30. maj 2020

Trump truer ‘thugs’ med statsmagt: ‘Dette Tweet overtræder Twitter-reglerne om forherligelse af vold’

For et par dage siden nævnte jeg her på bloggen, at Twitter havde faktatjekket en Donald Trump-opdatering, og sat en disclaimer på. Breitbart fortæller, at en Wall Street Journal har fået Twitter til at korrigere disclaimeren på grund af faktuelle fejl. Politik er ikke matematik, og hverken blå eller røde ræve bør ikke vogte gæs.

Et politidrab i Minneapolis har medført sort oprør flere dage i træk, og der hersker ifølge DR Nyheder ‘næsten krigslignende tilstande’. Præsident Trump har lovet, at hvis den venstrefløjsdemokratiske borgmester ikke får styr på byen, så sætter han Nationalgarden ind. Twitters overdrev kritiserer Trump for at kalde voldelige demonstranter for ‘thugs’. Twitter leverer sin anden disclaimer: “Dette Tweet overtræder Twitter-reglerne om forherligelse af vold.”

“….These THUGS are dishonoring the memory of George Floyd, and I won’t let that happen. Just spoke to Governor Tim Walz and told him that the Military is with him all the way. Any difficulty and we will assume control but, when the looting starts, the shooting starts. Thank you!” (Donald Trump, 29. maj 2020)

(Donald Trump på Twitter, 29. maj 2020)

Oploadet Kl. 10:58 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110465/trackback

21 Comments »

 1. Trump har ret, de fucking sorte aber er THUGS, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. maj 2020 @ 11:27

 2. Er det muslimer? Ja det er rent faktisk muslimer.

  I USA er deres thugs de kulsorte niggers; men i Danmark har vi de lortebrune perkersvin. Til fælles har de en afstumpet og psykopatisk voldsparathed.

  Hvorfor har vi dig stemt disse fjender sf staten ind i Kongeriget Danmark.

  Endnu mere kulturberigelse fra muhamedanere herhjemme:

  Optagelser fra anholdelsesaktionen onsdag aften

  I seks timer sad en gruppe yngre mænd fra banden Loyal To Familia i en bil med maskinpistol og pistol og ventede på, at et offer skulle dukke op i Hvidovre.

  Det hævder politiet i sigtelserne, der drejer sig om i alt tre drabsforsøg, og som skal være begået både i Hvidovre og i Brønshøj.

  De er oplæst i et retsmøde torsdag eftermiddag i Retten på Frederiksberg. Her skal en dommer afgøre, om der er grundlag for at varetægtsfængsle i alt ni yngre mænd.

  Ingen skud blev løsnet i de tre påståede drabsforsøg, fremgår det.

  De ni blev anholdt fra onsdag aften kort før klokken 22 og frem til tre-tiden torsdag morgen. Politiet betegner dem som medlemmer af eller knyttet til LTF-banden.

  Forbrydelserne indgår i en konflikt mellem LTF på den ene side og Husum-gruppen på den anden, mener politiet ifølge sigtelserne, som specialanklager Laura Birch læser højt.

  I den konflikt har to yngre mænd i foråret mistet livet. Desuden har der været andre episoder, og efterforskerne mener altså, at LTF, som er blevet opløst og forbudt i henhold til Grundloven, har forsøgt at dræbe flere personer fra Husum-gruppen.

  En stjålen Audi er helt central for efterforskningen. 3. april blev den brugt til et forsøg på at dræbe flere personer ved boligområdet Gadelandet i Brønshøj.

  Hverken maskinpistolen og pistolen blev dog brugt. Bilen blev senere efterladt på en parkeringsplads på Borgmester G. Jensens Vej i Hvidovre.

  Audi’en blev opdaget af politiet seks dage senere. Om betjente derefter installerede sporingsudstyr i bilen, fremgår ikke af den del af retsmødet, som holdes for åbne døre.

  Mere end halvanden måned senere blev bilen igen afhentet. Om aftenen 23. maj blev den kørt fra den førnævnte p-plads til Allingevej. Her blev den “serviceret”, som det formuleres i politiets sigtelse, så den kunne bruges til to nye drabsforsøg.

  Den 25. maj om aftenen, altså i mandags, holdt flere mænd vagt i bilen på en bestemt adresse i Hvidovre. Hensigten var at dræbe en navngiven mand. I seks timer ventede de på offeret, som dog ikke dukkede op, mener politiet.

  Onsdag aften blev Audi’en igen kørt fra p-pladsen til den samme adresse og igen med en maskinpistol og en pistol. Men betjente stod klar i en storstilet anholdelsesaktion.

  Sigtelsen er rejst kollektivt mod de ni anholdte. Ingen nærmere rollefordeling er konkretiseret.

  En efter en bekræfter de overfor dommeren på Frederiksberg, hvornår de er født, og hvornår de blev anholdt.

  – Det passer meget godt, siger en af dem, da han præsenteres for tidspunktet 03.05.

  Hver af mændenes forsvarere har fået udleveret en cirka fem centimeter høj stak papirer om politiets efterforskning. Hvordan de ni stiller sig til sigtelserne, vides ikke torsdag eftermiddag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. maj 2020 @ 12:09

 3. Politibetjenten som kvalte en mand ved at presse sit knæ ned mod hans hals, og som ignorede at manden gispede at han ikke kunne få luft, er blevet afskediget, arresteret og fængslet, og det er retfærdigt. De efterfølgende protester er til at forstå. Men bøller har jo ikke ret til at brænde byen ned og smadre/plyndre butikker. Så Trumps reaktion er ok.

  Kommentaren 12.09 viser at politiet har gjort et stykke fint arbejde som fortjener anerkendelse. Når banderne skyder løs på hinanden rammer de jo sommetider sagesløse danskere, og dét dur jo ikke.

  Kommentar by Bent A — 30. maj 2020 @ 12:30

 4. At twitters censcur-brigade ikke er i stand til at læse og forstå en ellers ganske klar tekst er hermed bevist.

  Eller er det underliggende motiv bare endnu et forsøg på at skade Præsident Trump?

  Kommentar by Santor — 30. maj 2020 @ 14:39

 5. De prøver at konditionere folk til racekrig, det her blev forudsagt for nogle år siden. Nogle satte ligninger mellem at de prøvede at arbejde det op, så det ville forgå før det præsidentvalg, hvor Trump vandt valget. Så de kunne implementere undtagelsestilstand.

  Kan i huske alle de uroligheder der var ved hans rallies da han turede rundt.

  Folk som blev kørt ned og at man prøvede at kæde det ene sammen med det andet, altså hvide generalt var neonazis, alle som ville stemme på Trump.

  Kommentar by Jan huus — 30. maj 2020 @ 15:21

 6. Dejligt forbillede for millioner af fans.

  Frontmanden i bandet Lukas Graham er vokset op på Christiania og har derfor ofte oplevet politiets arbejdsmetoder, når de har forsøgt at holde styr på sagerne i Pusher Street.

  I et opslag på Instagram kæder Graham sine egne oplevelser sammen med de aktuelle begivenheder i USA, der netop nu er i oprør, efter en 44-årige betjent i Minneapolis i Minnesota opførte sig så hårdhændet overfor en afroamerikansk borger, at manden ved navn George Floyd afgik ved døden.

  På Instagram fortæller Lukas Graham til sine 629.000 følgere, at han personligt er meget bange for politiet, fordi han har set, hvad de kan finde på.

  ‘Jeg er 31 år gammel, og jeg er meget bange for politiet, fordi jeg har set, hvad de kan gøre, og hvad de er villige til at gøre mod en person. Skyldig eller ej’.

  Om sine barndomsoplevelser skriver han:

  ‘Jeg voksede op med politibrutalitet, betjente i kampudstyr, der udførte ransagninger, uretmæssige arrestationer og uddelte tæsk. Tåregas minder mig om børnehaven. Jeg var 10 år, da jeg blev kropsvisiteret første gang, og min rygsæk blev tømt på jorden’.

  Lukas har i et tidligere interview med amerikanske Vice Magazine afsløret, hvor heftigt det til tider har gået for sig i fristaden.

  I interviewet fortalte han, at når betjentene stormede staden ‘for at fucke med kvarteret’, havde han og hans venner ingen problemer med at kaste molotovcocktails – altså hjemmelavede brandbomber – mod politibilerne for at skræmme dem væk.

  I juni 2005 blev han anholdt for fornærmelig tiltale mod politiet, da der blev foretaget en razzia på Christiania, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. maj 2020 @ 15:38

 7. Lukas Graham på Instagram:

  I’m not black but I see you. I’’m not black, but I hear you. I’m not black, but I mourn with you. I’m not black, but I will fight for you. ✊ ✊ ✊ ✊ ✊, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. maj 2020 @ 15:40

 8. Kommentar by NotariusUmulius — 30. maj 2020 @ 15:38.

  Jeg tror vi har fundet en selvskreven vinder af Årets Snowflake Award i Lukas Graham. Han er vist ikke skruet helt rigtig sammen i knoppen, hvis han sammenligner det amerikanske politi med det danske. Måske skulle han tage en tur derover, hvor han undgår de Demokrat-styrede byer, med deres raceuroligheder, bandekrige, og vilkårlige nedskydninger af politifolk på åben gade, til en afveksling.
  Men de er nok ikke vildt overbegejstrede over hans udgave af soulfunkpop i lige netop de områder, hvor der ikke er problemer, så det er nok derfor han aldrig har været der.

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2020 @ 16:04

 9. Gætter på, at de kommende danske moderatorer er dygtigt uddannet på RUC, har været i praktik på DR og naturligvis har slået deres folder i sf ungdom.

  Kommentar by Affald i gaderne — 30. maj 2020 @ 17:03

 10. Minnesota er overrendt af somaliere dvs islamister, der har lusket sig til- mærkeligt at Minnesota var en “svensk” stat engang..?
  Det der er gang i, er at islamister i US ser en chance for at føre sig frem..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. maj 2020 @ 17:13

 11. Snowflaken, andelslejligheds- forældrekøbs socialisten og palæokommunisten falder snildt i tråd med de andre palæokommunister– Boomerdreng!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. maj 2020 @ 17:17

 12. Black Lives Matter Danmark holder “I Cant Breathe” demonstration i morgen. Søn d. 31. maj 14:00 – 16:00 ved USA’s Ambassade.

  Bwalya (Walja) Sørensen forkvinden for BLM-DK skriver følgende på gebrokkent dansk.

  “Vi tager på gaden i protest over USAs racistisk brutal politi kultur og Dansk regerings stllhed og manglende kritik”.

  Black Lives Matter skaber utroligt mange race-spændinger med deres kampagner og demonstrationer. Og det bliver spændende at se om der bliver lige så meget gang i den med optøjer og bål i gaderne som der var ved det “Fredsbevarende BLM Arrangement” søndag d. 12 Maj 2019 hvor det alle skraldespandene i Havrens Kvarter blev brændt af og et større antal Antifa medlemmer blev arresteret.

  Kommentar by Zenobia — 30. maj 2020 @ 18:55

 13. 3. Bent A.
  Negere gør det værre for dem selv, ved at stjæle og vandalisere de, som er uskyldig i denne sammenhæng.
  Det er politiet og dets ledelse de skal gå efter og ingen anden.
  Det var jo en politiskid der tog livet af negeren under en anholdelsen.!

  Jeg er meget bange for at hvis vandaliseringen og terrorisering af hvide forsættet, så får Nationalgarden hjælp fra Ku Klux Klan. Og så bliver det ikke pænt.!

  Kommentar by Charles — 31. maj 2020 @ 00:17

 14. Klanen er et sydstats fænomen Minnesota er en nordstat grænsende til Canada.
  Det bliver en ren militær opgave og det er nok bedst sådan.

  Kommentar by Zenobia — 31. maj 2020 @ 00:40

 15. Det er bevist at det er antifa og alt det venstreorienterede terrorist lort(svarende til venstre og bøsse partiet i Mohammedanmark) som står bag en stor del af protesterne i USA, og som sædvanlig er det demokrater der har magten der hvor det er værst.

  Kommentar by piphans — 31. maj 2020 @ 01:51

 16. Det danske politi har begået lignende drab som det aktuelle.

  Der var Benjamin på Nørrebro, og i Holstebro dræbte færdselspolitiet en overvægtig bilist ved at fastholde ham på jorden så han ikke kunne trække vejret.

  Spændende om drabet på Floyd registreres som coronadød, idet der er utallige tilfælde at man registrerer alle døde med vejrtrækningsproblemer som corona uanset at ofrene ikke er testet.

  Sidste gang en politimand dræbte en total uskyldig borger i Minneapolis var vinklen fra DR den modsatte af nu, nemlig at det kunne være racistisk at politimanden, Mohamed Noor, blev straffet med 12 års fængsel for det “uforklarlige” skuddrab:

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/amerikansk-politimand-i-faengsel-drab-paa-australsk-kvinde

  Kommentar by perhag — 31. maj 2020 @ 02:01

 17. CNN attacked by riots in Atlanta:, when the left fight the left:

  https://nypost.com/2020/05/30/trump-taunts-cnn-on-twitter-after-rioters-attack-atlanta-headquarters/

  Kh Helle 😀 ( jeg bifalder ikke vold. Det er blot gengivelse af det skete)

  Kommentar by h.nielsen — 31. maj 2020 @ 09:05

 18. der stod et sted vist infowars.com, at George Floyd er tidligere dømt for armed robbery, så ikke Guds bedste barn.. (Floyd havde været vagt ved diskotek sammen med den betjent, som satte knæet mod hans nakke….personlig vendetta??

  Kommentar by h.nielsen — 31. maj 2020 @ 09:10

 19. At CNN eller Commie News Network bliver angrebet af Black Lives Matter og Antifa efter de har kaldt de sortes optøjer nobelt og retfærdigt er poetisk retfærdighed og det er en smuk ting at se revolutionen æder sine egne børn.

  @realDonaldTrump. “@CNN They are sick losers with VERY bad ratings!”.

  Kommentar by Zenobia — 31. maj 2020 @ 09:20

 20. Fint hvis Trump stopper støtten til WHO. De gamle afdankede kommunister må stoppe med at lukrere på kapitalismen

  Kommentar by tavsen — 31. maj 2020 @ 11:53

 21. Obummer om samme sag for nogle år siden:

  Demonstranterne er ‘criminals og thugs’:

  https://www.youtube.com/watch?v=ORRWAby4rrE

  Kommentar by Hodja — 1. juni 2020 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper