15. maj 2020

Carsten Jensen kæder klimaforandringer sammen med coronavirus: : “… virussen er et forvarsel”

Det er nemt at udstille selvretfærdige intellektuelle på den yderste venstrefløj. Man kan bare tage dem på ordet, når de folder sig ud live i radioen. Ingen selvkritik, blot koncentreret idioti. Forfatter Carsten Jensen hørt i mandagens udgave af Ring til Due på Radio4.

Camilla Due , Radio4-vært: I sidste uge der skrev Carsten Jensen noget på Facebook… Han var ikke glad for en opfordring til at bruge flere penge. Og Carsten, nu er du igennem i programmet. Lad mig lige høre. Er du vred over at økonomerne opfordrer os til at gå ud og bruge flere penge?

Carsten Jensen, forfatter: Jeg ved ikke om jeg er vred over det, men jeg synes det er en rigtig dårlig ide. Vores reaktion på at vi nu tilsyneladende er kommet igennem i hvert fald første bølge af vores coronavirus, der har ramt os så hårdt. Det er at vi skal styrte os ud i et hovedløst forbrug. Fordi der er jo ingen tvivl om at virussen er et forvarsel om noget der kan komme, og som har meget at gøre med de klimaforandringer som vi jo alle sammen er begyndt at mærke. Og det har jo noget at gøre med et kæmpeforbrug, et overgreb på naturen, stigende CO2-udslip…

(Carsten Jensen, 2019; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 01:36 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110117/trackback

48 Comments »

 1. Det letteste man kan kæde sammen i verden er, venstrefløjen(inkl. Venstre), islam og den totale sindssyge, man skulle næsten tro at det var én og samme ting.

  Kommentar by Piphans — 15. maj 2020 @ 01:51

 2. It is norm that the ones with the lowest IQ have opinions about things they have no fucking clue about, their IQ is too low to get it.

  with a virus scare, the food prices jumped 20-30%, shells are empty. People do not ride the bus and they do not go with the car, unnecessarily. travelling is cancelled across europe. with so little people on the move (mostly retarded muslims that you see) normal people dp not even bother about the climate bullshit since it is about survival now. How do you survive the week or through the month when you do not have a job but must pay the bills.

  if the idiots that are busy with the environmental scare, do not have anything more important to do they can get together with the politician and muslims and do something about it themselves. I never heard inbreeded commies mentioning them starting actions against india, china or africa or saudi arabia. they can pick themselves up and go there and do demonstration or whatever the inbreeded and retarded psychotic commies pieces of shit do when they want to force someone to do what they want to be done so they can feel better.

  Kommentar by Erwache — 15. maj 2020 @ 01:52

 3. Ok. Boomer.

  Afrika og Kina er overbefolket. Arnestedet for ebola og covid-19 – hvorfor er det lige der epidemierne opstår.

  Fordi de er dyreplagere der æder alt hvad der kan krybe og gå og har dårlige sanitære og hygiejne forhold. Og så krydser smitten let
  arts-barrieren og en epidemi opstår.

  Kommentar by Zenobia — 15. maj 2020 @ 02:21

 4. ALLE SOM tror på co2 propagandaen er enten uvidende om at klimaet varieres af solens varierende udstråling mv., eller også er de med i den bevægelse der vil bruge klima-forskrækkelse og corona-frygt som påskud til at forandre samfundet i kommunistisk retning.

  Carsten Jensen er en pseudo intellektuel bolsjevik som er fuld af ord, men som har mistet jordforbindelsen. En utopisk fantast som alle andre der drømmer om en marxistisk fremtid.

  Iøvrigt er co2 en lille, men nyttig, nødvendig, vigtig og uskadelig del af atmosfæren. Uden co2 ingen planter.

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 03:29

 5. # Zenobia…. corona-virussen er fremstillet i et laboratorium for biologisk krigsførelse.

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 03:31

 6. Mennesket ødelægger flagermusenes levesteder, og det bringer dem i tættere kontakt med mennesket, hvorved vira lettere overføres til mennesket.

  Det udtaler danske forskere.

  https://jyllands-posten.dk/nyviden/ECE12142666/forskere-taettere-kontakt-med-flagermus-oeger-virusrisiko/

  Kommentar by np — 15. maj 2020 @ 06:10

 7. Jeg har det med Carsten Jensen som med flagermus og Corona-virus: Jeg holder rigeligt med afstand!

  I øvrigt er det i krisetider som denne interessant at iagttage myndighedernes – skal vi kalde det – “symbolforvaltning”. I Danmark er der de velkendte piktogrammer, ja, på kanten til abstrakte ikoner, som skal advare os og opfordre os til at holde afstand, nyse i ærmet, vaske hænder med mere. Abstraktion ført så langt ud som muligt.

  I Sverige sker symbolforfaltningen i regi af multikulturalisme og feminisme – ikoner af personer med dobbelt køn (94878010_2654220274861855_3304095023435350016_o.png), hvid pige og asiatisk dreng (https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/a666c17e15394be09fd5f88e3b3a99be/hall-avstand-andra-manniskor.pdf), eller decideret to sorte (https://vardgivarguiden.se/globalassets/utveckling/corona/2-metersregeln-a3-1177/1177_2-metersregeln_a3.pdf). Klik her og se selv. Sådan er Sverige.

  Kommentar by tilfældig — 15. maj 2020 @ 06:33

 8. I Sverige forstår man virkelig at gøre det enkle helt uforståeligt. Budskabet “hold afstand” gøres til et symbol med to dobbeltkønnede og en delfin imellem sig. Hallo! Er folk blevet totalt sindssyge? https://pbs.twimg.com/media/EU0o9OnWoAAjjTr.jpg

  Kommentar by tilfældig — 15. maj 2020 @ 06:45

 9. “Fordi der er jo ingen tvivl om at virussen er et forvarsel om noget der kan komme, og som har meget at gøre med de klimaforandringer som vi jo alle sammen er begyndt at mærke.”

  Jeps klart dummermikkel, ligesom kopper-epidemierne, den sorte død, den spanske syge og et utal af andre bakterier og vira gennem tiderne og overalt på den skrøbelige menneskekrop har været et forvarsel om noget der kan komme, og som har meget at gøre med de hellige klimaforandringer.

  For de uendelige frie ånder som Carsten Jensen eksisterer det gammeldags begreb ‘livsvilkår’ ikke. Der er kun noget, som højreradikale tror på. Selvom Carsten Jensens ansigt ser noget hærget ud, som om at han har haft besøg af en række bakterier og vira.

  Kommentar by traveler — 15. maj 2020 @ 06:51

 10. Gad vide om den første store pest-epidemi omkring 1350 (den Sorte Død) var et forvarsel om den “Lille Istid” – Har Carsten Jensen mon en kommentar?

  Kommentar by T. Flodur — 15. maj 2020 @ 07:16

 11. Det siges at hullet i ozon laget lukker sig. Og det menes pga mindre co2 udslip og forurening. Så jo længere fly mm er grounded, desto bedre. Thunen må være lykkelig.

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2020 @ 07:24

 12. Kommentar af T. Flodur 7:16
  Nemlig! Eller den spanske syge, som helt sikkert også var et resultat af menneskeskabte klimaforandringer. Den spanske syge, som slog flere ihjel, end der blev dræbt på 1. Verdenskrigs slagmarker, og i øvrigt også havde sit udspring i Asien, ligesom Den Sorte Død i øvrigt også. Kommer alle pandemier fra Asien??

  Kommentar by piusXII — 15. maj 2020 @ 07:28

 13. Hov, det havde traveler skrevet, sry!

  Kommentar by piusXII — 15. maj 2020 @ 07:29

 14. #10 – T. Flodur: Den Spanske Syge havde IKKE sit udspring i Asien: https://da.wikipedia.org/wiki/Den_spanske_syge

  Men Carsten Jensen er et bedrøveligt, hjerneblæst tågehorn – og det klassiske eksempel på et skimlet kældermenneske, helt uden jordforbindelse og udenfor pædagogisk rækkevidde. Det har jo ikke noget med klimaforandring at gøre, at Kina (og for den sags skyld mange andre steder i det tætbefolkede Asien) har en HELT anden opfattelse af god hygiejne og dyrevelfærd på deres markeder end vi har (selvom jeg ikke er stolt af mange af vores svinestalde).
  Eller kom Corona fra et laboratorium?

  At klimaet ikke har det godt, er dog en anden snak, som vi absolut bør tage alvorligt. Men det er ikke derfor Corona slap fri.

  Kommentar by Realist — 15. maj 2020 @ 07:54

 15. Carsten Jensen er et godt eksempel på den slags mennesker, der specialiserer sig i én enkelt ting og derefter mener, at det gør dem til autoriteter der er værd at lytte til, på alle andre områder.

  Carsten Jensen har specialiseret sig i at fylde så mange ord som muligt ind i en sætning, og i sin enøjede fiksering på at opnå dette mål, er det lykkedes ham at koble enhver dybere forståelse af det enkelte emne fra i processen.

  Han er dermed blevet en slags moderne Erasmus Montanus, og vi bør alle bære over med ham og have lidt ondt af ham samtidigt, for han snakker kun som han har forstand til.

  Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 08:03

 16. Hvad ved Carsten Jensen om klimaet, ud over de sædvanlige venstrefløjs floskler?
  Hvad ved Carsten Jensen om virus, formodentligt intet!
  Hvorfor inviterer ham i studiet for at lave et program, hvor han med stor vægt skal tale om noget han øjensynligt ikke har forstand på! Men sådan er det med venstreorienterede medier, de inviterer ligesindede så de kan sidde og klappe hinanden på ryggen, så kan vi andre bare trykke på knappen eller ryste på hovedet over deres uforstand!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 08:10

 17. Realist — 07:54

  Hov du citerer vist den forkerte – Min kommentar (07.16) var af ren polemisk art.

  Kommentar by T. Flodur — 15. maj 2020 @ 08:13

 18. Jensen bliver mere og mere okkult. En kommunist der har mistet sit kompas?

  Kommentar by BB — 15. maj 2020 @ 08:19

 19. Til kommentar 07:54 Realist
  Forskere mener, at den spanske syge opstod i Asien, men blev spredt via amerikanske troppebevægelser til Europa. Det står ikke i wik, men er ikke desto mindre antagelsen blandt virologer.

  Kommentar by piusXII — 15. maj 2020 @ 08:19

 20. Carsten Jensen er den mest ulækre og kommunististe person der dukker for tit op, jeg får kvalme hver gang jeg se på dette fjæs.

  Kommentar by IES — 15. maj 2020 @ 09:10

 21. Carsten Jensen burde tage på en livslang dannelses- og oplevelsesrejse til MENAP, så slipper vi for ham, og han slipper for os og Kongeriget Danmark, som han hader, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 09:20

 22. Radio4 bør straks lukkes. De er da helt ude i hampen og så for vores penge. Superpampere. Bizart at de findes vest for jerntæppet!:-)
  Som teatergruppen Solvognen på plejehjem. Alle med respirator a la deres guru Carsten Jensen (der vist til ære for sine fans har farvet sit hår Saddam Hussein Style:-)

  Oppa Saddam Hussein Style. Saddam Hussein Style. Varm menneskelig kvinde i løbet af dagen. En stilfuld kvinde, der ved, hvor meget kaffe hun har råd til. En kvinde, hvis hjerte bliver varmt, når natten kommer. En pige med sådan en vending. Jeg er en mand. En mand så varm som du om dagen. Mand rammer et skud inden kaffen er kold. En mand, hvis hjerte eksploderer, når natten kommer. En sådan mand. Det er smukt og dejligt. Ja he he he he ja he he he he. Det er smukt og dejligt. Ja he he he he ja he he he he. Lad os gå fra nu af. Oppa Saddam Hussein Style. (Ved du hvad jeg siger?)(You know what I’m sayin’?) Oppa Carsten Jensen Saddam Hussien Style…

  Kommentar by A-mad — 15. maj 2020 @ 09:40

 23. Som jeg altid siger. Venstrefløjen er vores tids religiøse med tabuer og dogmer der styrer der tanke og tale.

  Hvem kan ikke se carsten jensen som en tordende prædikant fra 1400 tallet der nedkalder guds vrede over menneskeheden, for deres indre øje?

  Kommentar by Santor — 15. maj 2020 @ 09:47

 24. Add 23.

  Og jeg havde ikke engang set den forrige post ;)

  Kommentar by Santor — 15. maj 2020 @ 09:48

 25. Irina er Allans straf over klima synderne og svine spiserne. Vi må alle faste i 40 år og bede til Allan så han ikke straffer os mere

  Kommentar by redneck — 15. maj 2020 @ 09:52

 26. Ad. Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 03:31

  Jeg har læst at corana undslap fra et laboratorium i Wuhan men om det er et biologisk våben er noget som er meget svært at bevise.

  Jeg syntes det er mest fair at sige at corona/covid-19 kom fra Kina og at det kommunistiske dynastis forsøg på at dække over egen mangel på rettidig omhu for undgå at tabe ansigt resulterede i en panepidemi.

  Kommentar by Zenobia — 15. maj 2020 @ 10:37

 27. Klima og Miljø er to vidt forskellige ting. Hvilket kan ses på istiderne gennem de sidste 800.000 år.

  Klimaet kan mennesket ikke gøre noget ved.

  Men miljøet kan vi gøre noget, for mennesket har selv svinet og derfor skal mennesket selv rydde op.

  Kommentar by Charles — 15. maj 2020 @ 10:45

 28. Ah, så det er derfor Gretha Thunberg er på CNN’s corona-virus ekspert-panel… jeg jokede med at hendes input ville være begrænset til et idiotisk “corona er skabt af klimaforandringer” – men venstrefløjens meninger er så vanvittige, at det er svært at drive satire på dem. De mener rent faktisk de ting, vi andre finder så himmelråbende vanvittige, at det kun kan være ment som satire…

  https://nypost.com/2020/05/13/greta-thunberg-added-to-cnn-expert-covid-19-panel-twitter-erupts/

  Kommentar by Quark — 15. maj 2020 @ 10:48

 29. Trist man ikke forstår den analogiske kobling længere; et laboratorium med fransk teknologi er et lukket rum hvor man jog fransk ekspertise ud hvor så kunne få ro til at afprøve sig frem så de fire aminosyrer kunne plantes på én gang (beviser virusen er menneskeskabt fordi det er unaturligt at de fire kan opstå på én gang), kommunistpartiet er en flok bøller der beskylder det kinesiske folk og lader dem ofre sig sig selv ved at flyve rundt i verdenen kun for at partiet kan redde deres totalitære idé. Carsten Jensen er ikke interesseret i sandheden, luk Radio4 som beviser for misinformation og propaganda!

  Kommentar by Moth — 15. maj 2020 @ 10:59

 30. Om Covid19 er opstået af dårlig hygiejne eller i et laboratorie vides ikke, men den er utvivlsomt spredt af global turisme og forretningsrejser. Færre rejser og bedre hygiejne er nødvendige fremover, sammen med bedre overvågning af epidemier og vaccineforskning.

  Jeg tror ikke Covid19 hænger sammen med vores overforbrug, overbefolkningen, rovdriften på ressourcerne eller forureningen af planeten. Men det kunne være rart at gøre noget ved de problemer nu hvor vi har en rigtig god mulighed for en tænkepause.

  Kommentar by Zatopek — 15. maj 2020 @ 11:03

 31. @piusXII — 15. maj 2020 @ 07:28

  Ja, alle influenzaer kommer fra Sydøstasien/Kina – Så Jyllands Posten har ret med deres Kina-virus flag.

  “That Flu You Caught? It Came from East and Southeast Asia”

  https://www.scientificamerican.com/article/that-flu-you-caught-it-ca/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. maj 2020 @ 11:09

 32. https://www.altinget.dk/artikel/david-trads-lad-os-laere-af-tiden-med-corona-ud-med-bilerne

  Det er gratis at sige ud med bilerne.

  Kollektiv trafik kommer aldrig til at fungere i Danmark, og befolkningen kan ikke klare sig uden privatbil.

  Politikere har samlet al aktivitet i de største byer, så store dele af befolkningen må pendle langt til og fra arbejde.

  Danmark står nu langt værre end under finanskrisen i 2008-09, med masser af arbejdsløse og firmaer der måske aldrig kommer i gang igen. Man kan forlange overgang til el-biler, men ingen har råd og infrastrukturen er langt fra klar.

  Mon ikke Trads´ plan er at afskaffe den private ejendomsret ?

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2020 @ 11:20

 33. også fra altinget.dk
  “De Radikale åbner drøftelserne med et udspil til de beslutninger, partiet mener, at Folketinget skal tage inden sommerferien.

  Og her lyder det blandt andet, at alle benzin- og dieselbiler skal forbydes om under fem år. Desuden skal det offentlige med det samme udelukkende købe biler, busser, skraldebiler og så videre, der kører på grønne alternativer til benzin.

  ”Klimakrisen er ikke blevet mindre påtrængende på grund af coronakrisen, men til gengæld har vi nu et bedre beslutningsgrundlag, og vi er klar med det, vi synes, man skal beslutte inden sommerferien,” siger De Radikales politiske leder, Morten Østergaard.”

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2020 @ 11:28

 34. Carsten Jensen har rejst jorden rundt tre gange.
  Så CO2 er altså hans skyld?
  Så er corona altså også hans skyld?

  Men han har ikke dårlig samvittighed. Den har han prædiket for andre hele livet.

  Kommentar by Bastardo — 15. maj 2020 @ 11:41

 35. Hvis Carsten Jensen bliver ved med at åbne munden og slipper varm luft ud, så for vi klimaforandring.

  Kommentar by Jan — 15. maj 2020 @ 11:46

 36. Fransk topforsker: det er menneskeskabt, for det er umuligt, at corona, SARS, hiv og malaria på den måde kan finde tilfældigt sammen. https://www.google.dk/amp/s/www.news18.com/amp/news/world/nobel-winning-scientist-luc-montagnier-claims-coronavirus-originated-in-wuhan-lab-2588367.html

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. maj 2020 @ 12:09

 37. Iøvrigt: det er da spøjst, at Dr Fauci, som hyldes af tomhjernede hollywoodstjerner, fx Brad Pitt, i 2017 sagde, at der ville komme en ‘surprise pandemic’ under Trumps regeringsperiode? Se videoen lidt nede i artiklen, inden for de første 4 minutter siger han det. Mon ikke Trump-bassen ved, hvilke rådne kar, han har omkring sig? https://m.huffpost.com/us/entry/us_5e8a0548c5b6e7d76c65c8a4?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmRrLw&guce_referrer_sig=AQAAAHS8z7vo0SB30PqVOznpfyJJFvMZWrxhlU4av9yRUTJ6NcutmMj1hjA9WiG-W1ODIcaq0qBkstIgDuc0ObMU6jhGJZZkd2wuN_0fSFl9Dh4hGtBfC8Z9ufxe-ht5mtqVqJUg5Evso-bJ-f5CHHyaIl-7X_sAty0JHkIhdV11b3FX

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. maj 2020 @ 12:14

 38. Kommentar by Bastardo — 15. maj 2020 @ 11:41

  “Carsten Jensen har rejst jorden rundt tre gange…”

  Han er jo også vild med at tilpasse/underkaste sig lokale kulturer og afskrive sin egen kultur – for ikke at sige pisse på den.

  Så han har vel spist flagermus i fjerne egne. Mon ikke han er den der patient zero, som alle går og leder efter.

  Kommentar by traveler — 15. maj 2020 @ 12:53

 39. Selv om Corona er farlig, så burde medicinbranchen sætte alle kræfter ind på at finde en vaccine mod Carsten Jensen. Indtil da burde alle spredere af virussen sættes i varig karantæne.

  Kommentar by bjarne binee — 15. maj 2020 @ 13:23

 40. Nej, Rotte Carsten, det har intet med klima at gøre. Det har med overbefolkning at gøre, og vi har kun set toppen af isbjerget.

  Dyr bliver ekstremt smittebefængte og udvikler mange sygdomme, når de er for mange på for lidt plads – det er hvad vi ser nu blandt menneskene.

  Kommentar by cicero — 15. maj 2020 @ 14:25

 41. Carsten Jensen er jo selv jfr. eget nedrige ordvalg ” et skimlet kældermenneske”.
  Det dårlige sprog om andre kendetegner hans nedværdigende opfattelse af personer, der ikke værdsætter han egene høje humanistiske (lol) verdensopfattelse.
  At være sammen med Carsten Jensen eller i Helvede er da vest det samme.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. maj 2020 @ 14:26

 42. Det er ikke alle pandemier der kommer fra Asien! Den spanske syge kom ikke, som navnet eller antyder, fra Spanien! Den kom fra USA og burde have heddet den amerikanske syge!
  Svineinfluenzaen kom fra Mexico!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 15:06

 43. Overbefolkningsfornægtere som Carsten Jensen er de nemmeste at gøre grin med. De ser det ikke engang selv i deres afsind.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. maj 2020 @ 15:57

 44. Den spanske syge kom sandsynligvis fra Nordamerika (og skyldes sandsynligvis også heste!).

  https://www.youtube.com/watch?v=48Klc3DPdtk

  Et foredrag af en forsker i virusgenetik og genetiske ure. Ved at bruge mange samples af influenzagenomer (også fra heste og fugle) og ved at se hvor mange mutationer der er opstået kan man rekonstruere et sandsynligt udviklingstræ (og -tidspunkt!) for den influenzavariant der forårsagede den spanske syge. Han forklarer det ret godt i videoen.

  Her er en maskingenereret liste af hans artikler — den indeholder en hel del dubletter fordi den er maskingenereret:

  https://www.researchgate.net/scientific-contributions/38515966_Michael_Worobey

  Man kan se at han har lavet tilsvarende forskning i en del andre virusarter, bl.a. HIV.

  Han snakker om nogle gamle lungevævsprøver taget af en engelsk feltlæge i 1917 under noget der muligvis kan have været et tidligt udbrud af den sygdom der senere blev til den spanske syge. Desværre ser det ikke ud til at det er lykkedes ham at trække et genom ud af dem endnu. Han har i hvert fald ikke publiceret det endnu.

  Kommentar by Peter Lund — 15. maj 2020 @ 18:01

 45. Carsten Jensen ER en begavet forfatter. Jeg har i nogle radiointerviews, hørt ham som en velformuleret og, ja jeg mener det virkelig, varm og humoristisk person. I forhold til sit fædrende ophav, der ifølge CJ, var en solid fremskridtsmand, må man sige at CJ, politisk, er en negativ mutation. De ovenstående, citerede udtalelser fra CJ om “virussen”, klimaforandringer, kæmpeforbrug og CO2-udslip er det rene Erasmus Montanus logik. Carsten Jensens overordnede mission her i livet er åbenbart at gøre sig uvenner med flest mulige mennesker. Synd at han ikke kan finde ud af, at bruge sine gode evner bedre.

  Kommentar by Den sendrægtige — 15. maj 2020 @ 18:13

 46. Hvis vi kunne få noget globale opvarmning ville influenza og Corona have trænge kår.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. maj 2020 @ 19:40

 47. #45 Den sendrægtige
  Er du sikker på at vi taler om den samme Carsten Jensen ?

  Kommentar by bjarne binee — 16. maj 2020 @ 00:08

 48. Er den lille underudviklede mongol Greta Thunberg i virkeligheden Carsten Jensens uægte datter?

  Han har jo tidligere udtrykt stor sympati for det svenske Kalifat…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2020 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper