15. maj 2020

P1-vært: Vestrefløjen er intolerant, holdninger ‘antager en moraliserende, nærmest ‘religiøs’ karakter’

P1 er forlængst blevet et reservat for venstrefløjen, og P1-lyttere trives bedst i selskab med meningsfæller. Esben Kjærs opsang er lige på kornet, og de kritiske kommentarer der opremses i programmet anden time dokumenterer til fulde pointen. Der findes folk i det her land, der mener den moralske midte i dansk politik er et sted mellem Uffe Elbæk og Pernille Skipper, og de vil bekræftes – hver dag, hele tiden.

Esben Kjær fortæller, at udsendelsen med Pernille Skipper havde 220.000 lyttere, lidt over gennemsnittet, og det dobbelte i forhold til sidste uges udsendelse med Pernille Vermund. Bagklog kan høres her. Kun hørt fordi Fra Berlingske bragte historien – DR-vært gav venstreorienterede lyttere en skideballe for intolerance (kræver login).

“‘Pernille Vermund var ikke ekstrem at høre på. Og hendes parti er ikke mere ekstremt end for eksempel Enhedslisten, hvor 220.000 af jer lyttede med, da Pernille Skipper var gæst for nylig. Pernille Skipper fra Enhedslisten – partiet der for eksempel er imod kapitalisme, altså en fri markedsøkonomi. Den vil man gerne have erstattet med et socialistisk samfund. Det står der faktisk i partiets principprogram. Og det er en hel del mere ekstremt end noget, Nye Borgerlige står for,’ siger Esben Kjær og sendte en anklage mod de lyttere, der havde droppet programmet med Vermund:

… på venstrefløjen har folk svært ved at tolerere udsagn fra højrefløjen, der til gengæld er mere tolerant over forres synspunkter. Det underbygges også af talrige videnskabelige undersøgelser af fløjenes gensidige politiske tolerance , mener han.

‘Det, jeg siger, vil sikkert provokere nogle. Men det er altså sådan, det er. Og det er ikke kun min oplevelse. Alle os, der laver debatprogrammer, kender det. For eksempel får vi jævnligt at vide fra personer på venstrefløjen, at de ikke vil medvirke i studiet, hvis den og den fra højrefløjen også medvirker. Det omvendte er sjældent tilfældet. Det samme gælder klager fra lytterne – stadig flere skriver, at visse personer ikke bør have taletid. Og det er oftest borgerlige debattører, det går ud over,’ siger Esben Kjær.

… Han kan kun gisne om årsagen til den lavere tolerancetærskel på venstrefløjen for modpartens synspunkter, men han bemærker, at venstrefløjens meninger oftere antager en moraliserende, nærmest ‘religiøs’ karakter, hvilket måske kan føre til en opfattelse af, at ens meninger er de eneste gyldige.”

(Stine Bosse om Nye Borgerliges Henrik F.E. Andersen, Twitter, 11. maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110111/trackback

34 Comments »

 1. Danmark er fyldt op af så mange direkte landsforrædere, heraf et utal af de mest modbydelige kællinger man kan tænke sig!

  Hvis der kommer et opgør og revolte…kommer der til at flyde blod overalt, da opgøret hverken bliver retfærdigt eller demokratisk!

  Dette bevidste forræderi på alle planer mod Danmark og hele dets befolkning, vil ikke blive glemt og hævnen vil blive monumental!

  Hvad havde de troet? Hvad havde de forventet?

  Tryk avler modtryk!!

  De beder selv om det – især de her helt modbydelige kællinger, som man ser og hører alle steder…for satan hvor bliver man træt!!

  Kommentar by Black Watch — 15. maj 2020 @ 01:16

 2. Danish people lived through oppression and tough times. Organize yourself and push back. These commie scum that think they are smart just because they got their jobs on other than merits are way below normal intelligence, that is why they have to fuck for their jobs.

  If you are not into organizing, learn how to defend yourself, learn survival skills or anything else that can be useful in difficult times. Push back and be proud of your heritage, your language and culture, interact with people that share your values and stay away from any product or any service that sponsors the opposite side and the muslims. smarter to hire someone locally even if you can not pay full salary than to bring in some idiot from i.e. pakistan or france that is a thief, have low intelligence, that is a liar and will never be loyal to the one that brought him in and the people that sponsored him.

  Kommentar by Erwache — 15. maj 2020 @ 01:41

 3. I EN KRONIK eller artikel skriver Michael Jalving at feminisme er blevet til kommunisme. Og hvor har han ret.

  Det handler ikke om ligestilling og retfærdighed, men om magt til at undertrykke alle der ikke er enige i at kommunisme/fascisme er en god idé. Kan man få nok feminister/politik-kvinder ind i partierne, bureaukratierne og “systemet”, kan man lovgive efter feministernes smag, og få politiet, domstolene og fængslerne til at arrestere, dømme og fængsle enhver mand der er i opposition til feministerne.

  Efterhånden som det afsløres hvor rød, fjendtlig og ondskabsfuld feministisk magt er, kan enhver hæderlig og selvtænkende mand ikke
  undgå at komme i opposition til feministerne. For de er så utrolig kortsynede, smalsporede og vel nærmest vanvittige, at de har en negativ og fjendtlig indstilling til alt og alle omkring dem.

  De ser med nedladende foragt på mændene, familien, demokratiet, deres eget land, deres egen kultur. Ja, de går endda ind for totalitær fjernstyring, for opløsning og opsplitning af familier, for statsopdragelse af børnene, for folkeudskiftning og fædrelandets ophør og overdragelse til kulturfremmede.

  De præker om at de kæmper mod ulighed og diskrimination, mod racisme og snæversyn. Men i realiteten hetzer og diskriminerer de deres egen befolkning, gør dens borgere til en slags 3. klasses race i deres eget land.

  Deres politik undergraver civilisationen og økonomien, og fører samfundet mod barbari, fattigdom og mange andre ulykker.

  Hvis typer som Stine Bosse, Pernille Skipper, Marlene Wind, Sofie Carsten, Pernille Weiss, Uffe Elbæk og Morten Østergaard osv. evnede at tænke længere end til spidsen af næsetippen, ville de holde op med at være feminister og femte kolonne.

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 03:11

 4. Nej nej nej nej nej nej nej. Hurtigt videre! Carsten Jensen og Stine Bøsse er nok noget nær det foragteligste par i Kongeriget.

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2020 @ 04:44

 5. Stine Bosse er dum

  Kommentar by Heisahero — 15. maj 2020 @ 05:18

 6. Venstrefløjen og især kommunismen er en STOR religion. Der er kun en kommunisme og karl Marx er dens profet,…men om hvem der havde den rigtige efterfølgelse er lidt svært at tolke…var det Lenin og Stalin…eller var det Mao og Pol Pot (Kopi af Islam :-)). Først og fremmest er alt uretfærdigt, og det er kapitalisternes skyld eller borgerlige. De er de urene, imens den rene kommunisme vil redde og over hvor vi alle er -ligegyldige-. Kloge kloge kloge mennesker har fyldt universiteterne med den slags storslået religiøs viden, samt DR og Politiken. Carsten Jensen er en stor profet, fordi han har gennemskuet at alt hænger sammen i en stor pærevælling som alle andre der kan tænke ikke kan gennemskue…..men det er nok kapitalismens skyld alt sammen….ligegyldigt hvad. Wauw. Meget kan man sige men ham og DR er meget meget meget overraskende…tænkende….Og kan vi så komme videre? Støt Generation Identitære og SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. maj 2020 @ 06:12

 7. En før i tiden seriøs kanal der nu er blevet et aftryk af sin tid – nemlig et pludrende pædagoseminrarium ved morgenkaffen, 68 ernes børn, kort sagt. I morges var diverse infantile politikere interviewet om, hvem “de længtes efter at give en krammer.” For også politik er for årtier siden overgået til underholdningsbranchen.

  Kommentar by BB — 15. maj 2020 @ 06:56

 8. Kommentar by Black Watch — 15. maj 2020 @ 01:16.

  De har jo været der altid, fra hekseprocessernes anstiftere til de jublende første rækker neden for guillotionen til de mest rabiate og frygtede koncentrationslejrvagter under Anden Verdenskrig. Det er det der gør idéen om kvinders “historiske undertrykkelse” så latterlig, for har de ikke været helt fremme i forreste række, når der var den mindste chance for et emotionelt fix, så har de trukket i trådende i det skjulte, gennem de magtfulde mænd der stadig gør dem våde i trusserne.
  De har været “undertrykte” på ét eneste punkt, nemlig det fysiske, og gud ske tak og lov for det, for havde de også haft den fysiske magt, havde den menneskelige udviklingshistorie været en meget kort og uendeligt meget mere blodig historie.
  https://www.cbc.ca/news/technology/testosterone-leads-to-fairness-not-aggression-researchers-1.796578

  Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 07:32

 9. “Venstrefløj” er i virkeligheden ikke først og fremmest en politisk tænkning, men er dybest set en psykologisk væremåde. “Venstrefløj” er kold egoisme iklædt pæne ord som solidaritet, feminisme, “god tone”. Hatten af for Esben Kjær, der tør at råbe: “Jamen, han har jo ingen tøj på!”

  Kommentar by piusXII — 15. maj 2020 @ 07:42

 10. Islams succes ligger i børneopdragelsen.
  De flytter sig ikke en millimeter senere i livet, fordi den tidlige hjernevask er uhyggelig effektiv.

  Det samme med ideen om et kommunistisk paradis.
  Den røde hjernevask foregår i børneinstitutioner og hele vejen op gennem skolesystemet. Det er bl.a. derfor SF har brug for flere pædagoger. Rød blok anser børn som statens ejendom, ikke forældrenes.
  De største folkemordere er kommunister, og de første tegn på et moderne folkemord ses lige nu i Sverige.
  Jeg vil ikke linke til Snaphanen, men der findes en video, optaget på et svensk hospital, hvor en 55årig kvinde får lov at dø uden hjælp af personalet. De har travlt med redde indvandrere der er overrepræsenteret i coronastatistikken

  Til helvede med de røde svin

  Et enigt Folketing stod bag nedlukningen, men dengang sagde jeg til mig selv, bare vent – så snart chancen byder sig, er De Radikale tilbage i sporet med åbne grænser og en fanatisk klimapolitik.

  Vi er år efter Sverige, men fremtidsudsigten er den samme.
  Helle Thorning Schmidt stak af fra Danmark, som mange andre i eliten også gør inden lortet brænder sammen.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2020 @ 07:54

 11. “Alle os, der laver debatprogrammer, kender det. For eksempel får vi jævnligt at vide fra personer på venstrefløjen, at de ikke vil medvirke i studiet, hvis den og den fra højrefløjen også medvirker. Det omvendte er sjældent tilfældet. Det samme gælder klager fra lytterne – stadig flere skriver, at visse personer ikke bør have taletid. Og det er oftest borgerlige debattører, det går ud over,’ siger Esben Kjær.”

  Nemlig! Fordi personer fra venstrefløjen frygter at blive udstillet som de åndsformørkede, intetvidende tåber, som langt størstedelen er, når de bliver sagt imod og deres argumenter bliver pillet fra hinanden. Så er det bedre at holde sig væk og spille hellig.

  Den omvendte frygt har de fleste fra højrefløjen af naturlige grunde ikke.

  (Dette er en generalisering – der findes naturligvis tydelige eksempler på det modsatte på begge fløje)

  Kommentar by Realist — 15. maj 2020 @ 08:04

 12. Kommentar by Black Watch — 15. maj 2020 @ 01:16

  Hvordan havde du egentligt i virkeligheden og helt lavpraktisk forestillet dig, at et sådant folkeligt oprør og revolte skulle foregå i Kongeriget Danmark med tingenes nuværende tilstand med et dhimmipoliti og islamificeret forsvar for ikke at tale om massemedierne?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 08:10

 13. “Kongeriget Danmark” !

  Vi er mere et trolle-rige, end Kongerige.

  Trolle fisker altid efter at andre kommer med løsningsforslag. Trolle afslører aldrig selv, og kommer aldrig selv med ideer.

  Det er så nemt at starte et angreb med :”jamen, du sagde” hvor det så er offeret der sidder i fælden og må forklare sig.

  Ren venstrefløjs intimiderings teknik

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2020 @ 08:36

 14. En mere af slagsen: Stine Bosse giver mig også kvalme.

  Kommentar by IES — 15. maj 2020 @ 09:18

 15. “forbyd Islam i Danmark”

  Lad os sige 127 mandater i Folketinget vedtager at forbyde Islam fra i morgen.

  Kun de allermest naive tosser tror at muslimerne siger OK, så rejser vi tilbage hvor vi kom fra.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2020 @ 09:45

 16. Hvor er det dejligt, vi har så “kloge” personager som Carsten Jensen og Stine Bosse til at lede Danmarks befolkning i den rigtige retning. Hvordan skulle vi klare os uden. Når jeg ser dem, får jeg associationer til vortede skrubtudser (undskyld tudser) og Miss Piggy fra Muppet Show. Hvem der er hvad, må I selv vurdere.

  Kunne de dog bare holde deres kæft!

  Kommentar by NotaBene — 15. maj 2020 @ 10:02

 17. Hør ex-DR chef forlade studie da DF’er kommer ind: Tidsspilde

  “Jeg diskuterer ikke med medlemmer af Dansk Folkeparti”

  Har DR lavet politiserende drama – og bl.a modarbejdet Dansk Folkeparti? Det skulle P1-debat snakke om i dag – men hovedpersonen Ingolf Gabold forlod studiet da DFs kulturordfører kom i ind

  “Jeg er politisk. Og jeg har været politisk i udviklingen af den her dramatik”

  “‘1864’ var et slag mod Dansk Folkeparti”

  Typisk kommunist

  https://ekstrabladet.dk/nationen/hoer-ex-dr-chef-forlade-studie-da-dfer-kommer-ind-tidsspilde/5940045

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. maj 2020 @ 10:44

 18. Det er cirka 10 år siden, at Stine Bosse var “…en af landets førende erhvervskvinder…”.

  Hun er dog stadig forhenværende.

  Kommentar by Bastardo — 15. maj 2020 @ 11:50

 19. Hvorfor er venstrefløjen blevet så konform og intolerant?

  Holdningsmæssig polarisering synes at hærge mange dele af Vesten. Men flere og flere undersøgelser antyder, at det mest er på venstrefløjen, man ikke gider have naboer, venner eller familie, der mener noget andet end en selv.

  KOMMENTAR af Peter Kurrild-Klitgaard 4. maj 2020 (Berlingske)

  Balladen i det trættekære Danske Akademi kan ikke gøres op som et snævert ideologisk slagsmål mellem højre og venstre – men alligevel har den illustreret, hvad der i de senere år ofte er blevet observeret, når der går identitetspolitik og politisk korrekthed i menneskers samvær: At nutidens venstreorienterede helst kun vil diskutere med nogen, der mener det samme som dem selv. Måske ikke engang være i stue med folk, der mener noget andet.
  I gamle dage var det anderledes – eller skulle i hvert fald have været. De borgerlige blev af venstrefløjen latterliggjort og udskældt for at være konforme og optagede af pænhed og tone. Mange blomsterbørn prædikede i stedet »lev og lad leve«, mens andre ville chokere og flytte grænser. Men for mange 68ere gik det hurtigt over, og har man oplevet 1970ernes universiteter eller kommunistiske kollektiver på tæt hold, vil det for mange – også ikke-borgerlige – have stået klart, at det var så som så med tolerance og dialog. Særligt i de studentermarxistiske kredse blev det med tiden klart, at »kritik« kun strakte sig til at nedbryde borgerlige normer, Gud, konge og fædreland. Åbensindet dialog var der ikke meget af, og selvkritik endnu mindre.
  De seneste år har en lang række undersøgelser hævet sig over det anekdotiske og antydet et mere generelt mønster. Overalt i det politiske spektrum ønsker mange primært at omgås ligesindede, men på lange stræk er det mest udpræget på venstrefløjen.
  I 2019 kunne tre af mine forskerkolleger fra statskundskab præsentere en undersøgelse af godt 2.000 danskere, der viste, at hver fjerde føler ubehag ved at have en nabo med helt anden politisk observans end dem selv – og at tendensen er stærkest blandt venstreorienterede. Blandt vælgere, der stemmer på de Radikale, Socialistisk Folkeparti, Alternativet og Enhedslisten, vil gennemsnitligt 45 pct. ikke bryde sig om at have en nabo, der stemmer Dansk Folkeparti. Blandt DF-vælgere vil en tredjedel ikke bryde sig om at bo ved siden af en Enhedslisten-vælger, mens det kun gælder cirka 20 pct. fra resten af det borgerlige Danmark.
  Sådanne tendenser har man i en del år set mest markant i USA. Det respekterede Pew Research Center offentliggjorde i 2017 en meningsmåling, der viste, at 35 pct. af Demokratiske vælgere ville have problemer med at vedblive med at være venner med en, der havde stemt på Trump. Omvendt ville kun 13 pct. af Republikanerne have det svært med venner, der havde stemt på Hillary Clinton. I år fandt Pew, at 71 pct. af Demokrater ikke ville kunne have en kæreste, der stemte på Trump, og 43 pct. ville ikke overveje at have en Republikaner som kæreste. For Republikanerne ville 47 pct. ikke ønske en Clinton-vælger som kæreste, mens 24 pct. ikke ville date en Demokrat.
  Det handler ikke kun om Trump. Allerede i 2012 kunne Pew præsentere en anden undersøgelse, hvori godt 16 pct. af selverklærede venstreorienterede på sociale medier havde »unfriended« eller blokeret personer grundet politisk uenighed. Blandt selverklærede højreorienterede var andelen det halve (otte pct.). Da undersøgelsen blev gentaget to år senere, gav den grundlæggende samme resultat. En 2016-undersøgelse fra Public Religion Research Institute fandt samme overordnede mønster, når man i stedet for ideologi stillede Demokrater (24 pct.) og Republikanere (ni pct.) op som alternativer.
  Fænomenet kendes også fra Storbritannien, hvor en undersøgelse fra YouGov i 2014 viste, at 40-45 pct. af vælgerne fra Liberal Demokraterne og Labour ville have det svært med venner, der stemte på det nationalistiske UKIP. For de sidstnævntes vedkommende var det kun fem-ti pct., der ikke ville kunne være venner med en, der havde stemt på et af de to andre partier. En 2016-undersøgelse fra britiske Demos fandt, at Konservative vælgere var (moderat) mere tilbøjelige til at retweete folk fra Labour eller det skotske nationalistparti end omvendt.
  Og både i USA og Storbritannien vil venstreorienterede langt mindre end højreorienterede acceptere en ideologisk fjende i familien. Et samtidigt studie i begge lande foretaget af YouGov i 2016 viste, at godt 28 pct. af britiske Labour-vælgere ikke ønskede, at deres barn giftede sig med en Konservativ, mens det for sidstnævnte var 19 pct. I USA ville 23 pct. af Demokraterne ikke ønske sig en Republikaner i familien, mens kun 16 pct. af Republikanerne ville være ked af en Demokrat.
  Dokumentationen er omfattende, men hvorfor dette tilsyneladende mønster? Måske fordi venstreorienterede det sidste halve århundrede er gået fra at være opposition til selv at være det nye »borgerskab«. Eller måske fordi venstreorienterede ofte argumenterer ud fra indignation og retfærdighedsopfattelse, mens borgerlige mere blegsotigt fokuserer på praktiske konsekvenser. Hvis det er sandt, virker det måske logisk, at førstnævnte har sværere ved folk, der mener noget andet, mens sidstnævnte er oftere er mere pragmatiske.

  Link: https://www.berlingske.dk/kommentatorer/hvorfor-er-venstrefloejen-blevet-saa-konform-og-intolerant

  Kommentar by mb — 15. maj 2020 @ 12:07

 20. Venstreorienterede er bange for kvalificeret modstand. De føler at de har en god sag, men føler også at de har svært ved at argumentere for den. Det er svært at argumentere for en dårlig sag.

  Kommentar by JC — 15. maj 2020 @ 12:29

 21. Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 07:32

  Helt enig!

  Mht. tidligere tiders “kvindebyrde”, så var de samlet set ikke et antal som det vi ser i dag. Alle vestlige lande og organisationer relateret hertil, er oversvømmet af kvindelige “værdier”, som samlet set betyder, at de helt og aldeles underminerer alle de nødvendige mandlige værdier, som forhindrer udvanding af alt i den menneskelige udvikling – især evnen til at forsvare og beskytte sig og sine, herunder f.eks. lande, befolkninger og også lokalsamfund. Kvindernes tanker og handlemåder har været Gefundenes Fressen for den såkaldte “kvindeelite” – alt er efterhånden smadret i de vestlige lande – vi er et let bytte for alle de ondsindede, reaktionære strømninger vi i disse år ser overalt…f.eks islam osv.

  Jeg mener at den mandlige dominans er hele fundamentet for, at vi har evnen til at forsvare os, holde sammen og udvikle os til gavn for alle…også kvinderne.

  Men selvfølgelig tager vi fejl og foranlediger katastrofer som f.eks. store krige…krige som kunne være undgået, hvis vage naive mænd i stedet havde trådt i karakter med rettidig omhu (Chamberlain, Hitler osv.).

  Stort set alt hvad denne verden består af, er udtænkt, italesat, realiseret og fremstillet af primært hvide mænd fra den vestligt orienterede verden!! Den æra er slut og den asiatiske og måske mandlige dominans, har taget over!

  Den vestlige verdens dominans og drive er sat tilbage pga. det kvindelige tankegods, hvor følelser, sociale kompetencer, naive godheds principper, socialisme osv. osv. sylter alt ind i en fernis, som ikke mere evner at dække eller skjule sumpen af fordærv og manglende nødvendige løsninger – hele dette forældede konventionelt baserede grundlag for den vestlige verden, er baseret på et overdrevent naivt følelses- og hulkepricip. Alle der ikke følger med, er altid ofre og skal til evig tid holdes der og tilgodeses med astronomiske økonomi- og hjælpeforanstaltninger…

  Hele tiden med grundlag i den overdrevne naive kvindelige m/k græde- hulke og følelsesbaserede mangel på reelle løsninger. Såkaldte humanitære løsninger som har vist sig ikke at tilgodese ret mange ud over de selv samme aktører i det spil, som har og stadig spinder guld på det system af inkompetence, fingeret lighed og socialisme med grådighed og skyhøj korruption på alle planer til følge.

  Man kan fra den vestlige verdens side ikke redde hele verden til alle tider, hvis ikke dem der kan eller vil redde sig selv – men kun hele tiden holde sig i en status hvor hjælpen flyder konstant…i de forkerte lommer!

  Den kvindelige dominans i dag (hovedparten af mænd er i den grad blevet feminiseret), sikrer, at det vil fortsætte og øges…for så føler de sig åh så gode og retfærdige – man kan ikke åbne et program i medierne, uden at alle disse farisæere m/k jubler og soler sig i deres egen godhed – både dem foran og bag mikrofonen.

  Sååeee…man må have dem mandlige dominans op på den høje hest igen…ellers…!!

  Kommentar by Black Watch — 15. maj 2020 @ 12:55

 22. Foruden venstrefløjens konformitet og intolerance har de heller aldrig forstået, hvor pengene til velfærdsamfundet egentlig kommer fra.

  Coronakrisen, hvor der blev lukket ned for den private sektors aktiviteter og indtjening, burde have fået dem på bedre tanker. Men nej, deres tro på pengetræet er intakt.

  Under Nicolai Wammen som borgmester eksploderede Aarhus Kommunes gæld. Og nu under Nicolai Wammen som finansminister eksploderer staten gæld. Har man bare spenderbukserne på, er vejen åben til en stor karriere i politik, der som bekendt domineres af venstrefløjen.

  Kommentar by traveler — 15. maj 2020 @ 13:08

 23. Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 08:10

  Det forestiller jeg mig heller ikke (det har jeg gennem tiderne ofte plæderet for her på UP)!

  Der kommer ikke noget opgør/revolte her i landet…det vil kun kunne ske fra omverdenen og noget som breder sig…hvis det ikke bliver kvalt i fødslen, så vil det muligvis blive ukontrollabelt og ende rigtigt grimt.

  Vi har et meget åbent men også kontrolleret samfund i Danmark…så lavpraktisk og i virkeligheden vil det blive kvalt i de ting du nævner…i dag!

  Men fremtiden er svær at spå om…omend vanviddet og opløsningstendenserne nærmest står i kø for at eskalere i øget omfang. Måske skal det virkeligt gå meget galt før det bliver bedre.

  Jeg skriver jo også…Hvis…som jo både dækker over et håb, en afmagt men også et ønske omkring en markant ændring af tingenes tilstand…og næsten noget der bør ske for enhver pris, da alternativet er så ekstremt ødelæggende og nærmest ultimativt, hvis vi skal overleve som et sammenhængende homogent Danmark.

  Hvis jeg skulle udstikke betragtninger og planer for en “bundvending” med lavpraktiske ingredienser, ville de lynhurtigt blive forældede og begivenhederne ville stikke af uden megen kontrol og styring… det ville være svært at forudse slutningen…man kan sagtens tabe i den sidste ende!

  Kommentar by Black Watch — 15. maj 2020 @ 14:00

 24. BLACK Watch, Kimski, Binee og K.M. og mange flere her hos Urias har gennemskuet hvad feminismen og kommunismen går ud på. Men ude blandt vælgerne er der ikke mange som forstår at røde politiserende kvinder er i fuld gang med at ruinere, destabilisere og ødelægge Europa. Selvom det er let og lærerigt at følge med i hvad der foregår af skandaler og terror m.m. i Malmø, Gøteborg, Stockholm, London, Paris, Berlin, Århus, Odense, København.

  Dem der aktivt protesterer er nok kun få promille af befolkningen. Danskerne kan ikke finde ud af ret meget, ser det ud til. De uddeler ikke løbesedler, de går ikke på gaden, de strejker ikke, de tier stille, dukker nakken og lader sig manipulere af DR og TV. De venter passivt, føjeligt og fornøjede på at lide samme skæbne som svenskerne.

  Verdenshistorien har en del eksempler på at tilsyneladende fuldstændig håbløse situationer på nærmest mirakuløs vis endte lykkeligt. Men det var som regel fordi der var nogle mennesker der havde VILJE til ikke at give op.

  Det er som om danskerne har mistet LIVSVILJEN og modet til at forsvare sig mod alle slags trusler, hvad enten de kommer indefra eller udefra.
  Men den slags slaphed og selvopgivelse overfor idioti, kommunisme, islamisme og andre slags altødelæggende kræfter, tilgiver hverken naturen eller verdenspolitikken. Det plejer at ende i elendighed, rædsler og massedød.

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 15:10

 25. Stine Bosse på finansloven nu!!
  Nå nej, det er hun allerede..

  Kommentar by Hul igennem? — 15. maj 2020 @ 16:04

 26. Det er for mig at se ikke positivt at såkaldt “borgerlige” har en højere “tolerancetærskel” ift venstrefløjens synspunkter, da det er denne “tolerance”, som har medført den nuværende degeneration og multi-kultur.

  Vi har brug for en højrefløj som er MINDRE tolerant, ikke mere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2020 @ 16:09

 27. Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2020 @ 16:09.

  Fuldstændigt enig. Vi er alt alt for civiliserede, i forhold til den opposition vi er oppe imod, beklageligvis.

  Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 17:38

 28. Danmark har brug for fascisme, i dette ords egentlige betydning.

  Kommentar by Odo — 15. maj 2020 @ 19:19

 29. What! En P1 vært som skælder venstrefløjen ud! Men han har fuldstændigt ret, intolerence trives i den grad på venstrefløjen! Og hvor er det befriende at Pernille Skipper benævnes som det hun er ekstrem, intolerant og Kommunist! Og Stine Bosse har som sædvanligt intet forstået!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 19:45

 30. *odo 19:19
  Mener du islam skal bestemme i Danmark? Eller hvad?
  Fascisme er i øvrigt en venstreorienteret Ideologi, Mussolini startede som Kommunist inden han etablerede fascismen som ideologi! De to ideologier ligner faktisk hinanden!
  Fascismen var i øvrigt langt mindre blodig en Kommunismen. Nogle få tusinde mod omtrent 100 mio!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 19:49

 31. Så har Kling og Klang været ude i ghettoen og ryddet godt i perkernes coronasvineri… eller noget.

  Meningen var at skabe liv og glæde for beboerne, men i stedet endte det med, at politiet udskrev bøder til 10 personer for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, da der fredag eftermiddag var altankoncert i en boligafdeling i Roskilde.

  Det var den lokale jazzsangerinde Pia Kloster, som sammen med tre musikere spillede for beboerne i boligafdelingen Højbrønd i Støden på det grønne område mellem boligerne. Koncerten blev overværet af 20-25 personer, der sad spredt i små grupper, men det var nok til at overtræde ifølge politiet, der reagerede på en anmeldelse.
  Beboerformand Michael Christensen havde ellers ringet til politiet på forhånd for at være på den sikre side, men måtte erkende, at det ikke var nok.

  —Det er super ærgerligt, når man bare ville sprede lidt glade og varme, siger han.
  Vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at altankoncerten bliver betragtet som et offentligt arrangement, fordi området ikke var tilstrækkeligt afspærret, og dermed var overtrædelsen en realitet, da der var mere end 10 personer forsamlet. Samtidig er det blevet indskærpet over for politikredsene fra den øverste ledelse, at det er slut med at påtale og advare, men at der skal gives bøder i disse situationer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. maj 2020 @ 00:40

 32. Stine Tosse, jeg håber sgu at han/hun bliver kulturberiget før end mine børnebørn.

  Kommentar by Piphans — 16. maj 2020 @ 03:14

 33. Vestrefløjen er ikke intolerant. Den er død. Den døde da jerntæppet faldt i 1989.
  Hvad er jerntæppet?
  Den 5. marts 1946 erklærede den tidligere premierminister Winston Churchill: “Fra Stettin ved Østersøen til Trieste ved Adriaterhavet har et jerntæppe sænket sig over Europa.”
  Hvorfor faldt jerntæppet?
  Den socialistiske utopi/religion udåndede efter længere tids sygdom og millioner af døde

  Kommentar by A-mad — 16. maj 2020 @ 09:04

 34. “Sjovt” nok, så bor Stine Bosse og Pernille Vermund faktisk ikke så langt fra hinanden i det fashionable Nordsjælland.
  Som alle andre hykleriske væmligboere har Bosse naturligvis også valgt, at bo langt væk på behagelig afstand af nærmeste islamiserede ghetto.

  Yahya Hassans lejlighed står vel ellers tom, og er klar til indflytning…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2020 @ 18:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper