3. maj 2020

Haslev: Fire 17-19 årige mænd sigtet for ‘efter forudgående aftale’ at have voldtaget en 15-årige pige

I en ældre øvelsesbog i dansk (Grundkursus I-II, Univerb) er der dedikeret to sider til anvendelige gloser brug ‘På politistationen’. Det er for eksempel: ‘Jeg er blevet bestjålet’ (80.6) og ‘Jeg blev overfaldet af nogen’ (81.8). Hæftet bærer præg af 90’ernes integrationsregimente, og en moderniseret udgave bør nok have fokus et andet sted. Oplagte gloser: ‘Jeg var hjemme hos min fætter på daværende tidspunkt’, ‘Danskerluderen ville selv’, måske suppleret med en telefonliste til forsvarsadvokater såsom Mette Grith Stage, Thorkild Høyer mfl.

Herunder en historie fra Retten i Næstved. Fire mænd på 17-19 år er sigtet for ‘efter forudgående aftale’ at have voldtaget en 15-årig pige på en legeplads ved Sofiendalskolen i Haslev. En af de fire var etnisk dansk, en af de øvrige benyttede sig ifølge Ekstra Bladet af en ‘en kurdisk-talende tolk’. Fra EB.dk – Fire teenagere nægter: Sigtet for at have aftalt voldtægt af 15-årig

“Fire teenagere blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, og de unge mænd er alle sigtet for at have voldtaget en 15-årig pige omkring klokken to natten til lørdag i Haslev sydøst for Ringsted.

… De fire mænd på 17, 18, 18 og 19 blev anholdt lørdag mellem klokken 10.29 og 13, og de blev afhørt af politiet til langt ud på aftenen. De nægtede sig alle skyldige. …

De sigtes alle fire for i forening, efter forudgående aftale og i fælles forståelse at have voldtaget pigen natten forud for deres anholdelse på en lokal skole.”

Oploadet Kl. 19:28 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109800/trackback

26 Comments »

 1. UD. MED. LORTET. Og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. maj 2020 @ 19:51

 2. 80 procent af alle dømte “syrere” i Danmark viser sig at være kurdere. Kurdere er også ekstremt overrepræsenterede blandt personer, der er rejst fra Danmark for at tilslutte sig IS i Syrien samt i terrorsager i Danmark. Det er interessant, da løgnehistorien ofte er, at kurdere typisk er en værdig allieret imod ekstremister i Syrien og/eller velintegrerede i Danmark. Der er et enormt mørketal her, fordi kurderne ikke har nogen stat og derfor ofte omtales som “syrere”, “tyrkere” eller “irakere”.

  Kommentar by Syrienblog — 3. maj 2020 @ 19:51

 3. Thorkild Høyer er aktivist, men jeg tror ikke Mette Grith Stage nødvendigvis kan sammenlignes. Selvfølgelig varetager hun forsvarerens opgaver. Udlændingeklienter udgør 50 procent af “markedet”. Det vender ingen købmand ryggen til.

  Kommentar by Syrienblog — 3. maj 2020 @ 19:53

 4. De holdt sig i en gruppe på under 10, så de er perfekt integrerede.

  Kommentar by Michael — 3. maj 2020 @ 20:05

 5. Kasteration er en god præventiv straf til voldtægtsforbrydere og langt billigere rent samfundsøkonomisk end fængselsstraf.

  Kommentar by Zenobia — 3. maj 2020 @ 20:17

 6. “Oplagte gloser: ‘Jeg var hjemme hos min fætter på daværende tidspunkt’, ‘Danskerluderen ville selv’, måske suppleret med en telefonliste til forsvarsadvokater såsom Mette Grith Stage, Thorkild Høyer mfl.” Hahaha…hvor er det godt set Kim.

  Kommentar by Piphans — 3. maj 2020 @ 20:28

 7. Muhamedanere.

  Hvordan voldtager man i øvrigt via en tolk?

  Kommentar by Bastardo — 3. maj 2020 @ 20:30

 8. Det bli’r spændende at se hvor lidt de får.

  Kommentar by Heisahero — 3. maj 2020 @ 20:33

 9. De fleste er over 18, men jeg forventer mig intet fra en retsstat, der ikke kan løse sine egenskabte problemer. De skulle naturligvis udvises for altid.

  Kommentar by BB — 3. maj 2020 @ 20:46

 10. Sigtelse: Tre indvandrere gruppevoldtog 15-årig pige – mens en fjerde mand filmede, hvad der foregik https://denkorteavis.dk/2020/nu-sigtelse-tre-indvandrere-voldtog-medens-en-fjerde-mand-filmede-saadan-lyder-politiets-anklage-efter-planlagt-gruppevoldtaegt-af-purung-pige/

  Kommentar by BB — 3. maj 2020 @ 21:02

 11. Europa tilhører (etniske) europæere. Danmark tilhører (etniske) danskere.

  Etniske danskere bør således til enhver tid udgøre det store og dominerende flertal af befolkningen, så dansk kultur, det danske sprog og danske traditioner trives nu og i fremtiden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. maj 2020 @ 21:09

 12. Hej

  Hvilke sider og blogs vil du anbefale hvis man gerne vil følge med i indvandrer kriminalitet i andre europæiske lande?

  Lige nu er jeg begrænset til danske nyheder og britiske tabloider. Men er interesseret i hvad der foregår på resten af kontinentet.

  Kommentar by Nysgerrig — 3. maj 2020 @ 21:11

 13. En eller anden dag kommer perkersvinene til at voldtage en datter af et fuldgyldigt medlem af 💀Hells Angels💀

  Først herefter kan vi begynde at tale om en fair straf til de lortesorte misdædere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. maj 2020 @ 21:22

 14. Tre islamister og en plasticperker. Sikkert den video de viste hos Øzlems ramadancyberfest.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. maj 2020 @ 21:25

 15. Der kan umuligt være syrere blandt gerningsmændene. Vi blev belært af indvandringsindustrien om at de var atomfysikere ingeniører læger tandlæger da de ulovligt men med politikernes velvilje vandrede hertil i 2015. Og børn af så højtuddannede gør vel ikke den slags heller.

  Kommentar by PiusXll — 3. maj 2020 @ 21:39

 16. Bare rolig, Søren Pind er jublende glad, kriminaliteten er faldende i Danmark!
  Problemet er at der er færre cykeltyverier og smårapserier, men mere grov vold og i særdeleshed flere voldtægter!
  Winston Churchill: Jeg tror ikke på en statistik jeg ikke selv har forfalsket! Og Søren Pind skamrider netop statistikken! Overordnet er det måske sandt, måske fordi folk i dag undlader at melde mindre episoder, så tallene passer nok ikke, og i øvrigt vil jeg hellere udsættes for cykeltyveri, en udsættes for grov vold eller en af mine kære skulle blive voldtaget!
  Er simpelt spørgsmål jeg har søgt svar på: Hvor meget er voldtægtstallene steget siden 1983?

  Kommentar by Den Nervøse — 3. maj 2020 @ 21:56

 17. Man må håbe at der er en eller anden venlig person som kan fortælle den stakkels pige at man får hvad man stemmer på, og så kan hun jo starte med at spørge sine forældre om hvem de har stemt på.

  Kommentar by Piphans — 3. maj 2020 @ 21:59

 18. Kommentar by Piphans — 3. maj 2020 @ 21:59

  Det er en grusom logik: Har den stakkels bare 15-årige, kridhvide, kristne, danske piges forældre konsekvent stemt på Fremskridspartiet, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs de sidste 40 år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. maj 2020 @ 22:14

 19. iSlamisternes lovlige løgn Taqija, er indskrevet i KOranen og udover Kims gode henvisning til øvebogen, så kan man læse mere her:

  http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf

  Forbyd islam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Det er sq på tide, at få ENHVER m´Slim-knæfalder stillet til ansvar for iSlammets forbrydelser i Danmark iht. Grundloven! OG at få de knæfaldende i offentligt hverv/embede/politik gjort personlig ansvarlige for hver og en iSlam-tilbeder, de lukker ind /serviserer i vort land!

  Voldtæger, knivoverfald, røveri på åben gade, gruppevold mod unge, lovløshed i skoler og børnehaver, forlangende om lovforbud mod iSlamkritik, køns-opdelt svømning/fritid, m´Slimsk over-representation af kontanthjælpsmodtagere, -kriminelle. -livsstils-syge, -retarderede, -vanvidsbilister, -halalskat, … er hverdagens skiftende overskrifter!

  Stem SK/NB!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. maj 2020 @ 22:41

 20. mere til Den Nervøse — 3. maj 2020 @ 21:56:

  Der stjæles nok ikke mere så mange cykler rundt om iSlam-ghettoerne og der begås heller ikke så meget mere “blødere” kriminalitet, men til gængæld kan vi se, at iSlammets følgere, generation for genertion/år for år, øger hårdheden i deres ageren og at iSlammets kriminelle bliver yngre og yngre.
  – nu trænes Jihad-aspiranterne allerede i børnehavealderen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. maj 2020 @ 23:05

 21. Den fremmede fjende, muhamedaner, har samme adfærd over alt, hvor satanisternes politiker-dukker lukker dem ind til en forsvarsløs befolkning.

  Porno-Mette gør intet for Danmarks forsvarsløse befolkning.

  Kommentar by Iznogut — 3. maj 2020 @ 23:32

 22. Ja, de gamle partier synes ALLE at arbejde på at kulturfremmede fra afrikanske og arabiske lande skal besætte og overtage Danmark. De har allerede importeret dem i hundredtusindvis, og en forsvarsløs befolkning må i stadig stigende omfang lægge krop og sind til velfærdstab, kaos, sygdom, overfald, vold og mord.

  Kommentar by Bent A — 4. maj 2020 @ 09:15

 23. Onsdag kl. 14.42 modtog Østjyllands Politi anmeldelse fra en 43-årig mand, der havde været udsat for vold ved busstoppestedet ud for Nordea på Viby Torv.

  Den 43-årige forklarede, at han havde stået og ventet på bussen, da en ukendt mand havde henvendt sig til ham og spurgt, om han kendte en person ved navn ’sælskind’.

  Da den 43-årige svarede, at det gjorde han ikke, slog gerningsmanden den 43- årige flere gange i hovedet med knyttede hænder.

  Den 43-årige kendte ikke gerningsmanden og ikke havde set ham før.

  Mand

  Mellemøstlig af udseende

  Kraftig af bygning

  Iført en sort jakke

  Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have set episoden eller har oplysninger om gerningsmanden på tlf. 114, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. maj 2020 @ 10:53

 24. I den søvnige sjællandske provinsby Haslev, har Indre Mission igennem mange generationer stået stærkt.

  Men selv denne kristne højborg på Sjælland er nu forvandlet til et stinkende islamistisk shithole…

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2020 @ 11:15

 25. Kims forslag til vokabularium i en ny udgave af “Dansk Øvelsesbog, Grundkursus I-II” er formidable.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. maj 2020 @ 11:21

 26. Kommentar by NotariusUmulius — 4. maj 2020 @ 10:53

  Glemte helt i skyndingen at spørge: Er det en muslim?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. maj 2020 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper