22. maj 2020

Venstreradikale til angreb på ‘Tegn Muhammed’-arrangementer: ‘Moddemonstranter’, ‘håndgemæng’…

Onsdag havde Stram Kurs arrangeret ‘Tegn Muhammed dag’ flere steder i landet, hvad i det store og hele blev ignoreret af medierne. I Kolding kom der blandt andet bidrag fra eks-muslimen og Venstre-politikeren Mustafa Musse Sayegh, der fortæller, at to medlemmer af Stram Kurs blev ‘overfaldet af 10 tolerante, fredselskende, lovebirds’. Antifa kæmper reelt mod religionskritik, og vil man smadrer det bestående, så er Islam nok også et bedre bud end marxistiske paroler.

Arrangementet i Århus endte tilsvarende, og den tilhørende video fra Øxenholt Foto indikerer ikke ligefrem at der var talte om ‘håndgemæng’. Selvom man kan se et Antifascistisk Aktion-banner på Storetorv, og uniformeringen taler entydigt for venstreradikale, så omtaler journalist Jeppe Rafn dem som ‘moddemonstranter’. På en video kan man se Stram Kurs-medlemmer fulgt væk med politibeskyttelse, mens der råbes ‘Ingen nazister i vores gader’.

Den afblegede drukpunker der blev anholdt ved Lokalavisens såkaldte ‘håndgemæng’, mødte jeg sidste år på Skanderborg St. kort før Mosbjerg Folkefest 2019. Her fortalte han aggressivt undertegnede, at ‘der stod nazist på hans baseballbat’, og at vi ‘i øvrigt skulle dø’. Fra Lokavisen – Anholdelser ved Stram Kurs demonstration i Aarhus.

“Som man kan se på videoen, der er knyttet til denne artikel, er en Stram Kurs-tilhænger og en af moddemonstranterne på et tidspunkt i håndgemæng og bliver adskilt af politiet, som fører moddemonstranten væk.

… Politiet var til stede og klar til at gribe ind, hvis det blev nødvendigt, og på et tidspunkt blev afstanden mellem grupperne lige lille nok, og det fik de at vide af politiet, fortæller vicepolitiinspektøren.

Den ene af de anholdte var en moddemonstrant, som blev anholdt for fornærmelig tiltale mod politiet. Den anden blev anholdt for at overtræde Ordensbekendtgørelsen, da Stram Kurs-folkene forlod stedet.”

(Lokalavisens ‘moddemonstrant’, Skanderborg St., 22. juni 2019)

“Hele dagen bød på «musikalske» opplevelser, levert av de lokale volds parate Antifa demonstranter, som brukte dagen på at larme, sjikanere og ikke minst drikke seg mod til at forsøke at stjele en Muhammed tegning – forehavendet blev dog stanset av en patriot, og vedkommende røk i bakken og måtte slepes bort av politiet. Så hvem er det egentlig der koster kassen på politi ressurser hvert år – de der begår volden eller de der demonstrerer fredelikt. … En annen patriot blev spyttet direkte i fjeset, hvilket igjen bevitner hvordan mennesker uten oppdragelse og pli handler, når de ikke evner at komme med politiske argumenter mot våres sak…” (René Paw, Stram Kurs Østjyllands Storkreds, 21. maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110298/trackback

47 Comments »

 1. Mand eller kvinde? Tøj, hvor er hen grim – godt at arabere og negre ikke er så kritiske, de hopper på hvad som helst ;-)

  Kommentar by Anonym — 22. maj 2020 @ 12:00

 2. Biologien er ikke perfekt. Det viser organismen på billedet med al tydelighed.

  Kommentar by Bilka — 22. maj 2020 @ 12:30

 3. Venstrefløjen gør altid det rigtige – når alt andet er prøvet af. Jeg kan stadig forundres over det her med at være så utrolig progressiv – og samtidig så avanceret og kompliceret ubegavet.

  Kommentar by BE — 22. maj 2020 @ 12:38

 4. Gad vide om det er et led i distriktspsykiatriens handleplan, at hen er på uvarslet udgang netop som der er begivenheder som Tegn M og Mosbjerg?

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 22. maj 2020 @ 13:51

 5. HAHA, venstrefløjsere. Se dette foto

  Disse forrædere fra vestrefløjen var endda landets mest veluddannede skare, der vendte Shahen ryggen og hilste islam og Khomeini velkommen i 1979! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222467999907705&set=a.10216138929124891&type=3

  Kommentar by BB — 22. maj 2020 @ 14:20

 6. Negere og forhutlede venstreorienterede er lige morsome.

  Kommentar by Jp — 22. maj 2020 @ 14:47

 7. Mine øjne, mine øjne!!! Kan man sagsøge Uriasposten for at have udsat mine øjne for dette billede? Jeg er skadet nu…og jeg som engang havde sådant et godt syn..

  Kommentar by Erik — 22. maj 2020 @ 15:12

 8. Jeg troede at venstrefløjen var tilhænger af religionskritik! Karl Marx betegnede religion som opium for folket, men det er i moderne fortolkning åbenbart kun kristendommen!
  Det der er så sørgerligt er, at det netop er de venstreradikale med underlige frisurer og ring i næsen og af hen køn, som vil blive de første ofre, når Islam tager magten eller i alle tilfælde forsøger på det! Bøsser smides ud fra høje bygninger og de lallende venstreradikale vil få kærligheden at føle! Eller som Lenin sagde, de er de nyttige idioter, ikke for Kommunismen men for Islam! Og frit omskrevet, så vil de forærer imamerne de reb som de selv vil hænge i!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. maj 2020 @ 15:19

 9. Husk nu på at det er frygtelig synd for “moddemonstranterne”. Feltmadrasserne er NØDT TIL at hyle og skråle mod Paludans folkeoplysning, for ellers får de tørre tæsk af deres beriger-kærester. Og AFA’erne TVINGES af deres indre dæmoner og intelligens-defekter til at skabe sig og være agressive overfor danskere som mener at Danmark er danskernes land, som ikke bør underkastes fjendtlig besættelse og overtagelse.

  Hvorfor medbringer Paludan dog ikke et team af kaffesøstre og psykiatere, uddannet til at trøste disse stakkels feltmadrasser og de forrykte og skrigende “anti-racister”? I det mindste kunne Rasmus vel uddele bolsjer, lakridser og ispinde/slikkepinde samt anti-psykotisk medicin. Derefter kunne politiet sikkert sendes hjem.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 15:34

 10. Ser ud som om at i alt fald Århus er et af de steder, hvor man fuldt berettiget kan opstille rullende fortov direkte fra byens undervisningsinstitutioner, og så ud til det nærmeste psykiatriske hospital.
  Feminiseringen af den vestlige unge mand er i den grad lykkedes, i et omfang så man tvinges til at stille spørgsmål ved kønnet efterhånden. Der er sgu ikke noget at sige til, at så mange af dem føler sig nødsaget til at selvidentificere som bøsser eller bisexuelle nu om dage, for der er ganske givet nok begrænset, hvor mange normale kvinder der tænder på det der.
  De ved simpelthen ikke længere, hvordan man skal opføre sig som en mand, for der har for de flestes vedkommende aldrig været én længe nok i deres liv, til at kunne vise dem hvordan.

  Kommentar by Kimski — 22. maj 2020 @ 16:11

 11. Kommentar by BB — 22. maj 2020 @ 14:20

  Må have noget afslørende, for siden er væk nu.

  Denne side er ikke tilgængelig
  Linket, du har fulgt, kan være i stykker, eller siden kan være blevet fjernet.

  Kommentar by tavsen — 22. maj 2020 @ 16:21

 12. BREAKING NEWS
  Tidligere politibetjent ved Københavns Politi, fritidsaktiviteten Lars Kragh Andersen i dømt NI MÅNEDERS UBETINGET FÆNGSEL…, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. maj 2020 @ 16:29

 13. Venstrefløjserne har ikke andet at argumentere med, end en finger til skråt op-tegnet. De fleste her på UP kender mine bud på fløjsernes IQ, så det undlader jeg kommentere på denne gang.
  For m´Slimerne, med 1400 års indavl og indoktrinering af KOranen, står det ikke meget bedre til, men tænk hvis de kunne have spurgt den pædofile voldsprofet MUha-med til råds, ville han bestemt have sagt: “Skråtop fingeren er tegnet til fri sexuel afbenyttelse, som geder der byder sig til. Et varemærke fra vestens vantro, der byder sig til for Jer.”
  Eller er skråt-op-fingeren bare en retningsgivende vejviser, for enhver understimuleret lav-IQer?
  – den ses jo også ofte brugt af m´Slimerne, …

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. maj 2020 @ 16:55

 14. Muhammed: “Dræb jøder, dræb kristne, dræb homoseksuelle, undertryk alle kvinder da de kun er halvt så meget værd som mænd, og sten dem til døde hvis de bliver udsat for voldtægt”

  ANTIFA: “Dræb dem der kritiserer muhammed” (oversat: please stem på enhedslisten muslimer)

  At kalde den yderste venstrefløj for landsforrædere er en kraftig underdrivelse.
  De er forrædere imod ALLE minoriteter og alle andre som lider under islam, inklusiv de muslimer som forsøger at leve frit.

  Jeg ser meget frem til den dag hvor det går op for alle disse grupper at den yderste venstrefløj har solgt totalt ud af deres liv og sikkerhed, kun for at få de muslimske stemmer..

  Kommentar by Per — 22. maj 2020 @ 17:05

 15. Ham på det viste foto er da en sød dreng/pige. Neglelak osv. Danmark´s fremtid???

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 22. maj 2020 @ 17:24

 16. # 13.
  Dømt for hvad? Så mange måneder, så må det være på en voldsom baggrund. Nå ja, berigerne der er skyldige i noget meget værre dømmes/tiltales ikke. Der er ikke plads til flere berigere. SUK, stakkels Danmark.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 22. maj 2020 @ 17:27

 17. Vedr. lokalavisens ‘moddemonstrant’: Der mangler lige et par horn, så er det tydeligt, hvem der står bag.

  Kommentar by PerP — 22. maj 2020 @ 17:41

 18. Der er kun en kommunisme og Karl Marx er dens profet, …en stor religion- og dem der kritisere den er racister :-) :-) :-)….

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2020 @ 18:39

 19. Hvorfor har venstreorienterede altid tid og penge til at dukke op til disse arrangementer, uanset hvornår og hvor de finder sted?

  Kommentar by Michael — 22. maj 2020 @ 19:02

 20. Shit en freak at se på.!!!! Håber at der findes medicin for sådan en lidelse

  Kommentar by FuckPunkere — 22. maj 2020 @ 20:19

 21. De første der blev hængt og slået ihjel i Iran, efter shiamuhammedanerne var komme til magten- Da Ayahtholla Khomenie kom til magten var kommunisterne og de socialister, som havde støttet Muhammedanernes vej til magten fordi Shahen støttede sig til USA. De blev hængt og dolket ihjel. Så De Venstreorienterede er blot muhammedanernes nyttige idioter, De eneste de repressenterer er Deres eget selvfrelste ego, som på afstumpet vis ingorere alle islams ofre. Støt SIAD, GI, og Stram Kurs, og DDF og DDL. God fredag aften, mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. maj 2020 @ 20:51

 22. AT DE radikale, de blå og de røde socialister på Christiansborg ikke kan forstå at “berigelsen” er en stor, fed, sort løgn, undtagen for indvandrings-mafiaen, er mere end mærkeligt, for har man en IQ på bare 50, burde det være let at forstå. Og vores politikere er vel, trods alt, ikke under 50. (bortset fra Morten Østers og lignende) I hodjanernes blog kan man se en lille videofilm om en berigers ufatteligt ondskabsfulde behandling af en patient. Hos snaphanen er der noget om massemord i Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 22. maj 2020 @ 21:27

 23. Der var et Stram Kurs arrangement i Rønne på Bornholm.
  Jeg blev opmærksom på det, da jeg så tre politibiler på torvet.
  Der var en moddemonstration som spillede og sang latinamerikanske rytmer.
  Folk troede at det var en del at stram kurs demonstrationen.
  Det hele gik ud på, med udgangspunkt i Vestergaard tegning, at tegne Muhammed.
  – En god ide.
  Politiet forsvandt efterhånden. Og alt forløb fredeligt.

  Kommentar by Rune Andersen — 22. maj 2020 @ 21:57

 24. Michael — 22. maj 2020 @ 19:02:

  De lever af det samme, som dem de lefler for: AFP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. maj 2020 @ 22:09

 25. Hold da magle for et gøglercirkus. Utroligt de er så vilde med islamisme, som ideologisk er en diametral modsætning af det de selv står for. Det eneste de har tilfælles er had mod vesten, jøder og Israel. De havde ikke overlevet mange minutter i et muslimsk land.

  Kommentar by NulTolerance — 22. maj 2020 @ 22:20

 26. “Den afblegede drukpunker” må være den oplagte afløser for Pernille Rosenkrantz-Theil(ikke kun pga. udseendet).

  Kommentar by Piphans — 22. maj 2020 @ 22:30

 27. Ih altså, hvor er hun sød…..

  Kommentar by Axl — 23. maj 2020 @ 06:49

 28. OT
  Skrigeskinken udtaler, at hun principielt ikke udtaler sig om hendes embedsmænds rådgivning.
  Kan dette princip udstrækkes til Inger Støjberg i skrigeskinkens ongoing vendetta mod hende?
  Er der i øvrigt nogen, der ved om der stadig er liv i Tulle?

  Kommentar by pseudonym — 23. maj 2020 @ 08:00

 29. Som man kan se på billedet er der, som bekendt, ikke langt fra politisk aktivisme til diagnose…

  Kommentar by Martin — 23. maj 2020 @ 08:41

 30. Wow, sådan en permanent havde min faster også, ren retro :-)

  Kommentar by A. Nysted — 23. maj 2020 @ 09:52

 31. Alle bør læse sagen fra Barrow i England på Document.dk

  Kommentar by Den Nervøse — 23. maj 2020 @ 10:29

 32. Sagen fra Barrow har overskriften: GRUSOMME, ORGANISEREDE OVERGREB, og handler om utrolige og uhyrlige tilstande i England, som længe ikke har haft styr på indvandringen. Se document. Andre grusomheder oplyser snaphanen om. Og så er der en video hos hodjanernes blog der viser en negermuslims grusomhed overfor en værgeløs patient på et hospital eller plejehjem.

  Bagmændene og bagkvinderne bag disse GRUSOMHEDER er kommunisterne, feministerne, feltmadrasserne, radikale politikere og pampere ansat i godheds- og indvandringsindustrien.

  Kommentar by Bent A — 23. maj 2020 @ 11:16

 33. FLERE AFSLØRINGER: Lars Kragh Andersen blev arresteret for at have offentliggjort to politikeres cpr-numre. M. Vestager har iflg. van Opslagh fra LA ansvaret for offentliggørelsen af 900.000 cpr-numre, og bør derfor fængsles, iflg. vO. Og så er der andre sager som handler om hackere og lækkede oplysninger om kørekort- og folke-registret, om lækkede patientjournaler med strengt private oplysninger, om ejendomme, og skatteydere og andet. Med bl.a. mange identitets-tyverier til følge.

  Kommentar by Bent A — 23. maj 2020 @ 12:05

 34. # 30.
  Nemlig og hvilken diagnose kan man ikke være i tvivl om. Tåben (en han/hun) udstiller sig selv, samme gør andre af samme kaliber. Uden at ville genere førtidspensionister, mon ikke han/hun der ses her er velsignet med en sådan? Det synes som om han/hun lider af en særdeles potent sygdom og denne er ikke af fysisk art.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 23. maj 2020 @ 12:39

 35. Hvordan kan perkeren, muhamedanske Liban valse fra retssalen og ud i friheden, mens kridhvide, danske Lars marcheres ind til NI måneders ubetinget fængsel?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. maj 2020 @ 12:40

 36. Har lige lyttet til Niels Henning Oersted “I skovens Dybe stille ro”fra 1973,dengang havde Danskerne noget at have det i.Kom nu op af sofaen og proev paa at redde resterne stor lykoenskning til Identiaer i har fat i denrigtige ende giv ikke slip.Mht den finger f…. jeg graemmes kan man synke dybere paa skattebetalt understoettelse

  Kommentar by dunk — 23. maj 2020 @ 15:23

 37. # 34.
  Ja, men sådanne slipper for tiltale. Der er jo forskel på folk i vort “demokrati” ikke sandt?
  Naturligvis bør og skal man ikke lække fortrolige oplysninger og det uanset hvem der måtte være ofre.
  Husk den med Jørgen Hattemager osv.
  Vi så det også ifm. den modbydelige, nærmest voldelige, anholdelse af en pensionist der havde dristet sig til at have en anden holdning/mening end den gængse.
  Lighed for loven? Min bare.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 23. maj 2020 @ 16:36

 38. # 21.
  Ja, medicinen hedder forvaring inden det går helt galt.
  Lur mig, han/hun på det viste foto lever fint af pengene fra det offentlige (læs: Fra skatteslaverne der yder en indsats.)

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 23. maj 2020 @ 16:38

 39. Han/hun der ses på det viste foto´s forældre er måske/måske ikke, stolte af intetkønnet´s fantastiske attitude. Ikk?

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 23. maj 2020 @ 16:40

 40. Jeg husker også den afblegede hen punker fra skanderborg station iforb m folkefesten 2019.
  Her et år senere virkede hen bare endnu mere alkoholiseret og opløst.
  Jeg synes det er ulykkeligt ,at vi tilsyneladende har et under Danmark, der føler sig så prisgivet ,at de permanent overgiver sig i en slags Stokholm syndrom.
  Uwe max,- frihedens stemme , har en tror jeg,- tilsvarende historie med en mor til 5, i bispehaven i Århus, som har travlt med at true paludan på livet.jeg er bange for, at vi også her ser en slags beskyttelses foranstaltning , fra et i realiteten ubeskyttet medlem af samfundet.
  Under Danmark er i et 24/7 pres, der ændrer det indre menneske. Dhimmifisering er i gang.

  Kommentar by Heisahero — 23. maj 2020 @ 17:20

 41. Et studie i vanvid, det billede. Hvis de ikke var så fortabte og farlige medløbere disse nyttige idioter og hjernevaskede røde, ville man grine endda ganske meget, men efterhånden er selv denne latterlige scene alt for sørgelig til det. Bunden af Danmark er nået, den burde for længst være fortid ingen beskæftigede sig med, forhåbentlig ikke fremtiden. Ligner hennen her i øvrigt, ikke lidt ham tossen fra Flugtaktion New York (1981).

  Kommentar by LarsB — 23. maj 2020 @ 17:23

 42. Damn, that was an ugly creature. I wonder if it has a real job or if it lives off welfare. Most of the time, the disguisting commie scum, that have nothing to lose, the biggest losers that do not have any jobs because they never will and do not have any real merits show up like rats and lice, and disturb a peaceful demonstration just because they do not agree with other people having a different opinion. Typical inbreeded and retarded commie scum.

  Kommentar by Erwache — 23. maj 2020 @ 18:12

 43. tillæg til 19) Om det så var Lenin og Stalin eller Mao der var den samme Khalifefterfølger??? Eller var det Pol Pot eller Kim Il Sung…..nok den sidste :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2020 @ 18:49

 44. tillæg til 44) Eller Hitler eller Mussolini :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2020 @ 18:50

 45. En rød-nazist. Puh den er grim.

  Kommentar by NulTolerance — 24. maj 2020 @ 10:08

 46. … Med “HATE” tatoveret på fingrene. Det virker ikke særligt opbyggeligt, – forhåbentlig kan der ikke også bevilges en kønretransplantation.

  Kommentar by mv jensen — 24. maj 2020 @ 21:27

 47. Denne der klamme hen er formentlig også veganer og fribløder…

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2020 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper