20. maj 2020

Venstreradikale hærger og chikaner rutinemæssigt, mens røde radioværter klynker over SoMe-respons

Når Jens-Philip Yazdani eller David Trads er mål for ‘gråzone-trusler’ på Facebook, så giver det tyve minutter om problemet med Stram Kurs og Nye Borgerlige på Radio4. Den unge vært er tidligere revolutionær, og den ældre gæst, der tidligere var vært hos forgængeren Radio24syv, tilhører samme blodrøde ideologi.

“Jeg har en svaghed for mennesker med revolutionære ideer… På det store plan har jeg derfor altid været fascineret af politiske ledere som Che Guevara og Fidel Castro – fordi de modsat alle konventionelle politikere rent faktisk har haft drømme, mod og udholdenhed til at ændre på den amoralske ulighed, som eksisterer i verden. … På det danske plan har jeg af samme årsag også altid haft sympati for bevægelser som BZ’erne og de autonome… (David Trads, 2006)

De autonome vil jeg hellere kalde ‘venstreradikale’. Det er dem der render rundt med en spraydåse og skriver ‘Brænd kapitalisme af’ på et hegn ved Strandvejen i Århus, eller skriver ‘No nazis’ på et milliondyrt vogntog i hovedstaden. Det er også dem der fik chikaneret iranskfødte Anahita Malakians ud af hendes nyetablerede restaurant ‘The Barn’. I dag åbner hun baren ‘L.a.tino’ på Nørrebrogade, og allerede før åbningen fik hun besøg: ‘RACISTER’ skrevet med fede typer.

(Anahita Malakians på Facebook, 19. maj 2020)

(‘No Nazis’, København, maj 2020; Foto: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110262/trackback

43 Comments »

 1. Tror ikke man skriver på togene i Jylland….

  Kommentar by Moth — 20. maj 2020 @ 10:42

 2. Det er faktisk mærkeligt,at det går upåagtet hen,at venstreradikale BZ’ere, autonome AFArter; alle arbejdssky,får lov til at hærge og ødelægge hvor de kan se deres snit til det. Men det er jo nok fordi vi har en besættelsesstyrke i landet,som er om muligt bedre til at ødelægge. Og om dem,er det ilde set,at tale ondt. Det sikrer den intellektuelle elite på Christiansborg og de objektive nyhedsmedier dagblade og radio/TV.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2020 @ 10:53

 3. Kort og godt straffen for hærværk og terror er alt for lav, den skal rangere lige under dødsstraf og de dømte vil aldrig kunne besætte en offentlig stilling i Danmark, de skal også udelades fra at tale i licensstøttede medier, det Danske retssystem står for fald, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. maj 2020 @ 11:01

 4. Man kan også let fascineres af STALIN og HITLER. De havde begge drømme, mod og udholdenhed til at ændre verden. De var virkelig udholdende hvad angår KZ-lejre og massemord på uskyldige. Hvorfor nævner David Trads ikke også dem? Det er da fejt at han roser Fidel Castro og Che Guevara på de to andre massemorderes bekostning. De var alle fire kommunister, og så er det ikke pænt at diskriminere Stalin og Hitler, der begge var karismatiske, visionære og ambitiøse, og de ændrede verden. Og noget mere rosværdigt kan man jo næsten ikke forestille sig.

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 11:25

 5. @ Kommentar by Moth — 20. maj 2020 @ 10:42

  “Tror ikke man skriver på togene i Jylland…”

  Det tror da fanden.
  Hovedparten af jyske autonome AFA røvhuller opholder sig på samfundets regning i Kjøvenhavnstrup.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 20. maj 2020 @ 11:26

 6. Smag lige på det.

  “Jeg har en svaghed for massemorder”

  Kommentar by Jan Huus — 20. maj 2020 @ 11:39

 7. Er det muslimer?

  Coronakrisen satte stor bandesag på usædvanligt lang pause
  Da en bandesag med 14 tiltalte næsten var halvvejs i Københavns Byret i marts, gik den i stå på grund af coronaudbruddet og nedlukningen af landets domstole. Herefter besluttede byretten, at sagen først skulle genoptages næste år i januar. Den lange udsættelse vakte utilfredshed hos forsvarere og anklager.

  Østre Landsret har nu bedt Københavns Byret om at finde kalenderen frem igen og forsøge at finde nye datoer til sagen. Beslutningen skyldes blandt andet, at de tiltalte har været fængslet i lang tid i sagen, som blandt andet handler om flere drabsforsøg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. maj 2020 @ 11:42

 8. PS: I Sverigstan yder man nu AKTIV DØDSHJÆLP til Corona-syge. For ikke at sige AGRESSIV dødshjælp.

  De røde, brune og sorte socialister er vist ret ens overalt i verden. (se Snaphanen)

  Kommentar by Bent A — 20. maj 2020 @ 11:57

 9. Det bliver “interessant” at følge, hvor kort tid der går, inden det venstreradikale menneskelige affald får lukket Anahita’s nye restaurant…

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 12:00

 10. David Trads er historieløs. Han burde i lighed med et utal af tatoverede unge læse op på, hvem Che Guevara i virkeligheden var og hvad han foretog sig i sit liv.

  Hver gang jeg ser en blank teenager med en Che Guevara tatovering eller T-shirt, så ved jeg bare, at det handler om ikke at skille sig ud, men de har absolut ingen idé om, hvem de har på armen til evig tid. Sangeren Cristoffer har blandt andet én.

  @Kim…du burde skrive en blogpost om Che Guevara eller Fidel Castro for den sags skyld. Et eller andet sted skal den uoplyste ungdom få sin rigtige viden fra om deres “helte”.

  Kommentar by Larsen — 20. maj 2020 @ 12:05

 11. Det er jo lidt tragisk, at meget af det her kunne løses med en solid skideballe med mere, fulgt op med beskeden om at sætte sig ned og derefter holde sin kæft, indtil man har noget fornuftigt at bidrage med.

  For det er da ret tydeligt, at rigtigt mange af dem har manglet, at der blev sat nogle grænser fra starten af.

  Kommentar by Kimski — 20. maj 2020 @ 12:17

 12. Apropos kriminelle venstreradikale tosser:

  Flere medier skriver, at gammelkommunisten Poul Madsen fra Ekskrement Bladet har fået besked fra Danske Bank om, at finde en anden bankforbindelse til sin såkaldte “avis”.

  Årsagen er at Danske Bank frygter, at luderannoncerne i EB bliver brugt til hvidvask.

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2020 @ 12:35

 13. * Moth 10:42
  Desværre, der er også ubegavede venstreradikale i Jylland, og de skriver også på togene! Og når man så fanger dem sker der ikke noget! Og dog i Herning var et par anarkister af uforståelige årsager på besøg og de løb rundt i byen og sprayede deres tegn over det hele. De blev fanget og deres forældre fik en bøde og skulle betale for at få svineriet fjernet! Men den slags konsekvens ser man ikke i København, hvor rosset bare får lov til at terroriserer og forgrimme byen!
  En passende straf kunne f.eks være at de selv skulle fjerne skidtet! Men uha sådanne straffe ville sikkert være i strid med menneskerettighedskonventionerne!
  En anden straf kunne være at sætte dem til at tage IQ tests indtil de kom op på en IQ på 100! Men på den anden side, ville det være en livstidsstraf, så den går nok ikke! 🤥

  Kommentar by Den Nervøse — 20. maj 2020 @ 13:32

 14. Antifa og Konfront er meget besiddende og territoriale vis-a-vie “ingen racister i vores gader”.

  Og det ville være en stor sejr og magt konsolidering hvis det lykkedes dem af cancelere Anahita Malakians endnu en gang efter de fik hende fordrevet fra burgerrestauranten The Barn ved Nørrebro Station.

  Nu har de angiveligt så med sølv tagget “Racister” på skiltet til Anahita Malakians nye restaurant L.a.tino og det er angiveligt kun begyndelsen.

  Antifa og Konfront har set sig gale på Anahita Malakians primært fordi hun er Nye Borgerlige men også fordi hun sammen med Tom Andkjær aka Neger-Tom også fra Nye Borgerlige er blevet fotograferet sammen med en Lars Grønbæk Larsen som ifølge Researchkollektivet Redox har været involveret i blandt andet Dansk Front, Vederfølner, Rightwings og Danish Defence League.

  Det er stærkt tvivlsom om Malakians og Andkjær ville have lade sig fotografere med Larsen hvis de var bekendt med – eller der var nutidig hold i de rygter Redox spreder om Lars Grønbæk Larsen.

  Det konstituerer reelt set et karaktermord via guilt by association på både Anahita Malakians og Tom Andkjær når Konfront uvederhæftigt sammenkæder dem med Dansk Front, Vederfølner, Rightwings og Danish Defence League.

  Hvor om alting er jeg forventer at Anahita Malakians nye sted L.a.tino kommer til at få de samme problemer med venstreradikal chikane i form af dårlige online anmeldelser og fysisk hærværk som The Barn havde.

  Antifa og Konfront de vil angiveligt gøre deres bedste for at fordrive Anahita Malakians ud af Nørrebro.

  Anahita Malakians (som jeg besøgte på The Barn da restauranten blev chikaneret af Antifa og Konfront)hun er et utrolig sødt menneske der viber etnisk dansk – dvs man ser og oplever hende ikke som værende en fremmed men som dansk. Den samme oplevelse har jeg med Tom Andkjær.

  Anahita Malakians har brug for al den støtte hun kan få og hvis du vil forpurre Antifa og Konfronts angiveligt nedrige forehavende så besøg stedet og giv det positive anmeldelser online.

  Kommentar by Zenobia — 20. maj 2020 @ 13:41

 15. At medierne er blodrøde og nu gør som det passer dem fordi der reelt ikke er nogen større opposition til at protestere imod det, (venstre er jo bare en blå version af radikale venstre) kan man forsikre sig om ved at tænke bare et kort øjeblik over dette:

  I dag, lige nu imens jeg skriver dette onsdag den 20 maj, er der et dansk politisk parti der afholder det største og modigste arrangement i danmarkshistorien, “tegn muhammed dag” i de 10 største byer over hele landet. Med historien om muhammedkrisen så burde det være breaking news i samtlige medier, ikke bare i danmark men i hele verden.

  Tænk over det engang, ved hvilket andet dansk politisk arrangement siden krigen har deltagerne risikeret deres eget liv for at støtte danmark og ytringsfriheden? Intet, og aldrig. Selv under besættelsen var der mindre risiko ved at tale invasionen imod!

  Men der er tavshed over hele linjen i alle medier. Og hvis partiet selv viser det på de sociale medier er der en stor chance for at det bliver censureret bort øjeblikkeligt af de venstreorienterede ejere af mediet, selvom de ikke har brudt nogen love. Dette vil heller ikke blive omtalt i venstrefløjens medier.

  Kan i efterhånden få øje på hvad det er vi mangler?

  Kommentar by Per — 20. maj 2020 @ 13:44

 16. Fredelige demonstranter fra Generation Identitær anholdes for at sænke et banner ned fra taget af et hus. De ødelægger ingenting, ingen hærværk, men de behandles som hårdkogte kriminelle.

  Bøllerne med deres modbydelige spraymaling ødelægger for tusindvis af kroner, hvor samfundet betaler for afrensning. Jeg er ikke engang sikker på det efterforskes eller nogen stilles til ansvar.

  Der trænges vist også til at blive renset ud i ministerier og domstole

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2020 @ 16:14

 17. Hver gang jeg ser en ung med Che Guevera spørger jeg om de støtter homofobi, han mente ligesom resten af de gamle kommunister. At homoseksualitet var et tegn på kapitalismens degeneration af civilsamfundet.

  Kommentar by KineserSnot — 20. maj 2020 @ 16:19

 18. 1: Gå ind på stram kurs’ facebookside.
  2: Find live videoen fra odense i dag.
  3: Spol frem til dialogen med fyren i den orange vest. Lyt til det hele.
  4: Erkend at danmark er fucked. Ikke på grund af muslimer, men på grund af danskere.

  Kommentar by Per — 20. maj 2020 @ 17:04

 19. # 12.
  Du skriver, citat begyndt: Årsagen er at Danske Bank frygter, at luderannoncerne i EB bliver brugt til hvidvask.Citat slut.
  Jeg gætter på at DDB (Den Danske Bank) er på rette spor.
  I øvrigt underligt som DDB, på det seneste er blevet så “rene”. Mon det hænger sammen med kundeflugt hhv. dårlig reklame?

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 20. maj 2020 @ 18:23

 20. # 18.
  Så sandt så sandt. Danskerne beder selv om problemerne.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 20. maj 2020 @ 18:24

 21. Nazister synes at være i bad standing!
  Heldigvis findes der stort set ingen! 🤔

  Kommentar by Rodina — 20. maj 2020 @ 21:43

 22. Kommentar by Per — 20. maj 2020 @ 17:04

  Alexander var naturligvis spejlblank, da Rasmus name droppede Alexander Den Store.

  Danmarks hjernevaskede ungdom, Alexander fra Odense og den tre gange voldtagne blondine fra Korsør er begge frådende i deres defensionem for islam, mine egne teenagebørn tror ikke, at de kommer til at vokse op og få børn i et islamiseret Danmark, men at det først ligger 50-70 år ude i fremtiden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. maj 2020 @ 21:47

 23. Såkaldt dansk journalistik og reportage er ikke eksisterende. Findes ikke.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2020 @ 22:21

 24. @19

  Danmarks politiske spektrum, set med venstrefløjens øjne:

  EL, Alt, SF, DRV, Soc, Nazister

  Kommentar by Bilka — 20. maj 2020 @ 22:35

 25. Er det muslimer?

  I Jammerbugt Kommune tager fem fuldtidspædagoger sig af én gravid 14-årig syrisk barnebrud. Lønudgiften løber op i ca. to millioner kroner årligt

  Den store flygtningestrøm til Danmark er dyr. Flygtningene skal indkvarteres, ligesom der er store udgifter til blandt andet lægehjælp, tandlægehjælp, asylbehandling, mad og tolkning med mere.

  Og når flygtningene får asyl, sættes et enormt apparat i gang i form af integrationsydelse, danskundervisning, afklaring af jobkompetencer og ekstra pædagogisk støtte til uledsagede flygtningebørn og skolebørn.

  Udgifterne giver såvel finansminister Claus Hjort Frederiksen som flere borgmestre kronisk økonomisk hovedpine, og senest har regeringen måttet udskyde forhandlingerne om skattelettelser, fordi der ingen penge er.

  Alligevel kan B.T. i dag fortælle, at en 14-årig gravid asylansøger og såkaldt barnebrud fra Syrien, der er bosat i Jammerbugt Kommune, i øjeblikket har hele fem pædagoger tilknyttet.

  Sagen fremgår også af en aktindsigt B.T. har, hvor der i en korrespondance mellem Udlændingestyrelsen og Jammerbugt Asylcenter står om pigen: ‘Gravid 14-årig bosat under såkaldt privat indkvartering med 24 timers overvågning af pædagoger’.

  Ifølge aktindsigten skal der have været en 15-årig pige i en lignende situation med privat indkvartering, men hun er ifølge B.T.’s oplysninger ikke en del af asylsystemet i Jammerbugt Kommune mere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. maj 2020 @ 23:11

 26. Det er ligegyldigt hvor man ser hen saa er socialisme,som praktiseret jo egentlig noget gylle ensidig doedssyg destruktiv conformitet,tanketomhed,i sikkerhed under demokratiets paraply,det er kedeligt

  Kommentar by dunk — 21. maj 2020 @ 00:05

 27. Nu har Tullesen/DF toppen slugt Greta Tunfisk propagandaen råt. Vi skal bruge milliarder af kr. på kamp mod co2. Selv Messerschmidt er med på at galejen. Han må tale mod bedre vidende. Har Tullesen nogensinde været en dansksindet DF politiker, eller er han en radikal forklædt som borgerlig/ en marxistisk infiltrator/en billig blårød medløber??

  Kommentar by Bent A — 21. maj 2020 @ 07:34

 28. Trads taler om sig selv. Han har drømme og udholdenhed til at fylde sine læsere og tilhørere med sine forvanskninger af virkeligheden. Men her adskiller han sig ikke fra sine journalistkolleger, der dagligt inddoktrinerer folk med venstreorienteret propaganda.

  Kommentar by JC — 21. maj 2020 @ 07:58

 29. Enig Per 17:04. “..Danmark er fucked. Ikke på grund af muslimer, men på grund af danskere”. Danskerne er skolede til den socialistiske religion fra immakulationen i vuggestuen til dimissionen på universitetet og hjernevasket udervejs af statens elektroniske massemedier.

  I Danmark er den reelt eksisterende kommunisme. Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2 privat beskæftigede pr. offentligt ansat. Om ca. 50 år kommer danskerne i mindretal, fordi muslimer fra fremmede kultur langt væk blev importeret af venstrefløjserne for at sikre deres stemmer i fremtiden.
  DF og Fremskridtspartiet med den dømte Mogens Glistrup i spidsen, var den eneste, der så skriften på væggen for danskerne, derfor blev der hetzet massivt imod dem af statens elektroniske massemedier. Kald dem de sidste dages helte eller politisk forfulgte dissidenter. For undertegnede er de begge dele. Forfulgte dissidenter i en totalitær stat.

  Kommentar by A-mad — 21. maj 2020 @ 08:28

 30. De utopiske drømmere har kostet millionvis af menneskeliv og gjort tilværelsen utålelig for endnu flere. Se blot på Venezuela og Nordkorea idag, foruden stribevis af lande tidligere. Eller Cuba. Hvorfor er cubanere i millionvis flygtet til Miami. Trads’s idealistiske venner har gjort verden endnu mere ulige end den kunne have været.

  Idag er idealistiske drømmere a la Trads ved at forvandle Europa til et multietnisk helvede. Kan de ikke gøre Europa kommunistisk, skal Europa så sandelig islamiseres.

  Kommentar by JC — 21. maj 2020 @ 08:37

 31. Godt at VK fjernede licensen. Nu kan kommunisterne bedrive propaganda på skatteydernes regning i stedet for.

  Kommentar by Bilka — 21. maj 2020 @ 08:46

 32. Det undrer mig at hun bliver ved med at opholde sig og drive forretning i det shit-hole område der er nørrebro.

  Kommentar by KafirHarbi — 21. maj 2020 @ 09:07

 33. DER ER PLANER om at accelerere importen af berigere. Så det behøver ikke vare særlig mange år før danskerne er i mindretal. 10-15 år kan være nok. Merkels og Løkkes Marrakech-trektat lægger op til en hurtig udskiftning af befolkningen. Men længe før det kommer så vidt, kan samfundet være faldet fra hinanden, være blevet til en jungle. Det er jo hvad vi ser foregå i Sverigstan, hvor den oprindelige befolkning tyranniseres og terroriseres af både berigere, politikere og bureaukrater, og holdes for nar af medierne.

  DF er ikke længere udsat for politisk forfølgelse, for DF er blevet et gammelt og ufolkeligt parti som alle de andre gamle partier. Ærgerligt at danske vælgeres flertal var så mange år om at give partiet en stor fremgang, for i 1999-2005 var partiet nok stadig idealistisk og endnu ikke blevet til et pamperparti.

  Kun hvis partiet får en ny og bedre leder, kan det igen blive troværdigt.

  Kommentar by Bent A — 21. maj 2020 @ 09:57

 34. # Bent A

  DF er et hensygnende parti i total opløsning, og ender formentlig som det hedengangne Centrumdemokraterne.

  I denne uge har to medlemmer af kommunalbestyrelsen i Vordingborg kommune meldt sig ud af DF, og er i stedet skiftet til NB.
  Og det sker netop på Søren Espersens hjemmebane, da han selv bor i Vordingborg.

  De bliver i øvrigt de første NB-medlemmer af en kommunalbestyrelse, som partiet har på Sjælland…

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2020 @ 10:32

 35. Lige nu i Go Morgen Danmark på TV2:

  Man fejrer Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag, og har i den anledning inviteret de to klamme venligboere Johanne Stalin Nielsen, Signe Wenneberg og en total ukendt venstreradikal “kvindelig” professor i studiet.

  De skal hylde “stærke og selvstændige kvinder”, og nævner “store forbilleder” som Helle Thorning Schmidt, Mette Frederiksen, Hillary Clinton og Greta Thunberg.

  Brækspanden kom på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2020 @ 11:31

 36. #28 Bent A
  Du har helt ret i at DF ikke længere er udsat for politisk forfølgelse,par tiet er simpelthen blevet for tand- og betydningsløst. Selv DR/Danmarks Ramadanradio sparker ikke mere til DF på samme måde som tidligere. En af de ting der virkelig har generet mig ved Thulesen Dahl er at han undlod at sparke igen, når partiet blev sparket af DR. Tullesen valgte i stedet at optræde som en forskræmt lille hundhvalp, der bønfaldende kiggede op på sparkeren/DR i håbet om at hvis han bare krøb sammen så holdt DR nok op med at sparke.

  Hvorfor tog Tullesen ikke kampen op mod DR/Danmarks Ramadanradio?
  Hvordan kunne DF dog stemme for en lov der betød at DR blev finansieret over skatten? Den eneste måde at komme DR til livs er at gøre DR brugerfinansieret. Lad dem der gerne vil have rød og kulturradikal propaganda betale for det og lad vi andre blive fri.
  Det er der desværre ikke flertal for, men DF kunne da i det mindste have markeret deres holdning til DR i stedet for bare lammefromt at stemme for en finansiering over skatten.

  Thulesen Dahls parti er i sandhed blevet stuerent men desværre samtidigt blevet betydningsløst.

  Kommentar by bjarne binee — 21. maj 2020 @ 13:29

 37. Kommentar by bjarne binee — 21. maj 2020 @ 13:29

  Jeg syntes, det er så pikke irriterende, at Stram Kurs ikke kom på tinge.

  Det var ikke mange tusinde stemmer, der er tale om, der manglede. Jeg stemte selv personligt på Paludan.

  Prøv at forestille jer Rasmus på på Kongeriget Danmarks fineste talerstol i fire år, iiiihhh, åååååhhh, uuuuuuhh, hvor ville det fryde mig at se fjæset på Muhamed Mellemøstengaard, Pernille Louboutin Skipper og alle de andre røde svin, når Rasmus Paludan parlamenterer dem ned under gulvbrædderne.

  Der sidder nok mere end en stærkt nationalsindet Dansk Folkeparti vælger og pisseærger sig over at de stemte DF istedet SK i fjor, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. maj 2020 @ 17:19

 38. # bjarne binee…. Tak for svar. Vi er ganske enige.

  I Marrakech i Marokko skrev Lars Quisling under på Merkels og EUs MARRAKECH TRAKTAT. I samme by blev en FN-TRAKTAT vedtaget. Begge traktater forpligter Danmark til at afskaffe sig selv og begå KULTURELT, NATIONALT OG FOLKELIGT SELVMORD, dog med andre ord. Flere lande har taget skarpt afstand fra traktaterne. FN-traktaten er udformet af muslimske lande.

  Lars Luskebuks snød danskerne, og DF snød sig selv og deres vælgere. Læs om den KATASTROFALE traktat hos den korte avis. Og læs de mange bidske kommentarer!! Se også de andre netaviser om hvordan både Danmark og Sverige har kurs mod ragnarok.

  Kommentar by Bent A — 21. maj 2020 @ 18:39

 39. Er det muslimer?

  Dommer har valgt at fængsle en 18-årig mand efter voldsepisode i Rudkøbing.
  En hændelse på Langeland har ført til, at en ung mand er blevet anholdt og sigtet for særlig farlig vold, oplyser politiet.

  Onsdag aften opdagede en ejer af en bil i Rudkøbing, at nogle unge var trådt op på hans bil. Men da han påtalte det, reagerede de voldeligt, oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.
  De tildelte ham ifølge politiet slag og spark. Og da en anden mand kom til, blev han ifølge politiet udsat for et lignende angreb.

  Det lykkedes for politiet at foretage to anholdelser i sagen. Den ene, en 16-årig dreng, er blevet løsladt efter afhøring hos politiet, mens en ung på 18 år torsdag er blevet stillet for en dommer i Retten i Svendborg.

  Efter begæring fra anklagemyndigheden har dommeren bestemt, at den 18-årige mand skal varetægtsfængsles, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.
  Sigtelsen drejer sig om vold af særlig farlig karakter. Det skyldes, at der ifølge politiet blev foretaget spark mod hovedet.

  Fyns Politi leder torsdag efter en tredje ung i sagen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 21. maj 2020 @ 18:52

 40. Dagens griner:
  https://denkorteavis.dk/2020/ufrivillig-komik-indvandrere-paa-flugt-fra-politiet-forsoegte-at-skjule-sig-bag-en-alt-for-lille-busk/

  Ja, de ER vitterligt idioter.

  Mere fra samme skuffe:
  https://www.youtube.com/watch?v=hvQeLwlTf4k

  Kommentar by Kimski — 21. maj 2020 @ 19:36

 41. DF var med sine 37 mandater større end Venstre 2015-2019. Partiet kunne have gjort en masse godt for danskerne. Kunne f.eks. have lovgivet om at danskerne skulle have lov til at udøve selvforsvar overfor voldsbander og knivstikkere mv., på samme måde som borgerne i USA må forsvare sig. Noget som har forhindret millioner af hjemmerøverier, overfald og mord.

  Men Tullesen gjorde intet, men snorksov i fire år. Var han endelig vågen, krøb han rundt ved Luskebuksens fødder som en lille hundehvalp der tigger om en hundekiks.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 00:11

 42. Man kan roligt regne med at det er aber fra mellemøsten, 39.

  Kommentar by Torino — 22. maj 2020 @ 01:09

 43. If the parents were sent the bill things would calm own with the destruction of public property and the expenses when it comes to sanitize the spray painting.

  I always avoid anything that is produced by latinamericans, french, muslims or niggers. I do not believe in that the ones with the lowest intelligence should get the notion that they are smarter than me. You get into restaurant business because you evade taxes and you launder dirty money. Just like the cab drivers. Criminals that think they are smart and evading tax, scamming the taxpayers by having workers that work for you while theyare on welfare or laudnering dirty money is not smart, you are just another criminal, a stone cold loser with lowest intelligence.

  Kommentar by Erwache — 23. maj 2020 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper