15. juni 2020

Kurder om æresdrab: ‘Hvor er demonstrationerne? Hvorfor så vi ingen på gaden, da Huda blev stenet?’

Kurdiske Sara Omar er kun på overfladen en del af løsningen. Hun har offentligt undsagt danskere til højre for De Radikale, og er hermed uundgåeligt en del af problemet. Minoriteter bekæmper majoriteten i flok, og det er nok også derfor at sprøjtegale BLM-Bwalya betragter Mohammed-tegningerne som racisme. Sara Omar vil have Huda Ahmads børn hjem til Danmark, og det er karakteristisk for minoriteters løsningsmodeller, at regningen altid ender hos majoritetssamfund. Bwalyas skattebetalinger dosen’t cut it. Interview med forfatter Sara Omar i Kristeligt Dagblad – ‘Hvor er demonstrationerne? Hvorfor så vi ingen på gaden, da Huda blev stenet?’ (kræver login).

Hvorfor så vi ikke tusinder af unge i gaderne efter det patriarkalske æresdrab på en herboende kvinde, der sukkede efter frihed i Danmark? Forfatter Sara Omar er vred over den samfundspassivitet, hun oplever i kølvandet på Huda-sagen. Den, hvor vi trækker på skuldrene og siger ‘nå, hun blev endnu én i rækken af æresdræbte kvinder’.

… ‘For mig handler Hudas død om magt. Den handler om, at manden har følt, at hun overtog den rolle, han ifølge kulturen, religionen og normen, burde indtage. Hudas selvstændighed gjorde manden overflødig, og til sidst var hun blevet en så stor trussel for ham og hans omdømme, at hun skulle elimineres.’

… ‘Ud fra afhøringsrapporterne kan vi se, at han ikke angrer, fordi han mener, at drabet er et spørgsmål om ære. Så snart det bliver betegnet som dette, ved han, at han vil blive hyldet som en helt. Han er en svag mand, som desperat forsøger at fremstå stærk.’

Jeg spørger mig selv: Hvor er demonstrationerne? Hvorfor så vi ingen på gaden, da Huda blev stenet? Denne sag handler også om samfundspassivitet, hvor vi trækker på skuldrene og siger, ‘nå, hun blev endnu én i rækken af æresdræbte kvinder’.”

(Kristeligt Dagblad, 15. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110771/trackback

34 Comments »

 1. Enig med Sara Omar, men hun har ikke forladt islam endnu, så alle udtalelser må tages med ekstreme forbehold, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 10:57

 2. En muslim stener sin hustru og 8årige søn til døde. Han får udbetalt over 200.000kr af den danske stat.

  INGEN, og man gentager – INGEN i det rød/radikale miljø protesterer, hverken over hans modbydelige nedslagtning af sin egen famile, eller at vi danskere forgylder ham i hoved og røv bagefter.

  Danskere ER verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 11:10

 3. Det er borgerkrigslignendede tilstande i USA.

  Svært bevæbnede, civile amerikanere står med AR-15 i Philadelphia for at beskytte en statue af Columbus mod en frådende mængde af BLM og hvide universitetetstøser for at forhindre, statuen væltes eller overtales.

  Flere politistationer er opgivet og indtaget af antifacister og demonstranter.

  Er det her den borgerkrig eller racekrig, som Soros og Rothschild står bag og finansierer?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 11:30

 4. https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/skandinavien/spillere-rasende-tv-vaert-fyret-efter-racistisk-budskab/8163051

  Svenskeren Alexander Bard kendt fra popbandet Army Of Lovers er blevet fyret efter BLM kommentar.

  Kommentar by Zenobia — 15. juni 2020 @ 11:38

 5. “Hun har offentligt undsagt danskere til højre for De Radikale, og er hermed uundgåeligt en del af problemet”.

  Hun er også “en del af problemet” ved at være her i Danmark, hvor hun ikke hører til. Vesten tilhører vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. juni 2020 @ 12:02

 6. `
  ER DET IKKE mere relevant at spørge, hvor 99% af danskerne ikke går på gaderne for at protestere mod den masseindvandring og kommunisme som er på vej til at ødelægge og udslette det danske folks liv, folkestyre, frihed, fred, velfærd, sikkerhed og fremtid.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 12:03

 7. Hun taler med to tunger. Jeg gider hende ikke.

  Kommentar by Ewing — 15. juni 2020 @ 12:05

 8. “hvor vi trækker på skuldrene og siger, ‘nå, hun blev endnu én i rækken af æresdræbte kvinder’.”

  Den række er temmelig lang efterhånden. Også mange dræbt i Danmark, uden nogen løfter øjenbrynene.

  Så længe Sara og alle andre understøtter islamisk kvindesyn vil det fortsætte. Også stiltiende kvindelige moskeer.

  https://twitter.com/mattiastesfaye/status/1256307885547507712
  1. maj Mattias Tesfaye Vigtig historie i @kristeligt
  : Det er totalt uacceptabelt, at nuværende lovgivning kan betyde udbetaling af penge til mordere. Den lov skal ændres. Jeg er på sagen”

  Og den sag er endeløs, intet nyt på Østfronten.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2020 @ 12:26

 9. `
  Så har der lige været en udsendelse på P1 med Tesfay og Gitte Hansen. Den handlede nærmest kun om racisme og hudfarver. Men ikke eet ord om at modsætningen eller mistilliden mellem indvandrerne/muslimerne/islamisterne og danskerne kan tænkes at skyldes noget helt andet end “racisme”, nemlig tænksomhed blandet med en fornuftig frygt for hvad masseindvandringen fremover vil bringe af økonomisk elendighed, vold, mord og vanvidstilstande. Det er jo uhyrligt hvad danskerne udsættes for af gadeoverfald og hjemmerøverier osv. fra indvandrernes side.

  Gitte Hansen snakker kvikt, men det skinner igennem at hun er en typisk radikal DR-journalist.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 13:09

 10. Kurdere hører hjemme i Kurderland.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juni 2020 @ 13:26

 11. `
  ot: ANG. CORONA-KRISEN som langtfra er overstået, og som der nok er pustet nyt liv i pga. BLM demonstrationen med 15.000 deltagere:

  I de fleste lande har man nu indset at det er klogt at bruge mundbind i tog, busser, fly og butikker m.m. Men herhjemme stritter Brostrøm og S-S stadig imod. Er det ikke på tide at droppe Brostrøm og lytte til mere fornuftige folk som Randrup Thomsen, institutleder Andersen i USA eller andre ægte virus-eksperter.

  Hvad er det forøvrigt for noget svineri at man ikke kan blive testet for corona-smitte uden at havne i et register hvor ens meget private data opbevares de næste 40-50 år. Hvad vil disse data ikke kunne misbruges til?

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 13:35

 12. Da vi efterhånden bliver taknemmelige for lidt, så fortjener Sara Omar ros for sin kommentar.
  Er der iøvrigt andre der har tænkt over hvordan det pæne Danmark reagerede sidste år hvor 2 unge piger fik halsen skåret over i Marokko?

  Kommentar by bjarne binee — 15. juni 2020 @ 13:42

 13. Jeg har samme spørgsmål: Hvorfor ser vi ikke tusinder på gaden hvergang en indvandrer overfalder/voldtager/dræber en dansker?

  Nåja, det er selvfølgelig fordi at så kunne vi ikke lave andet!!!

  Kommentar by Per — 15. juni 2020 @ 14:36

 14. Sara Omar din frækkert, hvornår ser vi dig i den lokale swingerklub?

  Sidst jeg var der var der masser af muslimske mænd, men sjovt nok ingen piger

  Kommentar by redneck — 15. juni 2020 @ 14:51

 15. @Kim Møller.

  “..sprøjtegale BLM-Bwalya..”

  Tak for det.
  Det glæder mig at se, at jeg ikke er ene om at være nået til den konklusion, for det gik let hen over hovedet på de 15.000 mennesker, der var forsamlet foran Borgen.
  -Højest sandsynligt fordi de er lige så sprøjtegale…

  Kommentar by Kimski — 15. juni 2020 @ 14:51

 16. Bjarne binee: “Er der iøvrigt andre der har tænkt over hvordan det pæne Danmark reagerede sidste år hvor 2 unge piger fik halsen skåret over i Marokko?”

  Ja, jeg har tænkt en del over at ingen reagerede da lars løkke kort tid efter episoden tog til marokko og underskrev en aftale som han i lang tid forsøgte at holde hemmelig om mere indvandring derfra, hvorefter han mødte op til de to hovedløse pigers begravelse og fortalte familien hvor synd det var at de havde mødt et par af dem..

  Kommentar by Per — 15. juni 2020 @ 14:55

 17. Per kl. 14:55

  Det er ikke korrekt.

  10.12.2018 Løkke underskriver FN’s migrationspagt Global Compact i Marrakech.

  17.12.2018 Louisa Vesterager og hendes norske veninde findes dræbt i Marokko.

  12.01.2019 Louisa Vesterager begravelsesceremoni, hvor Løkke holder tale.

  Desuden:

  Migrationspagten er et ikke juridisk bindende dokument og har ikke nogen betydning for den danske udlændingepolitik.

  Politiet advarede danskerne meget kraftigt mod at dele henrettelsesvideoen på nettet. Alligevel gjorde folk på den yderste højrefløj det. Nogle af dem er senere blevet dømt for det.

  I kommentarsporet på UP blev Louisa Vesterager hånet af de sædvanlige sølle eksistenser:

  “Fuck it, én dumsker mindre, og hva’så.”

  “Igen var der nogle, der fik deres Darwin Award. Som man reder så ligger man. Og så er der sådan set ikke mere at tale om.”

  http://www.uriasposten.net/archives/97234

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 16:01

 18. Et land under islamisk styre er et “terrorkrati”. Denne styreform er kendetegnet ved at voldspsykopati belønnes mest, således som eksempel demonstreret af de ekstremvenstrefascistiske “Antifa” fæhoveder. Antifæ har alle stukket deres hoveder op i egen r..

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. juni 2020 @ 16:22

 19. Sara Omar har med sine bøger haft modet og potentialet til at sætte gang i en bevægelse. Men bevægelsen udeblev. Det store flertal blandt “hendes egne” har været passive og tavse. Yderst få har trådt frem og bakket hende op og bekræftet, at der skulle være noget at snakke om.

  Der har mere været anklager om at hun er en kokosnød. Hvilket har flugtet med venstrefløjens og værdiliberales reaktioner, som primært har handlet om Sara Omars naivitet mht. at blive misbrugt af fæle højrefløjsere – og at hun ikke er “konstruktiv”. Jeg har set debatindlæg i Politiken, hvor Sara Omar bliver set som et problem. Det er meget bedre med selvbevidst samfundskritisk antiracistisk ghettorap – ikke sandt?

  Og hvad med os højrefløjsere? Der har i årevis været fokus på muslimske indvandrerkvinders levevilkår. Og hvad er der kommet ud af det? Det har været som at slå i en dyne. Udbyttet står ikke mål med indsatsen.

  De fleste højrefløjsere har i dag en prioriteret liste over problemer – sorteret efter vigtighed. Og indvandrerkvinders levevilkår står ikke højt på listen. Sådan er det blevet.

  Kommentar by BE — 15. juni 2020 @ 16:30

 20. Migrationspagten er et ikke juridisk bindende dokument og har ikke nogen betydning for den danske udlændingepolitik
  np — 15. juni 2020 @ 16:01

  Hvis noget ikke er juridisk bindende, hvorfor så lave sådan en aftale? Det kom også frem senere, at der var holdt noget skjult.

  Et juridisk notat fra EU-Kommissionen genantænder politisk strid om FN-migrantpagt. Af notatet fremgår det, at den meget omtalte FN-pagt er bindende for EU-medlemsstaterne.
  https://www.berlingske.dk/politik/laekket-eu-notat-aabner-ny-debat-om-omstridt-fn-migrantpagt

  Hvorfor ikke protestere mod indlægs ordlyd, når de forekommer, i stedet for at vente 1½ år?

  Er det fordi, du så slipper for at forholde dig til emnet? Altså sanktionerer du stening.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2020 @ 17:26

 21. @NP, ok så underskrev han den lidt tidligere, det forhindrede ham stadig ikke i at græde krokodilletårer foran de efterladte til begravelsen for at han kunne profilere sig selv, efter han har inderskrevet en kontrakt på at lukke endnu flere afrikanske og mellemøstlige gerningsmænd som dem der slog de unge piger ihjel ind i europa. Det svarer til en aktiv nynazist der møder op i en synagoge og kondolerer til nogle jøder på en mindedag for ofrene i holocaust, og ikke en eneste løftede et øjebryn over det!

  Angående aftalen har EU’s jurister flere gange udtalt at den naturligvis ER bindende, for hvorfor fanden skulle man ellers lave den! Stop dog med at forsvare dem der forsøger at udrydde dig din tumpe.

  Kommentar by Per — 15. juni 2020 @ 18:35

 22. #11. Lad hellere være. Det er hele ideen med denne spøjse og usynlige nye fjende, at registrere folk og dermed mere overvågning og beføjelser til magthavere. Folk oplever restriktioner og censur, magthaverne bliver stærkere. Som altid handler det om kontrol, magten til at bestemme over andres liv. Det var hele ideen med Corona, at konstatere hvor lydige og autoritetstro folk endnu er. Endnu.

  Kommentar by LarsB — 15. juni 2020 @ 18:39

 23. `
  DEN RABIATE og pladderhumanistiske feminist “np” skriver den ene underlødige, løgnagtige, smålige eller hysteriske kommentar efter den anden, for at afspore debatterne. Hendes meninger svarer altid til hvad Lars Quisling, de radigale og godhedsindustrien mener.

  Tænke sig at hun slugte løgne-propagandaen råt, den om at Marrakech-traktaten er uden betydning. Hendes dømmekraft er åbenbart tæt på nul.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 20:08

 24. tavsen kl. 17:26

  “Hvis noget ikke er juridisk bindende, hvorfor så lave sådan en aftale?”

  Det var et forsøg på at lave en aftale mellem Europa og Mellemøsten/Afrika for at standse den illegale migration til Europa. Det er vist nok lykkedes. Vi ser ikke mere migranter i skrøbelige både på vej over middelhavet. Venstrefløjen har dermed mistet deres følelsesporno. Illegale asylansøgere er også begyndt at blive sendt hjem.

  Det er alene flertallet i Folketinget, som bestemmer den danske udlændingepoltik. Flertalet af partierne har så valgt at følge de internationale konventioner. Men vi kommer aldrig til at se en masseindvandring på baggrund af FN’s Migrationspagt. Åbner f.eks. Socialdemokratiet op for sluserne igen, bliver de ikke genvalgt. De regerer alene på folkets nåde.

  “Hvorfor ikke protestere mod indlægs ordlyd, når de forekommer, i stedet for at vente 1½ år?”

  Det er ikke altid, jeg orker. Du kan jo se, at hver gang jeg skriver en kommentar, har jeg de samme sølle eksistenser på nakken, f.eks. den psykisk syge Bent A med hans besyndelige beskyldninger om, at jeg er feminist og kvinde.

  Lad os se, hvad han under pseudonymet Bent Nielsen skrev, da Louisa Vesterager og hendes veninde fik skåret halsen over af muslimske terrorister i Marokko.

  Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 20:32

  “Hovedløse kvinder er da ikke noget nyt. Der går masser af dem rundt inde i Christiansborg, i udlændingestyrelsen, i klima- og ligestillings-ministerierne, i instituttet for MR, i DR-huset, i KVINFO, i de radikales hovedkvarter osv.”

  Velbekomme.

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 21:02

 25. Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 21:02

  Du er klam luder og kælling, jeg skal med glæde korporligt opdrage dig. Stridbare kællinger er mit og mit slibebæltes specialitet, forbyd np på Uriasposten og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 21:40

 26. tavsen

  Du kan se, at Umulius er en af de andre sølle eksistenser, som stalker mig.

  Der er snart kun tosser tilbage på højrefløjen.

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 21:45

 27. Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 21:45

  Ååååh lille pus. Din helt egen lille stalker.

  Du må være ved at revne af stolthed, når du skal fortælle dine veninder det henne i Væmmeligbo klubben, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 21:58

 28. # FEMINISTEN “np” gør alt hvad hun kan for at afspore debatterne, hvorfor det nok er sidste gang i denne omgang at jeg gider besvare hendes tåbeligheder.

  For det første er “np” fuld af løgn. For hun aner intet om dem hun betegner som psykisk syge. Men hun stiller diagnoser uden at have den viden eller uddannelse der skal til. Det er bare noget hun slynger ud, og de har intet på sig. At hun er rabiat og radikal feminist fremgår af hendes talrige skriverier i tidens løb. Hun lyver omkring indvandringen. De to første afsnit i nr. 24 kl. 21.02 er løgnagtige skønmalerier. Bådene sejler stadig over, indstrømningen fortsætter, selv grove forbrydere kan blive på tålt ophold osv. Hun lyver omkring Marrakech-traktaten, omkring sine holdninger og hun fordrejer jævnligt andres synspunkter, eller anvender falske citater, eller citater taget ud af deres sammenhæng. Ironi og satire forstår hun ikke.

  Om hun er en “troll” eller agent for et parti eller indvandringsindustrien véd jeg ikke, men hun lyder tit som sådan en. Hun er fræk som en slagterhund overfor medbloggere hvis meninger hun ikke kan lide. Så kalder hun dem for skadedyr, fascister, kvindehadere, psykopater, idioter og psykisk syge.

  Mit lidt grove svar skyldes hendes mange provokerende indlæg.

  Det er muligt at hun ikke er kvinde, men en mandlig feminist eller transvestit eller andet?

  Nu kan hun skrive lige hvad hun vil. Hvis jeg svarer, bliver det med højst to linjer ad gangen. Som hovedregel vil jeg ikke svare. Har spildt nok tid på den skøre kælling.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 21:59

 29. Bent A kl. 21:59

  “Som hovedregel vil jeg ikke svare.”

  Det er fint med mig.

  Kommentar by np — 15. juni 2020 @ 22:06

 30. np og influence agent Umuligus er Jekyll and Hyde.
  Gider det dobbelt betaling? Når een udgiver sig for to?

  Kommentar by Iznogut — 16. juni 2020 @ 00:24

 31. Man kalder sådanne handlinger for æresdrab. I mit verdensbillede kan noget sådant kun betegnes som et fejt, æresløst glat MORD.
  Idiotens handling kan næppe kunne betegnes som æresfuldt, nej, tværtimod.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. juni 2020 @ 04:52

 32. Blokering og skyggeblokering ville tage luften ud af dem der sejler under falsk flag.

  Kommentar by Træt — 16. juni 2020 @ 07:53

 33. “Hvorfor så vi ingen på gaden, da Huda blev stenet?”

  Svaret er enkelt: Det giver ikke nogen feel-good point i det selv-gode miljø. Desværre. Men pas på Sara. Det er farligt at udstille hykleriet hos de selv-gode. Så er de ikke længere så gode. Det ser man, når enkelte modige danskere prøver – så kommer ANTIFADA (den eneste ægte fascistiske gruppering i DK) sammen med andre hjernedøde skabninger farende med vold og hærværk.

  Så derfor ser man ingen demonstrationer mod det, som burde være det mest oplagte at demonstrere imod.

  Kommentar by Realist — 16. juni 2020 @ 08:09

 34. […] Uriasposten har et lignende indlæg om Sara Omar-interview’et her. […]

  Pingback by Demonstration for Huda? | ricardtriis — 16. juni 2020 @ 09:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper