eneste Dansker flere tusinde Kroner om måneden i en uoverskuelig fremtid, så vender billedet igen.

  So, Who Cares?

  Kommentar by Santor — 29. april 2020 @ 08:34

 11. Valget sker i stemmeboksen. Selv der kan man tvivle på om alt foregår på lovlig vis.

  Kommentar by k.m. — 29. april 2020 @ 07:59

  —Det er ikke dem, der stemmer, der tæller; det er dem, der tæller stemmerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. april 2020 @ 09:16

 12. Det er så sørgeligt at jeg i årevis har ment og sagt og nu kan se, at alle mine dommedags forudsigelser kommer til at ske!

  Danskerne vil bevidst med vilje og fuldt overlæg, trods årtiers adgang til fakta og millioner af pejlemærker, ikke indse at landet Danmark går usvigeligt sikkert mod sin opløsning!

  Man vil ikke forstå og handle!

  Danmark er i den grad færdigt og der er ikke noget håb – det er slut – fat det nu!!

  Som der skrives her:

  Kommentar by Henning Jensen — 29. april 2020 @ 05:46
  Selv om det forekommer at være en håbløs kamp, så bør man ikke give op.

  Jo det kan man lige så godt – kampen er håbløs – det har den været i 30-40 år…der er ikke noget at gøre mere…hvis der havde været dette var det for længst sket fyldest!!

  Mit sortsyn er virkeligheden…afmagten og underkastelsen venter…tro mig…det er det som der sker nu og som bliver fremtiden…desværre!

  Kommentar by Black Watch — 29. april 2020 @ 12:03

 13. Lenin har bevist, at 5 procent af befolkningen sagtens kan tage magten fra de 95 procent. For at komme i Forsvaret er der fysiske krav. De færreste migranter er kommet for at overnatte i en dansk skov eller for at løbe rundt med en rygsæk. Deres dovenskab har sikret, at etniske danskere stadig sidder tungt på militæret og politiet. Folketinget er kun noget værd, så længe militæret og politiet synes det.

  Kommentar by Fascist — 29. april 2020 @ 12:29

 14. Tjah. Hvorfor skulle man også stemme på V, når man kan få den rene vare i S? V&DF&K er jo 95% en kopi af S alligevel.

  Kommentar by nejjjj — 29. april 2020 @ 12:41

 15. Kommentar by Fascist — 29. april 2020 @ 12:29

  Der er en skræmmende høj andel af perkere i politiet og ved domstolene, hvor mange fuldmægtige, der er kommet gennem jurastudiet på en badebillet købt med muslimrabat er søstre og kusiner til bandemedllemerne, der derigennem får adgang til vidner og forurettedes identitet og adresse.

  Kommentar by Træt — 29. april 2020 @ 13:50

 16. Folk vender først tilbage, når de anerkender at det mandat de har givet Socialdemokratiet i forbindelse med indvandring bliver misbrugt.

  Langt ind i DF tror man jo også på at assimilation via socialemanipulation (flytte folk rundt på skoler, rive boligkvarterer ned) er løsningen. Det lykkedes ikke med Titos jerngreb i Jugoslavien og detikke lykkedes i USA, med mere frihed.

  Hvordan nogen kan bilde sig ind at dette er vejen frem, kan vi takke uddannelsessystemet for.

  Kommentar by KineserSnot — 29. april 2020 @ 13:55

 17. Netavisen Pio – der kalder sig selv et “uafhængigt medie”, selvom det er købt og betalt af Socialdemokratiet…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2020 @ 15:44

 18. Ja, men når konkurser, massefyringer og tvangsauktioner begynder at rulle, vil det jo også ramme røde vælgere på et tidspunkt…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2020 @ 16:28

 19. Det er i sandhed skræmmende, at Socialdemokratiet er så stort. Partiet har om noget været garant for indvandringen med dets akademiske venstredejning fra 70érne og så frem til, at partiet erkendte, at det blev nødt til at kopiere DFs politik, hvis det skulle have magten igen (hvad Thulesen-Dahl var mere end villig til at hjælpe med til med DFs parløb med liste A). Alle ved, at socialdemokrater vil gøre alt for at få magten, og der er åbenbart mange danskere, der ikke bærer nag over Socialdemokratiets titaniske svigt på udlændingeområdet. Det, som er så trættende ved Socialdemokratiet, er, at de slet ikke har forståelse for ånd eller åndshistorie, herunder kristendommen som vestens og Europas åndelige fundament. Det er blevet bedre under den nuværende regering, men der skulle heller ikke meget til for at gøre det bare lidt bedre i forhold til tidligere. Men det værste er næsten, at de borgerlige ikke længere ser ud til at have nogle positive visioner for samfundet. Hvad tænker de borgerlige om det forhold, at vi i dag næsten har kommunistiske tilstande på børne- og ungeområdet. Som under kommunismen er det langt hen ad vejen offentlige upersonlige institutioner, som i dag står for børneopdragelsen frem for far og mor. Og det giver trange kår for børn og deres behov for kærlighed, som ingen professionelt uddannede kan råde bod på. Måske man skulle overveje Kristendemokraterne næste gang, som rent faktisk har en familiepolitik og slet ikke er skøre som de var engang.

  Kommentar by piusXII — 29. april 2020 @ 20:45

 20. Ved sidste valg undlod 15,4% at stemme– 6-8% var DFere. Voxmeters måling repræsenterer c 75% af vælgerne. Uden en klar nationaldansk politik får DF ingen fremgang. Men det kræver, at Skårup, Espersen, Blixfeldt fjernes fra folketinggruppens ledelse.- 70-80% af DFs vælgere er af nationale grunde modstandere af Fehmern forbindelsen. 100% var imod Marrakechaftalen. Ledelsen er ligeglad.

  Kommentar by dansker — 29. april 2020 @ 22:21

 21. Enig med fascisten: Et kup er i sidste ende den eneste teoretiske løsning. “Demokratiet” kommer sgu ikke til at lykkes med det her..

  Kommentar by Morten/Realisten — 30. april 2020 @ 08:09

 22. Meningsmålingerne giver pt. de siddende regeringer en kunstig høj opbakning over hele verden. Det er en midlertidig situation knyttet til Corona-krisen, og da S ikke kan tillade sig at udskrive valg under krisen for at tage gevinsten hjem er det ret ligegyldigt.

  Kommentar by Odo — 30. april 2020 @ 12:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper