14. juni 2020

BLM-venstreradikale skænder historiske monumenter: MSM om ‘Ultrahøjreorienterede’ Churchill-fans

Black Lives Matter og sympatiserende venstreradikale skænder historiske monumenter, hvorefter Ritzau-historien omhandler problemet med ‘ultrahøjreorienterede’ racister, der slår ring om monumenter og hylder Winston Churchill. Berlingske, der lige gjort Nima Zamani til Groft sagt-skribent, bragte en identisk udgave. Fra onlineudgaven af krypto-revolutionære Politiken – Boris Johnson fordømmer racistiske bølleoptøjer i London.

Ultrahøjreorienterede demonstranter og politi har lørdag haft flere sammenstød på Trafalgar Square og andre steder i det centrale London. … De højreradikale siger, at de ønsker at forsvare historiske monumenter, som er blevet angrebet under marcher, som Black Lives Matter står bag. …

Under de seneste ugers antiracistiske protester er flere monumenter i Storbritannien, der har relation til tidligere tiders britisk slavehandel, blevet overhældt med maling, maltrakteret eller helt fjernet. …

I og omkring Parliament Square var der mødt flere hundrede mennesker op i fodboldtrøjer, mens de sang ‘England, England’. De kaldte sig patrioter og tog opstilling ved siden af krigsveteraner for at beskytte et monument over faldne i krig.

‘Winston Churchill, han er en af vore egne’, lød et andet fælles råb nær statuen af den tidligere premierminister.

I sidste uge blev statuen oversprøjtet med graffiti og udsagnet, at ‘Churchill var en racist’.”

(Churchill-statue, Parliament Square, 12. juni 2020; Foto: The Sun)

Apropos. Politiet beskytter midaldrende hvid mand fra ophidsede BLM-demonstranter. Kontekst: Ukendt. Kilde: Telegram (Youtube fjernede video på 30 minutter). Se evt. BLM-overfald på London-betjent her.

Mere fra London. Bemærk overskriften: ‘Black Lives Matter supporter carries white ‘far-right’ protester to safety’

(London, 13. juni 2020; Foto: Daily Mail)

“One of the protestors, claimed to be ‘far right’ by the crowd, was seen lying injured on the ground after being chased past the Royal Festival Hall. But photos then show a black man pick up the white man and carry him over his shoulders to safety…” (Daily Mail, 14. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110749/trackback

44 Comments »

 1. Heldigvis er enhedzliztere så historieløse, at de helt har glemt at smadre statuerne af f.eks. Holger Danske, H.C. Andersen, Ludvig Holberg, Søren Kierkegaard og mange, mange flere. Bare jeg nu ikke giver den gode idéer…

  Kommentar by Voldposten — 14. juni 2020 @ 20:34

 2. Er man ultrahøjreorienteret fordi man beskytter en statue af Churchill. En stor del af Vesteuropas befolkning har ikke fortjent andet end at leve under Stalin og/eller Hitler.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. juni 2020 @ 20:37

 3. London er nu en lorteby.

  Kommentar by Ewing — 14. juni 2020 @ 20:44

 4. Ewing — 14. juni 2020 @ 20:44 En brækspand af en by.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. juni 2020 @ 20:47

 5. Billede af gerningsmanden

  https://i.imgur.com/vdK80dV.png

  Kommentar by KineserSnot — 14. juni 2020 @ 20:59

 6. En ting er Cordua og Pind, men Nima Zaman……….Ren “borgerlig” kapitulation

  Kommentar by BB — 14. juni 2020 @ 21:24

 7. BBCs afsindige hykleri:

  https://m.facebook.com/ihypocrite2/photos/a.112321620353773/165894064996528/?type=3&source=48

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 14. juni 2020 @ 21:27

 8. Hvorfor så mange statsstøttede medier, når de alle fortæller det samme?

  Kommentar by tavsen — 14. juni 2020 @ 21:27

 9. Og Sadiq Khans hykleri

  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10224217975700844&id=1345840266&set=p.10224217975700844&source=47

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 14. juni 2020 @ 21:28

 10. Lorten ligger hos politikerne i de ramte BLM lande, politikerne har selv deltaget i BLM demonstrationerne og hyldet volds og hærværksmændene i demonstrationerne, til sidst findes der ikke politibetjente mere da de frygter for at ryge i fængsel for at skabe ro, bare i Danmark kan man se politiet passivt overvære de indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister smadre dele af Danmark teknokraterne på hoppeborgen egner sig ikke til at passe på landet de holder sig for ørerne og råber la-la, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. juni 2020 @ 21:43

 11. Når de bliver mange nok begynder de at slå os ihjel, sagde Glistrup! Der begynder vi at være, der har på europæisk grund været en række terrorangreb, uroligheder og i nogle områder noget der kunne minde om en lavintensitet krig.
  Men inden vi kommer til konfrontationen vil de angribe det, der er os mest kært, for briterne er det Winston S. Churchill og det burde det også være for os!
  De vil kræve mere og mere og jo mere vi giver dem, jo mere vil de kræve! Det vil aldrig stoppe med mindre vi siger stop! Vi er ved at miste den lille plet på jorden vi kalder hjem, lige nu går det rigtigt stærkt, og sker det er det for altid og vi vil intet sted have at tage hen! Vi er dømt til at være dhimmier og via vores skattebillet betale jizya til muslimerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juni 2020 @ 22:18

 12. Hvad var der på videoen i linket ovenfor, der nu er slettet af YouTube, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juni 2020 @ 22:45

 13. ´
  Churchill var en statsmand der bekæmpede Hitler og hans medløbere. Derved hindrede han Europa i at synke ned i nazistisk barbari, blodbade og massemord på ikke-tyskere. Derfor er han forhadt af barbarerne, bøllerne og rødnazisterne i Londons gader. Eller måske vandaliserer vandalerne bare fordi de finder det fornøjeligt at ødelægge.

  Hvis man gætter på at kommunister, nyttige idioter, feminister, feltmadrasser, tyveknægte, plyndringsfolk, røvere, psykopater, anarkister, globalister, islamister, sorte og brune har fundet sammen for at hærge gaderne og lægge op til revolution eller nedbrydning af samfundet, gætter man måske ikke helt forkert?

  Kommentar by Bent A — 14. juni 2020 @ 22:58

 14. Det er logisk, at nazisterne vil gøre alt for at forsvare et monument over en af nazismens helt store helte, Winston Churchill.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juni 2020 @ 00:16

 15. I sammenligning med Hitler er det korrekt set af statueødelæggerne at Churchill var den mest udprægede racist. Tyskerne havde ikke som englænderne et stort koloniimperium, så der var ingen årsag for Hitler til som Churchill at beskrive sine meninger vidt og bredt om de forskellige lokale folkeslags evner til at skabe civilisation. Hitler koncentrerede sig om at beskrive jøderne.

  Kommentar by perhag — 15. juni 2020 @ 02:00

 16. De er næsten bedre til at ødelægge,end muslimer er. De er i al fald næsten lige så dygtige til at udøve vold.
  Til lykke til alle socialdemokrater. Var det det i ville have. -Spørgsmålet bedes ikke besvaret. Vi kender det.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2020 @ 02:04

 17. Stram kurs demonstrerer IMOD black lives matter danmark i dag kl 17, jeg forudser at deres side forsvinder fra facebook meget kort tid efter.

  Hvordan er det egentlig med censuren på facebook efter de oprettede det nye “vogternes råd” med helle thorning & co, kan man tale frit nu eller er det det samme som før?

  Kommentar by Per — 15. juni 2020 @ 04:13

 18. Et lille udsnit af de sidste par dage… https://pastebin.com/JgqHZQH7

  Kommentar by SaneGoo — 15. juni 2020 @ 04:21

 19. Uden Churchill var Europa enten nazistisk eller Stalinisk i sin arv. At idiotiet har slået rod i Black Lives Matter bevægelsen, er det her et bevis for her. Dem de kalder -ultrahøjreorienteret- slås for frihed, som MSM (Main Stream Mediea) ingorere i forhold tl Islam og De selvretfærdige idioter. Støt SIAD og GI. God mandag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2020 @ 05:20

 20. Problemet er ikke racisme (Ja racisme eksistere i alle befolkningsgrupper-ligesom influenza. Der vil altid være folk som vil opdele folk i hudfarver juridisk og etisk. Black Lifes bevægelsen er ingen undtagelse). Problemet er at Islam hader den frihed og menneskelige etik vi har- og som vi har fået i arv fra den kristne etik, og den selvretfærdige riotpøbelvælde gør intet alternativ ud over nihilistisk had. Enten gør vi op med Islam som man gjorde op med Nazisme eller også dør vi med denne modbydelige idiotiske Førerprofet ideal, og vores børn arver dette idioti. Der er intet kærlighed i Islam ud over Førerprofetidealet, som er fuldkommen idiotisk. Vil vi efterlade det idioti til vores børn?

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2020 @ 06:15

 21. Det handler ikke om de sortes rettigheder. Det er venstrefløjen(usa democrats) som har kapret de sorte til at føre kulturkamp sammen med muslimerne.

  Medierne omskriver historien ved at gøre de sorte og muslimer til ofrene i sagen, og på den måde legitimerer volden og hærværket.

  Klimaet er også kulturkamp.

  I gårsdagens nyheder så vi indslag fra Faxe kalkbrud, hvor en museumsmand fortalte om dengang Danmark var dækket af hav med koralrev og hajer i vandet.

  Et andet naturindslag var fra Brasiliens kyst-regnskov. Her viste grafik hvordan et kæmpekontinent delte sig, hvorved Afrika og Nord-SydAmerika gled fra hinanden.

  Pludselig dukker det gamle spøgelse, Mette Gjerskov op og siger vi står midt i en klimakrise !!!

  Klimakrise er noget venstrefløjen har opfundet for vende op og ned på samfundet og lokke/tvinge verdens befolkninger til at betale ufattelig mange penge i skatter og afgifter. Venstrefløjen får sin våde drøm om magt og tyrani opfyldt, men pengene ser vi aldrig igen.

  Regeringen tilbyder pensionister 1000 kr skattefri som plaster på såret for coronanedlukning.

  Det er peanuts i forhold til de mange tusind kr vi må af med for at forsørge en sværm af velfærdsflygtninge.

  Danmark er blevet et samfund af løgn og fortielser, politisk og politi magtmisbrug, men folk tænker kun på at komme over grænsen til Tyskland efter slik og billig sodavand

  Danskere er tæt på at være verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 06:37

 22. dum- dummere-danske politikere (som det er blevet sagt så korrekt, så lever vi i det POST-demokratiske samfund).

  FN bestemmer via konventionerne over de vestlige lande – alle andre har fripas…trods umenneskelighederne, der foregår udenfor Vesten… og husk: FN består for mestendels af diktaturer – og de har en FEST nu

  Kommentar by h.nielsen — 15. juni 2020 @ 07:12

 23. Løgnemedierne støtter BLM og racekrigen mod den hvide race.

  BLM vil have racekrig og det får de så af nogle, der lader sig provokere. Politiet er politisk stækket og støtter derved BLM ved at lade stå til og blot se på, når BLM øver vold og hærværk sammen med terrorbevægelsen Antifa.

  Den hvide race er i demografisk tilbagegang og udgør en stadig mindre del af jordens snart 8 mia mennesker.

  Løgnemedierne er heldigvis også ved at uddø. Gammedags Tv og aviser får færre og færre seere og læsere.

  Kommentar by A-mad — 15. juni 2020 @ 07:43

 24. Totalt latterligt, at enhver muhamedaner over 18 år på offentlig betalt overførselsindkomst modtager samme skattefri 1000,00 kroner, som de kridhvide, etnisk danske folkepensionister, der med blod, sved og tårer har opbygget Kongeriget Danmark.

  Danske Folkeparti, Nye Borgerlige og Liberal Alliance står udenfor aftalen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 08:02

 25. @ perhag — 15. juni 2020 @ 02:00

  Den eneste forskel på tyske og Engelske kolonier var at tyskerne måtte afstå dem efter de tabte WWI, derfor havde nazi-tyskland ingen kolonier.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Tysk_%C3%98stafrika

  https://da.wikipedia.org/wiki/Det_tyske_koloniimperium#/media/Fil:Deutsche_Kolonien.PNG

  Kommentar by Santor — 15. juni 2020 @ 08:09

 26. Nogle anfægtes af en otte minutter lang henrettelse af en sort medborger.

  Andre af graffiti på en statue.

  Sådan er vi så forskellige.

  Hvis man kerer sig om historiske og kulturelle mindesmærker, hvordan kan man så i øvrigt hylde Rasmus Paludans nazilignende afbrændinger af anderledes tænkendes bøger? UP kalder ham for fremkaldervæske. Nogle små papskilte stillet for neden af en statue er derimod skænding af hitoriske monumenter.

  Hvide højreorienteredes gadekamp med politiet i London udlægges parodisk som Black Lives Matters racekrig mod den hvide race (sic!).

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 10:21

 27. Hvad synes I ellers i de Radigale Venstre, no point?

  Kommentar by Træt — 15. juni 2020 @ 10:27

 28. # k.m. 06.37 har ret i at danske vælgere er kommet langt i dyrkelsen af deres egen dumhed. Vi overgås kun af svenskerne. Det tyder på at vi er verdens næstdummeste folkefærd. Eller er vi det ALLERdummeste folkefærd, siden vi end ikke tager ved lære af det svenske skræk-eksempel? Vi er jo mere advaret end svenskerne.

  Mere end nogensinde før har vi brug for et oplyst, direkte og ægte demokrati. Fremtidens samfund bliver et helvede uden lige, hvis demokratiet helt forsvinder. Se hvordan Kina holder borgerne i en skruestik via overvågningsteknologi. Der er stor risiko for at EU følger Kinas eksempel.

  Iflg. DRs løgnefabrik er Danmark et oplyst demokrati. Men at sige at Danmark er et manipuleret skin-demokrati er tættere på sandheden.
  Vi står i løgne og halve sandheder til op over halsen. Skolerne og universiteterne gør eleverne historieløse og hjernevasker dem, og EU fjernstyrer en stor del af lovgivningen. Og EU mener at vi har plads til flere millioner arabiske og afrikanske indvandrere. Og døgnet rundt strømmer migranterne ind over EUs og Danmarks ydre grænser. Merkels og Mettes politik lægger op til et endeløst mareridt med masseindvandring, økonomiske og sociale ulykker, opløste familier, vold og mord, tyranni og terror.

  Optøjerne i England, USA, Sverige, Libanon og Danmark er måske kun begyndelsen, for de er drevet af migranter, bøller, gadebander, anarkister, bolsjevikker, radikale banditter og falske borgerlige. Alle ballademagerne ønsker at smadre samfundet, for at kunne skabe et rødbrunt diktatur eller en europæisk sovjet-union. De negative kræfter marcherer i gaderne, mens de almindelige mere normale borgere bliver hjemme og sover på sofaen.

  Får de nedbrydende kræfter et modspil fra medierne og de gamle partier? Næh, det gør de vist ikke. Snarere tværtimod.

  # Perhag – Psykopaten og uhyret Hitler var da 100.000 gange værre end Churchill. De to havde intet tilfælles. Nazisterne myrdede løs på både jøder, russere, franskmænd, englændere, italienere, grækere, nordmænd, polakker, tjekkere, hollændere, belgiere, ungarere og slovakker mv.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 10:54

 29. Til helvede med de røde svin, der dukker op med jævne mellemrum på Uriasposten

  Muslimer må gerne brænde vores ejendom, og vi må ikke protestere, hverken i ord eller handling

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 10:54

 30. `
  Nå, så er den rabiate feminist “np” atter på banen med en forvirret kommentar der er afstemt efter hvad man mener om alting i det radikale parti eller enhedslisten. Hvor er det ynkeligt med denne efterplapring af hvad de politisk “korrekte” har af rødbrune meninger.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 11:02

 31. Det er betegnende, at k.m. og Bent A kalder danskerne for verdens dummeste folkefærd.

  Jeg kan ikke forestille mig noget mere anti-patriotisk og anti-nationalt end at angribe den danske befolkning.

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 11:12

 32. Den primære forskel på venstre-ekstremisternes statue-nedrivninger og ditto fra ISIS, er alderen på de statuer de river ned. Derudover er det præcis den samme tankegang: de destruerer symboler på ting, der går imod deres religiøse overbevisning.

  Kommentar by Quark — 15. juni 2020 @ 11:34

 33. Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 10:21

  Hvorfor sammenligner du statscensur (som du kalder naziafbrændinger) med en individuel handling fra en person de brænder sin egne bøger af?

  Hvor er denne brok forresten, når Amazon og andre store boghandlere censurer-bøger?

  Kommentar by KineserSnot — 15. juni 2020 @ 12:32

 34. Quark kl. 11:34

  Den ene har ikke noget at lade den anden høre. Lige siden mennesket begyndte at fremstille billeder, har mennesket ødelagt billeder. Bl.a. for at komme videre.

  Den nye farao ødelagde fremstillingerne af den gamle farao. Man opfandt endda en speciel inverteret reliefteknik for at forhindre det.

  Da de kristne vandt magten i romerriget, ødelagde romernes hedenske gudestatuer, bl.a. ved at stikke øjnene ud.

  En af historiens største destruktion af religiøs kunst og kultur er protestanternes ødelæggelse af den katolske kulturarv. Overmaling af kalkmalerier. Vandalisering af Maria-statuer. Det oplyser jeg gerne om, selv om jeg selv er protestant.

  Jeg har aldrig hørt borgerlige begræde de statuer af Stalin og Lenin, som blev fjernet i Sovjetunionen og Østeuropa efter kommunismens sammenbrud. Ej heller statuerne af Saddam Hussein, som led samme skæbne efter USA’s invasion af Irak. Det er forståeligt, for som borgerlig synes man. at det var onde diktaturer. Fjern alt, hvad der minder om dem. Nu skal vi videre. Sådan lyder ræsonnementet.

  Jeg selv ville begræde, hvis statuerne af Churchill blev fjernet. Fordi jeg er konservativ og min familie har lidt under nazisternes besættelse af Danmark. Det er mit perspektiv.

  Om statuer af slavehandlere har nogen plads i det 21. århunderede, er jeg derimod i tvivl om. Hvis jeg var sort, hvorfor skal jeg udholde synet af en mand, som har gjort min familie ondt?

  Det ville svare til, at der stod en statue af Hitler på det lokale torv.

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 12:50

 35. – SaneGoo

  Lidt træls det er løse videoer uden kontekst, men alle bør se et par stykker af dem. Det er helt vildt: https://pastebin.com/JgqHZQH7

  Kommentar by Kim Møller — 15. juni 2020 @ 12:52

 36. Statuer er unikke, koraner og kriminelle sorte som George Floyd er masseproducerede

  Kommentar by Træt — 15. juni 2020 @ 13:39

 37. BLM = Burn, Loot and murder

  Kommentar by Erik Øhle — 15. juni 2020 @ 13:47

 38. BT har i jagten på clicks fundet en ny vinkel denne gang: https://www.bt.dk/boksning/heftig-melding-til-premierminister-tag-dig-sammen

  Så kan de pisse nogle venstreorienterede af, og sådan får de alle hele vejen rundt til at kilkke på deres lort. Bokseren har ret, men den eneste vinder er medierne.

  Kommentar by Per — 15. juni 2020 @ 15:15

 39. #14. Lille historieløse ‘Morten’… Churchill var imod Hitler og vandt faktisk krigen over ham, var det ikke sket, hvad du været nazist i dag.

  Kommentar by LarsB — 15. juni 2020 @ 18:45

 40. `
  KAN DET UNDRE NOGEN at feministen “np” ikke er i stand til at kende forskel på monstre/uhyrer på den ene side, og statsmænd/helte på den anden side? For hende er destruktion i orden, for så kan man komme videre.

  Hun påstår at hun er konservativ og på danskernes side. Men hun taler med to tunger, og er en radigal hykler der konstant prøver på at vildlede os. Som når hun fx. påstår at Marrakech-traktaten er uden betydning.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 20:43

 41. Kommentar by LarsB — 15. juni 2020 @ 18:45

  Vi havde IKKE været nazister; højest tysktalende danskere i Bundesland Dänemark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 21:55

 42. London er en tabt by for den europæiske civilisation. Snart følger andre britiske byer efter. Der er ikke meget tilbage af den britiske kampånd der medvirkelde til at vinde WWII.

  Hvis den kulørte pøbel får magt som den har agt, bliver alle gamle bygninger og kulturmindesmærker revet ned. Alle fortidens betydelige personer, var racister, kolonialister, ikke-demokrater, kvindeundertrykkere, kapitalistiske udbyttere, krigsmagere. I virkeligheden er det hele den europæiske kultur de vil have smadret.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 00:02

 43. BLM=PØBEL.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. juni 2020 @ 05:10

 44. Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 00:02

  Sygt. London is one of the most ethnically diverse cities in the world. A 2000 survey of school children reported there were over 300 languages spoken at home.

  At the 2011 census, London had a population of 8,173,941. Of this number 44.9% were White British. 37% of the population were born outside the UK, including 24.5% born outside of Europe, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 08:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper