1. juni 2020

Perspektivering: “Sorte står bag 40% af alle drab på politibetjente. De udgør… 13% af befolkningen.”

Da det ikke kun er Jens Philip Yazdani der ønsker at afvæbne politiet, bevogtes politistationer mm. rundt omkring i USA. I Oakland havde 53-årige Dave Patrick Underwood fredag til opgave at bevogte en retsbygning tæt på en floyd-demonstration. ‘Federal officer killed guarding courthouse near protest’, skrev Associated Press.

Christian Marcussen sætter skabet på plads med faktuel info, der sætte race-hysteriet i perspektiv. Sakset fra Facebook.

“Er der et generelt racistisk problem med hvide betjente, der dræber sorte? …

Hvis vi lige starter med det grundlæggende. Af de 1004 personer, der blev dræbt af politiet i 2019, var 23% af ofrene sorte. Da sorte kun udgør 13% af befolkningen er der tale om en klar overrepræsentation. Men sorte er også massivt overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne. Det kunne tænkes at være relevant.
Sorte står bag 39% af alle drab.
Sorte står bag 38% af al personfarlig kriminalitet.
Sorte står bag 40% af alle drab på politibetjente.
De udgør som sagt 13% af befolkningen.

Vi ved, at 90% af alle dem, som bliver skudt af politiet er bevæbnet. Og vi ved, at 90-95% skydes under et angreb på politiet. Så når uforholdsvis mange sorte skydes af politiet, er det også udtryk for, at uforholdsvis mange sorte er i bevæbnet konfrontation.

Men skyder hvide betjente så flere sorte? Nej.
Analyser af betjentene bag skyderi viser, at sorte- og latinobetjente dræber lige så mange eller flere sorte (afhængigt af studie), end hvide betjente gør. I NYC affyrer sorte betjente f.eks. deres pistol 3.3 gange oftere end deres hvide kollegaer.

Ny forskning fra Harvard har set nærmere på politiet i Houston, Texas og alle deres tilfælde af politi, der har skudt civile. Herunder ubevæbnede civile. Sorte betjente skyder både flere ubevæbnede sorte og især flere ubevæbnede hvide, end hvide betjente gør.

Studiet konkluderer desuden, at når der tages højde for demografien i området, demografien blandt betjentene, og om der er våben involveret at ‘we find no evidence of racial discrimination in officer-involved shootings’.

… det siger, at forskningen på ingen måde understøtter idéen om, politidrab kan klassificeres som hvid mod sort racisme. Det er en myte.

(Dave Patrick Underwood, likvideret fredag aften, Oakland, 30. maj 2020)

Oploadet Kl. 11:52 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110497/trackback

51 Comments »

 1. Public Service i Skandinavien har overhovedet ikke interesseret sig for disse fakta. De er skandaløst propagandistiske og overfladiske

  Kommentar by BB — 1. juni 2020 @ 11:59

 2. Vi kan perspektivere til Danmark, hvor muslimer står bag 50% af alle lukkede fængselspladser, men udgør 13% af indbyggerne.

  Kommentar by Skatteyderen — 1. juni 2020 @ 12:00

 3. Nemlig, og så er der lige de over 7000 sorte, der hvert år myrdes af andre sorte…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. juni 2020 @ 12:22

 4. Læser man MSM får man jo indtryk af at betjente i USA bevidst render rundt og plaffer afro-amerikanere ned på stribe, hvilket selvfølgelig afvises af lidt statistik som selv de mest fatsvage kan forstå.

  Men, lur mig om de ikke lystigt rider med på den næste bølge af vold og ildspåsættelser der ligger lige under overfladen med alle de afro-amerikanske kriminelle som USA er befængt med.

  En nærmere undersøgelse af den aktuelle episode vil sikkert vise at betjenten var i sin gode ret til at være så hårdhændede som han var.

  Kommentar by Santor — 1. juni 2020 @ 12:23

 5. Uanset hvad hvide gør vil de altid være racister og skyldige i denne verdens problemer og ondskab iflg. venstrefløjen og et stort flertal blandt ikke-europæiske mindretal. Eftersom multietniske “samfund” i vesten ikke er blevet den utopi man havde håbet på må man lede efter ansvarlige for utopiens fiasko, – det er så de hvide.

  Kommentar by CCC — 1. juni 2020 @ 12:30

 6. Naivitet, intelligensfravær, massedumhed, massehysteri breder sig i de vestlige lande over hele kloden…det kan kun gå galt og det kommer det også til…Det her århundrede vil komme til at ligne det foregående århundrede…Menneskene vil og har intet lært…de kommende årtier vil blive urolige og fulde af hensynsløs vold og som i tidligere tider funderet i naivitet, uvidenhed og dumhed, domineret af ekstreme folkeforførere i alle forklædninger og retninger!

  Den galskab og det vanvid som før hørte til den tredje verden og “udviklingslandene”, har nu også etableret sig i den vestlige verden og vil ødelægge alt på sin vej…og man lader det ske helt bevidst og med vilje…historien gentager sig…ikke som verdenskrige men som multimange små krige, oprør og vanvid…en spiral af vold som hele tiden får øget næring af denne udvikling – tryk og modtryk, armod, kriser osv. Inddæmning synes umulig og dem der kan vil søge tryghed i befæstede byer, områder og lande…

  Vi har slet ikke set hvad mennesket stadig er i stand til i selvdestruktivitet og galskab…Det er i fuld opbygning og vil ramme alle os der ikke har råd til at bygge en fæstning!

  For at leve trygt og godt i middelalderen var alle byer og ejere nødt til at bygge mure og borge for at overleve…det er man igen nødt til at gøre…med alle nutidens og fremtidens ingredienser i overvågning og kontrol…det er allerede stærkt på vej!!

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2020 @ 12:42

 7. The blacks (and lefties) has taken over from the whites,killing the natives.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2020 @ 12:55

 8. Hvem bryder sig om at en hvid politibetjent bliver skuddræbt? I hvert fald ikke Jens Philip Yazdani. Nok heller ikke Carsten Jensen. Porno Mette og Stampe sinken ville nok synes han havde fortjent det. Spørg endelig ikke Poul Nelson eller Sven Auken. De er nemlig døde.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2020 @ 13:00

 9. Og som Morten Uhrskov skriver i JP så ser Texas ud til at blive demokratisk og herefter vil der aldrig igen blive valgt en republikaner som præsident. Selv minoriteterne vil komme til at savne den rolige periode begyndende efter den amerikanske borgerkrig og frem til nu. Forandringens vinde vil blæse hen over USA og tolerance blive afløst af had og vold i særlig grad rettet mod hvide. Som vi i øvrigt ser i Sydafrika hvor apartheid er erstattet af et af verdens mest voldelige samfund med en lille sort elite der er helt uden for rækkevidde og hvor den vestlige presse er totalt uinteresseret.

  Kommentar by piusXll — 1. juni 2020 @ 13:09

 10. Nice catch, Møller. ;)

  Kommentar by BB — 1. juni 2020 @ 11:59.

  Public Service i Skandinavien er reelt set bare en forlængelse af CNN, indslag og info er ordret oversat.

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2020 @ 12:42.

  Idiokratiet er et faktum. Det hjælper heller ikke, at importen af fremmede har hevet det gennemsnitlige IQ ned til det nuværende 90, fra de 100 til 110 der var tilfældet, for bare halvtreds år siden.

  Kommentar by Kimski — 1. juni 2020 @ 13:10

 11. Godt at tallene kommer frem, der beviser, at der ikke er racisme i det amerikanske politis brug af deres legitime ret til at bruge skydevåben i tjenesten, hvis det er nødvendigt for at stoppe forbrydere.

  Men fakta er desværre ikke noget, der interesserer journalister. Det ved vi jo.

  Som den altid skarpe og morsomme Niels Lillelund skrev i sin faste søndagsklumme i Jyllandsposten 31.05.2020. (Den handlede i øvrigt om Mette Frederiksens DR propaganda tv-transmission hendes modtagelse i hejmbyen af glade skolebørn, der begejstret vinkede med små flag. Det var som at se Nordkoreask TV):

  “DR var naturligvis til stede. Redaktør Thomas Falbe oplyser, at DR dækker virkeligheden. Han har humoristisk sans, selv om man ikke kan se det på ham. Snarere er der tale om en slags socialistisk realisme (tak til Hans Hauge for at have mindet om det begreb).”

  Rpublikanerne kæmper for frihed, som den første republikanske præsident Lincoln også kæmpede for, da han gik i krig med sydstaterne for at befri negrene fra slaveri. Det var så til gengæld et medlem af Det demokratiske Parti, der skød ham i den anledning som protest mod ophævelsen af slaveriet.

  Republikanerne har igen præsidentmagten i USA og Det Demokratiske Parti kæmper igen som dengang med alle midler imod den republikanske præsident. Trump har næsten alle medier – både TV, radio, print og de sociale medier – imod sig.

  Man kan derfor frygte, at Trump bliver skudt af en fanatiker fra Det Demokratiske Parti som det i sin tid skete med Abraham Lincoln, USA’s 16. præsident og den første præsident fra det republikanske parti (fra den 4. marts 1861 til den 14. april 1865).

  Herhjemme er det de venstre orienterede altdominerende medier – med de statsejede DR og TV2 i front – der hetzer mod den nuværende republikanske præsident Donald Trump.

  Det afspejler – tror jeg – at en ‘borgerkrig’ også er igang her i Danmark og som et gammelt ordsprog siger er sandheden krigens første offer.

  Så længe ‘borgerkrigen’ mellem de røde og de blå pågår, kan man efter min mening ikke finde sandheden om nogetsomhelst i de gamle medier.

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2020 @ 13:45

 12. Christian Marcussen viser med statistikken, at der ikke er såkaldt strukturel racisme mod sorte. Men medierne vedligeholder og forstærker altså faktuelt falske gruppe-memer og optræder derved som heppekor for grundløs vold og hærværk.

  Sandsynligvis giver de falske memer lige netop den modsatte effekt, nemlig at hvide betjente giver sorte ekstra lang line, principielt ligesom vi så herhjemme, hvor politiet undveg at give bøder til muslimer forsamlet i ulovlige flokke.

  Men det bagvedliggende formål, som analytikere og eksperter ikke vil snakke om, er de omrejsende antifa-militante, der smadrer, plyndrer og nedbrænder hele kvarterer. Det er ikke forskelligt fra de voldsomme uroligheder og plyndringer, som de europæiske antifa stod bag i Hamborg i 2017 inden G20-topmødet dengang. Også dengang var journalisternes ideologiske enighed med antifa en barriere mod ærlig journalistik.

  Medierne faktuelle indhold er værd at samle på. Medierne er kun interessante ved, at man her kan studere, hvilke latterlige midler de bruger til deres grove manipulation.

  Kommentar by traveler — 1. juni 2020 @ 13:54

 13. Rettelse: Medierne faktuelle indhold er IKKE værd at samle på. :-)

  Kommentar by traveler — 1. juni 2020 @ 13:55

 14. JA, OGSÅ DANMARK er ved at være noget af en galeanstalt. Pga. historieløshed, falske myter, tv-propaganda, hetz, censur og fortielser. Og den deraf følgende vildledning af befolkningen.

  Men hvordan er Christiansborg blevet et centrum for forrykt og anti-dansk politik? Med negative virkninger ud i hver en krog af Danmark. Til skade for milloner af danskere.

  Ja, en forklaring kan måske være at Chrborg er endt som et samlingssted for en ny slags politikere. Hvor de før i tiden måtte udvise noget duelighed og dygtighed, for at blive valgt, kan i dag selv tåber blive medlemmer af FT på en slags fribilletter. De kan komme ind hvis de er sønner eller døtre af politikere, blot ved at have været parti-soldater, ved at have forældre, familie”dynastier” eller bekendte der villigt betaler en stor reklamekampagne, eller ved at være blevet kendisser via tv eller dame- eller ugeblade. Intet af dette giver nogensomhelst oplysning eller sikkerhed for hvilke holdninger, indsigter, kvalifikationer eller idéer de står for.

  Fuld sikkerhed får man aldrig, men før i tiden kunne man i det mindste føle dem på tænderne i forsamlingshusene eller partiforeningerne. Dengang blev konfirmander, skoletøser, tosser og drukkenbolte sjældent valgt til FT.

  Det at helt ukendte folk som ikke er valgt til nogetsomhelst, kan udnævnes til ministre, er heller ikke betryggende. Men en statsminister kan udpege hvemsomhelst til jobbet. Endda uden skygge af debat inden udnævnelsen.

  Kommentar by Bent A — 1. juni 2020 @ 13:57

 15. At 2:
  Regentinden mener som bekendt at “et dødsfald er et dødsfald for meget”.

  Gad vidst hvornår hun vil bruge dette forsigtighedsprincip i udlændinge- og retspolitiken?

  Kommentar by Bastardo — 1. juni 2020 @ 13:58

 16. Dagens groveste manipulation stod nok TV2 for, hvor Jesper Steinmetz havde fundet en lille flok børn iført demonstrations-T-shirts af nogle voksen idioter, og som kameramanden så filmede kravlende nedefra. “Selv ikke børnene stoler længere på politiet” hoverede Steinmetz

  Kommentar by traveler — 1. juni 2020 @ 14:03

 17. Den amerikanske video bloggen “ The Alternative Hypothesis” har lige uploaded en datamættet video med flere tal om emnet i videoen “Rage of The Priviliged” som viser, at sorte ikke er udsat for en negativ strukturel racisme, men mange data peger på, at hvis der er en strukturel racisme så er det faktisk positiv. https://www.youtube.com/watch?v=Ki07v1gnBaM

  Kommentar by CCC — 1. juni 2020 @ 14:18

 18. Hvordan ser det ud i Danmark?
  Her udgør muslimer vel tilsvarende omtrent 13% af befolkningen, og godt nok vælger det officielle Danmark ikke at lave kriminalstatistik på etnicitet og religion, befolkningen skulle jo nødig kende tingenes tilstand, men sandheden pibler alligevel frem gennem revner og sprækker og mon ikke vi vil se tal der på mange måder ligner de amerikanske? Bare med muslimske arabere i stedet for sorte!
  Vi skal være glade for de alternative medier, som Uriasposten og Snaphanen ol. for MSM gør alle mulige krumspring for at undgå at sandheden kommer frem!
  Det er en specielt lumpen måde at lave censur på, for de lyver ikke ret tit, men de undlader at beskæftige sig med det, eller i bedste fald henviser det til en lille notits nederst på side 7, langt efter det sidste mål i superligaen og Blachman’s sidste eskapader!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2020 @ 14:25

 19. Den biasede DR dokumentar Mørk og Mistænkt godtgjorte at “danske” sorte og farvede bliver overpoliced (Læs:standset mere i trafikken end hvide) men den negligerede at nævne kriminalstatistikkerne som taler deres tydelige sprog og som fastslår at de tilvandrede farvede velfærdsimmigranter som gruppe er mere kriminelle end den oprindelige befolkning.
  Hvilket forklarer Politiets større fokus på farvede.

  På Frederiksberg (nabokommune til Københavns Kommune) er der lyst visitationszone og jeg så et par kulturberigere og deres bil bliver grundigt undersøgt af politiet. De så meget spage ud i de store stærke Politibetjentes selskab.
  Frederisberg lider hårdt under at de er tæt på Nørrebronx og kriminalitet fyger ind som ugræs i hvad der ellers er en nydelig kommune. Nørreport og Strøget lider under sammen fænomen.

  Kommentar by Zenobia — 1. juni 2020 @ 14:45

 20. https://www.bt.dk/sport/stjerne-fanget-paa-video-slaar-og-sparker-mand

  …Og fortælle hvorfor han havde uddelt tæsk til ‘en af de motherfucking hvide drenge’.
  Nej, det er jo ikke racistisk, eller noget..

  Kommentar by Lundahl — 1. juni 2020 @ 15:45

 21. Mine tanker går til vagt Dave Patrick Underwood, som blev myrdet så fejgt af anarkister, mens hans stod vagt ved en af statens bygninger. Dave var sort, og “Black Lives Matter”, men kun når de sorte er ofre og kriminelle. Det er hykleri af værste skuffe, om mine tanker går til Dave Patrick Underwoods efterladte. Af fotoet at dømme virker han som en retskaffen og ordentlig borger. Han var sort, og han var hæderlig.

  Jeg har også ondt af den sorte, som blev kvalt, mens en fed, hvid stodder af en politimand pressede sit knæ ned på halsen af ham i 10 minutter. Det er sikkert ganske vist, at den sorte, som her døde ved kvælning, var kriminel, men så meget desto vigtigere er det, at loven også gælder for ham.

  Den hvide politimands og hans kollegers gerning er naturligvis fuldstændig utilstedelig og skal straffes hårdt – måske med døden, hvis der er dødsstraf i den stat, hvor dette fandt sted. Naturligvis skal der være lighed for loven. Om du er sort eller hvid.

  Grotesk er det, at indvandrere i Danmark, herunder en ordentlig flok arabere, nu har ført sig frem under anarkiets fane. Jeg går ind for civilisation.

  Kommentar by tilfældig — 1. juni 2020 @ 15:51

 22. *Zenobia 14:45
  Ja både Indre by, Frederiksberg og Østerbro lider under at ukrudt fyger over grænsen fra Nørrebro. Men de ligger som de har redt! I mange år var DF de eneste der ville gøre noget ved sagen, og det var no go at stemme på DF I København! Nu er DF så fedtet så meget ind i magten at de ikke længere vil gøre noget effektivt mod indvandring!
  Nu havde Københavnerne så mulighed for at stemme på NB, men heller ikke det evner de at gøre! De bliver gud hjælpe mig ved at stemme rødt, RV og til nød på Frederiksberg på de konservative!
  Og når de gør det, så har de faktisk ingen ret til at jamre!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2020 @ 16:28

 23. Jeg har lige været forbi Roskilde station, Hvidovre, Kokkedal, Holbæk, Køge og Greve, OG DET FUCKING VRIMLER MED FUCKING, ULÆKRE, KLAMME, INDAVLEDE, KRIMINELLE, KOMMENDE TERRORISTER AF DEN MUHAMEDANSKE OVERBEVISNING.
  Hvad er vores Endlösung på det muslimske spørgsmål?
  Gid det var en ond drøm, og jeg vågner op i morgen og går ud i et liljehvidt Danmark som i 1967, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juni 2020 @ 17:31

 24. Retarderet perkersvin og pestilenser skudt og dræbt af IDF.

  HVORFOR HAR VI IKKE BETJENTE MED SAMME HÅNDFASTHED SOM I NYPD, CPF, MPD, IDF osv. overfor de sortsmuskede fjerner af folket og af staten?!?

  ‘Palestinian lives matter’: Israeli police killing of autistic man draws US comparison

  A caregiver for an unarmed, autistic Palestinian man killed in Jerusalem by Israeli police has said she repeatedly warned officers he was disabled before they opened fire, in a case that has drawn parallels with US police violence.

  The body of Iyad Halak, 32, was buried late on Sunday night.

  He was shot dead the day before, reportedly after becoming confused by shouting police and fleeing in a panic to hide among rubbish bins.

  Israeli police said in a statement they had spotted a “suspect with a suspicious object that looked like a pistol”.

  “They called upon him to stop and began to chase after him on foot, during the chase officers also opened fire at the suspect, who was neutralised,” the statement said.

  Warda Abu Hadid, Halak’s caregiver, told the Israeli media she had tried to alert police to the face that he was severely autistic and did not understand their calls.

  “He’s disabled, disabled,” she recalled shouting repeatedly, in Hebrew. “Wait a moment, take his ID card, check his ID,” she told Channel 13.

  “Suddenly they fired three bullets at him, in front of my eyes,” she said. “I shouted, ‘Don’t shoot him.’ They didn’t listen; they didn’t want to hear.”

  After shooting at Halak, the police pointed their guns towards her, she claimed. “They came up to me, pressed their guns against me and said, ‘Give us the pistol he gave you’.”

  Asked about the alleged account, the police spokesman, Micky Rosenfeld, referred to a ministry of justice investigation looking into the incident.

  The killing, which led to an apology from Israel’s defence minister, has been pointed to by Palestinian, Israeli and US activists as an example of what they say is similar neglect for the lives of Palestinian and black people in Israel and the US.

  At small protests in Israel and Palestine since Saturday, people held signs reading, “Palestinian lives matter”, a reference to the US-based Black Lives Matter movement. Others posted online old photos of Israeli police and army officers kneeling on the necks of arrested Palestinian men – a similar image to that of the death of George Floyd, whose killing while under police restraint has spurred protests across the US.

  The Ramallah-based Palestine Institute for Public Diplomacy shared a drawing on Twitter of Halak and Floyd side by side, with “two countries, similar systems” written above them. “[Iyad] and George were victims of similar systems of supremacy and oppression. They must be dismantled,” the advocacy group said.

  Halak had been on his way to an educational institute in Jerusalem’s Old City, where he studied. Shortly after the shooting, police raided his family home.

  Two officers were questioned under caution on Saturday, with one placed under house arrest while investigators looked into the incident, local media reported.

  Amir Ohana, the public security minister who oversees Israel’s police, vowed to investigate but said officers were “required to make fateful decisions in seconds in an area that has been inundated with terror attacks, and in which there is a constant danger to their lives”.

  During the past few years, lone Palestinian attackers have stabbed or shot civilians and police in Jerusalem, although the incidents have dropped in frequency since an escalation in late 2015 and 2016.

  Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, did not mention the killing at a cabinet meeting on Sunday, but his defence minister and alternate prime minister, Benny Gantz, apologised for the incident. “I am sure this subject will be investigated swiftly, and conclusions will be reached,” Gantz said.

  B’Tselem, a leading Israeli human rights group, said justice was unlikely. While its researchers have only partial data for official police complaints, they found that investigations into the killings of more than 200 Palestinians by the army during the past nine years resulted in only three soldiers being convicted.

  “Even in a case as clear-cut and horrifying as this, the opening of the investigation is simply the first step in its whitewash,” the group’s spokesman, Amit Gilutz, said of Halak’s killing.

  “Enforcing an occupation and denying millions of people their human rights requires a great deal of perpetual state violence. Therefore, existing Israeli law enforcement mechanisms are designed to protect the perpetrators of this violence – not their victims.”

  Gideon Levy, an Israeli columnist and one of the most prominent anti-occupation voices in the country, expressed little hope for an impartial investigation or that the killing – which he argued was not unusual – might lead to change in Israel and Palestine.

  “The [Israeli] border police are no less brutal or racist than the police in the United States,” he wrote in Haaretz newspaper. “There, they shoot black people, whose blood is cheap, and in Israel they shoot Palestinians, whose blood is even cheaper. But here, the killing puts us to sleep; there it sparks protest,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juni 2020 @ 18:02

 25. #14. Så sandt og trist. Det kan umuligt ende godt, ihvertfald ikke vejen derhen…

  Kommentar by LarsB — 1. juni 2020 @ 18:16

 26. Kommentar by NotariusUmulius — 1. juni 2020 @ 18:02

  [Mur af tekst om en knækket negl i Israel]

  Hvad har semitternes interne problemer i Mellemøsten med os at gøre, Notarius?

  Kommentar by Træt — 1. juni 2020 @ 19:46

 27. Hvad har semitternes interne problemer i Mellemøsten med os at gøre, Notarius?

  Kommentar by Træt — 1. juni 2020 @ 19:46

  VI SKAL HAVE PERKERNE SENDT NED TIL MENAP SANDØRKENEN, det har semitternes interne problem med os kridhvide, kristne danskere at gøre.

  Lad IDF håndtere muselmænd fra Danmark, det er IDF bedre til end DK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. juni 2020 @ 20:06

 28. Efter 10-15 generationer er negerne stadig ikke integreret i USA.

  Du kan tage negeren ud af Afrika, men ikke tage Afrika ud af negeren…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. juni 2020 @ 22:24

 29. Den sovende befolkning ved ikke, at “George Floyd” blev myrdet bevidst. Den False Flag aktion som udspiller sig i disse dage, er Hussein Obama’s sidste skud i bøssen.
  Den vil også fejle – i lighed med hans kinesiske virus angreb.

  Kommentar by Iznogut — 1. juni 2020 @ 23:30

 30. Anførselstegn om “George Floyd” vil trigge den vågne læser. Led og du vil finde…. En basketball spiller…

  Kommentar by Iznogut — 1. juni 2020 @ 23:33

 31. >Bent A 1. jun. 13:57
  Problemerne med politikerkorruptionen og deres skalten og valten med vores liv og ejendom,ville kunne løses med en ny grundlov. Hvis første paragraffer kunne lyde nogenlunde som:

  Den danske stat skal udgive danske penge,som skal ejes af det danske folk.
  Den private ejendonsret er ukrænkelig.
  En lov skal kunne læses og forstås af alle,må ikke fylde mere end én side og kan kun vedtages ved folkeafstemning.
  Skat og islam kan må ikke forefindes på dansk område.

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2020 @ 02:41

 32. >Bent A 1. jun. 13:57
  Problemerne med politikerkorruptionen og deres skalten og valten med vores liv og ejendom,ville kunne løses med en ny grundlov. Hvis første paragraffer kunne lyde nogenlunde som:

  Den danske stat skal udgive danske penge,som skal ejes af det danske folk.
  Den private ejendonsret er ukrænkelig.
  En lov skal kunne læses og forstås af alle,må ikke fylde mere end én side og kan kun vedtages ved folkeafstemning.
  Skat og islam kan må ikke forefindes på dansk område.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 02:41

 33. “Rpublikanerne kæmper for frihed, som den første republikanske præsident Lincoln også kæmpede for”
  Jo vist ville Lincoln have frihed. Men som jeg har forstået ham,ville han først og fremmest have udstedelsen af penge på amerikanske hænder.
  Et lincoln citat:
  “The money power prays upon the nation in times of peace and conspires against it in times of menarchy more insolent than autocracy more selfish than bureaucracy”
  Hvis du ser på det store flertal af republicans,støtter de den samme wellfare/warfare policy,som demokraterne gør. De er (så godt som) alle i lommerne på banksterne.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 03:05

 34. https://humanevents.com/2019/05/29/twitter-bans-analyst-who-revealed-journalists-antifa-connections/

  Kommentar by IDIOTER — 2. juni 2020 @ 03:59

 35. Hvis vi trækker tingene ned til fodhøjde en tid,kan vi se,at der er et problem med DANSKERE,som bliver forulempede af fremmede.
  Skal de fremmede have ret til ophold her?
  Skal de på rådhusene rundt omkring,som har ladet de fremmede tage ophold,gå frit?
  De opkræver skatter,med vidtløftige løfter om helse for Hr.danmark
  Men i virkelighefen putter de alle indkrævede mønter i egne lommer.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 05:30

 36. Til Nielsen, nr 7: Hvorfor i alverden skriver du en engelsk tekst, i Danmark, hvor sproget er dansk? Er det fordi du har for ringe intelligens til at lære Dansk? Det er måske et mindreværdskompleks, men her kan jeg berolige – der er ikke tale om et kompleks!

  Kommentar by Asger Brøgger — 2. juni 2020 @ 07:35

 37. Men hvis man korrigerer for 15-20 sociodemografiske varibale, er jeg sikker på, at der tihvertifald overhovedet ikke er nogen overrepræsentation!

  Kommentar by J — 2. juni 2020 @ 07:51

 38. Synes lige i skulle se hende her, hun er simpelthen pragtfuld.

  Watch – ‘Black Lives Matter Is a Joke’: Black D.C. Resident Tells Far-Left Group ‘Go to Chicago’
  https://www.breitbart.com/social-justice/2020/06/01/watch-black-lives-matter-is-a-joke-black-d-c-resident-tells-far-left-group-go-to-chicago/

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2020 @ 08:47

 39. @37 Kimski: En fantastisk video med en fantastisk kvinde. Hun siger til Black Lives Matter-demonstranterne: “Jeg er sort, og jeg er fri. Jeg er ikke undertrykt. Jeg er fri! I skal ikke komme og fortælle mig, at jeg er undertrykt. I er hyklere. I er ikke undertrykte, I er dovne. I skal ikke tegne dette billede af mit hjemland, USA, som er land af ufrihed og undertrykkelse.”

  Det er vel nok det stærkeste vidnesbyrd om, hvor stærk en kraft frihed er. Denne sorte kvinde på videoen, som fastholder sin frihed, er det stærkest tænkelige eksempel og ideal for personlig frihed. Hun er urørlig, fordi hun står fast på, at hun er fri. Jeg har aldrig set så stærk en personlig manifestation af frihed. Jeg hylder denne sorte kvinde for hendes mod og personlige integritet. Det er stærkt.

  Kommentar by tilfældig — 2. juni 2020 @ 09:15

 40. Nu dette
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article8145839.ece

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2020 @ 09:34

 41. Betjente skudt.
  https://www.bt.dk/udland/live-uro-og-demonstrationer-i-flere-byer-i-usa-efter-ny-sag-om-politivold-mod-sorte

  Kommentar by Islamarebad — 2. juni 2020 @ 09:35

 42. På et demo-skilt stod der ‘Black Trans Lives Matter’. Sådan er det om alt muligt.

  Kommentar by traveler — 2. juni 2020 @ 10:11

 43. > Asger Brøgger
  Den faldt mig ind,og jeg tænkte på en ting,som isør har ramt Nord Amerika.
  Enschuldigung meiner fehler.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 10:36

 44. Man shot, killed during burglary attempt at South Philadelphia gun store, police say

  PHILADELPHIA (WPVI) — Police said one person is dead following a shooting during a burglary attempt inside a South Philadelphia gun store early Tuesday.

  It happened around 4:20 a.m. on the 1500 block of South Front Street in the Pennsport section of the city.

  Police were called to the Firing Line Gun Range and Gun Store.

  Officers said when they arrived at the store they found a man on the second floor with a gunshot wound to the head. He was pronounced dead at the scene

  Investigators said the gun shop owner told them he was staking out his store following an earlier burglary attempt. He said he watched the security screen show three or four men use wire cutters to break through the gate and enter the store.
  The owner said he pointed his gun at the man inside the store and fired, striking him in the head. The two to three other people ran from the scene.

  Officials said another person arrived at Thomas Jefferson University Hospital with a gunshot wound to his shoulder. Police are unsure if this shooting is connected to the incident at this time.

  Police said the owner of the gun store is cooperating with the investigation, forbyd Våbenloven og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juni 2020 @ 13:38

 45. Perspektivering er ikke nødvendig for statsansatte journalister. Judaspengene hver måned skulle nødig komme i fare.

  Kommentar by tavsen — 2. juni 2020 @ 15:43

 46. > Iznogut
  Obummers navn er barry Soetoro. Og der endnu ikke fremlagt bavis for hans amerikanske indfødsret. Altså at han er født i USA.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 17:49

 47. > Iznogut
  Obummers navn er barry Soetoro. Og der er endnu ikke fremlagt bavis for hans amerikanske indfødsret. Altså at han er født i USA.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 17:51

 48. Interessante tal. Disse tal har de store medier bekvemt undladt at oplyse os om. Undladelsessynder kan være lige så slemme eller værre end direkte løgn.

  Kommentar by JC — 2. juni 2020 @ 20:06

 49. […] at han skal høre anklagerne sat i perspektiv, det er bl.a. i Uriasposten, der bringer denne perspektivering. Her påpeger en vis Christian Marcussen, at sorte i USA er overrepræsenteret, […]

  Pingback by To gudstjenester i træk | ricardtriis — 2. juni 2020 @ 21:27

 50. Standardundskyldningen for kriminalitet er sociale forhold, men man må antage at politifolkene får samme løn uanset race, så også den undskyldning er ugyldig i bortforklaringer om hvorfor negerpolitifolk begår relativt mange drab.

  Forklaringen må snarere være at de sorte føler sig sikre på at blive frikendt i en eventuel retssag, fordi ingen dommer eller nævning tør blive beskyldt for racisme. Derfor kan de sorte betjente optræde mere skydegalt end de hvide betjente.

  Kommentar by perhag — 3. juni 2020 @ 18:46

 51. […] omtalte i mit forrige indlæg, at Uriasposten bringer denne perspektivering. Her påpeger en vis Christian Marcussen, at sorte i USA er overrepræsenteret, […]

  Pingback by Jøder, muslimer og integration | ricardtriis — 4. juni 2020 @ 20:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper