18. maj 2020

SK-demoer: Uroen stoppede da ‘en lokal imam blev kaldt til stedet’, politiet ignorerede ‘koranmusik’…

Stram Kurs demonstrerede i weekenden flere steder på Sjælland. Søndag blev 12 anholdt på Motalavej i Korsør, da de ifølge TV2 Øst medbragte og affyrede kanonslag, eller nægtede at ‘adlyde politiets anvisninger’. Uroen stoppede først, da ‘en lokal imam blev kaldt til stedet’, som ‘overtalte en gruppe vrede unge til at forlade stedet’.

Ved lørdagens demonstration på Kierulffsvej i Slagelse havde lokale muslimer opsat højtalere, der afspillede muslimsk bønnekald, uden at politiet fandt anledning til at gribe ind. Man mindes den desillusionerede politibetjent i Olsen-Banden…

“Da Stram Kurs ankom omkring kl. 15.00, begyndte nogle beboere at spille en form for koranmusik fra taget på et skur mellem Super Bazar og Børnehuset Nord. …

‘… Beboerne i Nordbyen havde opstillet 3 kæmpe højtalere, hvor der blev afspillet koran, og alle vendte ham ryggen og lod ham blive helt alene.'” (TV2 Øst, 17. maj 2020)

“I disse for vort land så vanskelige tider, er det særligt vigtigt, at vi ikke foretager os noget som helst… I dybeste fortrolighed: Politikerne har givet op! (Axel Strøbye som Kriminalassistent Jensen i Olsen-Banden overgiver sig aldrig, 1979)

(Islamisk bønnekald under Stram Kurs-demo, Kierulffsvej, Slagelse, 16. maj 2020)

Oploadet Kl. 13:09 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110204/trackback

31 Comments »

 1. Pragtfuldt citat fra Olsen-Banden: “I disse for vort land så vanskelige tider, er det særligt vigtigt, at vi ikke foretager os noget som helst… I dybeste fortrolighed: Politikerne har givet op!”
  Det blev sagt i 1979.
  Ti år efter opløstes DDR på bedste Olsen-Bande-facon, men filmene var jo også uhyre populære i DDR, det meste i DDR foregik da også på bedste Olsen-Bande-maner.
  Hvis vores nuværende politikere stadig sidder på tinge om ti år, så er de formentlig ved at lægge en dæmper på ytringsfriheden ligesom mutter Merkel og Macron har travlt med for tiden.

  Kommentar by ino — 18. maj 2020 @ 13:20

 2. Kuffarvej er mere passende

  Kommentar by k.m. — 18. maj 2020 @ 13:27

 3. Uanset om man kan li’ det eller ej (jeg kan ikke), så er dette en bedre måde at vise sin utilfredshed med Rasmus Paludan i stedet for vold.

  Det eneste, der får kæden til at hoppe af, er at Generation Identitær blev antastet af politiet hvorimod muslingerne slipper. Det ligner negativ forskelsbehandling. Men det er i bund og grund ikke så overraskende. Desværre!!

  Men som sagt – heller ryggen til og høj “musik” frem for vold.

  Kommentar by Realist — 18. maj 2020 @ 13:28

 4. Rasmus Paludan gør et farligt job, men han gør et fædrelandsnyttigt job, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. maj 2020 @ 13:35

 5. Realist kan ikke lide at Rasmus Paludan viser sig på gaden i fredelig demonstration mod Islam.

  Politiet har nu “demonstreret” at den med det største lydanlæg bestemmer.

  Kommentar by k.m. — 18. maj 2020 @ 13:59

 6. Vidste igår TV2 News manipulerede med billederne og referencen….

  Kommentar by Moth — 18. maj 2020 @ 14:07

 7. Ingen tvivl om, hvem der har magten i NyDanmark. Trådte politiet i karakter ville alle statsstøttede medier straks skrige racister, og de folkevalgte politikere ville dermed være nødt til at korrekse politiet.

  Sådan går det årti efter årti. Hele systemet er gennemsyret af afhængighed af velfærdsmigranter.

  Nu over 511.000 fra den ikke-vestlige verden og stadig ingen udsigt til selvstændig tiltro til egen næstekærlighed.

  Kommentar by tavsen — 18. maj 2020 @ 14:26

 8. #5 k.m. Det er ikke et spørgsmål om at lide eller ikke at lide. Det er et spørgsmål om midler, man demonstrerer med – og der er høj “musik” trods alt bedre end vold.

  Kunne forøvrigt være interessant at se politiets indsats, hvis vi andre afspiller høj musik lige op til et bønnekald …

  Kommentar by Realist — 18. maj 2020 @ 14:28

 9. De skal hjem til Mellemøsten. Hellere idag end i morgen. Danskere bliver de aldrig.

  Kommentar by NulTolerance — 18. maj 2020 @ 14:38

 10. Muselmændene har potentiel set begået 4 ulovlige forhold.

  Hvis de ikke har anmeld en moddemonstration så er bønnekaldet demonstrationschikane. Ophold på taget er antageligvis ulovlig indtrængen på privat område og bønnekaldet er yderligere en husfreds-krænkelse af det private område. Hvis de har ødelagt noget på taget er det hærværk.

  Det er muligt at rejse en sag imod indsatslederen for passivitet ved DUP.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 15:00

 11. Kommentar by Realist — 18. maj 2020 @ 14:28

  Det ved du jo godt…hipoerne ville straks stille op og forbyde, uddele bøder og anholde dig…det er helt sikkert!!

  Kommentar by Black Watch — 18. maj 2020 @ 15:13

 12. De indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister har frit spil pga. de indavlede kriminelle taburetklæbere på hoppeborgen, med skrigeskinken i front støttet af kommunistiske globalister der holder hånden over den islamiske invasions hær i Danmark, selv eliten er styret af nepotisme korruption og bedrageri, alt dette minder om de kommunistiske lande der er underlagt diktatur, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. maj 2020 @ 15:36

 13. Der bliver først ro da den lokale imam dukker op! Det er vel det endegyldige bevis på at politiet har mistet kontrollen og autoriteten! De er fløjtende ligeglade med at der står en politisprællemand og giver dem besked på at passerer gaden! Det er helt som i folkeskolen, der bliver ikke ro i klassen før en muslimsk lærer dukker op! En dansk kvindelig lærer “af begge køn” har ikke en chance!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. maj 2020 @ 15:41

 14. Man kan måske mobbe Paludan til tavshed ved at skrue ghettoblasteren op på 110 db – resultatet er at muslimerne er et skridt nærmere mod sharia i Danmark.

  Så er det noget søgt at sige, at bønnekald fra en skide højttaler er mere human end slag fra en baseballkølle

  Kommentar by k.m. — 18. maj 2020 @ 15:48

 15. I klippet på TV2 kan man også se at maskeringsforbuddet ikke håndhæves overfor de sorthårede “unge” . Engang var lighed for loven en central del af demokratiet, men sådan er det åbenbart ikke mere.

  Kommentar by Hertz — 18. maj 2020 @ 15:53

 16. Sharia med dets uofficielle domstole og politi er den reelle magthaver i ghetto Danmark og det bliver kun værre for deres dominans øges hver gang de vinder en konfrontation med det rigtige politi.

  Jeg har intet respekt for det danske politi mere.
  De er åh så kæphøje hvis de fanger en dansker i en mindre trafikforseelse blyanten gløder på bødeblokken.
  Men ude i ghettoen kan de intet de vil ikke engang prøve på at opretholde lov og orden.

  Det er så skammeligt og det er forfærdeligt de ikke er flove over egen indsats.

  Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 16:00

 17. Det ligesom den 4 april 1940. Det danske politi sammenarbejder med fremmede om at undertrykke danskerne.

  Kommentar by KineserSnot — 18. maj 2020 @ 16:19

 18. >Hertz — 18. maj 2020 @ 15:53

  Det er måske dyreværnsloven der gælder for orkerne.

  Kommentar by Erik — 18. maj 2020 @ 16:56

 19. Det er så skammeligt og det er forfærdeligt de ikke er flove over egen indsats. Kommentar by Zenobia — 18. maj 2020 @ 16:00

  Hvorfor skulle politiet give sig selv mere arbejde ved at håndhæver maskeringsforbuddet osv?

  De har rigeligt at se til, og de ansvarlige for al den import af kriminelle er travlt optaget af at bekæmpe højreorienterede på internettet.

  Tre personer ført væk efter skuddrama | BT Krimi -www.bt.dk › krimi › tre-personer-foert-vaek-efter-skud…
  for 19 timer siden – Politiet er søndag aften trængt ind i en lejlighed i Eskebjerggård i Måløv få hundrede meter fra et skyderi, der fandt sted tidligere på dagen.”

  Og alle de unge, der ses på billederne, er NyDanmarks fremtid, spørgsmålet er så, kan de videreføre et velfærdssamfund?

  Kommentar by tavsen — 18. maj 2020 @ 17:35

 20. Paludan/crew: Følg op med anmeldelse af de pågældende til arbejdstilsynet – Hvis en håndværksmester sender folk op på et tag uden det nødvendige sikkerhedsudstyr (stilladser, sikkerhedsliner, m.v.) så vanker der en bøde på kr. 30.000,00 – Ja du læste rigtigt pal: tredive tusinde kroner!

  De fleste husker nok den bondemand som rensede sin tagrender fra en traktorlift, her vankede der bøder (udstedt af en tilfældig forbipasserende buffoon fra arbejdstilsynet) i oven omtalte størrelsesorden!

  Bøden blev vist senere, grundet det åbenlyst tåbelige rethaveriske idioti fra arbejdstilsynets side (formentlig politisk influeret) nedsat til kr. 10.000,00 men det er en anden historie.

  Kommentar by T. Flodur — 18. maj 2020 @ 18:45

 21. So why do the hater of all hater (the muslim imam) listen to white police when he is the one that promotes hate and aggressive behavior towards anyone that do not agree with pedophilia, satanism and sadism?

  because he is probably on welfare and cheating, stealing Danish taxpayers money on a false name. That is the only reason why a muslim obliges because he is a criminal and the police will find out that he is a criminal if he does not do what they tell him to.

  I would go a step further, I would take the names (false our course when they entered Denmark in the first place) of the muslims that are doin g this and investigate them and all theiur relatives. I am sure that they all steal welfare money and benefits, and cancel all the money. They can steal in any of the 51+ muslim countries, go there and think they are smart. They crossed all these countries that are safe to ark themselves on welfare and stealing money off Danish taxpayers, no wonder they have more expensive clothes, more expensive phones and drive more expensive cars than the ones that have jobs in Denmark and got them on real merits. They are only Danish when they need money, otherwise loyality is with islam, the loyalty is never with Denmark not matter if it is latinamericans, french, japanese ex prostitutes, americans, spanish, musims, pakis, turks, polish, gipsies, romanians, bulgarians or any other scum and stenchy piece of shit. They can be loyal in their own country and steal welfare money, mail, papers. If no one wants them in their own shitholes and cesaspools why should they be allowed somewhere else? And if they are such great people and persons why do not the commies line up at the border and take one in with them (solidarity), in their house and let them share what the commies have.

  If a small nation let me into the country, gives me somewhere to live, the tax payers pays the bills and find me a job that matches my low French IQ, I would forever be grateful and loyal even if it was 1DKK but it is always someone elses fault that you are a loser and someone with the lowest IQ, that is why you end up far away from your own skithole cesspool piece of shit country including france.

  Kommentar by The muslim scum — 18. maj 2020 @ 19:07

 22. Før politiet blev så kompromitteret, som tilfældet er nu, afvistes enhver udefrakommende “hjælp” konsekvent. Nu er der åbnet for korrupte loyaliteter – og snart vil vi se mere af den egentlige korruption, ganske som i Holland og Storbritannien. Det er der ikke nogen, der er i tvivl om. Enten man forklarer det mere abstrakt med “samfundsudviklingen, der følger trends i USA” (Det Radikale Venstre) eller med rodløshed, demoralisering, og slaraffenlandssyndrom i samband med indvandring af muslimske klankulturer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. maj 2020 @ 19:26

 23. Morten – 19:26

  Forstår jeg dig derhen, at det kun er voldsom politisk indgriben fra Christiansborg som kan redde politiets omdømme?

  Kommentar by T. Flodur — 18. maj 2020 @ 20:09

 24. – og Tesfaye føler sig fortsat uden for ansvar, for “de enkeltsående episoder, må de selv klare ude i kommunerne”
  læs: fint nok med Herrefolket ageren, jeg tier, indtil taburetten valker!
  . jo, jo, man står da ikke i vejen, for sin egen ismes fremfærd, så længe det kan undgåes! og ind til da, nyder jeg livet her, som dansk minister”! Ps. jeg skal nok få lidt flere iSlam-rettigheder ind, mens min tid er!

  FORBYD iSalmmet i Danmark!
  og stil gerne iSlampro politikkere for en folkedomstol!!
  Men det begynder sq at haste!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. maj 2020 @ 21:29

 25. Paludan må have sig en kraftigere højttaler til at overdøve orkerne

  Kommentar by Træt — 18. maj 2020 @ 21:40

 26. Tak for linket til Olsen-banden. Based.

  Kommentar by Felix Krull — 18. maj 2020 @ 23:57

 27. Politisk er vi og Danmark fortabt, en mulig løsning kunne være et raketstyr hvilket er set før med succes i islamisk-stat københavn.

  Kommentar by Piphans — 19. maj 2020 @ 00:08

 28. De muhamedanske raketforskere alias Einheitzliste (Ø) og Radikale Venstre (B) vælgere på arbejde.

  Det Danmark vi kender.

  Kommentar by Iznogut — 19. maj 2020 @ 00:36

 29. Det er forbudt at forhindre en demonstration o den demonstrerende at udtale sig om hvorfor man demonstrerer.
  Så ifl. Grundloven har politiet bare at fjerne denne Pædofetmusik.
  Paludan har anmeldt sin demo lovlig ved den og den tid. Så SKAL politiet sørge for at den bliver gennemført, og ikke sabotere den.

  Kommentar by Charles — 19. maj 2020 @ 00:40

 30. Husker et indslag på TV2 Øst for et par år siden, hvor nogle små snothvalpe på 13-14 år havde jaget både brandvæsen og politi på flugt fra Motalavej en nytårsaften.

  En lille splejset muhammedaner udtalte herefter til den mundlamme journalist:

  “Politiet flygtede som små bange køtere, og de sked i bukserne af skræk.”

  Dialogkaffen var åbenbart blevet kold…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 19:21

 31. Tragisk at en hyggelig sjællandsk havneby som Korsør nu også er forvandlet til en stinkende islamiseret kloak…

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 18:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper