10. januar 2010

Jurastuderende Marc Jørgensen, pressetalsmand for RUSK

Det lykkedes ikke venstreradikale, at smadre København under COP15, og nu starter som forventet fase 2 – det retslige efterspil. Advokat for RUSK, der har samlet klagerne, er også her Knud Foldschack, og vi har tydeligvis at gøre med en venstreradikal dækorganisation.

Initiativtager til Retshjælpen RUSK er Marc Jørgensen, der tillige er centerleder for Center for Rets- og Politiforskning (Cerepo), der i sit ekspertpanel har kendte venstreradikale såsom Ditte Løjborg og René Karpantschof.

Marc Jørgensen er i flere medier omtalt som jurastuderende, men når nu han som pressetalsmand skal forsvare folk, han mener er urimeligt anholdt, så er det nødvendigt at se lidt på hans fortid i det århusianske BZ-miljø. For få år siden var han blandt de ledende i ANTAST, en anarkistisk gruppering med følgende dagsorden.

ANTAST er et direkte aktions-inspireret forum for mennesker, der mener at det kapitalistiske samfund skal væltes til fordel for et frit, antiautoritært og socialistisk samfund bygget på menneskelige værdier.”

Det er ikke ulovligt at være revolutionær, men som navnet antyder, så taler vi om direkte aktion, og det handler således ikke om demonstrationer eller symbolske happenings.

“Direkte aktion er et fuldstændig basalt anarkistisk princip. Det er at opfordre folk til at tage tingene i egne hænder istedet for at “spørge om lov” – hvad enten det er staten, partiet eller medierne man spørger om lov.” (wiki.anarcho.dk)

Som anarkist i Antast har han deltaget i husbesættelser, og diverse konfrontative happenings, herunder aktionsugen under titlen ‘Happy nazi-smashing’. At tiltvinge sig adgang til andres ejendom, ja da. Tæske politiske modstandere, ja da. Regeringens lømmelpakke, nej tak.

Oploadet Kl. 00:01 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/11074/trackback

18 Comments »

 1. Det er da rart at se, at hans enlige mor har lært ham at ta en lokumsrulle med til at tørre det fascistiske bræk af munden og tøjet – det er jo trods alt mor, der vasker og sørger for ham.

  Lille, forkælet tøsedreng.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 10. januar 2010 @ 07:39

 2. Kunne man eventuelt få kilder på? Mener egentlig Kim Møller plejer at være god til at have underbyggende kilder til sine indlæg men ikke i dette tilfælde er det en forglemmelse?

  Kommentar by Robbyg — 10. januar 2010 @ 08:18

 3. Jeg hører mange ting via jungletrommerne. Fotoet er tilsendt. Oplysningerne tjekket efter bedste evne. Har du noget at udsætte på det skrevne?

  Kommentar by Kim Møller — 10. januar 2010 @ 11:06

 4. Nej slet ikke, kan jo selv søge på google :) kunne bare være du havde noget man kunne læse op på. Synes det er interessant hvis det er korrekt.

  Kommentar by Robbyg — 10. januar 2010 @ 11:34

 5. Marc Jørgensen en er gammel kending fra det autonome miljø i Århus. Han er tidligere stået offentligt frem som talsmand for byens bz-miljø på tv2 østjylland.

  Han var i øvrigt en af de autonome der blev anholdt og sat i “fut-tog” efter ballade i forbindelse med en moddemonstration mod en støttedemo for muhammedtegningerne i Hillerød i 2006. Det er dokumenteret af billeder hos bla. polfoto.

  Kommentar by Kasper — 10. januar 2010 @ 11:48

 6. Øh handler det ikke om hvorvidt der er nogle borgeres rettigheder der er overtrådt?
  Hvad har en talmand for en jurastuderende gruppe der sørger for eventuelle klager at gøre med retssikerhed for nogle helt andre.

  Hvad er hr. Møllers dagsorden ifm dette indlæg – Skyd på budbringeren han har et dårligt budskab ?

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 10. januar 2010 @ 11:50

 7. -> Thyregod

  Orker ikke at danse med dig i dag.

  Kommentar by Kim Møller — 10. januar 2010 @ 12:19

 8. Der skal 2 til tango.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 10. januar 2010 @ 21:15

 9. @ Thyregod

  Du har altså intet eget liv?

  Kommentar by Henrik — 10. januar 2010 @ 21:38

 10. Besætteren og Slumstormeren Marc Jørgensen.
  http://www.youtube.com/watch?v=G8oJlFCSzUc

  Kommentar by morten — 11. januar 2010 @ 01:56

 11. 8.Thyregod

  Du LADER bare som om du har en dansepartner – og danser løs!

  Kommentar by Vivi Andersen — 11. januar 2010 @ 03:00

 12. Robbyg
  hvis man kigger på din blog så er det da klart du gerne vil spørge ind til Kims dokumentation om “vennerne”.
  Faktisk handler din blog kun om alle de “fæle islamangste”, så du er jo kommet det rigtige sted, og måske også lige en måde at redde en sikkert ikek særligt velbesøgt blog på?

  under alle omstændigheder så kan i venstreradikale jo mene mangt og meget om Kim, hans blog og journalistik, men hans kildekritik plejer der ikke at være meget at sætte fingre på uanset politiske tilhørsforhold

  mon ikke #10 kan tilfredstille dig og kollegaen Thyregod ?

  Kommentar by J B — 11. januar 2010 @ 04:29

 13. J B Jeg tror lidt du misforstod mit ønske om kilder. Det var som sagt kun for at læse op på det der blev sagt her på bloggen. Man må da sige at Hr. Jørgensen mister en del troværdighed.

  Kommentar by Robbyg — 11. januar 2010 @ 07:10

 14. Så ingen har med andre noget at udsættet på det faktuelle (igen) ?

  Så kom dét på plads, LOL

  Kommentar by DaLi — 11. januar 2010 @ 08:06

 15. Det er trættende at en del frustrerede unge tror de har legitimeret deres hang til “gang i gaden” bare de kan stave til ordet ‘anarkist’.

  “”ANTAST er et direkte aktions-inspireret forum for mennesker, der mener at det kapitalistiske samfund skal væltes til fordel for et frit, antiautoritært og socialistisk samfund bygget på menneskelige værdier””

  Hvor morsomt. De mener tilsyneladende at hele samfundet skal væltes og opformes… men hvad så med de demokraters valgfrihed? Så er de jo selv autoritære.

  Der er andre fjollerier i det ovenstående jeg ikke orker dissikere i skrivende stund, det må være op til læseren.

  Kommentar by Peter Perlsø — 11. januar 2010 @ 10:59

 16. bonderøve

  Kommentar by Anonym — 4. marts 2010 @ 19:39

 17. […] (advokatlærling) Marc Jørgensen, der i stævningen anføres som reference (ifølge Uriasposten er Jørgensen også en gammel […]

  Pingback by Mano a mano med Andreas Rasmussen (stævnet for injurier) | Reaktionære Refleksioner — 7. juni 2012 @ 03:28

 18. En kommunal ansat kvinde, har anklaget mig for grimme tilnærmelser, og veninden genfortalte løgnen, til de der ikke hørte det fra løgnerens egen mund, og lidt kort, da jeg har 140 sider af sagen, blev jeg sendt til et Falsk Politiforhør angående en tlf. samtale der aldrig var sket, Politiet ringede og undskyldte, til os to, men blev siden ændret til: Kun en hændelse, nok pga. Politiet iht. hovedafdelingen: Aldrig – aldrig undskylde.
  Nok pga. de mente de aldrig – aldrig fejlede.
  Kommunens repræsentant,anbefalet af Direktøren, som hun siger hun ikke kender, jeg kalder henne “Lystløgneren” da hun lover og love, at i næste uge, bliver du renset måske 2 gange. I årstrallet “11” fik jeg en kontrakt på en renselse, og det skete ikke, så jeg skrev til Kommunen: Rigtigt årstallet “11” kommer igen om 100 år, men da må jeg melde fra, Pga. jeg er 71 år nu. Sendt til en Socialrådgiver, og hendes mening om mig, at jeg er psykisk syg, nok pga. jeg skal opgive sagen. Jeg havde en kæreste i Beijing, som har boet hos mig i 3 måneder, da jeg besøgt henne, sendte Kommunen os et trussels brev, og derved mistede jeg henne Rui Lin, Siden fik jeg er advarsel, at den ene der truede mig, var Advokat, så pas bare på Mogens (Båndet) Siden skriver Direktøren: At det vil de ikke gøre noget ved. Så da jeg fortsat mit skriveri, Fik jeg et brev fra Borgmesteren og Kommunaldirektøren, at de viste det godt, og skrev at de læste mine breve, men svarede mig ikke (nu ca. 250 breve)og da jeg fortsat ville renses, og pga. min mistede kæreste. Ja så har Kommunen åbenbart bedt dem om hjælp, og de gav mig 4 TILHOLD på hver 2 års fængsel, og nu var Politiet ved min dør igen og igen. (Jeg har billeder af dem) og optaget vores tale på bånd. Men uheldig vis for mig og XX, havde jeg et indbrud, hvor Nogle af de tilsendte papirer, fra Politiet blev stjålet, sammen med “samtalerne” med Betjentenes truende holdning også fjernet. Undskyld inden jeg slutter, ved et Byrådsmøde, truede Borgmesteren og Direktøren mig på TV, da de havde glemt at slukke for lyden, så alle der så Byrådsmødet, hørte at de ville stoppe mig, siden skrev Politiet til mig: Det var kun en fejl, og jeg skrev tilbage, da de ikke på TV ville beklage, selvfølgelig var det en fejl, ellers var de dummere en dum.
  Undskyld jeg glemte, jeg blev kaldet til, som jeg skriver til dem (byens navn) Cirkus ret, Da jeg skulle forsvare mig, forsvandt dommere,(så i spøg) var hun på vej til deres toilet, men da hun ikke kom tilbage, var fordi der ingen toilet papir, og det værste, der kostede mig 3 dages gråd i senge. Pga. at de skrev at jeg var PÆDOFIL, da jeg fandt mig selv igen, skrev jeg til Cirkusretten, om de ville oplyse mig: hvor, hvornår og hvem så det. Som normalt i min (VORES sag, ingen svar.
  Forrige nytårs nat, hvor jeg var i Aarhus, og jeg kom tilbage, var der hældt lim i låsen på pengeskabet.
  Og igen, masser af hærværk, ude og inde, træer dræbt med gift, dørhåndtag på min camp, brækket af osv. og inde, Internet ledningen skåret over, min PC tømt for dokumenter om sagen fjernet, men OK, jeg havde dem gemt på EXT HD, men alle det hærværk der var lavet mod mig, havde jeg fotograferet, også de blev desværre fjernet.
  Ps. jeg har alle brevene, i mine 3 pengeskabe, og Løgn Kvinden er ved at sælge sit hus, nok pga. når dette kommer frem, vil nok alle se skævt til henne.
  Venligst kontakt mig, om læst osv. men vent på svar, da jeg kun kan bruge min PC om natten, for den bliver overvåget, og nok det samme med mine 2 telefoner, så dette er skrevet, et andet sted. Venligst husk, at dette svineri har kostet mig 5 mistede år, og næsten alle min penge, måske 1½ million, eller mere så snart er også mit selvbyg hus, slut for mig. Ps. jeg er oprindelig Flyvemekaniker i Sterling, og blev udstationeret i Italien og Spanien, og inden i London i 1½ år, pga. jeg følte, mit engels ikke var godt nok, til at blive fly mekaniker, og derfor også på skole derovre, og jeg boede i Nord London.

  Kommentar by Mogens L Jakobsen — 9. oktober 2015 @ 15:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper