18. juni 2020

Ida Maj, researcher: “… føles ikke rart at erkende det. At erkende, at alle hvide mennesker er racister.”

Det er ikke alle der slipper velforvaret gennem uddannelsessystemet, og Ida Maj Krogh Eriksen er hårdt ramt. Hun gør karriere i mediebranchen, når hun ikke lige dyrket selvhadet og kæmper for åbne grænser. Grotesk læserbrev set hos Jyllands-Posten – Og nu, morfar, vil jeg prøve at forklare dig, hvordan racismen lever i vores lille leverpostejsåndehul.

“Kære morfar. … Betragt dette som en servicemeddelelse fra en hvid person til en anden.

… hvis nogen råber vredt og højt og såret, mens de græder, når de taler om racisme, så tænk på, hvad det kræver at gå ind i en debat om deres levede virkelighed. En virkelighed, hvor mange har oplevet overgreb i form af racisme. En virkelighed, som benægtes af mange hvide mennesker i Danmark. Tænk på, hvad det kræver af dem at genopleve traumer. Tænk på, hvad for et ansvar der pålægges dem, som i forvejen er undertrykt: at skulle uddanne og genlære hvide mennesker i deres egen koloniale historie.

… Derfor bliver der talt med store bogstaver, udråbstegn og skingre stemmer, når mennesker udsat for racisme debatterer. De stemmer er ikke vant til at blive hørt. De stemmer drukner som regel i den hvide majoritets kollektive privilegieblindhed.

… uden slaveri var Danmark aldrig blevet det velstående vidunder af et velfærdssamfund, vi har i dag. Tænk over det.

Det føles ikke rart at erkende det. At erkende, at alle hvide mennesker er racister. Selvom vi er godhjertede, skattebetalende, velmenende borgere, der smiler til vore naboer, uanset om de hedder Anders eller Ali, er vi stadig racister. Fordi systemet er racistisk. Historien er racistisk.. Kulturen er racistisk.

… Racismen findes bare ikke for dig og mig. Kærlig hilsen Ida”

(Ida Maj Krogh Eriksen på Facebook, 4. juni 2020)

“Hvis du har stemmeret så skriv under på borgerforslaget om at give automatisk statsborgerskab. Mange migranter, herunder sorte afrikanske migrant samfund lider gevaldigt under dansk statsracisme … Luk lejrene – læg pres på alle de politiske partier om at lukke deportationssystemet; læg pres på at der skal gives asyl til alle… Arbejd for at afskaffe EUs grænseregime Frontex. Det er en koloniserende struktur og dræber årligt tusinder…”(af Yancé-Myah Antonio Harrison, delt af Ida Maj)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110864/trackback

83 Comments »

 1. Ida Maj Krogh Eriksen er klam rød møgfisse, der drømmer om lidt forbudt negerpik, ulækker forræderiske smatso, som hun er, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juni 2020 @ 10:39

 2. Først corona, nu er de ved at starte en verdenskrig! Det er lige før, jeg håber på et EMP angreb over USA ! Det er Fauci, det onde svin, der står bag corona, for han sagde i 2017, at der ville komme en surprise Pandemic under trumps regeringsperiode. Det gjorde der, og USA går nu imod økonomisk ruin og borgerkrig. Det siges, at Trump reelt er sat fra magten, og Deep State regerer bag kulisserne. Mark Dice kommer med en ret skarp video her, som illustrerer, hvor syg venstrefløjen er https://youtu.be/wiKmnTw0tAM. Man tror nærmest, det er løgn! Hans modtræk er geniale 😁

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 10:46

 3. Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 10:46

  Militæret »vil eskortere ham ud af Det Hvide Hus«: Demokraterne planlægger efter, at Trump ikke går frivilligt
  Demokraterne diskuterer i fuld alvor, hvad de skal gøre, hvis Donald Trump nægter at acceptere et tæt valgresultat og bliver siddende i Det Hvide Hus.

  https://politiken.dk/udland/int_usa/art7822372/Demokraterne-planlægger-efter-at-Trump-ikke-går-frivilligt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juni 2020 @ 10:52

 4. Hold da kæft …! Hun må være stukket af fra den lukkede efter elektrochok behandling, hvor der blev “brændt” for mange hjerneceller væk. Tænk … TÆNK at et individ overhovedet kan være så hjernedødt og stadig være i live.

  Kommentar by NotaBene — 18. juni 2020 @ 10:54

 5. Interessant nok tror alle globalister, at der altid er “de andre” til at betale for globalisternes udskejelser. Globalisterne snakkker aldrig om finansieringen af deres sjove idéer. Den lille Ida Maj er en sædvanlig umoden drømmende fantast. Ja – hvis alle mennesker var søde og og rare ville de kunne producere endnu mere overbefolkning i fred og ro. Det er jo sjovere at bolle uden gummi; især når der altid er andre til at betale for opfostringen af overproduktionen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. juni 2020 @ 10:54

 6. Endnu en uvidende narcissistisk pigelil, der har slugt alverdens visdom og gerne vil velsigne andre med den.

  Godt, at hun ikke er journalist eller skolelærer.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2020 @ 10:59

 7. Jeg vil omformulere hendes udsagn til alle hvide vil i fremtiden blive racister og det er kulturmarxismens og Black Lives Matter egen skyld.

  Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 11:01

 8. Kolbøtten Ida Maj kalder den i øvrigt udmærkede Tom Andkjær (NB) for NegerTom og beskylder ham for at have internaliseret den strukturelle racisme ved at if you can’t beat them (racisterne) then join them.

  Gad vide hvad han siger til det?

  Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 11:15

 9. Anvendte begreb, som afslører at det her er kulturmarxistisk propaganda, lillepigen har slugt råt:

  * levede virkelighed (lived reality)

  Newspeak leveret af Yancé-Myah:

  * (grænsekontrol er) koloniserende struktur

  Når en kulturmarxist siger “levede virkelighed” er det fordi de opfatter den “levede” virkelighed som forskellig fra den objektive virkelighed. I den betydning, at virkelighed er subjektiv og afhænger af, hvad den som opfatter virkeligheden føler om den. Ergo er en “levet virkelighed” racistisk, hvis man føler den er racistisk. Om det så ER en virkelighed i ordets egentlige forstand kan diskuteres (hvis man ikke er kulturmarxist).

  Grænsekontrol omtales som “koloniserende struktur” men er reelt det stik modsatte: kolonisering forhindres med effektiv grænsekontrol.

  Socialkonstruktivisme er som arsenik for intellektet.

  Kommentar by Quark — 18. juni 2020 @ 11:19

 10. @1 NotariusUmulius
  Fuldstændig præcis beskrivelse af feltmadrassen.

  Hvad fanden skal vi med fjender af Danmark når vi har landsmænd som Ida Maj Krogh Eriksen.

  Kommentar by piphans — 18. juni 2020 @ 11:22

 11. Hold kæft, hvor er det fantastisk, at et snottet pigebarn kan indeholde SÅ megen dumhed. Det er lige før, at jeg er kommet i tvivl om det rigtige i, at give kvinder stemmeret, når man ved, at et sådant utyske meget snart opnår stemmeret.

  Kommentar by Knud Madsen — 18. juni 2020 @ 11:28

 12. “Fordi systemet er racistisk. Historien er racistisk.. Kulturen er racistisk.”

  Hun konverterer til islam indenfor de næste 5 år. Det er jeg sikker på. Alt det her had kræver en form for overbygning, der kan samle det hele.

  Kommentar by BE — 18. juni 2020 @ 11:28

 13. “uden slaveri var Danmark aldrig blevet det velstående vidunder af et velfærdssamfund, vi har i dag. Tænk over det.”

  “læg pres på at der skal gives asyl til alle”

  Bare de bemærkning siger alt.

  Ida Maj burde udvise en mere ydmyg attitude overfor hendes morfar.

  Kommentar by Kunta — 18. juni 2020 @ 11:32

 14. Røde tosse, der elsker at se DR.

  Kommentar by Ewing — 18. juni 2020 @ 11:43

 15. Hun må da kunne få noget for det (psykofarmaci)

  Kommentar by Jørn Boye — 18. juni 2020 @ 11:48

 16. Hun er også islam fortaler.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215447501438643&set=ecnf.1171051333&type=3&theater

  Kommentar by Ewing — 18. juni 2020 @ 11:49

 17. Alle mennesker har en bias mod dem de er relateret til. Grænsen i de fleste kulturer for hvornår en person er en fremmede kommer før de etniske grænser. Det er typisk storfamilien, klanen eller stammen. Disse kulturer har et “dem og os” der kommer før etnicitet. Tror tossen, at sådanne kulturer er mere åbne for fremmede med anden etnicitet elller race. Det er jo mennesker som er langt mere fremmede for dem. Anti-racismen er en racistisk ideologi, der bevist ser bort fra, at andre kulturer er meget mere lukket og etnocentrisske. Dens utopi hviler på, at hvide har monopol på menneskelige træk som men finder universelt i alle kulturer.

  Kommentar by CCC — 18. juni 2020 @ 11:58

 18. `
  DEN LILLE IDA MAJ KROGH ERIKSEN

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 12:07

 19. Husk på hvem der er slaven idag.
  Ja netop, Den hvide. Arbejder, betaler skat. Skat, der bruges til at forgylde den sorte, negeren. Skat til at forgylde muslimer og deres avl. Skat til at forgylde den dovne dansker. Skat til at fodre afrika.
  Ikke noget at sige til at den hvide er træt.
  Morfar

  Kommentar by Anonym — 18. juni 2020 @ 12:11

 20. `
  DEN LILLE IDA MAJ KROGH ERIKSEN er komplet idiot. Det ville være uden betydning hvis hun var den eneste af sin slags. Men der er jo mange politik-kvinder af samme slags i Christiansborg-partierne, medierne og diverse råd, styrelser, MR-organisationer, kirker, industrier og bureaukratier samt Bedstemødre for asyl, Europabevægelsen og Refugees Welcome.

  Politik-kvinderne og feministerne bliver den europæiske civilisations undergang. De pladderhumanistiske hønsehjerner vil udskifte vores kultur, frihed, fred og sikkerhed med kafkask galskab, gangstervælde, fattigdom, terror, barbari, krig og massedød.

  Hvis man tror på at de gamle partier automatisk vil sikre os en lys og fredelig fremtid, er man godt nok optimist. De er tværtimod ved at placere en tidsindstillet kæmpebo mbe under os allesammen.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 12:24

 21. Tillykke til Ida Maj Krogh Eriksen og Aarhusudgaven af Politiken. Der er ingen tvivl om at i passer rigtig godt sammen og formodentlig vil få megen glæde af hinanden.

  Kommentar by bjarne binee — 18. juni 2020 @ 12:38

 22. “… systemet er racistisk. Historien er racistisk. Kulturen er racistisk.”

  Hvis man som udgangspunkt forventer, at sorte kan klare sig ligeså godt som hvide, og de beviseligt på rigtig mange parametre ikke gør det, så er den eneste tilladte forklaring racisme. For det er jo forbudt at sige eller bare at tænke, at sorte er dumme og dovne sammenlignet med hvide.

  Så hvis nogen spørger
  …hvorfor går det så dårligt i [Zimbabwe, Sydafrika, andet afrikansk shithole]?
  …hvorfor sorte klarer sig så dårligt i alle samfund i verden?
  så er svaret altid racisme.

  Og så husk at lukke øjnene for, at alle mulige andre ikke-hvide folkeslag (især sydøstasiater) klarer sig fint i fx. USA, hvor sorte ligger bagerst i alle statistikker (undt. kriminalitets-). For så kan forklaringen på al ondskaben ikke være racisme, for racisme skulle jo ramme både sorte, brune og gule.

  Kommentar by Hertz — 18. juni 2020 @ 12:41

 23. Er det ikke i sig selv racistisk at påstå, at alle hvide mennesker er racister?

  Kommentar by Holger_Danske — 18. juni 2020 @ 13:11

 24. Denne Ida M. er helt tydeligt en intellektuel “nulbon” uden realitetssans.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. juni 2020 @ 13:12

 25. Hun er et oplagt emne for kriminalforsorgen. Der er rotter på loftet

  Kommentar by k.m. — 18. juni 2020 @ 13:22

 26. https://youtu.be/CS5HNngA–E
  #WhiteLivesMatter

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 18. juni 2020 @ 13:28

 27. Mere perker coronasmitte.

  18 personer testet positiv for covid-19 har relation til det fly fra Pakistan, der landede i Københavns Lufthavn 6. juni.

  Det viser en ny opgørelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

  Ud af de 18 smittede var 16 ombord på flyet, mens to personer er nære kontakter, der efterfølgende er testet positiv, men som ikke var ombord.

  Fire personer vurderes at have været smitsomme på det tidspunkt, hvor de befandt sig ombord på flyet.

  – Sagen illustrerer med al tydelighed, at det er ufatteligt vigtigt, at vi fortsat passer på os selv og hinanden ved at følge anbefalingerne om at holde afstand, have god hygiejne og lade os teste, siger Anette Lykke Petri, overlæge og konstitueret direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, i en pressemeddelelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juni 2020 @ 13:28

 28. Kære Morfar, tak fordi du og dine racistiske medboomere har slidt og slæbt for at opbygge et samfund hvor jeg lille uduelige feltmadras kan skrive nonsens i landets aviser. Og hvor hele verdens bestand af negre gerne vil bo trods vores strukturelle racisme.

  Kommentar by redneck — 18. juni 2020 @ 13:41

 29. Det lader til staten VIL have mere corona smitte, så den kan rullet Big Brother overvågning ud via corona app’en.

  Folk ved ikke hvad de siger ja til.

  Tag ikke den app ind på telefonen, Google kigger med i det skjulte,
  Ikke nok med at Google og youtube kører heftig censur, nu vil de også vide hvor vi er 24/7.

  Vældig smart når de vil hente os ind til afhøring i stasibunkeren

  Kommentar by k.m. — 18. juni 2020 @ 13:50

 30. Den syge syge bette truntetøs er så smadret indvendig i hendes lille dumme rødradikale hovedskal at hen skulle sættes under mental administration…. fuuuck hvor er der mange uattraktive tågekvier i dette land… hvem fanden er de geniale hoveder der gav høns stemmeret???

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 18. juni 2020 @ 13:57

 31. Oversat: “Få amerikanske forhold på en brøkdel af den tid, det har taget dem at nå til det punkt, hvor deres storbyer nu kollapser under vægten af multikultur”.
  -Yancé-Myah Antonio Harrison, delt af Ida Maj.

  Kommentar by Zenobia — 18. juni 2020 @ 11:15.

  Både du og jeg ved jo udmærket godt, hvor den slags mundlort har sin oprindelse: Det er en ordret kopi af feministernes årelange angreb på de mere konservative kvinder, der ikke var interesseret i en karriere og statsopdragede børn, og som bare ville være koner og mødre.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor uendeligt meget mere lykkelig og tilfreds med tilværelsen liden Ida mon ville være blevet, hvis hun ikke, siden sin tidligste barndom, var blevet indoktrineret til at mene, at det var et nedværdigende valg..?

  Kommentar by Kimski — 18. juni 2020 @ 14:18

 32. ANTI-RACISTERNE er vor tids nazister, og de bruger den fjollede og hjernedøde racisme-hetz mod alt og alle til at skaffe sig magt, så undertrykkelsen af borgerne kan blive lige så effektiv som i DDR og lignende diktaturstater.

  Ligestillings-bevægelsen kan føre til at kvinderne og pladderhumanisterne overtager magten. Det vil blive en katastrofe for mændene, familierne, børnene og vores frihed, kultur og økonomi. Feministisk diktatur er vejen til galehus-tilstande som Tyskland, Sverige, Frankrig og England er eksempler på.

  Bare se hvordan Zenia Stampe, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Stine Bosse, Marlene Wind, Pernille Weiss, Astrid Krag, Pernille Theil, Ida Auken og feminiserede Løkke fra V, Tullesen fra DF og Morten Østers fra R osv. fører sig frem.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 15:05

 33. Det er da klart at det er en grim erkendelse at opdage at man er racist.

  Det er heldigvis kun et “problem” for et meget lille mindretal af “hvide” men selvfølgelig et problem Vi skal gøre noget ved. Så jeg foreslår at racisten ida maj begynder at gå med lænker og åg for at bøde for hendes racisme.

  Alle ikke-racister har selvfølgelig ingen problemer med den den slags dumhed!

  Kommentar by Santor — 18. juni 2020 @ 15:08

 34. Skingrende sindssyg racistisk moral hos Ida. Som om det var -Den hvide mand- der havde opfundet racismen. Der har vret ligeså meget slaveri i Afrika uden den- hvide mand-. Det har også været -den hvide mand i kristent etik- der har kæmpet imod slaveriet. Slaveriet forgår i alle lande, og man kunne blive ved med at udpensle og Idas racistiske selvforståelse og vanvittige usammenhængende etik og moral. Ja der har været slaveri, både internt og eksternt i Danmark. I dag kan det forekomme via vikarbureaer, som dengang et Bulgarsk rengøringshold ikke fik løn og måtte nøjes med madpakker fra skraldespanden på en Nordsjællandsk skole. 3F har haft sagen (intet sort-hvidt her). Men Idas racistiske teori rammer totalt ved siden af i dens selvhadende løgnfulde etik. Den – hvide mand- er ikke mere eller mindre undertrykkende overfor -den sorte mand- i dagens Danmark. Ja der eksistere racisme i Danmark ligesom i alle samfund- der vil altid være idioter til, men ellers opføre hun sig som en moralsk idiot overfor sin morfar, som overhovedet ikke skal tage hende alvorligt.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 15:09

 35. Med eller uden slaveriet, ville Danmark stadigvæk have været en velstandsnation takket være vores egen indsats….

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2020 @ 15:13

 36. At 24:

  Hvis dronning Mette virkelig mener noget med ‘forsigtighedsprincip’, skal alle muhamedanere i karantæne i hjemlandet – livsvarigt.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2020 @ 15:21

 37. Hvis mit barnebarn havde adresseret et lignende brev til mig, så ville jeg køre hende op i et hjørne og forklare hende hvordan mit liv har været med til at udvikle Danmark videre fra vores efterkommere og forklare hende hvem der er skyld i at hun har en skatteyderbetalt uddannelse som udgangspunkt, det er en hån at beskylde hvide Danskere for racisme, alle slags forbrydelser i landet er steget i takt med de importerede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terroristers adgang til Danmark, så Ida bør tie og skamme sig samt tage sig et arbejde ude i virkeligheden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. juni 2020 @ 15:44

 38. Hun er syg. Narscissistisk masochisme eller noget.

  Kommentar by Bror Lerbror — 18. juni 2020 @ 16:09

 39. 37; hahahaha, den var god! Som om du nogensinde har haft taget en uddannelse, eller sågar har haft et job.
  Du er et sygt kældermenneske, ekstremist og landsforrædder. Føj for satan i helvede!

  Kommentar by GT — 18. juni 2020 @ 16:10

 40. 29: omfg… ved godt at jer ekstremister er kendt for at være psykisk syge paranoide, som ser ting som ikke er der, men du tager da godt nok 1. Pladsen, klamme landsforrædder 🤢🤮🤮

  Kommentar by GT — 18. juni 2020 @ 16:39

 41. `
  Den lille Ida er sikkert overbevist om at hun har ret. For de røde hjernevasker børnene fra vuggestuen og opefter. Både direkte og indirekte vænnes de til at (fremmede) kvinder er deres bedste venner og formyndere. Og de klogeste og dem som bestemmer, ordner og klarer alting. Og det gør de jo også set i små og mindre børns perspektiv. Senere opdrages de leste af enlige mødre som har gjort dem faderløse, med mere end villig hjælp fra familie- og skilsmisse-bureaukratiets kvindesagskvinder. Senere igen fortsættes hjernevasken ved at de unge og lærerinderne/lærerne igen og igen bekræfter hinanden og eleverne i at de røde løgne er videnskabelige sandheder.

  Og udenfor skolerne og universiteterne fortsættes inddoktrineringen af DR, TV 1+2 og aviserne.

  Ida Maj Krogh er gjort til idiot med hjernevask der nok står for 80-90% af hendes vanvittige vrangforestillinger.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 16:40

 42. Tænk at man kan være så infantil som Ida Maj Eriksen.

  Kommentar by Johnson — 18. juni 2020 @ 16:42

 43. Denne små Ida, som åbenbart lider af galoperende hjernesvind, burde enten have en sprøjte eller lukkes inde i en gummicelle. Magen til muslimsk/afrikansk medløbende ævl skal man da godt nok lede længe efter. Jeg tror ikke jeg nogensinde har læst noget så abnormt selvhadende. Jeg ved ikke, om man skal kalde morfar’en for stakkels. Jeg vil snarere kalde ham for en uduelig far, der har fostret en datter, der totalt har manglet at opdrage sin lille Ida til at se og være opmærksom på virkeligheden – altså virkeligheden – og ikke en drømmeverden, hvor alle mennesker åbenbart er lige gode, dygtige, søde og rare.

  Kommentar by Jørn Kjær — 18. juni 2020 @ 16:45

 44. Hvorfor vil Ida Maj Krogh Eriksen lukke flere afrikanere ind i et Europa, hvor både historien, systemet og kulturen er “racistisk” – hader hun afrikanere eller hvordan …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2020 @ 16:52

 45. Dansk mand med afrikansk udseende (LOL) efterlyst https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-26-aarig-mand-for-drabsforsoeg-i-bandekonflikt-vurderes-som

  Kommentar by Mikl — 18. juni 2020 @ 16:53

 46. Ida Maj Krogh Eriksen lider af terminal oikofobi.

  Altid trist når en ung dansker har købt den globalistiske anti-hvide propaganda råt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2020 @ 16:54

 47. Anonym — 18. juni 2020 @ 12:11

  https://twitter.com/AnklagerSAK/status/1273606862424989698
  Statsadvokaten kontraanker byrettens dom om to pensionist-drab på Østerbro i Kbh. Påstanden i ankesagen lyder på domfældelse i fuldt omfang således, at der sker domfældelse for tre drab”

  Mikl — 18. juni 2020 @ 16:53

  Vi får nøjagtig samme amerikanske forhold, hvor politiet skyder først og spørger bagefter

  24NYT 2 t Farlig afrikaner efterlyses for drabsforsøg

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2020 @ 17:07

 48. 43: de afstumpede mord-trussel er nu politianmeldt.
  Hvorfor tillader man den slags på UP?
  Er det fordi at du er ligeså afstumpet, Kim??

  Kommentar by GT — 18. juni 2020 @ 17:30

 49. Snøftekusse.. prøver bare at gøre sig interessant- SÅ billig!

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 17:39

 50. De største partiludere er dog alligevel på Christiansborg- endda i en grad, så nogen af luderkunderne dør under akten..?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. juni 2020 @ 17:47

 51. Bunden af rød galskab er nået, med denne hjerneblæste gimpe.

  Kommentar by LarsB — 18. juni 2020 @ 18:40

 52. Forældrene har fejlet. Man har pligt til kontinuerligt at afprogrammere poderne, når de hjemvender fra venstreekstrem indoktrinering i skolen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. juni 2020 @ 18:55

 53. Det må være satire. INGEN er så dumme eller så hårdt ramt.

  Kommentar by PerP — 18. juni 2020 @ 19:04

 54. Ida er et helt igennem fantastisk menneske, men det kan usle ekstremister som kun går op i at dyrke hadet, ikke se.

  Kommentar by GT — 18. juni 2020 @ 19:14

 55. Det kan ikke være sjovt for morfaren at se hans barnebarn være drevet til vanvid.

  Kommentar by Winged Hussar — 18. juni 2020 @ 19:15

 56. Per P – 19.04 😁 go’ kommentar!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. juni 2020 @ 20:18

 57. Fordelen ved at propagandaofrene er så overfladiske betyder det bliver let at afhjernevaske dem på samme måde som de fleste Moskva-tro efter Murens fald.

  Heldigvis findes stadig mediemulighed for at finde frem til den virkelige historie. Nogle gange er man endda så heldig at emnet forklares letforståeligt i debatten, som her spørgsmålet om Ludvig Holberg var slavehandler:

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/holberg-tjente-36-rigsdaler-paa-en-enkelt-aktie-i-vestindisk-guinesisk-kompagni-goer

  Kommentar by perhag — 18. juni 2020 @ 21:04

 58. Gid hende og hele familien en dag under en familiemiddag forsvinder i et kæmpe jordskreds hul , hjemme i det hvide velhaverkvarter.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. juni 2020 @ 21:51

 59. Jamen du godeste! Ok hun læser et eller andet medie”videnskab” og skal formodentligt ansættes et eller andet sted i MSM! Så hun kan ikke sende en bedre jobansøgning, hun falder lige ind i meningerne og “kulturen” ! Det kan nok ikke være anderledes, for på de studier kører indoktrineringen med 320 km/t eller mere!
  Journalisternes faghjemmeside Journalisten.dk kom for skade, jeg tror det var i 2012 at lave en opponionsundersøgelse blandt journalister. Resultatet var nedslående og stærkt diskvalificerende for journaliststanden, for 80% stemte rødt! Og Enhedslisten kunne sammen med RV og SF danne en flertalsregering, hvis journalisterne alene kunne bestemme! At en tilsvarende undersøgelse blandt folkeskolelærer viste omtrent det samme, lægger kun alen til bekymringen! Samtidigt bor langt langt de fleste journalister de samme steder, på Nørrebro og Vesterbro eller der omkring! Faktisk er de så ensrettet at de stort set bor på en gade Absalonsgade på Vesterbro! Men mon ikke den gade snart kommer til at hedde Bwalya Sørensensgade!
  Vi og vores børn er udsat for massiv venstreorienteret propaganda! Noget vi aldrig hører om når vi ser presselogen, de diskuterer alle mulige småting, og springer let og elegant over det væsentlige!
  Altså tro ikke på medierne og vær mere end kritisk overfor dine børns undervisning!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. juni 2020 @ 21:54

 60. Ida Maj, researcher: “… føles ikke rart at erkende det. At erkende, at alle hvide mennesker er racister.”

  Ok – men, føles ikke rart at erkende det. At erkende, at nogle hvide teenagetøser er hjernedøde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. juni 2020 @ 21:54

 61. Mange teenagere tænker med røven. Nogle af dem snakker også med røven. De ender som folketingsmedlemmer for det radikale venstre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. juni 2020 @ 21:56

 62. muslimer holder stadig sorte slave, men de er vores bedste venner ,,men din tip tip tip tip tip olde far var en ond man,,så det er du også,,,jeg er så go du er så ond

  Kommentar by anton — 18. juni 2020 @ 22:37

 63. ingen fremtid for hvide men i vesten ,vores damer (forrædere) er ej damer men brugte ludere og muslim affald..aldrig igen gider jeg en,,vi har fortjent bedere. polen ungarn rusland er vores fremtid forval dit lorte land må alle de venstre idioter blive her og dø i ww3

  Kommentar by anton — 18. juni 2020 @ 22:42

 64. `
  KOMMUNISME, SOCIALISME OG ISLAMISME er vejen til idioti og tyranni fra top til bund i samfundet.

  Og når selv borgerlige partier viser sig at være infiltreret af rødradikale typer, er der åbnet en motorvej til endeløse rædsler. Når hverken Venstre, Konservative eller DF er borgerlige når det kommer til stykket, er vi danskere virkelig ved at gå planken ud.

  DF er dalet fra 21,5% til 6,4%. Det mener Peter Skårup skyldes at DF ikke har forklaret sig godt nok, og med at de var for længe om at hoppe på klimavognen. Når man hører ham vrøvle løs, kan man dårligt undgå at spekulere på om manden er dum som en træsko, eller om han bare fremturer som vælgerbedrager. Også Tullesen og Pia K har afsløret sig selv som tåber. Tullesen har dummet sig uafbrudt i fire år, og har svigtet 100% mht. Marrakech-traktaten. Men Pia betragter ham stadig som troværdig og lidt af et geni.

  Mens SK nærmest er blevet forbudt, er NB gået kraftigt frem. Ikke ufortjent, men der er stadig visse spørgsmål omkring Pernilles holdninger der bør opklares.

  Vi må håbe at DF får en ny ledelse, for DF-toppen er uduelig. Og så må vi håbe at der opstår endnu et ægte borgerligt og dansksindet konservativt parti. For SK, NB og et fornyet DF kan nok give håb om bedre tider, men de vil tilsammen ikke nå op på et sådant antal mandater at de kan forhindre Danmarks undergang. Kun via endnu et parti kan der i bedste fald samles nok styrke til at ændre afgørende på den katastrofekurs Danmark befinder sig på.

  Husk på at der er planer om at 1: indføre censur og afskaffe demokratiet, 2: at mangedoble indvandringen, 3: at gøre Danmark til en kopi af Sverige og Afrika, 4: at gøre livet surt og utrygt for danskerne med snesevis af diskriminerende, borgerfjendske, familiefjendske, økonomiske og totalitære tiltag.

  Om få år kan også Danmark være en jungle og et samfundshelvede.

  Kommentar by Bent A — 18. juni 2020 @ 23:44

 65. Jeg ved ikke om I har bemærket det men den amerikanske valgkamp er blæst igang.

  Trump er på hælene pga. den forsmåede John Boltons kommende bog og en ny bog der også er på trapperne om førstedamen Melania Trump.
  Facebook politiserer og har banned Trumps annoncer. Dvs. det hele er et koordineret angreb med det formål at sikre søvnige Joe præsident embedet.
  Demokraterne har endda lavet beredskabsplaner for hvad de skal gøre hvis Trump erklærer valget ugyldigt pga. valgsvindel og vælger at blive i det hvide hus.

  Vores tanker og sympati bør gå til Trump i denne svære tid.

  På hjemmefronten er Pernille Vermund blevet sagsøgt af muselmanden Mahmoud Loubani – ham der også med held sagsøgte Mette Thiesen.

  Tilsyneladende prøver muhamedanerne at lukke munden på alle deres politiske fjender vha. af §266b eller via injurie lovgivningen.

  Kommentar by Zenobia — 19. juni 2020 @ 00:12

 66. Hvis der er racisme mod de sorte i USA, skyldes det i høj grad de sorte selv. Og det har ikke noget med hudfarve at gøre. De misrøgter deres børn og sørger ikke for at de får en uddannelse og bliver gode samfundsborgere. Børnene bliver narkomaner, bistandsklienter, voldsmænd og kriminelle. De fleste mord i USA bliver begået af sorte. Det er vel ikke underligt at de mødt med mistro i samfundet.

  Hvis der er racisme i Danmark, er det de indvandrededes egen skyld. Til trods for en mild strøm af velfærdsgoder til indvandrerne i flere generationer, tilpasser en meget stor del af dem sig ikke smfundet, men bliver en belastning i form af bistandsklienter og kriminelle.

  Kommentar by JC — 19. juni 2020 @ 00:31

 67. Hvis der er racisme mod de sorte i USA, skyldes det i høj grad de sorte selv. Og det har ikke noget med hudfarve at gøre. De misrøgter deres børn og sørger ikke for at de får en uddannelse og bliver gode samfundsborgere. Børnene bliver narkomaner, bistandsklienter, voldsmænd og kriminelle. De fleste mord i USA bliver begået af sorte. Det er vel ikke underligt at de mødt med mistro i samfundet.

  Hvis der er racisme i Danmark, er det de indvandrededes egen skyld. Til trods for en mild strøm af velfærdsgoder til indvandrerne i flere generationer, tilpasser en meget stor del af dem sig ikke samfundet. De bliver en belastning for samfundet som bistandsklienter og kriminelle. Derfor ser mange gammeldanskere skævt til dem. Er det så underligt?

  Kommentar by JC — 19. juni 2020 @ 00:33

 68. > 64, Bent A.: DF mangler i høj grad nogle kapaciteter i toppen. Det er de samme 3-4 personer der har siddet der i 25 år, som stadig tegner partiet. Det der løftede partiet i nullerne, var kapaciteter som Søren Krarup, Jesper Langballe og Mogens Camre. Nogle gode yngre folk der kunne tage over, så som Kenneth Kristensen Berth, Vistisen og Martin Henriksen er røget ud. Hertil kommer at partiet er udemokratisk og lægger låg på nødvendige debatter om linien. Medlemmerne er blot stemmekvæg uden noget at skulle have sagt. De kunne lige så godt være medlemmer af en pensionistklub med bankospil og lignende på menuen.

  Kommentar by JC — 19. juni 2020 @ 00:50

 69. # Zenobia.

  Er der ikke noget om at facebook kan komme i problemer pga. usaglig og anti-demokratisk censur, fordi Trump ikke vil tolerere at FB anvender ulovlige og lyssky metoder til skævvridning af debatterne, eller misbruger sit monopol? Hvornår mon diverse netaviser finder ud af at de bør forlade den berygtede fjæs-bog?

  Hvad skete der egentlig i sagen med muslimen mod Mette Thiesen?

  Nancy Pelosis “Demokrater” i USA er ikke spor demokratiske, men en blanding af kommunister, feminister, afaer, ballademagere og krænkelsesparate negre som påstår at de altid behandles racistisk og uretfærdigt.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 01:29

 70. # JC 00.50: Vi er ganske enige. DF-toppen har snydt og bedraget DF-vælgerne. Det er da derfor DF er reduceret til at lille parti med minimal indflydelse.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 01:35

 71. Hvad skete der egentlig i sagen med muslimen mod Mette Thiesen?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-thiesen-doemt-for-at-aerekraenke-fitnessinstruktoer/7916711

  Kommentar by Zenobia — 19. juni 2020 @ 01:41

 72. *62 anton 22:37
  Har du hørt om arvesynden?

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juni 2020 @ 05:51

 73. Med hensyn til racistisk had, tager Afrika førsteprisen. De slagter løs på hinanden flere steder. Som f. eks. i Nigeria, Sudan og Ruanda (i 90-erne, de to stammer Hutuer og Tutsier, der slog ca en million mennesker ihjel).

  Skulle europæerne skamme sig over kolonialismen? Imperialisterne er for det første uddøde for mange år siden. Men kolonialismen var en gensideig fordel for begge parter. Europæerne byggede infrastruktur og løftede de primitive kulturer. Der var desuden tale om handel, lige som idag. Jeg går ikke ind for kolonialisme, men at påstå at det var en ensidig fordel for europæerne, er uhistorisk. For den tids europæere var der tale om oplysnings- og uddannelsesprojekt, den hvide mands byrde, som de tog på sig. Den udskældte kolonialist Churchill var bange for at give Indien friheden. Med en vis god grund, fordi han frygtede religionskrig og kaos. Hvilket jo også skete, indtil landet blev opdelt i Pakistan og India. Hvis UK og Frankrig havde beholdt kolonierne i Afrika længere tid, havde afrikanerne måske haft det langt bedre end i dag.

  Kommentar by JC — 19. juni 2020 @ 09:05

 74. Dumme tøser er noget vi har alt alt alt for mange af her i Danmark. En af dem beklæder sågar statsministerposten.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2020 @ 09:40

 75. 74: årh, sølle lille nazi-svin, som aldrig har været sammen med en kvinde..

  Kommentar by GT — 19. juni 2020 @ 18:12

 76. #54/75. Så fik lille Ida lige luft for sin fascisme…

  Kommentar by LarsB — 19. juni 2020 @ 21:42

 77. Kommentar by GT — 19. juni 2020 @ 18:12

  MØGDYRET GT trænger til en frisk tur i min T4 lastvogn til, lungerne er fulde af den varme, danske sommerluft med mere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 00:04

 78. 77: endnu en mordtrussel, som hermed er meldt til PET.

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 09:12

 79. Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 09:12

  Fuck dig, GylleTank.

  Uuuuuuh, jeg er så bange for drengene fra Klausdalsbrovej, din infantile nar, du ender med en permanent tatovering af double tap i din klamme pande, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 09:48

 80. 79: endnu en trussel anmeldt.

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:58

 81. Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 10:58

  Er du færdig nu, eller skal jeg radbrække dig endnu engang?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 11:18

 82. 81: 5 trusler fra dig er nu anmeldt. Klamme terrorist-svin

  Kommentar by GT — 20. juni 2020 @ 11:26

 83. Test af indlæg

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. juni 2020 @ 12:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper