4. juni 2020

DR-ekspert Astrid Haug: Problematisk at Facebook ikke censurerer Trumps ‘forherligelse af vold’

Onsdag eftermiddag blev Pernille Vermund udsat for en sand krydsforhør på Radio4, da værten mente at ‘Danskerne støtter Støjberg’-gruppen var et mærkeligt navn, da alle danskere jo ikke støtter Støjberg. Støttegruppen kunne istedet have fået navnet ‘Mennesker for Støjberg’, lød det, vistnok ikke ironisk.

Herunder en artikel fra DR Online, hvor eksperten Astrid Haug fortæller at ‘Facebook-ansatte’ strejker fordi Mark Zuckerberg nægter at censurere Donald Trumps ‘forherligelse af vold’. Grotesk vinkel set på DR.dk – Mark Zuckerberg vil ikke fjerne Trumps Facebook-opdatering: Derfor strejker hans ansatte.

“Twitter har gjort det. Og nu kræver Facebook-ansatte, at deres chef, Mark Zuckerburg, gør det samme: De mener nemlig, at Facebook skal gribe ind over for USA’s præsident Donald Trumps opdateringer.

… alt imens Twitter satte ind mod Trumps ‘forherligelse af vold’, lod Facebook selvsamme opdatering forblive synlig på deres platform uden nogen form for advarsel. …

Den virtuelle strejke fra de ansattes side viser ifølge Astrid Haug, at der er en grundlæggende uenighed mellem Facebooks ansatte og ledelsen om, hvad politikere bør have lov til at skrive på Facebook…

Mark Zuckerberg har meldt ud, at han personligt tager afstand fra det, som Trump skriver, men at han som leder af Facebook vil forsvare ytringsfriheden til enhver tid.

– Det er sådan lidt en dobbeltstandard, siger Astrid Haug.

– Facebook fjerner jo en helt masse indhold hver dag uden at diskutere det, men når det så kommer til politikere, har Zuckerberg valgt den linje, at de må sige præcis, hvad de vil: De må lyve, de må misinformere, og de må lave den her slags opfordringer, som Trump nu har gjort.”

(Om Astrid Haug, DR’s ekspert om Trumps ytringsfrihed)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110551/trackback

13 Comments »

 1. `
  DER ER så meget kvinder ikke forstår, som det hedder i fodbold-reklamerne. Kvinden her forstår ikke at uden ytringsfrihed kan demokratiet ikke opretholdes, og man vil automatisk ende i diktatur og totalitær undertrykkelse af alt og alle. Uden ytringsfrihed kan enhver form for ideologisk ondskab og dumhed få frit løb. Ytringsfriheden er ganske enkelt livsvigtig. Det “ekspert”kvinden vil have, er at ytringsfriheden kun skal gælde for dem som er enige med hende. Det er et tåbeligt og kortsynet synspunkt.

  Oveni vrøvler og lyver hun. For Trump forherliger ikke vold, plyndring og afbrænding af bygninger og biler. Tværtimod tager han afstand fra Antifa og den kriminelle pøbel der hærger gaderne med indbrud, tyverier, brande og blodige røveriske overfald, som hundredvis af videoer viser.

  “Demokraterne” i USA svarer vel ret meget til hvad enhedslisten, de radikale og Antifa står for?

  Kommentar by Bent A — 4. juni 2020 @ 01:04

 2. Går den, så går den. De blev opdaget. Rettelsen blev indsat efter at artiklen havde peaket. Lad os endelig høre mere om, hvad fanden mener om biblen. Kald ham evt. religionsekspert.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. juni 2020 @ 01:13

 3. John “scull and bones” Kerry will hang from noose. Så kan møgfissen få noget at tude over.

  Kommentar by Iznogut — 4. juni 2020 @ 01:23

 4. Det alligevel utroligt som alle de her frelste typer der hader Rusland for deres facebook-annoncer og vil gøre det til den helt store sag om indblanding i USA’s valg. Næsten alle har været på studierejse i USA, hvor de deltager i demokraternes kampanger…

  Kommentar by KineserSnot-mere — 4. juni 2020 @ 01:24

 5. `
  I vores naboland mod øst, har ytringsfriheden og demokratiet længe mest været en illusion. Og se resultatet: Sverigstan af i dag er en jungle, terror-stat og galeanstalt, hvor økonomien og velfærden er i frit fald.

  Kommentar by Bent A — 4. juni 2020 @ 01:25

 6. Den hvide neo-liberale kvinde vil i sidste ende føre til den vestlige civilisations fald.

  I dag så jeg et billede fra en BLM demonstration i London. Der var 17 mennesker på billedet, og de 13 af dem var hvide, neo-liberale kvinder.

  Sådan noget er ikke et tilfælde, det er normen i de fleste demonstrationer, og symptomatisk for et meget større og mere udbredt selvdestruktivt fænomen, der i sidste ende vil hive os alle med ned i faldet.

  På den hvide races gravsten vil der til sidst stå ordene:
  “Her ligger den hvide mand. Han overlevede en istid og to verdenskrige, men ikke den hvide kvinde.”

  Kommentar by Kimski — 4. juni 2020 @ 03:35

 7. Danmarks Radio er jo heller ikke ligefrem hverken hele Danmarks, eller kun radio. Hvad med “højtbetalte venstreorienterede propagandister”?

  Kommentar by Henrik — 4. juni 2020 @ 08:32

 8. Vesten er i opløsning, og medierne går foran

  Kommentar by BB — 4. juni 2020 @ 08:33

 9. Imens alles øjne har fokus på Trump og Trump, Coronakrisen og voldsorgier i Demokratisk-styrede amerikanske byer, så kupper de to imperier Kommunist-Kina og EU helt uhæmmet løs.

  De har begge lurepasset og svigtet fatalt, da det virkelig gjaldt at vise formålet med deres eksistens og magt. Men nu når verden ligger underdrejet med tømmermænd, slår de til:

  Kommunist-Kina satser at kuppe sig til magt over kronjuvelen Hong Kong. Og EU satser på at kuppe sig til uhørt magt, et kæmpebudget, eget skattesystem og at lægge alle europæerne i EUs nidkære lænker med en ubetalig gældsbyrde.

  Kommentar by traveler — 4. juni 2020 @ 08:39

 10. Nu har jeg ikke sat mig nærmere ind i personagen Astrid Haugs meritter. Men jeg gætter på én lang “uddannelse” i vi er alle lige og kommunisme og socialisme ad libitum. Hvis vi flytter hende til USA,vil hun kæmpe en biter kamp for repeal of 1. Amendment to The Constitution. Nåh ja. Og forbyd skydevåben. En klam kælder ko eller loft luder. Hvad man foretrækker.

  Kommentar by Nielsen — 4. juni 2020 @ 09:17

 11. Denne Astrid Haug er symptomatisk for DR og deres rekrutering. Man vælger folk med de rette holdninger og den rette politiske skoling fra universiteternes samfundsvidenskabsstudier og journalisthøjskolen.

  DR er DK’s største fake-newsspreder. Det er jo en løgn der er til at forstå, når hun påstår at Trump forherliger vold. Han vil stoppe volden med statens lovlige voldsmonopol (som jo kan nøjes med at bruge tåregas og gummikugler). Sortes vold bør åbenbart være legitim, ifølge DR’s logik.

  Kommentar by JC — 4. juni 2020 @ 10:47

 12. # Kimski 03.35: Ja, Europa og den hvide race risikerer at blive ruineret og udryddet af feministernes og politik-kvindernes pladderhumanisme og kortsynede tåbeligheder. Hvis mændene ikke snart forstår at der er alt for mange mandsfjendske og familiefjendske kvinder med i partierne og rundt om i “systemet”, ender vi som Libanon og Sverige.

  Kommentar by Bent A — 4. juni 2020 @ 12:08

 13. Den røde bitch.

  Kommentar by LarsB — 4. juni 2020 @ 23:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper