18. maj 2020

Radio4-vært til homoseksuelle Brostrøm: Du har opgivet at få børn – “Er det på grund af alderen?”

Uvist af hvilken årsag har en af Troels Kløvedals døtre fået sit eget program på Radio4. Magasinet hedder ‘Det sidste måltid’, og er en samtale baseret på et udkast til en nekrolog. Jeg ved ikke helt om konceptet holder, men som højreorienteret forstyrres jeg ofte af venstreorienteret indforståethed. Som modgift kan jeg anbefale Mikael Jalvings podcast-serie, hvor der måske nok også findes ’37 samlivsformer’, men i de 49 minutter programmet varer, er de i det mindste ikke ligestillede.

Lærke Kløvedal, Radio4-vært: Søren Brostrøm havde ikke børn eller ægtefælle, og han udtalte tidligere til Kristeligt Dagblad, at han aldrig har formået at holde på manden i sit liv.

Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen: Ja, det er rigtigt. Og nu er jeg for gammel til at få børn. Jeg er 55 næste gang, det får jeg ikke.

Lærke Kløvedal: Er det på grund af alderen?

Søren Brostrøm: Ja.

Lærke Kløvedal: Synes du 54-55 er for meget at blive far i?

Søren Brostrøm: Ja, det synes jeg.

Lærke Kløvedal: Er det fordi du er læge?

Søren Brostrøm: , jeg fungerer stadigvæk fint kropsligt og åndeligt, det er ikke det, men når jeg skal ud af sengen om morgenen, så kan det godt være jeg er mere stivbenet end jeg var for ti år siden. Så det tror jeg ikke jeg skal. Jeg har ikke opgivet at finde en mand, jeg har også haft manden i mit liv, men han ville ikke have mig.

Lærke Kløvedal: Så du gav slip på ham.

Søren Brøstrøm: Jaah, det er mange år siden. Det blev jeg ked af…

(Hendrick Goltzius, The Fall of Man, 1616; Foto: National Gallery of Art)

Oploadet Kl. 13:32 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110196/trackback

50 Comments »

 1. Klamt med alt det bøsseri 🤢🤮, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. maj 2020 @ 13:36

 2. Er det mig der har misforstået noget? Men mig bekendt kan mænd ikke få børn med mænd! 🤔

  Kommentar by Den Nervøse — 18. maj 2020 @ 14:08

 3. “Synden” er en proces og erkendelsen er langmodig og stykkevis, malerkunsten giver det rette perspektiv, tjek også Goya om hvordan vi lever tragikomisk idag…..

  Kommentar by Moth — 18. maj 2020 @ 14:11

 4. Er Lærke Kløvedal evnesvag? Eller er hun typen der bare giver BJ efter BJ, men undrer sig til stadighed over at hun ikke bliver gravid?

  Naturen har på intelligent vis sørget for at bæskubberi ikke giver afkom – ikke engang en med brun hud.

  Kommentar by Elvadatter — 18. maj 2020 @ 14:39

 5. Alle medier er blevet en version af SE & HØR. Også DR og Folketinget. Kløvedal er derfor radiovært, fordi hun er en af “de kendte”. Er du kendt de de røde løbere, kan du komme i Folketinget. Poppen har slået alt andet ud, ligesom indenfor musikken

  Kommentar by BB — 18. maj 2020 @ 14:53

 6. Kommentar by BB — 18. maj 2020 @ 14:53.

  Jeg havde nøjagtigt den samme tanke, så sent som i går aftes, min version gik så bare på ‘ALT for Damerne’ i stedet.

  Kommentar by Kimski — 18. maj 2020 @ 14:58

 7. I må ikke være så slemme ved Lærke Kløvedal. Hvordan kan hun dog vide at mænd ikke kan få børn med mænd, hvis ingen har fortalt hende om det?

  Kommentar by bjarne binee — 18. maj 2020 @ 15:26

 8. Skal vi ikke mute homofobien den er ret uklædelig.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 16:03

 9. Utroligt med den slags interview, men ikke overraskende. S. Brostrøn kan næppe lastes for sin seksualitet, men denne slags spørgsmål antager karakter af R..slikkeri, fra vedkommende journalist forstås. At en datter af Kløvedal har fået eget radioprogram kan ej heller overraske. Længe leve dumheden.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 18. maj 2020 @ 16:11

 10. Jeg kommer med gode nyheder. Kristus lage sit liv ned for vores synder, så vi kan blive frelst og få evigt liv, følgeskab og troskab med faderen og sønnen.

  Forsoning og fred med Gud
  5 Vi blev altså accepteret af Gud, da vi kom til tro på Jesus Kristus, vores Herre. Derfor er vi nu forsonet med Gud og har fået fred i hjertet. 2 Det er også Jesus, der gennem vores tro har ført os ind i den nåde, vi nu lever i, og vi ser med glæde frem til, at vi engang skal få del i al Guds herlighed. 3 Men ikke bare det. Vi glæder os endda over at blive forfulgt, for vi ved, at forfølgelserne styrker vores udholdenhed. 4 Udholdenheden giver os karakterstyrke, og karakterstyrken giver os en stærk forventning om at få del i Guds herlighed engang. 5 Og vi bliver ikke skuffet i vores forventning, for Gud har givet os Helligåndens kraft og fyldt vores hjerter med sin kærlighed.

  6 Mens vi endnu var magtesløse og ugudelige, kom Kristus i rette tid og ofrede sit liv for at redde os. 7 Der er ikke mange, der vil ofre livet for at redde et medmenneske! Jo, måske hvis det er et usædvanlig godt menneske. 8 Men Gud viser sin kærlighed mod os, ved at Kristus ofrede sit liv for os, mens vi stadig var syndere, 9 og han har nu accepteret os på grund af Kristi stedfortrædende død. Derfor kan vi trygt regne med, at når Kristus ved sin død forsonede os med Gud, vil han også redde os på dommens dag. 10 Selvom vi var fjender af Gud, blev vi alligevel forsonet med ham, fordi hans Søn døde for os. Nu, da vi er blevet Guds venner, kan vi være forvissede om, at vi vil få det evige liv, fordi Jesus lever. 11 Altså er det en utrolig glæde for os, at vi er blevet forsonet med Gud gennem Jesus Kristus, vores Herre.

  Adam og Kristus som modsætninger
  12 Det første menneske, Adam, bragte synden ind i verden, og synden førte døden med sig. Sådan fik døden magt over alle mennesker, fordi alle syndede. 13 Synden var i verden, inden loven kom, men den kunne ikke udpeges, så længe der ingen lov var. 14 Døden herskede derfor også i verden, før loven kom, det vil sige fra Adam til Moses. Selv de, der ikke var ulydige mod Gud på samme direkte måde som Adam, måtte dø.

  Adam kan sammenlignes med Jesus i den forstand, 15-16 at ét menneskes handling har fået konsekvenser for hele menneskeheden. Men hvor ét menneskes ulydighed førte til død for et utal af mennesker, bragte ét andet menneskes lydighed Guds vældige kærlighed og nåde ud til et utal af mennesker. Efter at ét menneske havde forsyndet sig, måtte Gud afsige dommen over os mennesker og erklære os skyldige. Men efter at mange mennesker havde forsyndet sig, gav Jesus Kristus frivilligt sit liv for os, og derved kunne Gud erklære os skyldfri. 17 Det var ét menneskes synd, som førte til, at døden fik herredømmet over menneskene. Men det var ét menneskes gave, som fører til, at livet får herredømmet over alle, som tager imod Guds overstrømmende nåde og tilgivelse i Jesus Kristus.

  18 Det vil altså sige, at ét menneskes forkerte handling førte til fordømmelse og død for alle mennesker. Men det var også ét menneskes rigtige handling, der førte til frikendelse og liv for alle mennesker. 19 Ét menneskes ulydighed førte til, at mange andre gjorde oprør mod Gud. Men det er også ét menneskes lydighed, der fører til, at mange andre ønsker at gøre Guds vilje.

  20 Da loven kom til, voksede synden. Men da synden blev større, blev Guds nåde endnu større. 21 Før havde synden herredømmet, og det førte til død. Men hos dem, som har opnået Guds tilgivelse, er det nåden, som har herredømmet, og det fører til det evige liv ved Jesus Kristus, vores Herre.
  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romans+5&version=BPH

  Kommentar by Jan huus — 18. maj 2020 @ 16:18

 11. Manden der ikke ville have den klamme stodder, har nok været normal.

  Bogen “Fagre nye verden” handler bl.a. om et samfund der er blevet så avanceret og “progressivt”, at familier og hjem er afskaffet. Børn frembringes i glaskolber i store laboratorie-fabrikshaller. De fleste af disse børn er beregnet til at blive ulønnede slaver for magthaverne. Man sorterer dem, så alle med selvstændig tænkning eller oprørske tendenser dræbes inden de er 7 eller 12 år.

  Da bogen blev skrevet, har forfatteren nok ikke forestillet sig at nogen stat få årtier senere kunne blive vanvittig nok til bare halvvejs at følge op på visionerne. Men se til feministernes Sverige hvor det påstås at kønnet er “en social konstruktion” der ikke har noget med naturen at gøre. Eller man påstår at der 25 eller 125 forskellige køn.

  (Det kan godt være min gengivelse af bogen er noget ved siden af, det er længe siden jeg læste den)

  Hvad Brostrøm angår, virker det ekstra klamt at han startede med at ignorere en række advarsler 2015-19, at han derefter medvirkede til at få corona-epidemien til Danmark, at han i 3. omgang afslog råd og hjælp fra Sydkorea og Tyskland, og at han sidst har nedsat afstanden fra 2 m til 1 m? Blev virussen kun halvt så smittefarlig fra den ene dag til den næste? Eller prøver klaphatten at luske sin “flok-immunitet” igennem selvom strategien har givet et gevaldigt bagslag i Sverige?

  Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 16:33

 12. Jeg har prøvet Radio 4 i ti minutter, så udholdt jeg ikke mere

  Kommentar by Snaphanen — 18. maj 2020 @ 17:06

 13. Jeg er lidt forvirret. Undskyld. Har jeg sovet i timen? Kan to mænd nu få børn med hinanden?:-)
  “Lærke Kløvedal: Synes du 54-55 er for meget at blive far i?
  Søren Brostrøm: Ja, det synes jeg.
  Lærke Kløvedal: Er det fordi du er læge?
  Søren Brostrøm: Jeg har ikke opgivet at finde en mand, jeg har også haft manden i mit liv, men han ville ikke have mig”
  Så forstår man, hvorfor Søren Brostrøm ikke blev far? Eller… NOT!:-)

  Kommentar by A-mad — 18. maj 2020 @ 17:48

 14. Rige bøssepar får børn via udenlandsk rugemor i mod betaling.
  Fattige bøssepar bliver ikke forældre.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 18:26

 15. Både Troels Kløvedal og Hans søster Hanne Reintoft var blandt de aktive hovedkræfter bag indførelsen af indvandringsstoppet i 1973. Af samme nationale årsager som præsten Søren Krarup, var de aktive EF- modstandere. De 2 søskende forvekslede som unge social indignation med socialisme/kommunisme.– Lærke Kløvedal står for det danske begreb.– “Der er lighed for Thor såvel som for Loke ” Først da de kristne missionærer anderkendte dette ,fik de lov til at ro over Ejderen og forkynde.

  Kommentar by dansker — 18. maj 2020 @ 18:29

 16. Det er selvfølgelig også -kønsdiskriminerende- at mænd ikke kan få børn via graviditet. Det må vi lave om på :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. maj 2020 @ 18:42

 17. “Lærke Kløvedal: Er det på grund af alderen?”

  Jeg tager mig til hovedet…

  Kommentar by Johnson — 18. maj 2020 @ 18:43

 18. “Uvist af hvilken årsag” Hun hedder Kløvedal. Hun er i den indspiste inderkreds.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. maj 2020 @ 19:01

 19. Jeg læste

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/18/udvist-nigeriansk-asylansoeger-danskerne-har-fortjent-coronavirus/

  og googlede nedenstående udsnit fra artiklen.

  Jeg er taknemmelig for coronakrisen. Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin

  så fik jeg følgende besked fra google.

  About this page

  Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it’s really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

  This page appears when Google automatically detects requests coming from your computer network which appear to be in violation of the Terms of Service. The block will expire shortly after those requests stop. In the meantime, solving the above CAPTCHA will let you continue to use our services.

  De censurerer frihedens stemme!

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 19:04

 20. Zenobia 18:26. Hverken rige bøssepar eller fattige bøssepar kan få børn med hinanden. (Jeg håber ikke, det kommer som en overraskelse for dig?:-)
  For nogen er det måske gået socialkonstruktivisme i den og rod i semantikken?
  Børn kommer hverken fra storken, DanAdopt eller med pakkeposten. Børn kommer, når en mand og en kvinde har samleje. Ellers får de ikke DERES børn, men ANDRES børn.
  PS. Al anden sex end frem-og-zurück mellem en mand og en kvinde er onani. Onani er OK, når man ikke kan det andet:-)

  Kommentar by A-mad — 18. maj 2020 @ 19:13

 21. Hvorfor skal vi have denne debat?

  Der findes reagensglas-børn som genetisk har 3 forældre.

  Men normalen er at en af dem er sæddonor for en rugemor.

  Det har intet med socialkonstruktivisme at gøre det er hardcore videnskab.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 19:29

 22. Off topic. Trump derangement syndrome;forklaring på oprindelse: Gad Saad:”Bad Ideas Are Destroying the West”(fra minut 44:20) https://www.youtube.com/watch?v=P1II4WBdKX0

  Kommentar by barfbag — 18. maj 2020 @ 19:34

 23. ->Zenobia 19:29. Normalen er, at en mand sprøjter sin sæd op i livmoderen på en kvinde, så hun bliver gravid. Genmanipulerede børn er unaturlige og noget helt nyt på markedet. Menneskene har klaret sig uden genmanipulation i ca. 2,5 mio. år. Hvorfor skulle de gå over til at få børn med kunstig befrugtning og genmanipulation nu, blot fordi det er blevet teknisk muligt? Men måske godt for dem, der har mistet evnen til at få børn naturligt.

  Kommentar by A-mad — 18. maj 2020 @ 19:53

 24. DER ER VIST NOGET med at de RadiGALE har været meget ivrige efter at tilrette lovgivningen omkring familier og børn, så bøsse-par og lesbiske par fik tildelt ret til “ægteskab” og til at adoptere meget små børn. (pædofile par kan under samme lovgivning adoptere deres egne værgeløse ofre, selvom de ikke er nævnt i loven)

  Det radiGALE parti er Danmarks mest syge, perverse, skøre, ekstreme, børnefjendske, mandsfjendske, ondskabsfulde og forræderiske parti. Hvad det parti har på samvittigheden af nærmest kriminelle svinestreger overfor det danske folk er ikke småting. Bl.a. var det med til loven af 1983 om fri indvandring. Hele partiets over 100 år lange historie er en beretning om at et lille parti kan påføre eget folk og land et utal af skader og ulykker. Og alligevel holde på sine vælgere via hykleriske mediekampagner.

  Af hensyn til censuren på face-book mv. vil jeg lige oplyse at jeg naturligvis er ironisk. Trækker man ironien fra, menes der naturligvis af partiet er det mest sunde, naturlige, kloge, moderate, børnevenlige, næstekærlige og patriotiske parti man kan forestille sig, og at det har skaffet danskerne enorme mængder af held og lykke og ikke-skader.

  De radigale er ikke uslinge og møgsvin, men genier og helte. Det er hvad jeg hele tiden har forsøgt at udtrykke. Undskyld de klodsede formuleringer i 2. afsnit som hermed tilbagekaldes. (nu kan min kommentar vel godt bringes videre til fjæs-bogen?)

  Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 20:01

 25. Tæt på hvert tiende barn er følgen af kunstig befrugtning, som jeg husker det. Frederiksberg og København lidt efter.
  Jeg tror, det skyldes dels at alderen for en del er mod let befrugtning, dels fødevarers kvalitet, eller mangel på samme.

  Kommentar by Peter Buch — 18. maj 2020 @ 20:19

 26. Den indspiste “kultur”-nomenklatura mener selv, at det er på grund af indlysende evner, at de er nødt til at ansætte folk, der er avlet af kendte folk, fx med navnet Kløvedal, Ryge, Price.

  De bekræfter herved, at “arv” betyder noget. Selv om de i deres relativistiske dagligdag netop benægter dette.

  Kommentar by Bastardo — 18. maj 2020 @ 20:24

 27. # Jan Huus kl. 16.18: Moderne folkekirke-teologi er vist nogle gange noget nonsens eller pladderhumanisme. Hvis man antager at bibelen og Jesus taler sandhed, giver det da ingen mening at antage at alle synder bare tilgives pr. automatik. Der står jo i bibelen at Gud og Jesus fordømmer visse udskejelser hårdt, og der advares om den evige fortabelse og helvedes flammer. Jeg er hverken for eller imod bibelen som sådan, men hvis man tror på den, er det er da selvmodsigende at kassere skriftsteder efter forgodt befindende. Som når moderne præster kasserer: “Kvinder skal tie i forsamlinger” og bøsseri “er for Herren en vederstyggelighed”.

  # Zenobia, går du virkelig ind for reagens-glasbørn med 3, 4 eller 5 “forældre”? Går du også ind for bøsse-“ægteskaber”? Mener du at gen-manipulation og “hard-core” videnskab altid er ok og det samme som visdom og fuldt overblik? Er du feminist?

  Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 20:35

 28. Udover Troels Beha Erichsen, var der vist flere fra kollektivet “Maos Lyst” som tog navnet Kløvedal? – Er vi sikre på, at den omtalte forvirrede gimpe er datter af TBE ?

  NB: Folk må selvfølgelig leve deres liv som de vil – Jeg er personligt komplet skide ligeglad med Troels og han afkom; de interesserer mig ikke en høstblomst! – Det kvalmende er naturligvis, at bøvede ledende radiofoniske halvaber, giver dem statsfinansieret sendetid!

  Kommentar by T. Flodur — 18. maj 2020 @ 20:44

 29. Ad Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 20:35.

  Jeg blander mig ikke i folks interne affærer hvis de ønsker reagensglas børn og selv kan betale så er det deres valg.

  Kærlighed er kærlighed hvem folk gifter sig med er ikke noget som vedkommer andre og det burde være et non-issue i dag.
  Jeg ønsker alle der gifter sig held og lykke med de skilsmisse rater der er.

  Syd-Koreanerne og Kineserne arbejder på at lave genetiske supermennesker for at fremme evolutionen. Jeg er ikke sikker på det er den rette vej frem men det kan blive nødvendigt i fremtiden.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 21:13

 30. Er det muslimer?!?
  En person er mandag aften blevet stukket end i Blommahaven i Valby.

  Klokken 19.17 modtager Københavns Politi en anmeldese om et knivstik, og de er lige nu massivt til stede.

  Det fortæller vagtchef, Thomas Hjermind:

  »Vi er lige nu massivt til stede med henblik på at klarlægge, hvad der er sket,« siger vagtchefen.

  Politiet er lige nu i gang med at finde gerningsmænd. Motivet for forbrydelsen kan de ikke oplyse om.

  Der vil også her til aften blive afholdt forhøringer i området, oplyser vagtchefen.

  Den tilskadekomne er blevet kørt på hospitalet.

  Hvor alvorlig skaden er, vides endnu ikke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. maj 2020 @ 21:13

 31. 1/1 2020.– 356 udviste udlændinge for kriminalitet sad den dato fængslet i udvisningsfængslerne i Ringe og Nyborg. Prisen flere 100 mill årligt.– Manglen på døde nyhipoer er ekstrem !

  Kommentar by dansker — 18. maj 2020 @ 21:32

 32. Bent A — 18. maj 2020 @ 20:35

  Nogle mennesker selv præster har også efter kristendommens fremkomst i større eller mindre udstrækning droppet at støtte det gamle testamentes ord om bøsseri.
  Ytringen om kvinder i forsamlinger er fra Paulus, der ikke er Jesus.

  Kommentar by Peter Buch — 18. maj 2020 @ 21:48

 33. # Zenobia: Du finder det altså helt i orden at to mænd kan gifte sig med hinanden (og ditto to kvinder). Er det rigtigt forstået?

  Hvad hvis en tosse vil giftes med en traktor, en giraf eller en pige/dreng på 9 år? Skal kirken eller borgmesteren så også velsigne “ægteskabet”? Eller vil det være en hån mod familieværdierne? Har du en grænse et sted?

  Og du mener at man bør udvikle “supermennesker” om “nødvendigt”??

  Hvad mener du om den kommunistiske propaganda og familiepolitik m.m. der har drevet husmødre væk fra hjemmet, har hetzet, udnyttet og diskrimineret mænd og forsørgere, har bevirket at mange kvinder bliver for gamle til at få sunde børn, har opløst og splittet familier i titusindvis, har gjort mange børn faderløse, og har kørt bedsteforældre ud på et sidespor.

  Du svarede ikke på om du er feminist? (eller radikal?) Så jeg spørger på en anden måde: Hvad mener du om feministerne og de radikale?

  Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 22:13

 34. # Buch: Læs lige igen. Jeg skriver ikke andet end at bibelen siger at “kvinder skal tie i forsamlinger, og at bøsseri “er for Herren en vederstyggelighed”. Det står der jo. De “moderne” præster (eller kommunister der har infiltreret folkekirken) plukker det ud de kan “bruge” og kasserer resten. Det er lidt lige som når klima-tosserne mener at videnskabelige sandheder er en popularitets-konkurrence der kan afgøres ved afstemninger i FN, eller af hvormange “likes” Greta Tunfisk opnår på Twitter.

  Kommentar by Bent A — 18. maj 2020 @ 22:27

 35. Bent A

  Jesus plukkede selv det han synes. Paulus var nok også som han var.
  Vor Herre bevares.

  Kommentar by Peter Buch — 18. maj 2020 @ 23:11

 36. Som jeg sagde tidligere vil jeg ikke blande mig i hvem andre mennesker elsker. Og jeg går indfor samkønnede ægteskaber.
  Jeg kan ikke se problematikken i at 2 af samme køn er ægtefæller.

  Hvis man er imod homoægteskaber så skal man pr. definition også være imod hvide gifter sig med sorte, farvede eller asiater.
  Og kristne gifter sig med jøder, muhamedanere, hinduer eller buddhister.

  I Danmark kan man ikke blive gift med sin hund eller sin ynglings hest og pædofili er også forbudt så ingen barnebrude der blive tvangsgiftet til en klam gammel stodder i Danmark.
  Ægteskabsreglerne er tidssvarende og bør ikke ændres.

  Familieværdier afhænger af ens politiske standpunkt. Desværre kræver det 2 indtægter idag for at man kan få børn og dermed er kvinder fastlåst ude på arbejdsmarkedet.

  I arbejderklassen i byerne var det normalt at begge forældre arbejdede faktisk siden industrialiseringen. Det var over- og middelklassens kvinder som var hjemmegående husmødre. De kvindertyper er idag ude på arbejdsmarkedet. Den familiestruktur du ønsker er ikke længere mulig og mange kvinder er ikke interesseret i en tilbagevenden til gamle dages kønsroller.

  Kommentar by Zenobia — 19. maj 2020 @ 00:32

 37. Bøssestrøm kan godt få børn, men ikke med en mand. Lærke Kløvedal, læs en bog om biologi. Ham den gamle søulk med kæmpe gynteren har vist lært dig at slå pælestik og kællingeknuder og glemt blomsterne og bien.

  “er det fordi at du er læge”?… ough.

  Kommentar by Iznogut — 19. maj 2020 @ 00:47

 38. #8: Zenobia skrev: “Skal vi ikke mute homofobien den er ret uklædelig.”

  Ord som “homofobi”, “racisme”, “sexisme”, “transfobi” etc. er opfundet af venstrefløjen for at udskamme og dæmonisere hvide, heteroseksuelle mænd.

  Du har desværre slugt deres propaganda råt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2020 @ 00:54

 39. # Zenobia: Du forsvarer eller godkender altså kommunisternes, feministernes og de radikales familiepolitik. Eller hvad?

  ot: Den Belgiske regering har fyldt befolkningen med løgn og postulater, for at dække over store fejl i håndteringen af corona-pesten. Belgien har nu Europas højeste dødstal ift. antal indbyggere (document) Den svenske regering og Tegnell har også dummet sig voldsomt. Herhjemme er det nu kommet frem at smittetrykket ikke er faldet nær så meget som påstået af Kåre Mølbak fra S-arabiens seruminstitut. (tv2)

  I de næste par uger vil smitten helt sikkert brede sig yderligere her i Danmark!! Vi kan få en 2. bølge inden juni er forbi.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 01:25

 40. Jeg vil hermed gerne indstille Lærke Kløvedal til Årets Darwin Award, 2020.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2020 @ 06:41

 41. Hvad vil du med evigt liv Jan Huus? Er det ikke bedre at blive frelst på jorden end i himlen?

  Kommentar by Nielesn — 19. maj 2020 @ 08:35

 42. Jeg må indrømme, at jeg blev glad, da Radio 24/7 blev vraget til fordel for Radio4 i sin tid, men efter at have hørt nogle forskellige programmer på Radio4, så længes jeg efter netop Radio 24/7. For magen til talentløshed, uvidenhed og ringe værter skal man dog lede længe efter samt endnu større muslimsklefleri, som langt overgår hvad 24/7 kunne præstere. De fleste værter kan næsten ikke læse 5 ord op – uden at snuble over mindst 3 – og i går hørte jeg en vært udtale ordet: “Historisk” på en ganske besynderlig måde, som måtte tilkendegive, at værten(inden) ikke var dansk af oprindelse, idet hun udtalte ordet “Histo-risk” med tryk på sidste stavelse. Det er sådan nogle kanutter, vi skal belemres med i DK – med sådan en muslimskmedløbende, gråhåret madamme som Anne-Marie Dohm i spidsen – føj.

  Kommentar by Anonym — 19. maj 2020 @ 09:33

 43. Zenobia skriver at i Danmark kan barnebrude ikke blive tvangsgiftet med en klam gammel stodder. Har Zenobia ikke overset at i visse områder af Danmark kan det sagtens lade sig gøre. Kender hun ikke en plakat fra de radikale som forsvarer islamisk pædofili? Læser hun aldrig snaphanen og de andre netaviser?

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 10:06

 44. # Peter Nielsen

  100 % korrekt.

  Du glemte dog deres sidste skøre påfund: Tykfobi.

  Altså det faktum, at vi onde hvide heteroseksuelle mænd øjensynligt lider af en fobi rettet mod smældfede trunter.

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 10:26

 45. Både dansk og amerikansk MSM er helt oppe og ringe efter at den amerikanske homofile “journalist” Anderson Cooper har “fået et barn” med sin “mand”.

  Det er vel overflødigt at nævne, at den stolte “fader” er ansat som vært på den røde løgnefabrik CNN…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 12:18

 46. Revisoren 12:18. Wow! Homofil reproduktion. En biologisk sensation. En urgammel homofil drøm er gået i opfyldelse?

  Kommentar by A-mad — 20. maj 2020 @ 08:33

 47. Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 12:18

  Anderson Cooper er undfanget på den gode, gammeldags metode i samleje mellem New York socialite kvinden Gloria Vanderbilt og skuespilleren og manuskriptforfatteren Wyatt Emory Cooper, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. maj 2020 @ 09:43

 48. Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 10:26

  Haha, ja, jeg er helt sikkert “fat-phobic” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2020 @ 14:35

 49. Nielesn — 19. maj 2020 @ 08:35

  Der er ingen som vil blive frelst på jorden, vi vil alle blive dømt for de ord vi har sagt, troende vil blive taget op i skyen når Kristus kommer igen, og resten vil bliver dømt for hver deres gerninger, hvis de ikke har søgt fred med Kristus.

  Kommentar by Jan huus — 21. maj 2020 @ 16:29

 50. “Kvinde min
  Nej, bliv ikke bange
  For deres sange
  Hold bare fast i mig, når de fortæller dig
  At der er tusinde mil imellem dig og mig”
  (Larsen)
  Her er jeg er i sync med Larsen. Undertegnede mand har kone (kvinde:-) og to naturligt avlede sønner. Jeg bryder mig ikke om hele tiden at blive intimideret af statens medier. Som her af de perverse venstrefløjsere på Radio4.
  Jeg må nok snart anskaffe et effektivt skydevåben for af forsvare mig selv og min familie. Desværre er det nok netop det venstrefløjserne ønsker. At blive mødt med skarpe skud, når de angriber os. De ønsker borgerkrig. Den kommer måske lige om lidt?

  Kommentar by A-mad — 25. maj 2020 @ 09:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper