16. juni 2020

Enhedslisten borgmester, ref.: ‘København er den hvide mands by’, “…. og det skal der laves om på.”

Venstrefløjen vil gerne omskrive historien, men de hylder stadig homofoben Che Guevara, antisemitten Allende og racisten Karl Marx. Det bliver hermed i praksis en kamp mod den hvide mand. Hassan Preisler skriver på Facebook, at Gandhi før han blev folkehelt boede et par årtier i Sydafrika, og her støttede ‘det ariske broderskab. Han gik ind for ‘idéen om hvidt overherredømme’, og den eneste samfundsforandring han arbejdede for, var, at inderne ’stod over de sorte i racehierakiet’. Han skrev sågar til regimet, at staten burde ‘fjerne alle ‘kaffirs,’ fra de områder, hvor sorte levede op og ned af indere’. Den slags er værd at huske på, når nu Churchill-statuer angribes af BLM & Co.

Kommunisten Mandela var i øvrigt heller ingen helgen, men nok mere på linje med Enhedslisten anno 2020. Berlingske – Kulturborgmester: København er den hvide mands by – det skal der laves om på.

København er den hvide mands by. Både vejnavne og statuer er i den grad præget af mænd, og det skal der laves om på. Det mener byens to ansvarlige borgmestre…

‘Det er den hvide mand, der er repræsenteret alle steder. Så helt grundlæggende er det bare endnu en visualisering af et samfund, der er grundlagt på imperialisme og kapitalisme, som der lige nu er et oprør imod,’ siger byens kulturborgmester Franciska Rosenkilde (A), der suppleres af Ninna Hedeager Olsen (EL), der er borgmester for Teknik- og Miljøforvaltningen…

Det er forsømmelsen af den slags, man skal undgå. Dem har der været så mange af, mener de to kvindelige borgmestre. Eller som Franciska Rosenkilde siger:

Måske skulle man rejse en skamstøtte over patriarkatet på en plads i det indre København.”

(Nelson Mandel synger kampsang med ‘Nationens Spyd’, 1992: “… dræb de hvide/Boerne”)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110805/trackback

46 Comments »

 1. Terroristen Nelson Mandela burde have fået den brænde halskæde, som hans kone Winnie Madikizela-Mandela fik sine proselytter til at uddele til andre negre med rund hånd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 10:21

 2. Jeg syntes også vi skal koncentrere alle udlændinge fra de omkringliggende kommuner, til København eller retter sagt, flytte dem til hovedstaden.

  Kommentar by Jan Huus — 16. juni 2020 @ 10:34

 3. PS
  Det er sjovt at de efterspørge disse tiltag, når socialisterne i det store hele holder sig til racerene kvarter.

  Kommentar by Jan Huus — 16. juni 2020 @ 10:41

 4. Vejnavne og statuer? Har de to høns ikke andet fornuftigt at lave?

  Kommentar by BE — 16. juni 2020 @ 10:49

 5. Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 10:21

  Soweto necktie – Negrene kommer et bildæk over halsen/skuldrene på deres offer, hælder benzin i dækket og antænder det.

  Winnie Mandelas “fodboldklub” var berygtet for at bruge det mod personer som de mistænkte for samarbejde med deres modstandere

  Det eneste der fortjener den behandling er fartkameraer opsat på steder hvor hastighedsgrænsen er langt under den forsvarlige og naturlige hastighed på strækningen.

  Kommentar by Træt — 16. juni 2020 @ 10:57

 6. Hvor er hvide københavnere dog dumme, eller i hvert fald hjernevaskede. Hvordan kan de finde på at stemme landsforrædderiske partier som Enhedslisten og Alternativet, der åbentlyst arbejder for at fremmede invasionsstyrker skal overtage deres by, og reducere dem til andenrangs borgere. De er lige så dumme som får der selv går hen til slagtebænken.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 10:57

 7. For Ninna er det vigtigt at få opmærksomheden væk fra Voldtægtssagen, da hun inviterede til BungaBunga i privaten(hvor kan man tilmelde sig?) samt det u-renset spildevand fyldt med lort, der bare skulle hældes ud i Øresund(sjovt som MSM hjalp til med forvirring om hvad der var fakta i denne sag. Idioterne på disse medier kan ikke se forskel på 1 liter og 1 kubikmeter!)
  Det er nu vigtig for Ninna, at støtte op om BLM, krydret med lidt rascisme og gamle hvide mænd. Der er stemmer idet!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 16. juni 2020 @ 11:02

 8. Kommentar by Træt — 16. juni 2020 @ 10:57

  Korrekt.

  Rent niggerbarbari. Ingen selvkontrol. Ingen impulsstyring. Bare rent, sort had. Ligesom BLM.

  In 1986, Winnie Mandela, then-wife of the imprisoned Nelson Mandela, stated, “With our boxes of matches, and our necklaces, we shall liberate this country”, which was widely seen as an explicit endorsement of necklacing, which at the time caused the ANC to initially distance itself from her, although she later took on a number of official positions within the party.

  The first victim of necklacing, according to the South African Truth and Reconciliation Commission, was a young black woman, Maki Skosana, on 20 July 1985.

  Moloko said her sister was burned to death with a tire around her neck while attending the funeral of one of the youths. Her body had been scorched by fire and some broken pieces of glass had been inserted into her vagina, Moloko told the committee. Moloko added that a big rock had been thrown on her face after she had been killed.forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 11:06

 9. De venstreekstreme partier Enhedslisten og Alternativet tror de kan skabe en kulturrevolution, som i lighed med Taliban og IS kan udrydde vores fortid. De skaber forhåbentlig snarere en modrevolution.

  Hvis de vil gøre op med alle der i fortiden var udemokratiske, racistiske, kvindeundertrykkende, patriarkalske, kapitalistiske, homofobiske, religiøst intolerante,m.m., bliver der ikke noget tilbage af København fra før anden verdenskrig, hverken bygninger, mindesmærker eller kunstgenstande.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 11:07

 10. Der er ingen safe spaces for den oprindelige befolkning i København.
  Velfærdsimmigranterne er overalt og det får de seksuelle minoriteter og de unge mænd at føle på krop og sjæl.

  Kommentar by Zenobia — 16. juni 2020 @ 11:33

 11. København er udviklet, bygget og vedligeholdt af Hvide Mænd, så hvorfor skal det lige pludselig laves om?

  Der er ingen fornuftig grund, udover stupide kællingers Penis-Misundelse og Daddy Issues. Altså, ikke noget Vi almindelige mennesker skal eller vil blandes ind i.

  Det er udelukkende en sag mellem kællingerne og deres respektive terapeuter.

  Kommentar by Santor — 16. juni 2020 @ 11:35


 12. DE TO FRITGÅENDE FEMINISTISKE HØNS, Francisca Rosenkilde og Ninna Hedeager Olsen er åbenlyst til fare for sig selv, men især for andre. De må høre ind under psykiatriloven? De er så mandsfjendske og anti-danske at det ligner paranoia og sygelige vrangforestillinger.

  Normalt er jeg dyreven, men der er dog grænser. Her har vi nok endnu et par tilfælde hvor fritgående høns burde være burhøns.

  …….

  Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 11:41

 13. Nationalister i USA forbereder sig på borgerkrig.

  De har våben, det har vi ikke i Danmark, her har de røde bestemt, at vi ikke engang må have en peberspray til selvforsvar

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2020 @ 11:46

 14. Det er jo Ronnie Kasrils – en af vores ærkefjender.

  Kommentar by John Sorensen — 16. juni 2020 @ 11:49

 15. Mindst seks passagerer på fly til København konstateret smittet

  Flere personer smittet med COVID-19 har været ombord på det samme fly til København.

  Det har Styrelsen for Patientsikkerhed kunnet konstatere gennem sit arbejde med smitteopsporing, fremgår det af en pressemeddelelse fra styrelsen.

  Det drejer sig indtil videre om seks personer, hvoraf de fire har været smitsomme, imens de har været ombord på flyet.

  – I vores arbejde med kontaktopsporing har der tegnet sig et mønster, hvor flere smittede har været ombord på det samme fly. Det drejer sig indtil videre om seks personer. Heraf har fire været smitsomme på det tidspunkt, hvor de har befundet sig ombord på flyet. Vi kan dog ikke udelukke, at vi i vores opsporingsarbejde finder flere, siger Anette Lykke Petri, konstitueret direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed.

  Der er tale om fly nummer PK8771 fra Islamabad i Pakistan, der er landet i Københavns Lufthavn den 6. juni 2020.

  – Vi arbejder på at stoppe smittekæderne, så virussen ikke breder sig yderligere. Vi har derfor fået udleveret passagerlisterne fra flyselskabet, og er i gang med at tage kontakt til personer, der har siddet i nærheden af de smittede på flyet, siger Anette Lykke Petri, forbyd islam i Danmark 🇩🇰🇵🇰😷

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 12:14

 16. DEN FLYTRAFIK GÅR DEN FORKERTE VEJ 🔙

  Vi burde bede PIA om at tidoble deres daglige afgange FRA København og TIL Islamabad og fylde flyene op med sandnegre og muhamedaner med en ONE WAY billet til Pakistan, så vi kan sende 3000 perkere hjem til sandørkenen dagligt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 12:25

 17. Hvordan kan fly fra Pakistan få lov til at lande i København, når hverken SAS eller Norwegian må flyve til og fra CPH?

  De pakistanske passagerer er vel ligeglade med om de udgør en smitterisiko. Det bliver svært at stoppe den smittekæde.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 13:10

 18. # Umulius 12.25: ER REGERINGEN overhovedet interesseret i at bekæmpe corona-pesten, eller bruges den mest som påskud for at skabe et fjernstyret EU-diktatur?

  Hvorfor i alverden bliver flypassagerer der ankommer fra Pakistan, Afrika, Italien og Spanien osv. ikke testet for feber (eller andre tegn på sygdom) som er et af de første symptomer på covid-19. Forhøjet temperatur kan måles på sekunder på en halv eller hel meters afstand En efterfølgende ca. 8 dages forsinket smitteopsporing kan næppe være særlig effektiv, for da kan smitten jo være vandret videre til mange helt ukendte personer.

  Regeringen fortsætter også med at importere migranter der ankommer fra sikre lande. Nogle af dem vil være smittebærere. Og hvorfor anbefaler Brostrøm og S-S stadig ikke mundbind i busser, tog og butikker?

  Iøvrigt er sundhedsvæsnet, som følge af det manglende beredskab og talrige nedskæringer, delvis brudt sammen. Mange danskere ramt af kræft eller andre sygdomme kommer til at betale en høj pris for aflyste/udsatte behandlinger.

  Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 13:42

 19. Der gælder altid særregler for muslimer. Tyskere og svenskere måtte ikke rejse ind, men fra Pakistan (og sikkert andre muslimske lande) er det ok. Nu risikerer vi at smitten blusser op igen.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 14:24

 20. Franciska Rosenkilde er fra Alternativet.

  Kommentar by anno — 16. juni 2020 @ 14:26

 21. Måske ville det være en god ide hvis der var nogen som fortalte feltmadrasserne og landsforræderne at Danmarks befolkning er hvid, og alt andet ikke er dansk.

  Kommentar by piphans — 16. juni 2020 @ 14:32

 22. DEJLIGT AT DEN ALMINDELIG DANSKER ER VÅGNET OP OG IKKE ÆDER FAKE LAME STREAM MEDIA NEWS RÅT

  Danskernes tillid til medierne er faldet. Sådan lyder konklusionen i hvert fald i den nye undersøgelse Digital News Rapport fra Reuters Institute, der årligt sammenligner landes nyhedsforbrug og blandt andet kigger på tilliden til medierne.

  Siden sidste år er tilliden til nyhedsmedier i Danmark dalet fra 57 procent til 46, svarende til 11 procentpoint. Kun overgået af større nedgang i Chile, Hong Kong og England.

  Og det er et ”uforståeligt stort fald,” lyder fra Kim Schrøder, der er professor i Kommunikation på RUC og en del af det danske hold, der årligt bidrager til den internationale undersøgelse.

  ”Det var noget af det første, hovedforfatteren på rapporten, Nic Newman, reagerede på, da han så tallene. Han skrev til os i Danmark og spurgte: Hvad fanden sker der? Det springer virkelig i øjnene,” siger Kim Schrøder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 15:03

 23. København og andre større danske byer er ikke for hvide mennesker.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2020 @ 15:18

 24. ‘Danskere’ fra Pakistan til Danmark????
  Jeg gætter: Der er tale om etniske pakistanere, der af uransagelige årsager (læs: Tåbelighed fra Folketingets side) har fået dansk statsborgerskab.

  Min erfaring her i København er i øvrigt, at brune har en forbløffende evne til ikke at holde fysisk afstand. Muslimer er bare en pestilens. Og så er det ligegyldigt, om de er fra Pakistan, Somalia, MØ, Tyrkiet og omegn.

  Sydøstasiater, fx thaier og kinesere, er langt bedre, fordi de er væsentligt mere intelligente, fraregnet deres vådmarkeder.

  > JC 13:10
  SAS lander ganske mange fly i cph. Negre/muslimer med et ‘anerkendelsesværdigt’ formål kan frit lande i cph og sprede deres virus i København, når de er danske statsborgere, hvilket Folketinget gladeligt uddeler til selv svært retarderede…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2020 @ 15:56

 25. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 16. juni 2020 @ 15:58

 26. Det er ikke ligefrem “den hvide mands by” jeg tænker på når jeg går ned af nørrebrogade… Og københavn er bygget af hvide, vil de til at ændre historien? Nåja, det kender vi jo allerede svaret på.

  Jeg har skrevet det 1.000 gange før: Det er ikke muslimer men danskere som disse der er problemet.

  Apropos, så er der lige opstået en ny dansk version af black lives matter kaldet afro danish collective (som lyder som noget der optræder på roskilde festival i 2021 hvilket de sikkert også gør) fordi de ikke brød sig om raceopdelingen i det gamle black lives matter, men de er dog alligevel enige i at raceopdelingen i det gamle black lives matter er en god ide: https://www.bt.dk/politik/ny-black-lives-matter-organisation-debatten-er-blevet-afsporet

  Dvs at de i praksis skal til at have målebåndet frem for at afgøre hvor mange centimeters afstand mellem hvide og sorte som er enten mangfoldig eller racistisk, og afstanden vil være forskellig alt efter om man støtter black lives matter eller afro danish collective. Det skal nok blive sjovt når de holder fælles demonstrationer.

  The left will eat itself, og jeg vil spise popcorn til.

  Kommentar by Per — 16. juni 2020 @ 16:05

 27. Hvad med om koncentrere sig om den nystartede rotteplage i Europa. Pestbefængte brune og sorte rotter siges at have genoptaget invasionen af skadedyr til Europa. Ligesom i 1300 tallet kommer de mest med skibe fra sydlige og østlige områder – og er endnu mere dødelige, da de er smittebærere af en virusstamme fra 600 tallet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juni 2020 @ 16:31

 28. CORONA RAMTE RØDE OG BLACK LIVES MATTER

  Det er konstateret, at der er smitte hos en person ved Black Lives Matter-demonstration i København.

  Alle deltagere, der har stået tæt under demonstrationen, opfordres til at lade sig teste, siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 18:09

 29. PET har ophævet AL personbeskyttelse af Rasmus Paludan pga. han er for besværlig en person at beskytte 24/7

  NU KØRER JEG ALENE TIL BØGETORVET I VOLLSMOSEN FOR AT AFBRÆNDE 15 KORANER KLOKKEN 19:00 ALENE KUN IFØRT MIN SKUD OG STIKSIKKER VEST, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 18:26

 30. Hvis denne, i øjeblikket, hysteriske dyrkning af bl.a. BLM fortsætter ret længe endnu, forudser jeg at vi vil løbe ind i en farlig tid, hvor ALLE hvide mennesker vil blive forfulgt. Jeg frygter det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. juni 2020 @ 19:42

 31. AD. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. juni 2020 @ 19:42

  Jeg forventer borgerkrig i flere lande men håber at generation Z(ombie) besinder sig.

  Kommentar by Zenobia — 16. juni 2020 @ 19:47

 32. `
  NÅ, ER CHRISTIANSBORG kommet så langt ud i ekstremisme, at Borgen vil udlevere Rasmus Paludan til at blive myrdet? Ja, intet kan længere forbavse. Men troede ellers at Borgens zombier ville nøjes med valgfusk.

  Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 19:49

 33. Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 19:49

  Hvis Fyns Politi ikke dukker op i aften, så er Rasmus Paludan lige så stendød som Theo van Gogh og Pim Fortuyn senere i dag, tirsdag den 16. juni 2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 19:54

 34. Den dag de nuværende gamle hvide mænd er uddøde, går Danmark rabundus. Det multietniske, feministiske og bløde mænds Danmark vil ikke kunne løfte arven.

  Kommentar by JC — 16. juni 2020 @ 20:37

 35. `
  DE TO UANSVARLIGE KVINDE-BORGMESTRE ser ned på mænd, og synes at mændene skal dukkes og sættes på plads. Derfor vil de have at gadenavne og statuer der erindrer om historiske skikkelser, mænd der har udrettet noget, skal udskiftes med monumenter over kvinder der ikke har udrettet noget. For det er jo historien: Det var mænd der fik menneskeheden væk fra jordhulerne. Det er mænd der har skabt 99,9% af den moderne civilisation med byer, huse, cykler, biler, tog, flyvemaskiner, mobiltelefoner og lægevidenskab osv. Uden mændene havde vi allesammen stadig boet i jord- og klippehuler.

  Men feministiske politik-fruentimmere er så dumme og uvidende at de bilder sig ind at kvinder har æren for alle fremskridt. Deres foragt for mænd viser hvor svagt begavede de er. Lesbiske er de vel også.

  Kommentar by Bent A — 16. juni 2020 @ 20:58

 36. Hvis nogen er i tvivl om hvad jeg mente med at danskerne er problemet, så læser i bare kommentarene til artiklen her: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/paludan-skruer-ned-for-demonstrationer/8165976

  Kommentar by Per — 16. juni 2020 @ 21:22

 37. Er det overhovedet lovligt?

  Paludan skruer ned for demonstrationer

  Rasmus Paludan vil drosle markant ned for antallet af demonstrationer, fordi han ifølge eget udsagn ikke bliver beskyttet af PET

  Af Anders Olsen
  Tirsdag lagde Rasmus Paludan en video på Facebooksiden Stram Kurs, hvor han fortæller, at PET har besluttet ikke længere at beskytte ham.

  Ekstra Bladet har været i konktakt med hovedpersonen, der fortæller, at der nærmere er tale om, at PET kun vil beskytte ham, hvis han undgår at demonstrere visse steder. Ifølge ham selv er det en trussel fra PET.

  Tirsdag havde han planlagt demonstrationer i Odense, Korsør og Slagelse, og ifølge Rasmus Paludan fik han alle steder besked på at afholde demonstrationen et andet sted, end hvor den var tilsigtet.

  Hvordan har du så tænkt dig at få opmærksomhed og nå ud til dine vælgere, hvis du ikke længere vil demonstrere?

  – Det ved jeg ikke. Men jeg må jo finde på noget, siger Rasmus Paludan.

  Ekstra Bladet har været i kontakt med PET, der ikke kan kommentere på den konkrete sag.

  ‘PET kan ikke kommentere konkrete sager eller personer. Af sikkerhedsmæssige hensyn kan PET ikke udtale sig om trusselsvurderinger vedr. enkeltpersoner eller om hvilke konkrete sikkerhedstiltag, der har været eller sættes i værk af PET’ lyder det i et skriftligt svar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 16. juni 2020 @ 21:44

 38. HVIS Paludan ikke længere kan demonstrere frit, og politiet, som burde have voldsmonopolet, ikke vil beskytte ham, så er grundloven brudt, og venstrefløjen og muslimerne har så trukket et afgørende det stik hjem.Tænk om det modsatte havde været tilfældet. At en fra venstrefløjen ikke blev beskyttet, fordi folk fra højrefløjen ville slå ham ihjel, så ville der ikke være ende på hele medieverdenens oprør. Dette er en endegyldig kapitulation. Nu siger man, at hvis du er islamkritisk og ønsker ytringsfrihed, så er du jaget vildt. Hvor er næste grænse? Hvis du skriver islamkritisk på nettet, er det så selvforskyldt, hvis du bliver chikaneret og overfaldet? Tillykke til alle, der har stemt på Quislingpartierne.

  Kommentar by piusXII — 16. juni 2020 @ 22:49

 39. Sig mig er hun dum? Hvis hun ser sig i spejlet, vil hun opdage at hun er hvid! Og det var stort set alle hendes landsmænd indtil for et par generationer siden! Så landets historie er lavet af og skrevet af hvide mennesker, derfor er vejnavne, statuer og monumenter opkaldt efter hvide mennesker og oftest mænd, da det er mænd der været de bestemmende op gennem historien! Først i løbet af 70’erne og 80’erne begyndte ubegavede og tunnelsynede politikere at importerer folk fra StorMellemøsten, og allerede nu her omtrent 50 år senere er disse mellemøstlige folk frygtelig mange, fordi de får rigtig mange børn og fordi nogle nye politikere fortsætter amokløbet og vedbliver med at importerer dysfunktionelle folk fra netop StorMellenøsten!
  Hvis man skal opkalde veje og pladser efter nogen, må det nødvendigvis være fordi de har udrettet noget, og det skal helst være andet end at hæve kontanthjælp eller førtidspension.
  Jeg har svært ved at se Bwalya Sørensens gade nogen steder, men måske burde man se til udlandet! Så hvad med Ben Gurion plads, Simon Perez Boulevard eller Ariel Sharon’s Alle?

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juni 2020 @ 23:31

 40. “homofoben”, “antisemitten”, “racisten” … er begreber som bruges til at udskamme og lukke munden på mennesker af europæisk herkomst … lad os overlade dem til de globalisterne …

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2020 @ 01:35

 41. Hvad er der galt med en hvis mands by, hvis sorte er velkomne. Hvad er der galt med en sort by, hvis hvide er velkomne? Typisk Enhedsliste (idioti) kun at se sort på hvidt og vice versa :-). Støt SIAD og GI. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2020 @ 06:07

 42. Hvad er der gaalt med en Hvid mands by? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2020 @ 06:07

 43. #25 Bastardo
  Hvis man som du tror at journalistuddannelserne er et sted hvor unge med åbent sind optages og efter en kraftig indoktrinering kommer ud som dybt venstreorienterede og kulturradikale journalister, så har du ret.
  Er det iøvrigt en ny tanke hos dig eller har du nævnt det før?
  Mon ikke virkeligheden er at journalistuddannelsen i dag søges af personer der i forvejen ligger langt til venstre og i forvejen er dybt kulturradikale? Man tager simpelthen uddannelsen fordi den giver job hvor man kan påvirke verden i den retning man selv ønsker.
  Selv om uddannelsen er rød og kulturradikal, så er det IKKE der de kommende journalister bliver omvendt. Det er de allerede før de starter. Der prædikes derfor til de i forvejen omvendte.
  Ja, nedlæg gerne uddannelserne, men fremtidens journalister vil desværre ikke blive anderledes.
  Tror du i ramme alvor at journalister der er borgerlige fordi de ikke har taget en journalistuddannelse vil blive ansat i Danmarx Radio, TV2-NEWS, Politiken, Information og resten af den røde medie verden?

  Kommentar by bjarne binee — 17. juni 2020 @ 09:09

 44. Alle de borgerlige journalisters ved DDR har vist sig at være værdipolitisk radikale, som Uffe ækle bælle mand og Elmquist

  Kommentar by Træt — 17. juni 2020 @ 10:34

 45. København er de fede nassekællingers by..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2020 @ 14:04

 46. Enhedslisten drømmer jo om kalifatet, det er tydeligt. Hvor muselmanden har vundet frem i verden, der er byer blevet jævnet med jorden. Noget af det første, de vil ønske at udradere, bliver jo Christiansborg, men det tænker dummernikserne i EL ikke på. Danskerne er desuden for dumme og magelige til at gøre oprør, og som en kristen iransk ven siger til mig: “HYGGE; folk går kun op i hygge!” Det undrer han sig over, og det gør jeg også.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 00:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper