18. juni 2020

MSM fastholder BLM-narrativet: Intra-muslimske magtkampe i fransk provinsby – “They insulted us…”

Forleden kunne man læse, at en undersøgelse foretaget af Reuters Institute, konkluderede at tilliden til danske medier er faldet med 11 procentpoint. Et ‘uforståeligt stort fald’, forklarede en RUC-professor. En helt igennem naturlig udvikling. Da jeg startede med at blogge, var MSM ubrugelig i forhold til amerikansk indenrigspolitik, Israel-Palæstina og højre/venstrefløjen. Sociale medier har forstærket udviklingen, og alt venstrevinkles i dag. Når en sort BLM-demonstrant redder en kvæstet hvid mand fra andre BLM-demonstranter, så skriver medierne, at han gav verden ‘håb’. Eller som Jyllands-Posten: “Han blev ansigtet på britiske BLM-demonstrationer…” Sort race-aktivister var ved at myrde en hvid mand, men der er ingen gerningsmænd. Kun en sort helt.

Der er masse af videoklip med BLM-demonstranter der går amok på hvide, men det aldrig medierne. De er svære at blogge, for de mangler ofte kontekst, tid og sted. Det når ikke medierne, og slet ikke de danske. Nogle gange er det svært at undgå sandheden, og man har indtrykket af, at historien om islamiske klankampe i franske Dijon kun nåede TV2, fordi det ikke ødelagde BLM-narrativet.

Videoen herunder fik mig til at tænke på to gæster der tdligere på ugen debatterede racisme på P1. Prof. Peter Hervik ville ikke beskrive sig selv som ‘hvid’, da han ikke ønskede at bruge raciale termer. Sekundet senere forklarede en kvinde, at hun var ‘brun’. Forskellen på dem og os. Vi skal pinedød lære alt på den hårde måde.

Intra-muslimsk magtkamp i Dijon, en by på størrelse med Odense i det østlige Frankrig. Fra Meduza.

“According to the television channel France Info, the unrest began during the evening of June 12, when dozens of immigrants from Chechnya rallied in downtown Dijon. People armed with baseball bats, metal rods, knives, screwdrivers, and hammers, attacked a popular local hookah bar called ‘Le Black Pearl.’ …

Journalists report that members of the Chechen diaspora came to Dijon in order to confront a group of North African drug dealers from the city’s Les Grésilles district, after they assaulted a 16-year-old Chechen boy in the city on June 10. During the beating, they reportedly told him ‘We are leaving you alive to pass on to your [people] that this will [happen] with everyone.’ The teenager in question is said to be in critical condition.

According to the French authorities, the Chechen diaspora began calling for revenge for the injured teenager on social networks. One Chechen claimed that immigrants from Chechnya living in France, Belgium, and Germany, had arrived in the city.

In Dijon on the night of June 14, a meeting took place between representatives of the two conflicting groups. Someone opened fire on a car during the meeting. That same night, one man suffered a gunshot wound in the Les Grésilles neighborhood.

The next night, June 15, dozens of Chechens armed with metal rods were spotted in Les Grésilles. France Info journalists noted that they were polite when dealing with the press. One of them explained that the drug dealers were their main target. ‘They insulted us, they beat one of ours, so we are here to beat them,’ he said, specifying that the Chechens were not planning to kill anyone.

Another meeting between the members of the Chechen diaspora and immigrants from North Africa was supposed to take place in the early hours June 15, but the North Africans didn’t show up. The Chechens did not attack anyone this time. Instead, they patrolled the streets in dozens of cars, in an alleged attempt to ensure the safety of local Chechens.

During the evening on June 15, unrest broke out in the Les Grésilles district once again. People fired guns into the air and at CCTV cameras, and set fire to cars and trash cans.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110846/trackback

19 Comments »

 1. Instagram er begyndt at blokere billeder tagget med #blacklivesmatter med et sort billede pr. default.
  Blacklivesmatter uden havelåge/hashtag resulterer ikke i censur af det posterede billede.

  Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 03:00

 2. Jeg grinte hele video klippet igennem. Ganske enkelt fordi det er alt for bizart. Automatrifler på åben gade, hvilken fremtid Frankrig går i møde.

  Kommentar by Realist2 — 18. juni 2020 @ 05:05

 3. At Islam vil lave sine gensidige -vantro- magtkampe i Europa, både af nationale klan og shia og sunni klan eller familiær klan, undre mig ikke med den naividiotiske Politiske korrekthed med at bortforklare alt og henlægge det under et racismespørgsmål, som åbenbart bliver ved med at vedligeholdes i massernes bevidsthed igennem hjernedøde tanke ensformige blindvinklede medier (som intet har med-mental mangfoldighed- at gøre), og verdensfjern idealistisk idiot politisk moral med den såkaldte politiske korrekthed (i mangel af bedre dækkende ord).
  Jeg tænkte: Hvad om man lavede en -White Lives Matters_ ? Hvorfor ikke? Det er da ikke mindre Racistisk end -Black Lives Matters- . Sorte må gerne deltage. De skal bare gå bagerst og må ikke sige ditten og datten :-) :-) :-) :-). Nej ok det sidste med at de ikke må det og det i demoen, vil jeg naturligvis ikke forlange…Det ville være racistisk ifølge mig :-) :-) :-). Men hvad om man (som provokation) lavede -White Lives Matters-. ??? :-). Hvad ville reaktionen være? DR og Politiken og Gyldendal ville naturligvis hyle fremo og tilbage om racisme….Tænk f.eks på beskrivelsen- Stor hvid Haj- hvorfor skal den hvide hudfarve tilknyttes en Haj, som er livsfarlig???? Det virker krænkende…bare fordi man er født med hvid hud er man jo også et menneske-(hyl suk og gråd over denne verdens uretfærdigheder) :-) :-) :-). Hvad tror I? Hvorfor ikke en demonstration under Mottoet- White Lives matters? _- :-) :-) :-). Hvad tror i reaktionen vil være (f.eks Radikale og Venstrefløjen?) og den bevidstløse MSM (Almen statsstøttede presse)??? :-) :-) :-). Støt SIAD og GI. God Torsdag :-) mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 06:25

 4. Køb aktier i våben- og ammunitionsfabrikker..

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 07:12

 5. Enig Realist2 05:05. “hvilken fremtid Frankrig går i møde”!
  Hvem har dog lukket dem ind? Husker tjetjeneren Lors i Ørstedsparken. Medierne var der, men de glemte at lære noget af det, der skete.
  De lærer aldrig noget. I deres forældede selvopfattelse er nyheder noget der pakkes fisk ind i næste dag.
  Medierne nægter at se både nutidens problemer forårsaget af masseindvandringen fra muslimske lande og endnu mindre forstår de af konsekvenserne i fremtiden af befolkningsudskiftningen med indvandrere fra de muslimske lande. Dødens triumf.

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2020 @ 07:57

 6. French have always been retarded cucks, French low IQ is wellknown. Shit where you stand, the french way. Taht is why you have these problems and that is why you get your churches torched but I guess when you marry someone that is 30 years older than you, you must be mentally disturbed since you can not find someone in your own age group. French are idiots, the worst kind and they deserve all they can get. No wonder that they copy anything everyone else have done and Germans overran them twice.

  The latest is that these french idiots that call themselves “men” started to leave shithole france and started to go to the northern eu countries but since they have very low iq, they bring their behavior with them. Like the french cuck idiots they are, everyone else should adapt to them and they should not adapt to the new traditions and norms. So if you are loyal to cesspool and shithole france go back to your shithole and clean up the mess you were part of, there are fake jobs and welfare to be stolen in your piece of shit franec too.

  Kommentar by Erwache — 18. juni 2020 @ 09:41

 7. `
  DE GAMLE PARTIER OG MEDIER angriber ikke deres ofre direkte. Ingen politikere eller journalister er personligt ude for at myrde danskere, svenskere, tyskere, englændere eller franskmænd. Næh, de nøjes med at sende os tropper og mordere på halsen som de selv har importeret fra Afrika og Arabien. Det er da vældig hensynsfuldt. Det sætter deres ofre sikkert stor pris på.

  Istedet for at blive myrdet direkte, bliver man nu kun offer for besættelsesstyrker eller en fanatisk lejemorder. Eller for drastiske nedskæringer af velfærd og sundhed, fordi politikerne og journalisterne synes at det er meget bedre at bruge pengene på migranter, asylanter, berigere og evighedsturister.

  Og så er man yderligere i gang med at bortcensurere billeder og oplysninger om hvad der sker af uhyrligheder. Det er da sødt og hensynsfuldt, for så slipper vi for stress.

  Alt tyder på at Christiansborg og medie-redaktørrne er meget hensynsfulde, næstekærlige og fremsynede. Og 100% på danskernes side. Så alt i alt må vi konstatere at det hele går den rigtige vej.

  Snart kan de danske byer komme til at ligne Dijon, Paris, Berlin, London og Malmø, for invasionen fortsætter. Det går sgu den rigtige vej. Kedeligt bliver det ikke.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 09:42

 8. Er det muslimer?

  KORSØR: Mandag aften kl. 22.55 fik politiet en anmeldelse om slagmål mellem flere personer på en multibane ved Motalavej i Korsør.

  I den forbindelse blev en 17-årig ung mand stukket i brystet. Fire personer har været anholdt, hvoraf tre nu er løsladt.

  En 16-årig dreng, der er sigtet for drabsforsøg, forventes fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, hvor der begæres lukkede døre. Alle implicerede er fra lokalområdet. Den 17-årige er stadig indlagt til behandling.

  Politiet vurderer, at der er tale om personlige stridigheder.

  Af hensyn til den videre efterforskning og den eventuelle fremstilling senere i dag, har politiet ikke yderligere kommentarer for nu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juni 2020 @ 09:46

 9. Frankrig? det ligner da ellers en søndags tur i en af de utallige muslimske ghettoer i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 18. juni 2020 @ 10:00

 10. Orkerne kommer…som at se noget fra Ringenes Herrer o.a.

  Kommentar by Black Watch — 18. juni 2020 @ 10:27

 11. Når nu politiet har meldt sig ud, er det da super, at civile (in casu tjetjenere) prøver at håndhæve loven overfor sorte muhamedanske narkohandlere.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2020 @ 11:13

 12. Yallah mod yallah..Nogen af dem har Rusland erfaring med at bekæmpe.
  Og hvad gør russerne med islamister? De smadrer dem!

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 12:48

 13. Det er stort set kun hjernevaskede hvide mennesker, som tror, at abstrakte ideer om “frihed”, “individet”, “demokrati”, “ligestilling” osv. betyder mere end race og etnicitet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2020 @ 17:05

 14. Intra-muslimsk magtkamp

  Hvorfor konstruere nye betegnelser for god gammel muslimsk skik? Klanfejder har været kendt i 1400 år.

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2020 @ 17:09

 15. Her i landet havde vi også klanfejder op gennem middelalderen.. Vi har bare glemt hvordan man gør! Tror nu at vi er ved at lære det igen, men der bliver mange der skal blodhævnes, før den står lige igen. Fredløs også et sundt princip vi skal have gang i igen.-

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 17:51

 16. Det er højst sandsynligt mere kompliceret end den meget spage omtale af episoderne har fået i MSM. Politiet har givet op i ghettoerne og nogle boligselskaber har ansat tjetjenske vagtværn. https://www.valeursactuelles.com/societe/des-milices-tchetchenes-pour-pacifier-les-banlieues-113543

  Kommentar by SaneGoo — 18. juni 2020 @ 23:53

 17. PANIK FØR MEDIERNES LUKKETID

  Som Journalisten skrev tirsdag, er en af konklusionerne fra rapporten, at danskernes tillid til medierne er faldet fra 57 procent til 46 procent. Faldet på 11 procentpoint bliver kun overgået af Chile, Hong Kong og Storbritannien.

  Ifølge Rasmus Kleis Nielsen er det dog værd at holde sig for øje, at tilliden til medierne i Danmark er højere end de fleste andre lande. Og når man kigger på individuelle nyhedsmedier, er der mange medier, som et flertal har tillid til.

  ”Der har været et stort fald i Danmark, men det er et fald fra et meget højt niveau. Jeg siger ikke, at der ikke er problemer, men det er vigtigt, at se det i bredere perspektiv,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. juni 2020 @ 11:06

 18. `
  RUC-forskere og professorer er i stand til at bortforklare eller bagatellisere hvadsomhelst. Og DR kan altid finde en “ekspert” der forsvarer eller beundrer Christiansborgs dumheder og overgreb.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 14:11

 19. Med hensyn til vinkling om, den sorte redningsmand, har Løgnepressen i form af B.T. fundet en masse “snavs”, der åbenbart skal retfærdiggøre, at han nær blev dræbt.

  – han og de andre “nationalister” havde fået en øl, inden han blev overfaldet.
  – han er fan af en fodboldklub.
  – han har sågar tatoveret fodboldklubbens logo på benet.
  – han er desuden næstformand i sogneforeningen i landsbyen Chineham.

  Det sidste er dog snart fortid. Rødfascisterne er allerede i gang med en underskriftsindsamling, der skal få ham fjernet fra posten.

  https://www.bt.dk/udland/problematisk-nyt-om-den-hvide-mand-der-ses-haenge-over-sin-redningsmands-skulder

  Kommentar by MartinH — 20. juni 2020 @ 17:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper