19. maj 2020

Udvist nigerianer ‘er taknemmelig’ for corona: “Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin.”

Jeg kan ikke dokumentere, at Politikens debatredaktør er påvirket af ulovlige substanser, men der er dog kraftige indicier. Forleden bragte avisen en transaktivistisk kronik med den smukke overskrift: ‘Drop nu skræmmehistorierne om lesbiske, der trods deres afsmag for penisser føler sig tvunget til at dyrke sex med transkvinder’, og et par dage efter var der spalteplads til Henrik Marstal et læserbrev af Henrik Marstal: ‘Medierne må indtænke et etisk perspektiv i, hvilke synspunkter de vælger at lægge frem’.

Fredag i sidste uge var var kronikken skrevet af ‘Stanley S. Edward’, en afvist asylansøger tilhørende Bwalya-segmentet. Han kunne have takket danskerne for kost og logi, men i stedet går han til frontalangreb på værtslandet og den kapitalistiske kultur, der er grunden til at han er endt her og ikke i Burkina Faso eller Togo. Hvide danskere er skurken, hvorimod han og andre sorte er ofre for vestens barbariske kapitalisme – Jeg er taknemmelig for coronakrisen. Så kan danskerne smage deres egen bitre medicin (kræver login; oversat af Helle Albeck)

“Hvad denne epidemi har kastet lige i ansigtet på de vestlige lande, er påmindelsen om, hvor barbariske de vestlige lande er. Den viser Vestens hykleri og dobbeltmoral, når det gælder om at prioritere menneskeliv, og hvis liv der er mest værd.

I de vestlige samfund, med graden af kolonial, imperialistisk og kapitalistisk doktrin, bliver vi minoriteter altid nedvurderet og udsat for systematisk udelukkelse, undertrykkelse og forskelsbehandling.

Som flygtning i Danmark og andre steder i Europa har jeg selv oplevet, hvor arrogant, skammeligt og skandaløst det fremstår, når politikere, institutioner og fagfolk fabler om, hvordan ‘vi står sammen i det her’. Vi flygtninge og migranter hører disse udsagn fra en gruppe af personer, der har støttet den danske stats politik og dens dødelige konsekvenser for flygtninge og migranter i landets koncentrationslejre.

Jeres lejre og detentionscentre har holdt os indespærret og i umenneskelig isolation i årevis før corona. Men naturligvis har corona gjort livet endnu sværere for os. På trods af denne katastrofe, de tragiske tab af så mange menneskeliv rundt om i verden og det kaos, det har skabt, føler jeg et strejf af taknemmelighed over for epidemien. For en gangs skyld får den vestlige verden lov til at smage lidt af sin egen medicin over for flygtninge og migranter, trods den luksus, jeg ved, mange af jer vestlige borgere og jeres politikere nyder.

… Alle de sociale kampe mod de mange barbariske menneskerettighedsovertrædelser, der foregår i disse lejre, og kravene om som menneske at have rettigheder i lejrene er alt sammen blevet rullet tilbage og glemt med covid-19-krisen og har gjort det muligt for den danske regering at fortsætte sin umenneskelige, koloniale udstødelse og marginalisering.

Men alligevel er jeg glad for, at de vestlige borgere på en eller anden måde, direkte eller indirekte i forbindelse med epidemien, får lejlighed til at opleve de daglige vilkår, vi lever under.

Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke har empati med ofrene for denne epidemi, uanset hvem de er. Men…

Vi oplever allerede, hvordan livet kan komme til at se ud efter corona, når I borgere i vestlige kapitalistiske, undertrykkende lande som Danmark, Tyskland og Frankrig forsøger at vende tilbage til jeres såkaldte normale liv. At samfundet vender tilbage til det normale, betyder blot mere helvede på jord for os flygtninge, migranter og minoriteter.

… Denne fremfærd fra vestlige lande genopliver og forstærker den absurde klassiske koloniallogik og den tankegang, at minoriteter er undermennesker, hvilket får de vestlige samfund til at behandle og betragte os minoriteter endnu mere som undermennesker i en sådan krise.

… Det eneste, der måske er en smule uden fortilfælde for nogle af os, er chokket over at være vidne til den barbariske fremfærd, som vestlige samfund har udvist for at ofre os for deres kapitalistiske lande og såkaldte livsstil. Så for at være meget klar i spyttet er der ingen planer for ‘os’. De kolonialistiske, imperialistiske og kapitalistiske lande på den nordlige halvkugle tænker kun på sig selv og deres egen lille, grådige kasse. De vil altid sætte profit over vores liv. De ville altid operere fri for straf og uden blive gjort ansvarlige.

Vores historie og erfaring her viser tydeligt, hvad de vestlige lande vil gøre med os efter corona, og jeg håber, at covid-19 har lært jer vestlige borgere et eller andet, ikke blot om, hvor barbarisk dette samfund er, men også hvor urealistisk det er, at jeres kapitalistiske ideologi kan opretholde ikke kun dette samfund, men verden som helhed.”

(Stanley S. Edward alias Steve Ross, Facebook)

(- deler opråb fra ‘Nation of Islam’-racisten Louis Farrakhan)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110225/trackback

22 Comments »

 1. MON IKKE NIGERIANEREN har fået en masse hjælp fra nogle feltmadrasser eller en radikal journalist til at formulere sin kritik af Danmark?

  Han kan godt have ret i et Danmark er noget af et ondt og barbarisk samfund. Men det er normalt ikke indvandrere, men danskere som må lægge krop og sind til uretfærdighed, diskrimination og undertrykkelse.

  Det virker sært at man vil smide denne afrikaner ud. Han er jo en ægte beriger som burde kunne få en gratis bolig, gratis møbler, en dansk kone/feltmadras, fuld forsørgelse og andre gratis glæder, ligesom så mange andre asylanter. Han han begået voldsom kriminalitet, eller bruger man ham til at bilde danskerne ind at der føres en stram asylpolitik?

  Han bliver vel reddet af EB, BT, Information og tv2 som vil bruge ham til at bevise hvor nazisisk og racistisk Danmark er, når det nægter en stakkels forfulgt flygtning fuld forplejning.

  Om vi har en 1.000.000 eller 1.000.001 migranter kan vel også være hip som hap. Der må være basis for en tårepersende kampagne med masser af følelsesporno.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 02:01

 2. ..Har han begået…

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 02:03

 3. Det indlæg er skrevet af Væmligsøer fra Enhedslisten og ikke af velfærdsnegeren selv.

  Kommentar by Fascist — 19. maj 2020 @ 03:46

 4. Engang var den sorte de hvides slave. Hentedes fra afrika i skibe for at arbejde for den hvide.
  Idag hentes den sorte stadig i skibe.
  Men nu er den hvide den sortes slave. Arbejder for den sorte.

  Kommentar by Islamarebad — 19. maj 2020 @ 05:00

 5. Jamen der er jo heller ingen der tvinger ham til at blive her. Tag dog hjem og udvikle dit land. Forlad dog denne -koncentrationslejr- det er Du jo fri til-og så kan vi jo glemme dit ansvarsfrie sludder og vrøvl, som du har lært af nogle fordummende kommunister….så kan Du jo bede til Robert Mugabe og Idi Amin (posthumt) at give dig et mere retfærdigt samfund :-) :-):-).

  Bortset fra det, så hænger pressen og Venstrefløjen sig på Inger Støjbergs kamp imod pædofili blandt flygtninge, og man prøver på at lægge sag an, fordi hun ville forhndre tvangsægteskaber og pædofilistiske tendenser blandt de indvandrende muhammedanere. Kunne være fint om man lige udstillede dem.

  Støt SIAD og Generation identitære. God Tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2020 @ 06:07

 6. Nu taler jeg sikkert for mange når jeg, midt i alt Stanley S. Edward’s jammer og klagen påpeger, at jeg ALDRIG NOGEN SINDE har underskrevet et stykke papir, der forpligter mig til at tage mig af Stanley’s problemer.

  Baseret på dette faktum forbeholder jeg mig retten til at sige, ‘rend og hop, Stanley. Lær at bruge et kondom, og gør selv noget ved jeres altoverskyggende problem nummer et: Jeres vilde og ukontrollerede fortsatte formering, uden hensyntagen til det manglende ressource grundlag. Hvor svært kan det være?’

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2020 @ 06:33

 7. Med de holdninger til os er det sandelig godt han er blevet udvist, for hvis han var blevet havde han nok stemt på Pernille Skipper!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2020 @ 06:49

 8. @4

  Analogien kan blive endnu bedre, idet det var sorte, der indfangede og solgte andre sorte som slaver, mens det i dag er hvide, der pålægger andre hvide at betale til de sorte, mens disse hvide lever et luksusliv i overklassen.

  Kommentar by Jolly Jumper — 19. maj 2020 @ 07:47

 9. Thumbs up Jolly

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2020 @ 08:26

 10. Banan?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. maj 2020 @ 08:34

 11. ..Og tag nogle af de fede banankoner med hjem, hjem til banana.. Gid du var i Niger,og du blev der, kære neger..Skynd dig nu at rejs’ din vej..!

  Kommentar by Hul igennem? — 19. maj 2020 @ 08:37

 12. Gad vidst, hvem der fører pennen for hr. Edward, eller hvad han nu hedder i virkeligheden.

  Han vil sikkert være her indtil sin dødsdag på danske skatteyderes regning, mens væmmeligboere pusler om ham og skriver rødfascistiske læserbreve i hans navn.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. maj 2020 @ 09:29

 13. Giv ham et job som juniorforsker i DIIS.

  Kommentar by Bastardo — 19. maj 2020 @ 09:30

 14. Kan ikke skrive noget uden at risikere et juridisk efterspil.

  Kommentar by Michael — 19. maj 2020 @ 09:34

 15. Denne total fake artikel af/fra en fake Stanley S. Edward eller en fake alias Steve Ross viser at Politiken-indhold er fake. På normalt dansk hedder det: gemen svindel.

  Hvorfor trykke sådant noget RUC-vås ?
  Jeg tror, der ligger en strukturel-politiks penge- og magt-korruption bag ?

  PS. Tror I på, at han nogen sinde rejser ud ? Næppe

  Kommentar by Oppenheimer fan — 19. maj 2020 @ 09:46

 16. Nu den her. ..
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nyt-studie-moerkhudede-bliver-nemmere-smittet/8127948

  Kommentar by Islamarebad — 19. maj 2020 @ 10:30

 17. Louis Farrakhan er em person som MSM undgår.

  Could this long-lost photo have derailed Obama’s 2008 campaign?
  Image might have fueled Obama Muslim narrative
  https://www.myajc.com/news/local/could-this-long-lost-photo-have-derailed-obama-2008-campaign/jC8NKhQr6a72VjRYY9o0EM/
  It was a normal Wednesday on Capitol Hill when photographer Askia Muhammad told a freshman senator from Illinois: “You look just like the minister.”

  The “minister” was Nation of Islam leader Louis Farrakhan, who had been invited to speak at the weekly Congressional Black Caucus lunch in 2005. The senator was Barack Obama.

  Farrakhan on 9-11: What You Need to Know youtube.com/watch?v=RXqTcw8Q4f0&t

  pbs.twimg.com/media/DeiMGZ4VwAAoQcO.jpg:large

  twitter.com/GrrrGraphics/status/838751891567738881

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2020 @ 10:48

 18. Den utaknemmelige neger lyder som en kulsort nigeriansk udgave af Pelle Dragsted…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 11:06

 19. Politiken-kronikken skulle angiveligt være skrevet af velfærdsimmigranten Stanley S. Edwards fra Nigeria og oversat af en Helle Albeck. Mon ikke at det er sidstnævnte, der har formuleret kronikken med dens primitive indhold, som er utrolig frækt og racistisk overfor os danskere. Folk fra Nigeria har intet at gøre her i Danmark som asylansøgere. Jeg forventer og håber at Stanley for længst er rejst frivilligt hjem til det Afrikanske Kontinent, hvor han rettelig hører til.

  Kommentar by Den sendrægtige — 19. maj 2020 @ 11:38

 20. Håber at hvide, vestlige mennesker snart begynder at indse, at de her folk hader os og ønsker os døde og borte.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2020 @ 12:00

 21. “Som flygtning i Danmark og andre steder i Europa ”

  Hvad fanden laver den forvoksede gorilla i Danmark?
  Hvem har lukket ham ind??
  Og hvorfor fanden skal vi betale, for hans videre overlevelse???

  (tillige med de skattestøttede/-finansierede iSlam-prostituerede medier i øvrigt også)

  Forbyd iSlam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2020 @ 22:38

 22. Bu hu og nuurrhh!

  Verden er uretfærdig. Tag hjem og husk at brug prævention, så du får et antal børn, du kan forsørge, og send så dine børn i skole.

  Mine gener stammer i store træk fra hårdtarbejdende danske landarbejdere, søfolk, handelsfolk og småhåndværkere med protestantisk arbejdsmoral. Det har jeg tilfælles med mange landsmænd. Deraf udspringer vores kultur og vores succes. Der er ingen genveje.

  Kommentar by Uno — 21. maj 2020 @ 10:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper