3. juni 2020

Om MSM’ Antifa-cuddling: ‘All the major looting and burning is taking place in Democrat-run cities’

P1 debat handlede tirsdag om George Floyd-affæren, og ligesom man kunne forvente David Trads betragtede militante antifa’er som moderne frihedshelte, så var der utvetydige opfordringer til vold fra Jens Philip Yazdani. MF’er Sikandar Siddique så problemet herhjemme i form af ‘racial profiling’, og en ung sangerinde ved navn Melissa Inya, frygtede at hendes barn en dag skulle ende som George Floyd. Når jeg ser en 2 meter kriminel mand på stoffer, så tænker jeg ikke på mine drenge. Heller ikke selvom han er hvid.

Donald Trump planlægger at ulovliggøre Antifa, og det blev ikke vel modtaget i mainstreammedierne. ‘Antifa isn’t the problem’, skriver Washington Post, og det mener forfatteren Chris Martin Palmer nok heller ikke. Han har i hvert fald taget sine to opdateringer offline efter de gik viralt.

(Chris Martin Palmer på Twitter, 28. maj og 31. maj 2020)

John Nolte lufter en skøn pointe hos Breitbart.

“The only people who are going to be hurt by the media’s lies are the people who live in Democrat-run cities, because you can’t stop the looting and burning until you acknowledge who’s doing the looting and burning. And since all the major looting and burning is taking place — and will continue to take place — in Democrat-run cities, the only people being hurt by all these media lies are the people who live in Democrat-run cities.

… No matter how much the media lie, no matter how much the media encourage and enable these terrorists, Rural America will remain peaceful… Life is going to remain sweet and quiet and calm. …

Antifa’s not going to come out to my neck of the woods. Antifa’s not stupid. They know we’re all armed. These left-wing terrorists are deliberately targeting cities run by Democrats who sympathize with them and who oversee a police force that will not stop them. Antifa also knows these cities are filled with unarmed and defenseless Democrat citizens stupid enough to vote for Democrats.

In other words, Democrat-run cities are getting exactly what they voted for. If you continue to vote for Antifa-embracing radicals like Minnesota Attorney General Keith Ellison, you’re going to get Antifa, you’re going to get riots, and out here in the sticks, that has no effect whatsoever on my standard of living or peace of mind.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110534/trackback

13 Comments »

 1. Forbydt Antifa/Konfront/Redox ved lov og luk BumZen, Ungeren og Folkets Hus!

  Kommentar by Zenobia — 3. juni 2020 @ 01:31

 2. Som en, der hader og foragter dhimmipoliti i både USA og i Kongeriget Danmark, så fryder jeg mig over, at politiet ligger ned og tuder som røde tøsebørn, #ACAB, #AllCopsAreBastards #FuckPolitiet 🖕🏻🖕🏻🖕🏻, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. juni 2020 @ 03:15

 3. Dette er altså den nye måde at vælte Trump på, nu alle de andre ikke virkede. USA er i en sørgelig forfatning, og det er ikke på grund af Trump, som alle danske journalister skriver

  Kommentar by BB — 3. juni 2020 @ 04:16

 4. Chris Martin Palmers anden tweet, 5/31/20, er symptomatisk for det store vælgerflertal herhjemme, der vedbliver med at stemme for noget de ikke forstår, med aggressivt opretholdt manglende interesserede i at lære, og derfor vil komme til at afspejle den samme overraskelse og panik i fremtiden, når konsekvenserne af deres valg forsøger at sparke hoveddøren ind.

  John Nolte er en smart mand, der har forstået hvad der var på vej, og har anbragt sig selv udenfor umiddelbar rækkevidde af problemerne. Nu kan han, i ro og mag, følge slagets gang i sikkerhed, med en kold øl og en skål popcorn indenfor rækkevidde, og riflen lænet op af væggen ved siden af sig.

  Kommentar by Kimski — 3. juni 2020 @ 06:58

 5. Antifa er i hele sit virke og væsen en terrororganisation helt på linje med stormtropperne i nazityskland. Det har de selv bevist et utal af gange.

  Behandlingen af George Floyd er ligeledes fuldkommen og aldeles uacceptabel og kan kun fordømmes.

  Ligeledes er de voldlige demonstrationer helt ude i hampen. Men her savner jeg noget graverjournalistik. For sådan som jeg umiddelbart har hørt, har mange af selve hoveddemonstrationerne været ok fredelige – med forstålig harme over behandlingen af George Floyd – men infiltreret af voldlige elementer, der har taget over efter selve demonstrationen. Og blandt disse voldlige elementer tror jeg, at vi finder RIGTIG MANGE Antifa typer, der aldrig går af vejen for vold. Men det hører vi desværre ikke om. Ligeledes vil jeg heller ikke blive overrasket, hvis der i disse uroligheder findes Trump-tilhængere, som håber at fjerne fokus fra sagen (George Floyd) ved at lave “bål i gaden” (yep – konspirationsteori).

  Og så er der i det hele taget den store problematik om vold og våben i USA, som er for langt at komme ind på her. Men Eva Agnete Selsing, har delt et yderst interessant opslag på sin Facebookside: https://www.facebook.com/evaagnete

  Men selvom jeg er 100% enig med Trump ang. Antifa, så gør hans kommunikationsform og selviscenesættelse – samt pressens anti-Trump fokus – at de underliggende problemer forsvinder.

  Kommentar by Realist — 3. juni 2020 @ 08:08

 6. Alle medier kredser om Trump som en flok gribbe. Imens Xi Jinping slikker sårene efter corona, forstærker han sit politiske og økonomiske angreb på vesten, og rygter siger Kina står bag visse dele af urolighederne i USA. Det er ikke utænkelig at Kina og den amerikanske venstrefløj arbejder sammen om at undergrave samfundet, i ly af en uheldig anholdelse.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2020 @ 08:24

 7. `
  NU ER DR og andre skod-medier helt oppe at køre over at en afrikaner omkom, og selvfølgelig var det en skandale som han blev behandlet af den pågældende politimand. Men det er da meget påfaldende at DR radio og tv og skodaviserne næsten altid tager det yderst afslappet, når hvide mennesker/danskere udsættes for brutalitet, uretfærdighed, bandevold, svigt eller idioti som slår ofrene ihjel. Mange gange bruger man ikke eet ord eller eet minut på en sag hvor “systemet” har invalideret eller dræbt danskere. Langt de fleste sager, nok 97-99%, omtales aldrig. Eller får en så lille, spag eller diskret omtale at det ikke flytter nogetsomhelst.

  Man viser kun en lille prik af isbjergets top når danskere gøres fortræd, mens man bruger timer, dage, uger og forsider på at berette om skandaler, overgreb, skævheder og andet i fjerne lande. Når tossede, grimme og uretfærdige ting foregår 5000 og 10.000 km væk er der ingen ende på forargelsen, når det foregår i nabolaget, i egen by, 1 km eller 5 km væk i Danmark, er journalisterne tavse.

  Kommentar by Bent A — 3. juni 2020 @ 08:44

 8. USA´s kriminalstatistik ligner Danmarks. De sorte er mindretal men udgør flertallet af kriminelle indsatte.

  I USA er der også masser af black on black kriminalitet, altså sorte der myrder sorte.
  1969 indspillede Elvis Presley, In The Ghetto, hvor budskabet ikke har ændret sig til det bedre siden.

  Det glemmer Fru Sørensen (BLM) men hun er jo også ude i et helt andet ærinde.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2020 @ 10:12

 9. Ahhhhhh. A taste of your own medicin.

  Enjoy!

  Kommentar by Santor — 3. juni 2020 @ 11:46

 10. At sammenligne livet i Danmark med livet USA er lidt ligesom at sammenligne livet i Gundsømagle Sø med livet Stillehavet. Det kræver sin mand m/k:-)

  Jeg tror derfor, at Donald Trumps planer om at ulovliggøre Antifa meget vel kan være noget, der styrker hans tilslutning ved det kommene præsidentvalg, fordi det har opbakning hos et flertal af vælgerne. De ønsker lov og orden.

  ‘The second amendment’ i den amerikanske forfatning siger, at der skal være “en velreguleret milits, som er nødvendig for at sikre en fri stat”.

  I ‘the second amendment’ fastslås også retten for alle amerikanere til at bære våben til at forsvare sig med.’The second amendmend’ blev ratificeret i 1791 af den amerikanske kongres.

  Det amerikanske samfund har siden sin grundlæggelse været baseret på denne lov. Det er hvad amerikanerne forstår ved ‘lov og orden’.

  Sammmen med ‘the first amendment’, som giver amerikanerne religionsfrihed, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, pressefrihed samt retten til retlig efterprøvelse af klagemål.

  Det var disse to rettigheder, oprettelsen af amerikas forende stater blev bygget på af de folk, der var indvandret til USA fra alverdens lande, religioner og sekter.

  Da de skulle skabe et fælles retsgrundlag for den nye statsdannelse, ville de fjerne alt det, der prægede de ufri og klassedelte europæiske lande, de kom fra. Det lykkedes til overmål.

  Kommentar by A-mad — 3. juni 2020 @ 16:15

 11. Demokratiske vælgere i storbyerne blive stopfodret med red pills i form af brosten i øjeblikket.
  Jeg håber ikke at Trump ødelægger destruktionen af de politiske korrekte højborge ved at sætte militæret ind.

  Kommentar by Larsen — 3. juni 2020 @ 16:29

 12. Ingen ved, hvad der gik forud for, at politimanden satte sit ben henover halsen på den to meter høje, voldsdømte Floyd.

  Og ingen ved, hvad konsekvenserne havde været for betjenten, hvis han havde løsnet sit greb. Var betjenten i den forbindelse blevet dræbt af Floyd, ville ingen medier i hverken USA eller andre steder have ofret en linie på det.

  Og Floyd var rendt ind i folkemængden og forsvundet.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. juni 2020 @ 20:36

 13. Der er dokumentation for at Alexander Soros organisation havde en finger med i optøjer i Baltimore:

  https://www.infowars.com/documents-detail-plan-for-civil-unrest-and-martial-law-in-baltimore/

  Soros senior har bl.a. også finansieret Black Life Matters, Antifa, Snopes og farverevolutionerne i Østeuropa.

  Kommentar by perhag — 3. juni 2020 @ 21:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper