19. maj 2020

“Jurisdiktionen må og skal være dansk og reglerne de samme for alle. Alternativet er opløsning.”

Eva Selsing kommenterer politiets håndhævdelse af gældende lovgivning i Berlingske – Gør politiet forskel på det islamiske parallelsamfund og resten af landet? (kræver login).

“… Også før coronavirussen var der noget, der undrede.

Laver man eksempelvis cykellygte-og højresvingsrazziaer i Tingbjerg? I Vapnagård? I Gellerup? Da den islamkritiske blogger Steen Raaschou blev anholdt (for at have delt Marokko-videoen, i sig selv et skandaløst grundlag at blive anholdt på), skete det med ikke mindre end fem fuldvoksne betjente. Så var der pludselig ingen mandskabsmæssig smalhals, når det drejede sig om sådan en fredelig, midaldrende, dansk blogger. Altimens den ene tilvandrede fange efter den anden forsvinder fra polisens varetægt.

… Vi har ikke råd til, at danskerne begynder at føle sig forfordelt. I forvejen er tilliden til politiet dalende – formentlig i takt med at jurister, kommunikationsfolk og andre pudderparykker har erstattet rigtige betjente. Og at der ses med strengere øjne på ellers fredelige og lovlydige danskeres små forseelser end på det, der foregår i parallelsamfundet, er gift for forholdet mellem borgere og myndigheder, ja, for sammenhængskraften.

… det er forståeligt – vi er kun mennesker – at man som enkeltindivid ikke har lyst til at begive sig eller at sende sine folk ud i en konflikt med nogen, der med stor sandsynlighed er helt optrapningsklare. Men det er ikke desto mindre ordensmagtens opgave. Og hvis ikke der er materiel og mandskab til det, er det politikernes forbandede pligt at skaffe det. Og samtidig yde ubetinget moralsk opbakning til håndhævelsen – selvfølgelig.

Jurisdiktionen må og skal være dansk og reglerne de samme for alle. Alternativet er opløsning.

(Araber giver finger til betjente uden SK-demonstration, Åbyhøj, 2. februar 2019)

Oploadet Kl. 10:24 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110240/trackback

44 Comments »

 1. Politiets årsopgørelser og politidirektionens resultatløn er baseret på tal, der ikke skelner mellem Vollsmose og Hørsholm. Det er blevet et task-force politi, hvor man tager en populistisk forbrydelse som Marokko-videoen og sætter ALT ind imod den og fremviser alle anholdte på Twitter, imens “ligegyldige” sager der ikke har en task-force og PR-konsulent klar på Twitter kommer i glemmebogen. En anden ting er penge. Det er også simpel matematik. Det er langt smartere matematik, at sætte en fotovogn på en vej, hvor der kun kører fredelige danskere med lønindkomst til og fra arbejde, end et sted, hvor Skat ikke kan lave lønindholdelse hos nogen, og hvor de risikerer at skulle købe en ny fotovogn (og muligvis evakuere dens medarbejder med en stor politistyrke).

  Kommentar by Fascist — 19. maj 2020 @ 10:30

 2. Alle ved da Politiet bliver politisk beordret til at gøre knæfald for muhamedanismen. Tegningerne af budbringeren jog en skræk i livet på politikerne og på en måde lykkedes det muhamedanerne at opdrage de danske politikere.

  Hvorvidt politiet er istand til at sætte sig igennem ude i ghettoerne selv med ekstrem magtanvendelse er tvivlsomt.

  Kommentar by Zenobia — 19. maj 2020 @ 10:34

 3. Politiet bliver i øvrigt uddannet til at “opretholde autoriteten” hos fredelige mennesker, og til at “tale aggressive mennesker ned”. Det er derfor, at Fru. Jensen altid møder en skrap betjent, imens Mohammed fra blokken får skulderklap, håndtegn og “Yalla, amo”. Den uddannelse og taktik stammer fra 60ernes etnoharmoniske Danmark og forudsætter, at vi kan tale sammen. I Det Nye Danmark virker den ikke. Der bliver den anset for svaghed og er noget, man griner af. Hvis ikke politiet slår, har jeg ikke gjort noget forkert nok. Det er sådan politiet i Bagdad og Kabul fungerer, og det er kun det sprog de forstår.

  Kommentar by Fascist — 19. maj 2020 @ 10:34

 4. DET VAR mens Pape fra de “konservative” var justitsminister at redaktører fra net-aviser blev arresteret og lagt i håndjern. Mon det skete uden Papes godkendelse? Eller var det nogen fra justitsministeriet der igangsatte og godkendte de mærkelige og sikkert grundlovsstridige anholdelser? Det var næppe almindelige politibetjente der fandt på at slæbe folk ind på politi-stationer kl. 5-6 om morgenen, for at have afsløret noget om hvad der foregik i Marokko overfor naive, fredelige og harmløse turist-piger fra Norden.

  Har vi stadig demokrati her i landet? Er de gamle partier på danskernes side? Bruges censur og razziaer til at kvæle ytringsfriheden og afskaffe folkestyret? Er det hele vejen igennem at danskerne skal diskrimineres og undertrykkes?

  Vi er jo allerede 3. klasses borgere i vores eget land mht. boliger, jobtilskud, velfærd, sundhed, førtidspensioner, starthjælp, særlige ydelser og meget andet. Migranter fra Afrika og omegn har første ret til velfærd. Nye “grønne” afgifter er på vej, og hospitaler i København, Århus, Odense og andre byer er blevet pålagt at spare milliarder.

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 10:51

 5. Danske magthavere har for år siden besluttet, at please alt muslimsk, for det giver kun ballade og konfrontationer. Læren af en sådan holdning er, at det kan betale sig at være voldelig, at være agressiv og parat til næsten alt. Imens kan hr. og fru etniske dansker se på, at der er forskel i behandling af en indvandret muslim og en etnisk dansker. Vi kan bare konstatere, at der ikke er lighed for loven, tilsyneladende står muslimen over loven. Statens ret til at håndhæve dansk lov i eget land, har man mere eller mindre sat ud af kraft.
  Spørgsmålet er, hvor lang tid den etniske dansker vil betale til samfundet, når de ser den tydelige forskelsbehandling der foregår lige for næsen af dem!

  Kommentar by der Adler — 19. maj 2020 @ 11:00

 6. Alle landets forskere undrer sig over hvorfor ingen læger gider åbne praksis i Vollsmose

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2020 @ 11:07

 7. Nixen biksen. Reglerne skal være forskellige for danskere og ikke danskere. Hvis en perker begår en hvilken som helst kriminel handling,skal han og hans familie udvises af landet. Punktum. Hvis handlingen er voldelig,skal han bures inde et eller andet tidsrum. Afhængigt af forbrydelsens grovhed. Og med bures inde,mener jeg isolation uden udgang,med adgang til lokum,vand og brød. Intet andet.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2020 @ 11:07

 8. Logik for perlehøns, hvorfor vi ikke skal forvente at se nogen ændringer på den front. Logik og rationalitet er blevet fy-ord, mens den etniske befolkning dagligt provokeres i et omfang, der SKAL lede frem til en yderst forudsigelig respons.
  Man tvinges simpelthen til at forlade landet, præcis som det sker i Sverige i disse dage. Personligt har jeg absolut ingen intentioner om at bo i et Danmark, der også officielt styres af indavlede stammefolk fra ørkenen. Historien har vist, at de er de værst tænkelige naboer for ikke-muslimer, og det faktum gør de jo også alt hvad de kan for at bevise, hver evig eneste dag.

  “This is the way the world ends, not with a bang but a whimper.”
  ~ T.S. Eliot.

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2020 @ 11:07

 9. Som talt ud af min mund…Det er desværre ikke et spørgsmål om tilliden til politiet er dalende, den er i frit fald.

  Kommentar by redneck — 19. maj 2020 @ 11:07

 10. ALTERNATIVET ER OPLØSNING. Ja, men opløsning af nationalstaterne er jo netop hvad EU-tilhængerne og Christiansborgs gamle partier går ind for. Så de vil da blæse på Selsings og andre danskeres bekymringer. De betragter ikke tendenser til opløsning som noget de behøver tage sig af, men som en bekræftelse på at det går den rigtige vej.

  Hør og se hvordan politikerne fra V, K, DF, SF, Enhedslisten og de Radikale osv. pludrer løs om humanisme, berigelse, klimaforandringer, co2 trusler, EU-fordele og hensyn til de svage, samtidig med at de snyder, udsuger, tyranniserer og afliver danskere. Direkte eller indirekte. Der er stadig forskel på Sverige og Danmark, men med tiden vil den blive mindre og mindre. Afrikanisering og islamisering mener begge landes kommunister, feminister og “humanister” er den rigtige vej fremad.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 11:38

 11. PS: Det har nu vist sig at serum-instituttes og Brostrøms/S-Ss udmeldinger om smitte-trykket var forkerte. Se document.dk.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 11:45

 12. Godt skrevet! Rigtigt godt! Det er efterhånden kendt at danske pensionister stort set sættes på hjul og stejle for at kører 58 km/t, mens der hersker i den grad lovløse tilstande i ghettoområderne hvor hastighederne ikke er 58 km/t, men 158 km/t og hvor rødt lys betyder kør og danske færdselsregler i bedste fald er vejledende!
  Socialt bedrageri er standarten snarer end undtagelsen! Og enhver irettesættelse opfattes som racisme og en anledning til konfrontation!
  Hvordan kan tilhyllede indvandrekvinder gå årevis på kontanthjælp, mens danskere nærmest omgående sættes på Jobtræning! Det er ikke nok at trække dem i kontanthjælp, kassen skal lukkes, for hvis man går og laller rundt, skal man huske på at andre skal betale!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2020 @ 11:55

 13. Dansk studie: Børn fra den tredje verden har lavere IQ og lavere empati niveau, samt befinder sig to år efter i mental udvikling, i sammenligning med danske børn.
  https://www.friatider.se/dansk-studie-barn-fr-n-tredje-v-rlden-har-l-gre-iq-och-l-gre-empati

  Kommentar by Kimski — 19. maj 2020 @ 11:57

 14. @4.Bent A . Mon ikke justits svansen blot skulle positionere sig favorabelt i god tid? En slags rettidig omhu…

  Kommentar by krassisten — 19. maj 2020 @ 12:10

 15. Opløsningen er ikke alternativet, men en realitet.

  Dansk politi er en joke i ghettoen og det kompensere de for når de interagerer med Danskerne.

  Det eneste der virker er hjemsendelser en masse. Hvis Vi starter i dag ville vi om mindre end 3 år have skåret 99% af al offentlig hjælp til indvandringen fra og sorteret langt de fleste kriminelle og deres offentlig forsørget familier fra.

  Ren Win/Win!

  Kommentar by Santor — 19. maj 2020 @ 12:24

 16. Vandkanoner. Tåregas. Gummikugler.

  Kommentar by Felix Krull — 19. maj 2020 @ 12:49

 17. Man kan vel se hvem “han” er….

  Kommentar by Moth — 19. maj 2020 @ 13:35

 18. DER FORSKELSBEHANDLES på fuld kraft i masser af sager. Mange danskere diskrimineres på det groveste, eller irettesættes for ikke at have været krybende nok overfor det nye herrefolk.

  Lige nu har DR P1 gang i at fortælle om sagen mod Støjberg der af de røde anklages for ulovligheder, ved at have skredet ind mod barnebrude i muslimske miljøer. I Danmark er det ulovligt at børn, at piger på 9, 10, 11, 12, 13 og 14 bliver gift med nogen. Hvordan pokker kan der så være noget ulovligt i at skride ind overfor giftermål som er klart ulovlige i Danmark? De rødes sag mod Støjberg ligner politisk forfølgelse.

  DR sammenligner nu med Tamil-sagen mod Ninn-Hansen. Den sag var også politisk. Men når det juridiske blandes med det politiske, når man som regel frem til det modsatte af retfærdighed. Sagerne mod Ninn-H og Glistrup var både politiske og juridiske skandaler.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 13:38

 19. Vi mangler tre gange så mange almindelige betjente. Og hæv lønnen..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. maj 2020 @ 13:39

 20. og INGEN perkere i politietaten

  Kommentar by per — 19. maj 2020 @ 14:10

 21. Fingeren skulle skydes af den perker.
  OT
  Noget meget vigtig:
  Afsløring: Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Gustavsen udøver politisk censur sammen med Google.
  Pressechefen fra landets øverste sundhedsmyndighed – Tina Guldmann Gustavsen – prøver at lukke munden på en politiker og et parti, der fik over 60.000 stemmer ved det seneste folketingsvalg.

  Den politiske censur sker i fællesskab med ledelsen fra it-giganten Google, der styrer store dele af internettet.

  En skandale for Sundhedsstyrelsen, der ikke kan skjules. Pressechefen Tina Gustavsen opfordrer til at anmelde og censurere politikeren Rasmus Paludan samt Stram Kurs.

  Googles kommunikationschef – Jesper Vangkilde – svarer positivt tilbage. Få måneder senere bliver Stram Kurs udelukket fra videotjenesten Youtube, der er ejet af Google.

  Sundhedsstyrelsens politiske angreb er en succes. Pressechef Tina Gustavsen og hendes allierede hos Google – Jesper Vangkilde – kan gnide sig i hænderne.

  En del af den nationalsindede højrefløj er gjort tavs. Dette er historien om den statsstyrede politiske censur i dagens Danmark.

  Mere på:

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/05/18/afsloering-sundhedsstyrelsens-pressechef-tina-gustavsen-udoever-politisk-censur-sammen-med-google/
  —————————————
  Ifl. Grundloven: Censur kan ingensinde på indføres. Der er på tide at der handle.

  Kommentar by Charles — 19. maj 2020 @ 14:12

 22. #19 Hul igennem?
  Ja, vi mangler almindelige betjente, men desværre vil det kun hjælpe i forhold til den alm. “dansker” kriminalitet. Den politisk korrekte og kulturradikale politiledelse vil aldrig tillade at der sættes ind overfor den kriminalitet der begås af vores muslimske “venner”. Når man ikke gør noget så er det selvfølgelig også lettere bagefter at sige, at der skam ingen problemer er. På Fyn bruges der formodentlig flere ressourcer på at fortælle offentligheden at der ikke er problemer i Voldsmose, end der bruges på at holde ro og orden samme sted.

  Kommentar by bjarne binee — 19. maj 2020 @ 14:36

 23. *km 11:07
  Det er ikke kun Voldsmose, som ikke kan få læger! Det er flere ghettoer!
  Jeg tror man skal være universitetsforsker for ikke at forstå at ingen læger vil åbne i Voldsmose!
  Generelt er forskere ikke alt for kloge! Jørgen Goul Andersen, blev oprørt og kunne ikke forstå at 28% af danskerne ville sende muslimerne hjem! Hvad skal vi med en samfundsforsker, som ikke aner hvad der foregår i samfundet?

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2020 @ 14:54

 24. # Charles, 14.12: Det lyder jo HELT VILDT. Hvad i alverden vedkommer det Sundhedsstyrelsen at et politisk parti har nogle hjemmesider på nettet??

  Det skal S-S da ikke blande sig i. Hvis det er foregået som beskrevet, må der være tale om magtmisbrug eller embedsmisbrug.

  Iøvrigt har Document.dk. afsløret at Seruminstitiuttet og S-S har misinformeret om spredningen af corona-virussen. Smittetrykket er afgørende meget højere end forklaret af Mølbak og Brostrøm, og nedlukningen har ikke været nær så effektiv som påstået. Så pesten fortsætter med at sprede sig.

  Der tales om 16 byer med hvide telte. Men hvilke 16 byer?? I endnu flere byer skal man rejse 30-60 km for at kunne få en test.

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 15:10

 25. Det er unødvendig at sætte spørgsmåls tegn ved forskels behandling af politiet mellem etniske Danskere og indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, et dokumenteret eksempel er de indavledes opførsel ved hædersmanden Rasmus Paludans demonstrationer, de indavlede har i deres retarderede misforståelse opfattelsen at ghettoområderne tilhører dem, en imam tilkaldes for at dæmpe gemytterne som kling og klang udtaler, kors for en måde til at stoppe de retarderede, de skal kort og godt smides ud af Danmark, i forbindelse med hetzen mod Inge Støjberg er det kommet frem at en 14 årig barnebrud mandsopdækkes af pædagogger til en pris af godt to millioner om året, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. maj 2020 @ 15:35

 26. Bent A – kan du ikke kopiere linket og sætte det ind? Jeg kan ikke finde artiklen, du nævner, men det har været min fornemmelse, at kommunisterne i SST og SSI lyver groft; de bliver sikkert betalt af Kina, ligesom WHO . . Det er også bemærkelsesværdigt, at DK nærmest fraråder masker og mundbind og ikke engang skaffer det til plejehjem, når man ser, at stort set alle andre europæiske lande nu påbyder mundbind! I Tyskland skal man i storbyer bære mundbind i supermarkeder og på gaderne. Hvad er SST’s egentlige agenda monstro. .?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. maj 2020 @ 15:56

 27. Det er en tilfældighed at Tina Gustavsen er i Sundhedsstyrelsen.
  Store dele af befolkningen er hjernevasket til at være politisk korrekte venligboer, og da de store it-giganter desværre også er, da har vi et stikkersamfund, hvor en opringning er nok til at få slettet en konto eller dele af det man postet.
  Angela Merkel sammen med Mark Zuckerberg er enige om censur på nettet, Macron i Frankrig gør det samme, forbyder hate-speech, altså ting han ikke personlig bryder sig om at høre.

  En journalist, Joshua Philipp der driver noget der hedder Epoch Times har fået YouTube (Google) på nakken fordi han graver dybt i Kinas coronaløgne og hvordan Kina manipulerer resten af verden, politisk og økonomisk.

  Censur bliver mere og mere udbredt og sofistikeret, it-monopolerne har opfundet et regelsæt der kan bruges til at forbyde næsten hvad som helst uden “offeret” har krav på forklaring eller ankemuligheder.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2020 @ 16:03

 28. Kan I derinde på Christiansborg, så for satan i helvede, få fingrene ud af røvhullet! – Der skal indenfor politiet omgående etableres en specialstyrke i lighed med Jægerkorpset/Frømandskorpset, alt som indsatsstyrke når der er bølleoptøjer i de Sharia dominerede ghettoer!

  Situationen har gennem lang tid udviklet sig til at være livsfarlig for almindelige ordensbetjente – Jeg kan sgu godt forstå, at karburatoren strejker, når betjentene (to mand) kaldes ud til psykopaterne i Gellerup!

  Kommentar by T. Flodur — 19. maj 2020 @ 16:45

 29. Vores såkaldte “justitsminister” Dick Hækkerup er på sagen. Fnis.

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2020 @ 19:04

 30. Der SKAL være forskelsbehandling forstået på den måde at ikke-vestlige indvandrere (og deres familie) bør smides ud af DK (senest) efter første dom.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2020 @ 19:13

 31. # LØSRIV JYLLAND, 15.56: Hvilken artikel er det du tænker på? Det med Serum-instituttets og S-Ss talrige fejltagelser og misvisende oplysninger har været fremme på 5-8 netaviser og i DRs P1 orientering. Det med afstandens FORMINDSKELSE fra 2 m til 1 m er endnu en dumhed eller brøler fra Brostrøms side. Den er blevet kritiseret af flere virologer, bl.a. Allan Randrup. Man behøver vel næsten kun almindelig fornuft for at forstå at 1 m er for lidt. Bl.a. er det en kendsgerning at bittesmå dråber fra hoste og tale kan svæve rundt over op til 3-5 meter. Fra nys op til 10-12 m. Din fornemmelse af at man ikke kan stole på S-S osv. er helt berettiget. Berlingske har påvist fejl i deres beregninger af smittetrykket.

  Min mistanke er at Brostrøm og co. forsøger at luske deres “flok-immunitet” igennem, selvom den er håbløs. Virkelige virus-eksperter har advaret kraftigt imod den, og i Belgien og Sverige er strategien endt i katastrofer med tusinder af døde.

  Jeg har desværre ikke noget link. Måske er artiklen væk igen, men der er stadig mange oplysende ting at finde hos Uriasposten (om Brostrøm), Hodjanernes blog, Document, 24nyt.dk, den korte avis og snaphanen.

  Du har ret i at det med at man ikke anbefaler mundbind, er meget mistænkeligt. Og mit gæt er at vi får en 2. bølge inden længe. Måske værre end den første. DR P1 har lige ganske uansvarligt sendt opfordringer til folk om at slå sig løs for at fejre genoplukningen. Og der er beretninger om at mange har droppet at holde afstand, eller 1 m er blevet til ½ m. Røde Brostrøm & co. risikerer at få endnu flere liv på samvittigheden. Hvis han har nogen?

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 19:17

 32. Eva Selsing har åbenbart ikke fattet, at meningen er opløsning.
  Nationalstaterne som vi kender dem med demokrati og lighed for loven skal forsvinde og erstattes af politistat med totalovervågning .
  Det er målet for magthaverne, og magthaverne er IKKE handskedukkerne på christiansborg.
  Det vi er på vej til er samfund som beskrives i Georg Orwells 1984.

  Kommentar by Danskeren — 19. maj 2020 @ 19:44

 33. Tak, Bent 👍 Godt skrevet! Ja, de taler meget om smitte på fx CNN (og ja, jeg ved godt, at det er en skide kommunist/agenda 2021 promoter, og at grundlæggeren Turner var en globalist, som er fortaler for at reducere jordens befolkning – slå det selv op og se det på youtube), hvor Cuomo har talt om, at CDC har påvist, at aerosoler fra en smittet kan hænge i luften i op til tre timer i et ikke-ventileret rum. Det samme har kinesiske undersøgelser vist også påvist. Brostrøm har også sagt, at først efter 15 minutter i et rum med en smittet, er der smitterisiko, og hvis folk hopper på sådanne udtalelser, så har de mistet evnen til at tænke! Kina har optrevlet de første tilfælde i kontrolgrupper, og fordi de har massiv overvågning, har de kunnet gøre dette minutiøst , og de fandt ud af, at en person havde stået i max 15 sekunder foran en smittet, hvorved han var blevet smittet. En anden har blevet smittet ved at sidde over 4 meter fra en smittet i en bus. Jeg kender mere end 8 personer, der har haft det, og 4 af dem får tilbagefald nu 9 uger efter! Den ene kampsveder på job. Der er malaria og hiv i den virus, så det er jo ikke mærkeligt, at flere lande har anvendt både hiv og malaria midler. I DK, fandt jeg ud af i dag, har staten lagt beslag på AL Azithromycin (fx zitromax), så det kan slet ikke udskrives! Det er meget alvorligt, og hvorfor gør de det, når de påstår, at vi ikke har mange smittede, og hospitalerne ikke er overbelastede??

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. maj 2020 @ 19:52

 34. Sjovt nok forulykkede hipposvinene ikke på vej ud til danskeren ….

  Kommentar by Bilka — 19. maj 2020 @ 20:43

 35. Bent A

  Borgerlige mennekser begår den fejl, at de sætter deres lid til V og K og DF.

  Dem er jeg færdig med. NB, Stram Kurs eller en ugyldig stemme (husk aldrig at stemme blankt, da stemmesedlen så kan udfyldes på valgstedet).

  Kommentar by Bilka — 19. maj 2020 @ 20:48

 36. Sandheden er – og har altid været – at politiet selvfølgelig ikke skal ligge i konstant krig med kolonisterne. De skal vinde nogle få slag. Så accepterer kolonisterne, at politiet agter at stå fast. Der er ingen erfaring, der siger, at det de gør nu, er i nogen måde eller forstand hensigtsmæssigt. Tværtimod.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. maj 2020 @ 20:51

 37. # LØSRIV JYLLAND kl. 19.52: Ja, der er kommet mange underlige, selvmodsigende, vildledende og mistænkelige udmeldinger fra Brostrøm. Jeg tror ham ikke over en dørtærskel. Er han i virkeligheden skør og tosset eller en forbryder eller psykopat? Det med at man først kunne blive smittet efter et kvarters samtale med en smittebærer, er jo gak-gak. Brostrøm og vel ingen véd hvor mange virusser der skal til for at smitte. 1, 10, 100 eller 1000? En lille vanddråbe kan transportere tusinder af virusser, så små er de. Hans reducering, 2 m til 1 m ligner forbryderisk gætværk. En virolog Kristian Andersen i USA har taget stor afstand til Brostøm & co. I Belgien er der nu næsten 10.000 corona-dræbte, og læger og sygeplejersker har demonstreret ved at vende ryggen til statsministeren.

  I Danmark er der også sket besynderlige ting i de senere år. Styrelsen for patientsikkerhed er blevet til et sted hvor både patienter og pårørende kan få en lang næse. Og klagesystemet er nærmest kollapset, virker ihvertfald dårligt, og resultatet er retsløse danskere i tusindvis.

  Manglen på mundbind gør butikker, tog, taxier og busser til smittecentraler.

  De fleste steder har læger og sygeplejer stadig en høj moral og standard, men een afdeling, eet hospital eller een uduelig læge hvor det modsatte er tilfældet, kan jo producere hundredvis af tragedier.
  1813 fungerer heller ikke optimalt. Og “sundhedsplatformen” er endnu en IT-skandale. Men politiske tåbeligheder og utallige besparelser har forringet sundhedsvæsnet væsentligt. Og nu er vi nået dertil at tusinder af patienter er på venteliste, ligger på gangene eller i vaskerum, kælderrum, og klage kan man dårligt nok. Læs hvad mange overlæger har fortalt om elendigheden under S-Vs deroute, nedtur, centralisering og nedsparing. (S-V er noget vi leger med, mordet på psykiatrien, kræftsyge blev mishandlet af jobcentre osv.)

  Kommentar by Bent A — 19. maj 2020 @ 21:00

 38. – og det skulle ikke undre mig, hvis regeringen (med støtte/pres fra venstrefløjen og RV+) i morgen, onsdag, meddeler, at man nu kan samles endnu flere, bare man spritter af og holder næse til næse afstand på 1 meter.
  – Slimerne skal da ikke mangle noget, der går deres imod, her i Danmark! ( Ramaladanen, Lav-IQernes +point-fest til den pædofile voldsprofets himmelregnskab, slutter den kommende weekend) og så skal politiet da have ryggen fri, til IKKE at gøre noget!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2020 @ 22:23

 39. Bent og Carstens – gode indlæg, begge to 👍 Brostrøm har ihvertfald nul empati, og jeg har aldrig een gang hørt ham beklage eller udtrykke medfølelse med de, som rammes eller mister nogen! Jeg tror, han er en svinet NWO/globalist , som gerne vil se en verden uden for mange ‘ineffektive’ og CO2-‘forurenende’ mennesker. I UK er det vist over 45.000, der er døde nu, og for globalisterne er det bare kolde tal. Det er ret foruroligende, at Birx, Fauci og andre i efteråret holdt en øvelse, hvor man simulerede netop en corona pandemi, og en artikel som denne er virkeligt suspekt!! https://www.google.dk/amp/s/www.businessinsider.com/scientist-simulated-coronavirus-pandemic-deaths-2020-1%3famp Tre mdr FØR udbruddet i Kina estimerede en ekspert fra Johns Hopkins, at ved en corona pandemi ville 65 mio mennesker dø på 18 mdr!! What? Hvornår hører vi kritiske journalister og politikere i dk sige noget om sådant?? Hvad ved de? Har de en færdig plan, og er det derfor, man nu åbner op over hele Europa, og pludselig falder smittetrykket overalt? Hvad har de tænkt sig at ‘tilsætte’ corona til efteråret. . ? Hantavirus, med en 35% dødelighed? Der har været tilfælde i Hubei provinsen af denne i februar eller marts. Hvis I kan, så tag til Tyskland og køb masker! Mener det. Undgå kø i supermarkedet , bestil hellere, hvis I bor i fx Kbh. Dem, jeg kender, som har tilbagefald, er i alderen ca 14 – 55, og alle sunde og stærke personer.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. maj 2020 @ 22:51

 40. PS – kuriøst nok, så var forskeren fra Johns Hopkins støttet økonomisk af the Bill and Melinda Gates Foundation . Det er helt ufatteligt, det her. 2017 – Gates viser her et billede af – corona. What a coincidence! https://youtu.be/as9JRKed7Cs

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. maj 2020 @ 23:04

 41. # LØSRIV JYLLAND. Tak for svar. Ja, efterhånden er der vist ikke bare indicier, men beviser for at der er tale om en virus splejset sammen af flere arter af virus, i et Wuhan laboratorium for biologisk krigsførelse. Allerede i 2015 blev (iflg. hodjanernes blog) Kina advaret om at forskningen på dette laboratorium var yderst risikabel og til fare for menneskeheden. Også i 2015 var Bill Gates ude med en advarsel ved en stor kongres, om at udfra historiske erfaringer, måtte man regne med at nye pandemier, …….i stil med den sorte død eller den spanske syge (der dræbte mindst 50 millioner, og måske 100 millioner mennesker) (flest unge 15-35 år)……. ville vende tilbage. Sært at S-S og beredskabsstyrelsen ikke vidste at pandemier har været almindelige op gennem tiderne. Der var ihvertfald intet beredskab 2019/2020.

  Nu er denne pandemi ganske vist startet af et laboratorium, men det kunne jo også have været en naturskabt virus. Og en sådan pandemi kommer antagelig igen før eller siden.

  Ja, man har haft travlt med at påstå at nu er smittetrykket faldet. Men det er allerede på vej op igen, og det går stærkt. Virussen er langt fra forsvundet. Alle fornuftige danskere vil forsøge at holde tre-fire meters afstand i butikkerne osv., og vil skaffe sig åndedrætsværn.

  At regeringen fortsat bruger S-S, Brostrøm og Mølbak som eksperter, er uforståeligt., når man tænker på alle de forvirrede og fejlagtige råd der er kommet derfra. Når nu kompetente virologer som Kristian Andersen og Randrup er til rådighed, hvorfor bruger man så ikke dem i stedet for?

  Godt at både du selv, k.m., Adler, Kimski, bjarne binee, den nervøse, Santor, Charles, flodur og flere andre hjælper med at få vigtige oplysninger frem i lyset.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 00:06

 42. Fru Selsing er – udover at være lynende intelligent – også en fåkking lækker MILF!

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 12:05

 43. #39. Revisoren skrev: “Fru Selsing er – udover at være lynende intelligent – også en fåkking lækker MILF!”

  Håber hun ser det, bro …

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2020 @ 14:29

 44. Steen Raaschou was arrested since someone at the police (on request from a politician) needed to go through what Steen Raaschous contact networks was. To find out any dirt on politicians, competitors. Thy were hoping to find dirty on Stram Kurs and to make an example of someone. Sharing that video was just a reason to cite so they could impound the electronic devices and to map Steen Raaschous network and his involvement into a network. That is how police and politicians roll. They always think they are smarter than anyone else and hat is why you should always have a strong encryption on the hard disk and mobile phone that is not possible to break open by the police in any way, no matter if they take it all apart.

  Rasmus Paludan was interviewed by some idiot at Alx Jones network and Paludan said that no one with half a brain go on vacation to a muslim coumntry. He is right, everyone knows that muslims hate non muslims and nigger hate whites. There is a video on Jewtube where niggers say that they invented anything that human kind is using. So, if that is the case, how come their piece of shit continent is so poor and if they are so smart, what are they doing in europe living on welfare, getting fake jobs and selling drugs. They can do all this in their rich africa. Usually if a white person claim something that is obviously a lie and not truth you are banned immediately.

  Kommentar by Erwache — 23. maj 2020 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper