22. maj 2020

Ben & Jerry’s har en harsk bismag: “We created this flavour to stand up for the rights… of refugees”

Jeg er ikke i målgruppen for Ben & Jerry’s, og har vel ikke købt en af de dyre halv-liter bøtter siden min nu voksne datter tvang den ned i kurven for et årti siden. At dømme efter de politiske udmeldinger på Ben & Jerry’s danske hjemmeside, så har jeg med sikkerhed købt den sidste. De lefler for venstrefløjens mærkesager, herunder LGBT, klimakamp, og flygtningespørgsmålet. I den forbindelse samarbejder de med alskens venstredrejede organisationer, herunder eksempelvis Sea Watch, der i 2017 fik en pris af Politiken for ‘menneskesmugling’.

Uden at have smagt ‘Cone together for Refugees’-varianten, tror jeg at den har en harsk bismag af radikaliseret politisk korrekthed. En uhellig alliance mellem globalister og internationale socialister, nu kun 139,68 kr/literen.

(Ben & Jerry’s, 17. December 2019: ‘Cone Together for Refugees’,’Refugees Welcome’)

(Støtter Refugee Action, Red Acoge og Sea Watch)

“Let’s come together across our differences and distances. We created this flavour to stand up for the rights and protection of refugees and people seeking asylum in our country – and it’s needed now more than ever.” (Facebook, 29. April 2020)

“I 1979 fejrede de etårs jubilæum ved at give gratis is en hel dag… Siden har virksomheden bl.a. placeret en kæmpeis på 400 kilo på plænen foran den amerikanske parlamentsbygning for at protestere mod olieboringer på Nordpolen, fået unge til at registrere sig til det amerikanske præsidentvalg, mens de stod i kø for at købe is, og de har uddelt is til Occupy Wall Street-besætterne.” (Berlingske, 29. december 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110293/trackback

29 Comments »

 1. Tanker om IS

  Jeg kan godt lide Hansen-is, specielt deres rom/rosin og deres chokolade er heller ikke dårlig. Det rart, at man kan vælge det is-mærke som passer til ens smag. Ben og Jerrys er ikke et ringe mærke, men med disse oplysninger, der fremlægges her, tror jeg at jeg fremover indkøbe is mærker der er mindre politisk bevist, men sigter mere til at smage godt.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 22. maj 2020 @ 10:47

 2. Man kan få så meget langt billigere og bedre god dansk is både sorbet og fløde-iscreme hjemmelavet af små ismejerier.

  Ben & Jerry’s som er store i Amerika er angiveligt fake woke for at kapitalisere på tidsånden og de røde strømninger.

  Kommentar by Zenobia — 22. maj 2020 @ 10:49

 3. Dioxin in Ben & Jerry’s Ice Cream

  By Michael Gough and Steven J. Milloy(1)

  Summary:

  A sample of Ben & Jerry’s “World’s Best Vanilla”® ice cream was tested for the presence of 2,3,7,8-tetrachlorodibenzo-p-dioxin and related chemicals (“dioxin”) by an independent laboratory. On a total weight basis, the sample tested had 0.79 ± 0.38 parts per trillion (ppt) Toxic Equivalents (TEQ) of dioxin. The concentration of dioxin in the sample’s lipids was 5.1 ± 1.3 ppt TEQ. Ben & Jerry’s Homemade Holdings, Inc. states in promotional literature that “The only safe level of dioxin exposure is no exposure at all.” Assuming the measurement is correct and sample tested is representative of Ben & Jerry’s ice cream and based on U.S. Government information about the potential health effects of dioxin, Ben & Jerry’s ice cream may cause about two hundred of cases of cancer among its consumers.

  http://junksciencearchive.com/dec99/benjerr2.html

  Kommentar by Hodja — 22. maj 2020 @ 11:29

 4. Tak for oplysningen. Endnu et firma på min boykotliste, selvom jeg heller ikke kunne drømme om at give 63 kr. for en halv liter is. Det kan gøres for 20 kr. i Rema1000 og så er det italiensk is, som er den bedste man kan få.

  Her i Østeuropa koster en stor håndis, hvad der svarer til 8 DKK og 1 liter håndlavet italiensk is koster typisk omkring 15 DKK. I bliver rippet i Danmark.

  Kommentar by Larsen — 22. maj 2020 @ 11:31

 5. Der er intet perkerflip på Ben & Jerry’s originale, amerikanske website 🇺🇸https://www.benjerry.com 🇺🇸 (som er anderledes fra den danske), men det ændrer nok ikke på, de to suicidaljøder inderst inde nærer store veneration for muhamedanere og fucking alverdens lykkeriddere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 11:37

 6. Direkte link her: 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 https://www.benjerry.com/ forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 11:38

 7. Ben & Jerry’s er halalcertificeret.

  Kommentar by Ewing — 22. maj 2020 @ 11:46

 8. Jo mere SINDSSYGT, TÅBELIGT og IDIOTISK et firma fører sig frem, jo større er anerkendelsen og jubelen hos venstrefløjserne. Mange af dem er både uvidende, historieløse og dybt åndssvage. Det må de jo være, når de ivrigt støtter alt der kan nedbryde samfundet, lade astronomiske pengebeløb gå til spilde, og med tiden påføre både de nyttige idioter selv og resten af befolkningen lidelser, tab, elendighed og død.

  I spidsen for de tusinder af tåber finder vi “intellektuelle” med rotter på loftet. De er totalt stupide og forskruede, men er dog i stand til at sætte ord sammen i lange indviklede kæder, som for svagt begavede lyder som intelligent, fornuftig og klog snak. De “intellektuelle” er korrupte galninge eller rabiate feminister, men anses af deres fans for at være vismænd og superkvinder.

  En betydelig del af menneskeheden må desværre betragtes som landsbytosser og utopiske fantaster. For de støtter kommunismen som er endt i fattigdom, gangstervælde og katastrofe hver eneste gang den har været prøvet i et land. De støtter radikalt vanvids-vrøvl om co2 og 117 eller 500 forskellige køn. De støtter alle mulige slags perversiteter, fra mord på ubekvemme småbørn til statslig eller muslimsk mishandling af lidt større børn.

  De bakker op om lovgivning og bureaukratisk forvaltning som er hadefuld, manipulerende og undertrykkende overfor mænd og familier. Og som har sendt tusinder af børn ud i årelange savn og lidelser. De er vildt begejstrede for multi-kulti og masseindvandring af kulturfremmede, selvom det uundgåeligt medfører utallige tragiske konsekvenser for den oprindelige befolkning.

  Fordi den kommer til at lægge krop og sind til utryghed, ufrihed og kulturopløsning samt en flodbølge af problemer, konflikter, nedskæringer, forbrydelser, nye sygdomme, velfærdstab og sociale ulykker.

  Enhver fornuftig dansker er skeptisk eller lægger afstand til godheds- og indvandrings-industrien og lignende “humanistiske” organisationer, som i alt for mange tilfælde er fulde af hykleri og som kynisk udnytter naive mennesker.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 11:51

 9. Amerikaneris. Smager af parfume.

  Kommentar by Felix Krull — 22. maj 2020 @ 11:52

 10. Du er heller ikke deres målgruppe. Det er singlekvinder i 20’erne/30’erne som sidder hjemme med deres katte og tuder over det patriarkalske samfund og den hvide mand, mens de trøster sig med en Ben & Jerry is.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. maj 2020 @ 12:03

 11. Minder lidt om det der hed “forretnings-missionsk” foer i tiden…

  Kommentar by krassisten — 22. maj 2020 @ 12:59

 12. To velmenende jøder. Tak! Tak, for alt I gør for os europæere <3

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 22. maj 2020 @ 14:08

 13. Wow, det anede jeg ikke. Slut med Ben & Jerry!

  Kommentar by Komet — 22. maj 2020 @ 15:03

 14. Så er det godt at jeg ikke engang ved hvad det er, altså er jeg nok ikke deres målgruppe!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. maj 2020 @ 15:22

 15. De færreste ved nok, at den osse er halal-certiceret, derfor boykottede jeg den for år tilbage. Hvem vil give 69 kr og støtte sådan noget lort!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 22. maj 2020 @ 15:58

 16. Har aldrig brugt en krone på Ben & Jerry’s produkter, og jeg kommer heller ikke til det. Jeg støtter så vidt muligt ikke multinationale firmaer, køber kun ind hos den lokale købmand, og min is kommer fra det nærmeste ismejeri. Jeg betaler nok lidt mere for mine varer, men jeg holder folk jeg kender i arbejde, og får så også det niveau af service som jeg forventer.

  Kommentar by Kimski — 22. maj 2020 @ 16:22

 17. Prøv at gå ind på deres facebook side og kig deres opslag igennem, det er fuldstændigt ufiltreret venstreradikal “flygtninge” og muslim propaganda hele vejen. Det er også meget tydeligt at evt kritik på deres side er blevet fjernet med det samme. Der er stortset kun positive kommentarer men meget få, hvilket lyder lidt mærkeligt for så stort et firma, og ikke mindst set i lyset af hvordan reaktionerne plejer at være på dem som inviterer mordere og voldtægtsforbrydere uden asylgrund til landet og praler med det bagefter.. Sjovt som venstrefløjen altid er nødt til at censurere reaktionerne når de fremlægger deres ideer, men at tænke over hvorfor ligger dem meget fjernt.

  Den gode nyhed er at ben & jerry is er blevet dyrere og dyrere de seneste år, jeg tror en 1/2 liter er oppe i nærheden af 70 kr nu, hvor den for ikke så længe siden kostede 50 kr. Det betyder sandsynligvis at “get woke go broke” er ved at ramme dem, hvilket, fordi de tænker som venstreorienterede, kun vil få dem til at skrue op for retorikken og dermed forstærke deres egen nedtur, så de har næppe 10 år mere på markedet.

  De laver ellers gode is, men jeg købte min sidste da de for nogle år siden støttede nogle islamist-moskeer i england og kaldte det mangfoldighed.. Og nu kæmper de for lukninger af flygtningecentre på deres facebookside, herunder udvisningscentre for de mest modbydelige forbrydere. De kunne lige så godt lave en jordbæris og kalde den “european blood”.

  Jeg vil nyde at se dem gå konkurs med et kæmpe brag, og jeg håber corona krisen har fremskyndet den proces. Boycut dem med det samme hvis du ikke allerede har gjort det.

  Kommentar by Per — 22. maj 2020 @ 16:33

 18. I kan skrive til Ben & Jerry her ( se link nedenfor)og fortælle dem at I ikke køber deres is, da de er med til at vælte Europa og at europæerne ikke har nogle steder at flygte hen og ikke kan tage 3 milliarder migranter …
  ( Bemærk I skal skrive engelsk og have zip code fra USA fx fra NY 10010, ellers kan henvendelsen ikke sendes
  :
  https://www.benjerry.com/about-us/contact-us

  Kommentar by H. Nielsen — 22. maj 2020 @ 16:44

 19. Tak for det, den kommer lige på shitlisten sammen med Gillette og halalkylling.

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. maj 2020 @ 17:09

 20. Kommentar by Kimski — 22. maj 2020 @ 16:22

  Hvor fanden er nærmeste lokale ismejeri henne i 2020?

  I 1980erne havde jøden Hugo et godt ismejeri i Ole Suhrs Gade, men nu bor jeg i 1211 K, og hvor fanden finder jeg er lokalt ismejeri?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 17:28

 21. Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 17:28.

  Her.
  https://ryaais.dk/

  Kommentar by Kimski — 22. maj 2020 @ 18:12

 22. Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 17:28.

  (Fortsat.)

  At du bor i København, er jo et valg du selv har truffet. Personligt kunne jeg ikke drømme om at slå mig ned i en storby, nu om dage.

  Kommentar by Kimski — 22. maj 2020 @ 18:15

 23. Mange arabere driver vel assorterede slikbutikker. De sælger også is. Dem kan man fint støtte som alternativ til Ben og Jerry.

  Kommentar by Børge-Muhammed Hansen — 22. maj 2020 @ 18:44

 24. Så hellere æde skovsneglen end de radikale bræk.!

  Kommentar by FuckPunkere — 22. maj 2020 @ 20:21

 25. DER ER EN VIDEO om en negers ufatteligt grove mishandling af en værgeløs patient i hodjanernes blog. Hos snaphanen er der noget om massemord i det af feminister og kommunister styrede Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 22:26

 26. Hvorfor ikke skifte navn på firmaet til “Muhammed & Aisha’s”, og støtte andre gode formål såsom Det Muslimske Broderskab og Antifa o.s.v…

  Kommentar by Revisoren — 23. maj 2020 @ 12:58

 27. B & J har længe været “woke”, det er til at kaste op over, køber aldrig deres produkter …. Europa tilhører Europæerne!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. maj 2020 @ 16:39

 28. Just boycot this brand and any brand that in public declares that theyare for open borders and cesspools. They can if they want, line up at the border and take in one or several muslims or niggers, sponsor them with money, food and somewhere to live since these commie scum that come up with all these dreams have money but they never spent it on what they preach, since “solidarity” is for the masses and these commies filth, rats and lice always think of themselves of being smarter than anyone else. So if their company and the copany that owns they start to lose mney since people stop buying what they promote and sell then you are nothing but a failure with low iq, since your pitch failed, there are better and cheaper products han Ben&jerrys and unilever. Buy the products made in your own country, sponsor your own nation and workers and make sure that your money stays in the country and is not sent to some commie scum abroad. Avoid buying things where there are muslims and niggers working.

  Be proud of what your ancesters built and puch what they and you believe in, confront the commie scum and push them out. Boycot any companies that push for the “political correct” and tell everyone else to stay away from them so they fail economically. Let the muslims and niggers buy things there so we will see how successful they will be.

  Kommentar by Erwache — 23. maj 2020 @ 18:22

 29. “Future Initiatives: Kill all white people to stop racism”

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. maj 2020 @ 21:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper