11. maj 2020

Rune Toftegaard Selsing om Flynn-sagen: “De venstreorienterede er forblændet af had til Trump.”

For et par år siden skrev Vox.com om ‘the false allegation that the FBI had a spy in the Trump campaign’, men man skal ikke altid tro på venstrefløjsmediers analyser. Rune Toftegaard Selsing kommenterer sagen mod Trumps tidligere rådgiver Michael Flynn på JP.dk – FBI afsløret i uhyggeligt magtmisbrug i kampen mod Trump.

“Forleden offentliggjorde det amerikanske justitsministerium, at de vil droppe straffesagen mod Trumps tidligere nationale sikkerhedsrådgiver, Michael Flynn. Sagen var ellers en gigantisk skandale i de venstreorienterede medier og blev grundlæggende opfattet som et skridt på vejen mod at fjerne Trump ved en rigsretssag for ulovligt samarbejde med russerne.

Efter den omfattende Mueller-rapport blev alle spekulationerne om ulovligheder manet i jorden, men i øvrigt fuldkommen uden efterfølgende journalistisk selvransagelse. Nu kom turen så til Michael Flynn, der nåede at blive fyret, skandaliseret og ruineret i løbet af de mere end tre år som sagen har varet.

Inden vi kommer til detaljerne, så lad os lige huske baggrunden. Det er i selv mildest talt opsigtsvækkende, at FBI undersøgte og overvågede Trumps præsidentkampagne og dens mulige samarbejde med russerne om at blande sig i valget. Den udløsende faktor var det såkaldte Steele-dossier – et skandaløst smædeskrift finansieret af det demokratiske parti.

Det svarer til, at PET havde aflyttet Martin Rossens samtaler op til seneste folketingsvalg, inspireret af en rapport skrevet af en privatdetektiv finansieret af Venstre. Hvis det var sket tvivler jeg på, at PET havde eksisteret i dag.

Èn af de aflyttede fra præsidentkampagnen var altså den tidligere general Michael Flynn, der skulle undersøges for om han var kontrolleret af russerne eller samarbejdede med dem om at blande sig i det amerikanske valg.

Alle ved nu, at det var en konspirationsteori, men hvordan endte Flynn alligevel i fedtefadet? Jo, Flynn blev anklaget for at have løjet for FBI, og i USA er det strafbart at lyve for de føderale myndigheder. Nu viser det sig imidlertid, at de eneste, der har gjort noget kriminelt er FBI selv. En rystende afsløring, der er svær at tolke som andet end efterretningstjenestens forsøg på at bekæmpe Trump.

Ulovlighederne begået mod Michael Flynn handlede i realiteten om Trump. En efterretningstjeneste, der aktivt og med ulovlige metoder bekæmper landets folkevalgte regering? Tænk over hvor vildt det er.

Det vidner om ekstremismen i USA. Trumps modstandere har hverken forstået ham eller hans vælgere. De betragter stadigvæk hans regering som en art korrupt magtovertagelse. Tænk bare på det utrolige antal artikler, der blev skrevet om Trump-kampagnens samarbejde med russerne. Det var en konspiration. Den havde intet på sig. Men der er ingen refleksion. Ingen selvransagelse. …

De venstreorienterede er forblændet af had til Trump. Og det had er den virkelige årsag til FBIs kriminelle adfærd.

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110018/trackback

23 Comments »

 1. Det er ikke kun i USA venstreorienterede forsøger sig med gedulde statskup. Se Eks. Sydamerika de sidste 30 – 40 år, og det foregår stadig. De venstreorienterede i hele verden er den direkte årsag til alt den splittelse, kiv og krig der hersker over hele kloden i dag.

  De bringer gerne et Demokratisk land til fald for at få magten og det rager dem en høstblomst om millioner dør i processen. Det er bare at gennemse historien i det 20 århundrede. De kalder det revolution men det er krig mod frie folk!

  Venstrefløjen er IKKE Demokrater, men de rigtige racister, fascister og nazister der med vold og imod FOLKETS ønske at styre Verden.

  Venstrefløjen lever på en løgn og på Folkets bekostning og det er på tide de bliver sat på plads. Vi er nødt til at bekæmpe de anti-demokratiske kræfter i Vores respektive lande for at få lov til at leve frit. De vil aldrig give andre den frihed de altid selv kræver.

  Mand hvor Jeg dog hader de røde svin!

  Kommentar by Santor — 11. maj 2020 @ 11:53

 2. Enig. “De venstreorienterede er forblændet af had til Trump.” De lyver.
  Her fortsættelse af corona dødsstatistik til ophidselse af alle Trump haderne og vigtig viden til normale.
  Antal døde per 10. maj 2020. Der er stadig flere PER CAPITA, der er døde af corona virus i EU end i USA. Kilde: Statista 10. maj 2020.
  Total antal døde af covid19 virus
  Verden 280.697 ud af en befolkning på 7,8 milliarder (36 døde per mio)
  USA….… 80.040 ud af en befolkning på 327.2 millioner (245 døde per mio)
  Spain….26.478 ud af en befolkning på 46.66 millioner (567 døde per mio)
  Italy….30.395 ud af en befolkning på 60.48 millioner (503 døde per mio)
  France.26.310 ud af en befolkning på 66.99 millioner (393 døde per mio)
  UK…….. 31.587 ud af en befolkning på 66.44 millioner (475 døde per mio)
  Tyskl.. 7.549 ud af en befolkning på 83.70 millioner (90 døde per mio)
  Danmark. 526 ud af en befolkning på 5.6 millioner (93 døde per mio)
  Sverige.3.220 ud af en befolkning på 10.09 millioner (295 døde per mio)
  Norge…. 219 ud af en befolkning på 5.37 millioner (41 døde per mio)

  Kommentar by A-mad — 11. maj 2020 @ 12:03

 3. “Rune Toftegaard Selsing om Flynn-sagen: “De venstreorienterede er forblændet af had til Trump.””
  Ja, men det mest sindssyge er at nu sidder de aller værste af dem i det kriminelle skod firma facebook.com, og skal censurere hvad deres dumme brugere må skrive og mene.

  Desværre så er de største idioter dem der bruger den kriminelle facebook.com virksomhed.

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2020 @ 12:12

 4. Er det muslimer?

  ‭ To svenske statsborgere er blevet tiltalt for at have bragt en bombe til sprængning i august 2019 ved Skattestyrelsen i København.

  De er blandt andet tiltalt efter straffelovens paragraf 114 a, der omhandler terrorlignende handlinger og giver mulighed for forhøjet straf.

  Det oplyser anklagemyndigheden i en pressemeddelelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. maj 2020 @ 12:18

 5. Alene det faktum, at den islamofile neger Hussein Obama nu har kastet sig helhjertet ind i heksejagten på Trump, viser hvor desperate de plumrådne demokrater og deres debile klakører er…

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2020 @ 13:03

 6. HVIS MAN GÅR ud fra de mange, mange oplysninger der foreligger om Trumps ageren de sidste 25 år, er det klart som krystalglas at manden ikke er dum, ikke er kommunist eller fascist, ikke er en ond mand. Og som præsident har han klaret sig godt. Men de røde fordrejer al information, og er i gang med en skruppelløs hetzkampagne.

  ENIG med Piphans 12.12 i at fjæsbogen-facebook bør boycottes. Det agerer som et halvfascistisk firma der ligger på maven for EU, og som censurerer og udspionerer borgerne, og sælger deres privatliv videre til alle mulige ukendte eller lyssky grupper.

  ot: Brostrøms sidste nye fikse idé er at 1 meters afstand nu er nok. Sandsynligvis endnu en dårlig idé fra den forvirrede mand. Jeg véd ikke om Brostrøm er syg eller rask, gal eller normal, men 1 m bliver i praksis nemt til en halv m, og det kan få smittetrykket til at stige kraftigt. Kommer der en 2. bølge kan den blive LANGT VÆRRE end 1. bølge. Mit råd er at 2 m og helst mere, er meget bedre end 1 m.

  S-S har også en skør idé om at der ikke skal udleveres beskyttelses-masker til befolkningen. De fleste andre lander mener ellers at det er en klog foranstaltning.

  Kommentar by Bent A — 11. maj 2020 @ 13:35

 7. Jeg er stadig dybt misundelig på Rune, der har scoret den ekstremt stanglækre og sindsygt sexede Eva Selsing…

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2020 @ 13:39

 8. Med hensyn til General Flynn så er den gode nyhed at Trump sandsynligvis benåder ham og ansætter ham igen.

  Hele den grimme affære fører måske til at der bliver renset ud administrationen og det bliver nok General Flynn der skal lede det “angreb”. I hvert fald hvis det står til Trump og han er trods alt stadig President of the United States of America!

  https://www.youtube.com/watch?v=YcfRCklTnWo

  Kommentar by Santor — 11. maj 2020 @ 13:47

 9. Ps.
  Det rigtige spændende er at der muligvis er fundet beviser for, at den halvhvide spasser til hussein obama havde kenskab og muligvis delagtighed i justitsmordet på Michael Flynn.(hussein obama kunne ikke fordrage Michael Flynn efter Flynn kritiserede det korrupte obama cirkus).

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2020 @ 14:19

 10. Korrektion til A-mad 12:03
  Statista 10. maj 2020.
  Total antal døde af covid19 virus
  Sverige.3.220 ud af en befolkning på 10.09 millioner (319 døde per mio)

  Kommentar by A-mad — 11. maj 2020 @ 17:24

 11. DOJ (justitsministeriet) har droppet anklagen mod General Michael Flynn og dommeren ventes at afvise den (dismiss), hvilket udestår endnu.

  Hussein har været i opposition til Donald John Trump før end han vandt – BIGLY – over Killery Clinton.

  Hussein er rundet af The Farm (Clowns In America) og deres Shadow Government er under massivt angreb af præsidenten og patrioterne. Panic in D.C. og overalt i verden, hvor især satanisternes glashus i Bruxelles vakler fælt.

  W.H.O. og U.N er ligeledes under total kontrol af satanisterne og deres tid med konstante angreb med virusser er også snart ovre.

  Porno-Mette og company er fælt i gyngen – også.

  Har man lyst til at læse de frigivne høringer, som Adam Full-of-Shiff har holdt skjult i henved 2 år?
  https://www.dni.gov/index.php/features/2753-53-hpsci-transcripts

  Kommentar by Iznogut — 11. maj 2020 @ 20:33

 12. Glemte lige at sige – enig. Rune har scoret en dejlig kvinde og det smukke køn tjener sit navn. Begge er dog smukke i kampen for sandheden.
  Viva Selsingerne.

  Kommentar by Iznogut — 11. maj 2020 @ 20:38

 13. Interessant nok. Men hvorfor tvivler han på, at PET ville eksistere i dag?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. maj 2020 @ 20:56

 14. 2,000 former DOJ, FBI officials call on Barr to resign over Michael Flynn case

  Barr is using the Justice Department to further Trump’s personal and political evidence, the letter said.

  May 11, 2020, 8:52 PM CEST
  By Pete Williams, NBC News Justine Dept. and Supreme Court Correspondent

  Neary 2,000 former Justice Department and FBI officials on Monday signed an open letter strongly critical of Attorney General William Barr’s decision to abandon the prosecution of Michael Flynn, calling the action “extraordinarily rare, if not unprecedented.”

  If anyone else who is not a friend of the president “were to lie to federal investigators in the course of a properly predicated counterintelligence investigation, and admit we did so under oath, we could be prosecuted,” the letter said, adding.

  The letter calls on Barr to resign and encourages Congress to formally censure Barr over “his repeated assaults on the rule of law in doing the President’s personal bidding rather than acting in the public interest,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. maj 2020 @ 20:56

 15. Tænk sig, i dag er de røde antidemokratiske fjolser vendt på en tallerken og nu på de kriminelle globalisters hold, bl.a. derfor er Trump for dem en fjende. Måske ikke så underligt, fascisme og totalitarisme har altid tiltalt dem. Her er en statsleder der ikke spiller efter de gamle regler, heldigvis for det, men vover at tale den købte løgnepresse og magteliten i det gamle korrupte system imod. Og de røde, de fatter som altid ikke en brik af det hele, deres hedeste ønske er fortsat diktaturets ensretning. Friheden er for længst opgivet, til fordel for hadet mod politisk anderledestænkende.

  Kommentar by LarsB — 11. maj 2020 @ 21:12

 16. Most White House officials will be asked to wear masks, but directive will not apply to Trump


  By Adam Taylor, Lateshia Beachum, Katie Mettler, Marisa Iati, John Wagner and Meryl Kornfield
, The Washington Post

  May 11 at 21:13 Denmark Time
  Most White House officials will be asked to wear masks or face coverings in public spaces on complex grounds, a move to prevent coronavirus from spreading further inside the presidential compound, according to three administration officials with knowledge of a directive to be issued Monday.
The request does not apply to offices, however, and President Trump is still unlikely to wear a mask or face covering, aides say, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. maj 2020 @ 21:17

 17. BT’s vinkel – med henvisning til The Guardian.

  https://www.bt.dk/udland/trump-raser-paa-twitter-over-barack-obama

  Kommentar by BE — 12. maj 2020 @ 06:43

 18. Tak for link til BT’s vinkel BE 06:43. Det er pinligt, det BT skriver. Det er så kunstfærdigt skævvredet at det er komisk. Man får et billigt grin.

  Grinet stivner lidt, når man læser den sidste sætning i den kunstfærdige BT-konstruktion:

  “I februar meddelte den amerikanske justitsafdeling, at de ikke ville efterforske sagen og derfor ikke sigte Andrew McCabe for at lyve under ed.”

  WHAT!? BT indrømmer, at Andrew McCabe løg under ed, men ikke bliver efterforsket af den amerikanske justitsafdeling i den anledning.
  Tableau! :-)

  Kommentar by A-mad — 12. maj 2020 @ 09:20

 19. @A-mad – #18

  BT’s vinkling efterlader et indtryk af, at det bare er Trump, der endnu en gang rabler på Twitter. Men de seneste anklager mod Obama er faktisk temmelig alvorlige.

  Danske mediers og journalisters dækning af den politiske udvikling i USA er skandaløs ringe. Og de mener i ramme alvor, at vi skal betale for det. Hvis Trump slår en prut på video – så vil det blive brækkende nyheder overalt med store bogstaver – med overvejelser om han nu skal skifte underbukser.

  Kommentar by BE — 12. maj 2020 @ 10:21

 20. #obamagate

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2020 @ 11:03

 21. Kommentar by BE — 12. maj 2020 @ 10:21

  Trump er bare en klam stodder, sexforbryder, sociopat, patologisk løgner og megaloman, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. maj 2020 @ 13:55

 22. FUCK CONSPIRACY NUTJOB TRUMP

  President Donald Trump on Tuesday explicitly suggested MSNBC’s Joe Scarborough had committed murder, prompting the morning cable news host to urge to president in real time to stop watching his program “for the sake of America.”

  Following a segment on the network’s “Morning Joe” talk show that featured discussion of upcoming Senate testimony by Dr. Anthony Fauci, the nation’s top infectious disease expert, as well as critical comments from Scarborough regarding the White House’s coronavirus response, Trump lashed out in a tweet posted just before 7 a.m.

  Advertisement

  “When will they open a Cold Case on the Psycho Joe Scarborough matter in Florida. Did he get away with murder? Some people think so,” Trump wrote. “Why did he leave Congress so quietly and quickly? Isn’t it obvious? What’s happening now? A total nut job!”

  Trump was apparently referring to the 2001 death of Lori Klausutis, who worked as a staffer in Scarborough’s Fort Walton Beach, Florida, office when he served as a Republican House lawmaker from Florida’s 1st congressional district.

  Klausutis’ autopsy revealed she had an undiagnosed heart condition, and a coroner concluded she died after passing out and hitting her head in a fall, according to the Associated Press. She was not struck by another person, the coroner said, and Scarborough was in Washington at the time of her death.

  Trump has previously floated the conspiracy theory that the former congressman and current MSNBC personality was involved in Klausutis’ death, tweeting last Monday that the Comcast Corporation “should open up a long overdue Florida Cold Case against Psycho Joe Scarborough.”

  Advertisement

  Scarborough at the time called that provocation by the president “extraordinarily cruel,” and issued a similar on-air response Tuesday after being alerted to Trump’s inflammatory tweet while broadcasting live.

  “For your sake, as I’ve been saying for years — Donald, for your sake, and for the sake of America, you need to stop watching our show, OK? It’s not good for you. I think that might be why you go out and, like, you’re distracted. You’re tweeting so much,” Scarborough said.

  “Why don’t you turn off the television, and why don’t you start working, OK?” he continued. “You do your job, we’ll do ours, and America will be much better off for that. Just go. Turn off the TV, Donald.”

  “He can’t do it,” added Mika Brzezinski, Scarborough’s co-host and wife, who also has been targeted online by the president and encouraged him Tuesday to “please leave us alone, for yourself.” FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. maj 2020 @ 15:49

 23. Forbyd islam og umulius i Danmark: Du behøver ikke referere fake news. Der er en grund til, at ingen andre end hjernevaskede får læser deres toiletsprøjter el. ser deres bedrageriske udsendelser.
  Morning Foe… give me a break.

  Donald John Trump, 45th President of the United States. Best President Ever – by far.

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2020 @ 16:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper