11. maj 2020

Nima Zamani om ‘identitetspolitiske racister på venstrefløjen’: “De findes både i Danmark og Sverige.”

Den yderste venstrefløj har altid haft det svært med minoriteter, der betragter tingene fra sin egen vinkel, der ikke nødvendigvis korrelerer med nogen gruppeidentitet. Naser Khader var den første, og for tiden rammer det ekedmpelvis Ali Aminali og Mustafa Musse Sayegh. Kommentar af Nima Zamani i Berlingske – Venstrefløjens racisme over for Yahya Hassan (kræver login).

“… for et helt særligt og politisk korrekt segment levede den modige Yahya Hassan forgæves. For venstrefløjens racister levede Yahya Hassan forgæves.

En af venstrefløjens racister, for hvem Yahya Hassan levede forgæves, er den svensk-iranske digter, Athena Farrokhzad. Siden Yahya Hassans første udgivelse i 2013 har hun af ren frygt for højrefløjen ment, at verden ville være et bedre sted uden Yahya Hassans ærlige udgivelser og beretninger.

Athena Farrokhzads rationale var, at Dansk Folkeparti er racister, og herefter må ingen nogensinde skrive noget, som potentielt kunne bruges politisk af Farrokhzads udnævnte racister.

Her syv år efter er Farrokhzad ikke blevet klogere end sit eget altoverskyggende, krænkede ego. Nu mener hun, at statsracismen slog Yahya Hassan ihjel. Altså den stat, der i ytringsfrihedens navn tilbød Yahya Hassan livvagter, så han fortsat kunne skrive og skildre det totalitært tænkende miljø, der ønskede at slå ham ihjel.

Den svenske digter må således med rette kunne siges at se racister overalt. Racister her, racister der, racister alle vegne. Med sin evne til at se racisme i alting er det dog ganske imponerende, at hun er helt og aldeles ignorant overfor, hvor racistisk hun egentlig selv er.

For hvorfor kunne Yahya Hassan aldrig bryde helt ud af det rådne, islamiske miljø, han beskrev i sine værker?

En af hovedårsagerne er at finde blandt de identitetspolitiske racister på venstrefløjen. De findes både i Danmark og Sverige. … Det er ren apartheid at mene, at nogen skal mene eller ikke mene noget bestemt, alt efter hvilken farve eller tro de har.

(En Arne Visholm Søgaard kommenterer: “Er dette et forsøg på at splitte venstrefløjen ?”)

Oploadet Kl. 10:54 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110015/trackback

12 Comments »

 1. Send perkeren Nina og hele hans slægt hjem til Persien, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. maj 2020 @ 11:14

 2. Marxister og muslimer er fucked up i deres hoveder – både hver især og i forening. Det er sindssygt at deres diskussioner overhovedet skal finde sted her i Danmark, ja, i Europa i det hele taget.

  Kommentar by tilfældig — 11. maj 2020 @ 11:16

 3. Det meste såkaldte “racisme” er blot en naturlig tilbøjelighed til at foretrække sin egen etniske gruppe (“in-group preference”).

  Ordet blev opfundet for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Vi (vesterlændinge) har brug for LANGT mere In-Group Preference.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. maj 2020 @ 11:34

 4. Der er vist ikke mange som forstår hvad Nima Zamani mener om noget som helst så usammenhængende og tåget det er.

  Kommentar by Zenobia — 11. maj 2020 @ 11:35

 5. Det er ganske enkelt, send kriminelle øst og sand perkere ud af Danmark, og tosser som arne svin tilbage på anstalten.

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2020 @ 12:15

 6. Mon ikke Zamani kan se frem til en kammeratlig samtale med den lokale imam, for at “retlede” ham?

  Akkurat som det skete for den netop afdøde Yahya Hassan…

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2020 @ 13:06

 7. Nima Z, rejs hjem til Perkistan og kæmp din frihedskamp! Du taler med 2 tunger “taqiya”, bekæmp det islamiske miljø i dit hjemland.

  “For hvorfor kunne Yahya Hassan aldrig bryde helt ud af det rådne, islamiske miljø, han beskrev i sine værker?” Det kan ingen muslimer! fordi de er simpelt for dumme!

  SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TR! Støt GI! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! P.

  Kommentar by Piotr — 11. maj 2020 @ 13:45

 8. DET SOM kendetegner næsten alle anti-racister, venstrefløjsere, radikale og bolsjevikker i disse år, er at de fantaserer. For dem er virkeligheden kun en kulisse. Den virkelige virkelighed er for dem alle deres utopiske fantasibobler. De lever sig så stærkt ind i deres røde teorier, hypoteser, myter og “videnskabelige” opdagelser, at al realitetssans er alvorligt svækket. Det er derfor de beskylder alle de mere normale og jordbundne mennesker for at have en “falsk bevidsthed”.

  Historieløse er de røde også. Det medvirker til at de fremturer. Mange landes bitre og blodige erfaringer med rød, brun og sort socialisme samt islamisme kender de ikke til. Det er med til at gøre dem selvsikre, arrogante og påståelige.

  At “racisme”-begrebet først blev opfundet og anvendt af massemorderen Stalin og hans kumpaner, som undskyldning for brutal undertrykkelse af almindelige russere, har de vel heller aldrig hørt om. Det er nok det samme hvad angår den omfattende “videnskabelige” svindel som blev støttet af det kommunistiske parti.

  Kommentar by Bent A — 11. maj 2020 @ 14:04

 9. Nima: “Det er ren apartheid at mene, at nogen skal mene eller ikke mene noget bestemt, alt efter hvilken farve eller tro de har.”

  Venstreorienteret: “Er dette et forsøg på at splitte venstrefløjen?”

  Nuff said..

  Kommentar by Per — 11. maj 2020 @ 14:29

 10. Er ovenstående Arne den samme Arne, som Skrigeskinken har lovet tidlig pension?

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2020 @ 18:14

 11. Er ovenstående Arne den samme Arne, som Skrigeskinken har lovet tidlig pension?

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2020 @ 18:14

  Skrigeskinken har netop i Folketingssalen til Spørgetime med Statsministeren understreger overfor Søren Pape Poulsen, at hun stadig mener, der NU er blevet Arnes tur som så nedslidts, Arne er. Og at betale skat er altså ikke en straf, siger Nedemette Frederiksen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. maj 2020 @ 13:52

 12. # Notarius

  OK, tak for info.

  Skrigeskinken kan således bare citere sin forgænger Gucci Helle:

  “Der kommer en rigtig god løsning i morgen.”

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 16:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper