14. juni 2020

Erfaren politibetjent om ‘racial profiling’: “… det er deres handlinger, der gør, at man tager fat i dem.”

Nye Borgerliges Hans Blaaberg har 25 års erfaring som betjent i ‘Særlig Efterforskning Øst’, og han er ikke just enig med Alternativets Sikandar Siddique, der undsiger ‘racial profiling’ og kalder det for systemisk racisme.

Fra Berlingske – Politimand: Indvandrere i biler er ofte selv skyld i, de bliver stoppet (kræver login).

“‘Det er en helt grundlæggende erfaring, at der nogle persongrupper, som har en ganske anden mangel på respekt for politiet. Det gør, at man måske oftere støder på indvandrere i grupperinger eller som individer, som man er nødt til at tage fat i,’ siger han: ‘Men det er deres handlinger, der gør, at man tager fat i dem.’

‘Hvad laver I her, bøsser?’ Hans Blaaberg forklarer, at betjente i deres dagligdag typisk vil omtale borgere med mørk hudfarve som ‘udlændinge’. Hvad mener du med respekt for politiet? ‘Der er forskel på at møde den som enkeltpersoner eller i grupper. De her udlændinge optræder ofte i grupper. Det er i grupper, de har en helt anden tilgang til ikke bare politiet, men til myndigheder i det hele taget. De optræder mere truende og utryghedsskabende,’ forklarer han. …

Ifølge Hans Blaaberg handler det om betjentenes ‘erfaring og intuition’. ‘Vi ved gennem vores erfaring, at hvis vi se en gruppe med tre mørke i en bil og stopper dem, så støder vi ofte på forskellige former for lovovertrædelser.’ … ‘Når vi snakker trafik, handler det også om et kørselsmønster, typerne af bilerne, og måden de kører på. De er ofte selv skyld i, at de bliver stoppet.‘”

(Grænsekontrol på Peberholm i Øresund, tidligere i dag)

Oploadet Kl. 19:43 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110744/trackback

17 Comments »

 1. Husk lige at sætte “grænsekontrol” i parantes, når enhver der kan fremstamme ordet “asyl” bliver kørt i taxa med bevæbnede VIP-vagter direkte til Sandholm, hvor menuen i aften er halalkalvesteg med stegte kartofler og mediterranean hummus.

  Kommentar by Skatteyderen — 14. juni 2020 @ 19:51

 2. Vi er slet ikke i debat med Sikandar Siddique. Han er politikernes landsmand, ikke danskernes

  Kommentar by BB — 14. juni 2020 @ 19:52

 3. På ugentlig basis oplever jeg arabertyper der kører direkte over for rødt. De er langt mere kriminelle og kommer derfor oftere i problemer med politiet. Længere er den ikke.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. juni 2020 @ 20:33

 4. AT MANGE DANSKERE er skeptiske over masseindvandringen, eller nærer modvilje mod den, har næsten altid intet med racisme at gøre. Der er bare flere og flere danskere som forudser at indstrømningen af hundredtusindvis arabere og afrikanere meget snart kan ende i en stor, altødelæggende, bloddryppende og uoprettelig katastrofe for det danske folk.

  Hvordan skal det kunne ende anderledes? Når disse mange kulturfremmede bliver mange nok, vil de kræve Danmark indrettet efter deres religion, kultur, vaner og traditioner. I længden vil der ikke være plads til hverken dansk kultur eller danskere. Snesevis af landes erfaringer med storstilet indvandring viser at de oprindelige befolkninger bliver tabere, bliver nedværdiget, undertrykt, udplyndret, terroriseret eller udryddet, hvis meget kulturfremmede kommer i flertal, eller bare nærmer sig et flertal.

  Det er enkelt og nemt at forstå. Når en lang række politikere (og journalister) fra både røde, borgerlige, “sociale” og radikale partier ikke forstår at indvandringen fra Afrika og Arabien er en yderst alvorlig trussel mod det danske folks frihed, liv og sikkerhed, kan det kun skyldes dumhed, historieløshed og rød hjernevask, eller at man kynisk og hårdkogt blæser på det ansvar man som politiker har påtaget sig, fordi der er penge i at pisse på fædrelandet og egne landsmænd.

  For det er jo hvad der foregår. Det som Christiansborg har gang i undergraver Danmarks økonomi, kultur og civilisation. De enorme og kolossale udgifter til forsørgelse og administration m.m. af en million migranter er ved at ødelægge økonomien…… og besparelser, nedskæringer, lukninger og forringelser falder som en svovlregn over danskerne. Infrastrukturen, velfærden og sundheden hænger allerede i laser mange steder. Civilisationen er man ved at udskifte med barbari, og den danske befolkning er man Gud bedre det også ved at udskifte. Vi er ved at blive kørt ud på det sidespor hvor endestationen hedder udryddelse og folkemord. Der er ingen fred, intet liv, intet land og ingen fremtid til vi danskere, hvis “humanisterne” og godheds-industrien får lov til at fremture fem eller ti år mere. De har jo planer om at indvandringen skal accelereres og mangedobles.

  Og EU skubber på. Hvis EUs politik ikke ændres, kan flere hundreder millioner af migranter flytte sig fra Afrika til Europa. I Paris, Malmø og Beirut etc. kan man med korte mellemtum iagttage blodige uroligheder og hverdagsterror.

  Ihvertfald, hvis vi bedømmer tingene ud fra hvad der foregår i denne tid i Sverige, Libanon, Balkan, Frankrig, England, Grækenland, USA og Venezuela, er det hævet over enhver tvivl at Christiansborg spiller russisk roulette med Danmark. Urolighederne og ulykkerne i de nævnte lande er kun begyndelsen på noget som KAN ende i komplet kaos eller krigslignende tilstande.

  Kommentar by Bent A — 14. juni 2020 @ 20:41

 5. DR sendte en 2 dels docu “Sort og mistænkt” som handlede om racial profiling i politiet.
  Walja Sørensen leverede beredvilligt krænkede farvede ofre/medvirkende til udsendelsen.

  Racial profiling er fuldt retfærdigt politiet allokerer ressourcer baseret på kriminal statistikker. De farvede er overrepræsenteret i disse statistiker og derfor bliver de over-policed.

  Jeg ser dem ofte i trafikken hvor de har en grænseoverskridende dominans adfærd som er meget utryghedsskabende for ikke sige direkte farlig for andre trafikanter.

  Problemet er at Alexander ser verden muhamedansk dvs stærkt nærtagende fordi sådan er den muhamedanske æres-kultur. Hvor enhver modsigelse uanset hvor lille er en æreskrænkelse som skal hævnes.

  Kommentar by Zenobia — 14. juni 2020 @ 21:11

 6. ‘Men det er deres handlinger, der gør, at man tager fat i dem.’

  Hvor mange flere visitationszoner inden bandekonflikter er slut og alle 500 indsatte har udstået straffene?

  15. maj 2020-april blev visitationszonen i Husum udvidet, og yderligere en zone blev etableret på Amager

  Demo med 15.000 deltagere var anekendelsesværdig, hvor mange Skt. Hans bål vil blive aflyst?

  Kommentar by tavsen — 14. juni 2020 @ 21:25

 7. Så træder en almindelig betjent i karakter og forklarer hvilke hverdags oplevelser han ser, men det er med garanti at intet sker før NB har flertal i fjolsetinget, forbyd kommunister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. juni 2020 @ 21:51

 8. Alle ved(næsten) slimerne og negerne er kriminelle. Begge primater typer kan identificeres på går enten forover bøjet eller er behåret…sort til mørkere i huden. De burde ikke gå frit i vores samfund. De burde gensættes ud i deres sydlige habitater.

  Kommentar by jrp — 14. juni 2020 @ 22:59

 9. @ Bent A: er enig i meget af dit skriv, det er dybt bekymrende, men det er den vej det går. Oprøret rykker nærmere!

  Du skriver bl.a. at kolbøtterne/politikerne er kyniske:
  “at de kynisk og hårdkogt blæser på det ansvar man som politiker har påtaget sig”.
  Ja, de elsker at tale om ansvar og ansvarlighed, de er sat til at forvalte.
  Politikerne kan ikke stilles til ansvar for deres handlinger, som MF.
  Med den Grundlov og Parlamentarisme/forfatning vi har i dag, er dette en skrøne. Uanset hvad de har afgivet en Ed på!

  Vist bliver der ført en sag hvert 20. år, som mod Ninn-Hansen og dommen lyder på en fyreseddel og en næse.
  Og, dette er en væsentlig årsag til, at kolBøtterne skider fuldstændig på Grundloven og det der er tilbage af Demokratiet!

  I stor udstrækning lukker/beskytter Regimet sig on sine egne, således at vi, pøblen, ikke skal få indsigt i hvilke byrder vi bliver pålagt. Og, alt er i sin smukkeste orden iflg. Grundloven (not)!

  Vi trænger voldsomt til en revision af vort parlamentariske system samt vores Grundlov, og dermed det Direkte Demokrati!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. juni 2020 @ 01:08

 10. Correx: og dermed få indført Direkte Demokrati!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. juni 2020 @ 01:10

 11. Samme diskussion som at de effektivt arbejdende dørmænd på diskoteker diskriminerer efter udseende.

  Skulle al diskrimination efter udseende i politiet stoppes, så måtte mange flere betjente ansættes, fordi babyer og oldinge nær et bandeopgørsgerningssted måtte mistænkes på lige fod med den unge indvandrermand med forbryderfjæs.

  Kommentar by perhag — 15. juni 2020 @ 01:22

 12. Så se dog for f***** at få sendt de fremmede ud af Danmark. De har ikke gjort os gavn. Og kommer aldrig til at gøre det. De hører ikke til her. Danmark er DANSKERNES land.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2020 @ 02:08

 13. Man kommer altid på hælene, hvis man hele tiden skal reagere på venstrefløjens mere eller mindre udspekulerede racismeanklager. Nazi-kortet bliver ikke spillet så meget mere – men så har vi nu den systemiske racisme i stedet for. Man skal holde kæft og rette ind – ellers er man en ubevidst eller – værre endnu – bevidst “benægter”.

  Det bedste forsvar er et angreb. Hvilket begreb kan i den forbindelse tages i anvendelse? “Systemisk kommunisme”? Det findes overalt – hvem vil dog benægte det?

  Kommentar by BE — 15. juni 2020 @ 05:08

 14. Det er erfaringen der skaber det :-). Selvretfærdighedens objektive uretfærdighed :-)- hvis vi altså skal have lov og orden? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2020 @ 06:02

 15. Som Flaskeposten — 14. juni 2020 @ 20:33 skriver er de selv skyld i det lort de roder sig ind i. Nøjagtig som negerne i USA!

  Blame your self!

  Kommentar by Santor — 15. juni 2020 @ 08:15

 16. Hos danske fodboldfans kan der foretages præventive anholdelser, uden de statslige medier ytrer et kvæk.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2020 @ 10:14

 17. Det er nemlig ganske rigtigt deres adfærd som er problematisk, ifølge dem selv er det naturligvis “racisme” at de bliver standset når de er i færd med kriminalitet.

  Kommentar by NulTolerance — 15. juni 2020 @ 14:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper