15. juni 2020

Ideologisk ubalance: Højrefløjen må ikke dokumentere vold, venstrefløjens mærkesager overalt 24/7

Da jeg i går lagde en kort video på Youtube fra BLM-uroligheder i London, hvor en hvid mand tæskes af en større gruppe maskerede sorte, så røg den offline på en halv time. Uden forklaring. Videoer relateret til samme optøjer, kan man finde flere steder online, og man må tilsyneladende godt vise billeder af ophidsede hvide. Det ligner censur, selvom juristeriet sikkert kan give en forklaring de selv tror på.

Hvis Youtube ikke vil vise voldelige klip, så fjern dem alle. På samme måde med Superligaen. Enten politiserer vi sport, eller også så gør vi ikke. Hvis en angriber fra FC Nordsjælland havde fejret en scoring med ‘White Power’-hilsen, talsymbolik ala ’14/88′ eller sågar budskabet ‘All lives matter’, så var han færdig som professionel fodboldspiller. Medierne ville have kritiseret kanalens manglende censur. For et par uger siden knælede en række FC Nordsjælland-spillere og viste den knyttede ‘Black Power’-næve. Umiddelbart efter en scoring i går, valgte ghanesiske Kamal Deen Sulemana at fremvise en FC Nordsjælland-trøje påtrykt ‘Black Lives Matter’.

Ingen problematiserer, ikke engang Tipsbladet – Kamaldeen viste BLM-trøje frem: Der er ting som er nødt til at blive sagt.

“… Ved scoringen løb han direkte ud til bænken og tog en ‘Black Lives Matter’-trøje frem, og det var der en særlig grund til, forklarer han.

– Der er ting, som er nødt til at blive sagt. Man skal sende et godt budskab ud til folk, men der er stadig folk, som behandler folk efter deres hudfarve, siger FC Nordsjælland-spilleren, som dog glæder sig over, at der er mange, der har taget bevægelsen til sig og prøver at gøre verden til et bedre sted at være for alle.

Endvidere fortæller han, at han ikke selv har oplevet racisme i sin tid i Danmark…

(Kamaldeen Sulemana, Farum Park, 14. juni 2020; Foto: Dplay.dk)

(Farum Park, 2. juni 2020; Foto: Instagram)

(Kamaldeen Sulemana på instagram: ‘#allahuakbar #alhamdulillah #proudmuslim’, 26. oktober 2029)

Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110783/trackback

56 Comments »

 1. Er det Somalias landshold?

  Kommentar by Skatteyderen — 15. juni 2020 @ 12:19

 2. De titusind hvis af hjemløse Afrikanere der render rundt i Europa pga fodbold-arbejdsmarkedet tænker man ikke på.

  Mon ikke FC Nordsjælland har været med til at “menneskesmugle” spillere til Danmark, så de kan deltage en trænings-opstart på midlertidig-opholdstilladelse, uden at de får kontrakt?

  Hvorfor støtter FC Nordsjælland og andre klubber et marked, hvor mange af de her spillere går på tur og lever en håbløs tilværelse indtil midten af 20erne, hvor det efterhånden bliver kendt rundt omkring at de “nulbonner” i fodboldmæssig-regi og de derfor må ende med at leve på gaden og af sort arbejde, hvis de vil blive i Europa?

  Og vi ikke engang begyndt at snakke om de Slave-regimers rigmænd der opkøber “stor”-klubber i de Europæiske ligaer.

  Kommentar by KineserSnot — 15. juni 2020 @ 12:26

 3. For første gang nogensinde overhaler Pernille Vermund og co. Kristian Thulesen Dahl og DF i en vælgermåling.

  Nye Borgerlige står til at høste hele 7,7 procent af vælgerne, mens Dansk Folkeparti har tabt yderligere terræn siden katastrofevalget 5. juni sidste år og nu står til 6,6 procent af stemmerne.

  Det viser en måling, som YouGov har foretaget for B.T. Det skal understreges, at målingen er forbundet med usikkerhed, og at Nye Borgerliges forspring til DF ikke er statistisk sikkert.

  Pernille Vermund, hvad er din umiddelbare kommentar til målingen?

  »Hold da op. Hvis jeg skal sige det lidt moderat, følger målingen den tendens, vi har set, siden vi kom i Folketinget. Vi har haft en støt stigende kurve i stort set alle målinger. Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg meget glad. Det er ikke den værste måling at gå på sommerferie på,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 12:32

 4. “Og vi ikke engang begyndt at snakke om de Slave-regimers rigmænd der opkøber “stor”-klubber i de Europæiske ligaer.”

  Er det ikke ca. 20% af Europas storklubber, der er opkøbt af muslimske rigmænd. Manchester City blev pludselig mestre efter sådan et udsalg af klubånden.

  Ingen tvivl om svindel i Europa betaler sig. Alle muligheder skal afprøves.

  “Falske agenter har svindlet Viborg i sagen om Bernio Verhagen, skriver fodboldklubben på sin hjemmeside.”

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2020 @ 12:40

 5. Internet, der startede som noget alle skal bruge, fx som digital adgang til det offentlige, er langsom ved at blive til et meningsdiktatur, som korrupte regimer bruger til at afstraffe dem der ikke retter ind.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 13:20

 6. Tænk på Lars Andersen der modvillig accepterer 9 måneders fængsel for noget han har skrevet på sociale medier.

  Det er enorm svært for en privatperson at stå op mod et helt lands magtapparat. Staten har penge og jurister til at køre sager i årevis, indtil klageren enten er fallit eller giver fortabt.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 13:24

 7. Jeg ved det er nemt for mig at skrive det, da jeg ikke går til fodbold.
  Men alligevel: Når det igen bliver lovligt at gå til fodbold, så bliv væk fra de kampe hvor man kan forvente disse demonstrationer.

  Kommentar by bjarne binee — 15. juni 2020 @ 13:36

 8. Tænk på Lars Andersen der modvillig accepterer 9 måneders fængsel for noget han har skrevet på sociale medier.

  Det er enorm svært for en privatperson at stå op mod et helt lands magtapparat. Staten har penge og jurister til at køre sager i årevis, indtil klageren enten er fallit eller giver fortabt.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 13:24

  Anklagemyndigheden har netop valgt at anke Lars Kragh Andersens straf på ni måneders ubetinget fængsel til Østre Landsret med krav om skærpelse af straffen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 13:38

 9. Nye Borgerlige får 7,7% ja men der er stadigt langt til 50% desværre!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. juni 2020 @ 13:43

 10. Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 13:24

  Lars Kragh Andersen blev bl.a. dømt for at udbetale penge til folk, der udøvede hærværk imod ANPG-systemer. Jeg er ikke tilhænger af ANPG, der ville være fuldkommen unødvendige, hvis de 50 procent af alle indsatte der er frememde ikke var i landet, men hærværk er vel stadig hærværk.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. juni 2020 @ 14:07

 11. “Hærværk er vel stadig hærværk”

  Jo, men hvor mange fra venstrefløjen dømmes for at smadre store dele af København

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 14:14

 12. Det er racisme mod hvide…de insinuerer vi anser dem som undermennesker…

  Fordi der engang var slaver over hele verden ( og stadig nogle steder i Mellemøsten og Afrika mv, men det er de ligeglade med….alt er den hvide mands skyld ..

  Med den logik er tyskerne også nazister i dag

  Kommentar by H. Nielsen — 15. juni 2020 @ 14:18

 13. https://www.document.dk/2019/11/07/afsloering-bwalya-soerensen-og-danmarks-radio-samarbejder-om-racismeanklager-mod-politiet/

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2020 @ 14:18

 14. >!

  F C Nordafrika.
  FC Midtafrika kommer fra Herning

  Kommentar by Erik — 15. juni 2020 @ 14:25

 15. `
  ANTI-RACISTERNE og kommunisterne er ude på at gøre alt til et spørgsmål om racisme og klima. De ævler løs om racisme og co2 døgnet rundt, i aviser, blade, radio- og tv-udsendelser. Dog er der så ind i mellem vild med dans, x-faktor, fjolleri med penge og kvik-lån, gæt en pris osv.

  Hensigten er at dominere al debat og at gøre alle lige dumme og uvidende.

  I USA dræber sorte langt flere sorte og hvide end omvendt. Så er Blackmatter-bevægelsen ikke ude med budskaber der er bedrageriske?

  # Skatteyderen: Mon der virkelig er tale om almindeligt hærværk? Er det mon ikke kun en halv sandhed. Kan der ikke ganske enkelt være tale om politisk forfølgelse?

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 14:29

 16. `
  JA, ALT ER DEN HVIDE MANDS SKYLD, påstår de røde og de sorte. Men fakta er at det var negrene selv plus araberne som stod for langt den største del af slavehandelen gennem mere end 1000 år.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 14:36

 17. Farum park “knaet” jeg taenkte det nok,ikke et dyk mellem orene det hele sidder i benene

  Kommentar by dunk — 15. juni 2020 @ 14:54

 18. Hvor er DBU henne?

  Eller er de lige så vanvittige som FC Nordafrika?

  Ja det er de!

  Er der nogen der har set DBU´s reaktion og/eller holdning?

  Kommentar by Black Watch — 15. juni 2020 @ 15:00

 19. `
  PS: Forholdene i Danmark bliver mere og mere GROTESKE OG SINDSSYGE for hver dag. Man må ikke dokumentere vold mod hvide, sagesløse turister og fodgængere mv. Man må ikke komme for tæt på islamisters terror i diverse lande. Overalt er ytringsfriheden under pres.

  Så er der også det stadig værre bureaukrati og den påtvungne digitalisering. I familie- og skilsmisse-sager arbejder bureaukratiet så langsommeligt, vilkårligt og familie-fjendtligt at det skader tusinder af familier, mænd og børn.

  Digitaliseringen fik vi fortalt, ville gøre alting nemmere, hurtigere og billigere. Men godmorgen. Hvor man før kunne tage hen på det lokale motorkontor og ordne en papirsag, kan det nu tage 1½ måned eller endda mere at ordne samme slags sag via nettet. Og bliver dokumenter på papir en nødvendighed, kan det tage op til 30 ekstra dage at få breve frem og tilbage, så langsomt er postvæsnet blevet. Eller tag sundhedsplatformen, som er blevet en plage for lægerne, og en rædsel for patienter og pårørende. Og et kæmpespild af skatteborgernes penge.

  Men politikerne er så dumme og uvidende at de hopper på hvadsomhelst når sælgere møder op med smarte IT-tilbud. Ud med alt der har virket i mange år, og ind med dødssyg elektronik der virker ad helvede til.

  Alt sammen mest fordi der skal spares på alt muligt, så penge kan overføres til finansiering af invasionen og den nye besættelse.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 15:12

 20. Rettelse: Hvor man kunne tage hen på det lokale motorkontor og ordne en papirsag på en halv time, kan det nu tage 1½ måned eller….

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 15:16

 21. Lige motorkontoret og bilsyn er et dårligt eksempel:
  Hvor man før kunne tage hen på det lokale motorkontor i dets alt for korte og kundeuvenlige åbningstid, stå i kø i en time i en klump med lugtende, hostende og nysende ventende, mens ekspedienterne bag skranken samtidig tog telefonopkald, så kan man nu ejerskifte et motorkøretøj ved sælgerens spisebord.

  Bilen kan man nærmest få synet 24/7, og synsmanden er venlig og der er gratis kaffe. I gamle dage var det en kamp og bilinspektørerne var kort sagt nogle højrøvede skiderikker.

  Kommentar by Træt — 15. juni 2020 @ 15:55

 22. # Træt: Enig med dig i det sidste, og i det med åbningstiden, men du har da vist været uheldig med lugtende, hostende og nysende ventende, selvom de trods alt ikke smittede dig med covid-19. Og det er da svineri overfor danskerne at de kan komme til at vente fx. to måneder på noget de har brug for at få ordnet samme dag, pga. digital elendighed plus et postvæsen der nu er ringere end for 3-400 år siden.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 17:13

 23. `
  # Skatteyderen: Hvis man dykker ned i dommen, vil man nok finde ud af at den er bunduretfærdig. Og hvorfor får Lars Andersen en dom på ni måneders ubetinget fængsel, når langt grovere hærværksfolk der brænder biler af eller sprøjtemaler husmure og togvogne så det koster millioner at rense dem, slipper med en advarsel eller en betinget dom? Og så er der vel forskel på hærværk på en gammel opslidt cykel og så en velholdt villa eller skole som raseres fuldstændig. Man kan ikke sige at hærværk er vel hærværk, der kan da være gigantiske forskelle på alvorligheden og skadeomfanget.

  Kommentar by Bent A — 15. juni 2020 @ 17:33

 24. Jeg vil lade være med at se og læse om FCN’s kampe resten af sæsonen. Aktion og reaktion.

  Kommentar by BE — 15. juni 2020 @ 18:22

 25. De har haft kontrollen over alle medier stort set siden mediernes fødsel. Og med dem,mener jeg banksterne (en sammenstilling af gangster og banker,engelsek), møntvekslerne,guldsmedene,valutahandlerne,pengemagerne.
  -De som dræbte Cæsar og John Fitzgerald og endnu tidligere Amerikanske statsoverhoveder,som stod i vejen for deres verdensherredømme. De hedder Rothchild (!) og deres minoins hedder Rockefeller,Shiff,Kissinger,queen Elizabeth,Barry Soetoro og synes det Donald Trump m.m. De har i nyere tid myrdet Libyens statsleder,fordi han ville frigøre Afrika fra deres altomfattende greb. De sørger for at konger og kejsere har så godt som uhindret adgang til penge. Som de trykker som gæld til de dumme nævnte. Når disse mindre begavede kejsere,konger og statsoverhoveder skal tilbagebetale gælden,beskatter de deres landes befolkninger. Sådan virker økonomien. Follow the money. Gense centuries of Enslavement. Eller (gen)læs Ingen tør kalde det en konspiration, på engelsk None Dare Call it Conspiracy.
  Indse,at de penge vi bruger dagligt bliver mindre værd. -Det er en konsekvens af at “national”banker ingen værdi har til at garantere for deres produktion af mønter og sedler. Derfor vil brødet og mælken stige i pris til det uendelige. Indtil vi holder op med at tro på at deres pyramidespil gør noget som helst godt for andre end dem selv og deres akkumulation af magt.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2020 @ 19:00

 26. Musik fra kunstnere med immigrationsbaggrund underrepræsenteres på P3, lyder kritikken fra perker rappere.

  https://ekstrabladet.dk/musik/dkmusiknyt/danske-rappere-langer-ud-efter-p3/8159871

  Kommentar:
  Musik er raceneutralt og der er masser af sorte musikere som er succesfulde hos det hvide publikum.
  Jeres muzak er lort hvis det var bedre ville det blive spillet mere derfor er det jeres eget problem. Så lad være med at trække racismekortet.

  Kommentar by Zenobia — 15. juni 2020 @ 19:46

 27. Det næste bliver vel at de vil have kvoter for deres muzak i radioen.

  Kommentar by Zenobia — 15. juni 2020 @ 19:47

 28. Lars Andersen er bl.a. anklaget for at offentliggøre visse betjentes navne og andre personlige data.
  Er Bwalya Sørensen krævet fængslet for at hetze betjente med beskyldninger om racisme?

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2020 @ 19:50

 29. Europa vil ikke overleve sålænge folk er angste for, at bliver kaldt racister. Mennesket er familiært og har et behov for en illusion om en slægtsrelation. En afrikaner har hans bias mod hans egne som vi har vores. Mennesker som er så stærkt fremmede og uniformer i kødet som fremmede skal ikke være i Europa. Flere millioner afrikaner vil til Europa og de vil komme sålænge Europa er Tolerant og ikke et helvede for afrikanere.

  Kommentar by CCC — 15. juni 2020 @ 20:17

 30. Når man dræber en dukke og kalder den George Floyd. Ikke alle negre falder for svindlen, men de uvidende og ubehæftede gør. Især når medierne – også i Danmark – fortæller dem løgnen igen og igen.

  Se en “dukkefilm” med forklaring:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=8HpyXaSGHKc&feature=emb_logo

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2020 @ 20:39

 31. FC Negerjylland
  FC Negersjælland

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2020 @ 20:42

 32. Internettet blev rullet ud til alle af det amerikanske militærs teknologitjeneste DARPA, tidligere ARPA.

  Formålet var i første omgang at magthaverne kunne danne sig et indtryk af hvor vellykket deres propagandastyring af befolkningerne fungerede, men nu da magthaverne er truet bruges deres næsten totale massemediekontrol i Vesten, også med de kendteste sociale medier, til grov censur.

  For at danne sig et overblik kan man ikke bruge de sædvanlige medier til noget. Jeg anbefaler https://www.nedersteetage.com/ , hvor man kan starte med de emner man i forvejen interesserer sig for.

  Kommentar by perhag — 15. juni 2020 @ 20:59

 33. Har læst for mange år siden 1984 af “George Orwell”, har taget bogen frem igen for meget var jo glemt, og læser den igen til min store frygt, ja det bliver mere og mere dette store vanvid.

  Kommentar by IES — 15. juni 2020 @ 21:18

 34. Se en “dukkefilm” med forklaring:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=8HpyXaSGHKc&feature=emb_logo

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2020 @ 20:39

  Hold nu kæft mand. LOOOOOONEY TUNEZ ALERT 🤪😝 fuldstændigt fascinerende, at Iznogut og LarsB har basal IQ nok til at styre respirationssystemet for basal human overlevelse.

  LarsB og Iznogut er grunden til, at sølvpapirshatten blev opfundet. Tænker de begge er cirka 65 år gamle, afdankede, hvide førtidspensionister med en netforbindelse siden usenet og ny har dampende fra deres mange computer, modems, routere og anden elektronik endelig og gennemgående svitset de sidste fungerende neurotransmittere i øverste etage. NU ER DER BARE KUK-KUK tilbage.

  Egentlig lidt sødt mens også meget skræmmende, at LarsB og Iznogut får frit og uhindret rundt vandt vi andre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juni 2020 @ 21:21

 35. Aldrig har MSM været mere fake, BBC på Twitter:
  BC News (UK)
  @BBCNews
  27 police officers injured during largely peaceful anti-racism protests in London

  Kommentar by Jens — 15. juni 2020 @ 21:43

 36. # IES 21:18
  Ja, Orwell er nærmest synsk. Mere rammende kan man næsten ikke beskrive venstrefløjens løgnagtige livssyn
  Når venstrefløjen råber fred, så betyder det krig
  Når venstrefløjen råber antifacisme, så betyder det facisme
  Når venstrefløjen råber antiracisme, så betyder det racisme
  Når venstrefløjen råber fredelig demonstration, så betyder det voldelig demonstration
  Alt godt fordrejes, når først venstrefløjen spreder sin gift i verden.

  Kommentar by piusXII — 15. juni 2020 @ 21:47

 37. Det er en demokratisk ret ,at være etnisk hvid ( kaukasier)racebevidst dansker. Det er en demokratisk og humanistisk ret at være fri for uinviterede (indvandringsstop 1973) immigranter og muslimer i vuggestuer,børnehaver,skoler,arbejdspladser, foreninger OSV..– Ifølge grundloven er ejendomsretten ukrænkelig , hvilket betyder det er fuldt legalt at afvise alle ikke etniske danskere adgang til cafeer, diskoteker,festivaler OSV.

  Kommentar by dansker — 15. juni 2020 @ 21:57

 38. Da football i usa blev politisk begyndte millionerne at fosse ud af kasserne.
  Jeg tror ikke at den danske superliga er så velpolstret som NFL. Det er en farlig vej de er ude på.
  BLM er en vittighed. De sorte og hvide der knæler og råber op om retfærdighed er desværre for ubegavede til at se hvem der trækker i trådene i baggrunden. Personer uden selvtillid og viljestyrke har ofte brug for gruppen til at læne sig op ad, og så er det ligemeget hvad gruppen står for. Det er sgu sørgeligt.

  Kommentar by Hagmann — 15. juni 2020 @ 23:02

 39. Sorte liv har en meget begrænset værdi i og for Danmark.

  Danskernes liv, velbefindende og velfærd har derimod uendelig stor værdi – både for den enkelte dansker, men også for os som et samlet folk og for vores fædreland, nu og i fremtiden.

  Tingene bliver kun værre og værre, hvis vi ikke tør sige det åbenlyse: De fremmede skal ud og tilbage til deres kulturelle hjemlande. De hverken kan eller skal være her – dansk pas eller ej.

  Den debat må og skal NB åbne, ellers vil de inden længe opleve samme deroute som DF. Tiden er ikke længere noget vi har i overflod.

  Kommentar by Polka Charlie — 15. juni 2020 @ 23:06

 40. Så viste influence Agent Umuligus sit sande ansigt. Den sataniske svovlsyre hænger tykt ved hans “sølvpapirshat”.

  Yndeligt journalist-svin – vig bort. Tæl dine judas-penge et andet sted.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2020 @ 23:59

 41. Influence Agent Umuligus glemte at fortælle, at dukken hedder George Floyd i massemedierne.

  Kommentar by Iznogut — 16. juni 2020 @ 00:03

 42. Kommentar by Iznogut — 16. juni 2020 @ 00:03

  Han har ret, i vælter rundt i QAnon-nonsens, det et tydeligt tegn på man er en kæmpe boomer.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2020 @ 00:44

 43. Racisme er en naturlig ting. Racisme har altid eksisteret og vil forsat vedblive med at eksistere. Det er et urinstinkt, en del af menneskets selvopholdelsesdrift. Mennesket er et flokdyr. Man føler sig tilknyttet sin familie, sin slægt, sin stamme sit folk, sit territorium. Derfor ligger det dybt i mennesket at ville forsvare sin flok mod indtrængende fremmede, som vil tilegne sig stammens ejendom og påtvinge den fremmede normer og skikke. Alle stammer har dette instinkt. De hvide måske i mindre grad end andre folkeslag/kulturer.

  Når man idag bekæmper racisme så voldsomt, skyldes det at eliten i det rige Vesten har udviklet en kultur som på nogle områder er i modstrid med den menneskelige natur. Det plejer ikke at føre til noget godt, når man undertrykker de menneskelige naturlove med vold og magt. Den civilisationsfernis der dækker det moderne samfund, kan måske hurtigt krakkelere.

  Man burde acceptere den latente racisme og forsøge at leve med den på den mest fornuftige og fredelige vis. F.eks. ved ikke at påtvinge befolkningen en masseindvandring af folk med vidt forskellig kulturbaggrund i forhold til det oprindelige folk og uden evne til at integreres ind i dette folk. Et sådant eksperiment vil ikke ende godt.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 00:50

 44. En hvid myrdet af strissere og intet i Fake News medierne https://www.youtube.com/watch?v=_c-E_i8Q5G0. En kriminel neger myrdet af strissere og Fake News og Terrororganisationerne antifa og Black Lives Matter myrder og smadre.

  NB og RP minimum 90 mandater eller undergang og fængselsstraf til alle folketings medlemmer som ikke har stemt imod islam og indvandring og fupflygtninge til Danmark.

  Kommentar by piphans — 16. juni 2020 @ 01:24

 45. `
  # Piphans, JC og Polka C mfl. har ret. Enten nye partier eller Danmark falder lodret ned i samme slags helvede som Sverige og Libanon er faldet ned i. I begge de to lande er terror/borgerkrig/ massemord/folkedrab i gang, pga. masseindvandring.

  Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 03:34

 46. Venstrefløjen vejrer virkelig morgenluft, og med deres totalitære tankegang tromler de hen over grundloven og indfører censur både af fordøren og af bagdøren!
  Fordørens censur er MSM valg af nyheder og navnlig fravalg af de nyheder de vælger at bringe, det er vinklingen af nyhederne, og når f.eks BLM kritiseres er det altid set fra venstre på DR2’s deadline er der altid 2 røde og en blå i studiet!
  Bagdørens censur er den åbenlyse censur af de sociale medier, hvor private firmaer bestemmer hvad vi har godt af at læse og navnlig hvad vi ikke har godt af at læse!
  Det er navnligt ynkeligt at se en tidligere statsminister i rollen som censor! Grundlovens §77 er blevet kørt godt og grundigt over!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juni 2020 @ 05:06

 47. Jeg forstår ikke hvorfor fodboldentusiasterne bliver ved med at acceptere at de store fodboldforretninger fortsætter med at importere sorte spillere, bare fordi disse har længere ben end europæere. Skal europæisk fodbold ende med at blive en del af Afrika? Jeg forstår heller ikke at fodboldfolket støtter de klubber der er ejet af oliesheiker og slaveejere fra Mellemøsten.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 08:47

 48. JC
  fodboldinteresserede afspejler danske vælgere, og her er jo overvægt af rød/radikale, så det er klart det danske landshold snart er fyldt op med sorte afrikanere uden protest

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2020 @ 10:05

 49. Kom ind over til en “nigger”!

  Kommentar by Anonym — 16. juni 2020 @ 10:10

 50. >Bant A 03:14
  Så du de to interviews med Juri Lina på Swebb TV? Jeg bed mærke i at han påstod Heinz (Henry) Kissinger var russisk spion. Jeg undrede mig altid over svinets engagement i Kina. Men hvis han også har haft hans beskidte snudeskaft i Sovjetunionen,forstår jeg bedre at Barry Soetoro (“amerikaneren” som aldrig har kunnet fremvise en amerikansk fødselsattest) var så vild med at give ham en medallie,eller hvad han nu blev hædret med og for.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2020 @ 10:15

 51. Kinesersnot er bange for sandheden? Man er en kæmpe boomer (hvad det så end betyder) hvis man undersøger, hvad satanisternes talerør massemedierne udspyr af løgne og latin?

  Boom – Boom – Boom.

  Kommentar by Iznogut — 16. juni 2020 @ 10:20

 52. https://journalisten.dk/debat-efter-fyring-paa-nyt-skal-avisers-debatsektioner-publicere-loegne/
  Det skete – aftrædelsen af debatredaktør James Bennett fra ”verdens bedste avis”, nemlig New York Times, grundet publiceringen af et debatindlæg med titlen ”Send in the Troops” fra en af Trumps stærkeste støtter, senator Tom Cotton – blev bl.a. kaldt ”ødelæggende for friheden, debatten og demokratiet” i en leder i Berlingske.

  Chefredaktør Tom Jensen skrev her, at danske medier aldrig måtte lade sig ”intimidere ned ad den vej, New York Times nu betræder”. Redaktørens afsked er et eksempel på en ”identitetspolitisk krænkelseskultur”, hvor angsten for andres meninger og ønsket om at leve i ”safe spaces”, hvor man aldrig bliver modsagt, har vundet. Det er slemt, forstår man, og redaktøren kalder også episoden for intet mindre end ”vanvid”.

  Kommentar by tavsen — 16. juni 2020 @ 18:22

 53. Boom – Boom – Boom.

  Kommentar by Iznogut — 16. juni 2020 @ 10:20

  Bo Warming har ikke levet forgæves. I give you: Iznogut og LarsB, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 19:06

 54. Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 19:06

  Bortset fra, at der ikke er nogle kvindelige købere til sperm fra Iznogut og LarsBs frivillige sædbank 😜😆 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 20:01

 55. Det er afskyeligt, forræderisk og ulækkert at se etniske danskere gøre knæfald for invasionen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2020 @ 01:58

 56. just boycot any organizations that collect niggers and muslims, do not spend your money there.

  when it coes to jewtube. When you are white the videos are taken offline right away. you are lucky if the account is not closed right away while if you are a nigger, muslim or commie you can infringe and steal clips freely and post them on jewtube and nothing will happen.

  i wonder if susan at jewtube got her job on merit or did she have to offer some sexual favor in return for the job? same with the nigger at google or alphabet. i always need to get to the bathroom and take a shit when their image flashes by.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 09:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper