9. maj 2020

Danmark er stadig et politisk teater: Frugtesløs anonym strid mellem DF/NB-støttere online…

Historien om at flere flygtninge rejser ud af landet, fik spontant De Radikale til at kræve flere ‘kvoteflygtninge’, og her til morgen kunne man på TV2 News høre radikale Kristian Heegaard kræve grænsen åbnet, nu hvor smittetrykket er aftagende. Grænsekontrollen har hele tiden været et politisk teater, også selvom skiltene blev afløst af et festivalhegn kort efter SIAD tog kontakt til Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup.

(Harrislee grænseovergang efter opstramningen, 2020; Foto: Tilsendt)

Hvor parlamentarikere fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige opfører sig relativt sobert overfor hinanden, så er der noget nær åben krig på alle flanker på Facebook, hvor baglandet huserer. De mest velfærdssocialistiske DF’ere kæmper mod de mere liberalistiske NB’ere, og omvendt. Jeg har bevidst holdt mig ude af kampen, men kan dag godt nævne at tvisten har sit epicenter omkring to mere eller mindre anonyme blogs: Pro-NB ‘Kulturradikalisme Smadrer Danmark‘, og Pro-DF ‘Det hemmelige Nye Borgerlige‘. Anonymiteten er et problem i sig selv.

Den fortløbende islamisering omgøres ikke med et ændret styrkeforhold mellem strammerpartierne. Der skal flere vælgere til, og man må desværre konstatere at Mette Frederiksen spiller sine kort fremragende. Selvom De Radikale i lighed med flere borgerlige partier vil åbne grænsen for tyske turister, så ved hun at Dansk Folkeparti ikke kan presse hende på det her punkt. Folk flest læser kun overskrifter, og ‘DF samarbejder med De Radikale om grænseåbning’ er en overskrift der skal undgås. Også selvom det på sin vis kan være en fornuftig beslutning. Mette Frederiksen kan så diskutere tidsrammen med venner og fjender, og fastholde sin position uanfægtet.

DF mangler sin trumf. NB er et marginalt oppositionsparti. SK har ingen mandater. Udviklingen skal vendes, og det kræver fuld fokus. Der er masser af potentielle vælgere i slapperpartierne. Gå efter dem!

(Redox-agtig artikel om Nye Borgerliges Pernille Vermund på anonym pro-DF-blog)

“En falsk facebookprofil rumsterer i højreorienterede facebookgrupper og spreder falske facebookopslag og falske avisartikler for at hænge Dansk Folkeparti ud. … Opslagene er delt fra siden ‘DF-politikere på sociale medier’, som er udstyret med det officielle Dansk Folkeparti-logo og administreres af profilen Kristian Sørensen. (MM.dk, 20. april 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/109975/trackback

73 Comments »

 1. radikale Kristian Heegaard kræve grænsen åbnet”

  Jamen den er pivåben for Anerkendelsesværdige formål, i februar og marts er der kommet 171 asylanter, og de første virustilfælde er fundet.

  https://www.avisen.dk/for-foerste-gang-er-beboere-paa-asylcenter-smittet-m_596547.aspx
  Udlændingestyrelsen vil dog ikke oplyse, hvilket center de to har boet på. Det skyldes risikoen for, at de kan identificeres, lyder det

  Kommentar by tavsen — 9. maj 2020 @ 12:39

 2. Det er da hovedløst åndsvagt når ( mere eller mindre ) ligesindede overtager slagmarken fra en fælles fjende.

  Kampen mod venstrefløjen og islam er en fælles kamp og alle kan bidrage med hvad de nu har. It takes all sorts!

  Kommentar by Santor — 9. maj 2020 @ 13:15

 3. Jeg tror at man i DF syntes at det er nemmere at gå efter ydre fjender end dem som ønsker et opgør med den håbløse samarbejdspolitik som ledelsen praktisere.

  Kommentar by kenneth — 9. maj 2020 @ 13:21

 4. Mohammedanmark er ikke kun “et politisk teater”. Mohammedanmark er en syg joke hvor befolkningen har valgt at ofre sine egne børn og børnebørn til en syg kult hvor pædofili, halshugning, stening af kvinder og voldtægt har været på højeste mode i over 1000 år.
  Die dumme dänen bliver bare dummere og dummere.

  Kommentar by Piphans — 9. maj 2020 @ 14:10

 5. DF har altid været et beskæftigelsesprojekt for afdankede mere end et politisk projekt og Nye Borgerlige burde hedde Nye Liberale i stedet for det er mere retvisende.

  At de infighter er dumt men DF er ikke psykisk kommet sig det forgangne valgnederlag og de kan ikke acceptere konkurrence på de breddegrader af højrefløjen hvor de befinder sig.

  Kommentar by Zenobia — 9. maj 2020 @ 14:22

 6. Det ville være rigtig godt, hvis SK var kommet på banen, ved det seneste valg.

  Disse to Partier skulle tage og tale lidt fornuftig sammen, for gør de ikke det, giver det mere vand på den “Røde Mølle”

  I øvrigt ang. Vælgererklæringer til SK, kan gives på “Hard Line” Da Hardline er lig med SK.

  Se videoen 39 min inde og frem.

  https://youtu.be/VF2r-F6Otlc
  YP8 – Rasmus Paludan, Ytringspligt Podcast af L A & A V,(01.05.2020)

  Det er anbefalelsesværdig at se hele videoen, som er vær at lytte til.

  Kommentar by Charles — 9. maj 2020 @ 14:37

 7. DF KUNNE IDAG have været et stort parti med afgørende indflydelse på udviklingen. Men det lykkedes for Pia K. og især Tullesen at tabe alt på gulvet. Efter Tullesens katastrofale svigt mht. Marokko-traktaten….. (EUs, Merkels og Lars Ulykkes opskrift på at islamisere og afskaffe Danmark)….. har mange DF-vælgere mistet al tillid til DF.

  Uden et formandsskifte i DF er der ingen udsigt til at DF igen får afgørende indflydelse. Partiet er nu så lille at de øvrige partier kan ignorere DF. Men med Anders Vistisen som ny formand kan DF måske komme ud af den afmagt som partiet er havnet i?

  Tullesen er en slap, håbløs og verdensfjern socialdemokrat. Forny topledelsen, eller partiet kommer aldrig op igen.

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 14:43

 8. STRAM KURS er et politisk forfulgt parti. Optællingen af partiets stemmer er der stor tvivl om. Gik alt rigtigt til?

  Og siden har Astrid Krag forbudt partiet at indsamle vælgererklæringer.

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 14:50

 9. Det Radikale Venstre styrer bussen, mens “die dumme dänen” slås på bagsædet

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2020 @ 14:52

 10. Kulturradikalisme Smadrer Danmark… Ekkoer de ikke bare alle perkernyheder fra MSM?

  Kommentar by Fascist — 9. maj 2020 @ 15:01

 11. Det slog mig lige at en “anonym pro-DF-blog” sikkert er en venstrefløjeser lave rav i den.

  Det er jo et nummer de svin har brugt før!

  Kommentar by Santor — 9. maj 2020 @ 15:08

 12. Det Radikale Venstres succes skyldes deres partidisciplin.
  Uanset hvilke problemer de møder er de ekstrem målrettet – helt som muslimer.

  Selv den ny virus, der bliver ved med at overraske med mærkelige påvirkninger af kroppen, får dem ikke til at droppe krav om åben grænse og mere indvandring

  Kommentar by k.m. — 9. maj 2020 @ 15:15

 13. “Morten Messerschmidt: sammenligner de konstruerede opslag med deep fakes, der er en teknologi, som kan få animationsfilm til at se helt virkelighedstro ud (…) Jeg overvejer, om jeg enten skal politianmelde det, fordi det er klart problematisk, at man på den måde kan få det til at se ud, som om folkevalgte mener noget, de ikke mener”

  Det var ligegodt satans! – Måske skulle Morten overveje at begynde at brække sig inden døre i partiet, og i stedet politianmelde Dansk Folkeparti, der helt uden animationsfilmens virkemidler, har fået det til at se ud, som om de folkevalgte (DF-ere) mener noget, de ikke mener!

  Kommentar by T. Flodur — 9. maj 2020 @ 15:17

 14. Har I set Denne ??
  https://fm.dk/media/15350/Indvandreresnettobidragtildeoffentligefinanseri2016_oekonomiskanalyse.pdf

  Kommentar by Charles — 9. maj 2020 @ 15:47

 15. Det er lidt træls når fok der ellers er enige om hvad der er galt og har en Nationalkonservativ kristen etik skændes indbyrdes. Vi har nok af udfordringer med-Den Radikale midte og indspisthed hos de andre. Hvis vi ender som Venstrefløjen gjorde i 70 erne og 80 erne med alt for sekteriske mærkværdige konstelationer- Socialist Arbejderparti (SAP), Kommunistisk Arbejderparti (KAP), kommunistisk ML etc, så kan vi ikke få adgang til Folketinget. Forståeligt mener nogle NB ere at DF er blevet for Socialdemokratisk, og ok…Når alt kommer til alt er det modstanden imod Islam der tæller. Mener ikke vi nogensinde har haft alvorlige problemer med Vietnamesere, Thailændere, og andre ikke muslimske/islamiske kulturer. Vi lever i en verden hvor flytrafik, Exprestog, skibe, bus og biler har gjort at kulturer der førhen krævede flere måneder om at komme rundt om jorden, i dag kan gøre det på minimum e 3 dage (fly). Det altovervejene problem er Islam og dens tilhængere-bevares kommunismen og andre totalitærer ideologier kan også volde problemer i dag, men slet slet slet ikke i samme omfang og kategori som Islam. enten bekæmper vi den modbydelige religion, eller også går vores frihed lyn hurtigt til grunde. Facebook ser allerede mere eller mindre ud til at være solgt, og den Politiske elite sad tankeløst og underskrev Marrakeshaftalen (Ja ja ja DF protesterede ikke og reagerede ikke i 2015 og heller ikke over Marrakeshaftalen, men de har tidligere taget en del tæv fra den rådne politiske elites indspisthed -DR (DhimmiRadio) og selvfølgelig Politiken). Det er vigtigt vi står sammen imod Islam, hvor forskellige vi end er ellers. (Støt SAD) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2020 @ 16:31

 16. De Radikale og Enhedslisten har fået støtte hos Imamerne…ikke noget nyt i det. De er villige til at sælge Deres bedstemor for magt….De skal nok blive ædt op at Deres tilhængere med Deres politiske Hallalgodkendelse :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2020 @ 16:34

 17. 7. Bent A
  Igen skriver jeg: Gid folk ville høre.

  DF lagde ikke stemmer til Løkke´s Marokko-traktat.! Socialdemokratiet gav Fadbumsen Lars mandat til at underskrive af Marokko-traktaten.

  Selvom DF har lavet lort, skal DF ikke have skyld for landsforræderi.!

  DF-vælgere mistet al tillid til DF, fordi: DF ikke ville bruge deres magt i regeringen sammen med venstre, trods deres mandater.

  Tulle fra Thyregod havde ikke rygrad til regeringsdannelsen og det går DF ned på.

  Kommentar by Charles — 9. maj 2020 @ 16:47

 18. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at de falske profiler er venstrefløjsere. De bruger alle de beskidte tricks de kan komme i nærheden af. Da de i forvejen har et meget lemfældigt forhold til sandheden,og en hel del fritid da de fleste er professionelle samfundsnassere,vil dette kun blive ved.

  Hvis højrefløjen skulle benytte samme beskidte tricks, kunne vi med rette lave profiler på de sociale medier, der på venstrefløjens vegne hylder f.eks. pædofili, dog ville der være en hel del sandhed bag det statement.

  Venstrefløjen har i en hel del år plæderet for at pædofili “bare er en sexuel orientering” der bør lovliggøres.

  Kommentar by Elvadatter — 9. maj 2020 @ 16:59

 19. # Charles 16.47: DF og Tullesen kunne have sagt til Lars Buksetrold: Hvis du blæser på dit løfte om straks-stop, vil du miste vores støtte. Hvis du agter at underskrive Marokko-traktaten får du et mistillidsvotum fra os og vi forlanger nyvalg. Så havde DF sikkert stoppet Larses fremturen. DF har jo i årevis udgivet sig for at være partiet der ville stoppe invasionen og forsvare det danske folks kultur, frihed, velfærd og fædreland. Er det ikke rigtigt?

  Hvordan kunne DF så svigte så totalt da det gjaldt? Står de ikke tilbage som vælgerbedragere i komplet afklædt og forpjusket tilstand?

  Et nyt og bedre formandsskab eller partiet er færdigt. 75% af vælgerne er allerede væk.

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 17:13

 20. False flag propaganda fra venstreekstremister.

  Kommentar by NulTolerance — 9. maj 2020 @ 17:34

 21. 20). Mit gæt er at langt De flest DF vælgere slet ikke stemte til Folketingsvalget, fordi De var alvorligt skuffet over DF…..Ja De (DF) skulle have sat Lars Løkke stolen for Døren i 2015 og under Marrakesh-traktaten. Mit gæt er at De kan hentes hjem igen til DF…Jeg lader det være op til DF,s ledelse, hvad de vil gøre.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2020 @ 18:33

 22. A PRO POS politisk teater, så er Sverige nu et brændende teater, en velfærdsstat i frit fald. Iflg. snaphanen er demokratiet derovre rent skuespil og samfundet er ved at gå fuldstændig i opløsning. Endeløse rædsler synes at blive svenskernes fremtid.

  Mens Pape var justitsminister, blev redaktører af netaviser arresteret og lagt i håndjern meget tidligt om morgenen. Alt tyder på at der var tale om magtmisbrug og grundlovsstridige overgreb. Og DR og TV2 vildleder os dagligt om alt muligt.

  Er vores demokrati og velfærdsstat også på vej mod opløsning og frit fald? Bliver danskernes fremtid magen til svenskernes?

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 18:41

 23. Mærkeligt at der ikke ringer nogle alarmklokker omkring det anonyme i disse sager.

  Trolde er der masser af, også venstreorienterede.

  Kommentar by PerP — 9. maj 2020 @ 18:52

 24. Kom nu, blæste politikere. Tyskerne har et lavere smittetryk end Danmark (omend det er yderst usikkert at måle på).

  Lad nu tyske turister, der kommer i bil og med et lejet sommerhus på Vestkysten, hvor sommerhusene ikke ligger tæt, tage ind i landet. Det andet er for lamt! Som ca. det meste af regeringens ulogiske tåbeligheder.

  Velkommen, tyske turister. Læg en masse penge i Danmark, nyd det kølige vand og lad nu være med at svømme for langt ud. Vesterhavet er ikke sådan at spøge med.

  Og få så lige hende lommediktatoren M. Frederiksen til at begribe, at smittetrykket ikke øges ved at sænke afstanden til ca. 1 meter. Nordmændene, fjellaperne, har fattet det.

  Og enhver, der har været i Netto osv. de seneste måneder véd, at vi der gnubber skuldre mod hverandre, sprit og plastichandsker uagtet.

  Christ, det er sjældent, jeg er enig med Alex Vanopslagh fra LA og Morten Østergaard (R), men hellere de end lommediktatoren og de i øvrigt komplet uduelige ministre Heunicke, Kollerup, Hækkerup og Kofod. Og Joy Mogensen, som har været usynlig.

  Samt sikkert en del flere, for ikke at nævne myndighederne med deres hjernedøde råd og udåd: Sundhedsstyrelsens Brostrøm, SSI’s Kåre Tvebak og Rigspolitichefens mavefornemmelser er helt på månen. Politiet, der nu har mere travlt med at tælle til 10 (noget af en udfordring) og køre rundt med blå blink lørdag formiddag på velafstemte steder i København.

  Luk røven, åbn samfundet og lad os se, hvad der sker. Denne evindelige nedlukning pga. noget, der rammer langt færre end et gennemsnitligt influenzaår for ikke at tale om ca. 14.000 årlige rygerelaterede dødsfald kan ikke retfærdiggøre, at vi står med en nedbrudt samfundsøkonomi i årtier.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. maj 2020 @ 18:53

 25. > Per Sørensen 19:23

  Tak, og det glæder mig at høre, da jeg holder meget af nordmænd. Fjellape er for mig et kæleord. Nordmændene bruger det selv lidt selvironisk og herligt morsomt.

  Men hvordan kan de så lægge flere penge i Danmark, når de ‘frarådes’ udrejse frem til august??

  Er nordmændene, der har betydeligt bedre styr på c-halløjet end danskerne, udsat for de samme besynderlige ‘anbefalinger’ og ‘vejledninger’ som vi?

  Jeg har det som Ikea på forbilledlig vis demonstrerede: Up yours med ‘anbefalinger’ og ‘tilrådninger’. Er det ulovligt, så fortæl os det, alternativt er det lovligt. Og virksomhederne bestemmer så selv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. maj 2020 @ 19:38

 26. Vi fødes i et gældsfængsel,og vi dør i det. Hvad skal der til for at bryde ud? Skt. Mogens viste os en vej, men vi ville ikke gå den. Vi er nødt til at finde vores rødder, her i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 9. maj 2020 @ 19:50

 27. ER MORTEN Østergaard Danmarks førende hykler? Hørte ham lige sige at det er fantastisk vigtigt at vi får en bæredygtig grøn omstilling og en gigantisk kamp mod klimaet, så vores børn og børnebørn ikke får en katastrofal og smadret fremtid.

  Men at MØ og det radikale parti konstant smadrer løs på børnenes og børnebørnenes og den danske ungdoms fremtid ved at lade hundredtusindvis af afrikanere og islamister strømme ind i Danmark, det er helt i orden, synes MØ. (selv om det selvfølgelig må ende i mareridt-agtige tilstande for alle danskere, børn som voksne)

  Er han tvetunget eller er der tale om personligheds-spaltning?

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 19:57

 28. PLandemien…

  Kommentar by LarsB — 9. maj 2020 @ 20:09

 29. Morten Østergaard er et “blød i bolden” bolche

  Kommentar by k. m. — 9. maj 2020 @ 20:09

 30. ‘Også selvom skiltene blev afløst af et festivalhegn kort efter SIAD tog kontakt til Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup.’

  Tak til knoldesparkernes opkald til en betonsocialdemokrat…der findes ikke noget bedre end at være hegnet inde.

  Idioter!

  Kommentar by Michael Sjøberg — 9. maj 2020 @ 20:24

 31. Tyskerne kan ikke smitte danskere, for de har alle varene med hjemmefra, da prisniveauet i danske butikker er alt for højt.

  Nordmændene, derimod, har et vanvittigt prisniveau på dagligvarer, og shopper lystigt, når de er her.

  Kommentar by Træt — 9. maj 2020 @ 20:28

 32. Sikke dog en børnehave.

  Men jeg læste noget bemærkelsesværdigt på ksdha bloggen.

  DF’eren Peter Lennø fra Dansk Folkeparti har stemt for en integrationsplan i Hillerød, men Mette Thiesen stemte imod, hvorefter Peter Lennø udtalte:

  Jeg har den holdning, at integration går begge veje. Så jeg må spørge, hvordan bliver man integreret, hvis der ikke er hjælp til det? Danskerne skal være ligeså indstillede på at hjælpe de flygtninge og indvandrere, som er her, med at blive integreret.

  Hvem er de VI? Jeg er dansker og jeg vil have mig frabedt at skulle være indstillet på at hjælpe med integration. Disse fremmede er mig komplet uvedkommende og så længe de er her, forventer jeg af “vi” behandler dem som gæster og at de opfører pænt som gæster. Og intet andet.

  Peter Lennø er med denne udtalelse ikke skelne fra en radikal.

  Kommentar by T. H. — 9. maj 2020 @ 20:39

 33. NB er desværre ikke et reelt parti men kun en platform for to sæt silikone bryster flankeret af en total anonym og introvert penge mand og en smart i en fart byrådsmedlem fra Århus.

  Det er og bliver Pernille Vermunds private projekt og desværre ikke det nationalt konservative alternativ Danmark har brug for

  Kommentar by redneck — 9. maj 2020 @ 20:48

 34. “Åbne grænser versus lukkede grænser”: Sikke noget snik-snak. I alle velfungerende og demokratiske lande er grænserne altid “åbne”, men selvfølgelig med KONTROL af, først og fremmest, den indgående trafik.

  Kommentar by Den sendrægtige — 9. maj 2020 @ 20:58

 35. Ja det er ret latterligt at DF og NB vil latterliggøre hinanden. En børnehave. Da Pia K styrede DF var der høj moral og ingen slag under bæltestedet men hun havde og har også det for politikere helt særlige talent at hun kunne afkode folkedybet samtidig med at hun er knalddygtig til at sætte ord på det mange af os tænker. Meget skarp men altid sober og det er en sjældenhed og er savnet. En folkelig type der kan skære igennem er særdeles savnet på den borgerlige fløj. Håber Ellemann kan udvikle sig i den retning. Han har evnerne men skal smide angsten for ikke at være salonfæhig i de politisk korrekte kredse.

  Kommentar by PiusXll — 9. maj 2020 @ 21:07

 36. Ellemann Jensen er mere Radikal end Venstremand. Glem ham

  Kommentar by k. m. — 9. maj 2020 @ 21:24

 37. HVIS PIA K havde brugt sin indflydelse og position maksimalt den gang Lars Ulykke rendte fra sine valgløfter, og da der var optræk til at ULykke ville underskrive Danmarks dødsdom, kunne hun vel have presset Tullesen til at have ageret som et mandfolk. Men ingen i DF stod fast, alle havde travlt med at nyde livet som millionærer. Fra 2015 til 2019 gjorde Tullesen intet for folkepensionisterne og de arbejdsløse, intet for familierne og patienterne, og INTET for at bremse den afrikanske og islamistiske invasion af Danmark. DF var et slapt og søvnigt parti fire år i træk.

  Den eneste der har været på barrikaderne er Anders Vistisen. Det blev Pia K meget sur over. Resten har været bovlamme pampere og levebrødspolitikere, ihvertfald set udefra.

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 21:51

 38. Bent A du har ret men de borgerlige savner i den grad en samlende skikkelse. Pia K og Anders Fogh havde den evne. Og Pia K havde ikke ladet Løkke komme afsted med store dele af håndteringen af migrantkrisen i 2015. Hun har været loyal over for sin efterfølger og det skal hun ikke klandres for. Pia K har min fulde respekt. Det er en ulykke at de borgerlige bekriger hinanden frem at nedkæmpe kulturradikalismen og socialismen.

  Kommentar by PiusXll — 9. maj 2020 @ 22:10

 39. NB har jo kun 4 mandater, så deres indflydelse er meget begrænset. Men de har efter omstændighederne klaret sig flot debatmæssigt. Vælgerne burde give dem mange flere MF’ere ved næste valg, medmindre nye partier og bedre dukker op.

  STRAM KURS ønsker at redde Danmark, men er blevet blokeret af Astrid Krag.

  Hvordan man end vender og drejer det, er situationen den at Titanic-Danmark tager hundredvis af liter vand ind gennem huller i skroget, mens regeringen kun pumper en halv kop vand ud pr. måned. Det siger sig selv at skibet synker på et tidspunkt hvis det bliver ved på denne måde.

  Kommentar by Bent A — 9. maj 2020 @ 22:13

 40. Pia Kjærsgaard har selvfølgelig gjort et kæmpeindsats ved at starte DF. Hatten af for det. Men hun lod sig desværre lokke i en fælde af fiffige Lars Løkke, der tilbød hende formandsstolen i Folketinget. Hendes forfængelighed vandt over hendes mission som bekæmper af den muslimske invasion. Siden har DF været et tandløst parti i kløerne på globalisterne og indvandringsvennerne i Venstre.

  Kommentar by JC — 9. maj 2020 @ 22:48

 41. #14.
  Uhyggelig men lærerig læsning – i øvrigt ikke spor overraskende.
  Heegaard fra De Radikale er en båtnakke af de største.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 9. maj 2020 @ 22:59

 42. 20. Bent A
  (DF) skulle have sat Lars Løkke stolen for Døren i 2015 og under Marrakesh-traktaten.
  Det kunne DF ikke da Venstre og sosserne havde flertallet.! DF stemte imod.
  Der er KUN een ting der kan redde Danmark fra en Borgerkrig, og der er:
  Vælgerne skal stramme sig gevaldig an, og give sig til at anvende det vor herre har givet dem mellem ørene.
  Der skal stemmes på: SK og NB. Og de to partier skal arbejde sammen, så vi får et frit Danmark.
  Danmark er besat med vælgernes og regeringens accept.
  Hvis det IKKE løses ad den vej, til de kommende valg. Hilser jeg Borgerkrigen Velkommen.
  Det kommende valg, skal komme jo før des bedre.

  Kommentar by Charles — 9. maj 2020 @ 23:57

 43. DF har stemt imod flere af NBs forslag* der skal indskrænke fremmedes ret og forsørgelse i Danmark. DF gik ikke i regering mens tid var. DF lod Lars Løkke Landsforræder underskrive Marrakesh-aftalen, ….
  DFere sidder i kommunale socialudvalg (ja sågar som udvalgsformand begået) og underminerer ældreomsorg og handicappedes ret til et tilnærmelsesvis normalt liv. DF sleskede for samarbejde med S. DF tåler IKKE kritik fra egne rækker.
  – DF er ledet af levebrødspolitikere!

  Derfor stemmer jeg NB og har man ikke oplysning nok om NBs politik, så er SK det eneste alternativ!

  * Jeg har ikke energi nok, til at udsøge/poste links hertil, men hvem der abonnerer på NBs nyheds-breve vil vide det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. maj 2020 @ 23:57

 44. 37. redneck
  Hvad vil du have i stedet, jeg selv holder på SK. ! ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Charles — 10. maj 2020 @ 00:01

 45. Er det silicone ? Har da bemærket at kjolerne sidder godt, men det gør jo bare budskabet pænere at lytte til. I modsætning til betonlebberne der er overløbet fra enhedslisten til socialdemokratiet.

  Kommentar by Gregers — 10. maj 2020 @ 00:23

 46. Kristian Hegaard. Et e ikke to, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 00:26

 47. Kommentar by Piphans — 9. maj 2020 @ 14:10

  Dog kun 700 år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 00:29

 48. Venstre er simple landsforrædere og har Halalleman-Jensen som over tosse, og det samme gælder resten af landsforræderne som vi kan stemme på, på nær NB og forhåbentlig også RP ved næste valg.
  Hold da kæft hvor jeg savner Sankt Glistrup og den største og skønneste kvinde i dansk politik nogensinde Kirsten Jacobsen.

  Kommentar by Piphans — 10. maj 2020 @ 00:29

 49. Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2020 @ 16:31

  Tre døgn med fly til Kongeriget Danmark, næ du, som professionel Frequent Flyer med DIAMOND status kan jeg fortælle dig, at der ikke andet en to håndfulde totalt øde destinationer, der tager længere tid en 34 timer med rutefly, tre døgn er med de gamle propeldrevne vandflyvere kendt fra Indiana Jones filmene, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 00:39

 50. # Charles, 23.57: Hvis DF havde trukket støtten til Lars Quisling, var der blevet valg, og DF havde stået stærkt som en ægte og klar forsvarer af Danmark. Men bare truslen om et mistillids-votum ville med garanti have fået Lars Q til at give sig, for han ville jo være statsminister for enhver pris.

  Tullesen og andre i toppen er dybt utroværdige. DF har både svigtet mht. indvandringen og mht. den sociale velfærd. Deres hjælp til pensionister og andre udsatte og svage grupper har været den rene ynk 2015 til 2019. Havde DF ageret ærligt og fornuftigt, havde de været større end V i dag.

  Hvis DF får en formand der ikke ligner en mellemting mellem en slaskedukke og et ringvrag (vælger knock-outen), bør DF hjælpes på fode igen. Ellers kan det være ligemeget.

  Pt. er det blandt samtlige partier kun SK og NB som er modstandere af Danmarks ødelæggelse. Der burde opstilles endnu et patriotisk parti så vælgerne fik tre partier at vælge imellem. Måske GI kunne stifte et parti?

  Kommentar by Bent A — 10. maj 2020 @ 00:45

 51. (Støt SAD) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2020 @ 16:31

  Fuck nu af med dit sindssyge SIAD pis og lort hele tiden; hvad fanden har SIAD i praksis gjort for at slippe af med perkerne de sidste fem år: INGENTING, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 00:47

 52. DF er i dag bare et nyt socialdemokrati. Det går mere op i socialistiske tiltag end i at stoppe indvandringen.
  De begik en fundamental brøler ved ikke at trække støtten til regeringen da migranterne gik op ad vores motorveje, de kunne have stoppet dem! Det har jeg aldrig tilgivet dem!
  Inden sidste valg dansede Thuesen Dahl kinddans med Mette Frederiksen og solgte sin sjæl, at han skulle lege Radikale Venstre og kongemager, kommer jeg aldrig til at tilgive ham!
  Søren Espersen udtalte for nogle år siden, at han befandt sig bedere med Socialdemokrater end med borgerlige. DF er ikke et borgerligt parti, men et socialistisk, og jeg kommer aldrig til at stemme socialistisk!
  Så det bliver et farvel for altid til DF! Du har svigtet!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. maj 2020 @ 02:35

 53. Jeg glemte Thuesen Dahl trak ikke støtten til den daværende regering, da Lars Løkke i egen person rejste til Marrakesh for at underskrive “Marrakesh erklæringen” det kommer jeg heller aldrig til at tilgive ham!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. maj 2020 @ 02:39

 54. Så har regeringstosserne trukket håndbremsen: Hvor det tidligere har været således, at alt, hvad der ikke var forbudt, er tilladt, er den nu vendt rundt: Alt, hvad der ikke udtrykkeligt er tilladt, er forbudt.

  Velkommen til MordKorea, DDR, Stasi osv., i Danmark repræsenteret ved Statsministeren, Sundhedsministeren, Erhvervsministeren og Justitsministeren.
  Samt en håndfuld lige så diktatoriske myndighedspersoner.

  Er det i øvrigt ikke i Rusland, at statskritiske personer på forunderlig vis falder ud af vinduet?

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. maj 2020 @ 05:13

 55. Jamen for fanden.
  Hele folketinget er en indspist “loge” for politikere.
  De kan skændes højlydt i salen, spil for galleriet, og bagefter mødes de i snapsetinget og klapper hinanden på skuldrene.
  Hovedparten af tiden går vel med interne intriger og andet fnidder, for benene på jorden har de ikke.
  At de så er så arrogante, og har tabt enhver kontakt med vælgerne, gør det ikke bedre.
  Ingen politiker tænker længere end til næste valg.
  Det der engang var et kald, er nu ændret til et erhverv som levebrødspolitiker, uden reel erhvervs erfaring og middelmådige uddannelser.
  Hvad kan man egentlig forvente?

  Kommentar by Finn A. Skov — 10. maj 2020 @ 07:11

 56. 55) SIAD har den styrke man giver SIAD. Det er et forkælet krav til Dem som har sat Deres liv som indsats for at bekæmpe Islam og dets modbydeligheder. Drabs forsøg under ytringsfrihedskrisen i en kælder, da de ville protestere imod en Saudi Arabisk (ja en joke fra virkeligheden) menneskerettighedsgruppe ville protestere officielt til regeringen på Christiansborg. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2020 @ 09:01

 57. # Unna kl. 9.01: Drabsforsøg under ytringsfrihedskrisen i en kælder…..Saudi Arabisk MR gruppe……kan du fortælle mere om det?

  Kommentar by Bent A — 10. maj 2020 @ 10:55

 58. DF er en døende patient under Tulle. Partiet støver, folketingsmedlemmerne er tudsegamle, har været alt for længe på tinge eller en kombination. Partiet fremstår kronisk fornærmet, og bringer intet nyt til fadet. Tulle flirter med selv de røde og kritiserer man linien, toner den kronisk sure mand Ssøren Espersen frem og skælder ud og truer. Tulle sælger ingen billetter, han smiler og vil være venner med alle, samtidigt med, at partiet er i frit fald i meningsmålingerne. Tror Tulle virkeligt, at man vil stemme på DF, når de måske indgår samarbejde med Mette F.? Tulle fremstår nørdet og ofte meget teknisk klog, men hvad står DF egentligt for idag? Er der overhovedet nogen, som ved det.? Hvis DF vil tilbage, skal der tyndes kraftigt ud i toppen, partiet skal tilbage til rødderne politisk ellers flygter de sidste vælgere

  Kommentar by Gert Sandal — 10. maj 2020 @ 10:57

 59. 54. Bent A
  Stadig havde løkke sit flertal da socialdemokraterne gig med på mandatet til løkke. På det punkt var DF ikke et støtteparti for Fadbumsen.

  55. NotariusUmulius
  Enig.
  Graversen ville ikke lytte til andre end ham selv, og det kan jeg ikke snuppe. Har Graversen PET beskyttelse som Paludan.?

  Men selvfølgelig gør han da noget, så lidt har også ret.!
  Det er udelukkende derfor jeg siger: Støt og Stem Stram Kurs.
  Ang vælgererklæringer til Stram Kurs kan giver. ifl videoen til “Hardline” som er lig med SK.

  Jeg har hørt det på denne video og sekvensen findes 39 min inde.
  https://youtu.be/VF2r-F6Otlc
  YP8 – Rasmus Paludan, Ytringspligt Podcast af L A & A V,(01.05.2020)

  57. Den Nervøse
  Helt enig det var sådan det var.!

  Kommentar by Charles — 10. maj 2020 @ 11:33

 60. Når nationale kræfter kun udgør max 15 procent, er det mildt sagt sørgeligt at se

  Kommentar by BB — 10. maj 2020 @ 12:13

 61. At dømme ud fra diverse skriblerier, må betegnelsen “Unna” referere til antallet af hjerneceller:

  Unna = uno = én

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2020 @ 12:15

 62. Når nationale kræfter kun udgør max 15 procent, er det mildt sagt sørgeligt at se

  Kommentar by BB — 10. maj 2020 @ 12:13

  Hvordan skal vi i Kongeriget Danmark kunne gennemføre de påkrævede og helt nødvendige tvangsdeportationer af f.eks. en hel boligblok i Mjølnerparken under våbenmagt og politieskorte til CPH i busser, når i titusindevis af hvide, kristne gymnasieelever, bedstemødre for asyl, refugees welcome, offentlige ansatte kvinder, 3F stillandsarbejdere, radigale folketingsmedlemmer, landets biskoppe og menighedspræsten, der ringer til muslimsk bøn, AFAer fra Bumzen, pushere fra Staden med vild vil forhindre samtlige deportationer og lægge sig i vejen for busserne med mussierne og nægte at service flyene i CPH, så perkerne ikke kan flyves ned til MENAP, hvor de hører hjemme, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 12:25

 63. Er det muslimer I?

  En 22-årig mand er søndag morgen blevet stukket med en kniv ved boligområdet Ellemarken i Køge.

  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

  – Det er heldigvis ikke alvorligt. Han har været en tur på hospitalet og er udskrevet igen, siger vagtchef Arne Aabech.

  Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 07.46 via alarmcentralen 112. Anmeldelsen lød på, at knivoverfaldet var sket på Ellemarken Parkvej.

  Offer er tavs
  Ved ankomst på stedet traf politiet den 22-årige, som dog ikke ønskede at tale med politiet.

  Politiet kan derfor endnu ikke sige noget om motivet.

  – Vi er stadig ved at undersøge, hvordan og hvorfor det er sket, siger Arne Aabech.

  Midt- og Vestsjællands Politi har formiddagen igennem haft afspærret et område ved en boligblok og undersøgt området med hunde.

  Ifølge vagtchefen kan politiet endnu ikke fastslå, hvor det præcise gerningssted er, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 12:36

 64. Er det muslimer II?

  Skyderi ved plejehjem i Vanløse

  En gruppe ukendte mennesker har natten til søndag tilsyneladende skudt mod en bil på Hanstholmvej i Vanløse.

  Der har natten til søndag været skyderi i nærheden af et plejehjem på Hanstholmvej i Vanløse i København.

  Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

  – Vi kan bekræfte, at der er fundet patronhylstre derude. Der er også en parkeret bil derude, der er ramt, siger vagtchef Kristian Rohdin til TV 2 Lorry.

  Politiet fik anmeldelsen 01.26 og har været på stedet lige siden.

  Der er ikke meldinger om, at nogen skulle være ramt af skud.

  Bil kan være ramt af skud

  Politiet kan konstatere, at der ligger dele fra en anden bil på jorden.
  – Vi har en formodning om, at en bil, der er kørt derfra, også er blevet ramt af skud. Så det er nogle ukendte mennesker, der formentligt skyder mod en bil. Det kan vi blandt andet sige på baggrund af de vidneforklaringer, vi har, siger vagtchefen.

  – Det er ikke et af de gængse områder for sådan noget. Der ligger et plejehjem i nærheden, siger Kristian Rohdin, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. maj 2020 @ 12:39

 65. # BB kl. 12.13: JA, DET ER sørgeligt så få danskere der forstår at Danmark og de selv er på vej ind i en fremtid der kan blive det ultimative mareridt.

  Men at nationale kræfter tilsyneladende kun udgør max. 15% skyldes jo ikke at 85-90% danskerne ønsker at ødelægge alt for sig selv og deres land. De er bare så manipulerede, misinformerede og indoktrinerede at de hverken véd ud eller ind. MSM og skolerne har fået det store flertal derhen, at de ikke længere er i stand til at forstå eller forsvare deres egne interesser.

  Man har bildt dem ind masseindvandringen/afrikaniseringen/ islamiseringen er berigende/ikke noget problem, at co2 er et kæmpeproblem, at velfærdsstaten fungerer super-, superfint, at demokratiet er intakt, at EU er Europas redning, at kvindesagen og “ligestillingen” er til gavn for alle, at sundhedsvæsnet er i topklasse, at Danmark er verdens bedste og lykkeligste land og retsstat, at kommunisme er langt bedre end fascisme, at familie-, skilsmisse- og børnepolitikken er retfærdig og familievenlig, at de gamle partier alle går ind for en humanistisk og civiliseret fremtid, at skattetrykket er rimeligt fordi pengene bruges fornuftigt, at kriminaliteten falder og falder, at ældreforsorgen er OK, at alle nedskæringer, lukninger og besparelser blot er noget “effektivisering”, at de mange milliarder kr. der sendes til Afrika, Pakistan, Saudi-Arabien og Afghanistan er givet godt ud, at det er fair nok at indvandrere tildeles større rettigheder end danskerne fra dag 1. Osv.

  Danskerne er nok et af de mest gennemmanipulerede folkefærd i verden. Løgnepropagandaen trækker borgerne og vælgerne rundt ved næsen året rundt. Vi er lige i hælene på Sverigstan og Grækenland som begge er lande i dyb krise.

  Kommentar by Bent A — 10. maj 2020 @ 13:56

 66. Vi lever i det post- demokratiske samfund, hvor Soros og Ikea m.fl. støtter NGO er der sejler “flygtninge” til Europa..kun ikke-vesterlændinge har menneskerettigheder..vestens befolkning har ingen rettigheder. De skal bare betale- med det dyrebareste. Deres fædreland!!!!en kommunist i Sundhedsstyrelsen lukker det private erhvervsliv. ..det er absurd teater

  Kommentar by H. Nielsen — 10. maj 2020 @ 16:08

 67. Hvis du spiser svinekød er du fri for at støtte muslimerne fordi alt andet kød er halalslagtede og et beløb betales til Islam til den fortsatte islamisering af Danmark.
  Den fasistoide regering har problemer med argumenterne for den kluntede genåbning.. .ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha( nedlukning latterlig og genåbning fuldstændig uanstændig og Udemokratisk)

  Kommentar by H. Nielsen — 10. maj 2020 @ 16:15

 68. 61 Bent A. Ja det kan jeg godt. Det var i en parkeringskælder det foregik. De ville protestere imod besøget af en Saudi Arabisk menneskerettighedsgruppe der ville protestere imod JP,s tegninger til regeringen. Må jeg foreslå Du/I går ind på Deres hjemmeside. Google SIAD, for de har fået et særligt domæne. Vi taler om en sag som er over 11 gammel, hvis jeg på stående fod husker rigtigt….men det skulle gerne stadigvæk være der på Deres hjemmeside- (med Hospital og Politirapport). De var heldige at de overlevede. Detaljer kan hentes der.

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2020 @ 17:39

 69. Slog op under SIAD. Så kom der noget frem om at regeringens grænselukning ligner en åben ladeport plus masser af huller.

  Kommentar by Bent A — 10. maj 2020 @ 18:20

 70. ot: SIDSTE NYT om corona iflg. BT: Nu påstår Brostrøm at een meters afstand er nok. Den røde Brostrøm som hele vejen igennem har opført sig som om han ikke kunne få smittespredning nok. BT beretter om fejltagelser på stribe. Iflg. eksperter kan nys udsende en 8-10 meter lang sky af små dråber. Et host 2-5 m., tale og råben 2-3.5 m.

  I snit er 3 m nok en klogere afstand end 2 m. En enkelt m i en butik eller bus er gak-gak. Det er blevet bevist at en passager på bagerste sæde i en bus smittede en medpassager på forreste sæde.

  Kommentar by Bent A — 10. maj 2020 @ 18:59

 71. Det er helt rigtigt, hvad Michael Unna skriver. Datoen for overfaldet er 21. oktober 2007. Det kan ses inde på SIADs hjemmeside i højre side ved at scrolle langt ned.

  Eller søg på Google på: Mordforsøget på SIAD-toppen

  Bemærk endelig også at læse det hele helt ned til bunden. Der kan man se 4 ilde tilredte SIAD folk.

  Kommentar by T. H. — 10. maj 2020 @ 19:23

 72. Henrik Petersen — 10. maj 2020 @ 05:13

  Jeg tror stadigvæk kun at de spærrer dem inde på den lukkede. Der er ikke til min viden været mystiske dødsfald, men, lad ikke en god krise gå til spilde.

  Kommentar by Jan huus — 10. maj 2020 @ 21:00

 73. Tak T.H. 76). Havde ikke energi til at rulle rundt over nettet i går. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2020 @ 06:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper