20. maj 2020

Odense Kommune opgiver etablering af lægepraksis i Vollsmose:”… ingen, der viste interesse”

Praktiserende Lægers Organisation (PLO) synes ikke det er et større problem, at ingen af deres medlemmer gider have praksis i multikulturelle Vollsmose. Måske er det i virkeligheden også en opgave for Læger uden Grænser? Fra DR Online – Ingen læger vil arbejde i Vollsmose: Over 15 år uden læge – og sådan bliver det nok ved med at være.

“Sygdom og sociale problemer plager mange beboere i Vollsmose. Alligevel må de næsten 10.000 borgere i Odense-bydelen tage ud af området, hvis de får brug for en konsultation hos deres praktiserende læge. Sådan har det været siden efteråret 2004 – og sådan bliver det formentlig ved med at være.

Gennem to år har Odense Kommune og Region Syddanmark forsøgt at få etableret et lægehus i området, men forsøget ser nu ud til at være slået fejl.

Det var ellers et enigt sundhedsudvalg i Odense Kommune, der besluttede at arbejde for det. Men formand Kasper Ejlertsen (S) erkender, at det ikke kommer til at ske, som det ser ud lige nu.

– Løbet er i hvert fald kørt i forhold til at få en lægeklinik, som vi ellers har forsøgt i lang tid. Det er ikke lykkes, og så må vi se, hvordan vi bedst kan sikre sundheden i Vollsmose, siger han.”

(Bøgeparken, Vollsmose, Odense SØ; Foto: Maps)

“I juni 2018 besluttede regionsrådet i Region Syddanmark at udbyde to ydernumre til praktiserende læger i Vollsmose-området, men der var ingen, der viste interesse for at aftage dem og have lægeklinik i bydelen.”

Oploadet Kl. 00:40 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110248/trackback

34 Comments »

 1. Der er læger, inginører, forskere og atomfysikere over alt derude i mosen. Det burde Odense Kommune da forstå.
  Odense Kommune blander sig utidig.

  Kommentar by Charles — 20. maj 2020 @ 01:36

 2. Hvad med at sikre sundheden for dem som bor udenfor Voldsmosen? Sygdom og sociale samt kriminelle problemer plager mange i hele resten af Odense og Fyn.

  Har hørt at man vil betale en halv eller hel million kr. som præmie til en læge der vil starte en praksis i den voldelige mose. For de penge kan man vel nemt skaffe sig en barfodslæge, kvaksalver eller heksedoktor fra Congo eller omegn. Mange af dem med fine diplomer og eksamensbeviser fra diverse net-universiteter hvor de har gennemgået et 14 dages brevkursus.

  Vil de ikke være i mosen, kan de vel fordeles til Odense Universitetshospital og Rigshospitalet mv.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 05:42

 3. Alle læger aflægger lægeløfte på at debl.a. “vil bære lige samvittighedsfuld omsorg for den fattige som for den rige uden persons anseelse”. Og de stemmer i overvældende antal på partier i det lyserøde spændingsfelt mellem radigale og einheitslisten, der vil åbne vore grænser endnu mere.
  Men når det kommer til rent faktisk selv at skulle arbejde med de tilvandrede fra MENAP, så klinger lægeløftet og de politisk korrekte krydser på stemmesedlen pludseligt lidt hult.

  Kommentar by Hertz — 20. maj 2020 @ 05:44

 4. De vil selvfølgelig ikke stennes ud af den selvskabte muhammedanerghetto, ligesom Brandvæsenet og ambulancefolk….kan man forstå det? :-). Støt SIAD og Generation identitære. God himmeldagsferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2020 @ 06:00

 5. Det blæses op i medierne fordi det er Vollsmose, deres højtelskede multikultur område. Der er masser af etnisk danske ude i landkommunerne som også mangler praktiserende læge.

  Besparelser og centralisering omkring storbyerne deler Danmark op i A og B hold. En snylter skal have en vært for at overleve. Hvis vi(værten)dør, dør snylteren også. Det er ren biologi.

  Den muslimske verden har kun succes fordi der er en verden udenfor Islam som er sørger for at putte mad i foderautomaten.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2020 @ 06:21

 6. Man får som læge sådanne steder, let hele klanen på nakken, hvis man ikke gør som den siger; udskriver en masse piller, syge-erklæringer mm.

  Kommentar by Anonym — 20. maj 2020 @ 07:06

 7. Man får som læge let hele klanen på nakken, hvis man ikke udskriver en masse piller, sygeerklæringer mm.

  Kommentar by Axl — 20. maj 2020 @ 07:07

 8. “Alligevel må de næsten 10.000 borgere i Odense-bydelen tage ud af området”
  Når nu vi ikke sender en mikrofonholder ud til Vollsmose til at stille spørgsmål som “Synes du ikke at det er helt vildt racistisk at du ikke kan gå til lægen lige om hjørnet?”, så trækker vi altså lige offerkortet på jeres vegne.

  Kommentar by Hagmann — 20. maj 2020 @ 07:09

 9. k.m. — 20. maj 2020 @ 06:21

  Ja, og penge i fødeautomaterne!

  Gøgene har ikke levet forgæves, og det massivt store flertal af vælgerne har her i år 2020 stadig ikke fattet en bjælde af, hvad det er, der rent befolkningssammensætningsmæssigt udspiller sig lige foran deres øjne.

  Forstå det, hvem som kan.

  Kommentar by Karsten Lund — 20. maj 2020 @ 07:27

 10. Læger uden grænser kan vel slå et telt op i Vollsmose ?

  Kommentar by wilty — 20. maj 2020 @ 09:23

 11. Hvorfor bliver lægeformanden ikke konfronteret med et spørgsmål om den mulige latente racisme blandt hans medlemmer? Medlemmer som forskelsbehandler og ikke vil påtage sig en opgave og et ansvar i et bestemt område? Fordi læger er en særlig gruppe af mennesker, som er søde og gode?

  Andre faggrupper og virksomheder får en dårligere behandling. Hvordan ville det se ud, hvis et postordrefirma nægtede at sende pakker til et bestemt område – uden forudgående betaling? Det ville udløse en shitstorm.

  Kommentar by BE — 20. maj 2020 @ 09:42

 12. Er der ikke en frisk ung muhamedansk speciallæge i almen medicin som kunne udvise samfundssind og hjælpe lidelsesfællerne i Vollsmose med deres medicinske problemer?
  Det burde være muligt der er nok muhamedanere på medicinstudiet.

  Kommentar by Zenobia — 20. maj 2020 @ 09:43

 13. Husk lige det er os racister og boligerne/bygningerne, der er skyld i deres mistrivsel. Mennesker, der har det dårligt, er ikke lette at omgås, det må forstås……..

  Kommentar by Britta Due Andersen — 20. maj 2020 @ 10:05

 14. @ BE — 20. maj 2020 @ 09:42

  Fin pointe.

  Kommentar by Santor — 20. maj 2020 @ 10:19

 15. Det er da utroligt at man ikke kan finde en læge til Voldsmose. Politiledelsen på Fyn har da anført af den dygtige Asmaa Abdom-Hamid sørget for at Voldsmose er blevet en fredeligt og idyllisk bydel hvor den almindelige betjent slet ikke har behov for at komme. Politiet har kunnet spare så meget på almindeligt politiarbejde i Voldsmose at flere ledende politifolk nu kan arbejde fuldtid med at oplyse befolkningen om hvor godt det går i mosen. Et vigtigt arbejde som især de lokale politikere og de lokale medier TV2 og Fyens Stiftstidende sætter meget pris på.

  Kommentar by bjarne binee — 20. maj 2020 @ 10:49

 16. Man kan bare opsætte kamelurin poster rundt omkring i bydelen.
  Kamelurin kan jo ifølge Koranen helbrede alt, lige fra tandpine til kræft.

  Der er ingen grund til at de skal belemres med de beskidte vantros behandlinger.

  Kommentar by Elvadatter — 20. maj 2020 @ 10:54

 17. Det er selvfølgelig utænkeligt at læger ikke har lyst til at få fast ophold i voldsmosen fordi de er kloge nok til at forudse at de risikerer at få utak og store problemer ud af det. Tænk hvis en af deres patienter dør af sin sygdom. Så vil det nok være lægen og hans racistiske medicin der får skylden.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 10:54

 18. Selv ikke den dygtigste læge,vil kunne kurere sygdommen islam. Så det er nok det klogeste at holde sig væk,studere sygdommen på afstand,og håbe på,at den en dag bliver sendt til Barbarien. Sandniggerne har formodentlig fortjent den.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2020 @ 11:08

 19. Hjælpen kommer ifølge jævnlige jubelartikler fra indvandrerkvinder.

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/muslimske-kvinder-bliver-laeger-og-tandlaeger
  Muslimske kvinder bliver læger og tandlæger
  Fremtidens læger og tandlæger er muslimske kvinder med indvandrer-baggrund. De unge kvinder på medicin- og tandlægestudierne udgør en markant undtagelse fra statistikkerne om, hvordan børn af indvandrere klarer sig.

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2020 @ 11:08

 20. Hvad med at sende alle muslimerne hen til min læge T4 Transporter, så skal vi nok behandle muslimer til det, de bliver helt raske, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. maj 2020 @ 11:21

 21. I maj 2019 fik Dagens Medicin, som vidst stadig har terroristen fra Blekingegadebanden, Döllner, som redaktør, lægernes politiske holdninger meningsmålingsundersøgt.

  https://dagensmedicin.dk/overblik-laegerne-stemmer-roedt-og-vaegter-prioritering-hoejest/

  Da hhv radigale får 23% og “konservative” (det er nok Mette Abildgaard segmentet af kandidater der stemmes på) 22% må vi nok konstaterer en vis diskrepans mellem lægernes officielle holdning til islamiseringen i forhold til, hvad man personligt er villig til, at udsætte sig for.

  ========

  Opgaven der stilles ved alle eksamnier på DJH og DDRs post editering:

  Med udgangspunkt i ovenstående bedes du demonstrere, hvorledes radigale, konservativ og lægestanden kan omtales som naziracister.

  – mislykkes det for dig kan du betragte dig som værende dumpet.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 20. maj 2020 @ 11:33

 22. Ville det ikke være en god mulighed for pakistaneren Kamal “jeg er læge” Qureshi, at åbne en lægeklinik blandt sine trosfæller i den islamiserede ghetto?

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 12:20

 23. JUBEL-artiklen om alle de muslimske kvinder der bliver læger og tandlæger er naturligvis udsendt af DR, den røde løgnefabrik. Som gerne ser sundhedsvæsnet overtaget af islamister. Så vil alle danske patienter blive nødt til at konvertere, inden de får deres medicin udleveret, bliver lagt i gips eller kommer under kniven. Og så er det ud af sengen 5 gange om dagen, ud på gulvet for at tilbede Allan og Mekka.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 14:05

 24. Kan det virkelig passe? Jeg troede nærmest ikke at der var andet end hjernekirurger, raketforskere, ingeniører og lign. Nobel-Pris-modtager-typer i det område?

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2020 @ 14:27

 25. Bent A — 20. maj 2020 @ 14:05

  JUBEL-artiklen var fra 2003, siden da har der været mange flere profetiske artikler af den art. Og vi mangler stadig læger og sygeplejersker.

  Men der er blevet uddannet et landfuld af Bydelsmødre og Opgangsambassadører siden 2003. Langsigtet dårlig planlægning?

  Men selvfølgelig vil statsstøttede medier alle til hobe fortsætte med at producere den slags håbefulde “nyheder”.

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2020 @ 17:31

 26. Lægegerningen er åbenbart ikke et kald, der bærer lønnen i sig selv. Men ganske forståeligt, at ingen læger gider at være “ghettolæge” i Volsmose. Mon det kun er de lægeuddannede, der ikke gider de muslimske indvandere?

  Kommentar by Den sendrægtige — 20. maj 2020 @ 17:36

 27. #20 Asger Baunsgaard
  Du har sikkert ret i din antagelse om lægers støtte til “De Konservative”. 22% ville være udemærket hvis “De Konservative” var konservative, men det er de stadig ikke. Ganske vist er Søren Pape ikke helt så slem som sin forgænger den fuldblods radikale Lars Barfoed, men partiet er stadig domineret af vatnisser, hattedamer, venligboere og lignende. Den eneste der har mod til at være kritisk over indvandring er faktisk Naser Khader. Den nu sygemeldte Rasmus Jarlov var også engang ret fornuftig, men da han blev minister i V-K regeringen forsvandt han fra debatten.

  Kommentar by bjarne binee — 20. maj 2020 @ 17:40

 28. Doktorerne burde finde et nyt navn til deres klub.
  Der er for meget Arafat over PLO

  Kommentar by Erik — 20. maj 2020 @ 21:20

 29. Ingen “racisme” blandt praktiserende læger mod muhamedaner-Ghettoen Vollsmose?

  …”det kan bare ikke lykkedes lige nu” (sic), selvom det blodrøde bystyre har forsøgt i 2 år.

  Kommentar by Iznogut — 21. maj 2020 @ 00:19

 30. BORGERKRIG. N U UD MED ALLE FORMER FOR ISLAM.

  Kommentar by Holger D. — 21. maj 2020 @ 02:25

 31. Rolig nu, landsmænd og kvinder.

  Hr. Professoren Morten Sodemann – Indvandrermedicinsk klinik OUH – åbner sikkert snart en lægeklinik i Vollsmose, med dobbelt ydernummer – med flere unge læger i turnus i almen medicin.

  Hvor svært kan det være – at score kassen! Hvilken nebengeschæft!

  http://www.ouh.dk/wm483407

  Men, som amerikanerne siger: “Put your money, where your mouth is”

  Nå, ikke..! Morten?

  Kommentar by Thorbjørn — 21. maj 2020 @ 03:05

 32. Der er da ingen, der vil risikere liv og lemmer, da en klinik hurtigt kan få problemer med det segment. Tænk hvis der ikke er lægelig begrundelse for henvisning eller udskrivning af medicin, som berigerne mener sig berettiget til? Jeg vil nødig være klinik i så fald. Selv en uddannet læge ud af berigersegmentet vil betakke sig. De er godt klar over, at opgaven kræver beskyttelse, sim Danmark ikke længere yder. Eller der vil utvivlsomt komme kedelige oplysninger frem, som lægen er pålagt at oplyse videre om, og hvordan får lægen lige løst det, uden at gå på kompromis, eller risikere sit liv. Spørg bare socialarbejdere, lærere, pædagoger, sundhedspersonale mm. om hvilket segment, der er flest problemer med. Hvis de tør svare.

  Dansk lægepraksis kræver, at det foregår i Danmark. Vollsmose er ikke Danmark længere. Paludan har vist vejen. Nu må Læger Uden Grænser, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp etc. altså gå ind og hjælpe til

  Kommentar by Uno — 21. maj 2020 @ 10:08

 33. Problemet har også været i Tingbjerg

  https://www.information.dk/moti/2018/10/laegerne-endelig-kom-tilbage-tingbjerg

  Lægen: Hun har palæstinensisk baggrund, er født og opvokset i Nazareth i Israel og kom til Danmark for 45 år siden. Senere blev hun læge med speciale i almen medicin og gynækologi. Så fik hun også en uddannelse som klinisk sexolog, og i mange år har hun beskæftiget sig med indvandrerkvinders seksuelle sundhed.

  Kommentar by mb — 21. maj 2020 @ 10:47

 34. Det er altså sjovt: Læger deltager med liv og lyst i indsmugling af “flygtninge” til Europa; men selv vil de ikke vide af dem. Vi andre kan hænge på dem.

  Kommentar by Nissen — 21. maj 2020 @ 11:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper