3. juni 2020

Minneapolis (2017): Sort betjent dræber ubevæbnet hvid kvinde, somaliere i demo for betjent M. Noor

Når Trump vil forbyde Antifa, så kan det ikke lade sig gøre, fordi det er ‘en løs gruppering’. Når der så opstår en ny Antifa-side der opfordrer til vold, så er medierne omvendt hurtige til at dementere: ‘Fake’. Det faktuelle i forhold til sort/hvid politivold ignoreres stort set, selvom det jo egentligt burde være udgangspunktet. I forhold til alle andre emner bruges ‘myteknusning’ aktivt. Det ser vi bare ikke her. Minoriteters følelser trumfer sandheden hver gang.

Herunder et lille tilbageblik til 2017. Også i Minneapolis, pudsigt nok. 40-årige Justine Damond (/Ruszczyk) ringer til politiet på grund af mistanke om ulovligheder i en baggård bag hendes hus, og patruljevognen kommer fejltolker de situationen, og den ene betjent skyder hende. En ubevæbnet hvid kvinde i bare tæer.

“Authorities said Ruszczyk called 911 the night of July 15, 2017, to report a possible sexual assault in an alley behind her house.” (CNN, 7. juni 2019)

(Collage: Betjent Mohamed Mohamed Noor, afdøde Justine Damond; Se evt. Morten Uhrskov)

Politibetjenten der dræbte kvinden var Mohamed Mohamed Noor, en rollemodel med somalisk afstemning. Medierne valgte ikke at se drabet i et raceperspektiv, og selvom historien nåede de danske medier, så kom det ikke frem at betjenten var sort. Det endte således heller ikke med uroligheder i storbyerne endsige globale sympatiaktioner, som den der finder sted i Århus (Danmark, Europa) senere i dag.

Der blev dog demonstreret. Minneapolis-bosatte somaliere demonstrerede for Mohamed Mohamed Noor foran retssalen. Han endte dog med at få 12,5 års fængsel. Noget der blev tolket som ’systemic racism’. Virkeligheden overgår ofte fantasien.

“News of Noor’s guilty verdict has sent shockwaves and sparked outrage in the Somali community. Many community members say Noor’s trial exposed systemic racism in the justice system and widened a deep rift between the community and law enforcement. They also worry that the ruling will deter young people from joining the police force. Others have raised concerns about the third-degree murder conviction, demanding an outside investigation and calling for the reopening of Noor’s case.

Meanwhile, Minneapolis leaders are redoubling efforts to reach out to the Somali community since the verdict, hoping to work out their differences and do some damage control. They expect to meet with the Somali American Police Association (SAPA) and sit down with leaders of the Somali community for iftar, the fast-breaking meal by Muslims observing Ramadan, the month of daily fasting.” (Star Tribune, 9. maj 2019)

(Somaliere demonstrerer for Mohamed Mohamed Noor, der skød ubevæbnet hvid kvinde)

Oploadet Kl. 10:32 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110542/trackback

40 Comments »

 1. Det er såååå synd, når Ali bliver afvist i byen pga. sin hudfarve. Det har inteeeeeet med dårlige erfaringer eller de 100 tidligere gange Ali er blevet smidt ud for vold, trusler og befamling at gøre.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. juni 2020 @ 10:38

 2. Black lives matters… mere end alt andet

  Kommentar by redneck — 3. juni 2020 @ 10:38

 3. Det er en syg verden, vi lever i.

  Kommentar by Michael — 3. juni 2020 @ 10:56

 4. “If you’re not looting and killing white people, you’re not a Democrat!”
  ~ Joe Biden.

  Kommentar by Kimski — 3. juni 2020 @ 11:06

 5. Kommentar by Kimski — 3. juni 2020 @ 11:06
  Den lyder for tyk og styg, har du en kilde?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. juni 2020 @ 11:28

 6. SOMALIERE, pestilensere, islamister og asylsøgere er så søde, så søde. Bare spørg Jelved, Zenia, Morten Østers, feltmadrasserne og bedstemødre for globalistisk næstekærlighed om ikke det er rigtigt. Og når en af de kære, kære somalier skyder en ubevæbnet hvid kvinde i bare tæer, så er det fuldt forståeligt og meget tilgiveligt. Han har selvfølgelig følt sig stresset på grund af de bare tæer, som jo nårsomhelst kunne risikere at blive plantet lige i synet på ham, så han havde fået næseblod. Så at han plaffer løs med sin revolver er jo tydeligt selvforsvar, selvom der måske var tale om en lille over-reaktion. Men enhver kan jo blive nervøs og forskrækket, og så kan man jo komme til at gøre noget der er lidt overilet.

  14 dages samfundstjeneste burde vel have været straf nok?

  Kommentar by Bent A — 3. juni 2020 @ 11:33

 7. Glem ikke de to negersygeplejersker der nægtede en WW2 veteran ilt, så han døde mens de skreg af grin

  Kommentar by Kratossen — 3. juni 2020 @ 11:41

 8. Hvor mange butikker og firmaer brændte hvide demonstranter af efter somali-betjenten skød og dræbte en hvide dame?

  Mit gæt – Ingen.

  Og, det er hele forskellen!

  Kommentar by Santor — 3. juni 2020 @ 11:44

 9. Kommentar by NotariusUmulius — 3. juni 2020 @ 11:28.

  Okay, så sarkasme er bare ikke din stærke side, ligesom “Minoriteters følelser trumfer sandheden hver gang”, som var min pointe med spørgsmålene til dig i går, som du så heller ikke fangede.
  Men det er også okay, for Kim Møller var helt med. ;)

  Kommentar by Kimski — 3. juni 2020 @ 12:11

 10. alle hvide kvinder går med våben.

  Kommentar by h.nielsen — 3. juni 2020 @ 12:12

 11. @2 redneck
  Det er faktisk forkert. Sorte og venstrefløjen er totalt ligeglade med sorte liv, når det er sorte, der dræber andre sorte. En konsekvens af “Black lives matters” bevægelsen var, at politiet trak sig fra mange sort domineret områder og antallet af drab eksplodrede. Et signifikant flertal af ofre for sort vold er andre sorte. Dette forholder man sig ikke til. Sorte liv har kun betydning, når ikke-sorte tager det.

  Kommentar by CCC — 3. juni 2020 @ 12:27

 12. @ CCC — 3. juni 2020 @ 12:27
  Min kommentar var en joke.. black lives matters -> negre over alt andet

  Kommentar by redneck — 3. juni 2020 @ 12:32

 13. Hvorfor flytter de ikke bare til Afrika…??? Istedet for at brokke sig over “hvide” landes racisme…. Vi har ikke bedt dem om at komme… Negerslaverne i USA fik land i Afrika, kaldet Liberia… i 1840’erne…. Også det fik de F’et op….

  Kommentar by Ignoranten — 3. juni 2020 @ 13:34

 14. De fleste i videoen er sorte, og studieværten spørger : What´s going on?
  https://www.youtube.com/watch?v=HX-CeN6W5Mg
  Flash Mobs

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2020 @ 14:20

 15. Hvide liv betyder…

  Kommentar by Moth — 3. juni 2020 @ 14:23

 16. Er det muslimer?

  Seks personer er her til formiddag blevet anholdt i en større aktion på 22 forskellige adresser i tre forskellige politikredse på Sjælland.

  Anholdelsen omhandler en sag om formodet moms- og skattesvindel og hvidvask for omkring 220 millioner kroner.

  Det skriver Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. juni 2020 @ 14:36

 17. Surprice, off-topic virker ikke så den kommer her istedet. Trump vil forbyde ANTIFA:
  https://denkorteavis.dk/2020/trump-bliver-gjort-til-problemet-fordi-han-vil-udpege-antifa-som-terrororganisation/

  Kommentar by Per — 3. juni 2020 @ 14:56

 18. Eller kalde dem en terrororganisation, hvilket er endnu bedre. Måske bliver der så endelig gjort noget ved dem, også herhjemme.

  Kommentar by Per — 3. juni 2020 @ 14:57

 19. Sort immigrant kvinde sætter BLM aktivister på plads.
  Får besked om at holde kæft og ikke udstille hykleriet.

  https://www.citizenfreepress.com/breaking/black-woman-drops-truth-bomb-on-black-lives-matter-awesome/

  Kommentar by grove city, ohio — 3. juni 2020 @ 15:29

 20. At tænke sig, at 16 religiøse ledere bl.a Abdul Wahid Pedersen, og 2 andre imamer 2 biskopper Peter SkovJacobsen Kbh. og Peter Fischer- Møller Roskilde er gået sammen med andre trossamfund om en udtalelse: Vi skal behandle de fremmede bedre, de har været et år om at sammen skrive at vi skal være gæstfrie o.s.v. Det stod i Kristeligt Dagblad mandag. jeg blev så gal, at jeg skrev et læsebrev, især om biskopperne, det kommer nok ikke i, avisen tør ikke. Ja kirkens folk herhjemme lefler for islam. Total nedbrydende.

  Kommentar by IES — 3. juni 2020 @ 15:31

 21. De første “Platform Harnesses” er nu i handlen i Danmark – De anvendes af rejsende som er utrygge ved at foretage rejsen med tog/metro.

  Passageren ifører sig selen hjemmefra, fremme ved/på perronen klipser man sig fast til såkaldte ankerstrops (Anchorage Points) med den til selen hørende karabinhage, alt naturligvis for at undgå, af visse tilvandrede buffoons, at blive skubbet ud foran kørende tog.

  Opmærksomme rejsende har noteret sig, at der, blandt andet, på Nørreport Station er montører i gang med montagearbejdet af de omtalte Anchorage Points/ankerstrops!

  Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2020 @ 16:13

 22. `
  EFTER AT det er lykkedes for kommunisterne og feministerne at infiltrere folkekirken, er der et væld af præster og biskopper som mener at folkekirken skal være indvandrings-industriens og enhedslistens forlængede arm og talerør.

  Kommentar by Bent A — 3. juni 2020 @ 16:18

 23. In 2009, George Floyd went to prison after pleading guilty to aggravated robbery of pregnant woman with a deadly weapon. He was paroled in 2013, after four years at the Diboll Unit in East Texas, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. juni 2020 @ 17:23

 24. Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2020 @ 16:13.

  I den forbindelse var det måske værd at nævne, at man kan få et blandet udvalg af stik og skæresikre handsker og underarmsbeskyttere på Ebay.co.uk for en billig penge.
  Skal man en tur i gågaden lørdag aften, er der såmænd også et større udvalg af relativt billige letvægts ringbrynjer at vælge imellem, da visse af de skudsikre veste ikke beskytter mod knive eller syle.

  Det Danmark du kender, du ved..

  Kommentar by Kimski — 3. juni 2020 @ 17:52

 25. Somalierpolitimandens drab er mere uforklarligt end drabet på Floyd.

  Politimanden med knæet mod halsen fulgte faktisk instruksen for fastholdelse gældende for Minnesotas politi. Sandsynligvis er Minnesota eneste amerikanske stat med en så livsfarlig instruks for fastholdelse.

  Efterfølgende kan alle se fastholdelsen burde være stoppet i tide, hvor politimanden sikkert mente at kende Floyd så godt at det var skuespil med råbene om ikke at kunne få vejret. Altså et forsøg på at kunne overmande politimanden. De kendte jo hinanden som vagtmand og udsmider ansat samme sted.

  Næsten alle politifolk har gode undskyldninger for de drab de foretager, og det er nok derfor de fleste frikendes eller i hvert fald undgår fængselsstraf for drabene. Somalieren var der intet grundlag for at frikende, så kun ved at se racisme alle vegne kan man få sagen til at handle om at politimanden var somalier som følgende fra DR:

  “Sagen mod Noor, der har somaliske rødder, har ført til demonstrationer, fordi somaliske amerikaner mener, at den står i kontrast til andre sager om politidrab.

  Sorte amerikanere har i mange år protesteret over, at hvide politifolk er sluppet for straf, når de har skudt sorte mistænkte.

  Men det forholder sig åbenbart helt anderledes, når en sort betjent skyder en hvid kvinde, siger Mohamed Noors støtter foran retten i Minneapolis.”

  Kommentar by perhag — 3. juni 2020 @ 17:55

 26. HVOR ER SOLVOGNEN?

  Har den næstekærlige venstrefløj fuldstændig glemt indianerne?

  Kommentar by tavsen — 3. juni 2020 @ 18:12

 27. Man savner de gode gamle dage da Abernes Planet kun var en film, og Ali en kaffe og ikke en tyk mand i kjole på Nørrebro.

  Kommentar by Erik — 3. juni 2020 @ 19:10

 28. Amnisty International hyler gudhjælpe mig med i det kor over drabet på den anholdte, og forlanger retfærdighed ….sikkert for at samle penge ind. (Støt SIAD og GI).

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2020 @ 19:14

 29. OVERBLIK: Mindst 11 personer har mistet livet under uro i USA
  https://www.berlingske.dk/internationalt/overblik-mindst-11-personer-har-mistet-livet-under-uro-i-usa

  De øvrige drab i USA får ikke alverden opmærksomhed i de venstreorienterede MSM medier..

  Kommentar by Jens — 3. juni 2020 @ 19:53

 30. @27 Erik
  Hahaha….genialt :)

  Kommentar by piphans — 3. juni 2020 @ 20:45

 31. DR’s dækning af optøjerne er ræverød igen i dag. Udelukkende mikrofonholderi for “demonstranterne”. Intet faktuelt om, hvor mange sorte, der slår andre sorte ihjel. For ikke at tale om arabernes drab over hele Europa hver eneste dag.

  Tænk at man skal betale for det racistiske propaganda. For der er vel ingen vej udenom, hvis de trækker licensen over skatten?

  Kommentar by Michael — 3. juni 2020 @ 21:18

 32. Politiets knæ på halsen af Floyd var mord.
  Ingen afledningsmanøvrer eller “what about” ændrer på dette. Det var noget forbandet svineri, og fint med demonstrationer i hele USA!
  Jeg kan umuligt holde med Trump i denne situation. I det hele taget er han en skændsel fordi han er så korrupt og ondskabsfuld.

  Kommentar by Zatopek — 3. juni 2020 @ 21:27

 33. Kimski — 17:52

  Ha, ha Kimski, fedt at du går med på spøgen. Der er ellers lidt langt mellem snapsene hvad humor angår (eller i det mindste forsøg på humor) her på UP ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2020 @ 21:39

 34. Naturligvis nævnes etniciteten ikke, med mindre gerningsmanden er hvid!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juni 2020 @ 23:49

 35. ´
  INGEN demonstrerede da den hvide kvinde blev myrdet af den skydegale sorte somaliske strisser. Det er måske en fejl at de hvide er så passive, mens de sorte og de røde er så aktivistiske. For passivitet kan være vejen til at man bliver undertrykt, tyranniseret og udryddet. Sådan gik det i mange lande, hvor majoriteten fandt sig i alt for meget.

  Kommentar by Bent A — 4. juni 2020 @ 13:54

 36. Tja Zatopek, ifald du vil dele den korruption Trump udøver med os andre – ja så høre jeg da gerne derom.
  Men skal vi tale om korruption – ja der synes det nu at Trumps modstander ved næste valg, er en sand mester i samme. Og indtil nu, der viser diverse fakta, at den korruption har været temmelig omfattende.

  Og den med at det er Trump der deler amerikanerne er vist det man kalder for en “bortforklaring” eller “nødløgn”. For siden valget som Trump vandt – ja der har utallige demokratiske politikere som en vis Maxine Waters, agiteret for at demokraternes vælgere m.m skulle “jage” Trump-støtter og vælgere ud af tankstationer så disse ej kunne få benzin. De skulle jeges ud af diverse restauranter så disse ej kunne få noget at spise – ja faktisk skulle de jages ud overalt.

  Og sjovt nok, ja så når Trump konkludere at louting will end in shouting – ja så er det ham der opfordre til vold. En vold der stort set kun forekommer i demokratisk ledede byer.
  For som sheriffen i Polk County udtaler – “borgene i mit County er glade for våben, har våben og ved også hvorledes disse skal bruges.
  Så derfor har han denne advarsel til potentielle “loutere” – ifald du bryder ind på privat egendom og bliver mødt med våbenmagt og skudt ud igen – ja så vil denne indtrænger ifald denne overlever blive mødt med et retskrav. For her er det stadig forbudt at bryde ind hos folk.

  Kommentar by Erik Øhle — 4. juni 2020 @ 14:14

 37. Uddrag fra et læserbrev i USA

  “Antifa’s not going to come out to my neck of the woods. Antifa’s not stupid. They know we’re all armed. These left-wing terrorists are deliberately targeting cities run by Democrats who sympathize with them and who oversee a police force that will not stop them. Antifa also knows these cities are filled with unarmed and defenseless Democrat citizens stupid enough to vote for Democrats.”

  Kommentar by Erik Øhle — 4. juni 2020 @ 14:17

 38. > Zatopek 3. juni 21:27

  Enig i første sætning, til dels i anden. Men de der massedemonstrationer, som nu åbenbart også AFA’s benytter som lejlighed til at angribe politiet, er helt i hampen og også yderst velegnede til at sprede virus.

  Hvorfor ikke blot lade den infantile og dybt narcissistiske Trump udstille sig selv? Det gør han jo så glimrende allerede! (…og om lidt bliver jeg lynchet af alle Trump-tilhængerne herinde, men spar jer, jeg er så ligeglad).

  Sådan set må han for min skyld gerne drikke en hel del mere hydroxyklorokin i forskellige udgaver og sluge en UV-lampe, det rammer i det mindste kun ham selv.

  For masochister: Søndag kl. 14 er der demonstration foran USA’s ambassade, sandsynligvis med hende Jumbonegeren i front.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. juni 2020 @ 20:00

 39. Mumbonegeren? Kødorgelet trutter stadig men falder snart sammen af sin egen vægt, mon skelettet skal udstilles bagefter ligesom andre strandede hvaler? Hun skal jo nok ligge længe før flæsket rådner fra knoklerne og en myretue i hendes størrelse findes ikke i Dabnmark..

  Kommentar by Hul igennem? — 4. juni 2020 @ 22:02

 40. Ja, min teori om OMVENDT racisme er hermed bekræftet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juni 2020 @ 22:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper