7. maj 2020

Mere Yahya Hassan: Billeder fra Vestre Kirkegård, Århus, 6. maj 2020: “Tak for alt, du er savnet.”

Jeg glæder mig til at Danmark åbner op igen. Når danskere får bøder for et at vente på offentlig transport eller udendørs karatetræning, så virker det næsten som en magtdemonstration at 300 personer kan stå skulder ved skulder til Yahya Hassans begravelse.

(Vestre Kirkegård, 5. maj 2020; Foto: Facebook)

Det var i øvrigt ikke nemt at finde gravstedet, for på oversigtskortet fremgik det at de ‘Muslimske grave’ var i det nordlige hjørne. Det viste sig at området var udvidet betragteligt i retning af kapellet.

(Vestre Kirkegård, 6. maj 2020)

“En af de ting, som Yahya Hassan – og andre forfatterstemmer med muslimsk baggrund – har råbt op om, er det forældede kvindesyn, der hersker inden for brede kredse i muslimske miljøer. Derfor virker det som salt i såret at se billederne fra begravelsen, hvor hans egen mor må vente pænt i baggrunden, mens mændene udgør den forreste del af begravelsesoptoget.

Og jeg ved godt, at mange vil indvende, at det jo blot er tradition. At det foregår på samme måde til fredagsbøn i moskeerne – og i øvrigt også i mange synagoger. At det hele jo bare handler om, at de to køn ikke skal distrahere hinanden. Men hvorfor er mændene så forrest? Kunne man ikke bytte? Hver anden anden gang måske? Fredag i lige uger har mændene de bedste pladser – og i de ulige uger er det kvindernes tur.

Jeg er helt sikker på, at denne konsekvente kønsopdeling har betydning og sætter sig i sindet… (Jan E. Jørgensen, 5. maj 2020)

Oploadet Kl. 01:12 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109897/trackback

23 Comments »

 1. Besætterne, den fremmede fjende, gør præcis hvad det passer dem i Det Danmark vi kender.

  Kommentar by Iznogut — 7. maj 2020 @ 03:34

 2. Kan noget forhindre at Danmark får samme skæbne som Sverigstan? At Merkels, Ursulas og Ylvas Europa går under?

  Kommentar by Bent A — 7. maj 2020 @ 06:19

 3. @ Jan E. Jørgensen

  Og jeg er helt sikker på, at den fra Christiansborg konsekvente muslimske storimport til Danmark har betydning og sætter sig i og på mere end sindet…

  Kommentar by Karsten Lund — 7. maj 2020 @ 06:48

 4. #2 Karsten Lund
  Du har nok ret

  Kommentar by dunk — 7. maj 2020 @ 07:34

 5. To kommentarer:
  1. På enkelte billeder fra begravelsen ser man et palæstinensisk flag. Flagning med det kræver polititilladelse.
  2. Jan E. Jørgensen fra Venstre er en af de kendte bevidst uvidende politikere. Han spiller helt uskyldig mens han ødelægger landet.

  Kommentar by ino — 7. maj 2020 @ 07:38

 6. De ønskede kulturberigelse, og fik den.
  Nu løber de fra ansvaret

  Kommentar by k.m. — 7. maj 2020 @ 07:52

 7. Moderen står bag en hæk og græder over tabet af sønnen.
  Hun græder ikke over at muslim mænd behandler hende som 2.rangs menneske

  Selv i døden
  står kvinden bag i køen

  Kommentar by k.m. — 7. maj 2020 @ 08:12

 8. Angående bøden for at vente på Islands Brygge på havnebussen.

  Keenan Seeberg – svjv bror til den skabsradikale Gitte Seeberg, er en berygtet venstreekstremistisk påvirkningsagent fra D(D)R, og har sanssynligvis bevidst fremprovokeret bøden.
  Politibetjente burde lære at genkende de indlydelsesrige fra femte kolonne.

  Kommentar by Træt — 7. maj 2020 @ 08:52

 9. Muselmændene har bombet kvindesagen 100år tilbage.

  Det værste er dog når man som kvinde ser en muslima med slør (en såkaldt hættemåge) der frivilligt underkaster sig denne underlige kvindefjendske lov-religion.

  Eller når den naive venstreekstremist Emma Holten vælger at forsvare muslimaers ret til at bære burka.

  https://www.instagram.com/p/Bl8ZLqiHpAI/?hl=da

  Fy for shaitan.

  Kommentar by Zenobia — 7. maj 2020 @ 09:14

 10. Kære Yahya, tak for din utrættelige volds- og narkokriminalitet og dine vedvarende brovtende proklamationer. Du var trods nogle udsving en sand Allah-kriger og blev selvfølgelig hyldet af brødre og (i baggrunden) søstre efter din alt for tidlige død.

  Lad os nu allersnarest få den Yahya Hassan Boulevard i Århus!

  Kommentar by Crass Børsting — 7. maj 2020 @ 09:28

 11. Mere forurenet dansk jord, det positive er at vi spare millioner hver gang djævleynglen ryger i hullet.

  Kommentar by Piphans — 7. maj 2020 @ 10:20

 12. Chikane, fordrivelse eller aflivning vil stoppe problemet.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. maj 2020 @ 10:37

 13. Sharia-politi i gule veste. Skriver de bøder til dem der ikke overholder 2 meters afstandskrav ?

  Kommentar by k.m. — 7. maj 2020 @ 10:41

 14. Verden er underlig. Yahya Hassan skrev en sandhedsbretning om livet i de muslimske miljøer og blev hyldet som en stor poet. Lars Hedegaard har gjort nøjagtig det samme – altså skrevet sandhedsberetning om de muslimske miljøer – men ham er der ingen, der hylder. Ingen af dem vil jeg betegne som poeter, de har blot beskrevet virkeligheden. Men den ene blev løftet op på en pedestal – den anden trukket gennem sølet, forsøgt myrdet, udskammet og må leve med politibeskyttelse. Kan det mon have noget med hudfarve at gøre?

  Kommentar by Realist — 7. maj 2020 @ 10:44

 15. Det er det samme i hele Europa, nedlukning for alle andre end muslimer! Den sædvanlige magtdemonstration. De benytter enhver lejlighed til at fortælle os hvem der bestemmer! Og at vi ikke kan beordre dem til noget som helst! Og vi lægger os fladt ned hver gang!
  I øvrigt gives der alt for meget opmærksomhed til Yahya Hassan, en digter hvis budskab var at kunne sige fuck flest mulige gange, i mine øjne ikke stor kunst, ikke noget der berigede mig! Tværtimod.

  Kommentar by Den Nervøse — 7. maj 2020 @ 10:56

 16. En losseplads af mennesker, som vil forandre Danmark til det vi ser i mellemøsten. Et sted, hvor alt fornuft fordufter, hvor kun én holdning hersker, naturligvis islam.
  Kun få procent i Folketinget ønsker reelt at standse udviklingen og intet tyder på, at holdningen i befolkningen står over for forandring. Efter Corona, kommer klima, og imens buldrer den rædselsfulde udvikling afsted. Danmark forandres i en hastighed, som går uhørt hurtigt. Vi ender også som Sverige, det drejer sig kun om få år endnu. Når landets nye borgere også begynder at gå i stemmeurnerne, er der kun to muligheder for de borgerlige. Søg mod midten, ind til Morten Østergaard, eller dø under spærregrænsen. Venstres nye formand, den helt igennem bovlamme Ellemann er allerede søgt derind, de andre forsøger stadigt at fremstå borgerlige, og kigger samtidigt skræmt i retning af spærregrænsen.
  Gud bevare Danmark

  Kommentar by Sanne Q — 7. maj 2020 @ 11:05

 17. Jeg væmmes snart ved de rædsler af politikere der er på Christiansborg og ikke mindst: Jan E Jørgensen. Og rigtig som flere skriver på blokken har danskere i mange år skrevet om de muslimske miljøer, og så kommer Yahya Hassan og skriver noget af det, men vil jo ikke forlade islam. Jeg tror aldrig på en muslim, medmindre han fravælger sig islam.

  Kommentar by IES — 7. maj 2020 @ 15:32

 18. Forventer også, at Hitler får en vej opkaldt efter sig, for selvom han var en vanvittig massemorder, skal han da huskes for hans malerkunst…

  Kommentar by Gert Sandal — 7. maj 2020 @ 16:47

 19. Jan E. Jørgensen er en af de her såkaldt “anstændige borgerlige”, som hellere vil lade den (etnisk) danske befolkning blive udskiftet end risikere at blive kaldt “racist”, “xenofob”, “islamofob” eller noget andet “uanstændigt”. Han er ikke meget bedre end en “anti-fa” aktivist i jakkesæt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. maj 2020 @ 10:51

 20. Apropos århus
  Det var først ude med ulovlig servering i basar og bøde på 10.000.
  De fandt så åbenbart ud af at det var muslimer og måtte retur og undskylde. Hvornår er inde ude og omvendt samt take away.

  Kommentar by Islamarebad — 8. maj 2020 @ 15:30

 21. Som sædvanligt tror I ikke på hvad de siger. Ikke at tro på dem er kulturel racisme!

  Når de siger, at kvinderne skal stå/gå/ligge bagerst, så er det fordi de ved, hvordan det ville gå, hvis de ikke lå bagerst:

  SÅ VILLE DE PSYKOPATISKE AF HANNERNE BLIIVE UKONTROLLERBART OPHIDSEDE, OG VILLE BESPRINGE KVINDERNE UDEN TØVEN.

  Kommentar by Bastardo — 8. maj 2020 @ 18:21

 22. Er blomster på gravstedet i overensstemmelse med Sharia?

  Husker at nogle rettroende muhammedanere fjernede blomster fra stedet på Nørrebronx, hvor terroristen Omar El Hussein blev pløkket af politiet.
  “Argumentet” var, at det ikke er kutyme indenfor fredens religion, at lægge blomster på en grav…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2020 @ 12:52

 23. Nima Zamani har i dag et glimrende indlæg i Berlingske, hvor han udstiller den identitetspolitiske venstrefløjs pilrådne moral i forbindelse med Yahya Hassans død.

  Venstrefløjen får deres evindelige anklager om racisme lige tilbage i sylten.

  Stærkt gået, Zamani!

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2020 @ 18:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper