29. maj 2020

Enhedslisten: “… der er københavnere, som får forringet deres livskvalitet, fordi andre får en altan”

Enhedslistens Teknik- og Miljøborgmester er i vælten i disse dage, fordi hun på vegne af København har givet tilladelse til udledning af ‘290.000 kubikmeter urenset spildevand i Øresund’. Ikke en større sag, med mindre man dyrker utopiske idealer, og betragter en tilfældig svensk teenagepige som moralsk overdommer.

Ninna Hedager Olsens modstand mod altaner i hovedstaden er værd at gengive her. Fra Berlingske – Borgmester ønsker strammere altanregler: ‘For os handler det først og fremmest om lighed’.

“Teknik- og Miljøborgmester i København, Ninna Hedeager Olsen (EL), er blandt dem, der gerne ser færre og mindre altaner i hovedstaden. …

‘Der er ikke nogen tvivl om, at der københavnere, som synes, det er dejligt, at de har fået en altan, men jeg er bekymret for, hvad det gør ved boligpriserne. I forvejen er der pres på boligpriserne, og det kan jo være med til at fordyre boligmassen, at så mange flere lejligheder får altaner,’ siger Ninna Hedeager Olsen. …

Hvis alle skal have ret til en fed altan, der er så stor som muligt, kan det forringe livskvaliteten for dem, der bor nedenunder, og som ikke har råd til en altan. …,’ siger Ninna Hedeager Olsen. …

‘For os handler det først og fremmest om lighed og økonomi – at der er københavnere, som får forringet deres livskvalitet, fordi andre får en altan, samtidig med at altaner kan være med til at fordyre boligmassen. …,’ siger hun. …

‘Der er altaner i stort set alt nybyggeri, så man kan jo få en altan, hvis man vil betale for det. Jeg synes, det er vigtigt, at vi har en boligmasse, som er god, men alle bygninger behøver ikke blive luksus. Der skal også være noget til helt almindelige mennesker, som bare gerne vil have råd til at bo i byen.'”

(Leipziger Strasse, Øst-Berlin, 1975; Foto: The Guardian)

Oploadet Kl. 00:29 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110422/trackback

20 Comments »

 1. Hva’ fa’en, ingen altaner???
  Så skal muslimerne jo slæbe deres sagesløse ofre helt op på taget, før de kan smide dem ud.
  Det går sgu bare ikke, Ninna.

  PS. Fik du nogensinde bollet gimpen som valgte ham partifællen over dig, som i derefter sammen smækkede en falsk voldtægtsanklage i nakken på?
  Og hvorfor blev i forresten ikke holdt juridisk ansvarlige for den lille svinestreg?

  Kommentar by Kimski — 29. maj 2020 @ 00:45

 2. Hvad med dem der ikke har råd til oksemørbrad, men som kan lugte overboens tilberedring?

  Kommentar by Skatteyderen — 29. maj 2020 @ 00:48

 3. NU hvor Danmarks begynder at ligne DDR (Deutche Demokratishe Republik) mere og mere hvad agitprop, hjernevask og mangel på ægte demokrati angår, vil det måske være klogt at studere hvad der foregik i DDR/Østtyskland. Det kan man nok lære en del af.

  Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten er nok en ret typisk betonsocialist og feminist. Hvorfor stemmer vælgere igen og igen på røde og blårøde politikere som strør om sig med valgflæsk, men som på vigtige punkter, såsom indvandring, økonomi, islamisering, kriminalitet, EU-FN, skatteplyndring, familie-politik, klima-politik, velfærd og sundhed mv. er håbløse, uduelige og landsskadelige…?

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 00:55

 4. Kimski, 00.45: Ja, tænk at Ninna vil være bekendt at volde muslimerne så meget besvær. Er hun i virkeligheden et fremmedfjendsk medlem af en nationalsocialistisk gruppering?

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 01:18

 5. Alle har ret til en fed altan. I det tidligere Vestberlin disse fantastiske huse. Bemærk parabolerne, der sjovt nok alle er rettet mod sydøst.
  https://www.google.com/search?q=pallasstra%C3%9Fe&rlz=1C1GCEA_enDK843DK843&sxsrf=ALeKk03QdMGUECr-mPfDaYXo6aRYbqDh4Q:1590722055810&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=Tf29zVL323p4vM%253A%252CKbQyKjlh1eL2HM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQ-6hNDBz1YWtd7PputXyg5bKCc1A&sa=X&ved=2ahUKEwikkMq4jdjpAhUFjqQKHUTMCg0Q9QEwA3oECAEQGw#imgrc=Tf29zVL323p4vM:

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2020 @ 05:17

 6. De omtalte fem dages udledning af 290 mio. liter urenset spildevand, er i bogstaveligste forstand en dråbe i havet i forhold til de 5 milliarder liter, der årligt i gennemsnit udledes _urenset_ grundet kraftige regnskyl:
  http://tv2lorry.dk/koebenhavn/koebenhavn-udleder-svimlende-maengder-kloakvand-i-oeresund
  Rent miljøhysteri.

  Bemærk også kommunistløgnen om, at det kan forringelivskvaliteteten hos underboen, hvis overboen får altan: Hele sagen handler jo om altaner på nybyggeri, ikke om tilladelser til at klistre altaner på eksisterende byggeri.
  Kommunisterne ønsker sig simpelthen ringere boligmasse i Kbh i fremtiden, og derfor vil de ikke have bygget altaner på nye boliger. Længere er den ikke.
  For med kommunister ved magten skal alle nemlig have det lige dårligt – bortset fra partipamperne, der er mere lige end andre, men det lader vi som om, vi har glemt.

  Kommentar by Hertz — 29. maj 2020 @ 05:34

 7. Kommunistisk etik.- “Jeg har ingen altan! Det er uretfærdigt! Derfor skal ingen andre have altaner!” Giv Ninna en altan! :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2020 @ 06:53

 8. Enhedslisten er et sammenrend af VS. SAP. og DKP! Hvor DKP er den største, mest velhavende og organisatorisk stærkeste efter adskillige år med økonomisk støtte fra Moskva! Og altansagen er for mig endnu et bevis på at kommunisme fører direkte til fattigdom! En videreførelse af Ritt’s hvad ikke alle kan lærer skal ingen lærer! Hvis ikke alle kan få altaner, skal ingen have altaner! 40 lande verden over har forsøgt sig med kommunisme eller venstresocialisme og meget sigende så er det mislykket i samtlige tilfælde, der er simpelthen indbygget tyranni i kommunismen, hver gang er er folk blevet fattigere, rigtig fattige, der har været sultkatastrofer, det har udvikles sig til ufrihed, ytringsfriheden er blevet knægtet, der har været udrejseforbud og politiske mord i flere tilfælde direkte folkeudrydelse! Og så det store spørgsmål, hvordan kan nogen få sig til at stemme på Enhedslisten?

  Kommentar by Den Nervøse — 29. maj 2020 @ 07:16

 9. Det er normalt i andel- og ejer foreninger at alle lejligheder får altan på en gang. Også i Københavns Kommune og det ved Ninna Hedager Olsen sikkert også godt så bemærkningen er politisk dydigheds signalering til
  hendes vælger dvs venstreekstremisterne der er imod privat ejendomsret.

  Ninna Hedager Olsen burde nøjes med at udtale sig om ting hun har forstand på som voldtægtskulturen i Enhedslisten og på venstrefløjen.

  Kommentar by Zenobia — 29. maj 2020 @ 07:39

 10. Selvfølgelig skal alle have en altan. Særlig til grill så stegeos rigtig kan komme ind i stuerne. Og stue etage en lille gårdhave til havefest ud på natten.
  Jo grill til svinekotteletter, bacon og koran.

  Kommentar by P — 29. maj 2020 @ 07:55

 11. Denne borgmester, Ninna Hedeslag Olsen, er et affaldsprodukt fra 70’erne. Smides i ‘Farligt affald’ og afleveres til Kommunekemi.

  Hun har så vidt vides en meget stor dobbeltseng, og man må håbe, at hendes naboer har en god lydisolering…

  Teknik- og Miljøborgmesterposten har altid været inficeret af glade jubelidioter.
  Tænk Klaus Bondam, tænk Morten Kabell og alle de andre tosser, der gennem årene (hvorfor fanden skal vi i byen belemres med x-antal borgmestre??) samt dialogbænke og andet byskrammel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2020 @ 09:08

 12. Hende borgmesteren er et stort NUL.
  Jeg forstår ikke hvorfor hun,. i sin “sygeperiode”, uden problemer kunne arbejde som tjener, det skulle lige være en af os andre.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 29. maj 2020 @ 09:48

 13. Kommunister bygger ikke boliger. De bygger opbevaringsbokse til slaverne. Kun eliten må have kæmpe paladser.

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2020 @ 10:38

 14. Med hensyn til Ninna Hedeager Olsens swingerfest der udmundedes i en ulovlig politianmeldelse så er halvdelen af taburetklæberne på hoppeborgen enten pædofile eller terrorister m.m. alligevel så stemmer Danskerne på mere af samme? I Gretha Tunfisks hjemland Sverige udledes der 10 gange så meget lort og lokumspapir i Øresund som i København har en Svensk embedsmand for Sverige Syd udtalt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2020 @ 10:41

 15. Med hensyn til Ninna Hedeager Olsens swingerfest der udmundedes i en ulovlig politianmeldelse så er halvdelen af taburetklæberne på hoppeborgen enten pædofile eller terrorister m.m. alligevel så stemmer Danskerne på mere af samme? I Gretha Tunfisks hjemland Sverige udledes der 10 gange så meget lort og lokumspapir i Øresund som i København har en Svensk embedsmand for Sverige Syd udtalt, for øvrigt bor kommunisten Ninna Hedeager, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2020 @ 10:43

 16. Læg mærke til hvordan EU stiller betingelser for hjælpepakker.
  Der skal tænkes grøn omstilling ind i alt.

  Det vil sige firmaer som ikke retter ind efter EU diktaturet, må klare sig selv eller lukke biksen.

  De røde råber højest for en bedre verden, men der er faktisk ingen der har svinet mere end den gamle østblok og Kina.

  Nu får den ikke-kommunistiske verden skyld for alverdens forurening, og oveni lægges nye klimaskatter.

  Til helvede med de røde svin

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2020 @ 10:56

 17. #6 + Kim “ikke en større sag”

  Såkaldte overløb fra underdimensionerede kloak- og rensningsanlæg er en større sag.

  Der udledes i Danmark årligt omkring 50 millioner kubikmeter urenset spildevand i sund, bælter, søer og vandløb. Det svarer til cirka halvdelen af det samlede vandindhold i Arresø, Danmarks største sø.

  Og venstreorienterede fjolser som Nina Hedager giver landbruget skylden. Hvad blev der af de ufattelig mange milliarder af kroner, som vi i de sidste 40 år har indbetalt i vandafledningsafgifter netop for at stoppe dette miljøsvineri? Miljøsvineri er forkasteligt. Kravet om Co2 reduktioner/grøn omstilling er en massepsykose.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 29. maj 2020 @ 11:02

 18. – > Henrik Wegmann

  Jeg formulerede mig nok lidt indforstået. Med ‘ikke en større sag’, tænkte jeg relativt i forhold til den normale udledning. Det er med andre ord politisk hykleri.

  Kommentar by Kim Møller — 29. maj 2020 @ 12:30

 19. Kommentar by k.m. — 29. maj 2020 @ 10:56

  Før Corona-krisen havde EU det mål i 2030 at reducere CO2-emissionerne med 40%. Til det havde EU brug for 180 milliarder euro ekstra investeringer om året, men anede ikke, hvor pengene skulle komme fra.

  Nu udnytter EU Corona-krisen til at få det opfyldt, men som påskud til at ville hjælpe de sydeuropæiske lande. Så var Corona-krisen alligevel godt for EU.

  Problemet er bare, at det får EU’landenes enorme statsgæld til at eksplodere med statsstøtte til virksomheder.

  Hvad der skulle være et samarbejde for fælles velstand, er endt som et gigantisk gældsfængsel med EU som den magtfulde fængseldirektør. Ved at skabe afhængighed gennem ubetalelig gæld bliver al magt centraliseret hos EU.

  Og at det skulle gavne klimaet, er et smart reklametrick for at lokke folk i gældsfælden.

  Kommentar by traveler — 29. maj 2020 @ 22:56

 20. Ha! Billedet: Byggeriet er et så kaldt “plattenbau” i DDR – med eller uden altaner.

  Det positive er dog, at der – så vidt vides – ikke fandtes ‘altanpiger’
  i DDR.

  Kommentar by Thorbjørn — 30. maj 2020 @ 00:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper