21. maj 2020

20-årig udlænding dømt for vold: “Manden var to gange tidligere idømt udvisning af Danmark, men…”

Besynderlig overskrift set på EB.dk, for selvom det er korrekt at 13 forhold ‘udløste’ en udvisningsdom, så fremgår det af brødteksten at manden to gange tidligere var udvist af Danmark. Der er således ikke tale om en stram udlændingepolitik, men om det modsatte. ‘Udvisningsdomme ikke effektueret: Udlænding dømt for vold, røveri…’. Fra EB.dk – Voldsom dag udløste 12 års udvisning.

“En 20-årig mand stod mandag skoleret ved retten i Horsens tiltalt for intet mindre end 13 forhold, som alle var begået samme dag. Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Udover 12 års udvisning skal manden ligeledes ruske tremmer i 15 måneder. …

Manden var to gange tidligere idømt udvisning af Danmark, men på grund af særlige omstændigheder aldrig udrejst af landet. Ved at sammenholde straffens længde med mandens tilknytning til henholdsvis Danmark og sit hjemland fandt retten at manden skulle udvises og at et indrejseforbud i 12 år var passende, siger anklageren.”

(EB.dk, 20. maj 2020)

Oploadet Kl. 19:50 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110271/trackback

18 Comments »

 1. 12 års udvisning, aaahahahahhhaaahhh.
  Hvorfor ikke fem gange livsvarigt aahahahahahhaaaa.
  Med indrejseforbud aaahhhaaahha.

  Stram udlændingepolitik ahhhaaaaahhaahaa.

  Muhamedanere. (Undskyld ensformigheden).

  Kommentar by Bastardo — 21. maj 2020 @ 20:49

 2. Vores politikere lyver, der er overhovedet ikke komme en strammere udlændinge lov. Alt svømmer, og vi bliver taberne i vores skønne land.

  Kommentar by IES — 21. maj 2020 @ 20:58

 3. Vold, mord,voldtægter,utrolige mængder af brugstyverier, alle former for kriminalitet = polakker,litauer,letter, rumænere,georgier, armeniere viser retslisterne. Hovedparten der har en udvisningsdom kommer fra nævnte lande. Uriasposten er et rent MSM medie på det område.

  Kommentar by dansker — 21. maj 2020 @ 21:01

 4. Danmarks Domstole fungerer perfekt for advokater, jurister, dommere og andre DJØFere. For de domfældte er de ligemeget.

  Sygeplejersker fik pistol for panden. Stadig sygemeldt i dag. Gerningsmændene fik 1 år og 1 år og 3 måneders “fængsel”. 1 ud af 7 blev udvist i sagen. Tre blev løsladt i går, fordi de har siddet længe nok. Retsformanden måtte flere gange bede tilhørere og tiltalte om at beherske sig, da de både smilte, grinede højlydt og klappede af dommene.

  Kommentar by Fascist — 21. maj 2020 @ 21:12

 5. Danmark er blevet en syg joke.

  Kommentar by Piphans — 21. maj 2020 @ 21:32

 6. Både dommere og de lovgivende er på fejl kurs:

  Rosset udefra skal udSENDES og ikke udvises!

  Om de udSENDES til deres hjemlande, Sibirien eller tilbage til sidste sikre land de betrådte, inden de trådte ind over Danmarks grænse, bør være fløjtende ligegyldigt, for i Danmark må og skal det være etniske danskeres sikkerhed, der har absolut første prioritet!
  Og det er vore politikeres forbandede pligt, at sørge for det!!
  Modsat må samfunds-kontrakten brydes, så etniske danske borgere selv kan danne værn og justits mod fremmede indtrængere!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. maj 2020 @ 21:53

 7. Dommen kunne lige så godt gave lydt: “Udvist til Bedstemødre for Asyl.”

  Vi, der tror på at love og domme skal efterleves og efterlever dem, er til grin. Asylindustrien er reel lovløshed og svindel.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 21. maj 2020 @ 22:08

 8. # Piphans 21.32… Ja, en mildest talt syg joke. På nogle områder en regulær galeanstalt, i stil med Sverige, den humanistiske stormagt hvor et forsætligt folkemord synes at være gået i gang. Tyranni og terror, hjemmerøverier og mord, velfærds- og sundhedskollaps er blevet hverdag derovre, iflg. snaphanen og den korte. Et resultat af kommunisters, feministers, pladderhumanisters og journalisters fælles indsats gennem et par årtier.

  Kommentar by Bent A — 21. maj 2020 @ 22:18

 9. 12 års udvisning !! Hvad er det for noget nonsens! Det betyder at gulvopfejet kan komme til Danmark igen 2032! Vor herre bevares. I øvrigt gad vide om han nogensinde rejser?

  Kommentar by Den Nervøse — 21. maj 2020 @ 22:46

 10. “Med lov skal land bygges” hed det sig engang
  Danmark er i stedet under decommissionering (nedrivning).

  Har købt bolig under sydens sol.
  Huset er solgt.
  Kufferten er ved at blive pakket.
  Beklager at skulle sige det, men gamle Danmark (og politikere i DK), du kan rende mig i røven.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 21. maj 2020 @ 23:29

 11. Disse udvisningsdomme er åbenbart mest bluff. Ofte kører man dem vel bare ned til grænsen ved Kruså, og smider dem ind i det sikre land de kom fra. Et par timer senere kan de så spadsere ind i Danmark igen, under nyt navn. Grænsen er jo fuld af huller. Det siges at der er tusindvis af uopdagede, uregistrerede og ulovlige/kriminelle migranter i Danmark. Har selv fået ødelagt et sommerhus og to biler af “berigere”. Og et familiemedlem er blevet overfaldet.

  Man må jo dårligt nok forsvare sig i dagens Danmark. Og se hvor hysterisk politiet er overfor danskere der har en peber-spray i lommen eller tasken, eller kører 5 km for hurtigt på en øde vej. Og jægere får jagttegnet konfiskeret hvis de har købt en kniv, en luft- eller slangebøsse på nettet. Og redaktører af netaviser blev lagt i håndjern kl. 5 om morgenen for ingenting.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 00:31

 12. I danmark er det den kriminelle der er ofret …….

  Kommentar by Torino — 22. maj 2020 @ 01:07

 13. Man kunne nok ønske sig at de hver og en får 120 års udvisning.

  Kommentar by Nielsen — 22. maj 2020 @ 05:52

 14. Hvem gider at tage loven alvorligt, når den bliver umulig at sætte sanktioner for. DVS røver-voldtægts-voldpersoner efter udvisning blot kan rejse ind igen, for at fortsætte… Støtter 11) fuldkomment i hans paradoksfremstilling. Det er med denne slappe konsekvens dessideret en opfordring til selvtægt. På tide Danskerne organisere sig udenom myndighedernes ligegyldighedsslaphed. Støt ,DDF DDL, SIAD, og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2020 @ 09:25

 15. BESYNDERLIGT ORDVALG

  Men så undgår man også at tale grimt om nutidens herskere.

  “Voldsom dag udløste 12 års udvisning.”

  Kommentar by tavsen — 22. maj 2020 @ 18:38

 16. Mon Poul #NyDanmark Madsen holder Eid-fest sammen med sin lille kvabsede bolleveninde Øzlem Cekic?

  Kommentar by Revisoren — 23. maj 2020 @ 13:21

 17. Var det ikke meningen der skulle gang i hjemsendelsespolitikken, for at redde dette land fra katastrofen, eller det var måske bare en våd drøm jeg havde… S lyver og bedrager folket, lige så hurtigt som en hest kan løbe…

  Kommentar by LarsB — 23. maj 2020 @ 17:39

 18. So you get kicked out because you are a criminal, so you just bring out another false identity that you have from a different eu country and can continue to stay.

  in some eu countries they rolled out that one must give up finger prints to get a new passport and the police have all the finger prints in a pan-european database but the police do not run a check if there are same finger prints and pictures in other eu countries. often the pictures are the same in one country as in a different country but the scum that call themselves law enforcement do not control this, they are of course very interested in collecting your email and phone number but they never actively go after the criminals this way.

  Kommentar by Erwache — 23. maj 2020 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper