9. juni 2020

Kasper, Gellerup: Min kæreste chikaneres, trues – Tre indvandrere ‘prøvede at få hende ind i deres bil’

Da jeg var på vej til Kvickly Nexø tidligere idag, hørte jeg 5-6 teenagedrenge råbe ‘Rasmus’. Det viser sig at Stram Kurs er på Bornholm i disse dage, og lige i dag fandt demonstrationen sted i hyggelige Nexø.

Eftervirkningerne af fredagens besøg i Gellerup er beskrevet på DR Online, hvor en Kasper Smed Hansen fortæller, at området ‘ligner en krigszone’. DR vælger at citere konfliktmægler Simon El-Zeinab, men burde nok have sakset mere fra Kaspers opslag. Paludan er ikke problemet. Han er fremkaldervæsken.

“Nogen af jer bor i Gellerup, og andre af jer bor uden for Gellerup, men budskabet er stadig lige vigtigt for alle aarhusianere, for det er tid til et opgør. Nedenstående jeg skriver er med en klar frygt for, at mig og mine nærmeste vil blive angrebet fysisk for min holdning.

Jeg har nu boet i Gellerup i 1,5 år, og kriminaliteten og usikkerheden har oversteget mine værste forventninger.
Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening Aarhus svigter hverdag deres ansvar, selvom de er klar over alle problemstillingerne. Efter 1,5 år ligger der stadig udstyr til at indtage heroin i mit kælderrum, og der groede cannabisplanter i lejlighedskompleksets fælles plantebed da jeg flyttede ind, hvilket viceværterne var helt klar over. Det er værd at bemærke, at jeg bor i en ungdomsbolig, og dette er hvad skattekronerne går til, en boligforening som fuldstændig negealicere deres samfundsansvar.

Gennem de sidste 1,5 år er jeg blevet stoppet på gaden og råbt af, da nogle unge troede, at jeg var fra politiet, der bliver hver dag solgt stoffer på åben gade, jeg har været ved at blive kørt ned med fuldt overlæg, jeg har set mange flere afbrændte biler, end jeg har set politibiler, og min kæreste er blevet chikaneret og truet af indvandregrupperinger af flere omgange, hvor tre unge indvandrer blandt andet prøvede at få hende ind i deres bil tidligt om morgenen, hvor ingen kunne hjælpe hende.

… Politiet er ingen steder at finde, og der er simpelthen for få forældre i Gellerup, som tager ansvar for deres børn, hvorved de ender på bunden af samfundet. Herved ender danskerne med at have et negativt syn på Gellerup, hvilke derfor er Gellerups beboeres egen skyld.

Jeg håber inderligt, at der bliver sat ind, for der er hærger en krigslignende tilstand i Gellerup, hvor politiet ingen kontrol har, og ingen kan føle sig sikker, ingen. …”

(Gellerup, 2020; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 21:18 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110671/trackback

27 Comments »

 1. Gellerup har været et muslimsk shithole i mere end 10 år. De sidste fem år har været særligt slemme.
  Hvorfor ville Kasper nogensinde flytte til den bydel som hvid, kristen dansker? Hvorfor er han ikke forlængst flyttet derfra?

  Kommentar by W — 9. juni 2020 @ 21:44

 2. Så er hun da en af de heldige – andre bliver voldtaget eller dræbt…

  “Hun blev trukket ind bagi kassevognen, hvor der var to plastikstole.
  Bed i fyrens penis

  Mændene holdt den 17-årige fast og forsøgte at krænke hende seksuelt. Samtidig tvang de hende til at udføre oralsex på en af mændene.
  Det skulle vise at være en risikabel strategi. For pludselig satte hun tænderne i mandens penis og bed godt til. I den tumult, som straks opstod, lykkedes det offeret at stikke af.
  Overfaldet minder om en anden hændelse mandag i denne uge ved Ravnkilde mellem Aalborg og Hobro, hvor tre mørklødede mænd midt på dagen forsøgte at trække en 18-årig kvinde ind i en bil efter at have slået hende.
  Også i dette tilfælde lykkedes det offeret at stikke af.”

  -Og så er der Emilie Meng som blev “taget af drengene”…

  https://ekstrabladet.dk/112/17-aarig-bed-voldtaegtsmand-i-lemmet/6347236

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. juni 2020 @ 21:46

 3. Og sidst men ikke mindst: Hvad stemmer Kasper? Hvad har hans forældre stemt de sidste mange årtier?

  Kommentar by W — 9. juni 2020 @ 21:46

 4. Jeg vil foreslå Aarhus kommune at omdanne deres ghetto områder til en stor indhegnet gated community hvor formålet er at holde velfærds immigranterne inde.

  Kommentar by Zenobia — 9. juni 2020 @ 21:52

 5. Visse-vasse. Der skal bare hældes nogle flere skatte-penge i det sorte hul, så bliver alt fryd og gammen for Ali …og selvfølgelig også for skaffe-dyr dansken.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. juni 2020 @ 22:24

 6. Kommentar by Zenobia — 9. juni 2020 @ 21:52

  Det paradoksale og væmmelige er, at du har ret. Tænk hvis vi kunne få lov til at nøjes med bare at afgive noget af vores land til dem mod fuld pension med alt betalt, men selv det er ikke nok.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. juni 2020 @ 22:24

 7. “krigslignende tilstand i Gellerup”
  Og det er det Danmark som 80-90% af danskerne stemmer for.
  Idioti på allerhøjeste plan.

  Kommentar by piphans — 9. juni 2020 @ 22:30

 8. “Fremkaldervæske” for problemer. Supergodt udtryk

  Kommentar by Torben C — 9. juni 2020 @ 22:44

 9. Det store problem er at hverken politiet eller kommunen har en kinamands chance for at løse problemet, for det er det samme i London og Bradford i Paris og Marseille i Berlin og Frankfurt i Milano og Rom i Madrid og Barcelona i Stockholm og Gøteborg og jeg kunne blive ved. Ingen har kunnet løse problemet, mange har forsøgt, men hver gang er det mislykket! Undtagen i de Østeuropæiske lande som i stedet har forhindret indvandring fra 3. Verdenslande! Måske er det fordi problemet bare ikke kan løses nå først de er her!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. juni 2020 @ 22:48

 10. Vi må først som sidst erkende at de er her og at vi ikke slipper af med dem. Så en to-stats-løsning kan blive nødvendig. Hellere det end borgerkrigen eller den langsomme men sikre etno-død. Giv dem fx Lolland og nul kroner, grænsekontrol og kun adgang med visum.

  Kommentar by egon olsen — 9. juni 2020 @ 23:08

 11. Ha ha han er medlem af Alternativet. Så kan han da smage lidt på virkeligheden.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. juni 2020 @ 23:10

 12. Hvad så med Vollsmose, Mjølner Parken, Tingbjerg og mange andre steder. Nej det er ikke Paludan der er problemet, han bruger kun sin demokratiske ret til at ytre sig, nej det er alle de idioter, som ikke vil indordne sig under demokratiets regler. Jeg tænker i den forbindelse på AFA, Islamisk Trossamfund, REDOX, Enhedslisten og mange flere beslægtede mærkelige sammenslutninger.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juni 2020 @ 23:18

 13. Hvis der skulle sidde nogen og have ondt af de danskere som bor i gellerup, så klik lige på linket til kaspers opslag og læs kommentarene fra de andre danske beboere i gellerup. Ifølge dem er der altid fuldstændigt fredeligt hvis man ser bort fra lidt affald (som mågerne vistnok er skyld i…) og det eneste ubehagelige menneske de nogensinde har mødt i gellerup, er rasmus paludan!! Og alle de brændte biler? Jamen de skyldes da “udefrakommende faktorer”..

  Århusianere er virkelig specielle mennesker, og det er absolut ikke ment som et kompliment.

  Kommentar by Per — 10. juni 2020 @ 02:21

 14. # Den nervøse: Selvfølgelig kan problemet ikke løses, når der ikke er nogen VILJE til at løse det. Som Piphans skriver: danskerne er verdens dummeste folkefærd. Han har desværre nok ret: Efter 40-50 år har flertallet af vælgerne stadig ikke fattet, at det ikke nytter at blive ved med at stemme på partier som allerede har snydt og svigtet gennem årtier.

  Ja, flertallet har end ikke forstået at kommunisme, feminisering, masseindvandring og islamisering er som en højeksplosiv krudt-blanding.

  Intet har de lært af Sveriges skræk-eksempel eller af hvad der foregik i Rusland, Tyskland, Kina, Cambodia, Nordkorea og Rumænien 1917-1995.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 02:32

 15. PS: Og se på dem fra Enhedslisten. De forstår ikke at når 15.000 demonstranter står meget tæt sammen, risikerer vi at corona-epidemien kommer igen, så vi skal til at begynde forfra med nedlukning. De forstår heller ikke at ovre i USA på den modsatte side af kloden, tager man næppe notits af at en flok uvidende unge og nyttige idioter fjoller rundt i Københavnstrup.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 02:44

 16. Det Amerikanske politi er velkommen i Gellerup, Mosen og Nørrebro/Tingbjerg.
  Det gør ikke noget at “knæet” bliver rigelig brugt. ☺

  Kommentar by Charles — 10. juni 2020 @ 02:54

 17. Det gik som ventet. Masseindvandring fra de varme lande. Elvis Presley sang som hvid neger “In The Ghetto”. Raceoptøjer, kriminalitet, narkomani, vold og raceoptøjer. 8 milliarder mennesker. Voldsstorme driver over planeten.

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2020 @ 06:54

 18. Det er ligemeget hvad vi stemmer. Flertallet af danskere har IKKE ønsket indvandring i 50 år ( find undersøgelser på nettet og læs Newspeek.info).

  Det er et skin- demokrati !!!!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 10. juni 2020 @ 07:03

 19. – Vi skal finde ud af, hvorfor de gør de her ting, så vi kan blive klogere på, hvad de gerne vil opnå med de natlige uroligheder,

  (Simon El-Zeinab, konfliktmægler for Aarhus Kommune.) VORHERRE BEVARES.

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 08:24

 20. @ H. Nielsen — 10. juni 2020 @ 07:03
  ”Det er ligemeget hvad vi stemmer. Flertallet af danskere har IKKE ønsket indvandring i 50 år.”

  Nej, det er desværre ikke korrekt, hr. H. Nielsen.

  De statsbetalte medier brugte massive løgne og ellers fortielser over for Fremskridtspartiet, og det giver sig stadig udslag i den desværre udbredte misforståelse, at vælgerne aldrig har ønsket sig bl.a. indvandringen.

  Men den barske sandhed er, at havde et flertal af vælgerne stemt på Fremskridtspartiet i tide, så havde alt det nuværende vanvid med de fremmede aldrig haft sin gang på den danske jord.

  https://fremskridtdk.wordpress.com/category/flygtninge-og-indvandrerpolitik-i-danmark/

  Kommentar by Karsten Lund — 10. juni 2020 @ 08:31

 21. `
  # H. Nielsen 7.03: Du har ret i at det er et skin-demokrati. For over halvdelen af lovene fabrikeres og dikteres af EU. Men vælgerne har ikke skelnet mellem væsentligt og uvæsentligt.

  Det allervigtigste har længe været at stoppe EUs, kommunisternes og de korruptes islamisering og afrikanisering af Danmark,

  at stoppe feministernes angreb på mændene, familieværdierne, børnenes trivsel og sundhedsvæsnet.

  at stoppe de radikales og pladderhumanisternes undergravning af vores økonomi, undervisning, frihed, tryghed og velfærd samt privatliv, kultur, infrastruktur.

  Da vælgerne havde chancen, greb de den ikke. Alt for mange stemte som de plejede, eller lod sig narre af løgnepropaganda og valgflæsk.

  Det må dog indrømmes at det ikke er let at være vælger, når mange politikere lover eet, og så bagefter fører en stik modsat politik.

  Løgn, hykleri og vælgerbedrag fylder utrolig meget i Christiansborgs og mediernes optræden overfor vælgerne. Bøger oplyser om hvordan Danmark (Tyskland og Sverige) er ved at ødelægge og afskaffe sig selv.

  Vi lever i vanvittige tider. Co2-hysteriet, fjendtlig politik overfor hvide mænd, masseimporten af kulturfremmede, 15.000 samlet i en corona-tid, statsovertagelsen af børnene, nedrivningen af tusindvis af gode boliger, EUs åbne grænser, slapheden overfor voldsforbrydere og mordere, Marrakech-traktaten, den tiltagende censur, skolelukninger og sundhedsplatformen og andre IT-skandaler er eksempler på organiseret vanvid.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 09:04

 22. > Per 02:21

  Det er nemlig rigtigt: Der er så dejligt fredeligt i Gellerup, jeg oplevede det allerede på nært hold i 80’erne. Nogle år senere samme scenarie i Taastrupgaard, same-same.

  Biler sætter sig selv i brand, muskelbiler kører – helt af sig selv – vanvidskørsel, og beredskab samt politi vender helt frivilligt om, hvis de nærmer sig ghettoerne.
  “Intet at se, passér gaden.”

  Nu bliver det også lidt vanskeligt at forfølge normale mennesker, når der skal tælles til 50 i stedet for 10. Kling & Klang får masser af overarbejde i Nordhavn.

  Imens mænger tusindvis af tosser sig med hinanden i såkaldte demonstrationer. Lad endelig negrene og de hvide negre smitte hinanden.

  Selv i den humanitære stormagt Sverigstan har man nu mere eller mindre forbudt disse demonstrationer, der blot er racistiske over for ikke-negre og ikke-perkere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2020 @ 10:35

 23. Der bør findes boliger andre steder til danskerne, der er tvunget til at bo i Gellerup af fattigdom.
  Og Gellerup bør indhegnes og der må indføres adgangskontrol, til hjemrejsen til yallaland kan startes.
  Saudi Arabien kan så betale for kartoffeluddelingen til islamisterne i Gellerup.. ellers må de undvære.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juni 2020 @ 13:20

 24. > Egon Olsen 23:08
  Vi skal slippe af med dem. Det hjælper ingen verdens ting,at begynde et apartheid agtigt system. De skal ud af vores land. Og de politikere,som har været med til at få dem her til(dem alle) må trædes under fode i processen. Danmark er danskernes land. Men jo længere tid der går,hvor fremmmede kan erklære Danmark for deres “fædreland” jo større bliver chancen for at vi uddør som folk.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2020 @ 14:13

 25. Er det muslimer (1)?

  Den spektakulære spion-sag fra Ringsted fortsætter sin dramatiske udvikling.

  Tilbage i februar blev tre dansk-iranere fra Ringsted varetægtsfængslet og sigtet for at spionere i Danmark på vegne af Saudi-Arabien. Nu udvides sigtelsen mod dem.

  Dansk-iranerne sigtes nu ifølge DR Nyheders oplysninger også for støtte og fremme af terrorvirksomhed i Iran.

  De er desuden sigtet for at billige et terrorangreb mod en militærparade i Iran i denne periode. Det skete den 22. september 2018, hvor omkring 25 personer blev dræbt.

  Iran til Danmark: ‘ASMLA er terrorister’
  Sagen om de tre dansk-iranere med bopæl i Ringsted har taget en opsigtsvækkende drejning siden 2018. Her kom de tre under livvagtsbeskyttelse af PET.

  Det skyldtes deres aktiviteter i organisationen ASMLA. Den kæmper for, at Ahwaz-regionen i det sydvestlige Iran gøres til en selvstændig arabisk stat.

  Iran betragter til gengæld ASMLA som en terrororganisation og har i årevis anmodet Danmark om at få udleveret lederen af ASMLA-gruppen i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. juni 2020 @ 16:17

 26. Hvornår mon bilforsikringer nægter at have noget at gøre med hot-spots?

  Den eneste måde danskerne lærer, hvad der foregår. https://danmark-i-brand.online/

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2020 @ 18:43

 27. Der skal aldrig afgives så meget som en centimeter, til disse udanske røvhuller og deres syge overtroiske vås, dette land skal aldrig balkaniseres med zoner. Disse folk skal ud i hobetal og det sker kun med et seriøst politisk flertal der pt. ikke er. Det er eneste redning for landet, at danskerne genopstarter hjernefunktionen og begriber situationens alvor. Det er undergang eller frihed enten via demokratiske valg eller borgerkrig, der findes ingen seriøse alternativer til problemet længere, sameksistens med galninges voldskultur er udelukket.

  Kommentar by LarsB — 10. juni 2020 @ 20:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper