2. juni 2020

Philip Kweku Amankwa Sampson, anti-racististisk journalist: Dømt for ’samleje’ under ‘ulovlig tvang’

For tre år siden bloggede jeg en anti-racistisk klumme af en Philip Kweku Amankwa Sampson set hos venstreorienterede POV International, og noterede tørt, at har ‘en fortid på Politiken, DR og Ritzau’, og gennem årene har ’samarbejdet med’ venstreradikale organisationer såsom svenske Expo og engelske Searchlight.

Uwe Max Jensen afslører at den pågældende anti-racist tilbage i 1979 fik 2,5 års fængsel for ’samleje og anden kønslig omgang under udøvelse af ‘ulovlig tvang”. Han havde sammen med et par bandevenner fra Værebro i Bagsværd, blandt andet slået offeret med et kosteskaft, og indført ‘en ølflaske op i skridtet’ på den 17-årige. Set på Facebook.

“Detaljerne er ubærlige, da nævningene i retssalen får beskrevet de rædselsvækkende detaljer fra anklageskriftet, der omhandler et brutalt sexoverfald på en sagesløs pige. På anklagebænken sidder en bandekriminel mand med afrikanske rødder og venter på dommerens hammer. I pressen omtales den over to meter høje mand som ‘Sorte Samson’.

På dette tidspunkt kan ingen vide, at den voldtægtsanklagede mand vil blive en anerkendt journalist, der nyder stor popularitet blandt kollegaerne i medieverdenen. Philip Kweku Amankwa Sampson har arbejdet for Danmarks Radio, Politiken og Ritzaus Bureau. … Det er en uendelig række af artikler om racisme, slaveri, nynazister, negerdukker, etnicitet og diskrimination, der i tidens løb er blevet skrevet af Philip Sampson.

Philip Sampson afslører endeløse rækker af racisme i sit virke som ‘graverjournalist’ – men tildækker behændigt detaljerne om sin egen grufulde fortid. …

To veninder forlader et værtshus ved det sociale boligbyggeri Værebroparken, der ligger uden for København. Pigerne tager afsked med hinanden, og den 17-årige sætter kurs mod hjemmet. I gadelampernes skær opsøges teenageren af den dengang 19-årige Philip Sampson og to venner fra det kriminelle miljø.

Philip Sampson og det ene bandemedlem griber fat i den 17-årige og trækker hende med op i en lejlighed. Her gennemlever den unge pige et ubeskriveligt mareridt. Efterfølgende betegner politiet ‘voldtægten som ualmindelig grov’ i medierne. Det unge offer gør modstand, men bliver korporligt afstraffet. Philip Sampson og hans kammerat mishandler, ifølge Ekstra Bladet, den unge pige med slag i hovedet og på kroppen. … Sexforbryderne river tøjet af den unge pige, og de har fuldbyrdet samleje med offeret.

Den aggressive Philip Sampson og kammeraten nøjes ikke med at true sig til sex. De fører en ølflaske op i skridtet på den 17-årige pige og slår hende med et kosteskaft. På et tidspunkt pisser den ene af gerningsmændene på sit unge offer. Der tegnes et billede af en vanvittig dominanskultur.

I retten kommer det frem, at det 17-årige offer er blevet behandlet på hospitalet efter nattens voldsomme overgreb.
Retssagen kulminerer 30. april 1979 i Østre Landsret, hvor nævningetinget voterer om en passende straf.
Den 20-årige Philip Sampson får to og et halvt års fængsel. Dommen lyder på samleje og anden kønslig omgang under udøvelse af ‘ulovlig tvang’.

… Få år efter sexoverfaldet og fængselsopholdet begynder Philip Sampson på journalistuddannelsen. Philip Sampson får en praktikplads på Politiken, og her er der allerede i 1985 rig mulighed for at skrive om racisme…”

(Collage: Philip Sampson)

“Chefredaktøren for P.O.V. – Annegrethe Rasmussen – indstiller kollegaen Philip Sampson til den fornemme Cavlingpris så sent som i 2017. Det sker for en artikelserie om det afrikanske slaveri.
Philip Sampsons overskrifter relateres ofte til racekonflikter – ‘Black Lives Matter – også i Danmark’, ‘Negerdebat anno 1893’ og ‘Undskyldning for slaveriet’.”
(Uwe Max Jensen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110505/trackback

14 Comments »

 1. De røde svin er de mest perverterede sociopater, der findes, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juni 2020 @ 10:57

 2. Oh yeah. Dhimmi Radioen har flere end ét skelet i skabet. Statsradiofonien har fra begyndelsen været en kopi af BBC,som du kan lære mere om i Tommy Robinsons dokumentar: “Panodrama” -en afsløring af John Sweeneys virkemåder,”arbejdende” i Bullshit Broadcacting Systems

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 10:57

 3. “Jeg har set en rigtig neger mand, og han var så sort i hovedet som en tjærespand….”

  Kommentar by redneck — 2. juni 2020 @ 11:00

 4. Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 10:57

  Hvad er BBS?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juni 2020 @ 11:07

 5. Har du ramt nigger ventilen Kim?
  Der har været en del stof om sydlandske på det sidste.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2020 @ 11:11

 6. Den pædofile voldtægtsforbryder Philip Sampson er meget krænket.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. juni 2020 @ 11:16

 7. ..men nogle af dem er mægtig gode til at lade som om…

  Man bliver sgu så træt af danskernes leflen for monstre.

  Kommentar by Kimski — 2. juni 2020 @ 11:42

 8. -> Nielsen

  Jeg følger bare den løbende debat, og sakser det mest interessante.

  Kommentar by Kim Møller — 2. juni 2020 @ 11:53

 9. Racismen er vendt mod danskere og europæere, der skal udryddes. Venstreorienterede, udlændinge og _______ anvender projection hvor man beskylder modparten for at gøre sig skyldig i adfærd man selv har.

  Kommentar by John Sorensen — 2. juni 2020 @ 13:55

 10. Philip Samson blev vel som kriminel håndplukket og derefter ansat som journalist på Pølletiken, DR og Ritzau for at hæve branchens journalistiske gennemsnits-niveau. Og det røg da også pænt i vejret allerede den første dag han var kommet indenfor i varmen.

  Kommentar by Bent A — 2. juni 2020 @ 14:27

 11. Det lyder som en oplagt kandidat til nogle tillidshverv i Enhedslisten.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. juni 2020 @ 15:20

 12. Journalister er sg’ ækle. Føj for den lede.

  Så det er altså dårlig samvittighed over egne handlinger, der motiverer dem i deres daglige arbejde.

  Kommentar by tavsen — 2. juni 2020 @ 15:40

 13. På det mørke kontinent er der en mandlige voldtægtskultur.

  https://face2faceafrica.com/article/history-of-rape-culture-and-how-african-customs-promote-it

  I SydAfrika har 74% af negerne begået voldtægt ofte er der tale om gruppevoldtægt hvor nogen hepper og andre voldtager.
  Politiet er ligeglade for voldtægt er en del af den sorte kultur der.

  FBI mener at Martin Luther King var en voldtægs-enabler som heppede på når hans neger venner voldtog grouppies.

  Fra feministisk synsvinkel er det beskæmmende at alle negere der er opvokset i Afrika potentielt set er voldtægtsforbrydere in spe pga. de kommer fra et kontinent hvor der er en så udbredt og accepteret voldtægtskultur og hvor kvinder ikke er andet end “fissehuller” til fri afbenyttelse.

  Når man ved der er en sort voldtægtskultur. Hvorfor bliver de hankønnede negere til velfærdsemigranter ikke registreret med fotografi, fingeraftryk og DNA inden de bliver sluppet løs i Danmark?

  Peter Sosthenes Boyi og nu Philip Kweku Amankwa Sampson er på listen over fjender af alle kvinder. For de og deres store sorte sjover forstår ikke et nej.

  Kommentar by Zenobia — 2. juni 2020 @ 17:56

 14. Tak til Kim Møller for endnu et stykke glimrende gravearbejde.
  Den farverige Philip Sampson, er både rød og sort og mener formodentlig selv at hans samvittighed er hvid. Hans baggrund gør ham åbenbart velegnet til efterfølgende job ved Politiken, Danmarx Radio/Danmarx Ramadanradio og Al Ritzau, hvad der vel heller ikke er noget overraskende ved.
  Af for mig ukendte grunde ender det sorte får alligevel på bunden, da han nu skriver for bloggen P.O.V., hvor en anden af branchens sorte får, chefredaktør og en af bloggens grundlæggere Annegrethe Rasmussen i 2017 indstillede Sampson til Cavlingprisen.

  Annegrethe Rasmussen har i sandhed en glorværdig karriere bag sig.
  Nær veninde af Helle Thorning. Opstillet til Europaparlaments-valget i 1984 for Venstresocialisterne. Flere ansættelser ved Information. I årene 1994 – 2001 ansat ved de borgerlige!?! (ha-ha) Weekendavisen og
  Berlingske Tidende, hvor hun blev medlem af chefredaktionen. Denne ansættelse endte dog brat da Tøger Seidenfaden klagede over at Annegrethe Rasmussen plagierede hans ledende artikler i Politiken.
  Se, det var jo ikke så godt, men dog ikke værre end at Fru Rasmussen sagtens efterfølgende kunne få arbejde ved bl.a Information, DR, Altinget og Fagbladet Journalisten og andre fagblade.
  I 2015 gik den gal igen. Nu begyndte Annegrethe Rasmussen at plagiere de engelske “The Economist” og “The Independent”. Information, Altinget og fagbladet journalisten opsagde samarbejdet. Fagbladet journalisten faldt dog senere til patten og inviterede Annegrethe Rasmussen tilbage. Man må vel formode at hendes moral harmonerede fint med Dansk Journalistforbunds egen moral.
  Annegrethe Rasmussen begyndte efterfølgende at starte som selvstændig, det gør vel også risikoen for fremtidige opsigelser mindre.
  Philip Sampson og Annegrethe Rasmussen er i sandhed 2 glimrende eksempler på hvorfor journalister i dag vurderes lavere end brugtvognshandlere og sidegade-vekselererer.

  Kommentar by bjarne binee — 2. juni 2020 @ 20:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper