10. juni 2020

Sudaneser dømt for rovmord på to hvide danskere: Samme dag demonstrerede BLM-Danmark for Floyd

Søndag middag faldt der dom ved Københavns Byret. Sudanesiske James Schmidt (Lual Yai Fayin Lual), blev idømt to gange livstid for rovmord på 80-årige Peter Jensen Olsen og 81-årige Inez Hasselblad. Han blev dog frikendt for mordet på 82-årige Eva Hoffmeister. Et par timer senere samlede ‘Black lives matter Danmark’ 15.000 til en demonstration for den kriminelle George Floyd, der døde under anholdelse i Minneapolis i sidste måned.

Ingen demonstrerede for Peter eller Inez fra Vangehusvej, og meget sigende så fulgte den sudanesiske rovmorder ‘Black lives matter Danmark’ på Facebook.

(James Schmidt, tidl. Lual Yai Fayin Lual, sympatiserer med ‘Black lives matter Danmark’)

Opdate. Samme aften deltog Mino Danmarks Moussa McHangama i Deadline…

(Moussa McHangama, Mino Danmark; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 20:25 af Kim Møller — Direkte link114 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110711/trackback

114 Comments »

 1. Black Lies Matter

  Kommentar by Zenobia — 10. juni 2020 @ 20:27

 2. Ja det siger jo bare alt- Black lives Matter- Whites dont- …skal man grine eller græde? OK -all human Lifes matters-.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2020 @ 20:38

 3. Neger rovmorder likes Fedtbag Soerensen. Krage søger mage.
  Mon ikke hun kan blive fast besøgsven?

  Kommentar by Bastardo — 10. juni 2020 @ 20:39

 4. Typisk, for den danske venstrefløj, bare afskaf Danmark. De tænker bare ikke over konsekvenserne. Hyld de sorte forbrydere(George Floyd).
  Jeg håber inderligt at venstre “basserne” vil komme til at fortryde det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juni 2020 @ 21:10

 5. Han var bare boomer remover

  Kommentar by redneck — 10. juni 2020 @ 21:14

 6. Racisme i Danmark? Masser: Hvem er ikke gået over på det modsatte fortov, når en flok perkere nærmer sig? Danskere er i dén grad udsatte for racisme, når perkere og negre nærmer sig. Og politiet beskytter også hellere disse frem for fredelige danskere.

  Årsagen til, at den sociopatiske neger ikke blev dømt for det første mord er, at politiet – muligvis på grund af kvindens alder – afskrev det som naturlig død, og hun blev derfor kremeret før undersøgelsen af negeren. Dygtigt arbejde, Kling & Klang….

  Meget ondt kan jeg sige om dansk politi, men racistisk over for negre og perkere er det ikke. Politiet har det med at vende om, hvis der sker noget i ghettoerne. Det skulle jo nødigt hedde sig….

  Den mest racistiske i Danmark for tiden er vel den strandede hval, der uventet er i stand til at bevæge sig på land iført stortelt, som på Roskildefestivalen ville kunne rumme et par gymnasieklasser.

  Hvide bagerst (hvilket ikke generer mig, da det alligevel kun er venstreekstremister/venligboere/kirkeasyltosser og bedstemødre for asyl, der deltager i smittespredende demonstrationer), og der skal jo også være plads til højtråbende negre forrest.

  Det vil nok også være en anelse vanskeligt at passere jumbonegeren med en meters afstand, selv på en 8-sporet motorvej eller en landingsbane. Hvordan f hun er i stand til at komme igennem de smalle gange i Netto for at finde føde er mig en gåde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2020 @ 21:20

 7. https://balletmagnifique.blogspot.com/2020/06/multikulti-journalistik-tv-2-inviterer.html

  Kommentar by Hodja — 10. juni 2020 @ 22:08

 8. Bwalya minder om Yahya Hassan. Han malede sig selv op i et hjørne – resten er historie

  Kommentar by k. m. — 10. juni 2020 @ 22:08

 9. BEMÆRK—INGEN DEMONSTRATIONER I CENTRAL OG ØSTEUROPA.— Manglen på danske Jo Coxer er ekstrem. Raceforskellene biologisk er som et isbjerg : Kun de 10% kan ses. Var de ens var mennesket som amøber, og kulturen over hele kloden var ens.

  Kommentar by dansker — 10. juni 2020 @ 22:09

 10. Han gør vel det han er født til: Bekæmpe de fremmede. Det mager sig således for ham,at han er kommet til et lorteland,som mener forbrydere skal beskyttes. Vi ligner noget værre end Sverige og Tyskland tilsammen.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2020 @ 22:17

 11. BLM, med Blewer Sørensen i spidsen, har ventet på lejligheden, til at få hånet danske ofre og samtid givet, strategisk anlagt, lejlighed til, at mere end 15.000 identitesløse venstrefløjsere igen kunne komme ud og lufte deres ego-humanisme!

  – og de gjorde det sq!!
  Dermed beviste de alle, at de vil skide en hund i egne børn og arbejdende skatteydere, blot de kan få deres kick som humanister!!!

  Hvori/med hvad har de tænkt sig, at disse stunts skal højne, den produktive skatteyders lyst til, videre at bidrage til velfærdessamfundet, når de skider på landsegne værdier og hylder fremmedes “ret” til udøvelse af grundlovs-stridig kultur??
  – endsige, fortsat, at tåle, den fortsat fremadherskende fremmed-kultur blandt os og vore kære i Danmark??
  Fortjener disse respekt/anseelse, blandt corona-restriktionerede danske skatteYDERE/danskere der har deres landsegne/børn som ældre kære, VI som ønsker og arbejder på at bibeholde et frit og ligeværdigt samfund, som ovennævnte her lever af???

  Min mening:
  Not! De skulle, alle som en, UDSKAMMES, for et EGOISTISK adfærd, der er afstedkommet af, at de aldrig selv, har kunnet finde deres egen-identitet i et produktivt, sam-ydende, velfærds-forpligtende fællesskab!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. juni 2020 @ 22:41

 12. Uformelig, ildelugtende fed neger.

  Kommentar by Charles — 10. juni 2020 @ 22:52

 13. Vi mangler effektive virkemidler til at imødegå mord, voldtægt, overfald Osv.

  Genindfør dødsstraffen og lad kompetente Danskere være bevæbnede så Vi kan leve i fred.

  Kommentar by Santor — 10. juni 2020 @ 23:08

 14. UFATTELIGT at der findes mennesker, der hopper på den identitetspolitiske vogn. En hvid mand beskyldes for racisme, når han maler sig sort i hovedet, men hvis den logik skal føres konsekvent ud i livet, så skal sorte mennesker holde op med at tale engelsk, som er et sprog, den hvide mand har skabt. Ja, tænk alt det den hvide mand har skabt, og som alle minoriteter skal holde sig fra. Denne infame, racistiske, identitetspolitiske tankegang har sit udspring fra især de amerikanske universiteter, og den vil sprede sig som en steppebrand til de vesteuropæiske universiteter. Universiteterne må helt seriøst lægges i graven. De formidler ikke længere viden, men holdninger, som fører til vestens undergang. Der er så meget hykleri i racespørgsmålet. Der findes ingen steder i verden, hvor sorte har det så godt som i USA, og slavefortiden er ekstremt mangefacetteret. Hvad med de sortes hjemlande i Afrika? Dér var det de sorte, der tog slaver, og så kortslutter racismelogikken helt, og det er dog den hvide mand, der har kæmpet for slaveriets afskaffelse. Imens de sorte og de vrede hvide er ved at halshugge fortiden og statuer af fortidens glorværdige skikkelser, så opildner medierne disse ondsindede identitetsfikserede mennesker. Det er så dybt imod kristendommens væsen at opdele mennesker efter hudfarve. Som der står i Det Nye Testamente, så siger Jesus, at den, der er min bror og søster, er den, der gør min himmelske fars vilje. Det er ikke blodets bånd, men troen på Gud, der forener os, men troen på Gud har det skidt i vesten og dermed også incitamentet til at leve et godt liv i stedet for den lovløshed og fanatisme, der breder sig

  Kommentar by piusXII — 10. juni 2020 @ 23:10

 15. Blævre Sørensen er så heldig at bo i landet Danmark med ytringsfrihed for alle, ulykken er at hun udnytter friheden til at svine landet hun bor i og at beskylde den etniske befolkning for racisme, som flere har udtalt hvorfor rejser hun ikke bort sammen med hele negersnavset og hendes Danske medløbere, den Danske statsminister er landsforræder af første grad, gid hun må afgå i ensomhed, hil Danskerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. juni 2020 @ 23:18

 16. Hvad laver de i et hvidt land?

  Kommentar by Skatteyderen — 10. juni 2020 @ 23:35

 17. Skæbnens ironi!
  I stedet burde man måske sige all lives matters! Men selvom black lives matters, ligesom andres liv har betydning, så betyder det ikke nødvendigvis at sorte skal bo her! Ligesom at jeg ikke nødvendigvis skal bo i Somalia, Congo eller Sudan!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2020 @ 23:48

 18. >16 Skatteyderen 23:35
  Hvis det var sådan,at de var flyttet hertil af egen fri vilje,ville de have passet deres eget liv.. Men de er kommet hertil med løfter om guld og grønne skove,havregrød MED smør eller blot med udsigt til umådelig rigdom. Uanset hvordan vi vender og drejer det,er problemet at de alle som én er på offentlig forsørgelse. Hvilket passer diverse regeringer udmørket,da de så har en undskyldning for at flå landets borgere for deres penge,med en anden begrundelse,end at fylde deres egne lommer med penge de ikke selv gider arbejde for.
  Altså de er her for at ødelægge vores land. Men de første til at gøre denne onde handling er vores politikere.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2020 @ 23:56

 19. we entered summertime :-(

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2020 @ 23:56

 20. `
  DANSKERNE har ladet kommunister (forklædt som radikale humanister) overtage partierne, universiteterne, familie-bureaukratierne og medierne plus folkekirken, folkeskolen, børnene og børnehaverne m.m. Det første de radikale gjorde ved folkeskolen var at fjerne morgensangen, kristendoms- og historieundervisningen og dele af andre fag, så der blev mere tid til socialistisk indoktrinering. Osv. Med nihilisme, rodløshed, fordummelse og åndelig forvirring til følge. Med statslig bekæmpelse af familier, civiliseret kultur og hvide mennesker som konsekvens.

  Når et folk lader sig besnakke af kommunister, ender det altid galt og katastrofalt. Sådan endte det i 40-50 lande. Det véd enhver der ikke er historieløs. Danske borgere og vælgere har været naive, træge, blinde og døve i årtier, og kommer snart i hundredtusindvis til at ligge som de selv har redt. På et blodigt leje i undergangens og krigens hus.

  Kommentar by Bent A — 11. juni 2020 @ 00:06

 21. En ting de tilvandrede stadig ikke kan besvarer er:
  Hvorfor mener de sig mere berettiget til økonomisk velstand og fortrin for kultur/tro/ideologisme her i VORES land, fremfor i deres hjemegne?
  – ja, sågar mere berettiget dertil, end vi??
  Med hvilken berettigelse mener de, at vi her, skal tage ti-foldig mere hensyn til deres ønsker, end det som de fejagtigt “flygtede” fra???
  – hvis de mener sig i så god ret til deres synspunkter/kultur/ideologi, hvorfor tog de så ikke kampen op på deres hjemegn, i stedet for at liste af og efterlade de svageste af deres, i den kamp de tilvandrende burde have kæmpet derhjemme?????

  Jeg tænker:
  Topegoisme og økonomisk grådighed!
  – og derved er det mig komplet uforståeligt, at venstrefløjen har, en, så inderlig, trang til, at nurse dem?
  Lukrerer venstrefløjen i virkeligheden på de tilvanadrende/”flygtninge”/m´Slimer, for at de skal være “ofre”, for at fløjen selv kan høste de goder deres “humanitet” fremelsker??
  – i så fald er de tilvandrende/”flygtninge”/m`Slimer jo gidsler og slaver for venstrefløjens, egocentrerede, “global”humanisme???

  Er venstrefløjen / RV+ i virkeligheden slaveimportørenes efterfølgere??????

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. juni 2020 @ 00:59

 22. Egentlig kan man jo ikke klandre hende hun er som hun er. Rent mentalt er hun jo totalt syg i selvretfærdighed og racisme oppe i hovedet. Men hvordan i alverden kan TV2 , DR og diverse medier være sig selv bekendt at frembære hende som noget som helst seriøst? Det siger en hel del mere om mediernes totalt elendige underlødige idioti, og ukritiske enøjede propagandavæsen. Foretrækker De tyske- de er ikke så enøjede moralske, og forstår at holde sig -en del mere- objektive i Deres nyhedsvalg. Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2020 @ 06:09

 23. Husk nu gennem tiden er det de arabiske lande der har været den største forbruger af slaver fra Afrika. Mænd til Arbejde kvinder til arbejde og til “forbrug”. I dag er det især kvinder fra asien der holdes som “slavearbejdere”. Tænk på hvad fru Sørensen ville have indbragt.

  Kommentar by Pallemand — 11. juni 2020 @ 06:46

 24. Med fodboldspil og disse ulideligt politiske korrekte tider in mente vil det nok snart være forbudt at komme med en opfordring på grønsværen, der lyder: “Ind over til en nikker”.

  Kommentar by Karsten Lund — 11. juni 2020 @ 07:02

 25. Har nogen, på noget tidspunkt, overvejet den absolut nærliggende antagelse, at Bwalya Sørensen simpelthen bare er en meget, meget syg kvinde, fuldstændigt lige som ‘James Schmidt’, der reelt hører til på et sindssygehospital, hvor hun kunne få al den opmærksomhed hun tydeligvis mener hun har krav på?

  Kommentar by Kimski — 11. juni 2020 @ 07:02

 26. BLM passer fint ind i Elitens metodik til at styre proletarerne.
  Regel 1): Importér store mængder billigt kød fra u-landene. Regel 2): Sæt grupper af proletarer op mod hinanden, så de ikke danner en fælles front mod Eliten. Regel 3): Ingen importeret proletar er så dum, at han ikke kan bruges som løntrykker. Regel 4): Når Eliten har smadret et land demografisk, så ryk ud til et uspoleret land i en helvedes fart (og gentag manøvren).

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juni 2020 @ 08:49

 27. >24 Karsten Lund
  Ja vi må sgu ha’ lidt kulør på tilværelsen. Hvis vi hele tiden skal tænke på Porno Mette,Mullah Østergaard og deres kumpaner,bliver det for deprimerende.

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2020 @ 08:54

 28. For nylig bragte DR naturprogram fra Afrika, hvor de kom ind på forskellige grupper af aber, og hvordan de klarer forandringer i klima og landskab. Agressive arter af aber fortrænger fredelige planteædende arter. Kan man overføre den tendens til mennesker?

  Jeg kan se på tegn på at agressive, voldsparate grupper af mennesker fortrænger den fredelige del, som ikke magter eller har vilje til at sætte sig til modværge.

  En kommentarer var (frit efter hukommelsen) “og til sidst kom mennesket” underforstået at mennesket er den største trussel mod biodiversitet og det vilde dyreliv i Afrika.

  Black Lives Matter må hellere kigge på befolkningseksplotionen i Afrika og hvad det skaber af fattigdom og trussel mod mange sjældne arter.

  Kommentar by k.m. — 11. juni 2020 @ 09:17

 29. Det vare vel ikke længe inden at negeren Blævrerøv Sørensen påstår at den 80-årige Peter Jensen Olsen og den 81-årige Inez Hasselblad bare var et hvide racister.

  Kommentar by piphans — 11. juni 2020 @ 09:29

 30. @23 Pallemand
  Jeg må desværre skuffe dig, for det ville være umuligt at sælge en neger som Blævrerøv Sørensen, hun er simpelthen for fed og ubrugelig.

  Kommentar by piphans — 11. juni 2020 @ 09:32

 31. Historisk har der altid været slavehandel – de sorte og araberne var vel værst. De indfangede og videresolgte. Også i Egypten og Rom var slaver helt normalt. Vi kan ikke ændre fortiden. Som Douglas Murray siger(se YOU TUBE), så er det folkefærd, der har haft det værst gennem tiden: Jøderne. Og det er jeg enig i…og de er stadig forfulgte…det ses hver dag.

  Det er de hvide i USA, der diskrimineres, da minoriteter har fortrinsret fx til stillinger !!, se https://jyllands-posten.dk/international/usa/article6659793.ece/

  Men mens “humanisterne” og minoriteterne og “journalisterne” har travlt med at snakke identitet og miljø, så sker der befolkningsudskiftning helt mod de oprindelige befolkningers ØNSKE. VI LEVER I PSEUDO- DEMOKRATIER. Undersøgelser om europæernes flertal ikke ønsker indvandring kan findes overalt på nettet.

  Imens udnytter FN (og de skumle diktaturer, der er medlemmer) og de største virksomheder og finansmarkederne den afledende “humanist-snak” og at de hårdtarbejdende vestlige verden forsøger at hjælpe resten af verden, så de også kan blive gode markeder for de største virksomheder og finanshuse.. og FN kan ødelægge VESTEN. FN er for størstedelen kapret af diktaturer- og FN laver de ødelæggende konventioner…

  Kommentar by h.nielsen — 11. juni 2020 @ 09:42

 32. BREAKING

  Verdens langsomste selvmord:
  Blæwwer Sorensen er gået i sultestrejke!

  Kommentar by Bastardo — 11. juni 2020 @ 09:57

 33. Kommentar by k.m. — 11. juni 2020 @ 09:17.

  Bwalya Sørensen er selv et eksempel på mere aggressive stammers forfølgelse og delvise udryddelse af hottentotterne eller buskmændende, (også kendt som khoikhoifolket), hvor mændende og drengene blev slået ihjel, og pigerne og kvinderne brugt til sex.

  Hottentotterne tilhører en af Afrikas oprindelige stammer, og blev gradvist fordrevet til de sydlige dele af Sahara, fra de sydlige og mere frodige dele af Afrika, fortrinsvis fordi de var et fredeligt folkefærd, der ikke satte sig til modværge.

  Netop placeringen af de abnorme fedtlagre på Bwalyas krop, plus hendes forholdsvist lave statur, er en klar indikation af, at hun selv er en sådan hybrid mellem en khoisan og en meget mørkere, mere aggressiv afart af den afrikanske race.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Khoisan

  Der er masser af tribalisme, forfølgelse, og folkedrab i Bwalya Sørensens egen fortid at gå i gang med, som overhovedet ikke har noget med den hvide race at gøre. Men som hun selv har lært det, fra i hvert fald halvdelen af hendes forfædre, så er det meget nemmere at angribe nogen, der ikke giver igen med renter.

  Kommentar by Kimski — 11. juni 2020 @ 10:27

 34. Hvordan kan en dømt beriger komme på Face Book og like? Han sidder vel der hvor han bør sidde?

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 11. juni 2020 @ 10:52

 35. Er det en muslim?

  Københavns Politi er torsdag rykket massivt ud til Københavns Hovedbanegård, efter en mand er set med pistollignende genstand.

  Det oplyser Københavns Politi til B.T.

  »Vi har modtaget en anmeldelse om, at en mand muligvis var bevæbnet i et s-tog. Vi har gennemsøgt toget, men vi har ikke fundet manden. Han er set i et tog på vej mod Københavns Hovedbanegård nord fra,« siger vagtchef Henrik Brix.

  »Nu er vi ved at få overvågningsbilleder fra toget.«

  Ifølge vagtchefen er det en passager i toget, der bemærkede, at manden var i besiddelse af en pistollignende genstand.

  »Vi vil godt lige se, om vi kan få fat i ham,« lyder det videre, forbyd islam 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 11:03

 36. Apropos slaver. Den hvide arbejder og betaler den sorte for ikke at arbejde. Store mængder penge sendes sydpå.
  https://www.religion.dk/viden/kristne-slaver-muslimske-pirater

  Kommentar by P — 11. juni 2020 @ 11:20

 37. # 32
  Tak fordi du kom med dagens grin.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 11. juni 2020 @ 13:09

 38. Er det en muslim (2)?

  Bernio Verhagen har siden november 2019 siddet varetægtsfængslet. Det hele begyndte med, at han ville være professionel fodboldspiller i Danmark.

  Han udnyttede de få sekunder, hvor det kunne lade sig gøre, og så var han væk.

  Det burde ellers ikke kunne ske.

  Han havde lige været for retten i Viborg. Sigtet for vold. Nu skulle Bernio Verhagen bare tilbage i sin celle. Men han havde andre planer.

  Da betjentene skulle aflevere ham i arresten, slap han fri og spænede ned ad gågaden i Holstebro.

  Dernæst drejede han ind ad en sidevej og forsvandt så ud af syne.

  – Det kan godt være, han ikke er verdens bedste fodboldspiller, men han løber i hvert fald hurtigt.

  Ordene er Christian Toftemarks. Som efterforskningsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi måtte han på det tidspunkt konstatere, at den opsigtsvækkende sag endnu engang havde taget en ny, overraskende drejning, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 13:24

 39. Bwalya Sørensen er et levende enormt bevis på at kontanthjælpen er alt for stor.
  Eller også har hun andre mere kreative måder. Fra f.eks diverse korrupte skatteyderbetalte “kulturprojekter”, som jo mærkværdigvis aldrig revideres.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 11. juni 2020 @ 13:57

 40. Juridisk og politisk korrekt idioti på højt, højt plan:

  Rasmus Paludan skal 23. juni møde op ved Retten i Næstved, tiltalt i i alt 14 nye sager.

  Stram Kurs-lederen er ifølte et omfattende anklageskrift fra Statsadvokaten i København og Sydsjælland- og Lollands-Falsters Politi tiltalt for 14 overtrædelser af loven, herunder den såkaldte racismeparagraf, for æreskrænkelse og for at køre hasarderet med en anden person på køleren af sin Audi.

  I første kategori – overtrædelse af straffelovens § 266 b – fremgår det af anklageskriftet, at Rasmus Paludan på en video, der blev optaget i forbindelse med en demonstration i boligområdet Heimdalsgade i Frederikssund 26. august 2018, hvor han bl.a. forklarede de fremmødte tilskuere, at »danskerne og Danmark er alt for højt udviklet og avanceret til at kunne sameksistere med det meget lavtstående muslimske kulturaffald,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 15:30

 41. Dum. Dummere. Claus Oxfeldt #ACAB

  Politiforbundet: En latterlig gruppe mennesker
  Formand for Politiforbundet Claus Oxfeldt er efter en Google-søgning på ‘A.C.A.B.’ chokeret over, at der findes grupper af mennesker, der mener, at alle politibetjente er ‘bastards’.

  – ‘All cops are bastards’? Det er jo for mig helt himmelråbende håbløst at have en gruppering, der siger sådan? siger han i et interview med Ekstra Bladet onsdag.

  – Det er så useriøst, som noget kan være, og hvis der er et parti på Christiansborg, som på en eller anden måde involverer sig med den latterlige gruppe mennesker, må jeg indrømme, at jeg er chokeret.

  Begrebet A.C.A.B. dækker over en bredere kritik af strukturer i samfundet, som politiet ifølge kritikere er med til at opretholde. Det drejer sig blandt andet om profilering af potentielt kriminelle på baggrund af deres race.

  Ekstra Bladet har talt med Claus Oxfeldt om racisme i politiet og de politiske interesser, de som tjenestefolk håndhæver, i et interview, hvor Claus Oxfeldt blandt andet fortæller, at han ville ønske, at han selv blev stoppet af politiet oftere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juni 2020 @ 16:24

 42. Paludan er også blevet fjernet fra tuben.

  Med hensyn til politiets- og politikernes grundslovbrud og magtmisbrug kan intet længere overraske.

  Kommentar by Zenobia — 11. juni 2020 @ 16:26

 43. Et billede af hende negermama og karl stegger malet op som neger. Utrolig lighed.

  Kommentar by Anonym — 11. juni 2020 @ 16:27

 44. https://youtu.be/nFHaVCsTG74
  Lars Andersen om politiet og en mystisk anholdelse

  Kommentar by k. m. — 11. juni 2020 @ 17:11

 45. Det er godt, at Kim fremhæver sådanne paradokser. BLM er gået helt over gevind. BLM’s hærværk mod gamle statuer minder om ISIS vandalisering af gamle kulturskatte.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juni 2020 @ 20:18

 46. #piusXII — 10. juni 2020 @ 23:10: “Universiteterne må helt seriøst lægges i graven”. Enig! Derefter kunne man oprette et institut for matematik, for fysik, for kemi, biologi, botanik, lægevidenskab osv., kort sagt for naturvidenskaberne. Måske kunne man medtage et institut for sprogforskning. Jeg er åben for andre forslag, men hold humaniora udenfor. Desværre har politisering og ideologi inficeret de fleste af de nuværende naturvidenskabelige fakulteter, og man kan frygte, at nyoprettede institutter også ville blive inficeret.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juni 2020 @ 20:34

 47. Husker I Katie H@pkins dok om S@dafrika? Jeg har netop set en sær besked til mig på en youtube kanal. Fra en censur robot 😡 https://youtu.be/FQHtY59PuuE. SE den, og DEL den m alle, I kender! Jeg kunne ikke poste det, jeg oprindeligt skrev her. . Mærkeligt. Lad os hjælpe disse forfulgte HV@DE med penge, om jeg kan finde ud af hvordan.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. juni 2020 @ 20:51

 48. Today in London : black thugs beat up White cop. Nogen, der har set det på MSM?? Nope! https://youtu.be/dLiRiq50gZ0

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. juni 2020 @ 21:03

 49. Hvem fanden er Moussa McHangama, er det endnu en haleneger som vi er tvunget til at forsørge?
  Danskerne er uden nogen form for konkurrence verdens dummeste folkefærd, et folkefærd som ikke fortjener at overleve når det ikke kan beskytte sine egne børn fra at blive voldtaget og myrdet af sindssyge udlændinge.

  Kommentar by piphans — 11. juni 2020 @ 21:06

 50. Helt enig piusXII 10. juni 23:10. Og tak for en velformueret og præcis analyse. Identitetspolitik er en syg bevægelse. Den vil lade racismen genopstå. Det er let at gennemskue, at det er racepolitik. Identitetspolitik er lig med racepolitik. Vi troede den var død i forrige århundrede, men så genopstod den alligevel. Hvad bliver det næste?

  Kommentar by A-mad — 11. juni 2020 @ 21:49

 51. @ Henrik Petersen — 10. juni 2020 @ 21:20

  Den afrikanske dværgplanet handler næppe i Netto – snarare i Brutto.

  Kommentar by Michael — 11. juni 2020 @ 22:40

 52. Vedr Rasmus Paludan: politiet er politiske og de formår ikke navigere i det politiske felt på en yndefuld måde

  A.C.A.B

  Kommentar by H. Nielsen — 11. juni 2020 @ 22:57

 53. Chefjuristens bror?

  Black Lies Matter har ikke været aktiv siden sidste valg til USA’s præsident 2016.

  De rødsnoede satanister kan ikke længere snyde med valgmaskinerne. De bliver nødt til at bure folk inde og forlange, at man skal stemme per brev (mail-in-ballot).

  Derfor har vi den kinesiske syge – og Mette Frederiksen via dekret fra EU/WHO/UN leger diktator i Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 11. juni 2020 @ 23:29

 54. Hvis du vil vide mere? Langt mere end 90% af danskerne og 100% mere end journalisterne og især politikerne ønsker du skal vide, så snus til Q drops på:
  qmap.pub

  Ved at klikke på overskriften (på q droppet) føres du til qresearch boarded, hvor anons deler deres digs.

  Dark to Light.

  Kommentar by Iznogut — 11. juni 2020 @ 23:36

 55. `
  VI BLIVER SLÅET IHJEL, helt grundlæggende, siger McHangama. Hvem er vi?Her i Danmark er det da kun eller fortrinsvis hvide mennesker som myrdes af nydanskerne. Det omvendte sker jo nærmest aldrig. Og i USA myrdes langt flere sorte af sorte end af hvide. Og sorte myrder flere hvide end omvendt. Så hvad er det McHangama fabler om??

  Kommentar by Bent A — 12. juni 2020 @ 00:07

 56. Negere…LoL

  Kommentar by Jp — 12. juni 2020 @ 00:11

 57. Folk flest, i Danmark, er så identitetsløse, at de såmænd sælger deres efterkommere til Fanden selv, blot for at få et kort, indbildt, “jeg er god-kick”.
  Og som det nu ser ud, lader det ikke til, at like-klik på FB kan opfylde de egocentriske behov (coronaen lagde “se mig” død, for de magtede ikke at fortføre deres egocentrisme, uden RL-skulderklap), derfor griber de efter kicket i slæbetovet af det, som de laveste (IQere) kan råbe højest om. (til glæde for MSM, for uden dem ville det jo være en flad, som et intetsigende Like-klik på FB)

  – og der er vore landsegne, ældre som børn og syge, ikke interessante, i forhold til amerikanske overskrifter, hvilket, igen, beviser, at vi står med 1-2 generationer af vore efterkommere, der står uden egenidentitet og -formåen i livet!

  Mit forslag til løsning:
  Udskam enhver der stemmer for mere af samme OG:
  Giv aktiv støtte/medlemskab til de to partier, der vil stoppe vanviddet!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2020 @ 01:10

 58. Moussa Mchangama er et skoleeksempel på, hvorfor en etnostat i stil med Israel er nødvendig: bare fordi faderen er både intelligent og integreret, er der ingen garanti for at hans afkom ikke vil være en hadefuld, racistisk BLM-terrorist.

  Kommentar by Felix Krull — 12. juni 2020 @ 01:31

 59. Oplysningerne om Bwala Sørensens egen baggrund , og den langsomme udslettelse hendes eget folk har været udsat for, er i sig selv nogle artikler værd. Gad vist hvem der i sin tid fordrev hendes folk, og hvem styrede det “sex- trafficking” markede , hvem står i dag bag slavehandlen i Afrika? , ja listen kunne blive lang.

  Kommentar by Heisahero — 12. juni 2020 @ 06:00

 60. Moussa McHangama ser tingene Pan-Afrikansk dvs. alle negere som et folk overalt på jorden.

  Lual Lual aka James Schmidt, Peter Sosthenes Boyi og Philip Kweku Amankwa Sampson er alle neger voldtægtsmænd.

  Lual Lual er både voldtægtsmand og seriemorder.

  Det danske Politi har angiveligt aldrig dræbt en neger – get your story straight Moussa McHangama.

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 08:35

 61. Lad os heller ikke glemme negeren Ahmed Numan Isaac Rahma som også har myrdet en dansker har i vores eget land.

  Kommentar by piphans — 12. juni 2020 @ 09:57

 62. > Piphans
  Vi skal nok også bide mærke i navnet Jared Heller

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2020 @ 11:31

 63. >54 Felix Krull 01:31
  Øh nej. vi har brug for et nordisk etnisk område,hvor vi kan tilbagevise fremmede. israel er blot et af hullerne i jorden,som vi intet har at gøre med. Hvis Sverige-Norge Danmark ender som USA, har vi undergravet vores arv og millieau.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2020 @ 11:36

 64. Sudan negeren Ahmed Numan Isaac Rahma aka Jaguar – han slog angiveligt Torben Vagn Knudsen ihjel og flygtede derefter tilbage til Sudan.

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 11:37

 65. Jared Heller fik 4 måneder og en udvisning.

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 11:38

 66. Er der flere mordere og/eller voldtægtsmænd der er negere?

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 11:42

 67. Den stærkt venstre-orienterede lesbiske (flertallet er dumme) rapper Nikoline – hende der er mest kendt for at sige til Rasmus Paludan ansigt-til-ansigt at han trænger til noget homo-love.

  Har lavet en ny musikvideo hvor hun er nøgen og angiveligt har eksplicit sex.

  https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/dansk-rapper-dyrker-sex-i-ny-musikvideo/8159322

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 12:05

 68. Hvem fanden gider se en negermama eller perkerbitch på forsiden af Elle i stedet for ni smukke, kridhvide, kristne, danske kvinder!?! Så nu er Elle blevet udskammet især fra udlandet for at vise ni danske ambassadører for det danske mærke Ganni, der åbenbart ikke har nogle farvede ambassadører. Og hvad fucking så?

  Forsiderne på den danske udgave af modemagasinet Elle skal være mere mangfoldige, når det gælder covermodellerne. Det fortalte chefredaktør Cecilie Ingdal i et interview i mediemagasinet Q&co, efter magasinet har fået kritik på de sociale medier for magasinets juni-forside.

  Her optræder ni kvinder, der alle har været med til at gøre det danske modebrand Ganni til en international succes ved at bære det frem, men som alle er hvide.

  Det fik kritikken fra især internationale følgere til at bølge på Instagram, efter Ganni havde delt et billede af forsiden på sin profil, og efterfølgende Elle selv. Selvom kvinderne på forsiden var valgt ud fra deres rolle i forhold til Ganni, har Elle valgt at undskylde.

  “På Ganni trak de den rigtig hurtigt tilbage og undskyldte, og vi gjorde det efter nogle dage, og jeg har undskyldt over for dem, der har følt sig trådt over tæerne. Det var jo ikke vores tanke at træde på nogen, men ikke desto mindre har folk følt sig trådt over tæerne,” fortalte Cecilie Ingdal, der også kaldte oplevelsen for et wakeup call.

  “Det må jeg tage til efterretning, og det samme må jeg selvfølgelig, i forhold til når jeg er bagudskuende på mine forsider gennem mine nu 12 år som chefredaktør på Elle – om de har været diverse nok. Den største learning, wakeup call, kan du sige, jeg har fået i den her tid, er selvfølgelig, at vi er jo meget ens i det her land.”

  Én sort forsidemodel

  Cecilie Ingdal uddyber, at Elle har haft i omegnen af én enkelt sort kvinde på forsiden af magasinet de seneste 12 år. Men sådan skal det ikke være fremover.

  “Det er ikke sådan, så vi nu skal gå fuldstændig kontra på tingene, men jeg vil gerne sikre, at der er bred repræsentation især af det danske samfund,” sagde Cecilie Ingdal.

  “Det kommer til at betyde, at du kommer til at se en rigere repræsentation af alle etniciteter, ikke bare sorte, på forsiden af Elle,” sagde Cecilie Ingdal.

  Hun afviser samtidig, at magasinet vil opstillet en kvote for repræsentationen.

  “Jeg skal måske bare åbne øjnene mere for, at sorte kvinder også skal kunne være på forsiden af dansk Elle(…) Det er ikke fordi, de ikke har kunnet det, men jeg anerkender, at vi måske har haft en vis blindhed,” sagde chefredaktøren, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 12:51

 69. Er det muslimer?

  Uroligheder i Albertslund – mere end 50 samlet

  Københavns Vestegns Politi var tirsdag aften talstærkt til stede til optøjer i Kanalens Kvarter i Albertslund.

  En større forsamling maskerede personer var til stede, angiveligt for at lave en Black Lives Matter musikvideo for den politidræbte mand, George Floyd.

  En person blev anholdt og kørt med til stationen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 13:19

 70. `
  De krænkelssesparate og feministiske hadere af den hvide verden med hvide mænd og hvide kvinder, mener at hele verden skal være rød, brun og sort, mens alle hvide bør skamme sig ihjel. De krænkelsesparate mener selv at deres globalistiske tankesæt og planer er udtryk for visdom og overblik, men deres politik vil omdanne Europa og USA til shitholes i stil med Libanon, Sverige og Venezuela.

  Kommentar by Bent A — 12. juni 2020 @ 13:19

 71. AD. Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 12:51

  Har du et link?

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 14:45

 72. Det er ligegyldigt hvem der er på forsiden af Elle nogen skal nok føle sig krænket. Det der diversity bliver enden på vores civilisation.

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 14:59

 73. @ Bastardo — 11. juni 2020 @ 09:57

  Kan du ikke lige komme med en advarsel inden du kommer med kommentarer som den der?

  Almindelige mennesker sidder stille og roligt og drikker kaffe og nu skal jeg vaske vægge, bord, tastatur og skærm!

  Kommentar by Santor — 12. juni 2020 @ 15:15

 74. Har du et link?

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 14:45

  Her: https://mediawatch.dk/article/12216313, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 15:39

 75. Her Zenobia: https://mediawatch.dk/Medienyt/Ugeblade_magasiner/article12216313.ece forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 15:41

 76. Ordentlige rigtige mennesker bør holde sig fra alt kortsigtet gloriepudsning; hvis glorien er så tynd, holder den heller ikke til gejling..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juni 2020 @ 16:10

 77. @58 Nielsen
  @61 Zenobia
  Lige præcis.
  Men det mest sindssyge er, at der er garanteret ikke én eneste neger i Danmark der er blevet slået ihjel af en dansker, men det sorte lort har åbenbart slået adskillige af vores landsmænd ihjel i vores eget land.

  Og det samme gælder sikkert islamister og østperkere som slår danskere ihjel i flæng her i vores eget land.

  Kommentar by piphans — 12. juni 2020 @ 16:25

 78. # 40. Den anholdelse, i håndjern mv. er hamrende ulovlig. Hvem husker ikke Tibetsagen hvor de ansvarlige pludseligt intet kunne huske, vigtige e – mail(s) blev forsøgt skjult eller forsvandt på mystisk vis. I går så jeg en rystende afdækning af Erik Solbakke dommen hhv. sagen i det hele taget. Rystende at overvære. Jeg siger ikke at der er begået rettegangsfejl. De få gange jeg har haft behov for politiets hjælp har jeg altid modtaget en fin service, dette både menneskeligt hhv. politimæssigt.

  Kommentar by NED MED EKSTRASPRØJTEN. — 12. juni 2020 @ 16:43

 79. Luk de såkaldte journalistuddannelser og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juni 2020 @ 16:56

 80. https://www.bt.dk/samfund/nye-tal-somaliere-doemmes-hyppigst-for-drab-vold-og-roeveri

  Negere fra Somalia er nr. 2 fra toppen i denne statistik over drab og drabsforsøg.

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 18:01

 81. Somalisk neger kvinde begynder at græde i DR program efter Huxi Bach fortæller en grov kornet joke. Værten er Rasmus Brun – ham der kaldte Rasmus Paludan flere grimme ting i et interview i den korte radio avis.

  https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/dr-optagelser-gik-helt-galt/8160541

  Kommentar by Zenobia — 12. juni 2020 @ 19:50

 82. Begreber som “Racisme”, “Islamofobi”, “Xenofobi”, ”Homofobi”, ”Anti-Semitisme” etc. er opfundet for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Det meste såkaldte “racisme” er blot en sund og naturlig tilbøjelighed til at foretrække sin egen etniske gruppe (såkaldt “in-group preference”).

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. juni 2020 @ 20:08

 83. 14. piusXII: “UFATTELIGT at der findes mennesker, der hopper på den identitetspolitiske vogn.”

  Politik har altid handlet om identitets-grupper. Fx har man i USA i mange årtier talt om “the black vote”, “the female vote”, “the hispanic vote” etc. Det er fuldstændig normalt og naturligt.

  Det er stort set KUN hvide mennesker, som (desværre) ikke kæmper for deres egen etniske gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. juni 2020 @ 20:15

 84. Bare lige et par tanker:
  “racisme” mod sorte?
  – mangt en sort er kristen

  er iSlamtilbedere sorte?
  – de var, tørklædehyldet, at se til Blæwer-Sørensen demo, på tv DR/TV2-nyhederne

  venstrefløjens “anti”-racister/egohungrende venstrefløjsere fik corona-luftning for mangel på “se mig”
  -hvor fanden var/er de´ henne, når det gælder sikkerheden, for den fremadrettede velfærd i Danmark, for danske børn, syge, handicappede og ældre landsegne?

  Alt i alt lugter det fælt, af spredte diktator-drømmende fraktioners forsøg, på at kickstarte et hedt ønsket oprør.
  – alle greb de chancen og alle står de tilbage, med hver deres skam over sig! -> lige fra de sorte, til venstrefløjserne og m´Slimske “demokratiske”aktivister.

  Hvem tabte?
  – alle dem, som endnu engang beviste deres lav-IQ for åbne kameraer og mikrofoner, til skade for hver deres ideologiske fraktion, men også til skade for de sorte, der her til lands, er faldet naturlig ind i dansk kultur og levevis.

  LavIQerer råber højest, der og hvor det er nemmest, for sæt de selv skulle yde en rationel/økonomisk indsats, de´r hvor det ville kunne gøre aller mest gavn -> INDE i de problemdyrkende områder, her som ude.

  Ps.
  Jeg glemte vidst at nævne Journalistisk Venstreforbund.dk

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2020 @ 22:22

 85. Bwalyas Lies Matters

  Kommentar by egon olsen — 13. juni 2020 @ 02:28

 86. Sorte er verdensmestre i at slå ihjel. Jeg vil tro at Afrika er det kontinent hvor der slås allerflest mennesker ihjel, af andre negre. Tænk blot på sagen med Hutuer og Tutsier for et par årtier siden. Selv børn begår mord i Afrika.

  Kommentar by JC — 13. juni 2020 @ 10:42

 87. Grundlæggende hører negere til i Afrika og grundlæggende må de kunne klare sig selv der uden vestlig hjælp.

  Kommentar by Torino — 13. juni 2020 @ 13:11

 88. Der var engang, jeg havde respekt for Kim Møller. Det har jeg ikke mere.

  Dette blogindlæg tager prisen for “guilt by association”.

  Jeg tænker på dengang, DF blev angrebet af den yderste venstrefløj, fordi massemorderen Brevik roste DF i sit manifest.

  Møller benytter akkurat samme afstumpede og dybt ulogiske argumentationsform her.

  James Schmidt liker Black Lives Matter. Hvad siger det ikke om Black Lives Matter?

  Hitler var vegetar. Hvad siger det ikke om vegetarer?

  Kommentar by np — 13. juni 2020 @ 15:36

 89. Kommentar by np — 13. juni 2020 @ 15:36

  Der var engang, jeg havde lyst til at give den kulturradigale, feministheks np en olfert, nu har jeg bare lyst til at stikke hende en flad, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juni 2020 @ 15:56

 90. np: Din respekt er lige så vigtig som fladlus, myrer under flise terrassen, muslimske kebab butikker og kø på motorvejen.
  Undermåler af rang.

  Til dem, hvor lyset skinner, Tucker Carlson skærer vanviddet om den kinesiske syge ud i pap:
  https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-coronavirus-and-the-mass-lockdowns-heres-the-proof

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 15:58

 91. NotariusUmulius kl. 15:56

  Det bliver en sag for politiet.

  Kommentar by np — 13. juni 2020 @ 15:59

 92. Iznogut kl. 15:58

  Jeg tilhører majoriteten i dette land. Du og Kim Møller udgør en lille minoritet på under 100.000.

  I får aldrig nogen indflydelse på dette lands skæbne. Heldigvis.

  Kommentar by np — 13. juni 2020 @ 16:01

 93. Umulius, temper my good man.
  Kan De ikke lide vores højt belagte smørebrød – kan De få et par flade.

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 16:01

 94. np, kast en brosten for mig, okay?

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 16:02

 95. Til dem, hvor lyset skinner, Tucker Carlson skærer vanviddet om den kinesiske syge ud i pap:
  https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-coronavirus-and-the-mass-lockdowns-heres-the-proof

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 15:58

  Aaaargh, Tucker Carlson: The people responsible for doing all of this, say they have no regrets about it. We faced a global calamity, they say. COVID-19 was the worst pandemic since the Spanish flu. That flu killed 50 million people.

  We had no choice. We did the right thing. That’s what they’re telling us. Is it true?

  Og Iznogut, hvem er det nu, der sidder for bordenden i USA. Yup. Din elskede præsident Trump. Jeg forstår ikke, hvorfor Fox News ikke går mere i kødet på Trump over lovløsheden i de amerikanske gader og coronanedlukningen af USA.

  Der er kun én Commander-In-Chief, nemlig Trump og det hele falder tilbage på ham, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juni 2020 @ 19:02

 96. Jeg forstår ikke den praksis som bl.a. udøves i den danske MSM presse, hvor man hylder en forbryder, som Floyd.
  Tre hvide danskere (pensionister) bliver myrdet med koldt blod af en sort sudaneser, dette får kun ringe omtale.
  Hvorfor al den omtale, nærmest hyldest, af den racistiske bevægelse Black Lives Matter, som hylder mord på hvide, samt lægger op til brutal vold.
  Der er sgu noget galt et eller andet sted.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juni 2020 @ 19:58

 97. De amerikanske universiteter er rugekasse for venstre-ekstremister. Millioner af venstre-ekstreme bliver indoktrineret, og det, vi ser nu, er resultatet af universiteternes samfundsundergravende agenda og had til den kristne verden. Universiteterne har historisk haft den kristne kirke og tro som basis og opstod i middelalderen, men i dag producerer de had mod kristendommen og alt det, kristendommen står for. Hvem var de revolutionæres primære mål under den russiske revolution? Den ortodokse kirke. Hvem var de revolutionæres mål under den franske revolution? Den katolske kirke. Under den spanske borgerkrig støttede kirken egentlig venstrefløjen til at starte med, men socialisternes brutale fremfærd mod præstestanden tvang kirken over i Francos arme. Kristendommen bygger op, og socialisme bryder ned. Det viser al historie. Heldigvis er kristendommen i eksplosiv vækst mange steder på jorden, også i Kina, for at det ikke skal være løgn, men i vesten har vi overgivet os til ja, jeg ved det egentlig ikke, had og kynisme og en klam selvretfærdig socialisme.

  Kommentar by piusXII — 13. juni 2020 @ 20:01

 98. Det er kun sorte som kan slippe godt afsted med at kritisere BLM.
  Alle andre bliver forsøgt ødelagt med alle midler.

  Der er et puf piece i BT om stridsdronningen Walja hvor de er sandfærdige men samtidig behandler Negerdronningen med fløjlshandsker.
  Det er ret klamt at læse for BT snor sig som en ål for undgå direkte at adresse ronkedoren i lokalet. DVS hvad BLM er rent ideologisk og hvad deres målsætninger er og hvem der er deres allierede.

  https://www.bt.dk/samfund/stridsdronningen

  Black Lives Matter har ingen berettigelse i Danmark og de skaber en masse etniske spændinger.

  Kommentar by Zenobia — 13. juni 2020 @ 20:20

 99. Balje Sørensen er tydeligvis sociopat og retarderet i middelsvær grad.

  Hun havde ikke holdt i 34 år i Zambia, kun i Dummark, send Baljen hjem til Zambia, jeg er træt af at se den klamme, bunke lort af en svært og sygeligt overvægtig, kulsort nigger kælling, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juni 2020 @ 21:02

 100. Præsident Donald John Trump udstiller satanisterne. 80-90% af befolkningen er uvidende, takket være fake news “journalister”. Når man ikke vil se, må man føle.

  Tror umuligus at folk vågner ved at føle satanisternes diktatur på egen krop?

  Når sandheden snart fortælles om den kinesiske syge får det vreden frem i folk, som allerede kan se, at social distance ikke gælder for demokraterne og deres medsammensvorende “anti fascister” og Black Lies Matter.

  Nå, men selv en umuligus bliver klogere. Han ved tilsyneladende lidt om den muhammedanske syge ombenævnt islam.

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 23:03

 101. Er det ham kunstneren igen? Var der ikke noget om, at en københavner gav geder til en afrikansk landsby mod, at de antog hans efternavn?

  Negermamma Sørensens landsby har også haft besøg af en kunstner? Jeg tror hun fik et hængebug svin.

  Kommentar by Iznogut — 13. juni 2020 @ 23:07

 102. pius 13. juni kl. 20:01

  “Kristendommen bygger op …”

  Ja, for den siger, at alle mennesker er skabt i Guds billede – også sorte.

  Kommentar by np — 14. juni 2020 @ 09:11

 103. Donald John Trump, USAs 45. præsident og Commander-In-Chief, har fuldkomment mistet grebet om Amerikas forenede Stater: Coronodøde en masse i samtlige 50 delstater og oprør i gaderne. Flere politistationer har overgivet sig og huser nu oprører, Black Lives Matter demonstranter og antifacister.

  Selv Melania har krammet på Donald; hun har presset ham så meget for en bedre og monetært meget mere indbringende prenuptial agreement, ægtepagt, som langt, langt overgår, hvad Ivana og Marla fik udbetalt af The Donald ved skilsmissen.

  Donald J. Trump er en færdig mand. Punktum. Mark The Umulius’s Words Come November 3, 2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juni 2020 @ 11:20

 104. # np 9:11
  Hvorfor denne stråmand? Er der nogen, der har hævdet, at sorte ikke er skabt i Guds billede? Hvorfor har du behov for denne racistiske kommentar? Det var, derfor missionærerne tog ud til farlige egne af verden for at hjælpe de indfødte mod sygdomme og ved at lære dem at læse og skrive, og missionærerne gjorde det jo netop, fordi de sorte også er skabt i Guds billede. Kristendommen gør ikke forskel på nogen, men desværre er det den tankegang, der altid har levet på venstrefløjen. Venstrefløjen lever kun af at snylte og på at så splid og had mellem mennesker. De kristne har altid været hadet af socialisterne. Desværre vinder racismen frem på venstrefløjen, for identitetspolitik er ikke andet end racisme, hvor man igen forskelsbehandler mennesker pga. farve, og hvor man er fuldkommen besat af, om man er hvid eller sort eller brun. Venstrefløjen vil med identitetspolitikken forsøge at nære den indre svinehund hos svage mennesker, som kan spille ofre og snylte på dem, der bygger samfund op. Men intet socialistisk samfund kan bestå, det er kun et spørgsmål om tid, før det går til grunde.

  Kommentar by piusXII — 14. juni 2020 @ 14:26

 105. iSSlam er ikke andet en åndelig onani.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. juni 2020 @ 15:16

 106. pius kl. 14:26

  Til din oplysning støtter pave Frans Black Lives Matter.

  http://adventmessenger.org/pope-francis-supports-the-black-lives-matter-revolution/

  Jeg kan ikke forestille mig noget kristent trossamfund, som ikke helhjertet støtter de sortes kamp mod politivold og systemisk racisme i USA. Det fortæller lidt om, hvor langt ude du er.

  Du kalder mig for racist, fordi jeg citerer den hellige skrift for, at alle mennesker er skabt i Guds billede, uanset hudfarve. Hvad bilder du dig ind?

  Vil du i øvrigt vide, hvad direkte racisme er, så flyder dette usmagelige kommentarspor over med det. Bare det seneste eksempel:

  NotariusUmulius 13. juni 2020 kl. 21:02

  “send Baljen hjem til Zambia, jeg er træt af at se den klamme, bunke lort af en svært og sygeligt overvægtig, kulsort nigger kælling”

  Kan du ikke anerkende det, så er du uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by np — 14. juni 2020 @ 15:51

 107. np 15.51
  Jo, din kommentar om at sorte også er skabt i Guds billede viser noget om dit behov for pegefingerløftende moral over for andre. Hvorfor kommer du med den kommentar? Du er et klassisk eksempel på venstrefløjens trang til at fremstille sig som et bedre menneske end andre, men netop derved viser du alt om, hvem du er. Du er det, som Jesus kalder en farisæer.

  Kommentar by piusXII — 14. juni 2020 @ 18:20

 108. Kommentar by np — 14. juni 2020 @ 15:51

  hvorfor støtter du en terrororganisation som BLM?

  Black Lives Matter was formed in 2013 by three self-styled “Marxist-Leninist revolutionaries,” who selected as their movement icon convicted cop-killer and Black Liberation Army member Assata Shakur.[4]

  https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/06/black-lives-are-pretext-david-horowitz/

  Kommentar by KineserSnot — 14. juni 2020 @ 19:33

 109. pius

  Det fortæller om din manglende viden, at du både sammenligner mig med farisæerne, som var en ultrakonservativ gruppering blandt jøderne på Jesu tid, og så nutidens overklasse af venstreorienterede.

  Jesus holdt altid med de svageste, om det var ludere, skatteindkrævere eller spedalske. Var Jesus stadig iblandt os, havde han holdt med de undertrykte sorte i USA. Det er mit gæt.

  Snot

  Vær lidt mere kritisk med dine kilder. frontpagemag.com beskrives ifølge Wikipedia af eksperter som “right-wing, far-right, Islamophobic, and anti-Islam”.

  Black Lives Matter er ikke en terrororganisation, men en borgerrettighedsorganisation, som med fredelige midler kæmper imod især politivold mod sorte i USA.

  Jeg støtter som sådan ikke bevægelsen – og jeg tager skarpt afstand fra kriminelle, som benytter de fredelige demonstationer til berigelsesforbrydelser og vold mod politi – men jeg håber for det amerikanske samfund, at det snart overvinder sin triste fortid og afskaffer den sidste rest af diskrimination mod sorte.

  I Danmark har vi en helt anden historie. Det er tvivlsomt, om vi har systemisk racisme. Men hvad ved jeg? – Jeg er en hvid privilegeret mand.

  Kommentar by np — 14. juni 2020 @ 20:25

 110. Umuligus et al: Præsident Donald John Trump er ikke ansvarlig for low og orden i staterne. Det kommer nok bag på dig/jer, at Governører og borgmestre er ansvarlige.
  Det er Kina, Cuba, Venezuela, Nordkorea og muhammedanske lande som har diktatorer/eneherskere.

  Happy Birthday Mr. President. Best ever.

  Kommentar by Iznogut — 14. juni 2020 @ 22:06

 111. Og Danmark, når WHO/EU/UN siger til Mette Frederiksen at hun skal bestemme over danskernes frihedsrettigheder.

  Søde Mette er en skide diktator-kælling.

  Kommentar by Iznogut — 14. juni 2020 @ 22:08

 112. Det hedder altså Update og ikke Opdate. Det hedder Opdatering og ikke Updatering. Sammenblandingen af ord er ikke frugtbar for det danske sprog og dets overlevelse.
  Det er muligt “dansk” sprognævn og alle de andre mere eller mindre selvbestaltede smagsdommere,finder at check kan skrives tjek. Eller at youghourt kan skrives jugurt. Men det vil aldrig føre til et mere læseværdigt skriftsprog.
  Jeg tror så gud at ordblindheden har trængt sig helt frem til Slotsholmen,hvor Marianne Helved og Margrethe Pestager (kender ikke den rigtige staveåde af hendes fornavn)(og gider ikke søge hende.Hun er for langt ude i nEUropas lyksaligheder) plejede at slå deres håndtasker (folder). Men tag alligevel at give korrekturen en chance. Og bliv ikke shockeret hvis det viser sig at du havde ret.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2020 @ 02:47

 113. Eller at youghourt kan skrives jugurt. Men det vil aldrig føre til et mere læseværdigt skriftsprog.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2020 @ 02:47

  Din fucking kegle, Nielsen. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

  Du sprogrevser andre og kan ikke selv stave til

  yoghurt

  et ord på syv bogstaver, som du formår at lave ikke en men TO stavefejl i, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 08:16

 114. Kommentar by Iznogut — 14. juni 2020 @ 22:06

  Trump er øverstkommanderende.

  Han har selv sagt, at hvis de lokale og statslige myndigheder IKKE vil tage magten tilbage og dominere gaderne overfor de vilde negre og røde socialister, der hærger, ja så vil han sende de føderale styrker ind.

  MEN DER SKER INTET. CHAZ ER STADIG BESAT. DE TO POLITISTATIONER ER STADIG BESAT, TRUMP STÅR SOM ET DÅDYR I LYSKEGLEN OG TØR IKKE GRIBE IND MED OVERVÆLDENDE MILITÆRMAGT MOD ABERNE S/H, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 08:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper