30. april 2020

‘Donald Trump foreslår at injicere amerikanerne med rensemiddel’, skrev DR: “… Trump did not say”

Mand død efter på Trumps opfordring at have indtaget akvarium-rengøringsmiddel, skrev medierne for nogle uger siden. Hustruen efterforskes nu for mord, skriver The Sun. Begge er registrerede Demokrater.

Klorokin-historien er død, og denne uger r Trump dum og ond fordi han med DR’s ord ‘foreslår at injicere amerikanerne med rensemiddel’. Det er ligeledes usandt. Hvis medierne ikke kan rapportere objektivt om konkrete citater, hvorfor skulle man så tro på dem, når de analyserer og perspektiverer.

(Collage: PolitiFact, 24. april 2020: In Context: What Donald Trump said about disinfectant…)

‘Donald Trump foreslår at injicere amerikanerne med rensemiddel og lys’ (DR, 24. april 2020)

The briefing transcript shows that Trump did not say people should inject themselves with bleach or alcohol to treat the coronavirus. He was asking officials on the White House coronavirus task force whether they could be used in potential cures.” (PolitiFact, 24. april 2020)

Oploadet Kl. 10:26 af Kim Møller — Direkte link74 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109748/trackback

74 Comments »

 1. FUCK DDR OG LAMESTREAM MEDIA, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 10:27

 2. Den tumpede venstrefløj vil misforstå det er had-motiveret derfor hører den ikke efter hvad der bliver sagt men løber med en halv vind og opdigter et eller andet der passer ind i had narrativitet.

  Det er trættende specielt fordi løgnepressen spreder misinformationen.

  Hvad med balanceret rapportering kære løgnepresse har I hørt om det?

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 10:38

 3. Behøves der virkelig en fordrejet overskrift fra DR for, at forsvare Trump?

  Manden er rablende gal, det er vist gået op for de fleste!

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 10:46

 4. Som jeg har skrevet før, de såkaldte “journalister” er ikke andet end ludere og luderkarle! Lønnet for at propagandere for Danmarks største horeklub DR.De er ikke andet end omvandrende colostomiposer til sæd, uanset hvilket køn de end måtte indentificere sig som.

  Kommentar by Elvadatter — 30. april 2020 @ 10:58

 5. Måske en gang rensemiddel kan hjælpe på Creepy Joe’s fremskredne demens?

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2020 @ 11:02

 6. Hvad med balanceret rapportering kære løgnepresse har I hørt om det?

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 10:38

  De statsstøttede medier har solgt deres sjæl til endeløs propaganda.

  Kommentar by tavsen — 30. april 2020 @ 11:06

 7. #3 hvis man kun se CNN er det det man ender med tro

  Kommentar by jesper — 30. april 2020 @ 11:13

 8. Hver dag er de mohammedanske Fake News medier fyldt med lort og løgn for vores skattekroner, og historien om Chloroquin som stammer fra CNN aka Corona News Network er bare én ud af en lang strøm af tvangsfinancieret lort og løgn der strømmer ud af DR og alle de andre mohammedanske Fake News medier.
  Men hvor fanden er der en dansk politiker som tør tage kampen op mod DR og alle de andre tvangsfinancierede løgnagtige Fake News medier.

  Kommentar by Piphans — 30. april 2020 @ 11:14

 9. Gad vide om der kommer et dementi?

  Just joking, selvfølgelig gør der ikke det :)

  Kommentar by Santor — 30. april 2020 @ 11:41

 10. https://www.youtube.com/watch?v=TgiHfD_xtvw

  Om UV lys historien

  Kommentar by Mark Dice — 30. april 2020 @ 12:08

 11. Det bliver ligeledes kolporteret i danske og andre landes mainstream-medier, at WHO udtaler, at den svenske tilgang til kinoejser-sygen er vejen frem. Den udtalelse kan man paa Fria Tider eller Samhällsnytt finde lidt mere korrekte oplysninger om…

  Kommentar by krassisten — 30. april 2020 @ 12:28

 12. @6

  Ser aldrig CNN, jeg ser pressemøderne dog, og her er CNN til tider repræsenteret, når de ikke lige har en beef med Trump. Og det er faktisk interessant, at når de to parter netop ikke bruger halvdelen af tiden på, at konversere på et infantilt niveau, så klarer Trump sig endnu dårligere.

  Manden er åbenlyst dårligt begavet og inkompetent til alt andet end netop beefs. Det kan måske bruges i rapkulturen, i et fordummende reality show eller i showwrestling, men som præsident for en stormagt næppe.

  Det største problem for USA er faktisk ikke, at han er inkompetent, det har præsidenter været før ham. Det største problem er, at han er så ubegavet som han er og samtidig udviser en sygelig narcissisme.

  Det hjørne han har malet sig selv op i forbyder hans sygelige ego, at erkende og det er katastrofalt for alt andet han måtte stå for. Ganske som Bolsonaro er Trump færdig uanset hvor dårlige alternativerne måtte være.

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 12:33

 13. Timcast på Youtube, Har lavet en god gennemgang af alt det misforstå-og -fordrej,-og bliv-ved- med- det.
  Timcast’s gennemgang danner udgangspunkt for samtalen mellem de 2 faste journalister på the duran. Begge uploads er værd at bruge tid på.

  Kommentar by Heisahero — 30. april 2020 @ 13:02

 14. Trump og dem der stadigvæk ser et lys i ham glemmer, at uden løfterne om ikke, at føre krig og blande sig i alle mulige andre lande, var han aldrig blevet valgt. De løfter har han navigeret ret godt i, og der har han en kæmpe vælgerskare.

  Men mon ikke det skyldes god rådgivning, for når han for nylig så rådgives til, at skrue ned for Kinavirus retorikken og ovenikøbet følger de råd i første omgang og istedet kræver, at Kina ansvarligt nok stilles til ansvar for deres håndtering af forløbet, så går han ubegavet ud kort tid efter og fabler om, at Kinas håndtering i første omgang skyldes, at de ikke ønsker ham genvalgt.

  Så ubegavet er majoriteten af Trumps vælgerskare næppe og mener forståeligt nok, at Kinas rolle i det her først og fremmest skal stilles til ansvar for hvad, det har påført det amerikanske folk og landes iøvrigt og ikke hvad det har påført en narcissistisk præsidents muligheder for genvalg.

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 13:05

 15. Jeg tror medierne lyver bevidst om den amerikanske præsident Donald Trump. De ved godt, de lyver, men de fører bevidst en politisk løgnekampagne. Hvad skal det ende med?

  Hvis vi havde haft kompetente medieforskere i stedet for de, der blev ansat som universitetsforskere på en rød badebillet efter 1968, kunne de måske have forsket i grundene til at de lyver?

  Den forskning må vi så selv prøve på at lave vha de frie online medier. Gratis. Derfor pisser de på os. (Luk straks DRs og TV2s statsejede propagandasendere. Det kan kun gå for langsomt!)

  Antal døde per 17. april 2020.
  Der er stadig flere, der er døde af corona virus i EU end i USA.
  Antal døde af covid-19 per 17.april 2020:
  55.994 i EU ud af en befolkning på 445 millioner* (135 døde per mio)
  36.641 i USA ud af en befolkning på 331 millioner (111 døde per mio)
  ->ikke med i EU: 13.729 i UK ud af en befolkning på 67,8 millioner (202 døde per mio)
  ->med i EU tal ovenfor:
  321 i Danmark ud af en befolkning på 5,6 millioner (57 døde per mio)
  1333 i Sverige ud af en befolkning på 10,23 millioner (130 døde per mio)
  Som tidligere nævnt: Tallene taler for sig selv (hvis man ikke lige er journalist:-)
  Hvis jeg får tid, opdaterer jeg med nye tal, når de foreligger.

  Kilde: Statista. Number of coronavirus (COVID-19) cases, recoveries, and deaths among the most impacted countries worldwide as of April 17, 2020

  Trump ’debunker’ europæernes/tv-mediernes løgne om USA (dvs de gamle papiraviser og løgne tv-medierne DR og TV2 med USA korrespondent Jesper Steinmetz TV 2 Nyhederne som som chefløgneren
  “Trump: US doing better than Europe when it comes to coronavirus death rates
  President Trump pushed back on reports that have cast the United States as the world’s worst coronavirus hot spot — and pulled out the charts to prove it.
  “The United States has produced dramatically better health outcomes than any other country with the possible exception of Germany,” Trump declared at a White House briefing Saturday.
  “On a per capita basis our mortality rate is far lower than other nations of western Europe,” he said.
  While the US has reported a higher absolute number of deaths than the UK, Switzerland, Belgium, France, and others, the rate of deaths per 100,000 people is considerably lower.
  “Spain, for example has a mortality rate approximately four times that of the United States,” Trump said.
  “But you don’t want to report it,” he told the reporters in the briefing room.
  White House coronavirus coordinator Dr. Deborah Birx backed the president with a bar chart that showed alarmingly high per-capita death rates throughout the European Union.” (Washington Post April 18, 2020)

  Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 13:27

 16. My Honorable President and Commander-In-Chief Donald J. Trump🇺🇸:
  —Despite reports to the contrary, Sweden is paying heavily for its decision not to lockdown. As of today, 2462 people have died there, a much higher number than the neighboring countries of Norway (207), Finland (206) or Denmark (443). The United States made the correct decision!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 14:31

 17. Der er løgn og statestik og MSM (Main Stream Medier)-samme bunke.

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2020 @ 14:37

 18. Om Trump så fandt en kur imod kræft ville de spinne det til at han kun ønskede at slagte så mange mennesker som muligt.

  Folk der har mere end to brikker at flytte rundt med VED at alle medier løj om Trump, lyver om Trump og i fremtiden vil fortsætte med at lyve om Trump.

  Og, dem der ikke ved det lyver for sig selv, hvilket også gør dem til idioter!

  Kommentar by Santor — 30. april 2020 @ 14:42

 19. Op i røven med hvad medierne siger om Trump! Kig dog på hvad manden selv siger og “skriver”, og meget gerne i fuld kontekst margin til margin enten live eller officielt transcripteret fra hans egen administration!

  Han er far out og dybt ubegavet. Den samme dag som han støtter loyale guvernører i, at åbne op for samfundet går han to timer efter ud og siger det stik modsatte på sin officielle twitter konto.

  Han fyrer objektivit set så meget pis af hver eneste dag, at troværdigheden er i frit fald uanset hvad biased medier skriver om ham, hvilket var åbenlyst, da CNN mfl. slet ikke beskæftigede sig med ham i over en uge, hvor han klarede mere miserabelt end nogensinde før.

  Nu siger han ovenikøbet, at pressemøderne er spild af tid, modsat da han brugte 2/3 af møderne på sin beef med CNN og roste pressemøderne for deres høje seertal og popularitet.

  Ret sikker på, at når tallene langsomt kravler op over 100.000 og Trump fortsætter med, at tale om alt andet end fakta og CNN kun taler om Trump, så skider amerikanerne flest ligeligt på Trump og CNN, det sker allerede nu!

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 14:54

 20. Number of coronavirus(COVID-19)deaths among countries
  as of April 30, 2020.
  Kilde: Statista 30. april 2020.
  Total deaths.
  Worldwide 228.376
  USA…… 61.669
  Spain…. 24.275
  Italy… 27.682
  France.. 24.087
  UK……. 26.097
  Germany.. 6.467

  Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 14:56

 21. BREAKING: Digteren Yahya Hassan er døD, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 14:57

 22. Digteren Yahya Hassan er død.

  Han er blevet fundet død i sin lejlighed onsdag. Det bekræfter nærmeste familie til B.T. Han blev 24 år gammel.

  Yahya Hassan brød igennem i 2013 med digtsamlingen ‘Yahya Hassan’, hvor danskerne for alvor lærte ham at kende.

  Siden blev Yahya Hassan blandt andet kendt for at sine optrædner i medierne, hvor han gav en række kontroversielle interviews.

  Det skete blandt andet på baggrund af hans kritiske holdninger til sin egen kulturbaggrund.

  I 2015 stillede han op til folketingsvalget for Nationalpartiet, men partiet nåede ikke at blive opstillingsberettiget. Yahya Hassan stillede i stedet op som løsgænger, men med 944 stemmer var han langt fra de 20.000, der skal til for at blive valgt ind.

  Flere gange endte Yahya Hassan både i karambolage med politiet og med indvandrebander. Det endte blandt andet med, at Yahya Hassan skød en 17-årig i foden.

  Den episode endte med at koste ham en dom på et år og ni måneders ubetinget fængsel.

  I november 2019 udgav han digtsamlingen ‘Yahya Hassan 2’, som kastede en nominering til Nordisk Råds Litteraturpris af sig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 14:58

 23. Er det muslimer?

  Københavns Politi og PET skriver i en pressemeddelelse, at de i dag har gennemført en “koordineret politiaktion” i København.

  Baggrunden for aktionen var mistanke om forberedelse af et terrorangreb med et militant islamistisk motiv, skriver de i pressemeddelelsen.

  Der afholdes pressemøde om sagen klokken 16.30, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 15:27

 24. JAMEN JAMEN JAMEN JAMEN….

  Det VAR JO MUSLIMER i dette enkeltstående, isolerede helt atypiske eksempel af tilhængere af Fredens Religion™

  Københavns Politi og PET holder i eftermiddag pressemøde om sagen.
  Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Københavns Politi har torsdag gennemført en koordineret politiaktion i København.

  Baggrunden for aktionen er mistanken om forberedelse af et terrorangreb med et militant islamistisk motiv.

  Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

  Københavns Politi har indkaldt pressen til et doorstep (pressemøde, red.) i dag klokken 16.30 foran Politigården.

  Til stede vil være chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov fra Københavns Politi og chefpolitiinspektør Flemming Drejer, der er operativ chef i PET, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 15:36

 25. Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 13:27

  altid når isæt TV2 News sender er der altid et indslag med en fra enhedslisten der får lov at tale og bliver interviewet…konstant… og for et par uger siden var der et indslag med en planche ved et møde, hvor partiernes repræsentanter skulle komme med deres prioriterede forslag til hvad der skulle gøres mht. coronasituationen.

  Planchen var håndskrevet med store bogstaver (livesending) og selvfølgelig stod enhedslistens og socialisternes forslag øverst og kameraet fokuserede hele tiden ind på ehl´s tekst på planchen alt imens “journalisten/folkeforføreren” nævnte dem hele tiden. Nederst stod NB´s forslag med det blev ikke vist eller kommenteret.
  Det hele var så manipuleret og bevidst vildledende!

  Sådan gør femtekolonnen alt for at lyve og bedrage for os!
  Og de får lov til det…for dem der skulle sikre og pleje alsidigheden og ytringsfriheden, er i samme åndelige fællesskab og bifalder og støtter denne fremgangsmåde.

  Et land gennemsyret af løgn og bedrag…det er hvad vi har!

  Kommentar by Black Watch — 30. april 2020 @ 15:38

 26. Number of coronavirus(COVID-19)deaths as of April 30. 2020.
  Kilde: Statista 30. april 2020.
  Total deaths/antal døde
  Worldwide 228.376 ud af 77.781 mio (2.9 per mio)
  USA….… 61.669 ud af en befolkning på 327.2 millioner (188 døde per mio)
  Spain….24.275 ud af en befolkning på 46.66 millioner (520 døde per mio)
  Italy….27.682 ud af en befolkning på 60.48 millioner (457 døde per mio)
  France.24.087 ud af en befolkning på 66.99 millioner (360 døde per mio)
  UK…….. 26.097 ud af en befolkning på 66.44 millioner (393 døde per mio)
  Tyskl.. 6.467 ud af en befolkning på 83.70 millioner (77 døde per mio)
  Danmark 452 ud af en befolkning på 5.6 millioner (81 døde per mio)
  Sverige 2.586 ud af en befolkning på 10.09 millioner (256 døde per mio)
  Norge… 209 ud af en befolkning på 5.37 millioner (39 døde per mio)

  Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 15:45

 27. Jeg hørte og så pressekonferencen midnat dengang og var forundret dagen efter; det er som om danske medier inklusive Lillian Kjærulff ikke forstår engelsk, cheflægen svarede ja til at tage til staten Louisiana hvor der er fugt og varme som dermed dræber den kinesiske sygdom….

  Kommentar by Moth — 30. april 2020 @ 16:01

 28. Enig Black Watch 15:38. Det er altid pinligt tydelig tv-manipulation i DR og TV2. F.eks. som du bemærkede:

  “Planchen var håndskrevet med store bogstaver (livesending) og selvfølgelig stod enhedslistens og socialisternes forslag øverst og kameraet fokuserede hele tiden ind på ehl´s tekst på planchen alt imens “journalisten/folkeforføreren” nævnte dem hele tiden. Nederst stod NB´s forslag med det blev ikke vist eller kommenteret”

  Sådan er det altid. Derfor slukker jeg ofte i raseri over at blive så tydeligt manipuleret af de statsejede medier, DR og TV2. (Der er i øvrigt den samme pinlige politiske manipulation i nyhederne i de den statsejede tyske ARD (Tageschau), som jeg indimellem ser)

  Det ville være pærelet at lave en videnskabeligt baseret indholdsanalyse af taletidsfordelingen og billedudvalget af en repræsentativ stikprøve af DRs og TV2s nyhedsudsendelser over f.eks en to års periode. Men de røde, døde og statsbetalte medieforskere, der i dag sidder på universiteterne har miste evnen til empirisk samfunds videnskab – hvis de nogensinde har haft den?

  De røde forskere og medieløgnerne (dvs journalisterne) i DR og TV2 støtter desuden hinanden. De søger ikke efter sandheden, men vil hellere fortælle folk hvad de skal mene med deres røde løgnerier.

  Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 16:19

 29. Yahya Hassan er død!

  Antageligvis en overdosis og/eller selvmord.

  https://ekstrabladet.dk/112/digteren-yahya-hassan-er-doed/8106384

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 16:24

 30. Politi og PET i stor antiterror-aktion

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/politi-og-pet-i-stor-antiterror-aktion/8106421

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 16:27

 31. Mens millioner af uighur-muslimer undertrykkes i lejre i Kina, tøver de danske politikere med at handle, mener en fremtrædende muslimsk canadisk aktivist. Hun kalder det skamfuldt.

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE12029872/uighuraktivist-revser-danske-politikere-det-er-skamfuldt/?ref=eblistermest

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 16:31

 32. Nånå- det er jo heldigt at det er de amerikanske vælgere der selv vælger deres præsidenter.. og gerontokratiet i (demokraterne) er ved bogstaveligt talt at dø.
  Trump bliver genvalgt! Og cnnpoliberlinguardxtraruffersprøjter dør mere og mere af mangel på læsere.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2020 @ 17:00

 33. Heine Sylvi bryder sig ikke om Trump, men det kniber med eksempler på at præsidenten har misforstået noget.

  Den omtalte sag har medierne helt klart misforstået. Trump omtalte i en spørgende tone den lovende behandling med lys fra Sinai-hospitalet https://www.naturalnews.com/2020-04-28-cedars-sinai-to-use-uv-light-to-treat-coronavirus.html og talte desuden om injektioner, formodentlig med mega-doser C-vitamin, som er meget effektivt til hurtigt at bekæmpe infektioner.

  Kommentar by perhag — 30. april 2020 @ 17:05

 34. Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 16:31

  Muslimerne bliver ikke undertrykt de bliver opdraget til at være en god kineser, det forresten sket med andre muslimske grupper før i 80erne.

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2020 @ 17:05

 35. Heini Sylvi det udelukkende vælgerne der gør at man ikke har gået i Krig i mellemøsten, han nærmeste rådgiver Jared Kushner og de andre zionist-konservative ville ønske en krig i mellemøsten.

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2020 @ 17:06

 36. Hvorfor så mange danskere hader Trump er mig en gåde. Det er fuldkommen legitimt i sociale sammenhænge at svine ham til på det allernedrigste. Ja det er ikke bare legitimt men også god tone. Og man er lidt af en freak hvis man ikke tager del i hylekoret. Hvorfor denne hadske stemning? Venstrefløjen og msm udstiller virkelig deres sande jeg og viser at Trump har ret i sin kritik.

  Kommentar by PiusXll — 30. april 2020 @ 17:18

 37. Dansk lud til skurvede hoveder! Islamister prøver igen-
  og Stram Kurs holder Dansk National Kampdag i Fælledparken København
  Taler, øl og pølser og flæskesvær- flyers, partipolitik og merchandise godter til børnene, selfies til resten! Vel mødt for et bedre Danmark.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2020 @ 17:25

 38. Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 16:24

  NotariusUmulius skrev det allerede klokken 14:57. Læs nu tråden før, du poster redundant information, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 17:39

 39. En der kan linke til den der Yahya Hassan video på hans mors facebook profil?

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2020 @ 17:46

 40. Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 17:39

  Er du en af de der trælse små drenge der ikke vil dele deres legetøj?

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 17:48

 41. WHO roser Sverige for dets åbne coronasamfund.

  Har nogen hørt WHO klage over at Kina lukkede millionbyen Wuhan, og svejsede dørene til, så beboere blev låst inde ?

  Til helvede med de røde svin

  Kommentar by k.m. — 30. april 2020 @ 17:57

 42. Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 17:48

  Nej. Har bare en forventning om, at folk læser tråden før, de laver indlæg, der er totalt overflødige som dit i dette tilfælde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 18:05

 43. Jeg skrev han antageligvis havde begået selvmord muligvis med stoffer.
  Der er nu ubekræftede forlydender om der findes et afskedsbrev.

  Kommentar by Zenobia — 30. april 2020 @ 18:17

 44. Ekspert: Anholdt minder om Omar el-Hussein

  Politiets beskrivelse af den person, som i dag er blevet anholdt for at planlægge terror, minder om Omar el-Hussein. Det siger den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp.

  – Det lader til at være en enlig aktør, ligesom Omar e-Hussein. Vi har set flere af denne type angreb i Europa både Tyskland og Frankrig, hvor der er brugt knive, skydevåben og biler, siger han.

  I to angreb med skydevåben udført 14. og 15. februar dræbte Omar el-Hussein to personer og sårede seks betjente. I den aktuelle sag, har den anholdte ifølge politiet forsøgt at anskaffe sig skydevåben og ammunition med henblik på at udføre et angreb.

  Ifølge Magnus Ranstorp er der flere ubesvarede spørgsmål, som er interessante i forhold til at forstå sagen.

  – Hvor har vedkommende forsøgt at skaffe våben? Har han haft forbindelser til andre, for eksempel i Syrien? Hvad var målet for angrebet?, siger Magnus Ranstorp.

  På sociale medier har terrororganisationen Isis for nyligt opfordret deres tilhængere til begå terror under corona-krisen, da det vil skabe maksimal kaos i de vestlige lande, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 18:49

 45. Det journalistiske ideal er at granske, grave dybt og faktatjekke. Men danske journalisters fremgangsmåde mht. at dække USA er ofte at kigge over skulderen på sympatiske – venstreorienterede – engelsksprogede medier.

  Der er ikke nødvendigvis tid eller motivation til mere end det. Og resultatet bliver nogen gange derefter.

  Kommentar by BE — 30. april 2020 @ 19:13

 46. Ormen Y. Hassan er taget til paradiset. og der bliver han til evig tid.
  Hvorfor er det så ikke på.?

  Kommentar by Charles — 30. april 2020 @ 20:30

 47. Hold kæft jeg glæder mig til at Trump vinder i år!

  Kommentar by Realist2 — 30. april 2020 @ 20:57

 48. Så blev Uriaspostens kommentarspor inficeret af TDS…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 30. april 2020 @ 21:13

 49. Det er overvejende venstrefløjen der har noget imod Donald Trump, hvilket her til lands jo tydeligt ses på de skattebetalte/-medfinansierede MSM.
  Men det er jo netop også venstrefløjen, der lever højt på andres penge (AFP).
  – de kæmper en krig, for ikke at miste deres “godheds”lønninger fra AFP!
  Og de ved, at det er lige op over, for de står som tabere, både over for iSlammet og over for AFP!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. april 2020 @ 21:39

 50. Så kom Prutte-Per i udgave nr. 2. Hils på lorte-Heine Sylvi.
  Løgnene står i kø når talen falder på President Donald J. Trump. Ingen sovs, igen anden forankring, end i den blå luft.
  Sjovt nok, det samme som DDR og TV-MeeToo spammer medierne med.

  Clown Nose Narcissists har kun seere, når de kan vise POTUS.

  Kommentar by Iznogut — 30. april 2020 @ 21:57

 51. Enig, Michael Sjøberg. TDS eksisterer i en hjernevasket befolkning som dagligt hylder Porno-Mette, Brostens-Rosenkrndz-Theil, HoneyPot-Skipper og resten af kommunist rosset fra stenbroen.
  Anarkist-Pelle er Danmarks Podesta.

  Kommentar by Iznogut — 30. april 2020 @ 22:01

 52. Så er der igen ufiltreret nyheder:
  https://www.whitehouse.gov/live/

  Kommentar by Iznogut — 30. april 2020 @ 22:04

 53. Til helvede med de røde svin, og en primadonna med stjernenykker der også har forvildet sig ind på Uriasposten

  Kommentar by k. m. — 30. april 2020 @ 22:06

 54. Jeg kan ikke lide Trump pga en er en neokonservativ zionist taber.

  Kommentar by KineserSnot — 30. april 2020 @ 22:12

 55. Kommentar by k. m. — 30. april 2020 @ 22:06

  Slap af.

  Vi alle herinde trækker på samme hammel for den endelig sejr: Et atter Frit Danmark renset for kulsorte sandniggere og ækle, klamme, brune perkersvin, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. april 2020 @ 22:18

 56. TDS kan med lethed kureres, det stå være til med Trumpeskapisme…

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 22:40

 57. Lorte-Heine, se hvad du bliver trukket rund ved næsen med. Så meget du ikke ved -og tilsyneladende heller ikke, hvorfra dit had til Præsident Donald J. Trump kommer fra?

  https://mega.nz/file/7zpxUJAT#bxM9bwbHM0lKbAlPbJbKnurhtWq8bYmQvwXNhz_af4w

  Kommentar by Iznogut — 30. april 2020 @ 22:55

 58. Korrektion af A-mad 15:45:
  Number of coronavirus(COVID-19)deaths as of April 30. 2020.
  Kilde: Statista 30. april 2020.
  Total deaths/antal døde
  Worldwide 228.376 ud af en befolkning på 7,781 mia (29 per mio)

  Kommentar by A-mad — 30. april 2020 @ 23:22

 59. @Iznoprut

  HA HA HA HA HA HA HA Go fuck yourself med din kegleformede sølvpapirshat!

  Kommentar by Heine Sylvi — 30. april 2020 @ 23:47

 60. Kommentar by Iznogut — 30. april 2020 @ 22:55

  Du jo det man kalder en Qtard

  Kommentar by KineserSnot — 1. maj 2020 @ 01:24

 61. OT:

  Den lille yndige kommunist Pernille Skipper “kræver” her på 1. Maj, at skatterne bliver sat kraftigt op for “de rige”, for at betale for “Coronakrisen”.

  Hvem havde dog set den komme?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2020 @ 09:30

 62. # 50 og 51 Iznogut
  Tak for dine rammende kommentarer. Du kan roligt betragte det som hædersbevisninger at blive kritiseret af dine hjernedøde modstandere her på bloggen.

  Kommentar by bjarne binee — 1. maj 2020 @ 12:16

 63. Det er utroligt svært af afhjernevaske folk som har investeret hele deres autoritetstro i at stole på Løgnepressen, altså medier direkte eller indirekte styret af de skjulte magthavere, især gennem efterretningstjenestekontrol.

  Et aktuelt eksempel er coronavirus. Neutrale eksperter fra Indien, Tyskland og Rusland har forlængst beskrevet hvordan man i et elektronmikroskop kan se i proteinkæderne hvordan dele fra HIV-virus og flagermuscorona er splejset med det oprindelige SARS-virus, som højst sandsynligt også er laboratorieskabt.

  Nobelpristageren Luc Montagnier mener virus er skabt i forbindelse med vaccineforskning, hvor den mere nærliggende forklaring er at der er tale om et biologisk våben med det formål at få folk til at acceptere Bill Gates ID2020.

  Når Trump så i går svarer at han har set beviser for at virus kommer fra at laboratorie, så tænker de medietroende at det ikke kan passe før deres foretrukne medier bringer afsløringerne. Den fordomsfrie neutraliagttager ville søge efter fakta med en neutral søgemaskine, eksempelvis Yippi.

  Kommentar by perhag — 1. maj 2020 @ 15:46

 64. Enig perhag 15:46. Det er jo en flere måneder gammel mistanke/nyhed at der er den sammenhæng mellem at den kinesiske hærs laboratorium for udvikling af bakteriologiske våben ligger i selvsamme by, hvor covid19 epidemimien angiveligt opstod.

  Det er jo en del af det militære beredskab. Det husker jeg fra en skolekammerat, hvis far var dansk officer og specialist i forsvaret og uddannet i ABC-våben og løbende deltog i kurser i samme i USA. “ABC-våben, atomare, biologiske og kemiske (eng. chemical) våben” (siger Den Store Danske)

  Jeg så også for en måned tid siden i en overskrift i forbifarten Nobelpristageren Luc Montagniers om det. Jeg tænkte “OK, han må vel vide, hvad han taler om?” Men den myldrer jo med alt muligt online.

  Det undrer mig at præsident Trump siger det offentligt og siger “at han har set beviser for at virus kommer fra at laboratorie” i Wuhan i Kina.
  Det fik mig til at have en begyndende – endun ikke overbevist – tiltro til at der kan være noget om det. Ellers ville Trump ikke sige det. I modsætning til hvad mange tror, mener jeg at Trumps udtalelser og provokationer altid er bevidste. Han er en superbevidst kommunikator som bedre end nogen anden politike kender TV-mediets muligheder for gøre det indtryk direkte til vælgerne/befolkningen. Derfor er jeg bange for, at det er sandt!?:-)

  Kommentar by A-mad — 1. maj 2020 @ 16:33

 65. PS. Det er ikke løgn, det Trump kommer med. Hvis man kender lidt til massekommunikation ved man, at man ALDRIG må bruge løgn. Det er selv-ødelæggende. Det ved Trump om nogen. Man kan vælge at bruge en sandhed man kender eller lade være med at bruge den. Det er noget andet.
  Derfor må Trump have fået et eller andet bevis at se. Formodentlig af US-specialister i udvikling af bakteriologiske våben eller
  US-videnskabsfolk med dyb indsigt i samme som a la den franske Nobelpristager Luc Montagnier.
  Men nu kaster medierne sig nok over budbringeren. Det er jo, hvad man kan forvente?

  Kommentar by A-mad — 1. maj 2020 @ 16:48

 66. BT holder mikrofonen for den afghanske fodboldspiller Nadia Nadim, der uimodsagt får lov at gentage løgnen.

  “Det er sindsygt” udtaler den “lægeuddannede” muhammedaner, der blev kåret til “Årets dansker” af Berlingske for et par år siden…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2020 @ 19:07

 67. En lille rettelse til A-mad:
  De to laboratorier i Wuhan er vist ikke militære. Der er et finansieret delvist af Soros og et mere avanceret mest finansieret af USA. Militærlaboratoriet i Kina ligger i Nanking.

  (spamfilteret åd indlægget i første omgang. Nu prøves igen med en del fjernet)

  By: Annie’s Apothecary April 9, 2020Uncategorized
  The true origins and make-up of the coronavirus
  I’ve published several articles about how to use nutrition to build up your immune system to protect against the coronavirus. But now that a paper trail of hard evidence is coming out about the origins and make-up of the coronavirus – such as Chinese scientific papers published in respected journals* and the admissions of brave Chinese scientist whistleblowers – my thinking is now leading me to agree with governmental advice that the only real protection is to stay at home … for now.

  It is what scientists term a “recombination event” which is manufactured in a laboratory.

  This novel coronavirus it is actually a cut-and-paste splice of two different, previously isolated, horseshoe bat-derived viruses sampled in Zhoushan, an eastern Chinese city in the province of Zhejiang, by members of the People’s Liberation Army, and then brought to Wuhan.

  These two bat-derived viruses were already known to cause respiratory and cardiac diseases in mice. Then they were inserted into a third component: an HIV envelope, which explains the huge auto-immune response.

  There are also mushroom-like receptors on its surface, called “spike glycoproteins” – S-proteins for short. These weaponise the virus to be able to penetrate humans much more easily than any naturally occurring virus. They are, in fact, what has caused this “recombination event” to cross the animal-human barrier and to be so virulent.

  The S proteins are like keys that unlock the lock on the cell surface and then invade into the cell to propagate and destroy it.

  Who made this bio-weapon
  The scientific work to produce this bio-weapon was initially begun in Canada and America, and it was led by a Chinese woman named Shi Zhengli. (If you Google her name, her image comes up … but I’m not able to download it here).

  Shi Zhengli has has been quite open and prolific in writing about her work, and to where it has been leading, in a collaborative effort with Dr Ralph Baric, a virologist at the University of North Carolina.

  Recently she has been quite frank about her desire to test it on primates. Well, she has her wish now. She may have been only wanting to experiment on primates in-vitro, we don’t know. We do know that this bio-weapon has now gone in-vivo and the whole world is her petri dish.

  We could have given the Chinese Communist Party the benefit of the doubt and considered it an accidental leak if it weren’t for the continual lies and cover-ups, in league with the World Health Organisation, which history will judge, in the final analysis, to be responsible for the deaths of untold millions across the world.

  Our governments can’t say all this directly because they are all tied up in Chinese knots to do with diplomacy and trade. The Chinese Communist Party has been hoarding masks and ventilators and will only sell them to other countries in exchange for favours, like Huawei being given the contract for installing 5G infrastructure.

  So I’m afraid that, for now, only keeping up the self isolation and social distancing can prevent this bio-weapon with its S protein keys jumping from one human to another. And when we do eventually get back to something like normality, we will still have to be careful in how we go about our work and our lives for some time to come.

  At least the good news is that there are lots of new therapeutics being developed, such as hydroxy chloroquine. As they always say, necessity is the mother of invention. I have high hopes in this case.

  * References
  I have supplied all the links to the scientific papers used to build this case in the following further article: The Scientific Evidence for How the Coronavirus has been Weaponised.

  Both articles use information gleaned from a documentary by the chief investigative reporter of the Epoch Times, Joshua Philipp.

  Kommentar by perhag — 1. maj 2020 @ 22:07

 68. Tak for info perhag 22:07. “to laboratorier i Wuhan er vist ikke militære.” Noteret.

  Washington Post omtaler Wuhan laboratorierne. May 1, 2020:

  “National Security
  Chinese lab conducted extensive research on deadly bat viruses, but there is no evidence of accidental release (foto tekst):In the absence of crucial evidence of how the new coronavirus began comes many theories — one is that the virus accidentally escaped from a lab in Wuhan, China. (Sarah Cahlan, Meg Kelly/The Washington Post)”

  “For nearly a decade, a team of scientists from Wuhan, China, crisscrossed southern Asia in a high-stakes search for bats and the strange diseases they harbor. They crawled through caves, catching the razor-toothed mammals with nets and scooping up liters of their excrement. They trapped insects and mice living near bat roosts and collected blood from villagers who hunt bats for food or folk medicine.
  They returned to their state-of-the-art laboratory in central China with tubes and vials containing known killers — pathogens associated with diseases that are deadly in humans — and also a few surprises. On multiple occasions, their takings included exotic coronaviruses previously unknown to science.” (!?)

  Disclaimer:-)->
  OK, jeg er ikke overbevist (men jeg tror ikke det er umuligt).
  Det myldrer jo med alt muligt online.
  Jeg er ikke læge og totalt uvidende om virologi, så jeg er ikke i stand til at forstå, hvad covid19 virussen består af.
  Jeg har end ikke forudsætninger for bedømme om virologer i det hele taget vil kunne se om den er laboratorie fremstillet og i givet fald hvordan?

  Kommentar by A-mad — 2. maj 2020 @ 11:12

 69. MSM lyver jo nonstop 24/7, hvorfor skulle de så ikke også gøre det om Trump, deres yndlingsoffer #1. De vestlige massemedier er alle underlagt samme glabale netværk hvis fornemste opgave det er, at misinformere offentligheden om alt mellem himmel og jord.

  Kommentar by LarsB — 2. maj 2020 @ 22:24

 70. Ikke mindst masseinvasionen af muslimer til Vesten, hvorfor den daglige kriminalitet dårligt nok omtales længere. En brav mand som Trump, går selvfølgelig imod den dagsorden og hetzes derfor, men manden har jo ofte ret. Systemet er reelt sygt og folk bilder sig alligevel ind de lever i frihed. For er flokdyr og vover ikke at gøre oprør og skille sig ud, det viser Trump og Tommy hetzen at man får på puklen for, magtelitens agenda skal køres igennem.

  Kommentar by LarsB — 2. maj 2020 @ 22:31

 71. Washington Post har i hvert fald siden Phil Grahams tid været fuldkommen styret af de amerikanske efterretningstjenester, så det er en kilde man bør undgå. Lyt til denne belæring https://www.brighteon.com/3e73e404-a386-4974-b66d-3b78fb88c2b8 om hvordan disse forbryderorganisationer arbejder.

  Vedrørende hvordan virus er kommet til Wuhan har jeg ikke set nogen overbevisende forklaring. Følgende er det nærmeste jeg har set sagen opklaret:

  Date: 2020-04-05T09:24:00
  A finger-print protein of a Bat Sars coronavirus was uploaded to NCBI in 2018 by the Institute of Military Medicine Nanjing on January 5th, 2018 that 100% matches today’s current Covid-19 envelope protein. In 2 years, the chances of this protein not undergoing mutations and matching this 2018 virus is next to statistically impossible.

  Kommentar by perhag — 3. maj 2020 @ 00:19

 72. OK, enig i at Washington Post er biased og politisk en del af anti-Trump medie-mafiaen. Derfor synes jeg netop, det var interessant at WP – på trods det – så detaljeret fortalte om virus-laboratorierne i Wuhan indimellem deres sædvanlige anti-Trump præk. Her klippet fra WP vha en redigeret google translate:

  “I næsten et årti kørte et team af videnskabsfolk fra Wuhan, Kina, på kryds og tværs i det sydlige Asien efter flagermus og de underlige sygdomme, de har. De kravlede gennem hulerne og fangede disse pattedyr med sylespidse tænder med net og opsamlede litervis af deres ekskrementer. De fangede insekter og mus, der bor i nærheden af ​​flagermus, og indsamlede blod fra landsbyboere, der jager spiser flagermus som mad eller som naturmedicin.
  De vendte tilbage til deres avancerede laboratorium i det centrale Kina med rør og hætteglas indeholdende kendte mordere – patogener forbundet med sygdomme, der er dødbringende hos mennesker – og også et par overraskelser. Ved flere lejligheder omfattede deres prøver eksotiske coronavira, der tidligere var ukendte af videnskaben”

  Oversat herfra:

  “For nearly a decade, a team of scientists from Wuhan, China, crisscrossed southern Asia in a high-stakes search for bats and the strange diseases they harbor. They crawled through caves, catching the razor-toothed mammals with nets and scooping up liters of their excrement. They trapped insects and mice living near bat roosts and collected blood from villagers who hunt bats for food or folk medicine.
  They returned to their state-of-the-art laboratory in central China with tubes and vials containing known killers — pathogens associated with diseases that are deadly in humans — and also a few surprises. On multiple occasions, their takings included exotic coronaviruses previously unknown to science.”

  Kommentar by A-mad — 3. maj 2020 @ 08:44

 73. Flagermuscoronaet i virus kommer fra Zhoushan og blev tilsyneladende sekventeret af militærlaboratoriet i Nanking. Der står at de 5 jan 2018 bragte sekvensen på NCBI, hvilket jeg ikke har kontrolleret er korrekt.

  Shi Zhengli fra sikkerheds-4-laboratoriet i Wuhan menes ikke at have ledt efter flagermuscorona i Zhoushan. Hun arbejdede med corona fra samme flagermusart, hesteskonæb, men med en anden sekvens end i virussen. Historien om det sjældne skældyr er sandsynligvis vildledning, som er svær videnskabeligt at udelukke, fordi dyret er så sjældent at stort set ingen ved noget om corona i det dyr.

  Kommentar by perhag — 3. maj 2020 @ 16:56

 74. Af hensyn til internetsøgninger må lige rettes at flagermusearten hedder hesteskonæse. Jeg blev vist influeret af fuglen træskonæb.

  Kommentar by perhag — 3. maj 2020 @ 22:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper