27. maj 2020

Iransk skuespiller håner homoseksuel i Instagram-video: “Habibi… Fashion Week er blevet ødelagt”

Når homoseksuelle mænd i dametøj forulempes på åben gade, så skal man normalt trække sandheden ud af den krænkede. Her er der for en gangs skyld tale om en tilståelsessag fra den iranske skuespiller Ali Sivandi, der i 2017 blev kåret som ‘Årets håb’. Han lever efter Instagram at dømme et bling-bling-liv på første klasse, en virkelighed fra en outreret queer-type som Aleksander Aarstad. Fra DR.dk – Dansk skuespiller i modvind efter kontroversiel video: Råber efter mand i høje hæle og lyserødt tøj.

“Den danske skuespiller Ali Sivandi er havnet i massiv modvind på sociale medier, efter han i sidste uge lagde en video op på sin Instagram-konto.

På videoen filmer ‘Underverden’-skuespilleren en mand på den modsatte side af gaden, der går i høje hæle og har fuldskæg, mens han råber efter ham.

– Habibi! Jeg har Mach 3 (barberblade fra Gillette) til dig. Tænk ikke på det. Fashion Week er blevet ødelagt, råber han i videoen.

Videoen deler den Robert- og Bodil-nominerede Ali Sivandi efterfølgende på sin Instagram-story med sine 56.000 følgere. Videoen er sidenhen blevet fjernet fra skuespillerens profil. Personen, der er genstand for Ali Sivandis bemærkninger, er norske Aleksander Aarstad, der den pågældende dag gik på gaden i København iført høje hæle og lyserødt tøj.”

(Ali Sivandi til Robert Prisen 2018; Foto: Youtube)

“… jeg er ikke den mest troende, og jeg går ikke i moské hver fredag. Jeg har en indgangsvinkel til det, og jeg ved, at man skal behandle folk med respekt og vise folk det bedste af sig selv. Det er det, islam handler om. (Ali Sivandi til Ekstra Bladet, 24. december 2018)

Oploadet Kl. 01:12 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110381/trackback

57 Comments »

 1. Han er åbenbart et hit blandt midaldrende kvinder…

  Kommentar by vaerdikampen@gmail.com — 27. maj 2020 @ 02:11

 2. I den buddhistiske del af SydøstAsien er der en værdighedskultur hvor ingen ønsker bryde harmonien (et asiatisk koncept)ved at tabe ansigt.
  Det er uhørt at en hetro mand f.eks. vil kalde en åbenlys transkvinde Hr. eller han/ham for en resulterende konfrontation vil få begge parter til at tabe ansigt og ødelægge harmonien.

  Muhamedanerne derimod har ikke en værdighedskultur de har en æreskultur hvor det går ud på at krænke, fornedre og dominere andre som ikke er muhamedanere og ikke lever efter sharia.

  Homofobi som er en integreret del af muhamedanismen kommer til udtryk på mange måder. En måde muhamedanerne både muselmændene og muslimaerne krænker seksuelle minoriteter på i det offentlige rum er ved at snakke om dem og deres “perversiteter” imedens de er tilstede og kan overhøre krænkelsen – hvem bryder harmonien og får hvem til at tabe ansigt?

  Muselmændene kan også godt lide at komme med højrystede ringagtelses tilråb imod bøsser og transkvinder og hvis de kan komme afsted med det vil de også gerne begå vold.

  I varanen skriver ham-der-ikke-må-tegnes meget udpenslende om hvordan de homoseksuelle skal behandles og hans lidelsesfæller vælger ukritisk at kopiere hans eksempel.

  Habibi betyder skat på arabisk og angiveligt er Ali Sivandi homofobisk.

  Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 02:46

 3. Det slår da bare aldrig fejl; hver eneste gang magtens repræsentanter råber hurra for en islamist, varer det aldrig særligt længe, inden deres elskede præmieperkers sande natur viser sig- svindel, stoffer, vold, kriminalitet, homohad, udemokratisk yallahopførsel, familie i Islamisk Stat, voldtægt, vanvidskørsel etc..
  Dagens islamisthelt, morgendagens skodskuffer!

  Kommentar by Hul igennem? — 27. maj 2020 @ 02:51

 4. ..Og gransker man deres ansigter, skinner dumheden tydeligt igennem..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. maj 2020 @ 02:53

 5. Uanset hvad Svandi (eller hvad han nu hedder) har råbt efter manden i de høje hæle, så er hele situationen jo absurd og kun et udtryk for det kulturelle tomrum, vi befinder os i.

  Kommentar by Arne Torp — 27. maj 2020 @ 04:50

 6. HER SER VI igen et eksempel på kommunisternes og de radikales SÆRHEDER, HYKLERI OG DOBBELT-SPIL. På den ene side har MSM og radikale partier gjort et stort nummer ud af at hylde og udråbe bøsser og lesbiske og andre afvigende minoriteter som nogen der bør respekteres, beundres og tages hensyn til. Vi er minoriteternes bedste og mest trofaste venner, hedder det sig. Samtidig importerer de rødradikale så mange muslimer og islamisternes som muligt. Velvidende at islamisterne er bøssernes og de lesbiskes dødsfjender. I Iran blev efter revolutionen hvor islamisten Komeini kom til, tusinder og atter tusinder fra LGBTXYQ-segmentet fængslet, tortureret og henrettet/myrdet. Nogle blev kastet ud fra høje bygninger, andre blev hængt i byggekraner eller lygtepæle.

  Det er ligesom når frau Mærkelig påstår at være jødernes ven/veninde, samtidig med at hun importerer millioner af deres dødsfjender. Og som når hun foregiver at være europæernes ansvarlige politiker, samtidig med at hun er ved at give Europas civilisaion dødsstødet gennem sin import af millioner af kulturfremmede.

  Det er ligesom når de radikale og Morten Østers giver udseende af at de er tilhængere af humanisme, demokrati, velfærd, fornuftig økonomi og Danmarks kultur, familieværdier, fred og sikkerhed, samtidig med at de undergraver og snigløber samme. For alle disse værdier vil jo forsvinde hvis masseindvandringen fortsætter. Man behøver ikke at være professor for at forstå at der er tale om DOBBELT-SPIL.

  Der står i bibelen som er en del af den kristne kultur, at bøsseri er en vederstyggelighed som fordømmes af Gud. Nu kan man selvfølgelig forkaste bibelen og kristendommen, som nihilisterne og kommunisterne gør, men det er ubestrideligt at kristendommens kultur var med til at afskaffe barbari og føre Europa frem mod en mere demokratisk og civiliseret tidsånd. Men siden 1968 har venstrefløjserne infiltreret folkkirken, bagtalt den og gjort den feministisk og pladderhumanistisk. Folkekirken er langt hen ad vejen blevet et instrument for politiske ekstremister.

  Man kan mene at de radikale, kommunisterne og de falske borgerlige gør en masse godt. Men det kan ikke bortforklares at rødbrun socialistisk politik plejer at ende i elendighed, katastrofe og massedød. MSM prøver konstant at fortie og bortforklare, men læs om Stalin og Sovjet-unionen, om Hitler-tyskland, Kina under Mao, Cambodia under Pol pot, Rumænien under Ceaucesco, Italien under fascisterne, diverse afrikanske stater styret af marxister. Eller læs om islamisternes rædselsregimer i en lang række lande.

  Endelig kan man jo se til Sverige, Venezuela og Libanon osv.

  Læs bogen “I statens tjeneste” af Palle Juul Jensen, om hvordan politikerne Yvonne Herløv Andersen og Torben Lund tilsidesatte og afskaffede medicinske og lægefaglige diagnoser.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 05:02

 7. PS: Når vi taler om fobier, skal man måske lige tænke over om ikke de rødbrune radikale socialister lider af stærke fobier overfor deres eget land, deres egen kultur, deres egne landsmænd og landskvinder? For de rødradikales samlede politik ødelægger ALT for Danmark og danskerne. Virkelig ALT. I længden vil radikal politik udslette alt hvad det danske folk har brug for og ikke kan undvære.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 05:12

 8. PS: Med til venstrefløjsernes DOBBELT-SPIL hører jo også at de foregiver at kvindernes velfærd ligger dem stærkt på sinde. De kæmper jo for ligestilling, kvindesagen, kvotekvinderne og imod “glasloftet” osv. Samtidig med at de vil forvandle Danmark til et islamiseret samfund hvor kvinderne vil blive degraderet og undertrykt. Igen hykleri og dobbelt-spil. Dumhed eller iskold kynisme?

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 05:18

 9. Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 05:18.

  Prøv at kaste et blik over Sivandis højre skulder: Det blik i øjnene afslører en tankegang, der er travlt optaget med alt muligt andet end ligestilling, kvindesag, kvotekvinder og glaslofte.
  Naturen vinder altid, lige meget hvor mange dogmer man forsøger at pakke den ind i.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 06:13

 10. Jeg synes ikke sandniggeren ser sarlig fransk ud.
  Faldt over et “gammelt” lördagsintervju på censur tuben,som faktisk har nogle meget rammende forudsigelser for sammhället. Det er det samme hinsidan Östersjön!
  https://www.youtube.com/watch?v=3BRRZ7My3Wg

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 06:39

 11. #8 Kimski

  Jeg skulle lige til at skrive det samme.
  Hende skøgen bag ham står nærmest og savler.

  #4 Arne Torp
  Rigtigt. Situationen er absurd. I en sund kultur var denne situation aldrig opstået. Der ville ikke være mænd der rendte rundt i dametøj og ingen muhamedanere.

  Det får mig uvilkårligt til at tænke på sodoma og gommorah.

  Kommentar by Danskeren — 27. maj 2020 @ 06:41

 12. Hvordan er den Iraner kommet til Danmark? Har kendt flere iranere, og de er ikke muhammedanere, som ham. Jamen Homohad i Islam er almindeligt, selvom de nok får den dyppet der hvor solen aldrig gror- da Deres æreskodeks kræver jomfrudom. Islam er en voldspervers-usekulær diktatorreligion som Hitler beundrede (har skrevet det flere gange). At Politiske kendisser lefler for det som millioner andre lider under, siger lidt om den arrogangt dekadente politiske elite og MSM , også selvom vi sender soldaters liv på spil i udlandet for konsekvensen af den religion. Det er simpelthen så afskyeligt foragteligt…Muhammedanerne kan jeg forstå med den mentale spændetrøje de går med, og den afstumpede forhold til medmennesker, men at vi i dag stadigvæk lefler for dette-…lort…–. Det foragter mig yderst dybt (bundløst). Støt SIAD og GI.DDL. og DDF. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. maj 2020 @ 06:42

 13. Kommentar by Danskeren — 27. maj 2020 @ 06:41.

  Jep, hele udlændingeproblematikken fastholdt i ét eneste, dybt afslørende, splitsekund.
  Vi ved jo alle sammen udmærket godt, hvem det er der fortrinsvis støtter venstrefløjen, holder ‘velkommen, flygtninge’-skilte op, og ævler løs om at “en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu”, helt op indtil det øjeblik, hvor ‘vennen’ smider dem ud over altanen, og de derefter forlanger at blive reddet, fra deres egen stupiditet og bundløse naivitet.

  Hvis den indvaderende hær, tilbage i 2015-16, havde bestået af hundredetusindvis af hotte, slanke, 25-årige thai-piger, havde vi sgu ikke set ét eneste velkommen skilt, og der ville have lydt et ramaskrig af mishagsytringer i alle medierne, fra det selv samme segment af befolkningen.

  Vi ved det jo alle sammen godt.
  Vi ved også godt hvorfor.

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 07:08

 14. Det går altid galt for politikernes, journalisternes og nu filmverdenens rollemodeller!
  Nogen burde lave en liste over rollemodeller som fejler. Det eneste jeg ved er at der er mange. Det er næsten alle!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. maj 2020 @ 07:30

 15. Jeg ved ikke lige hvorfor jeg ville hænge fransk nationalitet på skadedyret. Han er selvfølgelig ikke dansk,selv om han måske kan fremvise et nEUropa pas tilhørende region et eller andet nummer. Og han har tydeligt IKKE forstået islam,hvis han tror islam handler om respekt. Han er sandsynligvis lige så blank i roen,som cirkusklovnen Uffe Elbæk.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 07:38

 16. #8: Spot on – tænkte nøjagtig det samme. Man siger, at mænd kun tænker på én ting. Det gælder også hende!

  Kommentar by Realist — 27. maj 2020 @ 07:49

 17. >Bent A
  Der er mere til vores kultur,end kristendom. Det er ikke så sikkert at Thyra og Gorm gjorde danskerne godt,ved at indføre det romerske præstesskab herhjemme.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 07:49

 18. I sit hjem har han en standerlampe i guld formet som en Kalasjnikov (AK-47). Hvor er det lige, at man dyrker voldsforherligende æstetik?

  Batikhekse, islam og mediebranchens indvandrerbeundring er en logisk del af fortællingen.

  Kommentar by traveler — 27. maj 2020 @ 08:15

 19. Iflg. DRs morgenradio er V, KS, DFs og Lars Quislings vanvittige, asociale og grundlovsstridige plan (§ hjemmet er ukrænkeligt §) om at nedrive tusinder af boliger, med eller uden danskere, eller tvangsflytte beboerne i ghettoer ud til hver en krog i Danmark, nu mødt af strid modvind, i form af sagsanlæg mod staten. (hvis jeg har forstået det rigtigt)

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 08:22

 20. Hvilke roller mon denne præmieperker spiller? Tør jeg gætte på stærk gangsterfyr?

  Kommentar by redneck — 27. maj 2020 @ 08:28

 21. OT: Lige to bemærkninger. Hvorfor hetzer og bagtaler DR næsten hver dag Trump? I dag brugte man Steffen Krenz til det.

  Så var der igen en “sundhedsekspert” i radioen. Han gjorde mundbind til et ? om kultur. Han påstod at man skulle tale med nogen i ganske kort afstand og i mindst et kvarter, for at kunne blive smittet. Det er i direkte modstrid med hvad flere forskere har konstateret. Han sagde at der skulle ret massive mængder af vira til, for at blive smittet. Igen en yderst tvivlsom påstand. (hver virus kan blive til tusinder, når først de er kommet ned i lungerne)

  Virussen muterer med ret korte mellemrum, den er ekstremt smitsom, og det er mest sandsynligt at der kommer en 2. bølge, som kan blive langt værre end den første bølge. DRs jubel over genåbningen af skoler og storcentre osv. er nok lidt for tidlig.

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 09:01

 22. Han snakker om barberblade !

  Det er nok muslim knægte, der binder barblade på grene i skoven

  https://www.helsingordagblad.dk/2020/05/24/farlige-barberblade-paa-grene-spreder-skraek-lukas-loeb-ind-i-et-barberblad/

  Kommentar by k.m. — 27. maj 2020 @ 09:37

 23. Øv, igen en tastefejl i 9:37

  Kommentar by k.m. — 27. maj 2020 @ 09:39

 24. Der skal åbenbart en tonedøv dansk-iraner til at udfordre den politiske korrekthed.

  Kommentar by zatopek — 27. maj 2020 @ 10:01

 25. Der er visse ligheder mellem Claus Toksvig og Steffen Kretz. Den vigtigste værende,at de formidler de ord,de får besked på at tude os ørerne fulde af. De fleste gange får de ikke selv øje på hykleriet. Men på et eller andet plan,accepterer de,at de er nedbrydelige for det frie ord og ike mindst sandheden.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 10:03

 26. Han ligner jo selv en homo, hvilket der selvfølgeligt ikke er noget galt med.

  Kommentar by Affald i gaderne — 27. maj 2020 @ 10:07

 27. Claus Toksvig døde i 1988.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 10:16

 28. # 26 np
  Hvor skulle Nielsen dog vide det fra?

  Kommentar by bjarne binee — 27. maj 2020 @ 10:44

 29. # 6-7-8 Bent A
  Jeg er endnu engang absolut enig med dig i det du skriver og jeg forstår stadig ikke hvorfor et antal personer, der som regel mener det samme som dig, får et nervøst sammenbrud når du skriver.

  Kommentar by bjarne binee — 27. maj 2020 @ 10:56

 30. bjarne binee kl. 10:56

  Kommentarerne er fulde af løgne, misinformation og konspirationsteorier.

  Lad os bare tage første afsnit i kommentaren kl. 05:02:

  Danmark beskyldes for hykleri og dobbeltspil, fordi man accepterer seksuelle minoriteter, samtidig med at man modtager flygtninge fra Iran, som forfølger homoseksuelle.

  Men det er netop ikke udtryk for hykleri, men derimod for konsekvens.

  Flygtningene repræsenterer ikke præstestyret i Iran. De er tværtimod kritiske over for det. Nogle af dem er homoseksuelle. Deres liv er i fare. Derfor flygter de. De må antages at være liberale og vestligt orienteret.

  Det er bare et eksempel på logisk brist og løgnagtig argumentation fra Bent A’s side. Derudover er der cirka en faktuel fejl i hver anden sætning i personens indlæg.

  Jeg synes, at man tjener en sag bedst ved at skrive sandheden. For hvis kendsgerninger ikke tæller, hvad tæller så?

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 11:39

 31. Psykopatisk Muhamedaner.

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2020 @ 11:45

 32. Venstrefløjen er selv skyld i denne tilgang, de nægter at omtale problemet. Man blev også meget forarget når Paludan omtaler det i sine ghetto-demonstrationer.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 12:17

 33. Ældre artikel, men evig aktuel. Så de chancen for at gemme sig i strømmen fra Syrien ? altså rene velfærdsflygtninge
  https://nyheder.tv2.dk/2015-12-16-nu-soeger-hundredevis-af-iranere-pludselig-asyl-i-danmark

  Kommentar by k.m. — 27. maj 2020 @ 13:26

 34. Ham der Ali Svanse ser sgu da selv noget bøsset ud, med de der imiterede guldkæder.

  Som en erklæret homoseksuel iransk imigrant engang forklarede mig:
  Goats are for need.
  Women are for child.
  Boys are for fun.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 27. maj 2020 @ 13:43

 35. Nogen Iranere flygter nok fra præstestyret, og fører så krigen mod Iran på dansk jord.
  Tag kampen på hjemmebane, for om få år må de jo flygte igen, fordi Islam har indhentet dem i Danmark.

  Kommentar by k.m. — 27. maj 2020 @ 13:45

 36. # 29 np
  Jeg forstår godt at du er ved at gå ud af dit gode? skind af vrede over at Bent A åbenbart ikke deler dine synspunkter. Det er selvfølgekig aldeles forkasteligt. Hvad mon han bilder sig ind?
  Her bruger du tid på at bibringe ham smukke muslimske tanker, venstreorienterede anskuelser og stueren politisk korrekthed og så tillader Bent A sig alligevel at mene noget andet. Jeg forstår godt at du er rystet.
  Jeg kan ikke undgå at være opmærksom på at der her på bloggen måske også er et par andre der ikke helt værdsætter din indsats og ikke deler dit syn på hvad der foregår i Danmark. Det er selvfølgelig trist for dig og jeg vil have fuld forståelse hvis du vælger helt at droppe bloggen, så er du også fri for hele tiden at blive modsagt af folk som Bent A der slet ikke forstår den berigelse som i årevis er kommet til os via fredens religion.

  Kommentar by bjarne binee — 27. maj 2020 @ 14:08

 37. bjarne binee kl. 14:08

  Du tillægger mig alle mulige politiske positioner og følelsesmæssige reaktioner, som jeg ikke har. Stråmand på stråmand i et forsøg på at fordreje sagens kerne.

  Jeg giver dig et tilfældigt eksempel på en af hundredvis af løgne, som Bent A lukker ud. Hvis du har et sagligt modargument, svarer jeg gerne.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 14:55

 38. Her er i øvrigt en liste over islamkritiske iranere i Danmark:

  Farshad Kholghi

  Firoozeh Bazrafkan

  Jaleh Tavakoli

  Massoud Fouroozandeh

  Anahita Malakians

  Sidstnævnte blev kaldt luder i et stort set enigt kommentatorspor på UP.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 15:04

 39. DR skriver “dansk skuespiller”… Dansk bliver han eller hans yngel aldrig. Og det eneste han kan spille er kødfløjte. Den version uden forhud. Imbecile opblæste perker nar er lige hvad han er

  Kommentar by kartoffeldansker — 27. maj 2020 @ 16:16

 40. #37 np

  Massoud Fouroozandeh er tilhænger af § 266 b, altså racismeperafraffen.
  Det har han gjort klart på et møde hvor undertegnede var tilstede.
  Og så kalder han sig kristen..
  Hvis Paulus havde levet idag, ville han være blevet dømt efter denne paragraf.

  Kommentar by Danskeren — 27. maj 2020 @ 16:33

 41. Den danske skuespiller…lol

  Ud med negerne.

  Kommentar by Jp — 27. maj 2020 @ 17:13

 42. Anahita Malakians

  Sidstnævnte blev kaldt luder i et stort set enigt kommentatorspor på UP.
  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 15:04

  H V O R F O R LYVER DU?

  uriasposten.net/archives/104802 33 Comments
  uriasposten.net/archives/104917 34 Comments

  http://www.uriasposten.net/archives/97580 101 Comments

  og intet sted optræder luderbetegnelsen i kommentatorsporene, kun her i introen.

  ‘Jeg har altid haft danske kærester, og mine tre børn har danske fædre. Men jeg har oplevet, at muslimer har råbt ‘dansker-luder’ efter mig og spyttet på mig, når de har set mig kysse min danske kæreste på Nørrebro eller i Indre by i København.’”

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2020 @ 17:15

 43. Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 15:04

  Hvorfor har i denne tendens til at lege vagthund på venstrefløjen. Kan i ikke tåle fri debat, siden i hele tiden skal ind og frame hvad den ene og anden kommentator i virkeligheden mener?

  Hvorfor er du egentlig så subtil, kan du ikke bare kalde os “kældermennesker” ligesom Carsten Jensen?

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 17:55

 44. tavsen kl. 17:15

  Det er muligvis for svært, men der optræder omskrivninger af “luder” i det omtalte debatspor. Meningen er ikke til at tage fejl af. Her er bare et udpluk af de første kommentarer:

  “Er det hende, den 35-årige daværende venstrepolitiker med over hundrede sexpartnere, kaldet “rundetrunte” og “muggiskøge”. ??”

  “Anahita er næppe nogen forsvarer af familieværdierne, men er nok mere en ret udsvævende og løsagtig type …”

  “der er tale om en tyk iransk kvinde, der kom til Danmark som flygtning, da hun var barn, og siden har brugt sin danske frihed til først at parre sig med over 100 mænd …”

  “En udkneppet perser som symbol på dansk borgerlighed? Hmm…”

  Lidt ekstra hjælp fra ordbogen:

  Skøge = kvinde der ernærer sig ved prostitution

  Løsagtig = som udfolder eller er forbundet med en seksuel aktivitet af et sådant omfang eller af en sådan karakter at det strider mod visse normer – især om (prostituerede) kvinder

  Får jeg en undskyldning? …

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 17:59

 45. KineserSnot kl. 17:55

  Der er ingen debat på UP. Jeg tillader mig bare at rette Bent A’s faktuelle fejl.

  Jeg er ked af, at du føler dig som et kældermenneske, men du kommer ikke til opleve, at jeg sætter det prædikat på mine medmennesker.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 18:08

 46. Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 18:08

  Det fint karlsmart

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 18:35

 47. Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 17:59

  En skøge, betyder en der strejfer omkring. Når man siger man har været sammen med 1000 mænd, så det vel en fair betegnelse.

  Hvis man ikke kan kalde en der har været sammen med 1000 mænd, løsagtigt, så har jeg vidst ikke helt styr på sproget.

  Hvorfor går du rundt og leger retorisk-politibetjent?

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 18:39

 48. Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 17:59

  Var det ikke venstrefløjen der i gamle dage, brokkede sig over at de var udelukket pga de ikke talte “magtelitens”-sprog? Hvorfor har du denne diskriminerende tilgang overfor folk, der ikke lige taler efter disse tunger?

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 18:42

 49. KineserSnot

  “så har jeg vidst ikke helt styr på sproget”

  Nej, det har du vist ikke.

  “Hvorfor går du rundt og leger retorisk-politibetjent?”

  Drop nu de stråmænd.

  Jeg bliver uretmæssigt beskyldt for at lyve. Jeg giver blot et sobert og detaljeret svar, som tilbageviser tavsens ukorrekte påstand. Får jeg en undskyldning fra tavsen? Næppe.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 18:54

 50. Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 18:54

  Men det var jo en løgn! “Skøge” og “løsagtig” kan også betyde andet end prostitueret. Men det glemte du lige at fortælle i din ellers meget sikre “sag”.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 19:04

 51. Får jeg en undskyldning? …
  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 17:59

  Ikke tale om, når du påstår noget løgn
  luder, er og bliver et groft udtryk for en løsagtig kvinde.

  Lad mig gentage din infame løgn.

  “Sidstnævnte blev kaldt luder i et stort set enigt kommentatorspor på UP.”

  Og beskyldningen om luder kunne du altså IKKE finde. LØGNHALS

  Det er sgu så typisk for politiske korrekte, der bare digter, hvad de tror, der står, UDEN at undersøge, om der er belæg for påstanden.

  INGEN kan fremover tage dig alvorligt. LØGNHALS

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2020 @ 19:30

 52. tavsen kl. 19:30

  Jeg havde ikke forventet andet svar fra dig.

  Kommentar by np — 27. maj 2020 @ 19:51

 53. Hvem i helvede er den udanske idiot, aldrig hørt om ham.

  Kommentar by LarsB — 27. maj 2020 @ 19:54

 54. Kommentar by Zenobia — 27. maj 2020 @ 02:46 skrev:
  “Homofobi som er en integreret del af muhamedanismen kommer til udtryk på mange måder.”

  Enhver som uironisk bruger udtryk som “homofobi”, “xenofobi”, “islamofobi” etc. afslører at de har slugt den progressive propaganda fuldstændig råt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2020 @ 20:44

 55. >11 Danskeren 27. maj 2020 06:41
  Og det får så mig til uvilkårligt at tænke på socialdemokrater og Gammeltoft.

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 21:37

 56. Blot til orientering: Filmen ‘Underverden’ med den omtalte skuespiller kan ses på fx Netflix. Om man kan lide den eller ej er nok et spørgsmål om smag og behag, der som bekendt ikke kan diskuteres. Cirka lige som dele af debatten hér.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2020 @ 22:02

 57. Problemet er ikke så meget taber-perkeren i forgrunden, men den ækle kvinde i baggrunden…

  Var det ikke for sindssyge kvinder og pigebørn (m/k), så havde vi været invasionen af fremmede foruden!

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 27. maj 2020 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper