9. januar 2010

Wissam Freijeh og ven trafikdræbte 84-årig kvinde i 2003

For et par måneder skrev jeg her på siden, om et trafikdrab på Åsumvej i Odense, og det der eufemisk blev betegnet som “den triste fartudvikling ved Vollsmose”. Det er ikke første trafikdrab ved ghettoen. Den 11. september 2003 blev en 84-årig kvinde ramt af en bil, der efter politiets vurdering kørte 120-140 km i timen – hun var dræbt på stedet. Herunder en kommentar fra gårsdagens postering om Wissam Freijeh – palæstinenseren der skød to israelere i Rosengårdscentret, december 2008.

Odenseaneren (Udgivet den 08.01.2010 kl. 23:37)

Jeg arbejder på Syddansk Erhvervsskole (Tidligere Odense Teknisk Skole – der i øvrigt ligger klods op af den så velkendte Vollsmose-ghetto), hvor vi i den grad har den “glæde” at have med en stor del af disse muslimske “bogligt udfordrede” unge mænd at gøre til daglig. Man høre ikke så meget til det i medierne, men SDE er efterhånden gået hen og blevet et sted hvor en forrået omgangstone, trusler, voldelige overfald på (danske) elever og lærere, om ikke er blevet hverdag, så er noget der sker ganske ganske jævnligt. Ja, os ansatte taler ofte om at havde skolen blot været et fængsel, så kunne man i det mindste låse de urolige elementer inde i deres celler, vi ville være næsten sikre på at de ikke havde medbragte våben på sig, og ikke mindst, der ville ikke stå et udefrakommende sms-aktiveret tæskehold bestående af 30-40 venner, brødre, fætre, onkler og fædre inden for en responstid af højst 5 minutter. På SDE, ja der kan alt ske, og vi har efterhånden snart set det meste – men politiet, de plejer da at være hurtigt ude, når alarmen den igen-igen lyder…

For ca. en 6-7 år siden havde vi også fornøjelsen af at have lige netop denne pågældende skydeglade palæstinenser gående. Ud over skydevåben havde han tilsyneladende ligeledes en stor facination for at køre råddent – “araber-kørsel” som nogen kalder det. En dag midt i skoletiden var vor ven her at finde som passager i en lille hurtiggående sænket Honda fra ca. start 90´erne og med forholdsmæssigt kæmpestore hækspoilers samt andet geil (sådan kan de jo lide deres biler). Bag rattet sad en af hans araber-venner – sikkert en fætter! De lå og kørte dumdristig ræs på skolens område i nogen tid hvorefter de ville forlade skolens område og køre ud på offentlig vej. Netop i dettte øjeblik, da de køre ud over fortovet (vidner sagde endda “fløj”, da der netop lige der er et miljøhumpel man skal over, som de ramte i høj fart), rammer de en ældre dansk dame der desværre dør. I sådan et tilfælde ville de fleste nok stå ud og gøre alt hvad man kunne for at tilse og evt. prøve at hjælpe det stakkels offer der lå blødende på gaden foran ens bil, men vore palæstinenser-venner her havde derimod mere travlt med at stige ud og true tililende der ville hjælpe, med tæsk og andre ubehageligheder. Den ældre dame havde de tilsyneladende ikke tid til at bekymre sig om.

Da vor skydeglade ven her jo ikke havde ført køretøjet men blot havde haft status af passager, var han tilbage på skolebænken igen en dag eller to senere. Jeg har direkte fra den lærer der havde ham den dag, fået fortalt hvordan han (vor pali-ven) sad højlydt og fornærmet talte nedladende om den ældre dame der jo bare kunne have ladet være med at cykle lige der hvor de kom kørende. Især var han meget fornærmet og direkte sur over at der var kommet en stor bule i vennens/fætterens bil, som ingen forsikring jo ville dække. Anger eller medlidenhed med den ældre dame var på ingen måde muligt at spore i hans adfær…

Om vor palæstinenservenner her og den stakkels ældre danske dame havde været politisk uenige i visse anliggender, melder historien så desværre ikke noget om!…

Sagen her har så vidt jeg er informeret aldrig været nævnt før i forbindelse med skyderisagen fra Rosengårdscenteret, hvorfor jeg mener I har fortjent at høre om den, sådan ligesom for helhedsindtrykkets skyld.

I øvrigt så valgte Odense Kommune senere hen at benytte vor ven her i en storstilet kampagne vedr. integration, hvor han blev fremhævet som en velintegreret solstrålehistorie og som et mønstereksempel til efterfølgelse for andre unge muslimske mænd…

Oploadet Kl. 04:33 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/11040/trackback

48 Comments »

 1. Mon ikke dem der har valgt netop ham som rollemodel, sidder en dårlig smag i munden, netop i disse dage. Men mon ikke Bjørn Elmqvist får straffen ned til 1/2 år betinget for ulovlig våbenbesidelse, og han får tilkendt en klækkelig erstatning for forhånelse fra Israelernes side.

  Kommentar by Hans L — 9. januar 2010 @ 09:01

 2. Mener at chaufføren sagde i retten, da han fik en dom, at dommen var racistisk.
  Hvilken sædvanlig forfærdelig historie.

  Kommentar by pk — 9. januar 2010 @ 09:09

 3. Når “Hver fjerde unge muslim sympatiserer med islamisme” er der ikke noget at sige til den forfærdelige form for adfærd som danskerne skal finde sig i fra de fremmede:
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/352133:Danmark–Hver-fjerde-unge-muslim-sympatiserer-med-islamisme

  Kommentar by jonas — 9. januar 2010 @ 09:20

 4. “Jeg vil være med til, at danskerne kan få et bedre syn på os udlændinge”.
  ..men altså ikke til at 340.000 “ikke-vestlige indvandrere” får et “bedre syn” på de kun 7.000 jøder der har levet fredeligt og produktivt iblandt danskerne i 400 år. De skal stadigvæk finde sig i herboende muslimers chikane – 20 anmeldte tilfælde alene i Januar 2009″

  Kommentar by MIkkel — 9. januar 2010 @ 09:46

 5. Det var sku synd at det ikke var sådan en tosse som villy Fort Bragg eller marianne helvede jihad tossen knaldede ned.

  Kommentar by Fritz — 9. januar 2010 @ 10:16

 6. Hvis man indavler hunde får de ikke nødvendigvis synlige fysiske skavanker, men deres mentale kapacitet bliver dels reduceret og medfører som oftest en afvigende og/eller aggresiv adfærd.

  Kommentar by Tolder — 9. januar 2010 @ 11:02

 7. @ Odenseaneren

  Tak for at bidrage til bloggen med denne væsentlige historie om Wissam Freijeh.

  Kommentar by speedlink — 9. januar 2010 @ 11:25

 8. I Italien har folk taget loven i egen hånd. Indvandrer var blevet beskudt med luftgevær, hvilket de demonstrerede imod. Demonstrationen meførte, at de blev tæsket med stænger, beskudt med haglgevær og kørt over af biler. Italienerne accepterer åbenbart ikke, at fremmede folkeslag antyder, at de skulle være racister.

  Telegraph:
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/6954246/Italian-riots-migrants-and-residents-clash-in-southern-town.html

  Kommentar by kalle — 9. januar 2010 @ 11:31

 9. Google er blank om islam
  http://epn.dk/teknologi2/computer/article1941401.ece

  De er sørme hurtige…….not.

  Mvh. Vigilius Hafniensis

  Kommentar by Vigilius Hafniensis — 9. januar 2010 @ 11:50

 10. “Ja, os ansatte taler ofte om…”

  Hvor er de ansattes fagforeninger?

  Hvor er Ældresagen i forhold til at ældre mennesker dræbes med biler?

  “I øvrigt så valgte Odense Kommune senere hen at benytte vor ven her i en storstilet kampagne vedr. integration, hvor han blev fremhævet som en velintegreret solstrålehistorie og som et mønstereksempel..”

  Hvor er politikerne henne? Lokal- og landspolitikere?

  Kommentar by Liva — 9. januar 2010 @ 12:40

 11. #8 Kalle.

  Et flot og informativt indlæg med link. Den molekylære borgerkrig er overalt. Mon ikke danskerne også slår igen på et tidspunkt?

  Kommentar by Sigwar — 9. januar 2010 @ 12:51

 12. Der er brug for dygtige håndværkere, og sådanne kan også optjene en ganske pæn årsløn. Alligevel er der ikke prestige i uddannelserne. Forklaringen er måske, at Wissam og andre islamiske rollemodeller er med til at præge hverdagen.

  Kommentar by elefanten — 9. januar 2010 @ 12:55

 13. At de fremmede kører råddent er efterhånden noget der også er ved at gå op for dem selv. Selv rettroende muslimer forsøger at undgå bl.a. Gellerup pga. dens ghetto-lignende tilstande.

  Et par citater sakset fra et Islamisk forum:
  Muslim 1:Men med al respekt, så tager jeg ikke til Brabrand alene. Slet ikke hvis det er hen mod aftenen.. Har man nogen ideer om at lave nogle grupper for os piger, så vi kan mødes og følges ad til undervisningen og skilles ad igen bagefter undervisningen?

  Muslim 2: årh ville ønske det søster – men jeg må engang ik tage til Århus alene… for ik at tale om Ghetto brabrand hahhhaha

  Muslim 3: Jeg plejer normalt at tage taxa, hvis jeg skal til Brabrand. For busserne inde fra Århus by er ikk behagelige at køre i pga. unge “ballademagre”

  Muslim 1: Men det ikke kun i busserne. Jeg synes også at visse unge knægte kører uanstændigt og opfører sig mindre pænt udenfor overfor en. Så det føles mere sikkert og lidt mere “halal” hvis man er flere piger sammen.

  Muslim 4: Jeg bor et stykke fra brabrand(hvor der kun bor dansker)[læs: og derfor er der mere sikkert at bo og mindre ballade], så der vil os være mulighed for at følges med mig. Har familie i brabrand så kender til hvor man kan gå og ikke gå uden at nogle sådan “ser” en hvis i forstår? Altså af alle de unge som desværre ikke kan opføre sig ordentlig. Må Allah Subhana wa ta’ala retlede dem på den rette vej.


  Kilde:
  http://islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=513665

  Ja – citater taler vel for sig selv. Fortjener næsten en separat post ;-)

  Mvh.

  Kommentar by Jacob — 9. januar 2010 @ 13:07

 14. @Jacob
  Tak for at minde os om at langt fra alle muslimer er ens og at mange af dem rent faktisk heller ikke bryder sig om ballademagerne og situationen i ghettoerne.

  Mht. at køre råddent, så er det vist langt fra et muslimsk problem, men noget du i høj grad finder hos mange unge mænd. Mit eget indtryk, som selvfølgelig ikke baseret på andet end egne oplevelser, er at det er slemmere i små provinsbyer end det er i de større byer, og at det er bestemte typer af unge. F.eks. husker jeg fra min ungdom mange trafikuheld og generelt råddent kørsel blandt bekendte og deres bekendte på teknisk skole, mens jeg ikke har oplevet det blandt gymnasie elever. Det er som om at det i nogle sociale sammenhænge er noget sejt og mandigt, mens det blandt andre er noget man ser ned på.

  Kommentar by Århusianer — 9. januar 2010 @ 13:42

 15. Der har været en tendens til, at vi efter 11. september har forstået islam som det der udløste terror. I takt med, at man blev mere og mere religiøs blev man også mere og mere radikal. Men jeg tror ikke det er det, som er på spil, siger Manni Crone.

  Volden radikaliserer
  Manni Crone mener ikke, at den religiøse overbevisning er afgørende for at omdanne unge til terrorister. Derimod er det enkelte personer inden for de enkelte miljøer, som uafhængigt af deres religion er tiltrukket af ideen om voldelig handling.

  – Der er nogle helt få personer i disse miljøer, som måske ikke er de mest ideologisk engagerede, men som er politisk engagerede. Det er de personer, som i langt højere grad er tiltrukket af handling, af militante aktiviteter og komme i kontakt med miljøer, hvor der er våben, fortæller Manni Crone.

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/01/08/180605.htm

  Kommentar by Fritænker — 9. januar 2010 @ 13:50

 16. 15

  “I takt med, at man blev mere og mere religiøs blev man også mere og mere radikal. Men jeg tror ikke det er det, som er på spil, siger Manni Crone.”

  Hvornår er det blevet nok at tro hvis man er forsker? Er der gået universitets bederum i forskeren?

  Kommentar by Liva — 9. januar 2010 @ 14:04

 17. 13

  Ja, et eller andet sted fortjener den en seperat post. Posten viser rigtig gode eksempler på religiøs kønsapartheid kultur og halal dogmer, religiøse fordomme og kvinder der ikke må bevæge sig rundt i forskellige områder af Danmark.

  Kommentar by Liva — 9. januar 2010 @ 14:22

 18. Fremragende indlæg! Kun fra folk, som står midt i den modbydelige virkelighed, som desværre er blevet en del af det danske folks dagligdag, har vi i dag mulighed for at få sandheden på skrift, for journalisterne passer ikke deres arbejde,den opsøgende, kritiske journalistik er stort set fraværende. Det journalistiske arbejde er sjusket og (bevidst) overfladisk, så læserne skal få det indtryk, at der er tale om enkelttilfælde og ikke normen. Hvis en journalist skulle vove at beskive problemerne med komplekset af rå trusselkultur, vold og religion (islam), står den samlede journaliststand parat til at nedskyde både budbringer og budskab, for derefter i bedste koncensusånd at bringe historien om “de ædle vilde”, den vellykkede integration, de gode tiltag og ikke mindst behovet for endnu flere penge til oceanerne af “gode” tiltag og nye ideer, og når endnu en af de gamle ideer har vist sig frugtesløse, ja så må der bare bevilges flere penge. Og almindelige danskere må holde for og bare betale, som nu hvor medierne helt ukritisk viderebringer budskabet om at efterlønnen skal afskaffes og dagpengene beskæres for at redde samfundsøkonomien! Igen og igen spiller jounalisterne rollen som de nyttige idioter. Her fornægter de fleste jorunalisters politiske tilhørsforhold sig ikke. Den fjerde statsmagt svigter totalt!! – med de fatale konsekvenser at vore politikere ikke
  får de reelle informationer om samfundet som er altafgørende for politikerne som meningsdannere og lovgivere.

  Kommentar by Pytte — 9. januar 2010 @ 14:23

 19. Kære odenseaner
  Lov mig at du sender dit indlæg til samtlige politiske partier.
  Nogle partier vil forhåbentlig være lydhøre og tage ved lære af den information, som de almindeligvis ikke får. Andre partier har bare godt af at blive konfronteret med virkeligheden.
  Send det! Det er vigtigt!

  Kommentar by Pytte — 9. januar 2010 @ 14:47

 20. Nej selvfølgelig er muslimerne ikke ens, men …

  Jeg husker en septemberdag for en del år siden. Jeg var færdig med dagens dont, og skulle have en kop kaffe skyllet ned med nyhederne på JP. Her stod en af WTCs bygninger i flammer. Terror tænkte jeg med det samme.

  Da jeg gik hjem var hall’en fyldt med jublende muslimer. De strømmede til udefra og indefra. Klaskede hinanden på ryggen og hylede og skreg.

  Nazisterne var heller ikke ens. Langt fra, og alligevel gik det så galt. Ikke for danskerne, der tydeligvis ikke er blevet klogere, men for de, der kæmpede for friheden.

  Kommentar by Børge — 9. januar 2010 @ 16:06

 21. Ritzaus Bureau (11.09.2003):

  “Dødskører dømt igen

  BEDRAGERI: 26-årig dødsbilist solgte bil med forkerte papirer, så han kunne stjæle den tilbage

  Kørte op mod 140 km/t – dræbte fodgænger

  Odense , torsdag /ritzau/

  En 25-årig indvandrer kørte torsdag ifølge politiet med op mod 120-140 km/t ad Vollsmose Alle – hvor hastighedsgrænsen er 60 km/t. Det kostede en 84-årig kvinde livet, da hun var ved at krydse vejen, men blev ramt med stor kraft af den ekstremt hurtigt kørende vogn.

  (…)

  Bilisten afviser at have kørt med så stor hastighed. Han har over for politiet sagt, at “hun bare pludselig var foran bilen”, da han kom kørende. Oversigtsforholdene på stedet gør, at han burde kunne se hende på en halv kilometers afstand. Han har ikke kunnet forklare, hvorfor han ikke fik øje på kvinden tidsnok til at bremse op og undgå at køre ind i hende.”

  Wissam Freijeh kom også lige pludselig til at skyde to jøder i storcentret.

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:27

 22. Mere om trafikdrabet:

  Stiften (12.09.2003):

  “Fængslet efter trafikdrab

  Retten i Odense besluttede i dag at varetægtsfængsle den unge bilist, der torsdag ifølge politiet kørte med op mod 120-140 km/t ad Vollsmose Alle, selv om hastighedsgrænsen er 60 km/t. Bilen ramte en 84-årig kvinde, der var ved at krydse vejen. Hun var død på stedet.

  (…)

  Politiet oplyser, at dommeren fængslede bilisten, der er 25 år, for fire uger.

  Under de første afhøringer hos politiet nægtede manden at have kørt så stærkt. Lige pludselig var kvinden foran bilen, forklarede han.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:30

 23. 18.Pytte

  Den 4. statsmagt skal da bare fortsætte ad det spor de forlængst valgte at slå ind på.

  For selv journalisterne vil en skønne dag blive indhentet af den virkelighed de ikke vil have med at gøre.

  Og det vil de blive fordi antallet af Wissam`ere her i landet ikke bliver færre – og det gør overgrebene på danerne heller ikke.

  Vores økonomiske system kan heller ikke i længden holde til at skulle danne forsørgelsesgrundlag for det stadigt stigende antal af Wissam`ere og disses ganske fertile, omfangsrige familier.

  Når det forholder sig således, at politikerne, meningsdannerne, journalister m.fl. ikke vil tage fat på virkeligheden, jamen så er der ikke så meget andet at gøre end at afvente det sammenbrud der nødvendigvis må komme som følge af, at virkeligheden ikke stopper fordi disse mennesker ikke vil befatte sig med den !

  Politikerne har medvirket til at EuroMed-projektet er vedtaget og sat igang her fra 1. jan. 2010.

  Hvis man ved noget om dette projekt ved man også at dette medvirker til at gøre de arabisk-islamiske Middelhavslande til EUs Partnerlande.

  Dette Partnerskab giver disse lande og deres befolkninger adgang til bl.a. Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler – som omhandler arbejdskraftens frie bevægelighed.

  Desuden har det forlods og vil fortsætte med at give disse lande økonomiske støtter i et omfang som europæerne ikke kan forestille sig!

  Så når vi herhjemme skal spare, skal afskaffe efterlønnen og beskære i dagpengene er det IKKE fordi vi ikke har råd – men fordi vi bl.a.aflevere ganske store summe til dette Mellemøstlige projekt.

  Rent ud sagt, så er det europæerne – sammen med amerikanerne – der danner forsørgelsesgrundlaget for befolkningerne i disse PARTNERLANDE!

  enpi-info.eu om EuroMed.

  Og derfra kan I søge videre ind i systemet og finde de sider der omhandler det vi betaler til disse arabisk-islamiske Middelhavslande.

  PEGASE skulle I tage at søge på …. bl.a..

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. januar 2010 @ 16:31

 24. Vi er efterhånden mange der har mistet familiemedlemmer til multikulturen. Det allerværste er næsten ikke at miste et familiemedlem, det er den måde trafikmorderen fremfører sig i retssalen. Altid som offer, FUCK den afdøde. Trafikdræbte har faktisk krænket bilistens ære, ved at løbe ud foran hans bil. Gid vi får en dag, hvor udvisninger bliver hverdag. Udvisninger er den eneste løsning.

  Kommentar by Den spedalske — 9. januar 2010 @ 16:31

 25. Fra Fyens Stiftstidende (12.09.2003):

  “25-årig fængslet for uagtsomt drab på fodgænger

  En 25-årig mand blev i dag ved retten i Odense varetægtsfængslet frem til den 10. oktober og sigtet for uagtsomt manddrab og groft uforsvarlig kørsel.

  Af Erik Thomsen

  Manden kørte i går en 84-årig kvinde ihjel, da hun var ved at trække sin cykel over Vollsmose Allé i Odense .
  Manden siger selv, at kun kørte 90-100 kilometer i timen. Dommeren lagde derimod vægt på, at politiets teknikere har målt bremsespor på 85 meters længde og mener, at den 25-årige har kørt op mod 120 kilometer i timen. Dette støttes også af vidner, der siger, at han kørte meget stærkt.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:33

 26. Vejle Amts Folkeblad (12.09.2003):

  “Fodgænger dræbt af fartgal

  odense : En 25-årig indvandrer kørte torsdag ifølge politiet med op mod 120-140 km/t ad Vollsmose Alle – hvor hastighedsgrænsen er 60 km/t. Det kostede en 84-årig kvinde livet, da hun var ved at krydse vejen, men blev ramt med stor kraft af den ekstremt hurtigt kørende vogn.

  (…)

  Bilisten afviser at have kørt med så stor hastighed. Han har over for politiet sagt, at hun bare pludselig var foran bilen, da han kom kørende. Oversigtsforholdene på stedet gør, at han burde kunne se hende på en halv kilometers afstand. Han har ikke kunnet forklare, hvorfor han ikke fik øje på kvinden tidsnok til at bremse op og undgå at køre ind i hende.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:35

 27. PS

  Hvis jeg virker irriteret er det fordi jeg ER det !

  Jeg er nemlig temmelig irriteret over at vores politikere i den grad har fraholdt befolkningen her i landet viden om dette EuroMed- projekt.

  Der må være indgået en eller anden aftale om, at befolkningerne i Europa ikke skulle delagtigøres i dette projekt – for resten af EU-landenes befolkninger blev heller ikke informeret om hvad det var politikerne vedtog og satte igang.

  Personligt finder jeg denne adfærd fra EUs side temmelig uhyggelig.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. januar 2010 @ 16:40

 28. Politiet kan ikke stille noget op:

  Fyens Stiftstidende (13.09.2003):

  “Beboere: Lovløse tilstande

  FART: Vollsmose er i nogle få fartbøllers vold

  Af Erik Thomsen

  ODENSE : Det var kun et spørgsmål om tid, før nogen blev slået ihjel.
  Det er holdningen dagen efter, at en 84-årig kvinde torsdag blev slået ihjel af en 25-årig bilist med næsten 120 km/t på Vollsmose Allé.

  Tilstandene på de fire firsporede veje, der omgiver Vollsmose-området nærmer sig det lovløse.
  Fartbegrænsingerne på 60 km/t bliver ikke overholdt, og almindelig trafikregulerende signaler som rødt og grønt lys respekteres ikke.

  – Du kan ikke regne med noget som helst. Du skal se dig for flere gange, selv om du har grønt. For pludselig kommer de bare, som en beboer siger. Som de øvrige beboere i området vil han gerne være anonym – af frygt for repressalier.

  For en måned siden var han ved at blive torpederet i sin bil, da en ung mand kørte over for rødt.

  – Han sad bare og skraldgrinede, da han kørte forbi.

  Beboerne i områder kender efterhånden alle de biler, der gør livet på vejene til en daglig nær-død oplevelse.
  For en uge siden anmeldte et midaldrende ægtepar for eksempel den 25-årige dødsbilist til politiet, da han kørte over for rødt på Vollsmose Allé.
  Og hos Odense Politi noterer man henvendelserne og gør så ikke mere.

  – Der er faktisk ikke noget, vi kan gøre, hvis vi ikke selv har set det. Vi kan ikke bruge øjenvidneberetninger til noget. De holder ikke i retten. Desværre, siger lederen af Odense Politis trafikafdeling, Gert Clausen.

  Som lederen af afdelingen med de såkaldte fotofartvogne har han før forsøgt at komme problemet til livs, ved at beordre vognene ud i området.
  Men det er opgivet nu.

  – Vores pensionister, der betjener vognene, er ikke trygge ved at holde der. Hvis de parkerer et sted, så går der ikke mange minutter, før de er omringet af unge mænd. Så derfor lader vi nu rigtige færdselsbetjente om at foretage kontroller i området, siger Gert Clausen.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:40

 29. Trafikmorderen var en garvet kriminel af palæstinensisk herkomst:

  Fyens Stiftstidende (13.09.2003):

  “Fartbølle og garvet kriminel

  FÆRDSELSDRAB: 25-årig dødskører har et hav af rapporter på samvittigheden

  ODENSE : Da den 25-årige mand, der torsdag kørte en 84-årig kvinde ihjel på Vollsmose Allé, i går blev fremstillet i grundlovsforhør i retten, var han på mange måder på hjemmebane.

  Med en stribe domme for bl.a. vold og voldtægtsforsøg i slutningen af 90’erne og en bunke færdselsovertrædelser bag sig kender han om nogen byretten indefra.

  (…)

  Selv om den 25-årige mand, der er af palæstinensisk afstamning under retsmødet bedyrede, at han “kun” havde kørt mellem 90 og 100 km/t og ikke havde set den gamle dame, så troede dommeren ikke på hans forklaringer.

  (…)

  Ifølge de to færdselspolitiafdelinger i Odense er den 25-årige en gammel kending med et hav af rapporter på samvittigheden.

  Rapporter der så sent som i 2001 førte til en betinget frakendelse af kørekortet.

  Siden har den 25-årige fået kørekortet igen, og ifølge vidner havde den 25-årige foden tungt plantet på speederen, umiddelbart inden han dræbte den ældre dame, der lige som ham selv boede i Egeparken.

  85 meter bremsespor

  På Åsumvej overhalede den 25-årige en bil indenom, og da han svingede op ad Vollsmose Allé blev der gasset kraftigt op.

  I krydset ved indkørslen til Center Øst var der ifølge den 25-årige grønt, så han tog ikke farten af.

  – Jeg så hende først da hun var lige foran mig. Jeg ved ikke, hvordan hun er kommet ud på vejen, men hun må have gået stærkt, forklarede han.

  Et udsagn en rapport fra en bilinspektør såede kraftig tvivl om.

  En opmåling viste et 85 meter langt bremsespor på i vejens venstre side.

  Og da kvinden skråede over den firesporede vej fra højre mod venstre, må han have set hende.

  Efter 50 meter med blokerede bremser ramte han den 84-årige kvinde frontalt, og først efter yderligere 35 meter på bremserne holdt bilen stille.

  Kvindens kvæstelser var så voldsomme, at hun var dræbt på stedet.

  Den 25-årige kærede straks kendelsen om fængsling til landsretten, og her vil man formentlig tage stilling til spørgsmålet først i næste uge.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:46

 30. Politiets fotofartkontroller tør ikke at arbejde i området:

  Fyens Stiftstidende (13.09.2003):

  “Dødskørsel i Vollsmose

  FART: En gruppe unge kører vildt – politiets fotofartkontroller tør ikke arbejde i området

  Fortvivlelse og vrede. Det er reaktionen i Vollsmose, efter at en 84-årig kvindelig fodgænger torsdag middag blev kørt ihjel på Vollsmose Allé af en 25-årig bilist, der efter politiets mening ramte kvinden med 120-140 km/t.

  (…)

  Den 25-årige mand, der er af palæstinensisk afstamning, er tidligere blevet fradømt sit kørekort betinget pga. farlig kørsel.

  (…)

  Kører kapløb

  Men bydelen er plaget af en gruppe af unge mænd med indvandrerbaggrund, der bryder alle færdselsregler og både kører kapløb med høje hastigheder og over for rødt.

  Men de bliver ikke fanget af politiets fotofartfælder. De tør ikke arbejde i området.

  -Det er rigtig, at vi ikke sætter vore fotovogne op i området. De pensionister, der betjener dem, er ikke trygge ved at holde i området. Så det overlader vi til rigtige færdselspolitifolk, siger Gert Clausen.

  Vollsmose-beboernes fortvivlelse har resulteret i en række henvendelser til Fyens Stiftstidende. Flere har tidligere oplevet episoder, hvor den fængslede bilist og hans kammerater har kørt over for rødt og har kørt om kap på både Vollsmose Allé og Åsumvej.

  – Du kan ikke stole på lysreguleringerne herude. De fræser bare over for rødt, og efterhånden tør jeg ikke lade mine børn og min kone køre rundt her, siger M. N, der lige som de mange andre frustrerede beboere vil være anonym.

  (…)

  Hver gang beboerne har oplevet dødskørerne på tæt hold, ringer de til politiet.

  Og her kender man både biler og førere.

  – Vi kender dem godt. Og ham, der var involveret i ulykken forleden, har vi skrevet rigtig mange rapporter på. Så jeg mener også, vi tager hånd om sagen, siger lederen af Odense Politis trafikafdeling, Gert Clausen.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:52

 31. Den 25-årige palæstinensiske morder skulle have sin søn til lægen. Derfor kørte han så stærkt:

  B.T. (13.09.2003):

  “Fartbølle dræbte cyklist på 84

  En 84-årig kvinde fik aldrig en chance, da hun torsdag blev offer for en 25-årig mands hensynsløse dødskørsel.
  Bilisten kørte så stærkt, at han ikke engang bemærkede, at hun var på vej over gaden med sin cykel fyldt med indkøb i Vollsmose-kvarteret i Odense.

  (…)

  Den 25-årige undskyldte sig i retten med, at han skulle hjem og køre sin søn til læge, og han mente ikke, at han havde kørt »mere« end 90-100 km/t, hvor der måtte køres 60 km/t. Bilinspektørens undersøgelser viste imidlertid, at han mindst havde kørt op mod 120 km/t.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:55

 32. Øjenvidneberetninger fra Vollsmose:

  Fyens Stiftstidende (14.09.2003):

  “Tanker efter et trafikdrab

  FARTBØLLER: Mor og datter så sort røg fra bilist, der slog 84-årig ihjel

  VOLLSMOSE: En Honda med lav front kører langsomt op ad Vollsmose Allé, og med omkring 40 kilometer i timen passerer den unge mand blomsterbuketten i midterrabatten, han sidder tilbagelænet bag rattet og sms’er med mobiltelefonen i hænderne.

  Det er lørdag middag, og trafikken glider roligt forbi det sted på Vollsmose Allé, hvor en 84-årig kvinde torsdag blev dræbt af en bilist, der kørte med alt for stor hastighed.

  Datter på besøg

  De levende lys er for længst slukket, men blomsterbuketterne ligger endnu under træernes kroner.

  En ældre dame går på cykelstien med sin rolator. Hun er siden torsdag blevet ringet op af adskillige bekymrede familiemedlemmer, som havde hørt om trafikulykken fra medierne: Hun er nemlig selv 84 år og bor som afdøde i Vollsmose.

  Og både hun og datteren, som i disse dage er på besøg, var på afstand vidne til ulykken.

  – Vi kunne høre lyden af hvinende dæk og så en sort røg stige op over kirken, og så lød der et bang, fortæller datteren.

  Blødte stærkt

  Et andet øjenvidne – en kvinde på cykel – havde været nede ved Vollsmose Allé og fortalte mor og datter, at en kvinde lå på asfalten og blødte stærkt, og at hun selv ikke kunne holde ud at se på det.

  – Da vi kom hjem, hørte vi i radioen, at hun var blevet dræbt, fortæller datteren.

  – De kører ad helvede til på Vollsmose Allé, supplerer moderen, som altid tager vejen mellem blokkene for at komme op og handle i Center Øst – mellem blokkene føler hun sig mest tryg.

  Skud i natten

  Begge fortæller, at en mindre gruppe bilister kører vildt på Vollsmose Allé – banditterne, kalder mor og datter de unge i de hurtige og undertiden dyre biler.

  Og samme aften, som den 84-årige kvinde var blevet dræbt ved middagstid, blev der atter kørt stærkt på alleen.

  – De kan komme forbi 10 gange, mens vi står og kigger ud ad vinduet. Jeg forstår ikke, hvordan de får råd til de biler, siger datteren.

  Siden trafikdrabet har de to set Odense Brandvæsen køre til en mindre brand i Vollsmose nær deres lejlighed, og natten til fredag var unge 2. generationsindvandrere i skudduel med hinanden i Bøgeparken – noget som vækkede de to sovende kvinder.

  – Der sker altid noget, når jeg en gang imellem er på besøg, siger datteren, som har taget turen til Fyn fra Nordsjælland.

  – Jeg har boet i Vollsmose i 26 år, og det er ærgerligt, for i sin tid var det et godt sted at bo, konkluderer den 84-årige kvinde bag rolatoren.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 16:59

 33. Byrådspolitikere kritiserer politiet:

  Fyens Stiftstidende (17.09.2003):

  “Hård kritik af bange færdselsbetjente

  FART: Byrådspolitikere kritiserer færdselspolitiet. Unge kører modsat i nye rundkørsler

  FART-GALNINGE Vollsmose plages af en gruppe unge fartgalninge, der kører over for rødt og op mod 120-140 km/t på Vollsmose Allé. Torsdag i sidste blev en 84-årig fodgænger dræbt af en 25-årig mand i en Mercedes med op mod 120 km/t.

  ODENSE: Byrådspolitikerne Verner Engelbæk (S)og Lars Chr. Lilleholt (V) kritiserer nu direkte byens politiledelse, efter at Odense Politis færdselsafdeling i sidste uge indrømmede, at man ikke tør opstille fotofartkontroller i Vollsmose af frygt for at blive chikaneret af unge fartbøller og deres venner.

  – Det er efter min mening helt utilgiveligt, at man ikke tør holde derude. Hvad er det for en holdning at indtage. Så må man sørge for at have patruljer i nærheden, der kan bakke op, hvis det bliver nødvendigt. Jeg synes, det er katastrofalt, at politimesteren ikke har trukket en streg i sandet og besluttet, at de skal holde i området, siger Verner Engelbæk (S), der ud over sin byrådskasket af og til støder på fartbøllerne i kraft af sin betjentkastet hos kriminalpolitiet i Odense.

  Og hans byrådskollega Lars Chr. Lilleholt er enig.

  – Det eneste, de unge har respekt for, er mere synligt politi. Jeg kan ikke acceptere, at der er områder i byen, hvor færdselspolitiet ikke tør komme. Så må man sørge for den nødvendige opbakning, siger Lars Chr. Lilleholt.

  Udfaldene tager byens politimester, Lars Rand Jensen, dog med knusende ro.

  – Vi vurderer situationen løbende, og vi er altså derude. Men nogle steder egner sig til fotokontrol, andre gør ikke. Og trafikafdelingens beslutning om ikke at holde derude, bakker jeg op, siger Lars Rand Jensen, der understreger, at man gør en stor indsats for at følge sagerne op i retten med krav om hårdere domme.

  (…)

  Og mens kritikken således rammer politiet fortsætter de unge med at bryde færdselsreglerne i området.
  I de to nye rundkørsler, der er ved at blive anlagt ved Bøgeparken og Birkeparken, er den seneste tendens, at de unge kører i modsat retning af trafikken.

  – Nu har jeg to gange oplevet, at de er kommet susende venstre om og ind i parkerne, når jeg er kommet kørende ad Vollsmose Allé, fortæller en kvindelig beboer i området.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:07

 34. Byrådspolitikere kritiserer politiet:

  Fyens Stiftstidende (17.09.2003):

  “Hård kritik af bange færdselsbetjente

  FART: Byrådspolitikere kritiserer færdselspolitiet. Unge kører modsat i nye rundkørsler

  FART-GALNINGE Vollsmose plages af en gruppe unge fartgalninge, der kører over for rødt og op mod 120-140 km/t på Vollsmose Allé. Torsdag i sidste blev en 84-årig fodgænger dræbt af en 25-årig mand i en Mercedes med op mod 120 km/t.

  ODENSE: Byrådspolitikerne Verner Engelbæk (S)og Lars Chr. Lilleholt (V) kritiserer nu direkte byens politiledelse, efter at Odense Politis færdselsafdeling i sidste uge indrømmede, at man ikke tør opstille fotofartkontroller i Vollsmose af frygt for at blive chikaneret af unge fartbøller og deres venner.

  – Det er efter min mening helt utilgiveligt, at man ikke tør holde derude. Hvad er det for en holdning at indtage. Så må man sørge for at have patruljer i nærheden, der kan bakke op, hvis det bliver nødvendigt. Jeg synes, det er katastrofalt, at politimesteren ikke har trukket en streg i sandet og besluttet, at de skal holde i området, siger Verner Engelbæk (S), der ud over sin byrådskasket af og til støder på fartbøllerne i kraft af sin betjentkastet hos kriminalpolitiet i Odense.

  Og hans byrådskollega Lars Chr. Lilleholt er enig.

  – Det eneste, de unge har respekt for, er mere synligt politi. Jeg kan ikke acceptere, at der er områder i byen, hvor færdselspolitiet ikke tør komme. Så må man sørge for den nødvendige opbakning, siger Lars Chr. Lilleholt.

  Udfaldene tager byens politimester, Lars Rand Jensen, dog med knusende ro.

  – Vi vurderer situationen løbende, og vi er altså derude. Men nogle steder egner sig til fotokontrol, andre gør ikke. Og trafikafdelingens beslutning om ikke at holde derude, bakker jeg op, siger Lars Rand Jensen, der understreger, at man gør en stor indsats for at følge sagerne op i retten med krav om hårdere domme.

  (…)

  Og mens kritikken således rammer politiet fortsætter de unge med at bryde færdselsreglerne i området.
  I de to nye rundkørsler, der er ved at blive anlagt ved Bøgeparken og Birkeparken, er den seneste tendens, at de unge kører i modsat retning af trafikken.

  – Nu har jeg to gange oplevet, at de er kommet susende venstre om og ind i parkerne, når jeg er kommet kørende ad Vollsmose Allé, fortæller en kvindelig beboer i området.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:07

 35. Byrådspolitikere kritiserer politiet:

  Fyens Stiftstidende (17.09.2003):

  “Hård kritik af bange færdselsbetjente

  FART: Byrådspolitikere kritiserer færdselspolitiet. Unge kører modsat i nye rundkørsler

  FART-GALNINGE Vollsmose plages af en gruppe unge fartgalninge, der kører over for rødt og op mod 120-140 km/t på Vollsmose Allé. Torsdag i sidste blev en 84-årig fodgænger dræbt af en 25-årig mand i en Mercedes med op mod 120 km/t.

  ODENSE: Byrådspolitikerne Verner Engelbæk (S)og Lars Chr. Lilleholt (V) kritiserer nu direkte byens politiledelse, efter at Odense Politis færdselsafdeling i sidste uge indrømmede, at man ikke tør opstille fotofartkontroller i Vollsmose af frygt for at blive chikaneret af unge fartbøller og deres venner.

  – Det er efter min mening helt utilgiveligt, at man ikke tør holde derude. Hvad er det for en holdning at indtage. Så må man sørge for at have patruljer i nærheden, der kan bakke op, hvis det bliver nødvendigt. Jeg synes, det er katastrofalt, at politimesteren ikke har trukket en streg i sandet og besluttet, at de skal holde i området, siger Verner Engelbæk (S), der ud over sin byrådskasket af og til støder på fartbøllerne i kraft af sin betjentkastet hos kriminalpolitiet i Odense.

  Og hans byrådskollega Lars Chr. Lilleholt er enig.

  – Det eneste, de unge har respekt for, er mere synligt politi. Jeg kan ikke acceptere, at der er områder i byen, hvor færdselspolitiet ikke tør komme. Så må man sørge for den nødvendige opbakning, siger Lars Chr. Lilleholt.

  Udfaldene tager byens politimester, Lars Rand Jensen, dog med knusende ro.

  – Vi vurderer situationen løbende, og vi er altså derude. Men nogle steder egner sig til fotokontrol, andre gør ikke. Og trafikafdelingens beslutning om ikke at holde derude, bakker jeg op, siger Lars Rand Jensen, der understreger, at man gør en stor indsats for at følge sagerne op i retten med krav om hårdere domme.

  (…)

  Og mens kritikken således rammer politiet fortsætter de unge med at bryde færdselsreglerne i området.
  I de to nye rundkørsler, der er ved at blive anlagt ved Bøgeparken og Birkeparken, er den seneste tendens, at de unge kører i modsat retning af trafikken.

  – Nu har jeg to gange oplevet, at de er kommet susende venstre om og ind i parkerne, når jeg er kommet kørende ad Vollsmose Allé, fortæller en kvindelig beboer i området.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:07

 36. “Betjente hånet af fartbøller

  KONTROL: Færdselsbetjente fik tilråb under fartkontrol i Vollsmose

  VOLLSMOSE: Med fuld fart i de modsatte kørebaner, tilråb og forskellige fingertegn hånede de berygtede unge fartbøller i går eftermiddag en gruppe færdselsbetjente fra Rigspolitiets Færdselsafdeling, da de lavede fartkontrol på Åsumvej.

  -De hujede og piftede af politifolkene, som det passede dem. Blandt andet en ung mand i en sort Toyota MR2, som er en af de allerværste her, sagde en af beboerne, der overværede de unges kørsel.

  Og færdselsbetjentene noterede sig også adfærden uden at kunne notere dem, der gjorde det.

  -Vi oplever det desværre, hver gang vi dukker op. Det kan godt være, at de ikke viser os respekt, men vi holder stilen, og det er i sidste ende det, vi mener, vi kommer længst med. Deres opførsel får os ikke til at ændre adfærd. Vi bliver stående, og vi kommer også tilbage igen inden længe, kan jeg godt love, siger lederen af Rigspolitiets Færdselsafdeling på Fyn, Peder Pedersen.

  (…)

  Fartkontrollen var den første i området siden en 25-årig mand torsdag i forrige uge kørte en 84-årig dame ihjel på Vollsmose Allé med op mod 120 km/t.
  Selv om nogle af de unge fartbøller gik i fælden, så var enkelte iskolde.

  – En af dem rev sin bøde over og smed den væk med det samme, fortæller Peder Pedersen.”

  (Fyens Stiftstidende 23.09.2003)

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:13

 37. Hvis det er en mønster integreret, vil jeg nødig møde en uintegreret.
  Det bliver mere og mere åbenlyst, at Nyrup regeringens åbne dørs politik har ødelagt vores land! Husk lige alle de hadske angreb om racisme,vi der stilfærdigt advarede om udviklingen, blev udsat for.

  Kommentar by Andreas — 9. januar 2010 @ 17:14

 38. Fartterrorister:

  Fyens Stiftstidende (24.09.2003):

  “Politiet: Hård hånd mod den hårde kerne

  DØDSKØRSEL: Bøllerne skal standses med det samme, og Vollsmose Allé egner sig slet ikke til fotokontrol

  (…)

  Når politiet standser en bilist fra den hårde kerne, kommer både konfiskation af køretøjet og inddragelse af kørekortet ind som mulige sanktioner.

  – Men problemet med fartterrorister er ikke kun et Vollsmose-problem. De kører råddent i hele politikredsen og på hele Fyn, siger John Jacobsen.

  Men også for Rigspolitiets Færdselsafdeling kan det være svært: De blev hånet af flere unge bilister, men fik dog noteret nogle ved en razzia mandag eftermiddag.

  Chefpolitiinspektøren medgiver, at der har været langt mellem indsatserne mod høj fart på Vollsmose Allé, men politiet mærker endnu afspadseringspuklen fra EU-topmødet, og fodboldkampe som OB-Brøndby og nu besøget af serbiske fans fra fodboldklubben Røde Stjerne lægger beslag på politiets ressourcer.

  – Vi er nødt til at lave en benhård prioritering mellem opgaverne, men vi kommer stadig ud med laseren, siger John Jacobsen.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:19

 39. @ Andreas

  Wissam Freijeh er af Odense Kommune udråbt som rollemodel.

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:22

 40. “Fartbøller kan ikke stoppes

  TRAFIK: En hård kerne af unge er så kriminelle i trafikken, at intet efterhånden hjælper

  De otte fartbøller er ikke nødvendigvis de værste. Men de repræsenterer gruppen af unge fartbøller som hærger Odense. De otte er mellem 21 og 25 år gamle. Siden 1. januar 2001 er de noteret for 242 færdselsovertrædelser.

  ODENSE: Kørsel uden kørekort, kørsel over for rødt lys, hasarderede overhalinger, fejl og mangler på bilerne, kørsel uden sele og alt for høj fart.
  Synderegistret er langt hos en lille gruppe unge fartgale mænd i Odense, og de er efterhånden så langt ude, at intet hjælper.

  – Som man kan se på tallene, så stopper vi dem gang på gang. Men de er fuldkommen ligeglade, de bliver ved med at køre, og det er det, vi er oppe imod, siger vicepolitikommissær Ebbe Krogaard, Odense Politi.

  (…)

  Fra 1. januar 2001 og frem til i torsdags stod de otte personer samlet for 242 overtrædelser af færdselsloven.

  – Og der er flere end de otte, der kører råddent. Hvor mange kan vi ikke sige, men der er flere. Og de er nærmest uopnåelige, siger Ebbe Krogaard.

  (…)

  Ud af de otte mænd har to aldrig haft et kørekort, tre har fået frakendt kørekortet, mens de sidste har kortet endnu.
  En af dem har endda fået konfiskeret sin bil på grund af de mange lovovertrædelser.
  Man han kører stadig.

  – Konfiskerer vi bilen, så låner de bare en bil eller får den registreret i en andens navn. Og så er det altså hulens svært at få konfiskeret bilerne, når andre står som ejere, som Krogaard siger.

  Så sent som i sidste uge blev to af de unge taget igen – for at køre over for rødt og give politiet fingeren i samme anledning.”

  (Fyens Stiftstidende 01.10.2003)

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:27

 41. “Fartbøller voksede op i den hårde kerne

  KRIMINELLE: De frygtede fartbøller voksede op i byens hårde kriminelle kerne

  R.M. 25 år, palæstinensisk født. Gift og far til en søn. Varetægtsfængslet for trafikdrabet på Vollsmose Allé 11. september.

  Fik sin første dom i 1994 som 15-årig. Tidligere dømt for: Voldtægtsforsøg, trusler bl.a. på TV 2, berigelseskriminalitet, adskillige færdselsforseelser samt adskillige gange for vold og grov vold.

  M. D. 26 år, palæstinensisk født. Gift. Fik i tirsdags sin seneste fartdom i byretten, hvor kørekortet bl.a blev frakendt for et år. Startede sin kriminelle løbebane som medlem af Klingenberg-Banden.

  Tidligere dømt for: Ulovlig tvang, brandstiftelse, tyveri, hæleri, trusler, overtrædelse af våbenloven og vold. Derud over er han adskillige gange dømt for færdselsforseelser.

  ODENSE: Sensommeren holder Vollsmose fast i et lummert greb denne torsdag.
  Det er to-årsdagen for terrorangrebene i USA den 11. september, men ellers skiller dagen sig ikke ud fra de foregående.
  Trafikken er moderat, men lidt over 12 bliver den tunge sløve luft omkring Vollsmose Allé flænset af lyden af hvinende dæk.
  En 84-årig dame, der netop har været ude at handle er ved at skrå hen over de to første spor på alléen med sin cykel for at komme hjem til sin lejlighed i Egeparken.
  Men hun når aldrig hjem.
  50 meter efter at lyden har trukket folks opmærksomhed mod vejen, ser vidner den ældre dame blive kastet op i luften og ind i frontruden på en ombygget lilla Mercedes.
  Damen kender de ikke. Men de kan kende bilen, der med lavprofildæk og et sænket chassis mest af alt minder om en racerbil.

  (…)

  -Det var bare et spørgsmål om tid, før det her ville ske. Vi kender bilen, og vi kender alle de biler, der kører råddent herude, som en af beboerne i Vollmose-området siger.

  Som de øvrige vil han ikke med navn og billede fortælle om gruppen af fartbøller, der i flere år har hærget området.

  – Så går det bare ud over mig selv, siger han med et suk.

  Dræbt på stedet

  Først 35 meter efter at bilen har ramt den ældre dame, holder den stille.
  I det yderste spor ligger den 84-årige dræbt på stedet. Og købmandsvarerne er spredt ud over vejen sammen med kvindens stok og krøllede cykel.

  (…)

  Hængende ud af den højre bagdør på en af politibilerne, råber den 25-årige chuffør til sine venner, at de skal tage en klapvogn ud af Mercedesen og aflevere den hjemme hos hans kone og søn i Egeparken.
  Det er langt fra første gang han sidder på bagsædet af en politibil, og han ved, at han formentlig ikke kommer hjem foreløbig.

  (…)

  Trafikdrabet er det tragiske højdepunkt på flere års færdselsterror, som den 25-årige og en lille gruppe af mænd mellem 20 og 26 år står for.
  De kører væddeløb på Vollsmose Allé og de andre brede veje, der omkranser bydelen. De kører jævnligt over for rødt lys og venstre om i de nye rundkørsler, der ellers skal sænke farten, på Vollsmose Allé – og de blæser i det hele taget på alle færdselsregler.
  Ryger de i armene på politiets fartkontroller eller patruljer i området, er reaktionsmønstret altid det samme: Betjentene bliver kaldt de værste danske gloser, som de unge kender, bøder bliver revet over på stedet og langefingrene bliver luftet.

  – De har ikke respekt for noget som helst. Og de forstår simpelthen ikke, hvor destruktive deres handlinger er. Både for andres, men også for deres egen tilværelse, siger lederen af Odense Politis uropatrulje, Henning Petersen, hvis folk gennem årerne har fået et indgående kendskab til gruppen.

  (…)

  – Navnene går igen. De navne, der klingede for nogle år siden, er de samme navne der klinger nu, siger Erik Halkjær med henvisning til den strøm af voldelige overfald, tyverier, hælerier og endnu grovere sager, som gruppen siden barnsben har trukket efter sig.

  Trusler på tv

  Den 25-årige mand, der kørte den 84-årige dame ihjel, debuterede som 15-årig i byretten, tiltalt og dømt for et voldtægtsforsøg mod en 34-årig kvinde.
  Få år senere blev han landskendt, da han maskeret stod frem på TV2 og truede både politi og venner til den afdøde bokser Racheed Lawal, som en gruppe unge fra Odense samme dag var stødt sammen med i Århus ved en retssag mod Lawals odenseanske morder.
  Og da endnu en af fartbøllerne i tirsdags i byretten blev dømt for rådden kørsel flere steder i byen, var det også en gammel kending.
  Som en del af en stor og dybt kriminel familie i Vollsmose, var han med i den første gruppe af unge indvandrere, der blev kendt under navnet Klingenberg-banden.
  I øvrigt sammen med den nu 25-årige dødsbilist.

  (…)

  Ikke en gang det faktum, at nogle af de gamle bandemedlemmer er begyndt at få koner og børn, har ændret deres adfærd.

  – Et mindretal er blevet borgerlige og er faldet fra. Til gengæld har resten af gruppen slået sig på mere hård kriminalitet, siger Jan Kurt Larsen.

  Og Henning Petersen fra uropatruljen har svært ved at se, hvordan man skal komme ud over problemet.

  – Kriminaliteten tager som regel af, når man bliver ældre. Vi har ikke mange hårde kriminelle over 50, men omvendt er det jo lang tid at vente, som Henning Petersen siger.

  Onsdag den 5. november bliver der skrevet endnu et kapitel i historien om den hårde kerne, når den 25-årige mand formentlig bliver dømt for dødskørslen på Vollsmose Allé.

  Den 25-årige risikerer mellem ni måneder og et års ubetinget fængsel.”

  Fyens Stiftstidende (12.10.2003)

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:43

 42. “- Det er bare fordi, jeg er en indvandrer fra Vollsmose, at jeg skal i fængsel.”

  Fyens Stiftstidende (06.11.2003):

  “Dødsbilist fik 10 måneders fængsel

  DOM: Bilisten fra fartulykken på Vollsmose Allé skal blive i fængsel

  (…)

  – Det er bare fordi, jeg er en indvandrer fra Vollsmose, at jeg skal i fængsel. To danske mænd kan køre en anden mand ihjel og blive frikendt, mens jeg bliver dømt, råbte den 25-årige palæstinensisk fødte mand mod dommeren, da Kildemoes havde besluttet sig for også at forlænge varetægtsfængslingen af den 25-årige.

  Det fik ham og hans venner til at råbe ukvemsord mod dommeren og senere de fremmødte journalister.

  (…)

  Stribe af domme

  Ud over de 10 måneders fængsel fik han også frakendt retten til at køre bil de næste fem år.
  Den 25-årige har en stribe tidligere domme for færdselsforseelser. Blandt andet en dom for at køre en cyklist ned, da den dømte kørte over for rødt lys på Middelfartvej i Odense.”

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:50

 43. Der går ét år, så er dødsbilisten på banen igen:

  “Dødskører dømt igen

  BEDRAGERI: 26-årig dødsbilist solgte bil med forkerte papirer, så han kunne stjæle den tilbage

  Af Erik Thomsen

  ODENSE : Han er endnu ikke færdig med at afsone den dom han fik, efter at han i september sidste år kørte en 84-årig kvinde ihjel med over 100 kilometer i timen på Vollsmose Allé. Og nu er en 26-årig palæstinensisk født mand fra Egeparken dømt igen. Denne gang for bedrageri, da han tilbage i oktober 2002 solgte en Toyota Previa med en forkert registreringsattest. Episoden lå forud for trafikdrabet på den 84-årige kvinde, og derfor blev han fremstillet ved retsmødet i byretten i Odense direkte fra sin fængselscelle. Her fik retten historien om, hvordan han i første omgang solgte sin bil for 22.000 kroner til en odenseansk brugtvognsforhandler. Dagen efter dukkede han op sammen med en 23-årig kammerat, der gerne ville have en prøvetur i bilen. Og i stedet for at aflevere den tilbage blev de to ved med at køre rundt i den. Først 14 dage efter blev den 26-årige stoppet i bilen. Brugtvognsforhandleren havde ved handlen ikke kontrolleret registreringsattestens oplysninger med stelnummeret på Toyotaen. Byretten valgte at dømme de to kammerater for bedrageri med en dom på 60 dages fængsel til den 26-årige og 30 dage til hans 23-årige kammerat. Mens kammeraten udbad sig betænkningstid, modtog den 26-årige dommen. Den betyder, at han formentlig skal en måned til halvanden mere i fængsel, inden han kan løslades. Den 26-årige har en lang række af domme for tyveri, vold og trusler bag sig foruden dommen for uagtsomt manddrab.”

  (Fyens Stiftstidende 16.09.2004)

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 17:53

 44. Undskyld de mange posteringer. Jeg kan bare ikke begribe, hvad disse personager laver i vores land.

  Kommentar by * — 9. januar 2010 @ 18:00

 45. Vivi Andersen
  Har der været noget i DR om EuroMed-projektet??
  Har DR ikke en forpligtelse til oplysning som statstøttet institution??
  Åbenbart ikke – for journalisterne er desværre yderst selektive i deres emnevalg og behandling af stof, så det vil sikkert være mere end vanskeligt, hvis ikke umuligt, at finde en eneste udsendelse på programfladen, der reelt forstyrrer journalisternes kulturradikale verdensbillede. Den fjerde statsmagt svigter totalt!

  Kommentar by Pytte — 9. januar 2010 @ 18:58

 46. 45.Pytte

  Næe, DR har ikke beskæftiget sig med EuroMed-projektet.

  Derimod har de virket for at opfylde et af de krav der blev stillet til europæerne i 70´erne ved forhandlingerne med araberne om olieimporten til Europa nemlig dette, at få udbredt kendskabet til arabisk sprog og kultur i Europa.

  De 2 andre krav var at 1. Europa skulle lukke op for indvandring fra de arabisk-islamiske lande, samt 2. at sikre de muslimske indvandrere familiesammenføringer.

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. januar 2010 @ 03:15

 47. De økonomiske bekvemmelighedsflygtninge/velfærdsturister fra bl.a. libanon, tyrkiet og irak bør ikke integreres. Istedet må de hurtigst muligt fragtes ud af landet.

  Kommentar by Poul — 10. januar 2010 @ 09:58

 48. Jeg kan se at mit beskedne indlæg har fået sin egen tråd. Og jeg kan se at vor pali-ven bliver linket sammen med et traffikdrab på endnu en ældre dame der skete på Vollsmose Allé tilbage i 2003 – en ulykke jeg husker så tydelig i lighed med de mange andre der er sket i det område de seneste år. Om vor skydeglade pali-ven har haft del i den ulykke skal jeg ikke gøre mig klog på (men den ene udelukker jo ikke den anden). Men det er dog ikke den ulykke jeg fortæller om i mit indlæg. Den ulykke fandt sted på Lumbyvej, hvor skolen på et tidspunkt havde en afdeling liggende.

  Kommentar by Odenseaneren — 11. januar 2010 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper