10. juni 2020

Eks-terrorist stifter islamkritisk parti, der kritiserer venstrefløjen: Kravene fra Islam ‘vil kun fortsætte’

For tyve år siden ville eks-islamisten Ahmed Akkari og eks-kommunisten Hanna Ziadeh, som en anden Naser Khader ryge direkte i Folketinget. I dag er stemningen mindre naiv, og partiet ‘Nyt Centrum Venstre’ vil hverken få muslimske stemmer eller opbakning fra danske velmenere. Man skal tage godt imod omvendte syndere, men jeg kunne alligevel ikke dy mig for at lave en sexet overskrift. Fra EB.dk – Dansk-libanesiske partistiftere: Pas på islam.

“De vil give vælgere til venstre for midten og midtfor et ’solidarisk, progressivt, humanistisk og grønt alternativ’, som ifølge stifterne – modsat det eksisterende centrum-venstre – forsvarer danske værdier mod trusler fra bl.a. islam.

– Ahmed Akkari og jeg synes, at der meget akut behov for at stifte et parti, der forsvarer de vestlige frihedsværdier, som i stigende er blevet undermineret af politisk islam og venstrefløjen, siger Hanna Ziadeh, der kom til Danmark i 1986 som politisk flygtning fra et krigshærget Libanon. …

– Hvis vi bliver ved med at forhandle med visse muslimer og løbende give afkald på danske frihedsværdier og traditioner, så kræver de mere og mere. Svinekød, kønsopdelt badning og krav om, at kun kvindelige pædagoger må tage småpiger med ud og tisse. Så må der ikke være gelatine i vingummi. Det vil kun fortsætte. Det kan ikke være rigtigt. Jeg har boet over alt i den muslimske verden. Fra Yemen til Marokko. Og derfra ved jeg, at de vil fortsætte med at kræve, og her har den danske venstrefløj i mange år været eftergivende i et knæfald, synes han. …

– Muslimer må spise, hvad de vil. Det samme må etniske danskere selvfølgelig, og jeg kan slet ikke begribe, hvorfor muslimer forsøger at pådutte danskerne i deres hjemland, at der skal serveres noget andet mad. Så må de smøre en madpakke. Dansk madkultur inkluderer svinekød, og det skal ingen lave om på. Danskerne skal føle sig danske i Danmark, siger Hanna Ziadeh.

(Hanna Ziadeh, DFLP-militant, ca. 1988-1990)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110699/trackback

34 Comments »

 1. Jeg mindes, da samme Akkari rejste rundt og hidsede den muslimske verden op mod Danmark pga. af de skide avistegninger. Godt at han er blevet “klogere”, men at stemme på ham …? NEJ!
  Den skæggede dame Hanna på billedet med AK47, hvad skal det vise? At partiet kan levere AK47’ere til det danske folks selvforsvar? Måske skal man alligevel overveje, hvor krydset skal stå.

  Kommentar by NotaBene — 10. juni 2020 @ 19:56

 2. Tak Kim – det her er supervigtigt for der er angiveligt tale om en forsøg på at skabe en kontrolleret opposition.

  Kommentar by Zenobia — 10. juni 2020 @ 20:24

 3. Hurra- Akkari minder lidt om fortidens kaj Munk. Hurra for det initiativ. De har fuldstændig ret i kritikken og jeg kan kun tilslutte mig det de siger her. Støt SIAD og GI (og eksmuslimer som dem). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2020 @ 20:46

 4. Ad. Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2020 @ 20:46

  Jeg stoler ikke på dem før de hver skænder en koran.
  Den tvetungede tale er en del af muhamedanismen.
  Det er et forsøg på at skabe en kontrolleret opposition for at opfange de islam-kritiske midtervælgere så de ikke stemmer SK eller NB.

  Kommentar by Zenobia — 10. juni 2020 @ 21:26

 5. Hvordan kan man stole på sådanne personer. Har de virkeligt gjort op med islam, eller er det bare den sædvanlige Taqiyea/taraf løgn?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juni 2020 @ 21:34

 6. Hellere Ahmed Akkari end Morten Østergaard ;-)

  Kommentar by Ewing — 10. juni 2020 @ 21:37

 7. AD. Kommentar by Ewing — 10. juni 2020 @ 21:37

  Det er en interessant sammenligning – hvorfor vælger du eks-imamen Akkari over Østergaard?

  Kommentar by Zenobia — 10. juni 2020 @ 21:41

 8. Ærgerligt at Akkari ikke tager skridtet fuldt og melder sig under fanerne hos de islamkritiske partier på den borgerlige side. Han har taget et offentligt selvopgør og blotlagt islams og venstrefløjens samfundsnedbrydende væsen. Virker som et tænksomt og sympatisk menneske.

  Kommentar by piusXII — 10. juni 2020 @ 21:55

 9. `
  VI HAR BRUG for nye partier, for ALLE de gamle partier har svigtet fælt. SK og NB kan være udmærkede på sin vis, men appelerer de så bredt at de kan få mere end bare 10 eller 15% af stemmerne? Det er nok tvivlsomt. Og det er for lidt til at redde Danmark fra afrikanisering, islamisering og svenske tilstande. Derfor bør der skabes et nationalt, dansksindet og patriotisk parti som går 100% imod indvandring og islamisering, samtidig med at det har løsninger på mange andre ting som forringer og truer danskernes hverdag. DF kan muligvis komme igen hvis Tullesen udskiftes. Næste valg bliver altafgørende. Hvis det igen bliver et nederlag for vi danskere, vil det for evigt være forsent at hindre Danmarks undergang.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 21:55

 10. #7 Zenobia
  Vil du hellere vælge Østergaard end Akkari?

  Kommentar by bjarne binee — 10. juni 2020 @ 22:07

 11. <Zenobia <

  Det var ironisk ment. Begge er utroværdige.

  Kommentar by Ewing — 10. juni 2020 @ 22:09

 12. akkari kan allerhøjst bruges som informant omkring islam. Alt andet er ligegyldigt. Han er stadig muslim og skal holdes i kort snor!

  Kommentar by Santor — 10. juni 2020 @ 23:20

 13. Kommentar by Zenobia — 10. juni 2020 @ 21:26.

  Fuldstændigt enig.

  “Oh shut up, silly woman,” said the reptile with a grin.
  “You knew damn well I was a snake before you took me in”.

  Og den passer lige så godt på Mullah Østergaard, faktisk.

  Kommentar by Kimski — 10. juni 2020 @ 23:33

 14. Ahmed Akkari og Morten Østergaard er begge et fravalg efter min mening.
  De stemmefisker i samme farvand.

  Kommentar by Zenobia — 11. juni 2020 @ 01:29

 15. To lie so that you get as many votes as possible so that you get into the parliment is common, that is what muslims do. Their IQ is so low that they think that anyone but muslims will believe the lies but themselves think it is smart way.

  I wonder where the loyalty is, with the muslims or the Danish taxpayers that are paying for all the benefits and welfare. What do a muslim contribute with exactly when the only think they low IQ can produce are lies and stealing, being a criminal is something anyone with low IQ manage to achieve.

  I also wonder where the loyalty will be when their muslims will ask them if they are with the muslims or with the non muslims? How many muslims that are on welfare and sell drugs or are involved with all kinds of crimes have not lied about their age and what their real name is.

  Rats and lice have higher IQ than creatures like muslims and commies.

  Kommentar by ABC — 11. juni 2020 @ 02:57

 16. 4) . Du kan have ret. Men den kritisk som de giver Islam, og som Kim fremviser, kan jeg kun tilslutte mig. Vi må håbe at det ikke er Tayqia.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2020 @ 06:12

 17. Det er Tayqia.

  Kommentar by SAM — 11. juni 2020 @ 09:39

 18. Der er nok socialistiske partier i Danmark, for mange egentligt!
  Hvis man endelig er socialist og islamkritisk, kan man stemme DF! De er nærmest socialdemokrater.
  For os andre, som syntes det er mere fair at leve af de penge man selv tjener, frem for at leve af de penge andre tjener, så er der kun NB.

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juni 2020 @ 10:33

 19. Igen til, Hr. Unna, at sammenligne Kaj Munk med Akkari, ved du hvem Kaj Munk er?

  Kommentar by Moth — 11. juni 2020 @ 10:59

 20. Jeg synes faktisk, at det vil være helt fint, hvis dette parti kom i Folketinget og stjal nogle mandater fra de radikale og enhedslisten. Men sandsynligheden for, at det sker, er minimal.

  Kommentar by Holger_Danske — 11. juni 2020 @ 11:24

 21. Hvad i alverden skal vi dog med flere partier. Muslimerne kan jo bare stemme på Enhedslisten eller de Radikale. Det er måske en genfødsel af Alternativet? Vi konservative kan selvfølgelig glæde os over at det sandsynligvis vil give stemmespild på venstrefløjen. Så lad os bare få flere venstrefløjsfantaster på banen. Det eneste nye parti jeg ser et behov for, hvis det danske samfund skal overleve, er Stram Kurs (eller Hardline som det vist hedder nu).

  Kommentar by JC — 11. juni 2020 @ 11:32

 22. Akkari udtaler at islamistiske moskeer skal lukkes, at al indvandring fra islamistlande skal stoppes og alle udenlandske islamistpenge skal stoppes. Lyder fint m mig.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juni 2020 @ 11:38

 23. 18) Kaj Munk var en Dansk præst som i 30 erne agiterede for nazismen. Efter en på besøg i Naziregimet, fik han dog kolde fødder og fortrød, sammentidigt med at han opfordrede til modstand imod Naziregimet. Under krigen blev han myrdet. (Meget kort og groft)

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2020 @ 14:50

 24. Tro aldrig en muslim, før de har forladt islam. Hvis de vil forsvare de danske værdier, kan de jo melde sig ind i “Nye Borgerlige”.

  Kommentar by IES — 11. juni 2020 @ 14:55

 25. Klynkeriet fortsætter, der ønskes flere retssager som denne mod iranerne.

  Spion-sag vokser: Dansk-iranere fra Ringsted sigtes for ..
  for 1 dag siden – Han er nu tiltalt for at hjælpe en iransk. efterretningstjeneste. med at planlægge drab på. ASMLA. -lederen, men nægter sig skyldig.

  https://twitter.com/naveedqadri/status/1267440075706707969
  Naveed Baig
  90% af det religiøse Danmark ønsker et mere gæstfrit Danmark. Biskopper, imamer, rabbinere og kirkelige ledere står sammen, skulder til skulder. De har lavet en video

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2020 @ 17:09

 26. Du misforstår Kaj Munk, Hr. Unna, ved at sige han “agiterede for nazismen”. Du tager grundlæggende fejl ved denne analogiske kobling i 1930erne. Læst dig nu til viden og visdom istedet for gentage fordomme, ja ligeså så kan man sige at “Napoleon” reddede Europa før den russiske vinter tog ham. Tingene sker på trods. Pas på polemikken hvis du skulle have læst en reportage fra 1930erne, Hr. Unna, den er nødvendig! En Paul de Man blev også måske misforstået når talen/teksten drejer sig om magt og fiktion, hør sangen bagved……….

  Kommentar by Moth — 11. juni 2020 @ 20:04

 27. `
  Folkekirken r ved at være ødelagt af de mange kommunister og feminister/pladderhumanister der har infiltreret den. Menighederne burde sige fra og starte frikirker. Men det kan de vel ikke finde ud af? Nutidens danske folkekirke velsigner nydanskerne og den nye nazisme som vil fordrive og etnisk rense danskerne.

  Kommentar by Bent A — 11. juni 2020 @ 23:07

 28. …og etnisk udrense danskerne.

  Kommentar by Bent A — 11. juni 2020 @ 23:09

 29. 25) Altså alt jeg har hørt om Kaj Munk var, var at han fortrød sin støtte til Nazismen, og han derefter prædikede imod den.-Ja jeg ved det er kort og groft vuderet- men tiden er imod mig, og nogengange er jeg for træt. Han blev derefter myrdet af nogle Nazistiske medløbere. Hvis der er noget forkert i det så præciser det venligst. Jeg ved godt han er et unikum i forhold til fortidens åndelige indsats imod Nazismen. Pointen med at sammenligne ham med Akkari, er at her har vi – Gudhjælpe mig en Imam- som rendte rundt og agiterede imod nogle tegninger som JP havde lavet- og skadede Danmark og ytringsfrihed til fordel for Islam totalitære idealer med dens Førerprofet. som jeg ser det nu. Har (Og bevares jeg kan tage fejl) Akkari forladt Islam til fordel for den frihed Kristendommen giver (Han fortryder og har sagt undskyld). Han har skrevet om det og advaret (som alle og enhver ved). Er der noget jeg har misforstået i sammenligningen i at have forladt sin støtte og overbevisning til det totalitære, og så støttet den frihedsnation Danmark er med dens kristne etik? mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. juni 2020 @ 06:21

 30. Mindst én gang om året skulle Islam underkastes en retlig afgørelse om hvorvidt Islam er grundlovsstridig. Er den grundlovsstridig skal Islam forbydes. Islam strider mod almindelig sædelighed og god moral, idét Islam tildeler sine tilhængere udemokratiske forrettigheder såsom retten til at forfølge såkaldte ‘vantro’. Islam er en forbryderisk organisation som bekæmper almindelige menneskerettigheder ved at udelukke bestemte grupper fra rettighederne. Islam her dermed mistet sin ret til at bliver anerkendt som en lovlig demokratisk religion.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. juni 2020 @ 19:37

 31. Som dansker ville jeg selvfølgelig aldrig stemme på en fremmed som Ahmed Akkari.

  Vi mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Et parti som er imod masseindvandring, imod LGBTQA-agendaen og imod deltagelse i flere krige som ikke direkte handler om forsvar af Danmark.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. juni 2020 @ 20:02

 32. “jeg kan slet ikke begribe, hvorfor muslimer forsøger at pådutte danskerne i deres hjemland, at der skal serveres noget andet mad”

  Muslimer kender kun muslismk kultur, som tilsiger at al anden kultur skal undertrykkes. Muslimer forstår ikke, at så kan andre kulturer bare gøre det samme. Det er sgu’ da kulturDarwinisme, der vil noget. Islam skal forbydes og alle muslimer smides ud af alle civiliserede lande – enten med det gode eller det onde. Det er dem eller os.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. juni 2020 @ 20:40

 33. Svenske feminister har den over selverkendelse dominerende selvbeundring tilfælles med muslimerne. De er tomskaller.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. juni 2020 @ 09:39

 34. Hvis det igen bliver et nederlag for vi danskere, vil det for evigt være forsent at hindre Danmarks undergang.

  Kommentar by Bent A — 10. juni 2020 @ 21:55

  Hvordan kan du konkludere det?

  Hvert valg siden 1998 har været et skæbnevalg om danskernes overlevelse i eget land versus muslimernes (langsomme men sikre) overtagelse af Kongeriget Danmark.

  Og alligevel kommer der aldrig 51 procents vælgertilslutning til Nye Borgerlige/Stram Kurs blokken på tinge.

  Jeg er enig om, at vi hat travlt, men det med ulven kommer råberi om næste folketingsvalg i 2023 holder ikke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juni 2020 @ 12:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper