29. maj 2020

Yoel Roth, ‘Head of Site Integrity’ for faktatjekkende Twitter: ‘ACTUAL NAZIS IN THE WHITE HOUSE’

Tidligere på måneden kom det frem, at Helle Thorning-Schmidt var blevet en del af Facebooks nye ‘Oversight Board’, der skal være med til at definere ytringsfrihedens grænser på Facebook. I rådet sidder adskillige George Soros-tilknyttede venstrefløjsere, samt en islamist med tilknytning til Det Muslimske Broderskab.

Trump blev kun præsident, fordi det lykkedes ham at få adgang til amerikanerne udenom de store nyhedskanaler. Nu har Twitter, så indført ‘faktatjek’ af Trunp-opdateringer mv. Der findes lodrette løgne, men sandheden er ofte en stor gråzone, og en medieplatform bør i sagens natur ikke forsøge at lege overdommer. DR-vinklen gav naturligvis sig selv: ‘Trump truer med at gribe ind mod sociale medier efter Twitter-strid‘,.

DR Nyheder kunne også have set på kritikken fra det konservative USA. De kunne eksempelvis have fortalt, at Twitters ‘Head of Site Integrity’ hedder Yoel Roth. En Trump-basher, der er ansvarlig for ‘policy development’, og blandt andet står for ‘election security, and misinformation’.

(Yoel Roth på Twitter, 2020 – eksempler herunder)

“Lead Twitter’s global Site Integrity team, responsible for policy development, implementation, and investigations for spam, data privacy and security, information operations, election security, and misinformation. Direct Twitter’s efforts to combat information operations and suspected state-backed activity.” (Linkedin)

Oploadet Kl. 01:20 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110427/trackback

19 Comments »

 1. NU ER DER heldigvis meget som tyder på at Trump kan og vil give de rødfascistiske net-medier en lærestreg. Twitter kommer vist til at fortryde deres provokation overfor Trump. Og facebook og you-tube bliver måske også sat på plads for deres eensidige favorisering af venstrefløjsere og bolsjevikker.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 01:32

 2. “DR Nyheder kunne også have set på kritikken fra det konservative USA.”

  Hvis nyheds sendefladen er nogen indikation, så ser og viderebringer DR redaktionen kun løgnene fra Clinton News Network, ofte direkte kopieret uden tilføjelser, så de slipper let henover at lave noget, for skattekronerne vi betaler dem med. Og så underlader de konsekvent at bringe CNNs undskyldninger, når de gang på gang bliver taget i at bringe fake news.
  De er lige så pilrådne som resten af medie cirkusset, inkluderet de sociale medier. Enhver instans der ansætter Helle Thorning, mister øjeblikkeligt enhver form for integritet, der nogensinde måtte have eksisteret forud.

  Kommentar by Kimski — 29. maj 2020 @ 01:46

 3. Mens Twitter og EU osv. søger at afskaffe ytringsfriheden, er der andre som prøver på at bevare den.

  I bogen “Det lykkelige Arabien” der handler om en katastrofal ekspedition, er der nogle linjer om frihed, skrevet om den begavede og stålsatte frihedskæmper Peter Forsskaal:

  I dette ensrettede diktatur fremsatte PF nu sit forsvar for den borgerlige frihed, formuleret i tyve klart afgrænsede teser.

  Han begyndte med at fastslå, at næst efter livet kan ingenting være et menneske kærere end friheden. Farlig for denne frihed, fortsatte han, er kun de som gennem embeder, stand eller rigdom er blevet de mægtigste i landet, thi de kan misbruge den magt……………til at øge deres rettigheder på de andres bekostning.

  Det lykkedes Forsskaal, ene mand mod overmagten, kongehuset, regeringen og hattepartiet, at afskaffe den svenske censur ca. år 1775.

  Der er mere, fortsætter senere.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 01:57

 4. Sig mig ….hvad var det med -hate speech-, som man ville bekæmpe? :-) :-) :-). Men det er vel -vogternes råd- med inspiration fra Iran, som gælder på fjæset :-). Had imod frihed og USA er Hallal (tilladt), imens had imod Islam (som blot skaber krige, terror, undertrykkelse, dumhed) er Haram (forbudt).Støt SIAD.GI og andre der også bekæmper islam. God weekend. Fredag og Pinse. Holder nok sommerferie herindefra. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2020 @ 05:48

 5. Clinton sættes i forbindelse med Weinsteins “ung-pige-klub”
  Monica Lewinsky var nok ikke den eneste der fik lov at ryge cigaren

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2020 @ 08:46

 6. Ingen faktatjekker Xi Jinping.

  Hvor var den danske venstrefløj da Rusland tog Krimhalvøen? og hvor er den i dag hvor Kina afskaffer ytringsfrihed i Hong Kong?

  De er tavse fordi det er deres egne, og dem kritiserer man ikke.

  Venstrefløjen vil have Trump væk fordi han er det sidste bolværk mod kommunist/islamisk diktatur.

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2020 @ 08:58

 7. YOEL ROTH må være korrupt eller nyttig idiot.

  De rødbrune socialister og islamister har ødelagt tilværelsen for over 200 millioner mennesker. Det er en kendsgerning. Hvis de får lov til at fremture vil Europa kunne blive hjemsted for det største blodbad nogensinde i hele verdenshistorien. Læs kommunismens sorte bog, læs om lyst- og massemorderne Lenin og Stalin, læs om samarbejdet mellem Hitler-nazister og islamister.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 09:02

 8. Mossad har vel haft et kamera oppe i røven på samtlige amerikanske præsidenter siden 1948?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2020 @ 09:23

 9. Og Rusland tog vel bare Krim tilbage? Tjek op på Winston Churchill’s karriere som flådeminister og Krimkrigen da.. I øvrigt der Florence Nigthingale virkede.
  Diktatoren Ulrike von Fisseleiden vil nok ikke få et ligeså rosende efterbillede som den valgte præsident D.Trump

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2020 @ 09:28

 10. Fra: https://www.timesofisrael.com/kellyanne-conway-unleashes-trumpers-on-twitter-integrity-czar/

  “Roth, who is Jewish, has led efforts …”

  Hvilken overraskelse …

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. maj 2020 @ 11:23

 11. Rettelse: det er nok nærmere over 500 millioner mennesker som de rødbrune og islamisterne har ødelagt tilværelsen for. Ved at plyndre, undertrykke og tyrannisere dem, ved at ødelægge deres familieliv, ved at mishandle, terrorisere og myrde dem. Læs om deres grusomheder i Rusland, Kina, Cambodia, Tyskland, Sverige, Syrien og afrikanske lande. Se document om grusomheder i England fornylig.

  OT: Carsten Jensen bruger nu den kunstige corona-virus, frembragt i et laboratorium for biologisk krigsførelse, som et tegn på at naturen vil bryde sammen og udrydde os, hvis vi ikke straks bruger massevis af milliarder på at udrydde 70% af luftens co2. Manden må lide af begrebsforvirring.

  Sammen med Jens Rohde, Morten Østers, Sofie Carsten og andre er han vist også tilhænger af EUs planer om at låne 5800 milliarder kroner til en kapitalfond, som EU så kan bruge efter forgodtbefindende. Lånet skal betales tilbage af skatteyderne.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 12:16

 12. DR brugte i dag en 15 årig dansk skolepige som en klima-ekspert der kunne bevidne og bekræfte at en frygtelig klima-katastrofe er lige op over, hvis vi ikke tager “den grønne førertrøje” på, og får udryddet en masse co2. Pigen lød som en dansk udgave af Greta Tunfisk. DR er et komplet latterligt propaganda-foretagende. DR-journalisterne er virkelig så uvidende og dumme, at de hellere end gerne vil lade sig belære af små uvidende skolepiger. Solens indvirkning på klimaet nævnes naturligvis aldrig.

  Der var også en klima-fanatisk kvinde fra Green-peace med i studiet.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 12:27

 13. Det fine selskab Carsten Jensen, Jens Rohde, Morten Østers, Sofie Carsten blev suppleret af David Trads.

  Kommentar by Bent A — 29. maj 2020 @ 12:38

 14. Lidt morsom at i de her ytringsfrihedstider at de store medievirksomheder vil stramme deres censurgreb om deres brugere endnu mere. Målet må for fanden da være at give mere frihed.

  Lige så morsomt er det at lige så snart et “jødisk” navn dukker op er alle tosserne på banen for at finde fem jødefejl før de kommentere på selve indlægget.

  Spørgsmålet må nødvendigvis være om Yoel Roth er håndplukket fordi han er jøde eller fordi han er en rabiat venstreorienteret censurtosse.

  Giv et bud tosser!

  Kommentar by Santor — 29. maj 2020 @ 13:18

 15. Dr og deres ekspertpanel skulle tage og gense Planet Of The Humans.

  Kommentar by Nielsen — 29. maj 2020 @ 13:35

 16. >Hul Igennem 09:23
  Den kække Roth har moské haft et kamera rettet mod sin penis,da hans rabbiner udøvede børnemishandling på ham.

  Kommentar by Nielsen — 29. maj 2020 @ 13:57

 17. Indlægget minder om noget jeg har set på

  https://t.me/theenoticer

  Kommentar by KineserSnot — 29. maj 2020 @ 16:12

 18. De rødes fascisme igen-igen, de ønsker det totale – globale – diktatur…

  Kommentar by LarsB — 29. maj 2020 @ 16:14

 19. børnemutilering er afskyeligt.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2020 @ 17:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper