24. maj 2020

Alle hader Støjberg: Tog for meget hensyn til pigernes tarv, og for lidt til islamisk-kulturelle normer…

Der findes ikke en borgerlig integrationsminister i nyere tid, der ikke har været jaget af den yderste venstrefløj og det halve MSM. Det undrer naturligvis ikke at ‘Intet menneske er illegalt’-segmentet råber vagt i gevær, men selv borgerlige Berlingske maner nu til kamp mod Inger Støjberg i forbindelse med den såkaldte ‘Instrukskommission’. Den tidligere integrationsministers har taget for meget hensyn til pigernes tarv og for lidt til islamisk-kulturelle normer, kendt fra Mellemøsten. Det går naturligvis ikke. Man kalder det menneskerettigheder.

Skarp kommentar af forlægger Peter la Cour i fredagens Berlingske – Instrukskommissionen er et politisk togt uden mening.

“… det var hverken rigtigt eller nødvendigt at nedsætte den kommission… Det havde været noget mere oplagt at kalde den for barnebrudekommissionen, for det er trods ihærdige bortforklaringer fra Støjbergs modstandere lige præcis det, det drejer sig om. Kan vi – eller kunne vi under nogen som helst omstændigheder – acceptere, at mindreårige piger skulle leve sammen med typisk langt ældre ægtemænd i danske flygtningelejre i arrangerede ægteskaber?

… Rød blok er ude i et let gennemskueligt forsøg på at slå politisk plat. Men ved at rejse sagen har rød blok i praksis gjort sig til fortaler for sådanne helt uacceptable og kvindeundertrykkende tilstande i danske flygtningelejre. Og derfor har rød blok en rigtig dårlig sag.

Nu kan man så granske juraen, der tilsyneladende tilsiger, at Udlændinge- og Integrationsministeriet først skulle have talt med de par, man ville adskille. Men det burde jo ikke gøre nogen forskel! Alle, der bare har en lille smule moral i livet, må kunne se, at de såkaldte barnebrude bør have lov til at blive gamle nok til at træffe deres egne valg. Barnebrude er og bliver et umoralsk og udansk fænomen.

Under det første møde i kommissionen 15/5 kom det frem, at embedsmænd i udlændingestyrelsen kørte deres helt eget løb. Den tidligere direktør i udlændinge-styrelsen Henrik Grunnet forklarede, at man i forhold til nogle få (barnløse) par havde efterlevet instruksen. Men han tilføjede ret overraskende, at ‘man havde undladt at adskille de par, hvor der var størst risiko for, at det var konventionsstridigt’ – altså i lodret strid med Inger Støjbergs instruks, som ikke opererede med til undtagelser. 9 af de 32 par, sagen drejer sig om, blev således ikke adskilt.
Hvis det er rigtigt, at der alligevel var individuel behandling og undtagelser, er der jo slet ingen sag! Kan man føre en sag mod en minister, som bad sine embedsmænd lade være med at tage individuelle hensyn, når de alligevel gjorde det? Kan man retsforfølge Inger Støjberg alene for at ønske en fremgangsmåde, der måske nok var ulovlig, men som ikke blev gennemført i praksis?”

(6-årige Tahini og hendes mand Majed, Yemen, 2013 Foto: National Geographic)

“Lidt fakta om nogle af de barnebrude, der sad på de danske asylcentre, da vi greb ind:

Par fra Irak:
Pige: 17 år
Mand: 29 år
To børn på 3 og 4 år.
Gravid med første barn som 12-årig
Føder første gang som 13-årig
Føder anden gang som 14-årig (10 måneder efter den første fødsel)

Statsløst par:
Pige: 16 år
Mand: 27 år
Et barn på 2 år
Gravid med første barn som 13-årig
Føder første barn som 14-årig
Venter barn nummer to

Par fra Syrien:
Pige: 16 år
Mand: 50 år

Ingen børn

Det kan godt være, dagbladet Politiken og resten af venstrefløjen håner alle os, der kalder det for barnebrude. Men det er ærligt talt – i min verden – ufatteligt kynisk og afstumpet!” (Inger Støjberg, 24. maj 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110322/trackback

37 Comments »

 1. Hvis vi ikke engang kan sætte grænsen ved barnebrude, så er der jo ingen nedre grænse. Lortesamfund.

  Kommentar by Realist2 — 24. maj 2020 @ 17:54

 2. “23 flygtningepar blev adskilt uden individuelle skøn, men da ombudsmanden siden gik ind i sagen, og de individuelle skøn blev gennemført, ønskede fire kvinder ud af 23 ikke at blive genforenet med deres mænd.

  Tak, til Inger for at sætte en stopper for religiøst funderet pædofili!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. maj 2020 @ 18:04

 3. Den svenske jurist Carina Saf:

  “Der kan derfor tværtimod være tale om en grov krænkelse af ægtemandens rettigheder, hvis han forhindres i at bo sammen med sin kone”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. maj 2020 @ 18:06

 4. Normalt er jeg meget enig med Kim Møller, men det må da være en smutter at skrive at Inger Støjberg er jagtet af “det halve MSM”. Hvad er det dog for en halvdel af MSM der ikke jagter Inger Støjberg?
  Kim taler også on det “borgerlige Berlingske” Er det mon den samme avis som i de seneste par år selv har valgt at placere sig som Pilestrædeudgaven af Politiken?

  Kommentar by bjarne binee — 24. maj 2020 @ 18:08

 5. Inger Støjberg jages ikke kun af venstrefløjen, RV og MSM, ikke kun det halve MSM men stort set hele MSM! Det var i og for sig forventeligt, men hun jages også af mange venstrefolk og det var ikke forventeligt. For mange af dem sidder kun på deres taburet fordi Inger fik rigtig mange stemmer!
  Hun burde melde sig ud af venstre og ind i NB!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. maj 2020 @ 18:12

 6. Mon der er en avis, der gider lave lidt researcharbejde og finde ud af, hvad der videre er sket.
  Nej, nok ikke.
  Kunne ellers være interesant at høre, hvor mange af de 19 par, der stadig er i landet. (Gæt: alle sammen).
  Hvad er deres status i dag?
  Fik de godkendt deres asylansøgning?

  Kommentar by Hema — 24. maj 2020 @ 18:14

 7. DET ER KLART SOM KRYSTALGLAS er der er tale om en smålig, pernittengrynet, urimelig og uærlig politisk forfølgelse af Støjberg. Der er ingen sag, men alene et rødt-rødt og rødblåt ønske om at chikanere og smæde en politisk modstander. Støjberg er ingen helgeninde, men denne her sag er dybt uretfærdig. Hvad man også kan se af de mange tricks og juridiske krumspring og spidsfindigheder der er taget i anvendelse. At børn tvangsgiftes med fremmede mænd er noget som Danmarks landsskadelige parti de RadiGALE bifalder. De er jo i forvejen tilhængere af mærkelige familier, pædofile adoptioner og pervers moral. Og så er der de radigale hyklere der skjuler sig i andre af de gamle partier.

  Kommentar by Bent A — 24. maj 2020 @ 18:21

 8. Øh, hvad med småpigernes menneskerettigheder??
  Eller er de røde svin nu også begyndt at gradbøje hvem der er mennesker, i deres fortsatte anstrengelser på at lefle for den demografi, der kommer til at skære halsen over på dem som de første?

  Kommentar by Kimski — 24. maj 2020 @ 18:23

 9. Den norske socialantropolog Unni Wikan som opfordrer til, at myndighederne accepterer barnebrude som en del af kulturen blandt asylansøgere fra visse lande:

  “Vi må langt hen ad vejen acceptere, at mindreårige flygtningepiger er gift og får børn

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. maj 2020 @ 18:37

 10. Som vi alle har kunnet læse og høre i de Danske medier må det da glæde IS at fornemme den kraftige og hjertelige opbakning hun får fra sine partikammerater i bl.a. Venstre´s folketingsgruppe i denne sag..
  Det gør det naturligvis nemmere for hende at komme igennem denne idiotiske sag..
  Der er heldigvis ingen i Venstre der ønsker hende ned med nakken..

  Kommentar by frank mathiesen — 24. maj 2020 @ 18:51

 11. Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. maj 2020 @ 18:37.

  Hvad med et rask lille væddemål om, at Unni Wikan kalder sig feminist oveni, hvilket bare endnu engang ville bevise, at det aldrig har handlet om kvinders rettigheder, kun om at skabe splid?

  Kommentar by Kimski — 24. maj 2020 @ 18:58

 12. KAN MAN være sikker på at V og især Lars Quisling ikke ønsker Støjberg ned med nakken? Hun sagde jo nej til at flyve til Marrakech, så Lars Lusk selv måtte afsted. Derved udstillede hun jo Lars som en landsskadelig person på linje med Morten dum-som-en-østers fra R partiet. (Røvsygt parti)

  Rettelse til 18.21: …..krystalglas at der er tale om…..

  Kommentar by Bent A — 24. maj 2020 @ 19:28

 13. #10 Frank Mathiesen
  Jeg holder selv meget af ironi og satire, det glæder mig derfor meget at læse at det gør du også. Du skal vide at jeg grinede højt over din
  morsomme bemærkning om at der heldigvis “er ingen i Venstre der ønsker hende ned med nakken”. Når man tænker på fløjen omkring Kristian Jensen og Jan E. Jørgensen så er din bemærkning en satirisk fuldtræffer.

  Kommentar by bjarne binee — 24. maj 2020 @ 20:11

 14. Globalister/Progressive ønsker IKKE at beskytte/forsvare børn og kvinder (eller nogen andre), hvis overgrebs-mændene er af ikke-vestlig oprindelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. maj 2020 @ 20:25

 15. Randahl Fink Isaksen Tweeter om innovation og elsker saglig politisk debat.

  https://twitter.com/R4nd4hl/status/1264520005397381121
  Støjberg skriver i dag, at en mand på 50 år var gift med en på 16.
  Men vi ved fra Ombudsmandens rapport, hvilke par der var 10. februar 2016, da Støjberg indførte den ulovlige praksis, og her er ingen 50-årig.
  Hun krævede 10 par adskilt, hvor aldersforskel var 1-4 år.”

  HVORFOR ikke hæfte sig ved den trediedel, hvor aldersforskellen er 10+?

  Kommentar by tavsen — 24. maj 2020 @ 20:45

 16. Indtil 1936 var den sexuelle lavalder/giftealder for kvinder/piger i Danmark 12år. Da blev den sat op til 15 år. Da myndighedsalderen var 18 år for kvinder fra 1921, skulle giftemål bekræftes ved såkaldt kongebrev. Men graviditet var ikke ulovligt, hvis der ikke skete en politianmeldelse.– En 44årig kvinde her i området har en mor der er 56år. Halvsøsteren/niecen er også 44 år. Stedfaren er far til begge. Og alt er den store harmoni.

  Kommentar by dansker — 24. maj 2020 @ 21:10

 17. Altså stedfaderen til moren

  Kommentar by dansker — 24. maj 2020 @ 21:12

 18. Sidst der skete politisk indgreb UDEN partshøring, var da adskillige kommuner, under corona-hjemsendelse af offentligt ansatte d. 13. marts 2020, fratog ældre og handicappede deres ret til rengøring af eget hjem og ledsagelse til at kunne komme uden for hjemmets fire væge!

  De´t ser jeg, som en aldeles velovervejet anledning til, at efterforekse sagernes retslige evidens, fuld på højde med den sag, som nu kører mod Inge Støjberg!

  Jeg har længst mistet respekten for Inger Støjberg, men i denne sag har hun min fulde opbakning!, thi hvad ligner det, at m´Slimske tilvandrende skal have lov til at slæbe deres pædofile “rettigheder” med ind i vort land?
  – at en voksen m´Slim kan gifte sig med en mindreårig og avle på hende, inden de når den danske grænse, for så videre at forlyste sig på barnebruden i Danmark, påberåbe sig herreskab over børnene og deres mindreårige mor og kommer det dertil, så også at kunne påberåbe sig ophold i Danmark, med fuld forsørgelse, fordi hans pædofili-avlede børn nu er i Danmark?

  iSlam SKAL forbydes i Danmark, kassen skal lukkes og der skal ske udSENDELSE af enhver AEHer ved første dom!
  Vi er da for alt i verden ikke blevet et tilflugts-land for bestialske ideologier, pædofilisme, retarderet mytteri og voldsprofet-dyrkende indoktrinering af børn???

  De´t kunne sq være noget af en verdens-skamplet at få på sig, både som politikker, dansker, vor eksport og turisme!!!
  – for slet ikke at snakke om vore børn og børnebørns fremtid, denne gang.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. maj 2020 @ 21:51

 19. Se, denne sag burde være som skabt til, at feministerne kunne vise deres søstersolidaritet med deres svage muslimske søstre. Men feministernes tavshed er larmende, ja den nærmest råber: Vi er skide ligeglade med kvinder, bare vi kan få smadret det vestlige samfund.

  Og så viser denne sag, at Socialdemokratiet er helt uden moral. Det er SÅ vigtigt, at Inger Støjberg måske har omgået juraen. At hun derved har forsvaret pigerne og vestlige værdier, er Socialdemokratiet fuldkommen ligeglad med.

  Nå ja, mønsteret gentager sig. Hvis der er to, der står sammen, så er det venstrefløjen og muslimerne. Forbyd socialisme i DK.

  Kommentar by piusXII — 24. maj 2020 @ 22:24

 20. Inden vi nu helgenkårer Inger Støjbjerg synes jeg vi skal erindre hvor meget snak og facebook bavl hun leverede i forhold til virkelig handling.

  Jeg medgiver hendes adskillelse af pædofile ægtemænd fra deres barnebrude – men stadig noget der drukner i “udrejsecenteret” i Ikast, små kagemænd der symboliserer stramninger der aldrig havde nogen praktisk betydning, en smykkelov der aldrig blev brugt (mens western union pengeoverførsler i alle perkerbutikkerne fik lov at fortsætte) osv osv.

  Inger er og bliver en stråmand for en stram udlændigepolitik som venstre inderst inde ikke ville vedkende sig.

  Mere intelligent indvandring fra Afrika… det rykker!

  Kommentar by redneck — 24. maj 2020 @ 22:44

 21. Rundt omkring må der efterhånden sidde nogle AEH-kvinder, der må erkende at venstrefløjen, værdiliberale og danske hvide feminister ikke nødvendigvis er allierede. Der kan være vigtigere prioriteringer og dagsordener. Eksempelvis at profilere og positionere sig som modpol til en Inger Støjberg.

  Kommentar by BE — 24. maj 2020 @ 23:46

 22. Barnebrude,seksuelt overgreb mod mindreaarige, forbudt ifl dansk lov,eller er jeg galt afmarcheret

  Kommentar by dunk — 25. maj 2020 @ 00:16

 23. Venstrefløjens perversiteter kender ingen grænser.

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2020 @ 05:33

 24. Støt Inger Støjberg.

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2020 @ 05:34

 25. Hvor er børnenes statsminister? Prioriterer pædofiles partshøring over børnenes ret til at være børn og fri for statsgodkendte voldtægt

  Kommentar by egon olsen — 25. maj 2020 @ 05:34

 26. God kommentar af forlægger Peter la Cour i fredagens Berlingske.
  Venstrefløjserne er perverse. De støtter at alle mulige sexuelle perversioner skal anerkendes. Homo’er, transkønnede, pædofile og de mere end 25 andre perversioner, de ønsker skal ligestilles med den biologisk bestemte mand-kvinde reproduktion ved frem og zurück. (Er du kommet i tvivl under medietrykket, så genlæs “Hvordan mor?”:-)
  Venstrefløjserne støtter alt og alle – herunder muslimer – der vil være med til at ødelægge danskerne og deres lille demokratiske kongerige.

  Kommentar by A-mad — 25. maj 2020 @ 07:36

 27. pedophiles? Them muslim way

  Kommentar by abc — 25. maj 2020 @ 08:10

 28. Note that muslims just like gipsies sell their daughters to the highest bidder, so it is like selling a sheep. Into the prize, there is a projection how much the daughter would possibly contribute moneywise to the family’s economy.

  To be a muslim pedophile is mentioned in the shitty book and backed up by the sharia law.

  I would urge you to read what is written in the shitty book, a book apparently written by the pedophile, but he could neither write or read, but still be had a wife that was six (6) years old. I guess he streamlined the “law” so it fitted his “high” mental IQ.

  Note that when you read the toilet paper book, that it is explicitly mentioned many times that is it OK to commit atrocities against non muslims, that is totally OK. I never heard of any muslim women being raped.

  Kommentar by abc — 25. maj 2020 @ 08:18

 29. Politiken forsøger sig med en tegning:

  https://politiken.dk/debat/dagenstegning/art7798560/Brud

  Kommentar by BE — 25. maj 2020 @ 09:06

 30. Ja, Venstrefløjserne er PERVERSE. Det gælder også de mange rødfascister som gemmer sig i det radiGALE parti, som officielt er et liberalt borgerligt parti. Det er det mest landsskadelige parti af alle, og har været det gennem over 100 år. Det har aldrig gidet forsvare Danmark, men vil gerne sætte danske soldaters liv og helbred på spil ved at føre krig i fjerne lande. Og det vil gerne ødelægge alle danske værdier, herunder familieværdierne og alt hvad vi har af kulturelle værdier og traditioner. Jelved, Zenia og Morten Dum Østers er nu kommet så langt ud på overdrevet, at de fleste af deres vælgere er muslimer/islamister.

  Kommentar by Bent A — 25. maj 2020 @ 12:59

 31. Husker at den gamle afdankede marxist Preben Wilhjelm fra VS tilbage i 70’erne og 80’erne kæmpede bravt for en legalisering af pædofili og incest.

  Mon det er stadig er Enhedslistens officielle politik?

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2020 @ 13:30

 32. Inger Støjberg har ikke forbrudt sig mod nogen lovs eller konventions intention. Har hun begået en fodfejl? Måske, men en fodfejl er en detalje i det store billede, og således tilgiveligt. Med mindre, man har ondt i sinde.

  Det er ikke lovens intention, at en adskillelse af par, hvor en mindreårig må formodes som udgangspunkt at indgå i relationen ufrivilligt, skal opsættes, indtil en sagsbehandling har fundet sted.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. maj 2020 @ 14:14

 33. https://www.bt.dk/danmark/14-aarig-gravid-barnebrud-mandsopdaekkes-af-paedagoger-koster-to-millioner-kroner

  14-årig gravid, barnebrud mandsopdækkes af pædagoger: Koster to millioner kroner om året

  Kommentar by mb — 25. maj 2020 @ 14:51

 34. Mon der rundt på diverse statsejede, og statsstøttede redaktioner, er kommet dekret om at ordet barnebrude er forbudt, ordet er forsvundet nogenlunde samtidig på stats-tv og MSM.
  Der bruges nu udelukkende ord som instrukskommissionen og unge gifte par.

  Kommentar by Jens — 25. maj 2020 @ 17:26

 35. Note that when a offspring is white that means that the muslim raped a white women, often kept her as sex slave to give him a white offspring and then she is either sold as a sex slave to some othe rmuslim or she is killed.

  That is how it works with muslims, the muslim way. Many years ago DR showed a production on how muslim pirates hijacked ships that were running trade between countries between non muslim nations. That was muslims way to get extortion money, stealing the shipment and get access to white women. This was many years ago. I guess showing this production today would be a commie “sin” and a career suicide to mention.

  Kommentar by Erwache — 26. maj 2020 @ 07:57

 36. Tak for interessant kommentar dansker 21:10. Kender de nævnte forhold fra kriminologien, dengang den var empirisk besat (senere blev den marxistisk besat:-).

  (Clash of Civilisations ?)
  Incest og sex/parforhold med mindreårige (mest piger) var ikke meget udbredte, men fandtes i begrænset omfang i udkantsmiljøer – udkant både geografisk og socialt. Det blev der normalt ikke straffet for. Man så igennem fingre med det – hvis man fra myndighedernes side overhovedet blev opmærksom på det – fordi der ikke var tale om en kriminel pædofil intention, hvor en pervers pædo udsøgte ofre.

  Der er jo ikke tale om egentlig pædofili a la mandlige danske sexturister, der tager til Thailand og Cambodia for at dyrke sex med børn. Jeg husker at der var en dansk pædofil homo, der engang blev dømt for pædofili, fordi han havde forsøgt at ‘adoptere’, den mindreårige dreng han havde mødt og dyrket sex med i Thailand.

  “Med lov skal land bygges” og med lovløshed skal det rives ned. Der må være en grænse. Den vedtages i folketinget og den skal gerne passe med normerne i samfundet ellers overholdes den ikke af borgerne. Der er mange love der ikke accepteres af borgerne i samfundet, fordi de ikke svarer til deres normer. Som i den gamle vits: “Momsen. Den er aldrig rigtig slået igennem i Jylland.”

  Kommentar by A-mad — 26. maj 2020 @ 08:29

 37. PS. Nu hvor sex med mindreårige lovliggøres, skal de, der er dømt for pædofili, så have deres dom slettet og gives økonomiske erstatning af det offentlige?

  Kommentar by A-mad — 26. maj 2020 @ 08:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper