15. maj 2020

‘Det hemmelige Nye Borgerlige’: Overraskende navn dukkede op ved granskning af billeders exif-data..

Ingen andre har skrevet om det, og jeg havde egentligt tænkt mig at afvente medieomtale. Den kom ikke, så here goes. Den 8. maj skrev en kendt NB-støtte, at han havde set nærmere på exif-data på billeder lagt på den anonyme pro-DF blog ‘Det hemmelige Nye Borgerlige’. Han drog ikke vidtgående konklusioner, og det agter jeg heller ikke at gøre her. Exif-data kan ændres efter forgodtbefindende, men har dog altid været et godt udgangspunkt at starte, hvis man vil finde ophavet til en anonym blog. Det er dog ikke desto mindre besynderligt, at mindst fire billeder på den anonyme side havde ‘Morten Messerschmidt’ som ‘maker’ i de indlejrede billet-data.

Jeg downloadede billederne, og kan konstatere, at de her ugen efter er erstattet af identiske i mindre format, nu uden ‘Morten Messerschmidt’. Det drejer sig bl.a. om en overskrift fra Jyllands-Posten (om SU-lån til udlændinge), samt en indrammet Facebook-kommentar fra Pernille Vermund. Sidstnævnte optræder i posten ‘Har Vermund glemt nazi-sympatisørerne i hendes eget parti?’, der er et associationsopkog baseret på venstreekstreme Redox.

(Exif-data fra DHNB-blog, 23. april 2013: NB siger ja til udlændinges ret til danske SU-fordele.)

(Exif-data fra DHNB-blog, 1. maj 2020: Har Vermund glemt nazi-sympatisørerne i hendes eget parti?)

Et af de øvrige billeder i den pågældende artikel er et ældre foto af Povl Heinrich Riis-Knudsen, hvor han taler som formand for DNSB. Billedet er sakset fra Redox.dk, der brugte billedet sidste år, og diskret noterede: ‘Foto: Privat’. Alt indikerer at billedet er taget af arkivar Frede Farmand, men her fremgår navnet ‘CH Claus Haagensen’. Claus Svart Haagensen husker de fleste som fotografen fra ‘Chili foto & arkiv’, der i en årrække var en af de mere aktive Redox-fotografer. Han har formentligt bare efterbehandlet billedet (i 2012). Det originale foto fra Redox blev også exif-renset i denne uge. Helt renset, og ikke som DHNB-blog, der blot har fjernet navnet.

Jeg har anvendt Metapicz til aflæsning af exif-data. Mine kopier af de oprindelige billeder fra DHNB-blog er downloadet d. 9. maj 2020.

(Exif-data fra DHNB-blog, 1. maj 2020: Har Vermund glemt nazi-sympatisørerne i hendes eget parti?)

Som Mandag Morgen skrev i sidste måned (se evt. tidligere post), så var Morten Messerschmidt en af de politikere fra DF, der har været offer for en falsk profil med løgnagtige budskaber. Ph.d-studerende Johan Farkas (venstreradikal, tjek) fortæller vagt, at de såkaldte ‘deep fakes’ kunne være oprettet af personer som ‘ikke kan lide nogen af dem’ (Læs: venstreradikale). Det ville være bekvemt, men det tror jeg ikke – hverken med hensyn til de falske profiler eller den anonyme DHNB-blog. Der er flere inde over, og den virker for uredigeret. For amatøragtigt.

Flere markante DF’ere går i disse uger hårdt til NB, som de beskylder for mere eller mindre direkte for at stå bag ‘Kulturradikalisme Smadrer Danmark’-bloggen, der næsten dagligt kritiserer DF. De nævnte DF’ere er også blandt de første der deler DHNB-artikler på Facebook, ligesom fokus på artiklerne afslører et tæt kendskab til parlamentarisk praksis. Mest markant af disse NB-kritikere er nok den tidligere EU-korrespondent Erik Høgh-Sørensen, der sidste år blev valgt ind i partiets hovedbestyrelse. Hans 2017-kronik om MSM er noget bedre end det partipolitiske sofisteri på sociale medier.

Fra en omtale af tvisten hos socialdemokratiske Piopio – Blogs forpester luften mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige (af journalist Jan Kjærgaard, tidl. venstreradikal)

“Første april skriver den Nye Borgerlige-kritiske blog ‘Det Hemmelige Nye Borgerlige’, at Pernille Vermund står bag DF-hadsk blog.

Den fremtrædende DF’er Morten Messerschmidt får øje på blog-indlægget og deler det på sin Facebook-profil.

I Facebook-opslaget skriver Messerschmidt:

‘Men på det seneste har jeg måttet revidere mit syn på Pernille Vermund og Nye Borgerlige. For det, der nu kommer frem, viser, at det for hende ikke handler om Danmark. Det handler om Pernille Vermund. Og det er trist. For dermed bliver Pernille Vermund ikke bare til den politiker‘, hun så inderligt kæmper imod at lade sig kalde. Hun bliver en politiker, der ikke går efter at vinde kulturkampen over de radikale og deres lakajer, men ønsker det dårligt for sine allierede for dermed at gøre det godt for sig selv. Denne afsløring siger desværre alt…’ …

Over for Berlingske afviser næstformand Søren Espersen (DF) og formand Pernille Vermund (NB) på det bestemteste, at deres respektive partier er involveret i de anonyme skriverier… Han oplyser, at hvis medlemmer af DF skulle stå bag anonyme profiler, så vil de få det røde kort:

‘Jeg vil ikke have medlemmer i Dansk Folkeparti, som opretter sider og ikke giver sig ud for, hvad de er. Det vil jeg simpelthen ikke have. Jeg kan fortælle helt sikkert, at finder vi ud af sådan noget, så ryger vedkommende ud.‘”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110119/trackback

53 Comments »

 1. Søren Espersen burde kaste blik på Svendborg hvor det tidligere DF folketingsmedlem Dorthe Ullemose har anvendt falsk profil, udnyttet svage personers facebook til at komme med ytringer omkring Venstres formand Mette Kristensen og sågar er taget i plagiater. Vi ser frem til Dorthe Ullemoses snarlige exit jævn før Søren Espersens udmelding

  Kommentar by Karen Wengel — 15. maj 2020 @ 14:42

 2. Det skulle såmænd ikke undre mig om venstreradikale står bag! Det er dårligt for både DF og NB når de ryger i totterne på hinanden!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 15:00

 3. ‘Kulturradikalisme Smadrer Danmark’-bloggen har været i gang siden foråret 2015. Nye Borgerlige blev til et parti i efteråret 2015. At de to ting skulle være blandet ind i hinanden, er temmelig søgt. At bloggen mestendels skulle handle om DF er endnu mere søgt, men da den handler om indvandringen og dens konsekvenser, kan den jo ikke undgå at kritisere DF fra tid til anden. DF har jo mistet orienteringen for tiden.

  Kommentar by ino — 15. maj 2020 @ 15:08

 4. DF kan ingenting at se Kristian Thulesen Dahl er som at se en underskudsramt bankdirektør. Nye Borgerlige er hvor det sker, med de rette udfordringer overfor systemet

  Kommentar by jesper — 15. maj 2020 @ 15:23

 5. Er Messerschmidt blevet narret til at tro på forfalskede udmeldinger fra Pernille Vermund? Og så en helt anden ting: Er Messer og PV kommet til at tro på propaganda-fablerne om co2?

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 15:24

 6. False flag, Kim Møller, jeg er sikker på Redox eller en lignende organisation står bag. Exif kan let forfalskes. DF og NB støtter skal se at få styr på hvad det handler om. Danmarks ve og vel. Istedet for at skændes på Facebook.

  Kommentar by NulTolerance — 15. maj 2020 @ 15:27

 7. Del & Hersk strategien, eksemplificeret.

  Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 15:37

 8. Redox bør forbydes og deltagerne anklages for forbudt dataregistrering. Hvor er “tidligere operativ chef i PET” mon henne?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. maj 2020 @ 15:55

 9. DF & NB er begge en slags “godkendt opposition”, der skal forhindre at danskerne bliver “radikaliserede” nationalister.

  Denne type partier vil i bedste fald forsinke “Den Store Befolkningsudskiftning”, men ikke forhindre den.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2020 @ 16:01

 10. #8.
  Han er gået i skjul sikkert i vrede over ikke at være specialist omkring Corona krisen.
  Nå, pyt med ham, men han griner sikkert hele vejen hen til banken. Uden al tvivl har vedkommende der ofte og uden protest, angives at være tidligere PET chef, økonomisk profiteret af sine utallige “ekspert” udsagn. Normalt begavede ville korrigere en sådan fejl, men så må man nøjes med fejlagtige, heldigvis for det, titler. Heldigvis for PET, og for samfundet som helhed, blev han IKKE chef for PET.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 15. maj 2020 @ 16:16

 11. Tak til KIm Møller, der fangede mit indlæg om og link til PioPio i den anden tråd, og ophøje det indlæg til denne vigtige, selvstændige tråd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 17:31

 12. BEFRI FREE SPEECH BLOG .CH, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 17:40

 13. Den Nervøse — 15. maj 2020 @ 15:00

  Ja, det er interessant at se, der aldrig er noget slagsmål på den røde fløj.

  Mon det skyldes at redaktionsgangene i de statsstøttede medier er bzat af Rødgardister?

  Kommentar by tavsen — 15. maj 2020 @ 17:58

 14. Ifølge den seneste meningsmåling fra Yougov, ville NB få 5,8 procent af stemmerne, og en tilsvarende hos BT i sidste uge gav dem 11 mandater, hvis danskerne skulle stemme i morgen, ifølge NB’s nyhedsbrev.

  Kommentar by Kimski — 15. maj 2020 @ 17:59

 15. Peter Nielsen — 15. maj 2020 @ 16:01

  Fuldstændig rigtigt, nu over 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden.

  03. januar 2020 blev antallet opjusteret igen igen

  https://www.berlingske.dk/danmark/400.000-flere-med-indvandrerbaggrund-end-vi-troede-vi-maa-forstaa-alvoren
  400.000 flere med indvandrerbaggrund end vi troede

  Kommentar by tavsen — 15. maj 2020 @ 18:01

 16. At 13:

  Det skyldes, at de alle har besøgt de samme venstreekstremistiske kadreskoler.
  Du skriver jo ikke grimt om dem, som du har kopuleret med i ungdommen. Lidt brandattentat og malingskastning tjener jo det fælles formål, så PYT.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 15. maj 2020 @ 18:07

 17. Er det muslimer?

  Vestre Landsret har stadfæstet byrettens dom i en drabssag fra Himmerland. To unge mænd får 12 års fængsel.

  To mænd i 20’erne er i Vestre Landsret begge blevet idømt 12 års fængsel for et drab begået i Haverslev i Himmerland i september 2018.

  Det oplyser landsretten.

  Dommen er en stadfæstelse af byrettens dom.

  Offeret var en 35-årig mand. Han blev stukket med en kniv i brystet under et voldeligt sammenstød ved en tankstation i Haverslev.

  Efterfølgende blev han fundet svært såret i Industriparken i samme by. Kort tid efter kunne en læge erklære ham død.

  De to dømte – Kion Hjaltalin Bertelsen og Mohammad Omar Rayeq – har under sagen nægtet sig skyldige. Da Retten i Aalborg sidste efterår idømte dem begge 12 års fængsel for drab, valgte de at anke dommen.

  De ville frifindes. Sådan gik det dog ikke.

  Foruden fængsel udvises Rayeq af Danmark, da han er afghansk statsborger.

  Mændene blev efterlyst af politiet efter drabet i Haverslev. Få dage senere meldte de sig selv på politistationerne i henholdsvis Randers og Aalborg.

  I forbindelse med anholdelsen og varetægtsfængslingen kom det frem, at de havde tilknytning til rockergruppen Satudarah, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 19:00

 18. Er det en muslim?

  Åtal: Irakiskt MONSTER halshögg 17-åriga Wilma och sparade huvudet i resväska
  Publicerad 14 maj 2020 kl 18.34
  INRIKES. Åtal har nu väckts mot 23-årige Tishko Ahmed som häktades förra året för mordet på 17-åriga Wilma Andersson i Uddevalla. Tishko anklagas för att ha dödat Wilma, halshuggit henne och sparat huvudet i en resväska i en garderob hemma hos sig. Resten av Wilmas kropp har aldrig återfunnits, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. maj 2020 @ 20:53

 19. Det er selvfølgelig ikke ok med den gensidige mudderkastning, men Messerschmidt har nu fat i noget af det rigtige mht Pernille Vermund og hendes totale dominans i partiet.

  Hvad er der blevet af Peter Seier f.eks? Eller Lars Boje Matthiesen? Vi hører lidt til Mette Thiesen, men det virker unægteligt som om man skal have silicone patter for at have noget at sig i den folketingsgruppe

  Kommentar by redneck — 15. maj 2020 @ 21:07

 20. Både Lars Boje og Mette Thiesen har gjort det godt, de gange jeg har set dem i debatter, og Pernille Vermund er også en dygtig debattør. Men er hun på vildspor mht. klima og co2??

  Under alle omstændigheder er det jo ikke nok at snakketøjet er i orden, hvis holdningerne ikke er det. Se på de mange politikere som kan tale flydende og sige mange ord i minuttet. Deres politik er alligevel tit stupid, korrupt, landsskadelig, folkefjendsk og forræderisk. Og selv Pia K og Tullesen fra DF har svigtet stort, set over de sidste 15-25 år.

  Meget veltalende ordjonglører (som f.eks. Lars Lusk, Jens Rodehoved, Sofie Carsten Nielsen, Morten dum-som-en-østers, Carsten Jensen og mange andre) har igen og igen vist sig at være ignoranter, blålys og plattenslagere.

  Veltalenhed og karisma er intet værd hvis der ikke er fornuft, moral og samvittighed bagved.

  Flertallet af vores politikere i FT bør udskiftes ved næste valg. Af de 179 medlemmer er nok kun et par dusin på Danmarks og danskernes side. Langt de fleste går jo ind for masseindvandring, mere kriminalitet, folkeudskiftning og kommunistisk familiepolitik.

  De har også udvist stor forsømmelighed mht. at varetage mange svage gruppers interesser. Solidaritet og velfærd snakkes der meget om, men i praksis har danske lønmodtagere, arbejdsløse, boligsøgende, patienter, voldsofre, invalider, pensionister, iværksættere, erhvervsdrivende, gamle og mange børn og unge fået deres vilkår og livskvalitet forringet igen og igen. Man går frem med salami-metoder, men det er ingen trøst i længden.

  Det danske folk er et naivt, udnyttet, vildledt og på mange måder undertrykt folk. Flertallet af partier betragter borgerne som stemmekvæg og malkekvæg som man kan byde hvadsomhelst.

  Kommentar by Bent A — 15. maj 2020 @ 22:18

 21. Nå, Redneck, du tror ikke DF er topstyret!
  Vistisen kritisrede partiet for at famle sig frem, Stor opstandelse fra alle de døde pinger.
  Nu deler Vistisen hovedpude med den døde tulleMand.
  Hvorfor tror du tulleManden stadig er formand for DF? Fordi Pianisten har befalet dette. Ingen i baglandet tør gøre oprør og stemme imod hende, for så er det ud!

  HVis du tror siliconepatter er en fordel, så køb dog et par! Fjols!
  Men, klart for dårligt, at de såkaldte “blå” partier på hoppeBorgen ikke kan samarbejde. Børnehave!
  Det eneste sande blå er NB, resten er squ socialdemokrater!

  Støt GI! SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. maj 2020 @ 22:24

 22. …det har du klare beviser på Per Sørensen! Troll!

  Støt GI! SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. maj 2020 @ 22:41

 23. redneck — 15. maj 2020 @ 21:07:

  https://24nyt.dk/video-politiker-raser-over-myndighederne-i-har-beroeringsangst-overfor-migranter/

  – se videoen

  og ser man med på NBs Hjemmeside nyeborgerlige . dk så kan bl.a. under temaet ” Blogs ” læse mere fra hver af de 4 på Borgen.

  Jeg får tillige NBs nyhedsbreve og kan der igennem følge alt det, som de virkelig gør et benhårdt arbejde for og som ingen andre, selv med et stort partiapparat som bistand, i ihærdighed kan følge.

  Jeg tror sågar, at Rasmus Paludan ville blive stakåndet, hvis han skulle følge et ugeprogram for Pernille eller Lars.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. maj 2020 @ 22:41

 24. Commies at shitty google like to hire inbreed commies (low iq) and muslims (also low iq).

  I tell you a little story about how it works at google, the place ytou do not get your job on merit but who fucked you.

  So when commies doxed me because I got too close to their crimes (criminals have all vehry low iq and flock like a herd of sheep) they doxed me. google allowed this. so when i file a complaint, they reject it saying that I already filed a request to remove which is a complete lie. First I investigate who this liar at google is and it turns out that he is a filthy and disguisting muslim, but since he has a low iq, he had to ask his supervisor what to say and do, a commie that is that also has a very low iq. they implemented a function where you are rejected right away, before you file the request, not even allocated a identification number, so they got triggered and they thought they were smart.

  so i hired a lawyer and he took it to the court. the gonzalez vs google spain was cited and suddenly google folded. I wonder if you hired criminal scum that no on wants to hire in the first place. are you smart then and what do you become?

  that was how you deal with scum at google, these most disguisting creatures that are.

  Kommentar by vorwärts — 16. maj 2020 @ 00:03

 25. 22. Per Sørensen
  Ja der er spioner über alt.
  Skæg og blå briller = fake profiles. ☻ ☻

  Og den hoppede du på ☺☺☺☺

  Kommentar by Charles — 16. maj 2020 @ 00:11

 26. Many times criminal scum do all kind of crimes and when you start to look at what they actually did, they want to scare you, silence ýou. If you have a back bone, have brains and know how to deal with pieces of shit you pay them back and that is what people should do in general. Anyone have an opinion but to do the research and then step on the roach is something different. If tyou do not have the balls, then leak the research to the non legacy press so they can expose the filthy and stenchy creatures. Scum that did not get their jobs on merits always think they are smarter, and are rude and run over regular people beause that is what they always have done. when regular people pay back they get triggered and when they really figure out the reality and that it will bite them in the ass, they do not play smart anymore. never back off, never allow less smart to step on you. once you let idiots with low iq to rule your life then you lost your freedom. many before you have fought hard to get you your freedom and what yiu have now, do not waste that. push back and push hard so they know that they will be challenged and that they are not smarter than you.

  Kommentar by vorwärts — 16. maj 2020 @ 00:11

 27. M.S. Carstens — 15. maj 2020 @ 22:41
  Korrekt.
  Grunden til at partiet udadtil kan virke topstyret er selvfølgelig den at medierne stort set kun kredser om Vermund.
  De andre er også på banen men får bare ikke samme mål af opmærksomhed.

  Kommentar by Hagmann — 16. maj 2020 @ 01:06

 28. Hvad er forskellen på NB og RV ? ud over NB som Inger råber om islam ?
  Intet Libtards derfor , taber ikke kun I men os og Danmark

  Kommentar by peters mor — 16. maj 2020 @ 01:24

 29. Man kan diskutere om topstyring er godt eller dårlig.
  Der er altid meningsforskelle, og for mit eget vedkommende – jeg er ikke enig i alt hvad mit foretrukne parti gør.

  Selv medlemmer af Alternativet gik i protest mod topstyring.

  En lønmodtager er nok heller ikke enig i alt hvad firmaets direktør bestemmer, men sådan er livet, The boss is not always right, but he´s always the boss

  Man snakker om russisk indblanding i USA præsidentvalg. Det er uundgåelig, når det meste i verden drejer sig om penge og magt, og at skaffe sine fjender af vejen i politik.

  Kina presser Mette Frederiksen til at lade dem køre 5G netværk i Danmark. Kommunisme = topstyring. Det interesserer ikke danske medier.

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 07:59

 30. Det er rigtigt at medierne- magtens repræsentanter- kun følger en eller anden fra et hvilken som helst parti, det skyldes at det er meget svært for medierne at forholde sig til mere end én ting ad gangen..
  Et mongolsyndrom. Mongolpressen er blevet mere og mere mongoloid de sidste 40 år, det skyldes kulturel og (skilsmisse)familiær indavl.
  Et gerontologisk og storgrimbrillemæssigt problem for især dem selv, disse tredjegenerations blødersygdomsspredere- heldigt for dem at de stadig overhældes med andres tvangsinddrevne penge.. Det får nu en ende når fattigdommen breder sig og og nyhedsoplysningen helt bliver overtaget af netaviser, blogs og vægaviser, samizdat og diskussionsgrupper.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. maj 2020 @ 08:24

 31. MENS DET ENDNU er muligt, burde nok endnu et parti komme på banen. Der er sikkert mange som gerne vil have et ikke-kommunistisk Danmark i fremtiden. Et Danmark fri for indvandring, besættelse, islamisering og afrikanisering.

  Et Danmark hvor mænd og husmødre respekteres og ikke uafbrudt bagtales, diskrimineres og undertrykkes, og hvor feministers konstante undergravning af familiens sammenhold og hjemmets fred er bragt til ophør. Et Danmark hvor børnene ikke statsopdrages og ikke er statens ejendom.

  Et Danmark som er frit og selvstændigt og har gjort sig fri af EU fjernstyring. Et samfund som ikke spilder 4-5 milliarder årligt på røde DR- og TV-stationer, og ikke bruger 200 milliarder om året på evighedsturister, og mange milliarder på co2-idioti og gavepakker til fjerne lande. Et Danmark hvor danskerne ikke længere er 3. klasses borgere i deres eget land, hvor skattetryk, bureaukrati og kriminalitet ikke er en konstant plage, og hvor sundhedsvæsnet og velfærden igen er på toppen.

  NB og SK får nok fremgang, men vil ikke blive afgørende, og så er vi lige vidt. Men hvis Tullesen blev udskiftet med f.eks. Anders Vistisen og et ægte borgerligt parti oveni kom på banen, kunne den politiske situation måske ændres væsentligt. Især hvis net-aviserne ligesom Uriasposten og Hodjanernes blog holdt op med at være afhængige af den berygtede fjæs-bog/facebook (der censurerer som det passer dem)

  Det er muligt at ovenstående ikke duer. Men har nogen bedre forslag? Hvis der ikke snart sker ændringer i Titanic-Danmarks sejlads, ender alle danskere i det iskolde vand. Eller vi får en brandkatastrofe ombord.

  (PS: Har nogen tænkt på at MSMs hetz mod Trump, og nedskæringerne af flådestyrkerne mv. kan føre til at Danmark mister Grønland?)

  Kommentar by Bent A — 16. maj 2020 @ 08:49

 32. Den yderste højrefløj er ved at tage livet af sig selv i interne stridigheder. Flertallet af den danske befolkning er bedøvende ligeglade.

  Kommentar by np — 16. maj 2020 @ 10:25

 33. Bent A 08:09
  Jeg tror hjernevasken har sat sine spor i befolkningen. Ny Borgerlige går tilsyneladende frem fra 4 til 11 mandater, men vi er lige vidt hvis de tager stemmer fra Dansk Folkeparti.

  Jeg hørte nogle coronaramte kinesere sige : “hvad kan vi gøre mod staten uden våben?”

  Der er måske masser af utilfredse kinesere som føler sig magtesløse ved ikke at kunne gøre noget ved regeringen.

  Venstrefløjen satte sig på skolerne og medierne. Derigennem kører hjernevasken, og 85-90% af befolkningen finder sig i at staten piller velfærdssamfundet fra hinanden, mens den lover et multikulturel paradis.

  Mange danskere trænger til en kold tyrker, hvor de må ligge og skrige til de skadelige stoffer(politiske tanker) er ude af kroppen.

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 10:48

 34. undskyld jeg roder
  min kommentar til var selvfølgelig til Bent A 08:49

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 11:18

 35. # k.m. kl. 10.48: Ja, det begynder at se sort ud, for danskerne flest er jo i en slags åndelig dvale-tilstand. Med et propaganda-apparat der overgår Goebbels, er det lykkedes at hypnotisere befolkningen. Hver aften kan den se nyheder og glansbilleder på tv om hvor godt det går til i det idylliske Danmark. Og derefter er der vild med dans og x-faktor osv. Og DR har sat trumf på ved at “oplyse” om at nu er danskerne “verdens lykkeligste folk”. (Nordkorea er nu kun på 2. pladsen)

  (Sjovt som “np” snakker om “den yderste højrefløj”. Hun mener vel at hvis man mener at Danmark tilhører det danske folk, er man totalt ekstrem. Hun er bare så glad for at de radikale partier holder smukt sammen og er rørende enige om udskifte danskerne med folk fra Afrika og Mellemøsten)

  Blandt civile i Danmark må nu kun kriminelle og islamister være bevæbnet. Ikke i teorien, men i praksis.

  En befolkning der er gået i coma er jo som blødt ler i magthavernes og systemets hænder eller kløer. Det kan vist beses både i Tyskland, Norge og Sverige, hvor røde feminister dominerer beslutninger og lovgivning, fordi mændene naivt har underkastet sig deres forrykte skørteregimente.

  Kommentar by Bent A — 16. maj 2020 @ 11:42

 36. Bent A kl. 11:42

  Du misinformerer 24-7. Her er blot et eksempel i din seneste kommentar.

  Danskerne er ikke kåret som verdens lykkeligeste folk i 2020. Nordkorea er ikke nr. 2.

  Ifølge FN’s World Happiness Report 2020 er rækkefølgen af de lykkeligste lande som følger:

  1. Finland

  2. Danmark

  3. Schweiz

  4. Island

  5. Norge

  6. Holland

  7. Sverige

  https://jv.dk/artikel/fakta-danmark-er-igen-verdens-n%C3%A6stmest-lykkeligste-land

  Kommentar by np — 16. maj 2020 @ 12:05

 37. Det er vist tilfældig hvem der får posen med lykkepiller.
  Listen skifter hele tiden, og for få år siden var pladserne byttet om.
  Misinformation ! ahhh mon dog?

  Berlingske.dk . 16. marts 2016,
  Danskerne er igen verdens lykkeligste folk.

  I hvert fald hvis man skal tro på FN, som torsdag offentliggjorde rapporten »World Happiness Report 2016 Update«.

  På rapportens andenplads ligger Schweiz, skarpt efterfulgt af Island, Norge og Finland.

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 12:55

 38. k.m. kl. 12:55

  Og hvornår lå Nordkorea på andenpladsen, som Bent A påstår?

  Kommentar by np — 16. maj 2020 @ 12:58

 39. np
  hvornår lærer du at afkode Bent A´s fede ironi ?

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 13:49

 40. https://diktatornytt.wordpress.com/2011/06/02/nord-korea-er-verdens-nest-lykkeligste-land/

  hahahahahahahahahaha

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 13:59

 41. k.m.

  Hvis kendsgerninger ikke tæller, hvad tæller så? …

  Kommentar by np — 16. maj 2020 @ 14:10

 42. Bent A = k.m. = Alexander Beaumont

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2020 @ 14:33

 43. np
  stil spørgsmålet til de røde medier der dominerer nyhedsstrømmen i Danmark

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2020 @ 14:35

 44. Det forekommer mærkværdigt, at visse kommentatorer kritiserer Pernille Vermunds særdeles nydelige og velformede attributter, og påstår endda, at de flotte forlygter skulle være kunstigt oppustet med silikone.
  Endvidere diskvalificerer de åbenbart Pernille Vermunds politiske holdninger.

  De herrer foretrækker måske mere “naturlige” modeller i dansk politik såsom Birthe Rønn Hornbech, Jette Gottlieb og Thyra Frank?

  Personligt har jeg savnet et par gode kasser i dansk politik lige siden Lene Espersen stoppede…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2020 @ 15:23

 45. MAN FORNEMMER at der er visse femte-kolonne bloggere som mest er med for at sætte lus i skindpelsen. Det interesserer dem ikke HVAD der skrives, men som gamle sladderkællinger der hver dag studerer deres gadespejle i Lidenlund i timevis, går de uhyre meget op i HVEM der går på gaden/skriver noget. Mærkværdigvis har de ALDRIG travlt med at angribe eller mistænkeliggøre røde eller radikale signaturer/ medbloggere. Men det er selvfølgelig ren og skær tilfældighed.

  Kommentar by Bent A — 16. maj 2020 @ 19:18

 46. Revisoren er bare for dum. Forsøger ikke at skjule sin muldvarpevirksomhed

  Kommentar by k. m. — 16. maj 2020 @ 20:12

 47. Fint og fair blogindlæg.
  Men lad mig give lidt baggrund. I månedsvis har vi DF’ere vendt den anden kind til NB-ledelsens angreb i håbet om samarbejde. KSDHA-bloggen har altid været anonym og har tydeligt haft til mål at stjæle DF-vælgere og undertiden rent ud lyve om DF. Vermund-støtten Hans Joachim Mogensen hævdes at være KSDHA-redaktøren.
  Dernæst kom nye sofistikerede angreb på DF:
  https://www.mm.dk/tjekdet/artikel/hidtil-uset-dygtig-svindel-tilsvaerter-og-forfalsker-df-profiler-paa-sociale-medier

  Jeg bad Pernille Vermund tage afstand. Ikke fordi jeg tror, at hun står bag, men fordi pilen peger mod en af hendes følgere (det blev postet på hendes side + kritik af DF’s klimapolitik kommer kun fra NB). Det havde været GRATIS for Vermund at sige “uanset hvem der har gjort dette, så lad være”.
  Men det gjorde hun ikke.

  Dertil kommer det nok værste ved NB-ledelsen: De stikker egne vælgere og partimedlemmer blår i øjnene ved at løbe fra partiets politik, når de står i Folketinget. NB-ledelsen har flere gange været mere radikale end de radikale, både mht. EU-sofavalget, EU-budgettet og DF’s migrant-nødbremse.

  Det er med andre ord svært for DF at samarbejde med NB, og når der så oven i købet i længere tid har kørt en række løgne på KSDHA m.m., så er vi en del DF’ere, som kører løs :-)

  PS: Jeg ved ikke, hvem folk(ene) bag DHNB-bloggen er, men finder den både interessant og underholdende. Deler gerne fra DHNB, hvis jeg tror, at dens oplysninger i øvrigt er korrekte.

  God dag!

  Kommentar by Erik Høgh-Sørensen — 17. maj 2020 @ 07:00

 48. Erik Høgh-Sørensen — 17. maj 2020 @ 07:00:

  Vil du venligst bevise de løgne, du mener ksdha bar bragt om DF?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2020 @ 11:26

 49. @ 48 EHS. Fantastisk at du konkluderer, at når Pernille Vermund/PV ikke følger dit råd, så PV/NB falske, uhæderlige, der stikker sine støtter blår i øjnene. Hvad skulle NB få ud af det?
  At PV ignorerer dig, er givet fordi hun ved hvem du, en af de sidste støtter, af dødsejleren DF.

  DF er i granat chok efter valget i Juni 19. Selvfølgelig skal de finde en syndebuk, for ikke at tabe ansigt og miste taburetten. (den hoppede du så med på med samlede ben(lol).

  Derfor angriber DF specielt NB/PV, efter at Pernille brugte den døde Tulle-Mannen som gulvklud, ved et vælgermøde i Åbenrå, før valget i Juni 19!
  Det er jo altid lettere at få hævn, når man kan fremvise en syndebuk.
  Desværre er det, det primitive korstog DF fokuserer på pt.

  At NB er de eneste der kritiserer DF´s klima-politik, siger mere om alle de andre partier på Hoppeborgen end om NB.
  NB er de eneste IKKE røde socialdemokrater på Hoppeborgen pt!

  NB og SK er det nye sort, hvis Danmark vil bevare sin frihed & demokrati, som så fint beskrevet af Bent A & K.M. i en anden tråd her på UP.

  DF er blevet en forsamling selvfede, krukkede, opportunistiske levebrødspolitikere, der desperat kæmper for at bevare taburetten!
  Da den døde TulleMannen blev formand, faldt Pianistens projekt til jorden, selv Messersmithen gik ind for EU!
  Ved næste valg er DF under 2%!

  At du postulerer at NB er mere radikale end de radiGale, siger alt om hvilken side du har valgt.
  Samt at du henviser til et medie, der modtager mediestøtte, som troværdigt vidne omkring mudder-kastningen mellem NB og DF, så genkender jeg klart dit ophav.

  Men du fremstår som en hæderlig mand, derfor forventer jeg, at du fremkommer med evidens på NB´s stikken blår i øjnene på deres støtter. Indtil da er du bare endnu en troll!

  Støt GI! SIAD. Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 17. maj 2020 @ 13:24

 50. Kommentar by Erik Høgh-Sørensen — 17. maj 2020 @ 07:00

  I samtlige 25 år på tinge, hvor mange gange samlet set har Dansk Folkeparti stemt i Folketingssalen for Lov om Indfødsrets Meddelelse?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. maj 2020 @ 14:43

 51. NotariusUmulius — 17. maj 2020 @ 14:43

  Godt Notarius – thumbs up

  Når DF bliver kritiseret, så kan der findes grunde. Angående det med indfødsret, så kan jeg nævne årstallet 2016 året efter de store flygtningestrømme ind i Europa.

  Kommentar by T. H. — 17. maj 2020 @ 15:06

 52. Svar til @Carstens:
  Du efterlyser eksempler på KSDHA’s løgne? I sagen om IKEA’s “vinter”-katalog valgte KSDHA IKKE at citere historiens ophavsmand, nemlig Peter Skaarup (FB:28.10.19). KSDHA foregav 29.10.19 selv at have fundet historien:
  https://ksdha.wordpress.com/2019/10/28/ikea-naegter-at-bruge-ordet-jul-men-vil-meget-gerne-fejre-eid/

  Omvendt kritiserer KSDHA igen og igen DF. Mig bekendt har KSDHA endnu til gode at bekendtgøre, at det her omtalte byrådsmedlem nu er eks-DF’er: https://ksdha.wordpress.com/2020/05/04/dfer-danskerne-skal-hjaelpe-flygtninge-og-indvandrere-med-at-blive-integreret/

  Så er der historierne, hvor det er Nye Borgerliges ledelse som har jokket i den politiske spinat. Så er KSDHA behjælpsom med NB-propaganda, f.eks. i sagen om Tyrkiet:
  https://ksdha.wordpress.com/2020/04/13/nye-borgerlige-tyrkiet-skal-aldrig-vaere-medlem-af-eu/

  Konklusion: KSDHA er utroværdig, og NB har fortjent kontra-bloggen denhemmeligeNB.
  Desværre, og det mener jeg, er begge sites drevet anonymt.

  Svar til @Piotr:
  Der er flere veldokumenterede eksempler på, at Nye Borgerliges ledelse i 2020 har opført sig mere radikalt end de radiGale: F.eks. accept af et højere dansk bidrag til EU (!) og støtte til de radiGale i spørgsmålet om DF’s migrantnødbremse.
  Og nej: Vermund svarer mig generelt gerne, men ikke i tilfældet vedr. det avancerede fake-news angreb på DF (se link oven for).
  Jeg mistænker ikke Vermund for at være ansvarlig, men det er formentlig et angreb fra en af hendes støtter. Derfor ville det være gratis og tillidsskabende for Vermund at sige fra. Nogle tror, venstreorienterede freaks stod bag, men hvordan kunne opslaget så blive delt på et af Vermunds fan-sites på FB?

  Svar til @Notarius og T.H:
  Jeres spørgsmål er baseret på jeres misforståelser.
  1) Her stemte DF som det eneste parti imod lov om indfødsret: https://www.ft.dk/samling/20151/lovforslag/L109/index.htm
  2) DF har i det hele taget kæmpet hårdt imod den ryggesløse tildeling af statsborgerskaber til islamister. Vi måtte f.eks. tage en retssag helt til Højesteret, fordi vi publicerede navnene på de nye “borgere”. Husk at disse indfødsrets-problemer startede, mens Nye Borgerlige endnu var bl.a. konservative og dermed stærke bidragydere til, at det gik i den forkerte retning for Danmark. Nu vil NB-ledelsen så fremstå som de sidste dages hellige?!

  Konklusion: Jeg har som DF’er intet imod NBs almindelige vælgere og medlemmer.
  Og jeg er parat til at respektere, hvis NB’s ledelse formår at præsentere og GENNEMFØRE et partiprogram, som slår DFs mht. fælles mål såsom dansk udmeldelse af EU og islam ud af det offentlige rum. Men NB-ledelsens fejl og falske metoder på det seneste må jeg bare tage afstand fra.
  Husk mindst en ting: DF har efter 25 års hårdt arbejde formået at holde Danmark fri af svenske tilstande.

  God dag!

  Kommentar by Erik Høgh-Sørensen — 21. maj 2020 @ 11:41

 53. Jeg formoder, at Uriansposten, også har interesseret sig for, hvem der står bag KSDHA Worldpress? Dette fake news medie, er tæt forbundet il NB og det er nok derfor, at de velsagtens som det eneste parti, er gået fri fra div. Løgnehistorier?

  Kommentar by Michael Nedersøe — 23. maj 2020 @ 12:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper