13. maj 2020

‘Svenskere tiltalt for bombesprængning’ skrev BT: Tiltalt for terror… Nurettin Nuray Syuleyman, 22 år

De fleste større medier valgte at kalde Nurettin Nuray Syuleyman for svensker, og jeg fremhæver kun BT fordi de fandt de store typer frem, og gav historien en halv side lige under Michael Dyrbys leder.

(BT, 12. maj 2020, s. 2: ‘Svenskere tiltalt for bombesprængning’)

To svenskere er blevet tiltalt for at stå bag en bombesprængning ved Skattestyrelsen på Østerbro i København.
Det oplyser Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse. … De to svenskere er tiltalt for ulovlig besiddelse og anvendelse af en bombe samt for overtrædelse af straffelovens paragraf 114 om terrorisme. … Foreløbig er det uvist, hvorfor de to svenske statsborgere -såfremt de er skyldige -involverede sig i en sprængning mod en dansk myndighed.”
(BT via Ritzau, 12. maj 2020)

(Åklagarmyndigheten, Malmø, 15. august 2019: ‘Syuleyman, Nurettin’)

Oploadet Kl. 00:45 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110069/trackback

17 Comments »

 1. “Bombemistænkts mor: Han er for dum til at lave en bombe”

  – Det kan umuligt være ham. Han er helt sikkert uskyldig, siger moren til avisen og tilføjer:

  – Han er for dum til at lave en bombe.

  Moren fortæller til Ekstra Bladet, at sønnen har forsøgt at tage en vvs-uddannelse, men aldrig fik afsluttet eksamen.

  Han lever af at hjælpe sin far i hans pizzeria og lave forefaldende vvs-arbejde.

  Ekstra Bladet spørger kvinden, hvad sønnen lavede tirsdag i sidste uge. Her svarer hun, at hun er 100 procent sikker på, at han passede sit arbejde på pizzeriaet.

  https://www.bt.dk/krimi/bombemistaenkts-mor-han-er-for-dum-til-at-lave-en-bombe

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. maj 2020 @ 01:11

 2. Det må være på tide at indføre skarp kontrol af enhver trafikant der passerer Øresundsbroen. Broen er indfaldsport til Danmark både for corona-sygdommen, terrorister, bombesmuglere og røverbander mv.

  Det er typisk for skod-avisen BT at den så vidt muligt undlader at oplyse om kriminelles fremmede herkomst. Bøller og røvere fra Afrika og Mellemøsten kalde normalt for “unge”. F.eks. “Tre unge i BMW skød vildt om sig i Herlev”.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 01:26

 3. Jeg gennempløjede for måske 10 år siden aviser og tidsskrifter i avislæsningsafdelingen på bibliotekerne:Kristeligt Dagblad mht. ulands”hjælp”, Dagbladet Børsen:virksomhedsøkonomi, osv. Jeg bed mærke i de (for mig) åbenlyse fejl, løgne og manipulationer:Ekstra Bladet:”Hun er dansker” om en iransk jøde flygtet til Danmark som barn med sin familie, fængslet for underslæb hos Swissair (1931-2002), var det vist nok, eller et cateringfirma for flyselskaber. Jeg har købt “Guldnummeret” over Danmarks 1.000 største firmaer siden 1986:det udkommer nu hos Berlingske på normalt (og billigere) avispapir. Det er den eneste gang, jeg i dag køber, og læser, en avis i dag.

  Kommentar by barfbag — 13. maj 2020 @ 01:43

 4. Iflg. “Hvor mange hedder” så har familien Syuleyman da 46 familiemedlemmer her i Danmark i 2020. Det er 5 mere end i 2019 pga indavl eller velfærds migration.

  Kommentar by kartoffeldansker — 13. maj 2020 @ 07:51

 5. “De to svenskere”? Ha-ha! Nej, jeg tror de er fra det etnisk danske mindretal i Sverige? “Halvdanskerne”, som svenskerne kalder skåningerne. Mon ikke de er nogle efterkommere af Gøngehøvdingen og hans Snaphaner, som har nægtet at lade sig ‘integrere’ i Sverige? :-)

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2020 @ 08:00

 6. PS. Jeg tror de svenske halvdanskerne – dvs de skånske snaphaner nævnt ovenfor – laver bombesprængninger mod den danske stats bygninger i København, fordi de vil protestere over den manglende danske støtte til deres frihedskamp?

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2020 @ 08:08

 7. Svenskere?

  Yep, og jeg er en indiansk regnmager.

  Man skal da stå på hovedet for at savle, hvis man tror på hvad MSM skriver.

  Kommentar by Elvadatter — 13. maj 2020 @ 08:22

 8. Dobbelt statsborgerskab ?
  Når man læser at personer med fremmedartede og sjove navne er svenske eller danske, så ved vi med 90 % sandsynlighed, at disse personer også er statsborgere i et eller flere andre lande.

  Det dobbelte statsborgerskab skaber uklarhed/forvirring – som måske er tilstræbt fra politikernes side.
  Ved dobbelt statsborgerskab burde begge lande altid nævnes, når statsborgerstatus beskrives – så bliver budskabet klart.

  Forbyd derfor dobbelt- og multistatsborgerskaber.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 13. maj 2020 @ 10:36

 9. Jeg kommer ikke til at savne lystløgneren Morten Bødskovl, hvis “svenskerne” en dag får ram på ham…

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2020 @ 13:31

 10. Iflg. velunderrettede svenske kilder hedder den anden tiltalte Zacharias Hamzi (23) – han er oprindeligt fra Libanon med palæstinensiske rødder. Han er kendt af det svenske politiet i forvejen i forbindelse med sager om grov vold og røveri mv.
  Han har ghm. endda været opstillet som kandidat for Vänsterpartiet (!) i en sydsvensk kommune for få år siden i forbindelse med et kommunalvalg ( men fik vistnok kun 3 stemmer 🤣).

  Nurettin Suyleyman (22) er tyrker fra Bulgarien – fra et tyrkisk mindretal, som påstår at være forfulgt, og som de dybt naive, uvidende og uansvarlige svenske politikere derfor valgte at tage imod som flygtninge i 90erne og starten af 0’erne ( det var en større sag dengang, naturligvis med masser af holdningsmassage og snøfte-indslag på SVT ). Han kom til Sverige som syvårig – i forbindelse med familiesammenføring?

  Folk fra disse tilbagestående og islamiserede kulturer har unægteligt en meget alternativ måde at vise deres taknemmelighed og respekt over for deres værtsland på – og nu ghm. endda også deres nye “fædreland”!

  Der er vist ikke mere svensker i de to, end der er russere i russisk salat 🙄

  Kommentar by Bjovulf — 13. maj 2020 @ 13:58

 11. Typiske svenskere

  Kommentar by kenneth — 13. maj 2020 @ 14:12

 12. Test

  Kommentar by Bjovulf — 13. maj 2020 @ 14:25

 13. Iflg. velunderrettede svenske kilder hedder den anden tiltalte i sagen om bomben imod Skattestyrelsen i København ZH (23) – han er oprindeligt fra Libanon med palæstinensiske rødder. Han er kendt af det svenske politiet i forvejen i forbindelse med sager om grov vold og røveri mv.
  Han har ghm. endda været opstillet som kandidat for Vänsterpartiet (!) i en sydsvensk kommune for få år siden i forbindelse med et kommunalvalg ( men fik vistnok kun 3 stemmer 🤣).

  Nurettin Suyleyman (22) er tyrker fra Bulgarien – fra et tyrkisk mindretal, som påstår at være forfulgt, og som de dybt naive, uvidende og uansvarlige svenske politikere derfor valgte at tage imod som flygtninge i 90erne og starten af 0’erne ( det var en større sag dengang, naturligvis med masser af holdningsmassage og snøfte-indslag på SVT ). Han kom til Sverige som syvårig – formentlig i forbindelse med familiesammenføring?

  Folk fra disse tilbagestående islamiserede kulturer har unægteligt en meget alternativ måde at vise deres taknemmelighed og respekt over for deres værtsland på – og nu ghm. endda også deres nye “fædreland”!

  Men der er sgu ikke mere svensker i de to, end der er russere i russisk salat 🙄

  Kommentar by Bjovulf — 13. maj 2020 @ 14:28

 14. Det er mænd uden ære..komme her og nasse

  Har Islam intet æresbegreb

  Kommentar by H. Nielsen — 13. maj 2020 @ 17:50

 15. Svenskere med anden etnisk bggrund end svensk…muligvis en Hen…vi skal jo ikke kønsdiskriminere,…..også selvom han muligvis ikke kan svensk…undskyld hennen…..det er også diskriminerende at man får at vide, hvilken anden nationalitet hennen nu havde, når vi jo alle ved at alle er svenskere….-og andet politisk korrekt sludder. Alle ved jo at almindelige svenskere sagtens kunne finde på at tage til Danmark for at bombesprænge skattestyrelsen…fordi vi er racister…velsagtens….og det har intet med Islam at gøre…Jeg gentager…det har intet med Islam at gøre…Helan gå :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2020 @ 18:09

 16. Forbandede, kriminelle, indavlede, møgbeskidte perkersvin, der kun kan dræbe, kvæste og ødelægge; af med knoppen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 09:48

 17. ‘Svenskere tiltalt for bombesprængning’. De to muslimske unge svenskere er gangstere, som er bestilt og betalt for at hævne sig mod told-og skat, der har lukket hans forretning pga omfattende moms-og skattesvindel. Det behøver man ikke at være Sherlock Holmes for at regne ud!:-) Der har været flere af den slags hævn mod told-og skat og ikke kun fra vrede muslimer. Told-og skat er upopulært hos mange forretningsfolk (f.eks Kasi-Jesper?) også direkte forhadt i mere lyssky forretningsmiljøer.

  Eks. “Mænd får årelange straffe for at overfalde kvinde fra Skat
  Manden bestilte overfaldet for at skræmme Skat-medarbejderen og få hende til at lempe på skatten i hans selskaber.
  Mænd fik 50.000 kroner for at slå og sparke en ansat i Skat. Landsretten har nedsat deres straf i ankesag.
  Vestre Landsret har fredag afgjort, at den 48-årige Adam Mirsepasi skal straffes med fængsel i tre år og seks måneder for overfaldet.
  Samtidig straffes den 29-årige Deniz Mehmed Syuleyman med fængsel i to år og seks måneder.
  (Klip fra Fyens Stiftstidende 06 jul. 2018)

  Kommentar by A-mad — 16. maj 2020 @ 09:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper