5. maj 2020

CBS-underviser Tarek K. Ghanoum om den danske 2020-Holocaust: “Først jøderne, så muslimerne…”

Jeg har tidligere blogget om CBS-underviser Tarek K. Ghanoum, der ser sig selv som klarttænkende ‘menneskerettighedsaktivist’, selvom det analytiske niveau aldrig tangerer en middelmådig gymnasieelev. Her endnu et ypperligt eksempel.

“Dele af samfundet tænder lys for at mindes historien, den anden del er igang med at gennemleve den. Først jøderne, så muslimerne,… (Tarek K. Ghanoum)

(Tarek K. Ghanoum på Facebook, 4. maj 2020)

“For at undgå følelsesladede diskussioner, som ingenlunde beriger eller gavner, har jeg siden 2017 stillet mig op foran et kamera og leveret velunderbyggede rapporter på få minutter.” (TarekG.dk)

Oploadet Kl. 01:14 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109842/trackback

25 Comments »

 1. Prof i retshistorie på Harvard, Samuel Moyn har skrevet bogen “The Last Utopia-human rights in history” om menneskerettighederne og han siger det ingen relation har til den historiske retsstat, der kun gav rettighederne til folk der var underlagt statens magt. De var partikulære rettigheder. Menneskerrettighederne bliver iflg. Moyn rettighederne for “de andre” udenfor den historiske retsstat. De gør statens juristriktion global og giver rettigheder til folk som staten aldrig har haft magt over. Moyn siger de har rødder i 1968 og blev en erstatsningsutopi da kommunismen slog fejl.

  Kommentar by CCC — 5. maj 2020 @ 01:23

 2. Hvad med de FN menneskerettighederne fra 1948.
  https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/

  Er de et eksempel på hvad Prof. Moyn betegner som utopiske menneskerettigheder?

  Kommentar by Zenobia — 5. maj 2020 @ 02:05

 3. Det er nu ikke lige klangen af togvogne til udryddelseslejrene, jeg ser for mig, når talen er på islamister..nok snarere nasseri, brægen i gaderne og svindel og kriminalitet.
  Men bevares, det kan jo ændre sig.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. maj 2020 @ 02:19

 4. “Som muhamedaner kan jeg lyve på stående fod, som dikteret i den store luderbog”.

  Sådan, fikset det.

  Kommentar by Iznogut — 5. maj 2020 @ 02:22

 5. @zenobia
  Ja, de er utopiske. Samuel Moyn behandler 1948 erklæringen og siger, at den faktisk ikke bliver taget alvorligt af samtiden. Sydafrika underskriver den. Samtiden er nedslidt og tænker på, at komme sig økonomisk over krigen. Moyn nævner, at det amerikanske advokatsamfund ikke forholder sig til dem, de omtales ikke i juridiske tidsskrifter og der undervises ikke i dem på jurastudierne før slutningen af 70erne. Her er en søgning i faglitteratur fra 1800 til 2000 og man kan se begrebet “human rights” stort set ikke nævnes før 70erne og det vokser efter midten af 70erne. Det er primært under Jimmy Carter administrationen det starter.
  https://books.google.com/ngrams/graph?content=Human+rights&year_start=1800&year_end=2000&corpus=15&smoothing=3&share=&direct_url=t1%3B%2CHuman%20rights%3B%2Cc0#t1%3B%2CHuman%20rights%3B%2Cc0

  Kommentar by CCC — 5. maj 2020 @ 02:49

 6. Det er lidt trist med hans historieløshed. Hitler beundrede jo Islam, s jeg tror aldrig de rigtigt var i farezonen under hans ledelse, men ok….der var heller ikke mange af dem i Europa :-). Hvordan er det så det går kristne i verden, de steder Islam domminere? Hvordan går det med kristne og muslimer i Israel? Hvordan går det med Jøder der hvor Islam domminere? …Med lidt humor i mente kan man vel også tænke over hvordan det går med Nazister i Israel og græde over det :-) :-) :-). Nuvel ikke mere ævl. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2020 @ 06:22

 7. Det er da en skandale at en underviser fra CBS kan skrive sådan noget.
  Det burde have konsekvenser i forhold til at undervise unge mennesker at sige noget så vanvittigt!

  Kommentar by A Andersen — 5. maj 2020 @ 06:33

 8. #2 Zenobia
  Du skulle prøve at læse Søren Krarups dansen om menneskerettighederne.
  Der bliver menneskerettighederne udstillet som det de er, nemlig en ond ateistisk religion.

  Kommentar by Danskeren — 5. maj 2020 @ 07:02

 9. I går var vi nogen, der havde tændt lys i vinduerne for at fejre befrielsen fra de fem onde år. 5 års tysk ‘fredsbesættelse’ af Danmark 1940-45.

  De onde år er tilbage og ud fra navnet, antager jeg, at obersturmbannführer Tarek K. Ghanoum repræsenterer de nye ‘fredsbesættere’? Som under forrige besættelse er deres tropper flytttet ind på skoler som CBS, hvor obersturmbannführer Tarek K. Ghanoum docerer for de let påvirkelige unge: ”Jeg kommer med fred”. Som Buzz Lightyear i Toy Story!:-)

  Kommentar by A-mad — 5. maj 2020 @ 08:04

 10. “Vi skal stadig den dag i dag passe på og beskytte mindretal, der kan være truede”, sagde Tine Gøtsche i DR’s mindeudsendelse om d. 4, maj. Hun tænkte givetvis på vores muslimske mindretal, som efterhånden ikke er så lille endda. Men er der et mindretal i Europa, som er truet i dag, er det igen jøderne. Det er truet af muslimerne.

  Den sande parallel til Europas farer i nutiden, i forhold til begivenhederne under 2. verdenskrig, er Islam i forhold til Nazismen. Islam er en lige så intolerant og farlig ideologi som Nazismen. Parallellen til den tyske besættelse er den islamiske invasion. Den vil blive langt mere farlig og skadelig for samfundet end den tyske besættelse 1940-1945.

  Kommentar by JC — 5. maj 2020 @ 08:10

 11. Tarek K. Ghanoum er et ultraklamt, rabiesramt perkersvin. Og hvad er det, vi gør med gale køtere?; enten rejser Tarek K. Ghanoum hjem til Muhamedanien, eller også får Tarek K. Ghanoum en gratis naturudflugt anført af turguide Winchester ud bag min lade, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. maj 2020 @ 08:26

 12. Jeg tror, at han henviser til alle de muslimer som IS drog på flugt, torturerede og myrdede.

  Kommentar by Larsen — 5. maj 2020 @ 08:57

 13. Ja, muslimer er vores tids Jøder – NOT.

  I hele Europa er Jøder nødt til at have bevæbnede vagter, mod islamisk terror, bare for at leve nogenlunde uforstyrret.

  I Israel er de nødt til at have et forsvar der er større end det England har, på trods af at Israel er mindst 10 gange mindre, bare for at kunne leve nogenlunde uforstyrret.

  Så NEJ, Vor tids Jøder er stadig Jøderne!

  Kommentar by Santor — 5. maj 2020 @ 09:25

 14. […] […]

  Pingback by Licensskandalen ruller videre: Nu er Tine Gøtzsche tilbage på Danmarks Radio – Free Speech Blog — 5. maj 2020 @ 09:28

 15. Det at en perker ikke sidder i fængsel, er på et lukket retspsykiatrisk afsnit, bor i en betonhule med fuld pension eller står ude på gader og stræder og afventer det næste gaderøverioffer, er altid en KÆMPE integrationssucces. Det er et 12-tal til den store undtagelse Tarek Ghanoum.

  Kommentar by Fascist — 5. maj 2020 @ 09:42

 16. Hvornår kommer DR3-serien om ham?

  Kommentar by Fascist — 5. maj 2020 @ 09:43

 17. Visse muslimer lider af en sygdom, der går under navnet “Holocaustmisundelse”. De kan ikke begribe, at muslimerne ikke konstant er i centrum for hele verdens sympati og medlidenhed. De kan unde, at andre får sympati, især jøderne, for alle ved jo, at muslimer et stakkels forfulgt folkefærd.

  At manden overhovedet bringer holocaust frem, er jo helt ude i hampen. Bliver muslimer jaget fra hos og hjem af danske stormtropper? Bliver muslimer i DK interneret i lejre? Bliver muslimer i DK systematisk slået ihjel?

  Manden må jo have en intellektuel kapacitet på niveau med en retarderet blishøne.

  Kommentar by Holger_Danske — 5. maj 2020 @ 09:55

 18. Er CBS blevet en filial af kommunistfabrikken RUC?

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2020 @ 09:59

 19. T.K.Ghanoum du er en klovn,og en farlig af slagsen

  Kommentar by dunk — 5. maj 2020 @ 10:27

 20. Ud med dem, de er ikke velkomne, danskerne blev aldrig spurgt om de ville have halalsjakaler i landet.

  Kommentar by Draugr — 5. maj 2020 @ 12:10

 21. Når man tænker tilbage på den kvindelige brune forsker der blev krænket over sangen “Den danske sang er en ungblond pige” samt den tåbelige viceinstitutleder Mads Mordhorst der støttede hende og nu den muslimske klovn Tarek Ghanoum, så er det fristende at spørge om der også findes normale mennesker på CBS? Bliver man hjernedød af at være på CBS? Eller er hjernedød en forudsætning for overhovedet at komme ind?

  Kommentar by bjarne binee — 5. maj 2020 @ 13:28

 22. Tarek K. Ghanoum lyder ikke som en dansk underviser men mere som en mulig næste islamistiske terrorist, vi har jo stadig ikke glemt 9/11.
  Danmark er et færdigt lorteland.

  Kommentar by Piphans — 5. maj 2020 @ 15:35

 23. Jeg satte intet lys i vinduerne i går, for jeg har efterhånden svært ved at acceptere det vi blev befriet til. Pladderhumansime, socialisme i forskellige indpakninger, egoisme, islam, dordummende amerikanisering, feminisme og almen fordummelse.

  Kommentar by Bilka — 5. maj 2020 @ 21:05

 24. Vi gider ikke jer muslimers fis og barnlige tøsefornærmelse, fat det dog, ikke så længe I er så etisk og moralsk bagudstræbende. Det er overtroisk pjat som vi andre har forladt for længst, forlad det selv, så kan vi tale sammen.

  Kommentar by LarsB — 6. maj 2020 @ 00:21

 25. Er CBS fusioneret med RUC?

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2020 @ 19:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper