24. maj 2020

Kurdisk demo angrebet af tyrkere: Vigtigt at holde fast i, at det ikke er en kamp ml. ‘etniske grupper’

Onsdag blev en gruppe kurdere angrebet af Erdogan-tro tyrkere under en demonstration i København, og hos venstreradikale Duk Op.dk kan man læse, at der lørdag blev afholdt en demonstration mod dette ‘angreb fra fascisterne’: “Det er vigtigt at holde fast i at det er en konflikt mellem demokratiske kræfter på den ene side og fascistiske på den anden – ikke mellem forskellige etniske grupper!”.

Når etniske kurdere angribes af etniske tyrkere, så er det ikke en kamp ‘mellem forskellige etniske grupper’. Hvis den yderste venstrefløj var mere stringent i forhold til det etno-kulturelle, så var der nok flere danskere som havde lyst til at støtte kurdisk nationalisme. Fra det kurdiske medie Nudem.dk – Pressemeddelelse fra FEY-KURD om angrebet i København.

“I går, den 20. maj 2020, under en fredelig og lovlig demonstration på Nytorv i København blev kurdiske demonstranter angrebet af 5-10 aggressive unge i alderen 20-30 år. En halvtime inden demonstrationen begyndte de fremmødte aggressive unge at råbe skældsord på dansk og tyrkisk efter demonstranterne. Derefter gik de til angreb på demonstranterne. En demonstrant blev kørt på hospitalet med skader på hovedet.

… Tyrkiet er det land i verden, der har flest journalister og oppositions politikere fængslet i forhold til deres indbyggere. Angrebet på Nytorv er kommet i kølvandet på, at Erdogan i sidste uge udtalte at, ‘alle der er i opposition med vores politik i både Tyrkiet og udenfor Tyrkiet vil blive knust’.

Vi som herboende kurdere er dybt bekymrede for denne udvikling og dette angreb på fredelige demonstranter og mener, at dette er en sag for det danske politi og de danske politikere. Vi skal i Danmark ikke acceptere, at voldsparate tilhængere af Erdogans politik fungerer som hans håndlangere ved at ‘knuse’ dem, der er uenige med hans politik. Angrebet på de fredelige demonstranter er et angreb på Danmark…”

(PKK-sympatisører aktionerer i Kastrup Lufthavn, 2014)

Oploadet Kl. 18:47 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110332/trackback

31 Comments »

 1. Hvordan kan de indbyrdes stridigheder mellem de forskellige fraktioner af Islam være danskernes problem?
  Smid dem ud, alle som en, for de KAN ikke integreres.

  Kommentar by Kimski — 24. maj 2020 @ 18:55

 2. Mindst 60% af herboende tyrkere støtter islamo-fascisten Erdogan og hans voldsregime…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. maj 2020 @ 19:00

 3. Rejs nu hjem jeres president vente jer med længsel

  Kommentar by Pallemand — 24. maj 2020 @ 19:07

 4. @Kimski, det er ikke et spørgsmål, om de fremmede *kan* integreres (eller assimileres for den sags skyld). At være dansk er at tilhøre en specifik etnicitet. Gør man ikke det – ud!

  Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 19:29

 5. Rejs nu hjem jeres president vente jer med længsel

  Kommentar by Pallemand — 24. maj 2020 @ 19:07

  Nej da, han vil sguda ikke have dem tilbage, når nu det går så godt…

  Den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan blev i 1998 idømt otte måneders fængsel, men sad dog kun fængslet i fire, for “at have opildnet til religiøst had” ved at citere de berygtede verselinjer: “Minareterne er vores bajonetter, kuplerne vores skjolde og moskeerne vores kaserner, de troende vore soldater. Denne hellige hær beskytter min religion. Allah-u-Akbar (Allah er stor)”, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. maj 2020 @ 19:35

 6. HVIS MASSEINDVANDRINGEN fortsætter, vil slaget snart være tabt for det danske folk. Retten til at mene noget om politik, retten til at demonstrere fredeligt, retten til at være dansksindet og demokratisk, vil blive fjernet/udslettet af de fremmede fra Afrika og omegn. Og al dansk kultur vil blive forbudt eller udryddet.

  I Frankrig og Sverige afbrændes kirker, skoler, huse og tusindvis af biler. Det kan snart blive det samme herhjemme. Oveni kommer overfald, hjemmerøverier, voldtægter, sygdomme og mord.

  Kommentar by Bent A — 24. maj 2020 @ 19:40

 7. For min skyld kan de forskellige fraktioner af djævledyrkelsen slagte løs på hinanden, uden at jeg mener, det på nogen måde er mit eller Danmarks problem. En død perker er en god perker, og et problem mindre.

  Kommentar by Knud Madsen — 24. maj 2020 @ 19:42

 8. PS: Glemte at nævne tabene af tryghed og frihed samt de enorme udgifter, de mange nedskæringer, smadringen af infrastruktur, velfærdstabene og sundhedsforringelserne……som også er konsekvenser af feministernes og de falske borgerliges korrupte pladderhumanisme.

  Kommentar by Bent A — 24. maj 2020 @ 19:51

 9. #4: Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 19:29 skrev:
  ” … det er ikke et spørgsmål, om de fremmede *kan* integreres (eller assimileres for den sags skyld).”

  Præcis! De ikke-vestlige skal IKKE integreres/assimileres, de skal fraflytte landet permanent.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. maj 2020 @ 20:00

 10. ALEXANDER BEAUMONT (Bent A) har du nu snydt dig forbi Quark på Den Lukkede Afdeling og tiltusket dig adgang til fangebibliotekets computer med netadgang igen-igen?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. maj 2020 @ 20:09

 11. Både kurdere og tyrkere er muslimer. Det er velkendt, at forskellige muslimske fraktioner bekriger hinanden. Det kan ikke være vores problem (problematik, hvis jeg skal tale nydansk).

  Kommentar by Ole Madsen — 24. maj 2020 @ 20:12

 12. Der kommer meget mere af den slags konflikter, men statsstøttede medier skal nok undgå at oplyse om det. Hurra for netmedierne.

  Generalsekretær for Brobyggerne Özlem Cekic er løbet tør for dialogkaffe, den tør hun kun skænke for fredelige danskere.

  Kommentar by tavsen — 24. maj 2020 @ 20:22

 13. @ Peter Nielsen, TAK! Endelige én der forstår, problemet ikke er islam, men de fremmedes tilstedeværelse. Var de kristne koptere skulle de også hjem.

  Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 20:32

 14. @Ole Madsen, om du taler ny eller gammel dansk, du har ikke fattet det. Deres voldelige adfærd, indbyrdes eller når de går ud over os, skyldes deres herkomst. De er ikke som os.

  Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 20:36

 15. iSlam ER iSlam og uanset vor i verden de slæber deres isme/tro/kultur med sig, så vil de kæmpe, indtil de to sidste myrder hinanden!
  Men hvorfor fanden bifalder 80-90% af det danske folk/deres politikkere, at det kan /skal foregå i Danmark???

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. maj 2020 @ 22:21

 16. Fordi 95% af alle danskere, inklusiv de fleste læsere af bloggen her, tror, man kan ændre et menneskes adfærd ved at “skrue” på miljøet, det opvokser i. Det kan man ikke.

  Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 22:54

 17. Sjovt nok så var de tyrkiske kurdere og tyrkerne perlevenner da de med psykopat tyskernes støtte myrdede og voldtog millioner af uskyldige kristne armenske børn kvinder og mænd, kurderne blev endda lovet armeniernes land som udbytte for at hjælpe tyrkerne med at myrde og voldtage børn og kvinder.
  Æret være Karen Jeppes minde.

  Kommentar by Piphans — 24. maj 2020 @ 23:39

 18. Buris Holm — 24. maj 2020 @ 22:54:

  Hvem der har sat sig ind i Islam, ved at INTET kan ændre iSlammets miljø/kultur/tro/selvforståede livsberettiglse, problemet er, at alt for mange lader sig misinformere/mediebedøve af MSM.

  I øvrigt kan jeg ikke genkende, at ret mange her på UP tror, at “man kan ændre et menneskes adfærd ved at “skrue” på miljøet, det opvokser i”, hvis det drejer sig om iSlamismen. Men er dog nogle “nyttige idoter” ind i mellem der blander sig, med slt skjult fortaleri, for dem der lever af “at skrue på miljøet”.

  Hertil er der i øvrigt en ganske god artikel i dag på Document, der så tydeligt illustrere problemet:
  https://www.document.dk/2020/05/24/afmagten-er-danmarks/

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. maj 2020 @ 23:46

 19. -Vigtigt at holde fast i at det ikke er en kamp mellem etniske grupper
  Øøøh JO det er det.

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2020 @ 00:28

 20. Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 19:29.
  Kommentar by Buris Holm — 24. maj 2020 @ 22:54.

  “Fordi 95% af alle danskere, inklusiv de fleste læsere af bloggen her, tror, man kan ændre et menneskes adfærd ved at “skrue” på miljøet, det opvokser i. Det kan man ikke.”

  Hvis du tror jeg er en af de 95%, så har du fuldstændigt misforstået meningen med den ‘de KAN ikke integreres’-sætning. Jeg henvender mig netop til de mange der ligger under for fejlagtige opfattelse, for efter næsten ti år som udenlandsdansker i områderne dernede, har jeg vidst at miljø-ændringer ikke gør den fjerneste forskel siden 1984. Det er spild af både tid og kræfter, man kan lige så godt forsøge at forklare en snotdum person, at vedkommende er dum som snot: Der er ingen hjemme i begge tilfælde.
  Så sagt på en anden måde: You’re preaching to the choir, bud.

  Kommentar by Kimski — 25. maj 2020 @ 01:24

 21. Det er fuldstændigt ligegyldigt om det er kurdere, tyrkere, negre eller arabere. Deres tilstedeværelse i danmark er en trusel imod danmark og danskerne.
  Danmark er det danske folks (danernes) hjem. OG at være dansk er et spørgsmål om etnicitet.

  Kommentar by Danskeren — 25. maj 2020 @ 06:49

 22. “en gruppe kurdere angrebet af Erdogan-tro tyrkere” og “venstreradikale Duk Op”. Velkommen til det multi-kulturelle samfund I ønskede.
  Med “I” mener jeg flertallet af vælgerne og ikke nogen af de her tilstedværende(forhåbentlig?:-).
  Vi må alle bevæbne os med tålmodighed og de bedste skarpe våben…

  Kommentar by A-mad — 25. maj 2020 @ 07:10

 23. Er UMULIUS en rød hykler og dobbelt-spiller siden han eller hun har så travlt med at chikanere og mistænkeliggøre medbloggere som er dansksindede og som altid prøver at forsvare deres landsmænd mod undergravningen af deres livsvilkår og fremtid? Og sikke nogle beskyldninger han/hun leverer om “lukket afdeling”, “fangebibliotek” osv. Det er da ret groft og uforskammet. Bruger umuliussen selv flere signaturer, eller hvad er det som plager ham?

  Kommentar by Bent A — 25. maj 2020 @ 08:02

 24. Hvis man importerer mellemøstlige folk får man mellemøstens konflikter med i købet! Om det er Erdogans islamister eller kurdernes venstreradikale der er værst, er vel kun et spørgsmål om gradbøjning af ordet ond! Der er ingen helte i Mellemøsten kun skurke, så hvis man involverer sig i området, får man med sikkerhed snavs på fingrene! Derfor bør alle fra området sendes hjem, vi vil samtidig undlade at tage stilling i konflikten. Det er simpelthen ikke vores sag! Vi gider simpelthen ikke hverken Erdogans islamister eller Enhedslistens kæledækker fra Kurdistan! Vi har faktisk Nok at bruge vores penge til lige nu!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. maj 2020 @ 09:48

 25. @Kimski, de fleste danske fædrelandskærlige patrioter bliver bløde i knæene, så snart de ser en kristen neger eller en thaipige. De skal også hjem. Enig?

  Kommentar by Buris Holm — 25. maj 2020 @ 11:15

 26. Kommentar by Buris Holm — 25. maj 2020 @ 11:15.

  Fuldstændigt. Regnestykket i forskellen på fødselstallene bliver jo ikke mindre aktuelt af, at der er færre af dem, eller at de tilhører en p.t. mere “ønsket” gruppe. Så bliver det bare oldebørnene, i stedet for som nu, næste generation, der kommer til at stå med problemerne.

  Desuden er der også den dokumenterede stigende radikalisering at tage højde for, som bare bliver mere og mere udtalt, generation efter generation.

  Nej, lad os nu bestræbe os på, så vidt muligt, at bibeholde et Danmark for etniske danskere. Der er sgu ikke for mange af os i forvejen.
  Der går fly sydpå ude i Kastrup lufthavn, med ganske få minutters mellemrum, for dem der tror at det eksotiske gør dem til mere interessante mennesker, samtidigt med at alle andre efterlever den samme illusion.

  Kommentar by Kimski — 25. maj 2020 @ 11:57

 27. Jamen, det er jeg glad for at høre, Kimski.

  Man bliver ellers noget modløs, når man som dansker deltager i diverse national arrangementer eller protester mod multikultur.

  Marx hersker langt ind på den nationale fløj.

  Kommentar by Buris Holm — 25. maj 2020 @ 12:31

 28. Kommentar by Kimski — 25. maj 2020 @ 11:57.

  I øvrigt er det noget opstyltet pladder, med hele den der leflen for det eksotiske, for tilhører man en så forsvindende lille gruppe som de etniske danskere, med deres kun ca. 5 millioner i antal, så bliver det sgu ikke ret meget mere eksotisk end dét.

  Kommentar by Kimski — 25. maj 2020 @ 12:34

 29. Ligesom det hvide næsehorn har ret til at eksistere, har vi danskere det også.

  Kommentar by Buris Holm — 25. maj 2020 @ 13:07

 30. Hvor fanden var den lille småfede kurder Øzlem Cekic med dialogkaffen?

  Kommentar by Revisoren — 25. maj 2020 @ 13:13

 31. Danskeren skrev: “OG at være dansk er et spørgsmål om etnicitet.”

  Kimski skrev: “lad os nu bestræbe os på, så vidt muligt, at bibeholde et Danmark for etniske danskere.”

  Helt enig! Jeg er også stærkt imod at europæerne bliver udskiftet med “kristne afrikanere” eller “lovlydige asiater”. Det er “Den Store Udskiftning” som er det grundlæggende problem. Islam er bare det mest synlige/mærkbare symptom.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. maj 2020 @ 15:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper