8. maj 2020

Genåbning af Danmark i fire faser: Kirker og trossamfund åbnes 18. maj, seks dag før Eid-festerne…

I forbindelsen med Påsken blev der på sociale medier diskuteret, hvornår det ville være forsvarligt at genåbne kirkerne. Mit første bud var 100 procent realpolitisk: Før Ramadanens afslutning, og Eid-ul-Fitr, den store Eid-fest, der i år falder søndag den 24. maj. Fra DR.dk – Den store genåbning af Danmark er klar: Hvad får lov at åbne hvornår? Få overblikket her.

“… nu er regeringen og Folketingets partier blevet enige om den store plan for genåbningen af Danmark. Både for fase 2, 3 og 4. Med det forbehold at smittetrykket stadig er under kontrol. … I aftes blev planen for fase 2 præsenteret. …

– 11. maj: Butikker og storcentre

– 11. maj: Udendørs idræts- og foreningsliv – Forsamlingsforbuddet gælder, og mere end 10 personer må ikke forsamle sig. …

– 18. maj: Kirker og trossamfund

– 18. maj: Zoologiske haver for bilister

Følgende ting kan åbne fra 8. juni:

– Kultur og aktiviteter: Fx museer, teatre, kunsthaller, biografer, akvarier. Udendørs forlystelsesparker. Øvrige zoologiske haver, botaniske anlæg mv. Sommeraktiviteter for børn og unge.”

(Grafik: STM.dk mm.)

Apropos.

Det var helt efter reglerne, da 200-300 mennesker tirsdag deltog i begravelsen af digteren Yahya Hassan på den muslimsk gravplads på Vestre kirkegård i Aarhus. Det har politiet i Aarhus oplyst til flere medier. Ifølge fungerende politiinspektør Gert Bisgaard er udendørs begravelser og bisættelser nemlig undtaget fra forbuddet mod at forsamles mere end 10 mennesker…

Men det betyder ikke, at lige så mange må samles udendørs til jordpåskastelsen eller urnenedsættelsen ved en kristen begravelse. I hvert fald ikke ifølge de regler, som Rigspolitiet administrerer efter. På Rigspolitiets hjemmeside står der:

‘Begravelser og bisættelser må afholdes uden begrænsningen på 10 personer dog skal kravene til gulvareal, indretning, information og mulighed for god hygiejne være opfyldt. Tilstedeværelse på en kirkegård i forbindelse med jordfæstelse er omfattet af begravelsen. Derimod vil et gående begravelsesoptog ikke være en del af begravelsen’.” (Dit Overblik, 7. maj 2020)

Oploadet Kl. 18:53 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109945/trackback

28 Comments »

 1. Yes. Det hele er planlagt i sidste detaljer. Alt for vores perle venner.

  Kommentar by Ewing — 8. maj 2020 @ 19:09

 2. Sektorpartnerskab.
  Hvad er det nu pludseligt for et nyt begreb?
  Betyder det, at de unge kvindelige præster kan underkaste sig de muhamedanske mandlige imamer uden hensyn til folkekirkens grundlag?

  Kommentar by Bastardo — 8. maj 2020 @ 19:26

 3. “Underkaste sig”. No pun intended. Eller måske alligevel?

  Kommentar by Bastardo — 8. maj 2020 @ 19:28

 4. Naturligvis, det er for at undgå ydmygelsen når politiet ikke vil kunne håndhæve forsamlingsforbuddet! Vi etniske danskere er velorganiseret og intelligente nok til at overholde reglerne, men det er muslimerne ikke! Vi fik vores påske ødelagt, men muslimerne skal ikke have ødelagt deres eid!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. maj 2020 @ 19:31

 5. Muslimer bryder også reglen om 10 personer forsamlinger

  Kommentar by k. m. — 8. maj 2020 @ 19:34

 6. Er “sektorpartnerskab” et begreb, som er kommet for at blive?
  Det vil i givet fald have voldsomme forvaltningsretlige konsekvenser.
  Men som sædvanlig er Dronning Mettes udmeldinger uforpligtende.

  Kommentar by Bastardo — 8. maj 2020 @ 19:35

 7. Intet problem, alt er op til gud. Fuck love, regler, videnskab, alt er op til gud og kun hans tilbedereholder gud hånden over. De vantro rammes af alverdens ulykker, skal fornedres, og nå ja, betale skat, betale de troendes fest, deres ophold og opfinde og løse alle problemer, som gud ikke lige har styr på.!

  Kommentar by Gert Sandal — 8. maj 2020 @ 19:54

 8. Jeg tror sgu det er deres velgører Frank Jensen de bøjer sig for. Han står utvivlsomt oppe på balkonen og kigger ned på sin ydmyge flok.

  Bortset fra det, – fy fa’n at ligge med næsen i hørmen af sure fødder og røve. Håber pladsen blev spulet med rodalon efter den omgang.

  Plat kommentar, men kunne ikke lade være, da jeg ækles ved synet.

  Kommentar by NotaBene — 8. maj 2020 @ 20:54

 9. Hvornår fan… skal de offentlige ansatte igen indfinde sig på arbejdspladsen og/eller i det mindste være ansvarlige for deres arbejde????
  Der hersker nu, mere end tidligere!, et anarki i kommunernes social og service-afdelinger, så man skulle tro at Mette Marionette Frederiksen havde udstedt undtagelses-tilstand for landet!
  Selv retssikkerheden for kommunale afgørelser for handicappede og ældre i eget hjem bliver groft til-side sat, uden mulighed for at anke!!!
  Jeg uddyber gerne på opfordring!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. maj 2020 @ 21:54

 10. Ækelt at Rådhuspladsen bliver besudlet, men billedet viser fremtidens Danmark, hvor de fleste ikke har tid til at arbejde og vedligeholde et velfærdssamfund.

  Men det er sådan et stort flertal ønsker det, fordi medierne er blevet afhængige af overførselsindkomster.

  Kommentar by tavsen — 8. maj 2020 @ 21:59

 11. Kap forbindelsen til Sjælland og bemærk, hvor hastigt den skrigende Porno-Skine og hendes kupaner forføjer sig vest for Storebælt.

  Den muhamedanske besættelse af Danmark er hellig for danske politikere, embedsfolk, politiledelse og især dommere.

  Kommentar by Iznogut — 8. maj 2020 @ 22:15

 12. # Carstens 21.54: Jatak, det må du gerne uddybe. Politikerne og DR praler altid af at Danmark er et rigt og velfungerende samfund. Men passer det hele vejen igennem? Det lyder som om du har noget at sige til det.

  Kommentar by Bent A — 8. maj 2020 @ 22:31

 13. Som bekendt, en plandemi…

  Kommentar by LarsB — 8. maj 2020 @ 23:53

 14. Affald.!!!

  Kommentar by Gert Sandal — 9. maj 2020 @ 00:24

 15. Bent A — 8. maj 2020 @ 22:31:
  Tak, ja det har jeg:

  Alle offentlige ansatte i servicesektoren er hjemsendte. Der bliver kun udført personlig pleje/hygiene. Den i forvejen sparsomme rengøring i folks hjem har nu, i mange kommuner, været suspenderet i 2 måneder/er nu genoptaget til 3 kvarter hver 4. uge. Selv privatudbydere må ikke gøre rent hos deres klienter.
  Handicappedes ledsagere må fortsat ikke hjælpe de handicappede ud af hjemmet, men som hjemsendt må de, som andre, gerne besøge hvem de vil.
  – alt udstedt pr. telefonisk ordre/ i E-boks UDEN henvisning til klagemulighed/retssikkerhed.
  Klages der, er svarene: “Det er efter ordre fra regeringen og vi holder os til de givne retningslinjer”
  Der er IKKE sket en individuel vurdering af borgerens behov. Nødtvunget er der, pga. klage. blevet fremstillet en, som da først indgår i akterne efterfølgende (stadig uden at man kan klage over den omvendte sags-håndtering).

  Verserende sager bliver syltet til langt over 200% af retspligtig sagsbehandlings-tid, UDEN at borgeren får besked om hverken grund eller dato for afgørelse. Selv i hjemsendte sager fra Ankestyrelsen (hvor kommunen også INDENFOR for opgivet sagsbehandlings-tid, SKAL aflevere deres genbehandlede afgørelse)

  Al sagsbehandling på ansøgte hjælpemidler er aflyst, da de visiterende ergoterapeuter er hjemsendte og ikke må foretage behov-analyserende besøg hos/med borgerne.
  (alt lige fra kørekortbetinget indretning af handicapbil, til åbning / lukning af dør/vindue, behov for fornyelse af total-opslidte kørestole og igen hjemsendte afgørelser fra Ankestyrelsen)

  -alt i alt, sidder ældre og handicappede derhjemme, i eget skidt og støv, og har INGEN rettigheder til retslig sagsbehandling, alt mens de hjemsendte (visitatorer, ledere, chefer, privat-udbydere som ledsagere) gerne må besøge hvem de vil, gå på indkøb, agere i frivillige fællesskaber og ja, endda, synge “opmuntrende” sange udenfor borgernes vinduer, hvis …., men det lader de andre om.

  Tak for at få luft!
  for der er i den grad mangel på interesse for de ramte og uvilje fra MSM og alle andre instanser, til at afsætte opmæksomhed, på så uintressante grupper som ældre og handicappede, der er afhængig af hjælp, for at kunne klare sig derhjemme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 00:33

 16. Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 00:33

  Er du selv kørestolbruger, der er ramt personligt af Nedemettes coronareglet?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. maj 2020 @ 01:35

 17. De har iiiiiintet at gøre herhjemme.!!! Send dem retur nu.!!

  Kommentar by Gert Sandal — 9. maj 2020 @ 01:48

 18. Selvfølgelig tænker regereringen på muslimerne. Det skal jo helst fortsætte med at være stemmekvæg.

  Kommentar by kenneth — 9. maj 2020 @ 10:20

 19. Mon ikke det er krøblingen Kristian Hegaard der har presset på, for at tilgodese sine islamistiske kernevælgere?

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2020 @ 12:42

 20. NotariusUmulius — 9. maj 2020 @ 01:35:

  Jeg er handicappet, men har pt. ikke selv noget i klemme, som de mange andre. Jeg forsøger at støtte andre med mine erfaringer, men det er håbløst, når selv retssikkerheden er sat ud af spil.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 12:47

 21. Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 12:47

  Den selvskabte krise som følger med negativ vækst på mere end 5% bliver dyrt for svage modtagere af overførselsindkomster.

  Det bliver arbejdsløse, syge og handicappede som kommer til at spænde livremmen ind de kommende år når regningen skal betales.

  Kommentar by kenneth — 9. maj 2020 @ 13:14

 22. Der gælder som bekendt særregler for de ikke-inviterede muslimer, der er godt i gang med at sætte dagsordenen.

  Indtil videre har de formået at bøje politivedtægterne ved deres såkaldte begravelser.
  Hvor der naturligvis er behørig afstand mellem mænd og kvinder, så er reglerne jo overholdt jævnfør Kling og Klang, som hellere farer ud med bødeblokken overfor en kvinde med to børn på en i øvrigt helt tom legeplads.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. maj 2020 @ 19:27

 23. kenneth — 9. maj 2020 @ 13:14:

  Ja, hvad jeg her har gengivet, er kun taktiske skridt, på vejen til totaldiktatur, for de som allerede er underlagt stats-styring af livet og de som måtte komme til, af landsegne borgere.

  Stem SK/NB

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 20:57

 24. Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 20:57

  total statsstyring efterfulgt af verdensregering?

  For første gang har jeg i dag læst om en katolsk kardinal som nu åbent går ud og siger at Corona-hysteriet bliver anvendt som en undskyldning for at skabe en verdensregering:

  https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/kardinal-mueller-verbreitet-corona-verschwoerungstheorie,RyUceTX

  Kommentar by kenneth — 9. maj 2020 @ 21:46

 25. kenneth — 9. maj 2020 @ 21:46:

  Ikke meget anderledes en i Danmark:
  Mange præster og biskobber skider på det kristne budskab og slesker sig på, hvor de tror de selv bliver forskånet. Katolske præster og biskopper har jeg i forvejen ringeagt for, lige som Paven, der selv er gået i front for iSlam og selv har præket mod (husker ikke den precise tekst/ordlyd) egen tro. – ca. i 2018.
  De er farisærer og skulle bortjages! som Jesus ryddede deres afladsboder / eller som andre, med lignende forræderiske forehavender, i Undallslund Plantage.

  Desværre har MSM fået en sådan paralyserende indflydelse på folk, at de både benægter deres tro, herkomst og ansvar* og dermed blindt følger “trenden”, som uvidende/uselvstændige slaver af systemet.

  * selv for egen-omsorg for sig og sine, tillige med misrespekt for egen livs-berettigelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. maj 2020 @ 00:49

 26. Ps. jeg skal lige have linket nærlæst igen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. maj 2020 @ 00:53

 27. Lukas evangeliet fremviser osm det eneste evangelie Jesus fødsel, og undfangelse. Det nærmeste Islam kommer på den Jødiske religionstolkning er hos Farisærene, men Islam er langt værre end det. Ifølge Dens lov-tolkning (og vel også Farisæriske) er logikken den at Jesus moder skulle være stenet ihjel, og “Horeungen” skulle nok være blevet dræbt-ofret til Molok- læs Esajas. Hvad der fik Josef til at stoppe og skifte mening, og Gifte sig med Maria er vel-kærligheden-. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2020 @ 09:23

 28. Mon Danmarks Radio har ryddet hele sendefladen den 24. maj, så man kan spamme de sagesløse seere hele dagen med “fejring” af Eid?

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2020 @ 15:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper