20. maj 2020

Forskning: Mørklødede smittes nemmere med coronavirus, da de har et lavere niveau af D-vitamin

En lille interessant detalje til den store historie. Fra EB.dk – Nyt studie: Mørkhudede bliver nemmere smittet.

“Personer med lavt niveau af D-vitamin har større risiko for at blive smittet med coronavirus, viser ny forskning. …

Surrey and Southampton Universities har sammelignet 1300 blodprøver fra voksne i Storbritannien hvoraf 580 var testet positive.

Forskningen viser, at niveauet af D-vitamin hos personer med hvid hud er 53 procent højere end hos personer, der er mørke i huden. Desuden viste undersøgelsen, at personer, der ikke er overvægtige, har 25 procent højere niveau af D-vitamin end overvægtige.”

Oploadet Kl. 09:58 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110260/trackback

19 Comments »

 1. Der er intet nyt i, at
  – mangel på D-vitamin giver dårligt immunforsvar over for alle infektioner, og
  – evolutionen derfor har fremmet lysere hud de steder, hvor der er mangel på sol, fordi de med bedst immunforsvar har overlever.

  Det nye er, at afrikanere og muslimer gøres til ofre for corona-virussen, fordi det ignoreres, at afrikaneres hud og muslimsk tildækningskultur ikke passer til de solfattige områder, de emigrerer til.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2020 @ 10:41

 2. Igen et eksempel på hvor onde de hvide mænd er. De har fundet frem til at der findes vitaminer, de har produceret millioner af vitaminpiller. Men hvorfor i helvede har de ikke overdrysset hele Afrika med pillerne?
  Hvorfor har de ikke brolagt gader, veje og stier dernede med pille-paller og apoteker med 50 meters mellemrum? Hvorfor har de ikke udryddet de skyer der skygger for solen her oppe nordpå? Det er bare for dårligt.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 11:06

 3. “From the moment the invaders arrived, breathed our air, ate and drank, they were doomed. They were undone, destroyed, after all of man’s weapons and devices had failed, by the tiniest creatures that God in his wisdom put upon this earth.”
  ~ H.G.Wells, War of the Worlds.

  Kommentar by Kimski — 20. maj 2020 @ 11:41

 4. PS: Det er naturligvis synd for Afrika, Mellemøsten, Asien og Sydamerika samt øerne i Stillehavet mv., og vi bør selvfølgelig straks sende dem flere penge.

  Men måske er det også en smule synd for danskerne. For det er næsten helt sikkert at CORONA-PESTEN vender tilbage med den forvirrede genoplukning, de forkerte tal for smittetrykket, de manglende næse-/mundbind og den reducerede afstand (2 m til 1 m). Vi risikerer at skulle starte forfra inden længe.

  I Belgien og Sverige er der også blevet kludret med mange ting. Resultatet er 10.000 corona-døde i Belgien, ca. 4000 døde i Sverige, og stor og stigende smittespredning.

  Pandemien har også afsløret at nedlæggelsen af 5-600 mindre skoler til fordel for centralskoler med 1500-2500 skoler, var en asocial og kortsynet idé. Det samme med afskaffelsen af ca. 35 hospitaler og skadestuer. (det skete vel mest for at spare penge som så blev overført til berigerne)

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 11:43

 5. …1500-2500 elever…

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 11:46

 6. Bent A
  Afrikanske afrikanere i Afrika behøver ikke vitamintilskud, for i Afrika får de sol nok til at vedligeholde deres immunsystem. Det bliver først et problem for dem, når de emigrerer til lande uden så meget sol. Tilsvarende har lyshudede større risiko for hudkræft, hvis de opholder sig meget i solrige områder.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2020 @ 11:57

 7. # traveler….Javel, men når man nu længe har vidst at afrikanerne ønsker at flytte nordpå, op til os, så burde man jo have overdrysset hele Afrika med vitaminpiller, sådan forebyggende så negrene ikke fik helbredsproblemer efter at være nået frem til vores socialkontorer og kontanthjælps-systemer.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 13:39

 8. “Mørklødede smittes nemmere med coronavirus, da de har et lavere niveau af D-vitamin”

  Er “D-vitamin” mon kode for IQ? :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2020 @ 14:10

 9. De sorte spøgelser får slet ingen D-vitamin, hvis de køber D-vitamin vil de ikke indtage det hvis det er granuleret med gelatine. De skal ud af landet. Jeg hader at se dem vralte rundt på gaden.

  Kommentar by IES — 20. maj 2020 @ 15:30

 10. Det er epidemiologisk forskning. Journalisterne fatter som sædvanlig ingenting. Epidemiologisk forskning siger intet om årsagssammenhænge.

  Kommentar by Hodja — 20. maj 2020 @ 17:02

 11. 6)ja det er rigtigt. Sorte er sorte fordi de har mere Pigment i huden end hvide, og den er De nødt til at have for at beskytte sig imod den skarpe sol, som Deres hud er tilpasset miljømæssigt og igennem generne også arvemæssigt….Hvide ville også blive sorthudet, hvis de isoleret flyttede til ækvator og kun dyrkede indavl over mange generationer, og vice versa for sorte (hvis de flyttede nordpå permanent og kun dyrkede indavl). Miljøpåvirket arvemasse over mange generationer.(Støt SIAD). God himmelfartsferie og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2020 @ 17:44

 12. #obamagate

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 18:46

 13. >10 Hodja
  Helt rigtigt. Et lignende dårligt studie kunne også konkludere, at man blev bedre til at spille bordtennis af at have brune øjne i stedet for blå, for mange kinesere er gode til bordtennis, og ingen af dem har blå øjne.

  Det er klassiske EB at forveksle sammenfald i tid og rum med årsagssammenhæng. Bare dog sjovnalisterne havde lært at tænke selv.

  Vi vidste i forvejen, at de brune smittes oftere, (gæt selv hvorfor) og vi vidste også, at de har lavt D-vitamin, fordi de ikke burde opholde sig på vores breddegrader. Intet nyt under solen!

  Kommentar by Hertz — 21. maj 2020 @ 06:44

 14. Forskellen mellem forskellige folkeslags evne til at danne D-vitamin, er endnu et eksempel på at racebegrebet ikke er så irrelevant endda.

  Et andet kunne være udvikling af højere intelligens i kolde og barske nordlige egne. Det er logisk ifølge Darwins forskningsresultater: Levende organismer tilpasser sig genetisk til de forhold de lever under.

  Det sker blot ikke fra det ene år til det andet, ved migration, uheldigvis. Der går århundreder.

  Kommentar by JC — 21. maj 2020 @ 07:44

 15. Bare dødsraten er tilsvaredende, så ser jeg ikke noget problem.

  Kommentar by Bilka — 21. maj 2020 @ 08:49

 16. Det er den hvide befolkningsgruppe, som er hårdest ramt af corona-epidemien. USA, England, Spanien, Italien og Frankrig.

  Afrika er gået fri.

  D-vitamin-mangel er en udfordring for alle, som lever i Nordeuropa.

  Tilbage i tiden var D-vitaminmangel udbredt hos børn i England. Derfor kaldes mangelsygdommen også for den engelske syge.

  Myndighederne opfordrer os til at spise fisk, og man har længe overvejet, om man skal tilsætte D-vitamin til brød (på samme måde som man tilsætter jod til salt) og indvandrerkvinder tager forhøjede doser D-vitamin. Problemet med fedtopløselige vitaminer er imidlertid, at man også kan få for meget af dem, så det er en balance

  JC: Kold vinter-teorien afvises af fragfolk:

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9188003/misbrug-af-naturvidenskab-i-demokratidebatten-den-kolde-vinterteori-er-videnskabeligt-fupmageri/

  Kommentar by np — 21. maj 2020 @ 09:23

 17. Hvis det var sandt, så ville mio af hættemåger jo blive syge, da de konstant mangler d vitamin. Det mærkelige er, at der stort set ikke høres om corona i de store flygtningelejre, Lesbos osv. Gates har måske givet dem gode vacciner, så de bevarer kræfterne og med legende lethed kan komme og overtage et på alle måder – både fysisk, moralsk og kristeligt – hensygnende Europa, når den patenterede virus har gjort kål på mange og smadret både økonomien og de sidste rester af demokrati. . ? BBC interviewede her til formiddag en person, som jeg dårligt kan se på, nemlig zuckerberg! Han talte om nye censurregler på FB. I kan ligeså godt selv slette jeres konti, for ellers gør han det, medmindre I kun lægger noget pladder op om madopskrifter. Det var imidlertid bemærkelsesværdigt, at DET eksempel han gav (af 2 eksempler) var, hvis folk nu fx skriver nedsættende om 5G og opfordrer til modstand , for globalisterne er meget rasende over, at flere har sat sig for at brænde 5G-master af, fx i USA og UK, “ja, SÅ vil FB straks slette det”, sagde han. The Beast’s system VIL de have op! De havde tændt for 130.000 store 5G master i wuhan i oktober eller november sidste år, og nogle mener, at det var med til, at folk faldt døde om, når de var ude at gå. Når pøbelen lugter lunten af elitens magtanvendelse og sorte ondskab, ja, så kan ‘eliten’ (globalistsvin som Soros, Gates, Zuckerberg) blot råbe ‘konspiration’.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. maj 2020 @ 13:01

 18. Endnu en syg og latterlig undskyldning for at vi skal forsørge lortefarvede tilhængere af djævlekulten fra hele verden.

  Kommentar by Piphans — 21. maj 2020 @ 16:09

 19. Detektor flænser EBs vås om D-vitamin i strimler:
  http://dr.dk/nyheder/detektor/detektor-moerkhudede-smittes-nemmere-skriver-ekstra-bladet-forsker-bag-afviser

  Kommentar by Hertz — 22. maj 2020 @ 08:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper