13. maj 2020

Inger Støjberg om videoerne fra Gellerup: Man skulle tro at vi ‘befandt os i Islamabad eller Mogadishu’

Konservative Ali Animali påpeger i Berlingske, at fællesbøn og kortegekørsel i Gellerup ikke er en ‘islamisk magtdemonstration’, men at Islam blot bruges som ‘identitetsmarkør’. For de fleste danskere går det ud på et, og det er noget nær irrelevant i forhold til den overordnede konklusion. Om de pisser på Danmark på grund af Islam eller for Islam, kan kun have antropologisk interesse.

Interview med Inger Støjberg i Lokalavisen, hvor journalist Danni Paulsen går usædvanlig hårdt til den tidligere integrationsminister – Støjberg om bønnekald i Gellerup: ‘Man skulle tro, man var i Islamabad eller Mogadishu’.

“‘Når man ser videoerne fra Gellerup, skulle man tro, at vi befandt os i Islamabad eller Mogadishu, men det er jo altså i Aarhus, og det er så udansk, som noget kan være. … Noget tyder på, at det ikke er politiet, der bestemmer ude i Gellerup længere…”

Hvad får dig til at sige, at politiet ikke bestemmer? De har jo sigtet en person og forventer at sigte flere.

‘Jo, men når der bliver kørt rundt på den måde, hvor man hænger ud af bilerne eller op gennem soltaget, spiller arabisk musik og kører hasarderet, så må man sige… var det sket i Skive eller Herning, og var det helt almindelige danskere, der havde gjort det, så havde det nok set noget anderledes ud. Det er jo en mellemøstlig kultur, der er kommet til Aarhus, og det duer simpelthen ikke.’

Man har da før set den slags, hvis eksempelvis det tyrkiske landshold har vundet en stor fodboldkamp.

“Det kan da godt være, når Tyrkiet har vundet, men nu er man altså i Danmark, og så er det danske regler og normer, der gælder. Men man må også bare sige, at Gellerup er jo ikke Danmark. Det er blevet et lille stykke Mellemøsten, som stille og roligt er gledet ud af danmarkskortet.‘”

(Gellerup, 9. maj 2020)

“Hvorfor er det så stort et problem med bønnekald? … Hvorfor hører vi dig ikke gå til angreb på Generation Identitær? … Hvem går de her bønnekald ud over? Hvem er ofre? … Men kender du nogen i Gellerup, som har følt sig som ofre på grund af det her? (Danni Paulsen, Lokalavisen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110073/trackback

47 Comments »

 1. Støjberg repræsenterer altså et parti, der – af hensyn til Det Europæiske Projekt – har nægtet at indføre løsninger på dette meget hurtigtvoksende og ekstremt dynamiske problem. Så jeg kan ikke rigtigt holde hykleriet ud. Det her bliver værre. Og det gør det med Støjbergs stemmeafgivelse. Mig kan hun ikke stikke blår i øjnene med sine fagre ord. “Søren Pind som statsminister”? Ikke den igen, tak.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. maj 2020 @ 01:17

 2. En såkaldt journalist som kender sin “lille røde” angrebsbog. Hvorfor er det et problem, at danske regler og normer ikke respekteres og overholdes?

  Selv en idiot (pun intended) kender svaret.

  Kommentar by Iznogut — 13. maj 2020 @ 01:33

 3. Inger støjberg skulle have været forkvinde for Venstre i stedet for den vatpik til Jakop Bellemann

  Vigtig lige nu
  ht
  tps:
  //youtu.be/
  4DbLlhLsYE4
  Danmark SKAL ud af EU!

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 01:35

 4. “Inger Støjberg om videoerne fra Gellerup: Man skulle tro at vi ‘befandt os i Islamabad eller Mogadishu’”

  Hallooo….Wakey-wakey Støjsender, det har været virkeligheden for os almindelige danskere i årtier.
  Og det værste er at det er Venstre og de konservative bøsser samt resten af det kriminelle lort på christiansborg, der har lavet vores land Danmark om til en syg muslimsk kloak som ‘Islamabad eller Mogadishu’.

  Kommentar by Piphans — 13. maj 2020 @ 01:38

 5. 3. Charles
  Sæt dem i forlængelse så linket Begynder med
  h og ender med 4

  Så virker det.
  Linket kunne ikke godtages på lortet her, derfor er det sat i serie.
  Irriterende.

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 01:38

 6. Afsløring: Østjyllands Politi var til stede under vanvidskørsel i ghetto, men gjorde intet

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/12/afsloering-oestjyllands-politi-var-til-stede-under-vanvidskoersel-i-ghetto-men-gjorde-intet/

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 01:41

 7. @6 Charles
  Jamen de tør ganske enkelt ikke. Jeg kender utallige eksempler på at strissere er stukket af så snart de bare høre at det er ‘perler’ det omhandler.

  Kommentar by Piphans — 13. maj 2020 @ 01:55

 8. JA, VENSTRE, de Radikale og alle de øvrige partier (minus NB og SK) har de sidste 40 år arbejdet ihærdigt på at omdanne Danmark til en filial af Afrika og Mellemøsten. Nu er man ved at føre Kalergi- og Marrakech planerne ud i livet. Indstrømningen af kulturfremmede fortsætter, trods påstanden om at grænserne er lukket. Læs selv om de uhyggelige og mareridtagtige tilstande i Sverige. Danmark kan blive ligesom Sverige inden længe. Det vil hverken EU-tilhængerne Støjberg, Tullesen, Pape, Lars Lusk eller Mette F lykkes med at lave om på. Ja, når det kommer til stykket er Støjberg nice-girl vel bare Venstres reklameskilt/kølerfigur /handskedukke.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 02:15

 9. Både ali og journalistpraktikanten har vist overset at de gjorde det for at pisse territoriet af overfor generation identitær, altså ganske rigtigt en magtdemonstration: https://www.bt.dk/samfund/nu-svarer-muslimer-tilbage-faellesboen-var-et-modsvar-til-racister

  Personligt er jeg bedøvende ligeglad, det folk burde være rasende over er at støjberg og medierne først reagerer når de kan score lidt billige klik på deres artikler/facebook opslag for at krtisere noget så ligegyldigt som 30 muslimer samlet på en parkeringsplads fordi corona emnet er oppe i tiden, men ellers er bedøvende ligeglade med de hundredevis af røverier, overfald, knivstikkerier osv som gellerup-klanerne har begået i ugerne, månederne, og årene op til den “begivenhed”.

  “Glem alle røverier overfald voldtægter og drab og ryd forsiden, der står 30 unge muslimer som måske har hostet på hinanden i gellerup! Det vil give os omtale overalt!”

  Hvad er det for en måde at prioritere på af de mennesker vi betaler milliarder i lønninger for at beskytte os, og de medier vi forventer oplyser os?? Fuck de medieludere, både dem bag og foran linsen.

  Kommentar by Per — 13. maj 2020 @ 02:46

 10. Ali Alminali er fra Iran og er uddannet socialrådgiver og arbejder med integration og er konservativ folketingskandidat.

  Ali Alminali er en apologet som forsvarer og forklarer muhamedanismen men undlader behændigt at nævne hvem var det lige var som begyndte.

  Fredens moskes bønnekald provokation startede konflikten og animerede Generation Identitær til en banner-drop aktion som protest imod bønnekaldet.

  Hvis Fredens moske ikke støttet af den klamme sognepræst i Gellerup Kirke Niels Hviid havde valgt at bønnekalde på fodboldbanen så havde Generation Identitær ikke lavet en aktion i Gellerup og muselmændene havde ikke lavet diverse magtdemonstrationer for at generobre territoriet.

  Kommentar by Zenobia — 13. maj 2020 @ 02:50

 11. Jeg tror det er dig Charles, din ip der gør det:
  https://youtu.be/4DbLlhLsYE4

  Kommentar by Peter Buch — 13. maj 2020 @ 04:04

 12. Tragedien er invasionen fortsætter.
  Befolkningsudskiftningen fortsætter.
  Det er det resultat valget, valgresultatet medfører.
  Den lille opbremsning i invasion er et pusterum.
  Intet mere.
  Mens tragedier udspilles, dør der endnu relativt få i forhold til pestens hærgen gennem århundreder.
  Folk vil have rejser, turister, cafeer, storcentre og hvad ved jeg af moderne tilbud.
  De får beklageligvis et kvikt eller langsomt forekommende langt større folkemord med i pakken, med deres ensliggørelses menneske-rettigneder, asyl-tilbud og da ganske mange vil give indtryk af de er venlige har de tilmed en hævdet venlighed.
  Folkemorderne med glade miner.

  Vor Herre bevares.

  Kommentar by Peter Buch — 13. maj 2020 @ 04:20

 13. Jeg havde ikke bemærket at socialistpartiet Venstre allerede skød valgkampen i gang. Men det gjorde hun så den klamme perkerimporterende rødhårede landssviger. Giv JFK21 og Hard Line din vælgerærklæring,så vi kan få ryddet op i galeanstalten.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2020 @ 05:45

 14. Det er der jo intet nyt i. Skandalen er at -Generation Identitær- får en bøde for Deres optræden (som jeg finder sympatisk), imens-Bønnekald- og forsamlingsforbud ikke gælder Muhammedanere (Lolitibilen forulykkede, hvilket nok er et hint om Politiet ikke tør eller kan opretholde Lov og Orden disse steder, når det gælder Muhammedanere. Lidt ligesom dengang Poul Nyrup ikke ville mødes med Salman Rushdie- sikkert pga stuerenhed). Vi har sendt soldater ud (af landet) for at bekæmpe konsekvenserne af den religion, som De Radikale og Enhedslisten lefler for (og som også MSM lefler for). Støt SIAD og Generation Identitære. God onsdag. mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2020 @ 06:12

 15. Konservative Ali Animali, er det mon Søren ‘pappa’ Poulsens nye elsker?

  Han er jo vild med unge brune mænd.

  Kommentar by Polka — 13. maj 2020 @ 06:34

 16. Hvor naive er politikere? “Det er jo en mellemøstlig kultur, der er kommet til Aarhus”, siger Inger Støjberg. OK ja, var det ikke det, der var meningen?
  Hvis 200.000 danskere blev flyttet til Islamabad, ville man dér sige: “Det er jo en europæisk kultur, der er kommet til Islamabad”. Det behøver man ikke at være antropolog for at indse. Det skal man åbenbart blot være politiker for ikke at indse?

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2020 @ 07:38

 17. STøjberg er en kynisk bedrager, der ha5r lokket tusinder af nationale stemmer fra DF til globalistiske Venstre. Er man hoppet på hendes varmluftsretorik, er man født i går

  Kommentar by BB — 13. maj 2020 @ 08:07

 18. Ali spørges ; “Hvis at du nu tog din BMW, hvornår kan du så være hjemme i Mekka? “

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2020 @ 09:00

 19. Det er ikke forkert at kalde coronavirus for en usynlig fjende.

  Mærkelig nok har vi haft en meget synlig fjende i landet i mindst 40 år. Hver gang den fjende har dræbt en dansker, siger skiftende regeringer “det er helt uacceptabel”.

  Det tog kun Mette Frederiksen få timer at lukke Danmark, NU gik jagten ind på den usynlige fjende.

  Hvis den meget synlige fjende var fjernet med lige så hård hånd som man bekæmper corona, ville Danmark have haft råd til at modernisere samtlige folkeskoler, hospitaler, vejnettet, – ja hele landet ville nyde godt af flere tusind milliarder, som i tidens løb er smidt ud til ingenting. Vi tvinges til at betale til et statsmedie, hvis journalister jubler når de kan fortælle om analfabeter fra Langtbortistan der lærer at cykle – hjulpet af statsansatte “nødhjælpsarbejdere”

  Der er måske en anden usynlig fjende iblandt os. En sygdom der går i hjernen, hvor symptomerne er faktaresistens.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 09:06

 20. Jacob Ellemann er jo bare en overgangsfigur, han ryger når fars lille mafia dør af alderdom. Fedtegøjseren og pundfjæset + lidt forvirrede krager lusker rundt i kanterne, og Søren Gade der kunne blive formand med opbakning, er sendt i exil- der har han dog endeligt set at EU er en tom udbytterskal, styret af våbenindustri, big money, big data og big medicine og bürokratlakajparasitterne..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2020 @ 09:10

 21. Den Århusianske model.

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2020 @ 09:11

 22. Antropologen, Carl Salzman siger, at det er normalt i f.eks Israel blandt arabere, at folk fra en klan kører magtdemonstrende ind i en anden klans område når f.eks en fra klanen har fået en nyt flot bil. De laver et optog med flere biler, der dytter og laver gennem den anden klans område. Det samme her. Islam skaber en følelse af storklan som skal viser sig overfor et fremmede samfund.

  Kommentar by CCC — 13. maj 2020 @ 09:14

 23. Inger Støjberg er ligegyldig. Hun tuder idag, har glemt det i morgen. Hun står næsten i spidsen for et parti, som fortsat støtter den negative udvikling. Hun arbejder dermed aktivt for Danmarks undergang. Kun et partiskifte, ville kunne bevare hendes troværdighed.

  Kommentar by Helle — 13. maj 2020 @ 09:20

 24. Hvordan har I nogensinde tænkt jer, at vi slipper af med muslimbyrden, når vi kun er 10 procent hardlinere og måske 10 procent mere, der er islamkritikere men ikke rabiate?!??
  Dvs. vi i Kongeriget Danmark har 80 ud af 100, der er tilfredse med tingenes tilstand og ikke med våbenmagt vil tvangsdeportere muhamedanerne ned til sandørkenen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. maj 2020 @ 10:06

 25. Danmark SKAL ud af EU!

  Kommentar by Charles — 13. maj 2020 @ 01:35
  Hvordan har du så helt lavpraktisk forestillet dig, at det skulle ske?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. maj 2020 @ 10:10

 26. Bliver umulius aldrig træt af at spørge hvorfor dit, hvorfor dat ?

  Hvad er umulius´s løsning til at slippe af med muslimbyrden?
  når umulius hånende spørger Charles hvordan vi slipper ud af EU

  Hvorfor spørger umulius hele tiden : “er det muslimer?” efterfulgt af klippe-klistre tekst fra en unavngiven kilde
  find selv ud af det for fanden, Kloge Åge

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 10:19

 27. find selv ud af det for fanden, Kloge Åge

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 10:19

  Og dermed har du lige præcist understreget min pointe. Dansken er ligeglad, bare der er Matador Mix og Vild med Svans på TV 2, så går det mok altsammen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. maj 2020 @ 10:25

 28. BB — 13. maj 2020 @ 08:07: Helt enig, Støjberg har reelt skadet kampen mod indvandringen mere end de fleste venstrefløjspolitikere ved sit veludførte kontinuerlige vælgerbedrageri.

  Kommentar by Odo — 13. maj 2020 @ 10:30

 29. DET ER både perverst og sindssygt hvad der foregår i vores samfund, vel især fordi kvaliteten af vores politikere og journalister nok er den laveste nogensinde, pga. et valgsystem og demokrati der fungerer dårligt, og et skole- og undervisningssystem der er kørt af sporet. Det er også meget uheldigt at journalistuddannelsen er blevet centraliseret og ensrettet.

  I en bog (D-Dag) af historikeren Antony Beevor der har skrevet en række oplysende bøger om 2. verdenskrig, er der et par linjer der siger noget om de røde: “Men kommunisterne, der arbejdede i kulisserne, var de dygtigste infiltratorer af dem alle og brugte deres klassiske taktikker til “indtrængen”. Der blev brugt mange kneb for at sætte deres repræsentanter, ofte i en forklædt rolle, i forbindelse med de vigtigste komiteer i modstandsbevægelsen. Derefter overtog de komiteerne indefra, mens de udadtil gav et skin af politisk enighed.

  Da kommunismen var blevet berygtet, efter afsløringerne ca. 15-20 år efter krigen af hvad der var foregået i Sovjetunionen, i Kina og andre lande, blev den omdøbt til humanismen, og som “humanister” (eller som falske “borgerlige”) har de røde sosser jo haft vældig succés med at overbevise vælgerne om at “humanismen” var vejen frem til lykke, fremgang og endnu mere velfærd.

  Desværre holder de fine “humanistiske” teorier ikke i praksis, hvad Sverige er blevet skræk-eksemplet på. Læs på nettet om de utrolige kriminelle rædsler og massedødsfald der nu udspilles i det før så civiliserede land.

  Tilhængerne af globalisme, multi-kulti, masseindvandring, MR, EU, FN og DR har nogle utopiske tankesæt, som er opskriften på at udskifte alt med kultur, velstand, velfærd, fred, frihed og tryghed med det modsatte. Det siger sig selv at hvis man går videre med disse urealistiske tankesæt, ender det i kaos, terror og katastrofe. Så får hele Vesteuropa samme tilstande som i Sverige.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 10:32

 30. Vi ligger som vi selv har redt! Eller rettere stemt!
  Vi har importeret en mindre hær af mellemøstlige muslimer og så bliver vi overrasket og chokeret når de opfører sig som mellemøstlige muslimer.
  De kommer aldrig til at integrerer sig og slet ikke assimilerer sig! Muslimerne vil bekæmpe integration med næb og kløer! Og politikerne ved det, men de har ikke lysten og modet til at høre hvad der må gøres!

  Ser man på bilparken, så er det overraskende hvor langt man kan komme for en dansk kontanthjælp. Det viser bare hvor bundløse naive danske myndigheder er!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2020 @ 10:33

 31. Du havde chancen for at gøre en forskel da du var minister Inger… hvorfor forspildte du den?

  Det er for billigt at “rase” på sociale medier i din position

  Kommentar by redneck — 13. maj 2020 @ 10:58

 32. # k.m. kl. 9.06 peger på noget vigtigt og væsentligt. Nemlig det faktum at Christiansborg meget længe har IGNORERET at “berigerne” i meget stort omfang begår kriminalitet overfor danskerne, i form af overfald, røverier, svindel, voldtægter, vanvidskørsel, stenkast, påsatte brande, vold og mord. De gamle partier har også været ligeglade med at det har været “nødvendigt” at forringe og nedspare alt med velfærd og sundhed, for at få råd til at forsørge og servicerere de hundredtusindvis af “berigere”.

  Eksempler på den anstrengte og svindende økonomi der er tilovers til danskerne, er den voldsomt forringede sociale velfærd til arbejdsløse danskere, voldsofre, invalide og folkepensionister, den grove diskrimination af danskere mht. borgerrettigheder vedr. boliger, jobtilskud, rejsepenge, pensioner, særlige ydelser og meget mere.
  Også sundhedsvæsnets deroute er en følge af indvandringsbyrden.

  “Berigere” kan få enorme beløb til at holde ferie for. I de lande de er “flygtet” fra! Og de kan få en million kr. eller mere pr. familie til en “frisk start”. Levakovic familien har iflg. EB modtaget over 300 millioner kr. En mand med tre koner og 10-12 børn kan få en million kr. om året i husholdningspenge.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 11:01

 33. røde svins lille hjælper er en troll, der sætter små dannebrogsflag efter sine kommentarer

  det samme som at sætte en glad smiley efter sætningen :jeg hader jer

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 11:02

 34. Enig CCC 09:14. “De laver et optog med flere biler, der dytter og laver (larm og råber allahu akbar) gennem den anden klans område.”

  Det samme ‘fænomen’ses i det multireligiøse Beirut i Libanon. Det er vigtigt for muslimerne og tilhængere af andre religioner, hele tiden at markere det område, der er deres og skræmme andre fra at bevæge sig ind i det. Hvis de ikke skræmmer andre fra at bevæge sig ind i deres område, bliver det opfattet som svaghed, der gør at andre kan få opfattelse af, at de kan erobre det.

  Derfor laver de optog med biler og dytter for at hævde deres territoriale ret. Og de kører med deres biler og dytter gennem de andre ‘klaners’ område, for at teste om de er så svage, at de kan erobre deres område.

  Sådan er multireligøse/multikulturelle samfund, især hvor der er muslimer.

  Det er en slags konstant lavintensiv borgerkrig. Fjendtligheder, der nogengange blusser op til egentlig borgerkrig, som den har gjort flere gange i det multireligiøse/multikulturelle Libanon, som oprindeligt i forrige århundrede havde 2/3 kristne indbyggere.

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2020 @ 11:13

 35. Det er ubegribeligt, at det lykkedes de statsstøttede danske medier at rette al fokus på en bønnesamling i Århus, hvor 30 muslimer demonstrerede ulovligt.
  Når man i tiden op til har oplevet det ene banderelaterede drab efter det andet, en mængde knivstikkerier, voldelige opgør og voldtægter m.m. i de muslimske miljøer rundt om i ghettoerne i Danmark.
  Så hidser denne uduelige og katastrofalt ringe presse denne demonstration op og hidkalder “linseluderne”, som så står og virker forargelig over det som er sket. Hvad helvede foregår der, er der ingen voksne fornuftige tilstede ? I ugerne op til har de rundt i ghettoerne foretaget det ene drab efter det andet og det bliver bare til en lille notits i de landsdækkende aviser. Ingen ansvarlige politikere stiller sig foran linserne og ingen af dem tager ansvar for dette galskab. Ingen tør og ingen vil taget ansvart for, at vi får fjernet årsagens til dette drabs- og voldshelvede i Danmark.
  Politiet har for længe siden givet op. Det var ikke en tilfældighed, at Politiet var længe om at rykke ud til denne demonstration i Gellerup. Det var stratetisk forebyggende, for ikke at hidse en stemning op, at de udeblev. Dette gør Politiet tit og ofte i Ghettoerne og det bliver blot værre og værre i fremtiden.

  Kommentar by Erik Skifter — 13. maj 2020 @ 11:13

 36. Politiet kommer slet ikke ude i Gellerup Parken normalt, hvis de på nogen måde kan undgå det. Et indbrud er i hvert fald ikke nok til at få dem til at troppe op, hvilket jeg selv oplevede to gange i træk, helt tilbage i midt-90’erne. Allerede dengang var deres angivelige voldsmonopol en illusion i det pågældende område.

  Kommentar by Kimski — 13. maj 2020 @ 11:55

 37. Jeg ville så gerne stemme på Inger Støjberg (mon ikke hun er træt af sine initialer og hvem de kan forveksles med – IS). Men så længe hun er i Venstre kan jeg ikke være sikker på, at hun tør stå fast, hvis hun bliver tvunget til at vælge mellem sine synspunkter eller følge partiet.

  Kommentar by Realist — 13. maj 2020 @ 12:14

 38. Jeg vil da ikke afvise at Inger Støjberg spiller et falsk spil, men jeg er nu mest tilbøjelig til at tro at hun faktisk mener det hun siger. Inger Støjberg repræsenterer formodentlig et stort antal venstrevælgere, men har ikke mange støtter blandt de aktive Venstremedlemmer, dem der besætter bestyrelsesposterne i vælgerforeningerne, opstilles til folketinget og evt. vælges ind.
  Venstre er for længst blevet et parti der værdipolitisk totalt domineres af politisk korrekthed.
  Inger Støjberg har derfor ingen indflydelse i Venstres folketingsgruppe, men tåles kun fordi hun repræsenterer et stort antal vælgere som Venstre gerne vil have på valgdagen og ellers er ligeglade med resten af tiden.

  Kommentar by bjarne binee — 13. maj 2020 @ 12:23

 39. DEN rødhårede Støjsender er så falsk og løgnagtig.
  Som resten af de, i virkeligheden, radiGale medlemmer af V.
  Det drejer sig kun om at bevare taburetten!
  Ingen visioner/planer om at bevare danskerne & Danmark.

  Støjsenderen havde muligheden som minister, men alt var tom snak og klappe-klappe kagemand.
  Nu spiller hun så fornærmet! Go´daw DO! over i Hadsund.

  Et eller andet sted har vi de Kolbøtter vi fortjener og det bliver vores undergang!

  V & DF er “dead man walking” Ved næste valg bliver de totalt 7 medlemmer på Hoppeborgen!

  Støt GI! SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. maj 2020 @ 12:53

 40. Når Jacob Elleman om kort tid har kørt Venstre ned omkring spærregrænsen, så kommer Søren Pind sgu nok tilbage igen, som den store “frelser”…

  Kommentar by Revisoren — 13. maj 2020 @ 13:28

 41. Inger Støjberg viste sit sande jeg, da hun ikke forhindrede Lars Løkke Landsforræder i at underskrive Marrakesh-aftalen. Nok ville hun ikke selv underskrive, men hun blev i partiet.
  Og hvordan er det lige hun stemmer, når NB stiller forslag? Havde hun ment noget med det hun bjæffer op om, ville hun have på-beråbt sig pligten til, at stemme efter egen overbevisning.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. maj 2020 @ 14:05

 42. Kommentar by k.m. — 13. maj 2020 @ 11:02

  Hvor er du altzzzå zååå nedladende og perfid at høre på, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. maj 2020 @ 16:28

 43. Luk militæret og politiet. Hvad skal vi bruge dem til når fjender siver ind i landet¡!!!!!!!!! Det har kraft edme intet med politi og militær eller en stat at gøre.

  En stat beskytter sine borgere – en stat må IKKE forråde sit folk

  Kommentar by H. Nielsen — 13. maj 2020 @ 17:54

 44. FLERE TUSINDE MILLIARDER kroner er i tidens løb smidt ud til ingenting, skriver k.m. kl. 9.06. Og det er rigtigt. Pengene blev ihvertfald ikke brugt på danskerne, men på arabere, afrikanere og de radikales krigsførelse i fjerne lande. (Danmark har R aldrig villet forsvare. Trods deres krigsliderlighed når krudt kan fyres af i barbariske egne med primitive klaner og stammer)

  Vi danskere er blevet udnyttet, udplyndret, snydt og narret siden 1968-70. Tyranniseret og terroriseret bliver vi også af de kriminelle bander, klaner, vaneforbrydere og islamister som Chrborg har haft pissetravlt med at importere siden 1983.

  Hundredtusinder af danskere har lidt under tragiske tab og ulykker pga. de gamle partiers folkefjendske og familiefjendske bolsjevik-politik. Men flertallet af vælgerne tror på at co2 er en større trussel mod den enkeltes liv og sikkerhed end indvandring, islamisme og corona-pesten tilsammen. Det har MSM bildt dem ind.

  Kommentar by Bent A — 13. maj 2020 @ 18:11

 45. Det nytter ikke en brik, at folk som Inger eller Knuth i K bjæffer lidt af og til i forargelse, som om disse ‘engangstilfælde’ kommer som en overraskelse for dem. De er udmærket klart over hvor slemt det står til, at integrationen sejler pga. antallet, hvoraf langt de fleste ikke kan eller vil være danske, den politiske forargelse er dybt til grin og skammelig. Hvorfor gør disse politikere ikke det rigtige, de er jo hver gang imod de nødvendige tiltag der kunne forbedre situationen. De tør ikke, men spille forargede er de gode til, hver evig eneste gang. Selv som næstformand er hun jo lukket fast, hun gør intet og kan ikke, for så kommer den moralske pegefinger straks frem hos det landsforræderiske segment i partiet. Der kommer en tid og et punkt, hvor alle mennesker må gøre op med sig selv hvad de vil stå model til, det gælder også Inger der indtil nu kun har talt i store bogstaver men mangler at handle politisk på sin overbevisning. Hvornår rammer samvittigheden også hende, erkendelsen at landet sidder i store problemer hvis der ikke reageres med hjemsendelser en masse. Venstre er fastlåste i traditioner og konventioner, hvis dette område virkelig er så betydningsfuldt for hende og står over alt andet (som det bør), hvor længe kan hun så foregøgle sig selv og befolkningen noget andet.

  Kommentar by LarsB — 13. maj 2020 @ 21:06

 46. Jeg giver ikke meget for Støjbergs forargelse. Hun var ansat af Lars Løkke til at lokke bekymrede vælgere over til Venstre fra DF, ved hjælp af sin retorik og sin symbolpolitik. Hvilket som bekendt lykkedes. Løkke regeringens politik var først og fremmest at stå sig godt med FN og EU. Ikke at stoppe invasionen, men at passivere vælgerne så de blev lullet til ro uden at blive for stærkt bevidste om islamiseringen.

  Hvis hun virkelig mente sin forargelse alvorligt, havde hun for længst skiftet parti.

  Kommentar by JC — 13. maj 2020 @ 22:47

 47. Kommentar by LarsB — 13. maj 2020 @ 21:06

  Har Inger som MF for Venstre troligt stemt for alle Lov om Indfødsrets Meddelese i alle sine år i Folketingssalen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. maj 2020 @ 20:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper