18. juni 2020

Snaphanen indkaldt til ‘personundersøgelse’, bl.a. omhandlende ‘fysiske og psykiske helbredstilstand’

Kun tilfældigheder gør at jeg ikke står i en lignende situation, og man må virkelig sige at systemet går hårdt til Steen, manden bag Snaphanen.dk. Han er indkaldt til en såkaldt ‘personundersøgelse’, og hans privatliv skal nu endevendes fordi han dokumenterede islamisk terrorisme. Fra Snaphanen.

“Kriminalforsorgen har indkaldt mig til en ‘personundersøgelse,’ og min sagfører har rådet mig til at deltage, fordi ‘jeg gør så civiliseret et indtryk, at det kun kan gavne mig.’ Jeg er nu ligeglad med, om jeg bliver straffet i en sag, jeg udelukkende opfatter som politisk forfølgelse – jeg har stærke indicier for det – , men jeg følger da advokatens råd, nu jeg har ham. Undersøgelsen drejer sig om sociale og sundhedsforhold, mulighed for resocialisering og fremtidig beskæftigelse, forhold til alkohol, stoffer og sindssyge og egnethed til samfundstjeneste.

Sådan administrerer vores magthavere den etniske krudttønde, de omhyggeligt har anlagt siden 1983: Ved at retsforfølge dem og ved at ransage deres hjem og privatliv, der beskriver den, ikke ved at demontere den, og dette er naturligvis politisk misbrug af retsvæsnet formentlig iværksat af justitsministeriet, måske endda af ministeren.

… Vi kommer i retten for at skrive sandheden i almenvellets interesse, og det kan næppe have været meningen med et retsvæsen. Hvis du tror, turen ikke kommer til dig, tager du desværre fejl. Der er ingen totalitarisme der hidtil frivilligt har lagt en dæmper på sig selv, og jo mere EU og multikultur vi bliver påtvunget, desto mere politistat kommer vi til at leve under. “

(Kriminalforsorgen til Snaphanen-Steen, 2. juni 2020)

“Personundersøgelsen udarbejdes på baggrund af en grundig samtale mellem dig og en med­ arbejder fra Kriminalforsorgen. samtalen skal belyse:

• dine familieforhold, opvækst, uddannelse, arbejde, interesser mv.
• din fysiske og psykiske helbredstilstand
• dit forhold til alkohol og euforiserende stoffer
• dine fremtidsplaner.

sammen med medarbejderen skal du tage stilling til, hvilke supplerende oplysninger der eventuelt skal indhentes. det kan f.eks. være udtalelser fra arbejdsgivere, skoler, lægelige oplysninger og/eller oplysninger fra andre relevante offentlige myndigheder.” (Kriminalforsorgen.dk)

Oploadet Kl. 01:25 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110841/trackback

64 Comments »

 1. Fuck lorte dunmark er blevet en syg kloak af skatteyder betalte statsansatte psykopater.
  NB + RB minimum 90 mandater eller luk Mohammedanmark.nu og spar vores børn og børnebørn fra at blive voldtaget, myrdet, overfaldet og ydmyget af staten, islam og skatteyder betalte statsansatte psykopater.
  For fanden hvor er jeg træt af die dumme dänen.

  Kommentar by piphans — 18. juni 2020 @ 01:46

 2. Det her er en skandale. Det er ren og skær chikane af en politisk dissident og systemkritiker. Det giver mindelser om den gode gamle SovjetUnion.

  Er der nogen med kontakter på Christiansborg, så justitsminister Nick Hækkerup kan komme i samråd om det her?

  Kommentar by BE — 18. juni 2020 @ 01:47

 3. Kontakt Messerschmidt og Vermund direkte med detaljerne og bed dem om stille et §18 spørgsmål til justitsministeren desangående.

  Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 01:56

 4. Bizart 😞😞

  Kommentar by Stem_niller — 18. juni 2020 @ 02:05

 5. DF har haft forespørgsel om sagen. Søren Krarup var så venlig gennem Peter Skaarup. Jeg kender ikke svaret, men det har ikke ført til noget

  Kommentar by Snaphanen — 18. juni 2020 @ 02:07

 6. De baester helmer ikke foerend Snaphanen tier; intet kneb er for nedrigt, Freisler ser til fra sin specielle plads i helvede og godter sig: retsvaesenet ER et politisk instrument, ogsaa i lille Danmark.
  Franz Kafka’s “Processen” krydset med George Orwell’s “1984”…

  Kommentar by krassisten — 18. juni 2020 @ 02:48

 7. Ja, nu er vi “foreløbigt”?! blevet afskåret muligheden for kommentarer i Snaphanen. Det næste bliver nok total lukning.(censur)
  Jo vi skal skam alle sammen være åh, så “pæne” og kun følge MSM, uden egne meninger. Det minder mig om forholdene i det hedengangne DDR.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. juni 2020 @ 03:19

 8. Det værste er ikke at staten grundlæggende opfører sig som STASI. Det værste er at ikke en kæft blandt den gennemsnitlige dansker vil blinke eller protestere hvis steen blev spærret inde med et eller andet opfundet til lejligheden stempel i panden der skal legitimere overgrebet, og retfærdiggøre overfor befolkningen hvorfor staten fandt det nødvendigt at fjerne en fredelig mand, hvis eneste forbrydelse er at gøre opmærksom på politikernes handlinger eller mangel på samme!

  Ja de vil sikkert ikke engang opdage det, da de eneste der interesserer sig for den slags statslige overgreb sidder i de samme ekkokamre og taler med hinanden om det anonymt.

  “Har i hørt de fjernede tommy robinson?”

  “Har i hørt DR fik fjernet støtten til den korte avis?”

  “Har i hørt de fjernede rasmus paludan?”

  “Har i hørt de fjernede steen raaschaau?”

  “Har i hørt de fjernede kim møller?”

  “Har i hørt de fjernede lars andersen?”

  “Har i hørt…Hallo, hvor blev i af?”

  Venstrefløjen fjerner systematisk alt og alle der går dem imod nu både digitalt og fysisk, det har været deres metode i århundreder, hvilket enhver der ved bare en smule om europæisk historie ved. Og nu gør de det igen: Slet historien så folk ikke kan lære af den, fjern modstanderne så ingen siger dem imod, og form det nye samfund på deres måde, hvilket altid koster millioner af menneskeliv før eller siden.

  Og grunden til at de gør det, er præcist den samme i 2020 som i 1920:

  FORDI VI ANDRE LADER DEM GØRE DET UDEN MODSTAND!

  Jo, at skrive en blog på internettet er en form for modstand. Men hvad fanden hjælper det, når de blogs kun når ud til den samme lille håndfuld anonyme bitre ældre mænd, komplet uden indflydelse? Hvad skal vi kunne ændre? De fleste læsere her tør ikke engang at oprette en facebook profil under deres eget navn! Sammenlign det med venstrefløjen, som stolt fremviser og praler af selv de mest idiotiske ting de laver, ja de får endda statsstøtte til det meste af det!

  Om ikke andet burde i bruge denne situation til at tænke over hvor meget indflydelse jeres små blogger projekter egentlig har ude i den virkelige verden, der hvor det flytter noget politisk. For grunden til at de overhovedet tør at gøre det imod steen, er jo netop fordi de VED at protesterne kun vil strække sig til omkring 10-20 mennesker på internettet, og anonyme mennesker endda, komplet uden indflydelse eller stemme i den offentlige debat.

  De anser jer for en meget lille ste(e)n i skoen, men dog dn irriterende en af slagsen. Og da den potentielt kunne gøre ondt på længere sigt hvis i en dag skulle få fat på nogle uheldige informationer der kom længere ud, så fjerner de jer nu en efter en, præcist som de gjorde med tommy robinson og mange andre før og efter ham.

  Tænk hvis i istedet slog jer sammen nu, og lavede et medie som gjorde at et lignende indgreb i fremtiden ville svare til at arrestere chefredaktøren på politiken?

  Det må i da snart kunne se pointen i, uanset hvad jeres nuværende grunde til at sidde på hver jeres lille blog eller korte avis end måtte være.

  Og den statsstøtte jeg nævnte før? Det er ulovligt at øremærke den til bestemte politiske retninger, dvs at enhver der lever op til kravene og kan præsentere en nogenlunde sammenhængende plan kan få del i mediestøtten. Det er på tide at gøre den korte avis væsentligt længere.

  Kommentar by Per — 18. juni 2020 @ 04:09

 9. Som sagt før. Staten er i direkte krig med befolkningen.
  Gør som vi siger, ellers…..

  Kommentar by Hagmann — 18. juni 2020 @ 06:15

 10. Det er utroligt. Jeg troede kun det var i Kina, hvor folk som advare imod en fare, bliver personligt forfulgt? Da Coroanvirusen endnu ikke var udbredt ud over Wuhan advarede en læge myndighederne, som indkaldte ham til en samtale, hvor han blev påtvunget til at kriminalisere sig selv i handlingen fordi den havde skadet anseelsen i undergravende karakter etc etc etc. Men det er altså ikke kun i Kina man politisk forfølger andre. Men så sandelig også i Danmark??? Det er pinligt, og selv Amnysti International burde underrettes om Politisk forfølgelse i Danmark, af de Danske myndigheder. Anders Fogh Rasmussen holder en Demokratikonforence…Han burde underrettes. Støt SIAD og GI. God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 06:35

 11. Det er ikke tilfældigt, at Sovjetunionen havde koncentrations- og forbedringslejre cirka ti år før nationalsocialisterne kopierede ovennævnte.

  Har man tid og lyst, så kan man på Youtube finde en udsendelse med den tidligere danske kommunist – Jens Jackie Jensen – hvor han netop fortæller om kommunismen også om den kommunisme, der praktiseres her i Rødmark.

  Udsendelsen har titlen ”Jens Jackie Jensen om kommunismens totalitarisme”

  Kommentar by Karsten Lund — 18. juni 2020 @ 07:39

 12. Det er vel en oplagt mulighed at optage forhøret, så det kan dokumenteres, hvordan systemet opererer. Medmindre de visiterer folk og fjerner den slags samfundsundergravende apparater.

  Kommentar by Jolly Jumper — 18. juni 2020 @ 07:54

 13. Who decides who is mentally instabile, the ones that have low IQ themselves and have not got their jobs on real merits and need to be owned in various extent to get a job in public sector or is the norm what is norm produced amongst the normal intelligent that get their jobs and opportunities on merits, talents and abilities.

  I would say that this is political. I would encrypt all my electronic devices and have multiple passwords on each electronic device. The reason why they have this is because they have collected information and this is the first step to discredit him because he is a threat to the politcal system and the police and the justice system have been told to target him, make an example of him. Like I said encrypt everything and when the inbreeded bastards ask you for the password just say that you forgot or provide them with false information since you can not remember all the things, the trauma the police put you in made you forget the passwords they ask you for.

  in meanwhile, lie as much as you can about anything to public servants and cheat on taxes. why pay for something that you will not get in the future. they need your money to be able to live a luxury life as politicians, getting health care at private clinics, getting a high pension and having an armed security detail following them 24/7 while you toil and grind. All the public service will eventually be watered down since the money need to go to the criminals that have fake names and will never contribute to anything except stealing benefits.

  Be careful and document (record) any contact with public sector scum.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 09:26

 14. Hvordan kan det lade sig gøre ?
  Der skal formes en personligheds profil, inden der nogensinde er faldet dom!
  Og jeg som troede at der skulle falde en dom og straf ud fra den begåede forbrydelse!
  Der er ikke noget at sige til, at flertallet af de udmålte straffe her i DK, alt for mange gange er latterlige lave, ud fra devisen at anklagede/forsvarer laver den mest gunstige personligheds-profil med laveste strafudmåling til følge.
  Retsopfattelsen er skredet for den alm. dansker og skatteyder er skredet for længe siden.

  ‘kæft der er mange i systemet, som både skal malke og barbere den ged.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 18. juni 2020 @ 09:27

 15. Det peger mere og mere mod kommunistisk overgreb når konservatives Søren Papkasse og enhedslistens Pernille Skipper samarbejder om at udradere Danmark økonomisk, mens resten af taburetklæberne diskuterer om Danskerne kan få deres egne feriepenge udbetalt, politikerne, den kaglende klasse, journalisterne, retssystemet, politiet, perkerne og negrene er alle ramt af en hjerneblødning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. juni 2020 @ 09:36

 16. Når personundersøgelsen er vel overstået skal Steen se filmen “Fantastiske Islam Gennem Historien”.

  https://i.ibb.co/kGp62rX/clockwork-orange.jpg

  Kommentar by BE — 18. juni 2020 @ 09:37

 17. … der er nogen der si’r vi har ytringsfrihed i DK …

  Fakta er at demokratiet er ved at blive afskaffet med 360 km/t,

  I DK kommunikeres der nu via hemmelige håndtegn, farvekoder og symboler – ligesom banderne gør.

  Honecker og Brezhnev tungeslasker af fryd i deres grave, mens de hvisker i hinandens ører: Så fik vi langt om længe ødelagt Danmarks frihed og demokrati.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 18. juni 2020 @ 09:46

 18. @ 8 Per

  Helt enig i din analyse. Hvad mener du der kan gøres?

  Man må nok også se i øjnene, at de såkaldte højreorienterede/nationalkonservative er totalt splittede, i stedet for at samles om det man er enige om. Her kan vi lære utrolig meget af AFA.

  Jeg mener de “fine” fornemmelser må træde i baggrunden, til fordel for at bevare resterne af det Danmark, der er ved at være en saga blot.

  Kommentar by der Adler — 18. juni 2020 @ 10:04

 19. Kære Steen

  Medvirk ikke til denne bizarre forestilling. Meddel Kriminalforsorgen at du selvfølgelig ikke deltager i et forløb som kun kan betegnes som personforfølgelse og politisk chikane!

  Kommentar by T. Flodur — 18. juni 2020 @ 10:05

 20. Ja, jeg læste det kort efter midnat , og jeg troede nærmest, at det var et slags fatamorgana. Det er utroligt, hvor meget vi begynder at ligne Kina! Man vil lukke munden på kritikere af et falleret system. De må have indset til et af deres mange og dyre bilderberg og eu-møder, at man enten ikke VIL eller ikke KAN standse islamiseringen af Europa, og nu vil man lukke munden på kritikere. Det her må være den lede lille landsforræders værk!! Ham, der vil forære Danmark væk for usle Mammon. Må Steen ikke have bisiddere med, så kunne vi jo alle troppe op. . . Det kunne være et sjovt stunt. Han bør optage mødet til dokumentation.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 10:10

 21. Udover denne modbydelige forfølgelsen af Steen er der så nogen der har kendskab til hvordan det forholder sig med de øvrige, som i samme sag, blev raided af politiet samme morgen?

  Kommentar by T. Flodur — 18. juni 2020 @ 10:10

 22. `
  VAR FØRST I TVIVL OM DET VAR SVERIGE der havde forlangt Steen udleveret og indkaldt til en “personundersøgelse”, men nu er det jo helt klart at der er tale om at dette skandaløse og totalitære overgreb foregår i Danmark. Sker det mon med Astrid Krags, Hækkerups og Mettes Fs godkendelse? Ønsker de at Danmark skal ligne Kina, Sovjetunionen og DDR?

  Per, piphans, Hagman, Unna, K. Lund, A.G. Larsen, BE, Emma Gad, Bjarne B., Neuhammer og flere andre har fuldstændig ret i deres betragtninger.

  Alle I og vi som finder det her uhyggeligt, bør overveje hvordan vi kan protestere?

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 10:14

 23. Adler – nej, vi kan lære af Boogaloo i usa 😬 Tjek youtube videoer af deres ‘gåture’ i fx Raleigh! Fedt! FB har forbudt alt, der har med ordet Boogaloo at gøre, så der bruges kodenavne, fx blue igloo osv.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 10:14

 24. the reason why they have prolonged this in time is because they have been collecting information, they ae determined to get him convicted, to shut him up and to break him, make an example of him.

  if he closes down his blog they will go after him faster in time. so there are no options. I wuld get the best laywer there is.

  so why is he called in? so the ones with low iq can ask him questions so that they can build their case. I would record everything and be short when responding or just bounce any questions. attend but to listen to what their direction is. why do the ones with the lowest iq at the public sector, scum bag journalists or idiot police trawl the internet to read what others have commented? because their iq is so low that they need arguments from the smarter. that is why i think that the less you say to these idiot nbreeded retards the better because they feed off the smarter, they are the parasites. if you get your job base don who you got fucked by then it says it all. that is how jobs in public sector are allocated and within the media.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 10:31

 25. Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 01:56

  Jeg har førhen flere gange sobert kontaktet f.eks. DF. Både partiet som sådan og navngivne politikere herfra. Ovenikøbet da jeg dengang var medlem af partiet og deltog i vælgerforeningen.

  Hvad skete? Jeg fik aldrig svar eller bare en henvendelse!

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2020 @ 10:33

 26. Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 10:14

  Jeg søgte Raleigh blue igloo og dette var første hit (pinligt at tabe AR magasin og patron på live kamera)

  https://youtu.be/iNGX0IW45gA, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juni 2020 @ 10:35

 27. WTF!

  Kommentar by Santor — 18. juni 2020 @ 10:36

 28. Det her er så uhyggeligt: “Big Brother” er over os, ja hvad kan vi gøre alle os der kan se det?

  Kommentar by IES — 18. juni 2020 @ 10:37

 29. Det slår mig at det er for at undersøge om Steen er “straffeegnet”.

  MEN, hvorfor venter man ikke med at gøre det til EFTER Steen rent faktisk er idømt en straf, han kan jo blive frikendt, hvilket gør den undersøgelse overflødig og i værste tilfælde til et overgreb.

  Det lugter langt væk af en ALLEREDE afsagt dom og burde være en sag for en menneskerettigheds domstol!

  Kommentar by Santor — 18. juni 2020 @ 10:54

 30. Enig Karsten Lund 07:39. Tak for tippet til Youtube med udsendelsen med Jens Jackie Jensen.

  Jens Jackie Jensen siger det, der skal siges, også om Sovjets og Tysklands kz-lejre. Jeg husker jeg læste en bog vistnok af en jøde, der var blevet overført fra en sovjetisk til en tysk kz-lejr. Husker desværre ikke lige forfatter og titel. (Har den vistnok stående et sted i kælderen). Det var dengang Stalin og Hitler var fine venner og det var sådan nærmest en good-will gave, at han lod nogle jødiske fanger overføre fra Gulag til kz-lejr anbringelse i Tyskland.

  Læs også Jens Jackie Jensen. “Marxismen under anklage : essays om 100 års forsøg på at gøre en forbryderisk utopi til virkelighed”. Den er udgivet af Peter la Cours Forlag.

  Peter la Cours Forlag anbefales. Mit favoritforlag, hvor jeg stort set har købt alt, det har udgivet.

  Godt tip: Køb straks alle de bøger Peter la Cours Forlag har udgivet inden Kriminalforsorgen indkalder Peter la Cour til en ‘personundersøgelse’ og lukker forlaget og beslaglægger hele varelageret af ‘forbudte’ bøger!:-(

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 11:13

 31. Man kan også se det fra den positive side:
  Myndighedernes forfølgelse af Steen og andre viser netop, at vi rammer dem, hvor det gør ondt. Ellers ville de bare trække på skuldrene.

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 18. juni 2020 @ 11:28

 32. Steffen Richter Nielsen ????????????

  Kommentar by k.m. — 18. juni 2020 @ 11:51

 33. Gode råd til interviewet:

  – vær forsigtig, når der spørges til interesser. Nævn IKKE samfund, politik eller medier. Nævn gerne Vild Med Dans og Politiken.
  – vær forsigtig om fremtidsplaner.
  – vær i det hele taget så mainstream som overhovedet muligt. Dog uden at intervieweren opdager, at du tager pis på ham eller hende.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2020 @ 12:15

 34. `
  DET VAR CENSUR og personfølgelse der banede vejen for kommunisternes og nazisternes magt og morderiske ondskab. Derfor er forfølgelsen af Steen et alarmsignal om at vi kan være på vej mod samme uhyggelige og dødbringende forhold som i Sovjet og 1940-Tyskland. Eller som dagens tilstande i Sverige, Libanon og Frankrig osv.

  Steen bør nok afslå at møde op til det kafkaske 1984-/fagre nye verden verden forhør, som regeringen/justitsministeriet mv. ønsker ham indkaldt til.

  Det er skandaløst og skamløst at Christiansborg nu er i gang med politisk forfølgelse af Steen R., Rasmus Paludan og diverse andre som kritiserer den indvandring m.m. som kan ende i Danmarks totale udslettelse.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 12:46

 35. Ja, når man bliver afbrudt mens man skriver, kan der jo opstå fejl. Der skulle kun stå 1984-/ fagre nye verden forhør.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 12:49

 36. ..Og indsamlingsnævnets “formand” tjekker NB’s indsamling til støtte for Inger Støjberg, men vil ikke undersøge flæskehvalens personlige indsamling til mad og cirkustelte til hende selv Sorte Penge Tigger..?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 12:51

 37. I det gamle Sovjetunionen, indlagde man systemkritikere på psykiatriske hospitaler!
  Det her ligner til forveksling, og helt ærligt så kan jeg ikke se det som andet end en slet skjult trussel!
  Betjenten som anholdte Jeppe Juhl i samme sag, kom dag også til at tale over sig, og indrømmede at der var tale om en politisk arrestation! Og nu fremturer anklagemyndigheden i samme spor! Helt ærligt jeg havde faktisk ikke regnet med at jeg lever i et land med politiske fanger! Men det totalitære titter frem hvor man mindst venter det!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. juni 2020 @ 13:03

 38. Efter det møde er der så protokolleret alt om Steen helt ned til de inderste tanker, mange gange mere end der kunne opnås ved overvågning og spionage.
  – Med mindre vel man følger det gode råd i #33

  Kommentar by AN — 18. juni 2020 @ 15:25

 39. Tak til 11. vil prøve at finde det på Youtube. . 22) . Det drejer sig om at føre sagen ved en menneskerettighedsdomstol vedrørrende politisk forfølgelse….Vi kan også forespørge Folketinget og Partierne, og ellers rende medierne på Døren inkls Amnisti International. Begge dele udstiller sig selv, hvis de ikke tager sagen op.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 15:47

 40. Sjovt nok holdes der en konforenze om Frihed og demokrati, som Anders Fogh Rasmussen føre lige nu…..Hvorfor ikke bruge det som et springbræt.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 15:49

 41. Det er godt nok rystende. Fuck, for et overgreb :-(

  Kommentar by A. Nysted — 18. juni 2020 @ 17:02

 42. Husk dette til samtalen, Steen:
  Enhver idiot kan søge aktindsigt i et evt. domsudskrift, hvor personundersøgelsen bliver gengivet. God fornøjelse.

  Kommentar by Skatteyderen — 18. juni 2020 @ 17:11

 43. Groteske tider vi lever i. En blå statsminister ville aldrig sluppet godt fra sådan en skandale. Det skulle de statsstøttede medier nok sørge for. Samfundet virker efterhånden børnehaveagtigt.

  • dine familieforhold, opvækst, uddannelse, arbejde, interesser mv.
  • din fysiske og psykiske helbredstilstand
  • dit forhold til alkohol og euforiserende stoffer
  • dine fremtidsplaner.

  Husk også bevis på nationalt tilhørsforhold. Fik mail fra min bank gennem over 40 år. Jeg skulle opdatere mine oplysninger.

  “Det drejer sig blandt andet om din adresse og dit statsborgerskab.”

  Jo, vi er blevet overrendt af illegale svindlere.

  First they came for the hackers.
  But I never did anything illegal with my computer,
  so I didn’t speak up.

  Then they came for the pornographers.
  But I thought there was too much smut on the Internet anyway,
  so I didn’t speak up

  Then they came for the anonymous remailers.
  But a lot of nasty stuff gets sent from anon.penet.fi,
  so I didn’t speak up.

  Then they came for the encryption users.
  But I could never figure out how to work PGP anyway,
  so I didn’t speak up.

  Then they came for me.

  And by that time there was no one left to speak up.

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2020 @ 17:22

 44. Hvornår bliver alle medlemmerne af Enhedslisten/Radikale/Alternativvet indkaldt til en undersøgelse af deres “fysiske og psykiske helbredstilstand”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2020 @ 17:23

 45. Først kom de efter de degenererede, marxisterne, globalisterne, venligboerne, mainstream-medierne og de fremmede …

  … og så var alting fint! :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2020 @ 17:27

 46. Michael Unna — 15:47

  Her har du linket – Tak til Karsten Lund — 07:39 for at bringe Jens Jackie Jensen i erindring.

  https://www.youtube.com/watch?v=7uR8_H4W9Ko

  Kommentar by T. Flodur — 18. juni 2020 @ 17:43

 47. Flygt til Sverige Steen.

  Kommentar by PerP — 18. juni 2020 @ 19:10

 48. Steen søger – tandløst – offerrollen!

  Jeg har – forgæves – spurgt Steen, hvornår sagen er berammet til. For hvis sagen ikke er rejst, er Kriminalforsorgens “personundersøgelse” vel politiarbejde???

  Kommentar by Anders Bo — 18. juni 2020 @ 19:47

 49. Hvor er det nu at de nominelt borgerlige partier gemmer sig i denne sag?

  Hvor er Nye Borgerlige?

  Hvor er Dansk Folkeparti?

  Hvorfor er ministeren ikke kaldt i samråd vedr. denne sag om politisk motiveret chikane?

  Kommentar by Polka — 18. juni 2020 @ 22:38

 50. Lidt sent ude, men det tog mig et par døgn at fordøje den ydmygelse, Steen Raaschou er udsat for.
  Man tror, det er løgn. Den slags forekommer ikke i Danmark.
  Men det gør det. Mod en snart 70-årig klog og oplyst blogger af god familie og god slægt, men med de forkerte meninger.

  Hej lille Steen,
  Vi vil gerne høre lidt om dine familieforhold, din opvækst, dine interesser og dine fremtidsplaner …

  Hvis myndighederne vil undgå, at nogle danskere uden indre impulsstyring griber til våben, skal de holde op med den slags.
  Det er ikke en trussel, det er en simpel konstatering ud fra psykologisk, sociologisk og historisk erfaring. Kort sagt, et godt råd til myndighederne.

  Har den ”lille Steen” gjort noget ulovligt, og det har han jo ikke efter al sund fornuft, så må han dømmes efter en sygt fortolket paragraf i lovgivningen, og så må vi bare huske det. – Så vi ikke begår lignende lovovertrædelser. Er I så tilfredse, kære myndigheder? Synes I, at nu fik I lagt låg på?

  Kommentar by Hansen — 19. juni 2020 @ 07:33

 51. DANMARK BRÆNDER

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/tiltale-bankede-mand-til-d%C3%B8de-og-skar-halsen-over-p%C3%A5-en-anden/ar-BB15HeWL
  Med to måneders mellemrum bankede to mænd sidste år en ældre mand til døde og skar halsen over på en anden, hvorefter de stak deres huse i brand to forskellige steder på Vestsjælland.

  Mon ikke det var påkrævet at indkalde diverse skyderister til en kammeratlig samtale, ellers bliver hele Danmark omdannet til en stor visitationszone.

  Det er nøjagtig som med dialogkaffe
  den drikkes kun med fredsommelige danskere. Aldrig sammen med kurdiske mordere. Se Syrienblog

  msn.com/da-dk/nyheder/krimi/flere-dages-uro-f%C3%B8rer-til-visitationszone-i-kors%C3%B8r/ar-BB15Fyqb
  Efter flere dage med slagsmål og uro indfører Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag aften visitationszone og en zone med skærpet straf i området omkring Motalavej i Korsør.

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2020 @ 09:14

 52. Hansen — 19. juni 2020 @ 07:33

  At underskrive den tåbelige indkaldelse med PUS-teamet er fuldt forståeligt, ingen voksen dansker vil lægge navn til sådan noget pjat. Mon det er en indvandrer, der står for det latterlige spild af tid?

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2020 @ 09:19

 53. @ Tavsen.
  Citat: “Mon det er en indvandrer, der står for det latterlige spild af tid?”

  Ja! på samme måde som UdlændingeService nu styres af muslimer, der beslutter hvorvidt indvandrere/flygtninge skal have opholdstilladelse, med alt hvad det indebærer samt familiesammeføring etc.etc.
  De er oveni købet medlem af den Oikofobe sekt “de radigale” med landsforræderen MohammedMorten i spidsen!

  At Regimet tager så drastiske skridt mod Steen R, skriger på et ligeså drastisk svar. Farvel til ytringsfrihed og velkommen til kommunisme.

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. juni 2020 @ 12:14

 54. Piotr — 19. juni 2020 @ 12:14

  Anderledes kan det ikke være, når det store flertal af danskere vælger etnisk udrensning af sig selv

  Nu over 511.000 mennesker fra de ikke-vestlige lande.
  Jeg forbliver at leve i mindretal, som danskere har valgt, at jeg skal være.

  Flere berigende på vej,
  dem her må være selvskrevne som nydanskere og til en kammeratlig samtale hos Kriminalforsorgen?

  https://nordjyske.dk/nyheder/vesthimmerland/to-betjente-overfaldet-paa-asylcenter/fe99b9d9-d755-4f09-80c7-33bb8bb57895
  – Overfaldet sker i forbindelse med, at de er ude for at assistere kommunens familieafdeling, idet en 15-årig pige skal fjernes. Det reagerer pigens to brødre, der er 17 og 21 år gamle, på – og der overfalder de to betjente, siger Jess Fallberg.

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2020 @ 17:02

 55. Det er betryggende at man undersøger usle ekstremister til bunds.
  Et nmr medlem er netop blevet dømt og fængslet, for at fremstille en terror-bombe. Når er så syg og hjernevasket, at man bruger så meget af sit liv på at sprede had og ekstremisme, fortjener man at blive undersøgt nærmere.

  Kommentar by GT — 19. juni 2020 @ 21:12

 56. 1: er du ikke sød at flytte fra Danmark så?? Din klamme landsforrædder.

  Kommentar by GT — 19. juni 2020 @ 21:33

 57. Kommentar by GT — 19. juni 2020 @ 21:33

  Det kommunistiske møgsvin, feltmadrassen og landssvigeren GT får en gratis sommertur i Undallslund plantage ved Viborg. Med eller uden corona, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 00:00

 58. 57: du er jo dybt retarderet.
  Men alle jer ekstremister, har en seriøs alvorlig vævefejl i kysen…
  Du er en ussel landsforrædder og blir aldrig ægte dansker. Føj for satan!!!!

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 09:23

 59. Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 09:23

  GylleTank, du ryger ned, når jeg møder dig, dit møgbeskidte møgdyr, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 09:45

 60. 59; endnu en trussel anmeldt

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:20

 61. Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:20

  Skal du rykkes rundt eller hvad, GylleTank?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 10:42

 62. Du er et klamt landsforrædder-svin, som aldrig har været sammen med en kvinde, eller har haft et job og derfor er blevet en paranoid, angst stakkel. Håber at PET reagerer på din ekstreme voldsparathed og får dig buret inde.

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:50

 63. Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:50

  Flet fissen, møgso, eller jeg fletter den for dig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 11:16

 64. 63; uhh, der ramte jeg plet. Skrid ad Helveds til, usle landsforrædder.

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper