6. maj 2020

Socialdemokratisk MF’er: Churchill-gruppens anti-nazisme ‘minder meget om’ ungdommens klimakamp

Det er rendyrket idioti at sammenligne Churchill-gruppen med nutidens unge klimaaktivister, og det bør en forstander på Aalborg Kloster vide, også selvom han er rød MF’er. 99 procent af nutidens unge har højst pjækket et par fredage, og Xtinction Rebellion-segment tilhører den yderste venstrefløj, for hvem klimaet blot er det mobiliserende udgangspunkt. De løftes væk, når de blokerer en indfaldsvej eller får gratis vegetarburgere, når de blokerer en McDonalds. Deres aktivisme er helt uden konsekvenser, bortset fra den ønskede medieomtale. KU’erne i Churchill-gruppen risikerede livet, og deres sabotage var ikke SoMe-initierede mediestunts.

Fra DR.dk – ‘Vi fejrede det med champagne’: Gammelt våbendepot fundet efter flere år i skjul.

“Churchill-gruppen var nemlig den første egentlig modstandsgruppe i Danmark. Det fortæller Thor Bæch Pedersen, historiker på Nordjyllands Historiske Museum. …Han fortæller, at fundet af depotet i 60’erne ikke fik så stor opmærksomhed dengang, men alligevel kalder han genopdagelsen for betydningsfuld.

– Det minder os om den kamp, som disse unge drenge har foretaget, og om den efterfølgende modstandskamp i Danmark, som gruppen har inspireret til. De gik forrest i kampen og fik en heltestatus for det, som der både blev skrevet og bog og lavet film om i ‘Drengene fra Sankt Petri’, siger Thor Bæch Pedersen. …

På Aalborg Kloster vil man derfor også forsøge at fortælle Churchill-gruppens historie ved at skabe en udstilling i rummet om gruppens kamp mod nazisterne. Derfor er Flemming Møller Mortensen på udkig efter donorer, der vil være med til at lave en nutidig formidling af lokalets og hele klostrets betydning for modstandskampen, selvom rummet er fredet.

For forstanderen på klostret, der i øvrigt også er folketingsmedlem for Socialdemokraterne, mener nemlig, at det, som de unge i Churchill-gruppen gjorde, minder meget om, hvor nutidens unge står i forhold til klimakampen.

– Når unge gymnasieelever hører historien om Churchill-gruppen vækker det deres interesse, fordi kampen startede her. De kan se, at det betyder at kæmpe for noget, selvom det er risikabelt at kaste sig over en politisk sag, siger han.”

(Den ungkonservative Churchill-gruppen, 12. November 1941; Foto: Wiki)

Oploadet Kl. 10:46 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109890/trackback

45 Comments »

 1. En historieløs historiker. En akademisk klovn.

  Kommentar by Crass Børsting — 6. maj 2020 @ 10:54

 2. De siges at de var helte.
  Gik imod regeringens vilje med samarbejde med fjenden.
  Sprængte, ødelagde og slog mennesker ihjel. Fik salburgtage imod sig.
  Hvad har de egentlig kostet samfundet dengang. Og hvad ville det kaldes idag, hvis man lavede den slags?

  Kommentar by Anonym — 6. maj 2020 @ 11:01

 3. Ahhh, Igen prøver socialistsvinene at høste æren for andre indsats og offer! Typisk socialister!

  Kommentar by Santor — 6. maj 2020 @ 11:02

 4. Undskyld, men har et par kommentarer under “awaiting moderation”. (Piketty og en mere)

  Kommentar by Bent A — 6. maj 2020 @ 11:03

 5. Tåbelig sammenligning! Nutidens unge, der lader sig trække rundt ved næsen af “Thunberg-typer” risikerer ikke fængsel, tortur og henrettelse, fordi de demonstrerer. Det er ufarligt og kræver ikke mod.

  Kommentar by NotaBene — 6. maj 2020 @ 11:04

 6. Churchill-gruppen, se, det var rigtige mandfolk, selvom det kun var store drenge. Datidens forløber for Generation Identitær, hvis man overhovedet skulle sammenligne. Og det skal man ikke, for drengene i Churchill-gruppen satte livet på spil, og det kan ikke sammenlignes med noget andet. Unik indsats, forbundet med tid og sted. Dyb konservativ handlen. En agerende konservatisme, en ægte konservatisme.

  I et mere æstetisk toneleje kan tilføjes: Fed stil med plusfours, trenchcoat, pibe og tilbagestrøget hår. Og bemærk: Ingen radikale hornbriller her! Synet var klart og skarpt. Det fås ikke bedre!

  Kommentar by tilfældig — 6. maj 2020 @ 11:11

 7. Kommentarern der stadig er skjult, er kl. 10.00 under Piketty. Og så er der en under bloggen om Hassan/Ayjay.

  Kommentar by Bent A — 6. maj 2020 @ 12:01

 8. Så er der fuld gang i historieforfalskningen! Flemming Møller Mortensen søger en donor, som vil være med til en nutidig formidling af Churchillklubbens virke!
  Det må pine socialisterne at drengene valgte at opkalde sig efter Winston Churchill, der som bekendt var Konservativ! Det var dengang Konservative var Konservative og ikke bare endnu en variant af RV.
  Man gyser når socialister vil nyfortolke, det bliver som regel Orwellsk, hvor ministeriet for sandhed omskriver historien så den passer til socialisternes holdninger!
  Churchillklubbens medlemmer var borgerlige og fra gode konservative hjem i Hasseris, og de bekæmpede den venstreorienterede ideologi NationalSocialismen! Og de var blandt de første, som deltog i modstandskampen, det var mens Socialdemokraterne og RV. havde travlt med at samarbejde med NationalSocialisterne og RV. ligefrem blev “slået med beundring over de tyske sejre” ! De røde begyndte først at deltage i modstandskampen efter at Tyskerne overfaldt Sovjetunionen, indtil da var de de allierede. Godt nok deltog de røde i modstandskampen og bekæmpede tyskerne, men de kæmpede ikke for Danmark, de kæmpede for den socialistiske internationale! Vi taler altid om kampen mod Nazismen, men aldrig hvad de røde kæmpede for! Men det er nok ikke den fortælling Flemming Møller Mortensen vil have frem!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2020 @ 12:29

 9. alt til venstre for Nye Borgerlige er løgnagtig mafia.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. maj 2020 @ 12:29

 10. En mand fra Nordsjælland havde opskriften og remedierne klar til at fremstille en fjernbetjent bombe, men så slog politiet til.

  Det vil være anklagemyndighedens påstand, når Retten i Hillerød tager hul på domsmandssagen mod den tiltalte unge mand tirsdag. Han nægter sig skyldig.

  Af anklageskriftet, som B.T. har fået aktindsigt i, fremgår det, at manden skulle have forsøgt under særligt skærpende omstændighed at fremstille den fjernbetjente bombe ved blandt andet at skaffe sig materialer i form af elektroniske komponenter, herunder en garageportåbner, fjernbetjening, glødetråd og ledninger samt krudt.

  Derudover foretog han bomberelaterede søgninger på nettet og samlede desuden et funktionsdygtigt fjerbetjent elektronisk kredsløb.

  Ifølge politiet ville anordningen kunne udgøre en hjemmelavet fjernbetjent bombe, når den blev sat sammen med eksplosivt stof. Det vides imidlertid ikke, hvad der var målet for bomben, eller om han havde til hensigt at ramme specifikke personer.

  Derudover skulle manden også have forsøgt at lave sig et hjemmelavet våben og skaffede i den forbindelse både metalrør, krudt og hagl, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 12:44

 11. At sammenligne omtalte klub´s aktiviteter med nutidens klimatosser´s underlige klima “kamp” er en fornærmelse af de grove, nå historikeren er sosse.
  # 7. Der er sikkert tale om en “ung mand” = kulturberiger = atomfysiker/hjerneforsker/hjertelæge/tandlæge eller lign meget berigende.
  God muslimfri/antiracistiskfri dag.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 6. maj 2020 @ 13:56

 12. #5 Den Nervøse.
  En stor tak fordi du minder om os om en af besættelsens helt store løgnehistorier om kommunisternes store indsats for Danmarks befrielse. Kommunisternes egne fortællinger støttet af deres mange venner i medierne og ikke mindst de mange røde historikere har efterladt et billede af at kommunisterne kæmpede for Danmark.
  Som du skriver foretog kommunisterne sig intet da Danmark blev besat bortset fra at man skældte voldsomt ud, men ikke på tyskerne, kommunisterne skældte i stedet ud på England i almindelighed og Churchill i særdeleshed. Kommunisterne forsvarede besættelsen som noget der var nødvendigt pga den krigsgale Churchills mulige planer om at gå i land i Jylland.

  Først da Tyskland invaderede Sovjetunionen i slutningen af juni 1941 vågnede kommunisterne. De tyske venner blev nu pludselig til fjender.

  Kommunisterne, journalisterne og historikerne vil gerne have at vi glemmer det, men da tyskland invaderede Danmark var tyskerne i over 14 mdr kommunisternes venner. Først da Tyskland invaderede Sovjetunionen blev tyskerne kommunisternes fjender.
  Hvad kommunisterne gjorde i resten af besættelsen var således en indsats for Sovjet. At det foregik på dansk jord ændrer ikke ved dette forhold.

  Kommentar by bjarne binee — 6. maj 2020 @ 14:00

 13. HR. KIM MØLLER

  Tak for at være med igen. Men har du set at mine 2 kommentarer kl. 10.00 mv. stadig er “awaiting moderation”?

  Kommentar by Bent A — 6. maj 2020 @ 14:09

 14. Engang gylle, Churchil gruppen satsede det hele Danmarks ungdom idag,
  boevis sagde kaemperne .At denne sammenligning i det hele taget er kommet til torvs er dybt skammeligt.

  Kommentar by dunk — 6. maj 2020 @ 14:17

 15. Hvem ved noget?

  Hvorfor er hele den spændende blog https://freespeechblog.ch og alle de interessante antimuslimske indlæg blevet slettet?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 14:24

 16. Den Socialdemokratisk MF’er er da vidst ikke så godt begavet.
  Klimakamp vor herre bevares.

  Kommentar by Charles — 6. maj 2020 @ 14:47

 17. Sådanne historikere uddannede man ikke i gamle dage. Og så i Aalborg.
  Socialdemokratisk historieforfalskning, når det et værst.

  Han burde formenes adgang til at beskæftige sig med ungdommen.

  Kommentar by Bastardo — 6. maj 2020 @ 15:01

 18. 15. NotariusUmulius
  Det er fordi det går via google

  Kommentar by Charles — 6. maj 2020 @ 15:17

 19. *Bjarne Binee 14:00
  Nazisternes felttog i vest og Frankrigs nederlag havde ikke været muligt uden store olieforsyninger fra Sovjetunionen, så den “anden front” Stalin råbte og skreg om i lang tid, havde han selv medvirket til at ødelægge!

  Kommunisternes anti Churchill og anti England i krigens første år er en skamplet på venstrefløjen, som aldrig er blevet taget op af MSM’s journalister og venstrefløjen har kunnet flyve under raderen i mange år! I det hele taget mangler vi et opgør med Kommunismen fuldstændigt som vi har haft det med de andre socialistiske ideologier NationalSocialismen og Fascismen!

  Stalin udtalte til sin datter: Tænk hvad tyskerne og vi ville have kunnet udrette sammen, i stedet for at bekæmpe hinanden!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2020 @ 15:24

 20. Churchill-gruppen

  Startede de ikke i Ålborg, men sabotage af tyske-materiel og putte carborundum pulver i motoren på Tyskernes biler.

  Der kan laves meget med den slags, det er kun fantasien der stille grænserne.

  Kommentar by Charles — 6. maj 2020 @ 15:28

 21. Det er rendyrket idioti at sammenligne Churchill-gruppen med nutidens unge klimaaktivister,”

  og PATETISK, forstanderen har mistet forstanden

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2020 @ 15:31

 22. Her er der ren guf i viden:

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/04/advokatfuldmaegtig-muhamed-danyal-tirpan-er-venner-med-terrordoemt-islamisk-stat-kriger/

  Særlig i de tilstødende link´s når man er på siden:

  Her kan man følge:
  Følg bloggen Retsrapport her

  Læs mere om terroristen Vedat Sariboga hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Ozgür Deveci hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Ahmed Samsam hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Solle Kücükavci hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Ömer Kücükavci hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Leyla Olgun hos Syrienblog

  Læs mere om terroristen Hazal Olgun hos Syrienblog
  —————————————————————

  Adresserne som er angivet div. steder passer ikke helt. Men nogen af dem kan selvfølgelig findes, og det er jo rart at vide hvor rosset befinder sig.

  Kommentar by Charles — 6. maj 2020 @ 15:39

 23. De kommer sgu da også længere og længere uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by PerP — 6. maj 2020 @ 16:24

 24. De seneste dage har vi konstant hørt, at modstandsbevægelsen kæmpede for fred. Det er en tendensiøs fordrejning af virkeligheden. De kæmpede for frihed, hvilket ikke det samme.

  Hvad vi ser her, er et forsøg på at dekonstruere historien, så den kan bruges til at promovere en agenda, som modstandsfokene overhovedet ikke var bekendt med. Det er usmageligt.

  Kommentar by Arne Torp — 6. maj 2020 @ 16:25

 25. Det her handler vidst ikke om Churchill-gruppens historie eller klimaet som det er nu. Det handler om, at skaffe penge til Flemming Møller Mortensens valgkamp. Klam stodder denne Mortensen, eller moske mere; endnu en typisk socialdemokrat.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 6. maj 2020 @ 16:26

 26. Det siger desværre meget mere om os dumskere at vi er så snot dumme så vi forsørger disse sindssyge underudviklede tosser som Flemming Møller Mortensen, føj for fanden.

  Kommentar by Piphans — 6. maj 2020 @ 16:31

 27. Ja klimaaktivisterne er i livsfare, hver gang de demonstrere offentligt….og Churchill gruppen fik hjælp af pressen-MSM- og Politikerne til at berømme sig selv, imens de saboterede….og andet sludder og vrøvl og løgn, som tangere den akademiske klovn fra Ålborg Kloster.

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2020 @ 16:44

 28. Er det muslimer?

  Politiet har i dag anholdt fem personer i en sag om mulig fremstilling af bomber.

  Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

  Aktionen er foretaget i et samarbejde mellem Nordsjællands Politi og Særlig Efterforskning Øst, hvor i alt 13 adresser i København og på den københavnske Vestegn blev ransaget.

  De anholdte er alle mænd i alderen 20-53 år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 17:04

 29. Er det muslimer?

  Et grimt overfald begået på en skaterbane i Skovlunde tilbage i marts efterforskes lige nu af Københavns Vestegns Politi.

  Her blev en kun 11-årig dreng overfaldet og sparket i hovedet af to jævnaldrende drenge.

  I første omgang blev overfaldet ikke meldt til politiet, men da den 11-årige drengs mor for nyligt opdagede, at volden var blevet filmet og delt på de sociale medier, anmeldte hun begge forhold til Københavns Vestegns Politi.

  – Både det at begå vold og bagefter dele video af det på de sociale medier, er strafbart. Og selv om gerningspersonerne angiveligt er under den kriminelle lavalder, så kan de forvente markant opmærksomhed fra os, ungekriminaltetsnævnet, skole og socialforvaltning. Det er noget vi ser ganske alvorligt på, fortæller vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

  Overfaldet fandt sted på skaterbanen 23. marts ca. kl 18 ud for Lilletoften 100, Skovlunde.

  Her var den 11-årige sammen med en kammerat, da de blev passet op af to jævnaldrende drenge, der overfaldte den 11-årige med spark i hovedet.

  De to gerningspersoner beskrives som:

  A: Dreng på 12-13 år. Han var iført en orange kasket og en tynd sort jakke og ankom til skaterbanen på en grøn cykel. Det var ham, der begik volden.
  B: Dreng på 12-13 år. Der er et meget sparsomt signalement af drengen ud over at han ankom til skaterbanen på en sort eller rød mountainbike, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 17:32

 30. Ham med piben på billedet er Knud Pedersen*. Jeg talte ind imellem med Knud Pedersen, når jeg for små penge lånte malerier i hans kunstbibliotek ved Nikolai Plads i Kbh.

  Knud Pedersen var med i Churchill-klubben** og forfatter til bogen af samme navn. Det var den første væbnede modstandsgruppe mod den tyske fredsbesættelse af Danmark.

  Han udgav sin første bog om Churchill-klubben i sommeren 1945. “Bogen om Churchill-klubben”.

  Jeg har også læst flere af hans andre bøger fra hans tid som udøvende kunstner efter krigen. Han var med i Fluxus-bevægelsen, som i København holdt udstillinger og oplæsninger og lavede happenings for publikum i Nicolai Kirke på Nicolai Plads i Kbh. Jeg kan anbefale Knud Pedersens bøger, hvis man vil kende den specielle sjæl, der prægede kunstscenen i 1950’erne og begyndelsen af 1960’erne.

  Medlemmerne i fluxúsbevægelsen var billedkunstnere og forfattere, der beskrev den nye virkelighed efter 2. verdenskrig. Et af medlemerne var den senere berømte japanske kunstner Yoko Ono. Hun lavede f.eks en film, hvor man kun så forskellige personers røv under gang og løb. De medvirkende var en række ukendte (muligvis kendte?) mænd og kvinder. Man kun evt gætte. Gæt en røv!:-)

  Fluxus var lidt a la de to kunstretninger før 2. verdenskrig, dadisterne (mest 1915-23) og futuristerne. (Futurisme er en kunstretning lanceret 1909 af den italienske digter Filippo Tommaso Marinetti)

  En morsom happening, jeg læste, som Knud Pedersen fortalte om at han lavede i Nicolai Kirke, var dengang han meddelte tilhørerne, at de, for at se det videre kunstarrangement, skulle køre med i en bus, der holdt udenfor på pladsen. Publikum indtog pladserne i bussen, der kørte til Ringsted, hvorefter Knud Pedersen bad dem stige ude til den videre oplevelse. Da de var ude, kørte bussen. Happeningen var “En nat i Ringsted”. De måtte selv finde ud af, hvad de skulle lave i Ringsted og selv finde hjem igen.

  *Knud Pedersen
  Født: 26. december 1925, Danmark
  Død: 18. december 2014, Gentofte
  Hvilested: Assistens Kirkegård
  Børn: Klaus Riskær Pedersen
  Søskende: Jens Pedersen (wiki)

  **”I efteråret 1941 var der nogle drenge fra Aalborg Katedralskole, der mente at man skulle begynde at gøre modstand. De to drenge, Knud og Jens Pedersen, boede på Aalborg Kloster, hvor deres far var præst ved kirken. De var flyttet til Aalborg fra Odense, hvor de havde lavet en klub, der skulle genere tyskerne. Klubben havde de opkaldt efter det engelske luftvåben, Royal Air Force. De to brødre ønskede begge, at man fik ”norske tilstande” i Danmark.
  (Aalborg Kloster, hvor Churchill-klubben startede lige før jul 1941)
  21. december 1941 var nogle drenge samlet hos Knud for at forberede juleafslutning for klassen. De gik alle i 4. mellem, som svarer til 9.klasse. De kom til at snakke om, at Danmark burde gøre modstand lige som Norge. Derfor besluttede de at starte en modstandsgruppe.
  Gruppen fik navn efter den engelske premierminister Churchill, som var gået i spidsen for krigen mod Tyskland. Dermed var Churchill-klubben dannet med elever fra 4. mellem på Aalborg Katedralskole. Man fik
  også en dreng med på 14 år, som gik på Klostermarksskolen.
  Knuds ældre bror, Jens, kom selvfølgelig også med i gruppen.”
  (Klip fra “Starten på Churchill-klubben-Aalborg.Katedralskolekatedral skolen.dk)

  Kommentar by A-mad — 6. maj 2020 @ 17:52

 31. En homofil socialdemokrat der er “formand” for et kloster?

  Kuk-kuk…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2020 @ 19:16

 32. Dengang blev de unge frihedskæmpere kaldt banditter og kriminelle, af besættelsesmagten og dens kollaboratører.

  Nu om dage bliver dem som er modstandere af den nye besættelse, kaldt racister og fascister af godheds-industriens “humanister” og deres kollaboratører.

  Kommentar by Bent A — 6. maj 2020 @ 19:19

 33. EB skriver at Zuckerberg har hyret den kendte skatteål Gucci Helle til at sidde i et nyt “tilsynsråd”, der skal “vurdere indholdet på Facebook”.

  Sæt ræven til at vogte gæs o.s.v…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2020 @ 19:50

 34. Flemming Møller Mortensen er selvfølgelig et Røvhul – Som du ser kære læser, så understreger jeg min pointe (som et særligt raffinement) ved, at indlede betitlingen af tossen med en versal) – Ja, det burde vel sådan set være en tilstrækkelig karakteristik af denne ligegyldige socialdemokratiske nar!

  NB: Skide være med Flemming Møller Mortensen – Mere interessant: Er der nogen der kender navnene på de to gutter, med de fede frakker, som flankerer billedet!?

  Kommentar by T. Flodur — 6. maj 2020 @ 20:00

 35. Er det muslimer?

  Eksplosiv multikultur

  Dagens kulturberigelse er den rystende anholdelse af en flok bombemagere. Hvem er det, der fremstille bomber? Dagens ransagninger foregik i et rækkehus i Bispehusene-kvarteret i Albertslund i Storkøbenhavn. Rækkehuset er beboet af folk af udenlandsk oprindelse. Senere gennemsøgte politiet en adresse på Københavns Vestegn. De anholdte bombemænd er sigtet efter straffelovens paragraf 192a, som omhandler transport, erhvervelse, anvendelse og tilvirkning af eksplosivstoffer eller skydevåben af farlig karakter og i særligt skærpende omfang. Hvor længe skal danskerne finde sig i det her?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 20:17

 36. Den såkaldte integrationsminister Mattias Tesfaye bor selv i det islamistiske shithole Albertslund…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2020 @ 20:21

 37. Er det muslimer?

  Tre mænd – fra den såkaldte Porsche-bande – der har solgt kokain i Skive-området, skal i fængsel. Det bestemte dommeren ved retten i Viborg i dag.

  En 22-årig mand fik en dom på halvandet års fængsel for at have solgt mindst 211 gram kokain fra maj til august sidste år.

  En 24-årig mand skal tre år og tre måneder i fængsel for at have solgt mindst 595 gram kokain fra februar til juni sidste år.

  Endelig skal en 23-årig mand to år og tre måneder i fængsel for salg af minimum 381,5 gram kokain i perioden juli til oktober 2019 og besiddelse af omkring 30 gram kokain med henblik på salg. Kokainen i de tre sager er blevet solgt gennem mindst 1.250 forskellige handler i alt.

  Sagens anklager var tilfreds, da han forlod retten.

  ”Alle tre har tilstået de sigtelser, vi gik i retten med – dog med små ændringer, fordi to af de sigtede ikke ville sætte navn på, hvem de har solgt kokain for. Men jeg er tilfreds med dommene. Straffen til de tre mænd ligger i det store hele på det niveau, jeg påstod, og det niveau, man kan forvente. Det er alvorlig kriminalitet, og det afspejler straffen”, siger anklager Jakob Kjær fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

  Anklagemyndigheden mener, de tre, der i dag blev dømt, har solgt kokainen for en gruppe i Skive, som Midt- og Vestjyllands Politi gennem længere tid har efterforsket.

  I dag, hvor de første domme er faldet, er det præcist et halvt år siden, Midt- og Vestjyllands Politi slog til samtidigt på en række adresser i Skive-området i en stor anholdelses- og ransagningsaktion i sagen.

  I alt har syv mænd siddet varetægtsfængslet i sagen frem til nu. Tre af dem fik altså afgjort deres sager som tilståelsessager ved retten i dag. Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi forventer inden for den nærmeste fremtid at rejse tiltale mod de fire sidste, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 21:08

 38. # 6 Jeg er enig.
  Min første kommentar er fejlagtigt skrevet til # 7, der skal stå # 10.
  Tak for fine kommentarer. Nu er selv store drenge omkring 10 – 12 år på voldsomme togter. Smid hele familien ud af Danmark, løftede pegefingre duer ikke. Men det kræver at DANSKE vælgere afgiver stemmer til FT med hovedet og ikke med hjertet. Inden få år er Danmark på alle måder på r…. ganske som Sverige. Som I ved ønsker gammelpartierne i Sverige ikke at samarbejde med det demokratisk valgte parti Sverigsdemokraterne. Føj for pokker, samme tendens ses i Danmark. Vi i Danmark har stadig chancen for at rette skuden op, men det haster.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 6. maj 2020 @ 21:24

 39. FLEMMING MØLLER MORTENSEN er tilsyneladende gruppeformand for Socialdemokraterne i Folketinget, så helt ubegavet kan han vel ikke være.

  Og så har han af uransalige grunde fået fedtet sig ind som Klosterforstander i det historiske Helligåndskloster i Ålborg. Med tilhørende stor og billig embedsbolig, hvor han bor med “sin mand”…..

  Hvordan han kan med rimelighed kan passe forstanderembedet (administration af 27 lejeboliger og vedligeholdelse af det fredede bygningskompleks – samtidig med Folketingets største gruppe er et godt spørgsmål.

  Både Flemming og hans mand er sygeplejersker. Jeg har haft den fornøjelse at “have kendt” (i bibelsk forstand!) og være gift med flere kvindelige af slagsen. Men jeg har sgu´ aldrig opdaget, at de havde udpræget administrative evner med hensyn til udlejning/istandsættelse af lejligheder.

  Det lugter af politisk korruption! Ålborg har stolte traditioner herfor – nogle af os gamlinge kan huske tidligere borgmester Marius Andersen, som på uforklarlig vis havde fået et mosgrønt badeværelse som “gave” af ukendte velyndere.

  Kommentar by MKM — 6. maj 2020 @ 21:30

 40. Flemming og Kvik (hans mand Erik) får sikkert også “jern på” af at se fotografierne af de unge helte i Plusfours, cottoncoats og med lækkert hår.

  De fleste af dem var skoledrenge, men røg i spjældet i flere år under krigen på grund af det poltiet i dag ville betegne som drengestreger.

  Optagelses betingelserne i Churchill-gruppen var dog lidt barske : Tilvejebringelse af et våben, som personligt var frataget en af Værnemagtens soldater!

  Den høje unge mand med piben er sandsynligvis Knud Riskær Pedersen (far til Klaus Riskær Persen).

  Kommentar by MKM — 6. maj 2020 @ 21:55

 41. Kommentar by MKM — 6. maj 2020 @ 21:30

  Småkage Marius, forbyd islam i Vejgård og omegn 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. maj 2020 @ 22:04

 42. Det er altid svært at dømme fortiden. Samarbejdspolitikkerne advarede med trussel om fængsel om at begå modstand mod tyskerne og mange almindelige danskere var stærkt fortørnede over Churchill gruppens modstand. Hvad skulle det dog til for, var tankegangen og churchill gruppen var på ingen måde populær. Ville Dk kunne have klaret en væbnet opstand mod tyskerne uden at blive fuldkommen smadret? Jeg tror det ikke. Vi havde hverken geografien eller de militære muligheder. Noget andet er så når komplet hjernedøde folk fra centrum-venstre begynder at tale om mod og gerne vil sole sig i fortidige heltegerninger der havde rod i kristen tro og fædrelandskærlighed så bliver absurditeten ikke større. Forbyd socialisme i dk. Den moralske brist kan blive for stor.

  Kommentar by piusXll — 7. maj 2020 @ 00:01

 43. Alt er sagt af Krass Børsting #1. Herfra: Enig.

  Kommentar by Iznogut — 7. maj 2020 @ 03:32

 44. Tv har været fyldt med krigs dokumentar, særligt dr2.
  Men hvad opnåede frihedskæmpere andet end mod sabotage. Ja ligefrem dræbte danskere.
  Der blev sagt at de kæmpede for en anden ideologi kommunismen, men blev holdt for nar, da de fandt ud af hvordan russerne havde opført sig.

  Kommentar by Islamarebad — 7. maj 2020 @ 06:07

 45. Der er for mange unormale eller særlinge med i politik. F. M. Mortensen, Pape, Uffe Elbæk, Joy Mogensen, Josefine Fock, er blot fem eksempler.

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 06:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper