27. maj 2020

Brønderslev: Børnehaver bekymrede over antallet af tosprogede – “… kan komme op på 70 procent”

Tilbage i 2014 stiftede velmenere fra Hjørring gruppen ‘Venligboerne’, der blev landsdækkende og hyldet i MSM. Den blev hurtigt kuppet af mere ideologiske multikulturalister, og er i dag reelt en NGO mod en folkelig forankret asylpolitik. Her en historie fra Brønderslev, 22 km syd fra Hjørring, 6 år efter.

Der er ikke en ‘quickfix’-løsning på at nedbringe antallet af tosprogede, fortæller den lokale Venstreborgmester til Nordjyske Stiftstidende. Fra Nordjyske.dk – Bekymrede forældre: Flere og flere tosprogede gør os bekymrede for udviklingen i vores børnehaver.

“Flere børnehaver har nu så mange tosprogede børn, at to forældrebestyrelser har bedt om hjælp.

Bestyrelsen ved Børnehuset Fasanen skrev i september 2019 til kommunen bl. a.: ‘Vi som forældre oplever i dagligdagen, at personalet i Fasanen er presset grundet den store andel af tosprogede familier (…) vi er som forældre også bekymrede for vores børns sociale udvikling (…) Vores ønske er, at der kan laves en fordelingsnøgle, således at familier af anden herkomst, kan fordeles i alle byens institutioner til glæde og gavn for integrationen.’ …

Forældrebestyrelsen ved Børnehuset Brundur har da også udtrykt sin bekymring til kommunen i august 2019, da formanden bl. a. skrev: ‘Jeg synes, der burde være en bedre fordeling af tosprogede børn i kommunens institutioner, også i de meget populære. Vi har i forvejen svært ved at tiltrække ressourcestærke forældre.’Der udtrykkes bekymring for, at andelen af tosprogede måske kan komme op på 70 procent, hvis der ikke kommer en politik på området.

(Nordjyske, 25. maj 2020, s. 6)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110387/trackback

29 Comments »

 1. Nå, fedt at de sædvanligvis selvglade jyder, der har det med at udskamme os i København, selv oplever problemerne.
  Jeg ville ikke have gættet, at ‘tosprogede’, læs muslimske, familier ville søge til Hjørring, men dér kan man se.

  God fornøjelse, venligboere…

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2020 @ 10:17

 2. Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2020 @ 10:17.

  “Nå, fedt at de sædvanligvis selvglade jyder, der har det med at udskamme os i København, selv oplever problemerne.”

  Jamen, så kan den her jo kun begejstre dig yderligere..
  https://180grader.dk/sektioner/krimi/indland/artikel/21-arig-mand-er-stukket-med-kniv-i-boligomrade-i-aalborg

  Kommentar by Kimski — 27. maj 2020 @ 10:27

 3. Befolkningsudskiftning.
  Fremtiden er privatskoler og danskerghettoer.

  Kommentar by Skatteyderen — 27. maj 2020 @ 10:28

 4. Skal man grine eller græde når man læser at den omfordeling Børnehuset Fasanen ønsker skal være “til glæde og gavn for integrationen”?

  Kommentar by bjarne binee — 27. maj 2020 @ 10:36

 5. I slam til halsen

  Kommentar by egon olsen — 27. maj 2020 @ 10:38

 6. Meget enig med skatteyderen. Den eneste mulighed vi har fremover er stærkt opdelte boligområder. Det giver tryghed og ro for begge parter.

  Kommentar by Jakob — 27. maj 2020 @ 10:44

 7. De klagende forældre har sikkert stemt på indvandrer venlige partier i byråd og fjolsetinget der er fyldt med cirkusklovne der har brugt tid og penge på at diskuterer en lov der forbyder religiøse ægteskaber mellem personer under 18 år, som altid er sådanne love rettet til så de pædofile kan omgå dem, det er børnenes minister i landet føj for den lede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. maj 2020 @ 10:53

 8. Det er syndt at løsningen er at presse denne berigelse ned over alle andre børnehaver.
  Troede at indvandringen kun var en positiv ting, så burde de folk der har stemt for det bære denne gevinst.
  Er med på at omfordele dem til de børnehaver hvor der er forældre der har stemt for denne udvikling.
  Men dem som har været imod, skal have lov at undgå denne tidligere så gode ting.
  Frit valg til at vælge berigelsen fra, ikke at andres fejlslagen politik, at uskyldige skal lide under.

  Man bær selv gevinsten og konsekvenssen af hvad man stemmer på.

  Kommentar by heratic — 27. maj 2020 @ 11:04

 9. I sidste uge nedsteg Regenten fra Christiansborgslottets sale, for at modtage blomster og hyldest fra velinstruerede småbørn i Aalborg. ‘Danmarks bedste statsminister’.

  Nu, hun alligevel var på de kanter, i egen valgkreds, kunne hun jo have lagt vejen forbi Brønderslev for at se, hvordan hendes børn har det udenfor de danske ghettoer.

  Børnenes minister !

  Kommentar by Bastardo — 27. maj 2020 @ 11:25

 10. Ved denne begivenhed er det vel på sin plads at citere kaliffen Ali: ”Klager er de svages våben”.

  Kommentar by Karsten Lund — 27. maj 2020 @ 11:36

 11. Find to fejl: For det første vil befolkningsudskiftningen ikke stoppe ved 70%, men ved 100%. For det andet er de såkaldt tosprogede ofte ligeså tosprogede, som en tohjulet cykel har otte hjul.

  Befolkningsudskiftningen foregår på alle trin på befolkningspyramiden – her beskrevet fra et sted i bunden, fra 0-10 år. De 70% vil langsomt, men sikkert skubbe sig vej hele vejen op igennem befolkningspyramiden de kommende 75 år. Samtidig sker der udskiftning midt i og øverst i pyramiden. Katastrofen er total.

  Kommentar by tilfældig — 27. maj 2020 @ 11:41

 12. Og de skyldige er alle de danskere, der gennem tiden har stemt på partier, der ikke har sagt fra over for indvandring. Hvis danskerne ønskede repatriering, så er muligheden at stemme på NB, SK eller DF. Men samlet set ligger de vel på 12-13 procent af vælgerne. Så danskerne bør ikke brokke sig, hvis de har stemt på noget andet parti end de nævnte. I 40 år har man kunnet se, hvilken vej det måtte gå. Ingen kan undskylde sig med manglende viden.

  Kommentar by piusXII — 27. maj 2020 @ 11:55

 13. Måske der var nogen der burde fortælle de bekymrede forældre at når der kommer mange “to sprogede” som får mange børn, så bliver sammensætningen i børnehaven anderledes end da de selv var børn! 2+2 =4 eller, som man efterhånden godt kan argumenterer for så er 2+2=6 for demografien kører så stærkt lige nu og demografi er som bekendt skæbne! På den anden side så er det de oplever i børnehaven et fatamorgana, for Morten Østergaard har selv sagt at der ikke er nogen befolkningsudskiftning i Danmark, at påstå det er højreradikalt populisme!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. maj 2020 @ 12:10

 14. Man må sige at det er venlige folk de der væmligboere sådan gå og dele glæde og gavn med alle. Det er da uegennyttighed der grænser til det beundringsværdige.

  Ha Ha!

  Kommentar by Santor — 27. maj 2020 @ 12:24

 15. Men alligevel stemmer de på partier, der bare sørger for det blive værre og værre.

  Kommentar by KineserSnot — 27. maj 2020 @ 12:27

 16. Tosprogede er en fundamental forkert betegnelse, der antyder at børnene mestrer 2 sprog. Jeg har arbejdet i en engelsk sproget koncern de sidste tyve år, og vil som sådan betegne mig tosproget, dansk og engelsk.

  Analfabet børnene derimod mestrer langt fra det danske sprog og sikkert heller ikke deres forældres modersmål, så den rette betegnelse må være DOBBELT-HALVSPROGEDE

  Kommentar by redneck — 27. maj 2020 @ 13:33

 17. Det sande problem er jo, at mange børn ikke evner tale dansk på adækvat fornuftigt niveau.
  Problemet med reel sprog-integration skjules med Orwelsk nysprog ved falsk og eufemisk at kalde dem “to-sprogede”.

  Det lyder jo så positivt og inkluderende og det sælger hos de røde inkl. radikale. Den danske arbejder kan så betale for tolke og meget mere og være til grin for egne penge.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. maj 2020 @ 13:49

 18. Konventions-stridig og ulovlig tvangsfordeling af børn,

  Det må stride mod børne-konvention og alle mulige andre konventioner at tvinge sætte børn til at være lærer for andre børn.

  Fordeling af de såkaldte tosprogede børn løser ikke noget problem. Man fordeler bare problemet. Det kan ikke være rigtigt at tvinge normalt veludviklede børn til at være sammen med børn, der bevidst mangler opdragelse og læring.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. maj 2020 @ 14:03

 19. Ja, dobbelt-halvsprogede er en bedre betegnelse.

  Hvad privatskoler angår, pusles der allerede med planer om at gøre dem meget dyrere for forældrene. Måske hjemmeundervisning af danskernes børn kan blive en nødvendighed, efterhånden som miljøet i folkeskolerne bliver mere og mere uroligt og voldeligt. Desuden kan børnene jo komme til skade/blive overfaldet på vejen til og fra skole.

  Hvor er det dog godt at vi har fået lukket/nedlagt/nedrevet over 500 skoler. Så børnene har længere skolevej, og så skolegårdene og -gangene på store centraliserede skoler kan fyldes med hundredvis af børn. Det vil mange corona-virusser, narkohandlere og AEH’ere nok være enige i.

  Ret sjovt og morsomt at en stor del af vælgerne tror på at co2 er en større trussel mod liv og helbred end afrikaniseringen og islamiseringen. Regner de med at co2 vil svæve rundt og slå dem ihjel med knivstik og kølleslag?

  Kors hvor er det dog blevet nemt for MSM at manipulere naive danskere, der er blevet gjort grydeklare (til den sorte gryde) med historieløshed, feminisme og tåbelige tv-løgne og tv-serier.

  Bliver det overhovedet muligt at undgå “svenske” tilstande bare fem år endnu?

  Kommentar by Bent A — 27. maj 2020 @ 14:21

 20. Privatskoler er fint.
  Som Mette F., inden hun blev børnenes minister, så fint,i pressen udtalte: Alle børn skal gå i DANSKE folkeskoler – MEN – mine børn har særlige behov. Noget lign. udtalte Helle T. Smith og flere andre. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt. enig 2 sprogede er lig med intet sprog, dog lidt ghetto dansk.
  En gåde: Ved i hvordan man kan se en politiker stikke en løgn?
  Svar: De bevæger læberne.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 27. maj 2020 @ 15:55

 21. Kunne være interessant at se tilbage på, hvad borgmesteren sagde under den store invasion i 2015?

  Også mange sønderjyske kommuner er blevet overrasket over berigelsen.

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2020 @ 17:01

 22. Ødelæggelsen af landet skrider planlagt fremad…

  Kommentar by LarsB — 27. maj 2020 @ 19:55

 23. Som dansker ønsker jeg ikke at (etniske) danskere bliver udskiftet med ikke-vestlige fremmede … UANSET hvor lovlydige, assimilerede og skatte-betalende de er …

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2020 @ 20:39

 24. Rigtig mange kommunalbestyrelser (røde som blå) valgte indvandrer fra ikke vestlige områder (læs m´Slimer), som deres finansielle redning.
  Nu træder problemerne frem; for regeringerne (med RV+)* fik deres søde sus af “humanisme”/EU, FN og andre internationale egocentriske fedterøvs-optimering, men smørrede udgifterne af, på de kommuner der i starten fik penge med, men efterfølgende selv hænger på udgifterne.

  Det kan sq ikke længere skjules, at over alt, hvor iSlammets tilbedere får sig trængt ind, vil der herske økonomisk nød, elendighed, intern krig, vold på gader og stræder, etniske stridigheder og børn der mister ALT det, som de i Danmark var arvinger til, gennem generationers opbygning af, et tidligere, velfungerende samfund.

  * mens DF svigtede vælgerne og selv lod sig inficere af RV+/levebrødspolitik.

  Forbyd iSlam i Danmark, luk kassen for fremmede og udSEND enhver AEHer ved første dom! -> Stem SK/NB og husk at agitere for det IRL

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. maj 2020 @ 21:57

 25. Et familiemedlem bor Brønderslev, og har de sidste par år ofte talt om hvordan byen har ændret sig markant pga. “kulturberigere” i gadebilledet. Jeg har da været lidt tvivlende, og har ikke været der selv i mange år, men denne historie kunne da tyde på at der er noget om snakken.

  Men hvad, der er jo ikke noget der er skidt, at det ikke er godt for noget, som man siger, og et andet familiemedlem et andet sted i vort gamle land, som for få år siden var typisk “venligboagtig”, er blevet beriget i sig lokalområde i så ekstrem en grad, så hun nærmest er vendt på en tallerken.

  Jeg priser mig stadig lykkelig for at jeg bor på landet, og kan kun opfordre folk til at bosætte sig i de små byer.

  Kommentar by Michael Jensen — 27. maj 2020 @ 22:15

 26. 18 Bent A 14:21
  Enig. og Bjarne Binee havde en sjov kommentar i sidste post (35)

  Kommentar by Nielsen — 27. maj 2020 @ 22:22

 27. Det bør faktisk være et legitimt politisk ønske, at man ikke ønsker at ens lokalsamfund, ja hele ens samfund, forandres efter en lille bestemmende klasse i Københavns ønsker!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2020 @ 00:05

 28. Kommentar by Michael Jensen — 27. maj 2020 @ 22:15:

  “Jeg priser mig stadig lykkelig for at jeg bor på landet, og kan kun opfordre folk til at bosætte sig i de små byer.”

  -deri har du helt ret, men det gælder kun midlertidigt, for den personlige sikkerhed, for også borgerne i de små byer ude på landet/ved klitrækkerne, må bøde for de kommunal-politiske beslutninger, både økonomisk og i tab af kernevelfærd.

  Mange kommuner bryster sig, af være blevet større (fået flere borgere), men som du selv påpeger, bliver de oprindelige borgere ramt på deres sikkerhed og, som vi også ser det i de fleste kommuner, på kernevelfærden (VORES samfundsforsikring, via skatten), som lukker de små samfund, for at få alt centraliseret, så de tilvandrede bedre kan skjule i mængden.
  – vi så bare nu der, hvor denne strategi (heller)ikke holder stik, ift. til det oprindeligt tænkte, og derfor bliver det næste sikkert, at de tilvandrede skal flyttes ud i de små samfund. Her vil problemerne så flytte med.
  Som jeg skrev for år tilbage, ift. tidligere regeringers invandrings/flygtninge strategi:
  Når de bliver for mange i et område, udtyndes de til nye områder, hvor de så starter forfra og laver/avler nye besættelsesområder, med alt hvad vi allerede kender, fra hvor de kom.

  Det viser, at alle de gamle partier, såvel på tinge som i kommunalpolitik, løser problemerne med, “at tisse i bukserne, for kortvarigt at holde varmen” til næste gang, mens landsegne borgere selv må se, hvorfra de skal få varmen, få barrikaderet deres hjem og holde sine kære i (corona)striks social- og livs cølibat.

  Kun SK og NB vil det anderledes FOR vor landsegne borgere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. maj 2020 @ 00:23

 29. Troede ikke at de kom I børnehave, men først i 0 klasse og skulle her til at prøve at lære dansk.

  Kommentar by P — 28. maj 2020 @ 07:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper